Új privát üzeneted érkezett!

Szilde!
Én most legutobb amikor Szandit elvittem a fülészetre, a Bajusz dr nő a Nasivint mondta nekünk, bármilyen jellegű takonyra! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!

Lalinkónak BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!

Mostanában nem vagyunk túl jól... de igyekszem hamarosan én is pótolni az elmaradásaimat, képek terén.

Kép

Kép
sznanna

Szilcsi! Ja persze, azt tudtam is, csak valahogy a szövegből ugy értettem hogy apa lepett meg Téged :lol: :arrow:

Anna! várjuk a képeket!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
mikor használjátok a lámpát?
tényleg jó? gyerekeknél is használod?
én még nem vagyok elájulva tőle, igaz én azonnali hatást várnék :lol: és nem is érzek semmit.
Vendég

karmen: esetleg kérdezd meg a Vidra utcai bioboltban a csokit. Karobpor is van ott. Tényleg, a kakaóban nincs szójalecitin? :roll:

szilcsi: Isten éltesse sokáig Lalit! Képzeld, a haverjaink semmit se tudtak szilveszterre. :evil: Úgy volt, hogy hozzánk jön az a pár ember, aki velünk tartana, de aztán mondtam apának, hogy állandóan ebben a lakásban vagyok, mozduljunk már valamerre. Intézett egy asztalt egy viszonylag új helyen (Genius, Széchenyi tér, ex- Numero Uno, most Classic pizzeria mellett), és ott múlattuk az időt, semmi extra, iszogatás-beszélgetés. De eszembe jutottatok, mert nekünk való hely, több helyiség van + táncterem, lehet beszélgetni is a zenétől, de táncolni is, és nem voltak iszonyatos zenék (80-90-es évek diszkó). Úgyhogy mehetnénk oda talizni legközelebb. :wink:

Matteo-Kriszta: ti is kevergőzzetek ki végleg a nyavalyákból! Tuti, hogy nemsoká rengeteget fog enni, hogy behozza a lemaradást!

toncsi: sajnálom. :cry: Autósülés-ügyben sikerült intézkednetek?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép Kép

Kép
bibi226

Dobtam két képet a Barniról,az egyiken a karácsonyi ajándékán,a másikon,nálam bent a cégnél a targoncán ül!!! :lol: :lol: :lol:
Kicsit,hoályos,mert a telcsivel fényképeztem!!!

Szilcsi,Lalinak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Jaj ,Neked is!!!
Zituska,Botinak is ,bár jól el vagyok késve vele,bocsi!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
bibi226

Jaj,sajna Barni fütyijével is gond lesz,tud valaki valamit.
Dr. Tornyos Szabolcs,vagy Dr. Bán Gyula???

Enikő,hogy álltok a felújítással???

Zsuzsu,mikor kinyitotta Ábel az autót,akkor nem Hmv.helyen voltatok az Aldiba???
Mintha akkor szálltál volna be az autóba,mikor mi a mienkből ki!??

Toncsi,sajnálom hogy így jártatok!!! :cry:

Kép
bibi226

Bibi, mi mindkétszer nagyon aranyos dokikat fogtunk ki, mindkettő fiatal volt. Nekem igazából mindegy, kihez viszem vissza, Peti mindenkivel barátkozik... :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo! Amikor betegek vagyunk naponta 1x lámpázok. Most taknyos Norbi (jövö héten fülészetet akarok mert nem tetszik ez az elhúzodott dolog), akkor a bal és a jobb arcüreget ill az orrot is lámpázom. 4 csipogás mindegyik, az 8 perc
Nekem volt ugy fájt a torkom nyelni nem birtam és nem javult több napig, semmit nem szedtem, elkezdtem lámpázni és 2 nap mulva semmi bajom sem volt. Orsi ekcémájára is jó.

Norus! Na ez jó kérdés. Üzletben nem jártam, nekem bontott kakaom van itthon, meg akartam nézni hogy van-e benne szója, de remélem hogy nincs. Biztos voltam benne hogy csak nincs abban már, de biztosra tényleg nem tudom. Nesquick. Hát nagyon remélem tényleg nincs benne.

Lányok! Most akkor tényleg nem kell fülészetre beutaló? Vagy mégis? Gyerekkorházba kell időpont?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
köszi
nem is tudtam h. ekcémára is jó lehet, Patin most jön ki az ekcéma.

nem kell a fülészetre beutaló, mi odajárunk mindig :( időpont se kell.
Vendég

Lányok!
Használ valaki mosdiót???
Én most szeretném kipróbálni, cska jót hallottam róla, na meg nem mellékesen olcsóbb lenne vele mosni.Állítólag 4fős családnak 1kg dió heti 3mosással elég egy évig.

esetleg valaki itt szegeden tud elérhetőséget, ahol lehet kapni???

Kép

Kép
sznanna

Sznanna, állítólag a mosódió nem olyan jó, én más fórumokon legalábbis azt hallottam, hogy annyira azért nem "csodaszer", mint állítják.

Szolgálati közlemény: van négy darab budapesti állatkertbe szóló gyerekbelépőnk. Március 31.-ig használható fel, ha valakit érdekel, írjon.

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo! Pontosítok. Amikor lámpázunk segít, de valahogy olyan nehezen tudom összehozni hogy a gyerekeket leültessem. Norbi most hogy ennyire elhuzodott a takony lámpázva volt 2x, már javul. De 1 hónapja is csinálhatnám :( :o Amugy Berényi is javasolta akár Bioptron, akár infra de legyen valamelyik

Exi! Köszi de mi kicsit jobb időben akarunk majd menni, igy egyelőre én nem merem elfogadni mert márc. végéig nem biztos hogy elmegyünk. Szerintem másnak kelleni fog, de ha nem akkor a mégis megyünk majd megkérdezlek :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mosódióról azt olvastam h. nagyon büdösek lesznek tőle a ruhák, volt aki kidobta a kimosott ruhákat a szag nem jött ki utána belőlük.

Szegeden sztem nem lehet kapni, de a neten tuti lehet rendelni, gondolom én.

Karmen!

nekem eddig odaültek a lányok, Vivi élvezte, Pati addig megkapta a telefonomat :lol: szegény telefon.
nekem közepes asztali lámpám van, de pont jó a földön ülve, van hozzá sok színes "lencse"(vagy mi a neve) is, mi naponta 3szor csináltuk, de mi is csak a végefelé kezdtük. anyukám náthánál egyből lámpázza magát, 2nap kell csak neki és utána semmi baja.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a névnapi köszöntést, aranyosak vagytok!!

Engem ma engedtek haza a Klinikáról, december 28.-án s.o.s. operáltak köldöksérvvel. Még lábadozok...
Fiúk jól vannak, Bence hős!!

EGÉSZSÉGET MINDENKINEK AZ ÚJÉVBEN!

Zsuzsu

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, jesszus! JAVULÁST! Hát tényleg egy hős a férjed, egyedül két rosszcsonttal.

Kármen, OK, ha még meglesznek, és kell, szólj nyugodtan.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi! Jaj te szegényke! REmélem gyorsan meggyógyulsz! Apa hogy birta 2 picivel?

Zozo! Enyémek is türik a lámpát, Norbinak az a jutalom hogy ö kapcsolja be- és ki. CSak valahogy nem jut rá idö, mert vagy eszembe jut kellene és nem érek rá v. elfelejtem amikor már ráérek. Tudom nem szép tőlem, de valahogy mindig igy jön össze. Csak akkor jut eszembe amikor félek nagy a baj, olyankor már naponta előkerül. Remélem ekcémára is jo lesz nektek.
Nekünk csak alaplencse van, anyunak vannak hozzá szinek, de nem tünt jobbnak amikor azt használtuk, és azt beszéltük azt nekünk nem rendel, amugy is nagy dolog volt tőle hogy vett egyet nekünk (igazából a gyerekek kapták), mert ennek is horror ára volt (szerintem). KÖzepes tetszett volna nekem is de csak egy kis kézilámpát tudott venni

Kép

Kép

Karmen
karmen

sznanna

asszem a Vidra utcai bioboltban említette a múltkor az eladónő, hogy van mosódiójuk. hatékonyságról nem tudok semmit.
toncsi

toncsi80

bibi

Barni nagyon helyes! az micsoda? markoló? e fiúból targoncás lesz akárki meglássa!!!! :wink: :lol: :lol:

szilcsi
szépek a légifelvételek. jó lehetett!
toncsi

toncsi80

Zuzsu!
jobbulást!

Karmen!
nekünk is anyukám vette (nyugdíjas) mondogatta évek óta h. vegyek, én meg mondtam h. nem mert baromság :lol: , erre ő megvette nekünk (részletre) mondta, h. x.évig ezt kapta mindenki minden alkalomra :lol: már 1éve itt leledzik, most próbáltam ki, könyörögtem neki h. nem kell de nem tudtam róla lebeszélni, és neki lett igaza.

idővel én is így vagyok, mindig pont az a 6-10perc telik el valahogy,

Bibi!
nagyon helyes Barni járgánya :lol:

Exi, Bibi!
láttalak titeket a Corába, pénteken ha minden igaz.(már elfelejtettem melyik nap voltunk kint a csajokkal :lol: )
Vendég

Hát ha minket láttál Zozo, akkor péntek volt. :) Délelőtt kiszaladtunk ezért-azért.
exdeus

hali újak vagyunk 31 hétben :lol:
dalma.d

szia dalma.d! :D
hányan vagytok újak? és fiúval vagy kislánnyal nyomulsz együtt így a 31.héten?és jól vagytok?
lehetne kicsit bővebben?
én pl. most még vagy fél óráig itten uncsázom, így szívesen hallgatlak.vagy később visszaolvaslak :D :lol: :lol:
és üdv itten!!!!
toncsi

toncsi80

Szia !
Én a férjem meg a baba.
Azt nem tudjuk hogy fiú vagy lány,reménykedünk hogy lány. Jól vagyunk egyenlőre nincsen sok gond eddig elég jól bírom.
Tetszik a ti nevetek Hédi mi még bajban vagyunk a névvel de ha lány akkor Jázminra gondoltunk.
A fiú meg keményebb dió.
dalma.d

Most sok képpel jövök ide és a kajcsisba is, bocs, ha túl sok leszek...

Kép séta a mamával (anyuval) húz-von mindekit, imád sétálni :)

Kép séta a papával (apa apájával)és velem, megyünk a dédihez :)

Kép Nóri élvezi az első havat :)

Kép nagyon szereti az alagutat :)

Kép

Kép
sznanna

sznanna
nagyon szép Nóri! és ő önállóan lépeget vagy még fogni kell?

dalma
akivel majdnem egyszere szültem annak Jázmin lett a kislánya. szép név, nekem a Jázi becézett része jobban tetszik. nekem tetszik még az Emese is nagyon.
fiú névvel "beteg" vagyok, mert a mások által kiröhögött nevek tetszenek:Emíl, Ervin,Huba, Manó
bár tetszik a Lőrinc is!azt lehet Lőrinek, Lócinak is becézni.
na most adtam pár tippet, lehet választani! 8) :lol: :lol:
örülök, hogy jól bírod a terheséget!
kinél szülsz?
és gyere gyakran
és hozz pocakfotót!
toncsi

toncsi80

Fótokban egy kicsit szégyenlős vagyok.
Az Ervin nem is rossz név (Kovács Ervin)
sznanna Jók a képeid tetszenek.
Dokim Kecskeméti László sokak szerint nem a legjobb de nem találtam akkor mást és nem is tudtak ajánlani.
dalma.d

Nóri már önállóan jár, imád fogócskázni :)
de szeret kézenfogva is sétálni velünk... pl utcán, boltban stb... vagy ha épp valahova akar vezetni, vaygc sak épp sétálgatni körbe-körbe a lakásban...

Kép

Kép
sznanna

dalma
akkor ezt megoldottuk!!! ha fiú akkor Ervin, ha lány akkor Jázmin! :lol:
én nem ismerem a dokid. de bizti jó doki! meg nem is mindig számít.

Anna
akkor Nóri nagyon ügyes! (valamikor lemaradtam, mert nem tudtam, hogy önállóan megy)

na, megyek kölközni. holnaptól nem lesz api itthon. vége lesz a jó világnak(vagy csak akkor kezdődik? :wink: :lol: )

Nórus
még neked akartam.hogy felvettem a kapcsolatot autósülés ügyben. de a csaj azt írta, hogy még pici a csaj(7600gramm) a 9kg ülésbe és így balesetveszélyes. így még kivárunk :roll: . de nézegettünk élőben is ülést. a römer king kényelmesebbnek tünt a fejpárnájával. de még nem tudjuk. de ezt kaptuk karira a nyagyszülőktől. majd egyszer csak veszünk.
toncsi

toncsi80

Dalma.d üdv közöttünk.
az előbb átsiklottam az írásod felett. :)
további problémamentes várakozást... :)

Kép

Kép
sznanna

Most csak gyorsan, megyek altatni.

DALMA!!! Nekem is Kecskeméti a dokim, imádom, a gyönyörű szülésemet neki (is)köszönhetem!!! Rengeteget foglalkozott velem (problémás terhesség volt), lelkemmel is, párommal is, nagyszerű ember! Ja és üdv itt.

Kép
szilcsi

Dalma, üdv itt!

Sznanna, ha Nóri meg tud ülni stabilan, akkor szerintem jó lehet neki a nagyobb ülés. Meg ha van hozzá elég magas! Mi anno azért váltottunk, mert Peti kinőtte a hordozót, igaz, akkor egy kis ideig 0-18 kg ülést használtunk.

Ági és
KépKép
exdeus

Toncsi! Én irtam akkor Neked hogy nekünk 0-18kg ülésünk van, az újszülött kortól már használható. A mienket (a többit nem ismerem) lehet fektetni is, hosszu uton kellett is mert ülve Norbi feje csak lötyögött, de fektetve totál stabil volt mindig. Én is ezért vettem neki ilyet a hordozó után (mert Orsiét is megkaphatta volna elvileg) de tudtam Orsi ha aludt a feje nem volt tartva, igy Norbi kapott egy ilyen ülést, és majd tavasszal megkapja Orsiét, Orsi kap nagyobbat és Norbiét meg eladom. De jó volt hogy lehetett fektetni is. Ami csak 9kg-tól ajánlanak abba én sem tenném bele hamarabb valóban és ha igen, csak olyan tipusba (ORsié is 9kg-tól való de az nem volt ilyen sajna) amit lehet nagyon fektetni is. Már ha valószinü hogy lesznek olyan utak hogy bealszik Hédi. Enyémeket mindig elrázta a kocsi, most már Norbi nagy, csak nagyon hosszu uton alszik el

Szia Dalma! Első baba lesz? Grat!

Anna! De ügyes már Nóri hogy megy! Alaguttal is ügyes, enyémek ennyi idősen még féltek belemenni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozo,igen voltunk mi is a Corában,családostul!!!
Miért nem jöttél oda!? :lol: :lol:
De ügyi vagy,ha egyszerre vásárolsz,2 csajszival!!!

Zsuzsu,nagyon sajnálom ami veled történt,remélem gyorsan rendbe jössz!!!!! :roll: :roll:

Dalma,üdv. itt!! :D

Szanna,édik a képek!!!
Mivel mint EXi,Petije,Barni se kicsi termet,a hordozót,ahogy stabilan ült eltettük,mert már kinőtte,és a 0-18kg ülést vetttük meg,amit a magassága miatt 1 évig használt!!!
Ami 3 éves kortól van elméletileg gyerekülés,Barni nem volt még 2 éves,és azt kellett használni......................

Kép
bibi226

Norbi 84cm magas most de még nem növi ki a 0-18kg ülést. De azért fogom lecserélni mert Orsiéban egyenesebben tud ülni és már nem alszik a kocsiban igy kényelmesebb lesz neki az ülés még egyenesebben. Amugy Orsié is dönthetö de alvásra az semmit nem ért, a kis feje csak ugy csapodott a kanyarokban jobbra-balra

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Na apa nincs itthon, végre enyém a gép. :lol:

Nóra, nekem tetszik az ötlet a talihoz, szívesen megnézném azt a helyet! :wink: Mikor legyen? Csajok jól elvoltak nélkületek a nagyszülőknél?

Toncsi, hát Hédi se egy szumósúlyú. :roll: :D Ezek a kölkök! :roll: Lali se volt még 9 kiló,a mikor megvettük neki a 9 kilótól használható ülést, viszont stabilan ült és hosszra már nagyon lógott ki a lába meg a feje a hordozóból. A miénk 3 fokozatban dönthető, így ha elalszik, akkor csak hátranyúlok és leteszem az ülését.

Bibi, azta mekkora lett a Barni!!! Olyan nagyot nőtt! :shock: Kész nagylegény már. :D Barniszáj hol marad??? :D

Zsuszu, basszus sajnálom a sérvet. Hogy derült ki?Rosszul lettél? És a fiúk? A kicsi? Hogy szoptattál? :shock: Jó kis évvége volt nektek. :( Jól vagy most már? (Lali 5,5 hónapos volt, mikor a fertőzőn voltam 5 napot, igaz én minden nap hazalógtam pár órára, de iszonyú volt nélküle, esténként álomba sírtam magam,annyira hiányzott). :cry:

Anna, Nóri nagyon ügyes, de ő korán is felállt, emlékszem. :D Csinik vagytok, és egyre jobban hasonlít rád a csajszi. :wink: Ilyen alagutat már én is néztem Lalinak. Majd átmegyünk egyszer és kipróbáljuk a tiéteket, aztán ha bejön, veszünk egyet itthonra. :wink: :D

Enikő, hogy vagytok?

Zitus, el vagy nagyon te is havazva. :shock: :( Írok privit.

Kép
szilcsi

Ismeri valaki dr Koczka Klárát? Hozzá kell mennünk szemészetre. Aranyos drnő?

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Ő igen.Aranyos.Sajnálom,hogy mostmár nem hozzá tartozunk...:(
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Ilcsi!
Mi hozzá tartozunk, nagyon aranyos. Kaptunk kekszet is ajándékba :)
Ha valamelyik nap úgy gondolod nagyon unatkoztok Lalinkóval, gyertek át hozzánk :) a gyerkőcök bizti jól ellesznek egymással, mi meg dumcsizunk :wink:

Csak, hogy ne legyenek félreértések, Nórinak már van ülése, Toncsi keres a Hédijének. Mi már járunk :)

Kép

Kép
sznanna

Szilcsi! Nekem is poz. a dokinő.

Toncsi! Norbi a játékbabakocsit tolva tanult meg járni (végre:)). Szerintem a járássegitő is jó erre, és nem hiszem ártana. Ha akarja ahogy Norbi is teljesen rátámaszkodik, de ha akarja tudja majd ugy tolni hogy már egyensulyoz, tartja magát, érzi ahogy egyre ügyesebb. Norbi a babakocsival többször elborult, aztán ujra probálkozott de mindenképpen segitség volt neki. Én meg engedtem mert ugy gondoltam hasznos lesz

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus!
Mi lett a rugós hintával?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

karmen: hogy néz ki ez az ekcéma? Marcsi lábán előjöttek ilyen érdes felületű, enyhén pirosas foltok, még nem látta dokinéni, csak ezért nem viszem el, ha nem lesz rosszabb. Kakaóügyben rossz hír:
http://www.foodindex.hu/?app=foodindex&category=58 :cry:

toncsi: nem láttam a múltkor a kérdéseidet, bocsi. :oops: Szilveszterről írtam az előző hsz-ban, Soma meg nagyon tetszett, nagyon szimpatikus volt, nagyon emberi, és nagyon jókat mondott. Egy kérés: ha mentek Sulyok Rita doktornőhöz, megkérdeznéd, hogy mit ajánl, hova lehet menni fizetős vérvételre gyerkőccel, ahol allergiatesztet csinálnak? (Nyáron voltunk nála, ajánlott 2 helyet is, de nem írtam fel, és elfelejtettem… :oops: ) Autósülés: hallgass rá, és növesszétek a Minit! :wink: Félre a tréfát: ha kinövi a hordozósat, de még nincs 9 kiló, akkor tényleg érdemes a 0-18-asban gondolkodni.

zsuzsu: jobbulást!!!

szilcsi: igen, tündérek voltak, későn feküdtek és keltek, Marcsi elsején is ott akart aludni. :lol:

AT Zita: Licitáltam, de annyiért, amennyit írtál, képtelenség venni, 10 font (kb. 3000 Ft) körül keltek el (+posta). A Teszveszen is megnéztem, 6-11ezer a használtak ára (+posta). Ha hajlandó vagy többet fizetni érte, szívesen keresek neked megint, de 3500-ért sajna nem tudok. :(

Tali: 10-én, szombaton jó valakinek?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Az a baj, hogy 3-4 hónapig tudnánk csak használni, utánna már a rendes hinta fogja érdekelni. :wink: Ezért nem akartam érte 6 ezreket fizetni. :roll:

Azért nagyon köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

LALINAK ÉS NÓRINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! BOCSÁNAT,HOGY KÁSŐN,DE MI IS BETEGEK LETTÜNK EL ELMENTÜNK HAZA SZÜLEIMHEZ,ÍGY NEM VOLTAM NETKÖZELBEN!

ÁBELNEK SOK BOLDOG NÉVNAPOT,ZSUZSU MIELŐBBI FELGYÓGYULÁST!

SZILCSI!KÖSZI A KÉRDÉST,A VIZSGÁK EDDIG MIND SIKERÜLTEK,MÉG 4 LESZ JANUÁRBAN!
20140113113746

Norus! Köszi, de a Nesquick-ben nincs szója, de tejfeldolgozó üzemben készült v. valami hasonló szöveg van rajta, szoval anyu felolvasta nekem, vagyis ezt nem lehet emiatt. De a sima kakaoporok (megnéztem a Holland is) nem tartalmaz csak kakaót, az akkor mehet.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Bibi, Petinek most 9-36 kg-s ülése van, de már ennek is legfelül van az öve, de egylőre még várunk, hogy kivegyük a saját övét, és a kocsi övjével kapcsoljuk be.

Szilcsi, én a dr. K.K.-t nem szeretők táborát gyarapítom. Nekem nem szimpi, örülök, hogy nem hozzá tartozunk. De azt hiszem, nekem mindig azok a dokik szimpik, akik másnak valamiért nem. Szalajtok, evvan.

Norus, tali nekem jó, mikor lenne? Mert mennék turizni is, ha már úgyis szabin leszek.

Ági és
KépKép
exdeus

tali nekem is! De nem lehetne egyszer szombat? Aki melozik annak is jo lenne akkor

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Újra én is csatlakozom a táborhoz. BOLOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK minden kedves 'szegedi' anyukának, babának és apukának.

Túléltük az elmúlt 2 heti betegséget, remélem most hosszabb időre elkerül minket a sok nyavaja. Immunerősítőt szedünk egy hete, remélem segíteni fog. Bár köhögünk még, de járunk tegnap óta bölcsibe. Tegnap nem volt semmi gond, de ma már a kapuban sírásra görbült a szánk. Annyira sajnálom ilyenkor a kis prücsköt, lányok elmúlik ez? Lesz olyan amikor mosolyogva megyünk és jövünk???
4 napja a sima kiságyban alszik Zolcsi. Első nap 2-szer szökött ki a szobából este, reggel hatalmas szia kiabálással huppant be közénk. Második nap 3-szor esett le, mire kitaláltuk, hogy mit kellene az ágy mellé tenni a leesést megakadályozandó, reggel ismét a szia harsogásra ébredtünk. Harmadnap éjjel 4-kor tap-tap-tap után egy óriási tigrisbukfenccel érkezett a kis delikvens (őszintén szólva, azt sem tudtam hol vagyok), szomjas volt, mert hangos inni-inni kiáltások közepedte tudtam visszatessékelni a szobájába. Tegnap este nem volt szökés, éjjel csak egy pár másodperces felsírás, reggel a szokásos szia kiáltás után enni-enni csatakiáltás.

Tegnap én is voltam a legkisebbel dokinál. A helyzet változatlan, 2110-es méhszáj, 26.hetesnek megfelelő méretek. A cukrom és a vérképem tökéletes, a vérnyomásom normális és az EKG-m is jó. (Valaki kárdezte, hogy éreztem-e hogy valami gond van. Nem, csak annyit, hogy estére elnehezültem, meg mintha ki akart volna esni a baba.) Ja, a nemét elfelejtettem megkérdezni, úgyhogy majd 4 hét múlva esetleg... Viszont bevallottam a dokninak, hogy nem szedem a Seduxent, hát nem volt feldobva.

Zsuzsu! Need jobbulést! A férjed meg egy hős!!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Nóri! A böre mindig nagyon száraz, a problémás helyeken fehér foltok vannak, és olyan mintha hámlana, pörkös. Ezek szoktak vörösek lennie, olyankor nagyon fáj neki, fellángolásnak is mondják. És ezen vannak olyan sebszerü valamik, mintha kisebesedne neki.

Cseppek! Kitartás, én is tudom milyen marha lassan telik az idő, ha feküdni kell! Bölcsit meg szeretni fogja, én nemigen ismerek gyereket ami tartosan nem szeretett volna ottmaradni. Seduxennek én sem örültem, de muszáj volt igy szedtem. Én nagyon féltem hogy korábban jön különben a baba (a doki is) és még igy is sokat görcsöltem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?