bendeeeeee: hát meg sem dicséred a kerek fejünket?:D
a karácsonyra nem mondok semmit. te már úgyis levontad a tanulságot, nem érdemes róla beszélni. niki édi a képeken. Amúgy tuti a hosszú mensi is hatással van rád. lehet kellene valami kis vas vagy pótlás, mert sokáig véreztél...vagy doki...
amúgy meg, jó hogy itt vagy, és niki cuki a képeken
katinka, nálunk is meconiumos volt a magzatvíz, de engem mégsem császároztak
nektek segít az infacol? esküszöm nálunk még rosszabb lesz tőle. Úgy nyom, mintha nemis folyós kakit nyomna, hanem minimum egy elefántot...szépek vagytok, ha nem mondtam volna eddig
sarmi: Jázi szakasztott a hasonmásod:) nagyon szép:) örül a kistesónak? ti hányszor keltek este? van már napirendetek?
jó a kép, és ügyes Írisz, hogy ilyen szépen eszik:) és iiiigeeen: kérünk friss fotót!
Emma már nem olyan fotogén, mint "régen"...van egy ilyen piros keresőfénye, vagy mije a gépnek, mielőtt készül a kép, és már arra simán elfordítja a fejét, vagy becsukja a szemét...meg hülye arcot vág
ja a legújabb...szopi közben elkezdi felemelgeti a kezét, és nézi, mintha nem is tudom mi lenne, a fény felé tartja, és nézi, de úgy, hogy még a cicit is elengedi...
ja: napirend: a napirend olyan nálatok is, mint zsuláéknál, hogy pontosan, fix időpontokhoz kötődnek a dolgok, vagy csupán a dolgok egymásutánjának meghatározott sorrendje?
winchi, a gripwater bevált nálatok?
lara: szegénykém, te se törődj a megjegyzésekkel. hannus meg egy tündér
wicca de szép a pocid:) (az enyém is hasonló, csak nem lakik benne senki:) na jó már azért lejjebb ment:) kaptam karcsira Nivea my siluette krémet, azzal kenem, hátha igaz a -3-4cm, amit írtak rá:) meg ha már kicsit feszesebb lesz, az se rossz, mert nagyon furi állagú:)
Tök jó ruhái vannak Bálintbébikének
séta: mi kimegyünk sétálni. meg is bolondulnék:) igaz nekünk eddig a leghosszabb séta 20 perc volt, de muszáj sétálni...persze, ha szakadna az eső, akor nem mennénk, de mondjuk olyan jó lenne, ha esne a hó, és nagy hó lenne, és szálingózna, és mennék emmával sétálni, és minden fehér lenne
na jól van...pihent vagyok
pedig tegnap fájt a hasa...vagy csak kisérletezett, hogy bemegyünk-e, ha éles hangon ordít
na puszi