Mezsó!
Örülök, hogy minden rendben volt Blankával.
Te pedig pihenj, reméljük jobban leszel! Émelygés, fáradtság.... csaknem?????
Lillus!
Igen, tudom mit hagytam ki (sok más mellett)... Máté annyira édes! Lesem ám iwiw-en!!!!
Háááát, ez a kaja dolog... én sem vagyok egy hüdeparaanya, de azért parizert még haddnnneeee.... pont az, amibe mindent összegyúrnak!
Babakekszet énis vettem Mukinak, de rendszerint összetöri a kezében és játszik vele, cseszi enni... úgyhogy egyenlőre nem kap belőle! A kis pazarló...
Ma vettem babapiskótát (DM kuponom volt rá, -150ft) Mannert, ami nem cukrozott (legalábbis a tetején nincs,benne biztos)... de még nem szándékozok adni neki, csak amúgyis DM-ben jártam, megvettem, bár szivtam a fogam rendesen, mert 750ft volt (ebből jött le a kupon)... szerintem sok... de lehet, csak én nem vettem mostanában, vagy ami nagyon olcsó (tecsós és tsai) azt inkább jobb nem megvenni???
Én legújabban egy kiskanál tejfölt is keverek a főzelékébe (amelyikhez megy azért), ez eloszlik 3 felé, mert 3 adagot csinálok egyszerre kb.
Holnap megyek tecsóba és veszek túrót, most már azt is adok neki, meg majd a tojássárgát is....
Joghurtot már kapott, meg krémtúrót is ma és semmi baja tőle... nem minden nap adok neki, viszont úgy falja, mintha az élete múlna rajta.
Vettem a DM-ben, ajánlom figyelmetekbe a Humana bébiételét, sokkal olcsóbb, mint a többi, egy gyümis rizses cuccost vettem (6hós kortól) 159ft-ért és bevágta a kis dagiegerem.
Viszont Muki nem nagyon akar inni... reggel-este 220ml tápi, napközben ha 3 korty teát vagy gyümilevet bele tudok tuszkolni, sokat mondok....
csak harapdálja az ivócsőrt, de nem iszik belőle...
Gabo!
Jöhetnél gyakrabban!!!
Fruzsi nagyon eltünt, Bolygó irt azért azóta, de Fruzsi mint a kámfor.....
Kritta!
Anyósügy nem egyszerü! Hát nem irigyellek, hogy a férjed nem érti meg, ne hivja oda...
Akartam már irni... ne iiiiiirj ilyen halvány betükkel, mert nem tudom elolvasni...
akárhogy gúvasztom a szemem, nem tudom elolvasni.... nehogy bántásnak vedd, csak szeretném elolvasni, amit irsz!
Vakegér vagyok, evvan...
Nagyon aranyos a csajszi!!!!!
Na, sokat járt a pofám, megyek fürcsizni.... meg várom Zolit... még nincs itthol az ingyenmelóból... jópofa...
Telefonja meg nincs, mert 4 napja összevesztünk, kiosztottam, ő meg összetörte a telefonját... jó kör volt... igy legalább nem tudom felhivni... biztosan élvezi a helyzetet, akkor jön, amikor akar...
Na, tényleg csitt.....