Új privát üzeneted érkezett!

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:59-kor.
pironya

Anna!

Köszönjük a köszöntést. Kedves Tőled.

Az ivásról annyit, hogy én megkínálom vízzel, ha kér hát iszik, ha nem kér nem iszik. Ő tudja mennyi kell neki. Egyébként még szopik, sokat.

A pampers sleep&play szerintem is nagyon gagyi.
Én két hetes kora óta mosható pelusozom Simont, meg vagyok elégedve.

Pussz
Dana

Kép
danaaia

Tegnapi fürcsi sorozat: Kép Kép Kép

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:59-kor.
pironya

...
pironya

Jó reggelt!
Egyszer alszunk kicsit tovább, és egy csomót irtok! :D :D

Boldog névnapot Simonnak!!!!

Melike: nagyon jók a képek! Mindjárt megy pü!!!!

Ivás: Merci nem hajlandó inni semmit, kétszer volt olyan nyár óta, hogy a cicin kívül 30-50 !!!! ml-t megivott (egész nap)
Amúgy megcsináltam neki, és kiöntöttem. Ezért mostanában nem csinálok. Mindenki azt szajkózza, hogy aki szopizik annak a babának nem kell más innivaló. Én nem erőltetem.
bszilvi25

Piri:nagy!(már az eddigi semmihez képest)Kb. 5 centi és még esik!

Ja!Szilvi:nekem is szinte minden nap eszembe jut hasonló gondolat,mint,amit írtál és könnybe lábad a szemem a boldogságtól,hogy ilyen gyönyörű,egészséges gyermekem van!

Kép
melike

Pironya: nekünk is az van, bár én nem szeretem, először neki sem ment, másodszorra sem nagyon, de tegnap rájött és szívja belőle. De szerintem ahhoz képest hogy avent elég gagyi, folyik orrán száján. Majd veszek neki olyat amit Vikinek is, Nüby csőrős pohár, na azt aztán dobálhatta, sehol egy csepp nem folyt ki belőle! És a csőre sem ez a gagyi műanyag, hanem gumis, és illeszkedik jobban a szájához!

És pont ez a bajom Nekem is, Éjjel megint 2 óránként fent volt, de kezdek gyanakodni hogy nem éhes, csak szomjas talán. Megpróbálom megint csak itatni, de eddig az nem tetszett neki! :cry:

Melike: Máténak is Boldog 7 hónapos fordulót! Kis angyalka! Milyen kis piros az orra!

[quote]M írta:indenki azt szajkózza, hogy aki szopizik annak a babának nem kell más innivaló. Én nem erőltetem.

Nem erőltetném Én sem, de nagyon aggaszt hogy éjjel van egy db nagyon pisis pelusunk, nappal pedig egy kakis kis pisivel, és egy pisis. Ez szerintem kevés, bár a kutacsa nincs behorpadva, de nyugodtabb lennék ha inna még! :cry:

Nákunk nem esik a hó! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Dorina tud inni az AVEntos csőrős fejjel, de ő sem iszik sokat, max. napi 10-20 ml vizet főzi után.

Ma vagyunk 7 hónaposak!!!

Az ígért képek:
Kép A saját szobája Kép Boldogságosan :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Itt sem esik a hó! (csak én örülök ennek!)

pisi: hát igen Anna, ezen én is gondolkodom amit írtál, de hiába, ő nem akar inni.
a védőnő mindig azt mondja, hogy: hiába, ő tudja mi a jó!!!! :wink: (mármint az a baba, aki cicizésen kívül nem iszik)
bszilvi25

Marci HIPP instant teát iszik. És csak a tea a fél liter :oops: Mondjuk nem sok tápszert eszik már, kb 300 ml. Már csak éjjel tápszerezünk. Ha ébren van, kiköpi a szájából általában.

Én ma már nagyon hatékony voltam. Lakás rendben, beszáradt ruhák leszedve, várják, hogy előkapjam a vasalót. Elmosogattam, ebéd előkészítve, csak sütni kell. Marci is elaludt. Most ráérek :lol: :lol: :lol:

Dana, mosható pelus??? Nem semmi energiával rendelkezel!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bogi, és hogy telt az éjszaka? Aludtatok? Nem hiányzott nagyon? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Melike, Bogi: Boldog Hófordulót!!!!

szép a szoba
bszilvi25

Dorinának is boldogságos hófordulót! :lol:
Csinike a szobája, Levinek is van külön de csak akkor rakom ki ha már átalussza az éjszakát, mert éjjel csak felkiabálná Vikit is. A két gyerekszoba egymás mellett van, a mienk kicsit messzebb.

Szilvi, nálatok is kevés a pisis pelus?
Szerdán megyünk tanácsadásra, feltéve ha megjött a prevenar, akkor majd megemlítem a dokinak! Valószínű majd azt mondja kínálgassam sűrűn! Ma már megivott 10 ml gyümilét! Ha elfogyott csinálok neki teát! Csak azzal meg óvatosan akarok bánni, Vikit teáztattam, és alig bírtam leszoktatni róla, mert másfél évesen sem ivott meg semmit a teán kívül, főleg hogy édesen szerette! :( Persze hülye anyja így szoktatta hozzá, de sosem adtam neki olyan dolgot ami Nekem nem ízlett, és a tea cukor nélkül nem az én világom.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="vikianyuja"]a írta:vikianyuja tea cukor nélkül nem az én világom.

Én már teljesen hozzászoktam. Sőt, mondhatnám 'megkedveltem'. Citromos gyümölcstea. Minden nélkül. Csak azt kortyolgatom mostanában. Különben sosem lesznek rám jók a régi gatyáim :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát, nehéz volt a szívem, furcsa érzés volt, hiányzott, de előbb-utóbb külön kellett rakni. Szerencsére minden oké volt, ugyanúgy zajlott az éjszaka, mint máskor. Elalvás fél 8-kor, két kajcsi: éjfél és 3 körül, aztán fél hétkor kelés.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Csajok egy hülye kérdés,de hátha tudtok segíteni:akinek műanyag ablakai vannak:nektek is folyik az alján a víz? :shock:

Kép
melike

Én is gondolkodom a külön alváson.Csak nekünk kicsit macerás,mert akkor mi a nappaliban aludnánk és a kanapét kéne minden nap kihúzni, a francia ágy meg ott lenne üresen. :o

Kép
melike

[quote="melike"]C írta:melikesajok egy hülye kérdés,de hátha tudtok segíteni:akinek műanyag ablakai vannak:nektek is folyik az alján a víz? :shock:

Igen :twisted: :twisted: :twisted: És már elkezdett penészedni is a fal, pedig annyit szellőztetek, hogy el sem lehet hinni... Az építtető meg széttárja a kezét, mikor szólunk neki, hogy ja, hát a műanyag ablak tökéletesen szigetel, és nem tud elmenni a pára. Vegyük 100.000 körüli összegért páramentesítőt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:00-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:00-kor.
pironya

A párásodás nem az ablak hibája hanem a falaké! Nekünk nem párásodik, nincs külön szigetelve a fal sem, elvileg a téglának van természetes szellőzése!
Mondjuk nem is vállalkozó építette hanem apa meg Én a két kezünkkel raktuk össze! :lol:

Márti mi jót sütögetsz hogy nem vagy?

Olvasgattam Jkriszta blogját. Ezt találtam:

" A topicból tudtam meg, Brigitől(hékás), hogy palacsintát kell sütni, az a papírpénz! Szólhatott volna tavaly! Meg Piri írta, hogy nézni kell a fazékban fővő lencsét........34 éves leszek, és most kell megtudnom, miért is nem vagyunk mi gazdagok! Na igen, a topic. Elbúcsúztam tőlük. Szerettem a topicot és a lányokat is, de nagyon széthúzott a társaság, és egyre kevesebbet írt mindenki. Akiket kedvelek, egyre ritkábban írtak (Brigi még kitartó), semmit mondó hsz-k, 3 nap alatt 1 oldal. Nem tudtam megosztani velük sem az örömöm, sem a bánatom. Akik fontosak nekem, azokkal tartom továbbra is a kapcsolatot, és vannak terveim velük! "

Ezúton üzenem neki hátha még olvas minket: Igaz mi nem nagyon ismertük egymást, de gyere és oszd meg velünk örömödet és bánatodat! Igaz ünnepek alatt nem volt nagy mozgás itt, ez érthető, de újra beindultunk és szerintem nem lényegtelen témákról beszélgetünk manapság. Szóval szerintem mindenki örülne ha jönnél, gyere és beszélgess velünk!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szióka!

igen Brigi, mosható...Nehogy azt gondold hogy naponta órákat görnyedek a kád fölött és kézzel sikálom...ugyanannyit használ belőle mintha liberó lenne, átlag napi 4 db...és kétnaponta van 1 kakis amit kicsit le kell pucolni mielőtt a gépbe megy, ettől eltekintve épp csak be kell tenni a mosógépbe és kiteregetni, kétnaponta mosom őket...ennyi. Nem érzem plussz tehernek. Azt sajnálom hogy a többinél nem volt még ilyen moshatós pelusom.

Pára nálunk is van...két éve vettünk páraelszívót, nem 100.000- mi akkor 60 ezer körül vettük. Elég jó...bár így is van azért pára, csak nem annyi, főleg hogy a nyáron ablakot meg ajtót cseréltettünk...hát tényleg ezeka hiper szigetelt nyílászárók ezért nem jók, mert nincs egy egyenletes szellőzés. Hiába szellőztetsz alkalmanként pár percet az szinte semmit nem jelent a pára szempontjából.

pussz
Dana

Kép
danaaia

Megyünk enni és sétálni.

Kép
melike

[quote="danaaia"]u írta:danaaiagyanannyit használ belőle mintha liberó lenne, átlag napi 4 db...és kétnaponta van 1 kakis amit kicsit le kell pucolni mielőtt a gépbe megy

Így azért már érthetőbb. Nálunk napi 7-8 pelus fogy. Nálunk nem kétnaponta van 1 kakis pelus, hanem 2-3 óránként 1 :lol: Nekem azért többet kéne dolgoznom vele :wink: Mindenesetre csodállak érte. De tényleg.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csajok!!!
Mosshato pelus nagyon ügyi vagy Dana. De ez elég drága mulatság,nem??? Mikor kismami voltam egy szorolapon olvastam erről.Csak a betét részét kell cserélni,mossni. Valami ilyesmi..
De te nem a régi hagyományos textil pelus,és arrol a nylonrol beszélsz,ugye????
Hanem az ujabbrol???

hékás! azt hiszem te irtad hogy nézegeted a fagyoba a gesztenye pürét???
én most Milánnak cs.mell kb 2 kocka,közepes burgonya,főzve,és hozzá még rakok kb.gyufás doboz nagyságu gesztenye pürét,és egy fél banánt.
Már régebb is adtam neki gesztenyét,már lassan elfogy egy csomaggal.Sima mezei.

Kata&Milán

oszman777

Külön alvás,na hadjuk. :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

az éjszaka megint vándoroltam. :wink: :shock:

Kata&Milán

oszman777

[quote="vikianyuja"]S írta:vikianyujazilvi, nálatok is kevés a pisis pelus?

nem! mindegyik pisis , de nálunk is az éjszakai a legpisisebb!!
(gondolom ezzel mindenki így van) - csak ahhoz képest nekem a nappali pelus szinte "üresnek" tűnik! :roll:
bszilvi25

pára:nálunk is folyik az ablakokról sajnos pnész is van!!
az elöbbírtam egy hosszabbat hát elszált.
és egy "fogas" fotót is akartam..talán most sikerül
Kép
barika2008

Kata, nem pürém van, hanem egész gesztenye van a fagyasztóban. Azzal nem tudom, mit tegyek :?

Bari, nagyon ott vannak azok a fogacskák! Tündéri!

Tényleg, kinél van a legtöbb fogacska? (Mi az utolsók vagyunk, az tuti :lol: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvi, nappal hányszor cserélsz?
Bár ha Danánál is csak 4 van, akkor az Én 3-am nem is kevés??:shock:

Nagyon cukik a fogacskák, imádom Őket ilyenkor! :lol:

Nekünk másfél van! :)

Brigi nyers gesztenye? Vagy mindegy ha főtt is, simán megpucolod és belerakod a hamiba. Más teendő nincsen vele szerintem.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok

Nagyon Ari Dávid.

Nekünk még nincs proti, de már látok egy kis fehér pontocskát dudorodni felül.
Voltunk kinnt ma sétálni, jó hideg volt, persze bealudt, én nekem meg nem volt szivem felkelteni. A kesztyűt nem akarta felvenni, de megoldottam. :lol:
Kép Kép Kép Egy mosoly mindenkinek

Kép
Kép
schopin

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:01-kor.
pironya

Sziasztok!!!

Ezt a telepátiát :lol: :lol: :lol: Sajnos nem sütögettem, hanem a penészt vakargattam a falunkról :cry: :cry: :cry: Iszonyat gusztustalan lett a szoba, de legalább nincs penész, meg gomba :? Nálunk is tavaly volt kicserélve az összes ablak, hát persze hogy nem szellőzik kellőképpen a szoba :cry: Holnap folytatom a másik oldallal :cry: Tavasszal meg nem tudom honnan fogunk leakasztani pár százezret, de muszáj lesz, mert gusztustalan az egész lakás. Nagyon el vagyok ez miatt szomorodva :cry: A konyhát, meg a fürdőszobát kifestettem a tél beállta előtt, hát nem részletezném, hogy hogy néz ki :? Sebaj, tavasszal ismét nekiugrok :wink: Szóval én ezt csináltam egész nap, és közben rájöttem, hogy 2. napja nem ettem semmit, csak kb 5 db pogit :? Tiszta hülye vagyok. A nagy melóban elfelejtettem enni :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:01-kor.
pironya

.....
pironya

A fogacskákhoz én is gratulálok :wink: Nálunk még semmi, csak nagoyn fehér az ínye alatt, az egész fogsora láthatóóóóóóóóóó :wink: Ilyet még nem láttam, de csak nem akar kibújni :wink:

A babáink még mindig nagyon gyönyörűek :wink: :wink:

A fogyókúrázóknak minden tiszteletem, ígérem nem teszek fel kajafotókat :wink: Én még várok a fogyival egy kicsit :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:02-kor.
pironya

De a penész-sztorihoz még hozzáfűződik egy sztory :lol: Megcseréltem a szoba két felét, így Kristóf azt sem tudta hol van, csak ámult :wink: Nagyon aranyos volt. Sikerűlt ma is meglepnem valamivel :wink: Hát minen lehetek, de unalmas nem :wink:
bluebox

Márti tesómkénak is volt penészük, és vettek rá valami spray-t amitől nem jön ki, vagy mi! Hallottatok már róla?
Gondolom valami háztartási vagy festékboltban lehet kapni!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Piri,nagyon egyetértek veled. :lol: :lol:
Cipő ügyileg.
Én is szandit adnék bentre,de már irtam a multkor.

Kata&Milán

oszman777

Ivás!
Milán sokkal többet iszik miota az aventes puha csőrös fej van a cumis üvegén.
Csak meg kell szokni,mert ha szivja jön belöle rendesen.Ha szivja akkor jön.

Nálunk az a baj ha Apa ithon van,még a héten is ithon lesz akkor fel borul rend.Ha meg nincs ithon,szépen idejébe el alszik.

Kata&Milán

oszman777

Anna, mi vettünk is ilyen spray-t. Esküdöztek a boltban, hogy nem fog visszajönni. Tavasszal, Marci születése előtt nekiestünk az ablak alatti résznek, penész- és gombaölő, majd újrafestettük azt a részt. De már megint olyan, tavasszal megint neki kell esni...

Márti igyellek, hogy nem veszed észre, hogy nem eszel. Én bezzeg észreveszem :twisted: De ezek szerint maradt mára is a pogiból? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Már nincs pogi, azt még tegnap ettem :cry:
bluebox

De most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de nem lehet a szocpolt erre felvenni?????? Hogy megcsináltassuk a szigetelést a házon???? Ugyanis én még nem érvényesítettem a szocpolt. És mostmár 2 gyerkőc van :P
bluebox

Brigi nem akarod visszarakni a második vonalzódat alúlra?????
bluebox

sziasztok!!!

gratula az újdonsült fogacskákhoz!!
bari-Dávidka nagyot nőtt, látod kár volt izgulni, teljesen rendben van a gyerkőc. és már bizti nem sír annyit.
csőrös pohár-mi öt hós korától próbáltuk elöször,nem nagyon ivott, most kezdett el kicsit többet inni, de nem viszi túlzásba, 1-2 deci egy nap, a tejci mellett.
ma csináltam neki borsós krumplit, tettem bele egy kis olívaolajat, még nekem is ízlett.de még most sem eszik olyan mennyiségeket, amit ti írtok.olyan 1 dl.körül csak plusz tejci.
NEKEM IS KELL CIPŐCSKE!
már alig várom hogy tipegjen.REndre felhúzza magát térdelésbe a kiságyba,és egyre gyakrabban állásba.
mostanában nemtom mi van vele, pont ma mondtam neki, amilyen nyugodt angyalka volt olyan rossz kis ördög lett. komolyan, alig pár percig marad el egymagában, mindig kézben akar lenni.na jó van hogy azért eljátszik, kúszik, mászik, de feltűnően többet akar velünk lenni. és az éjjelek...kész vagyok.egy hete biztos hogy 3-4szer felkel éjjel és szopizni akar.mi van ezzel a gyerekkel?éjjel kerestem a nagyágyba(félálomba), a férjem alatt nyúlkáltam, aki felkelt, megkérdezte mi van, mondtam a picit keresem, erre tisztára beparázott, kereste a párna alatt meg mindenhol,azt hitte leesett.közben a kiságyban volt.mindketten félálomban voltunk, elég ijesztő.én szoktam álmomban furcsa dolgokat csinálni...egyszer felöltöztem és elindultam iskolába este 11kor.tesóm megkérdezte, hova megyek, én meg mondtam iskolába, közben persze iskolatáskával a hátamon rájöttem, hogy aludni kéne még pár órát...

Ja és tiszta anyamániás lett.mintha csak én lennék a világon.nálatok nincs ilyen?ha ott vagyok és más kezében van,egyből hozzám akar jönni.
kinnt takarítottunk a háznál több napig,kétszer volt olyan, hogy úgy rohantam haza, mert a gyerek úgy ordított, hogy vörösek voltak a szemei és hüppögött.mondjuk ennyi ideig még nem nagyon hagytam otthon.pedig azt hittem nem lesz gond, sokat találkozik a hugaimmal.

Kép
Kép
eyi

sziasztok
eiy köszi a dicséretet,és mindenkinek :lol:

penész:nem tudom miért de ezek szerint mindenhol most jön elő...a szomszédom ajánlotta hogyx a bauhaus-ban van(gondolom más barkácsboltban is)1400 ft 4 deci,spricnis...be kell fújni...

mutatok egy képet ahol dávid malackodik(mint mindíg)
Kép
barika2008

Schopin:édes Istvánka!Mennyit sétáltatok?Mi a hóesésben másfél órát,de Máté olyat aludt!Apa meg morog,hogy minek viszem ki ilyen időben?! :shock: Nincs is olyan hideg! :wink:

Bari:Jó nagyon a kép Dávidról!
Nekünk is ilyen fogacskánk van! :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?