Új privát üzeneted érkezett!

Terika!

Ha jól tudom a megoldást, akkor én igy járnék el:
Lementeném a gépemre valahova egy könyvtárba az adott giffet, vagy képet, amit találtam a neten, majd amikor irom a hozzászólásomat és beszeretném szúrni az adott képet, vagy animációt, akkor ráklikk a mellékletek feltöltésére, a tallóz gombbal megkeresni az adott könyvtárba a képet, vagy giffet és feltöltés. Ezzel meg is történt, amig a hozzászólást irod addig csak számokat meg irásjeleket látsz, a nézet/küldés használata után látszik majd, hogy mit töltöttél fel.

Van itt a topicok között egy próba terület:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/28/28.html?1077820123

Itt probálgasd, szerintem tuti elsőre is menni fogKép

Maszatka
A takaritás reménytelen állapot, gyerek mellett nagy pocival meg kész kinzás, mivel eltellik majd néhány nap miután Annácska megérkezik és hazajöhettek között, fölösleges áldozat is a pihenés terhére, hisz babóca és apája pár pillanat allatt úgy is eltünteti a nyomait, saját tapasztalatból beszélekKépKép
Aludj amig tudsz és lehet inkábbKép

Kriszta
Hogy sikerült érzésre a verseny a fiadnak?

Solya
És még hány luk van rajtuk amit képesek villámgyorsan betömni, mert annyira kis kiváncsiak, pedig mi csak egyre törekszünk, de arra nagyon, a kicsi szájukatKépKép
Amugy anyum mesélte, hogy kiskoromban én is alkottam az orrbatöméssel, egy babszemet tömtem bele, vért izzadt mire kiszedte, mert ugyebár a nedvességtől megduzzadt a bab. Már akkor is jó gyerek voltam, előre "rettegek" a fiamtól, ha tőlem örökölte a rosszaságotKépKép

jó éjt

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Lányok

Csináltam azokból az adatokból, amik eljutottak hozzám egy táblázatot, mindenki nézze át és szóljon, ha nem jó. Ha valaki lemaradt, akkor küldjétek meg az adatait és rárakom, vagy aki tudja tűzze be és küldje körbe a javított táblát.

Mindenkinek nyugodalmas jóéjt.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Solya tegnap úgy rám ijesztett, hogy márciustól nem lesz Korridor TV, hogy egyhuzamban megnéztem az eddigi öt részt a Szülőszobából.
Jövőhéten tényleg a Kilinikáról lesz?
Volt egy kritikán aluli eset, amikor a börtönben filmeztek. A "más nemzetiségű" asszony arra hivatkozva, hogy a babája nem székel rendesen, gyufaszállal piszkált a baba végbelébe, hogy orvosolja a problémát!? Iszonyat!

Fülescscacsi,
az oxitocin az az amikor felgyorsítják, megerősítik a szülési fájdalmakat?
Ezt lehet, hogy hülyén kérdeztem.. Kép

Orrbetömés:
Én oviban egy gombot dugtam az orromba, a két gomblyukon vettem levegőt. Én jó viccnek találtam, nem is értem az óvonő miért kapott frászt??? Kép Kép Egy másik esetben az egyik szemem le volt ragasztva, már arra nem emlékszem, hogy miért. Az oviban bableves volt az ebéd. Délután mentünk a doktor bácsihoz levenni a kötést. A doktor bácsi meglepődve kérdezte: hogy került a kötés alá egy főtt bab??? Én bambán csak azt feleltem: nem tudom...
Kosza Gabriella
 

 
 

Gabi, ági Kép
én szórókát dugtam fel az orromba. Egyikbe rózsaszínt, a másikba kéket. Mert így szebbnek találtam. Kép Nekem orvos szedte ki, mert már annyira feltoltam/tuk anyuval. Én azért rettegek, mert a végén már nagyon fájt.

Gabi,
nem kérdezted hülyén, nem vagyunk orvosok. de igen. Egyébként ugyanez a hormon munkál benned is.

Terika,
egy hirtelen jött nátha. Minden átmenet nélkül sárga váladékkal. Ennyi.
solya
 
 


Sziasztok!

Terika!
Megkaptam a címet, akkor ha Ágiboszi csinálja mégis a táblát, akkor továbbítom neki.

Kriszta!
Köszi, jobban van, majd hétfőn megyek legközelebb.

Maszat!
Kép Köszi az sms-t, megkaptam! Kép

Ágiboszi!
És hol van az a táblázat?

Annamari
muter
 
 


Annamari,
apostafiókodban ;)
solya
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Kedves Ágiboszi! 20 feladatból 11 biztos jó, 2 biztos rossz, a többire nem emlékezett, mit válaszolt. A feladatokat hazahozta. Hát elég nehéz benne 1-2. Zömmel középiskolai tanárok csinálták. Most nem tudom, hogy drukkoljak a továbbjutásáért, vagy ne. De részt vett, és nagon büszke vagyok rá. Én nem voltam ilyen jó tanuló harmadikban.
Solya!
Nem értettem (nagyon öregszem, s utóbbi időben elég nehezen működnek az agytekervényeim, sajnos, de szedem a lecitint), milyen felütés után, mit nem illik kérdezni? Örülök, hogy csak vaklárma lett az orrbadugás. Akkor viszont jó náthás lehet szegényke. Mit szoktál ilyenkor az orrában csepegtetni. Nekük a Stérimar orrspray nagyon bevált. Ez porlasztott sós tengervíz, kicsit drága, de jó.

mohácska
 
 


Sziasztok!

Szia MaszatKépKépKép! Úgy látszik ez a topic legújabb babáinak módija: paráztatás, aztán csak azért is minél később jön... Mi azért szurkolunk tovább, főleg, hogy a tendencia másik fele ne érvényesüljönKép. (mármint a csaszi...)

Gabi! Az oxitocin az a hormon, ami a méhösszehúzódásokat előidézi, ezt kaptam infúzióban, hogy beinduljon a szülés. Illetve először csak azért, hogy beindulnak-e a fájások. De aztán szülés lett belőle...Kép

Solya! Márciusban már nem lesz egyáltalán Korridor? Akkor a II-es nőis részt nem is láthatom?Kép

Jaj, ezek az orrbatömős sztorik horrorisztikusak! Én az orromba nem, de a fülembe igen... Sokszor szúrták fel a fülem kiskoromban, hát, amikor orvosost játszottunk, akkor is fülfájós voltam, és vatta helyett egy papírgalacsint tömtem a fülembe, ez rögtön első általános legelején volt. Belecsúszott, el is felejtettem, aztán pár nap múlva cefetül fájni kezdett. A doki meg jól lefáradt, amikor kihalászta a papírt a fülemből... És kimaradtam vagy három betű megtanulásából - illetve otthon tanultam meg...
Fulescsacsi
 


Nálunk is volt orrbatömés, de nálunk a családban a mindenevésen volt a hangsúly. Volt csoki kolbásszal, csoki kovászosuborkával na meg cigarettacsikk-hegyek evése, ez a húgom volt.

mohácska
 
 


Kriszta,
nem ragoznám tovább nyilvánosan. A hangsúly az utolsó szón van.


Én sima sósvizes ampullát használok. Az olcsóbb és ugyanolyan jó. Kép Bár a múltkor a gyógyszerész meg akarta nekem magyarázni, hogy mennyivel jobban járnék, ha a 2ooo ftos orrsprayt venném, a párszáz ft-os sósvizes oldat helyett...
mondtam, ha az annyival jobb lenne, doktornéni azt ajánlotta volna.
solya
 
 


Solya!
Az enyémben nincs... Kép
muter
 
 


Solya!
Amikor a Dani kicsi volt, mi rengeteg orrcseppet elhasználtunk. Kb. 5 éves koráig többet volt beteg a fiam, mint amennyit bölcsibe-oviba járt. Kb. egy autó árát hagytam a gyógyszertárba. Akkor senki nem mondta nekem, hogy ilyet használjak. A Stérimart is én vettem észre, kipróbáltam. Ezt magával is viheti az iskolába. Én is dolgozni az allergiám miatt.De ha lesz következő, akkor biztos a te általad használt sósvizes ampullát kérem, ha megírod a nevét. Egy picinek amúgy is elég nehéz lenne bedugni az orrába azt a vastag sprayfejet. Köszi.

mohácska
 
 


Annamari,
orvosoltam a lemaradástKép. Ági lefelejtett a listáról vmi miatt.

Kriszta,
a doktornénivel tudsz feliratni ampullát, de ha azt kiadagolod műanyag orcseppes izébe Kép, akkor a gyerek is el tudja vinni.
solya
 
 


Solya,
az én táblicskumban benne vagy!
Kosza Gabriella
 


Sziasztok!

Nekem is a dokinénim a sóoldatos vizet ajánlotta, sőt fel is irta, mert igy a negyedébe se kerül. 0,9 % os élettani sóoldat. Sőt mi mivel sajna Dani egyhe orrsövényferdüléssel küzd, már ampullában vesszük és csak akkor töröm fel amikor szükséges és csak onnantól számít az eltarthatóság, bár olyan hamar elhasználom, hogy nem kell tőle féljek hogy lejár.

Annamari
Csak Neked, csak most elküldtem külön is a táblát arra a mailcímre amit megadtálKépKép
Amúgy meg Terika címét meg én nem kaptam meg, így egy-egy az állásKépKép

Kriszti
Azért ügyi fiad van nagyonKép

Solya
Elkészített műanyag flakonban veszed, vagy már te is ampullázol a sósvizzel?

Kész az ebéd, megyek és ledöllök apája és manócska mellé, olyan édesen szuszognakKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,
ha van receptem ampullában, ha nincs, akkor műanyagban.
Annamari lemaradt a listáról. feltettem a legújabbra is.
solya
 
 


Solya!

Nálam bene van a táblázatban Annamari, vagy az email küldésnél gondolod, hgoy lemaradt???
Elküldtem neki külön isKép

De jó drága ha műanyagban recpet nélkül veszük, ahhoz képest, hogy mennyi receptreKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Solya, Ági!
Köszi, mostmár megvan 2 példányban is! KépKép

Solya!
Mi is a Sterimar-t használjuk, mert annyira porlasztva van, hogy azonnal eljut mindenhova és leoldja a leoldanivalót. A sima sósvíz csak folydogál, és hanyatt kell hozz fektetni a kölköt, ami nem könnyű. Nem ledegradálni akarom a sósvizet, mert ha könnyű nátháitok vannak, akkor tökéletes az is, de a bebetonozódott sűrű zöldséghez nekünk csakis a Sterimar vált be. Igaz, hogy nagyon megkérik az árát.

Fcsacsi!
Most volt itt a Párod a szivacsért! Kép

Annamari
muter
 
 


Annamari,
és mennyit kóstál ez a Sterimar? Mert most lehet, hogy szükésg lesz rá. Ilyet én mégnem élem meg, ami most folyik a gyerek orrából. Már jobb esetben folyikKép
Hőemelkedés megjött, remélem holnapig ne mlázasodik be, különben horro lesz az utunk! Kép
solya
 
 


Solya!
Le a kalappal előtted. Két gyerek, és gondolom némi bőrönd meg csomag, eszike iszike. Remélem, nem lesz semmi baja.

Gabi!
Tetszett a gomb. Én gyöngyvirágot dugtam be, hogy minél jobban érezzem az illatát. Szerencsére kitartó orrfújással kijött valamennyi virágocska.

Megnéztem a táblázatot, mindenki olyan messze lakik tőlünk!!!
a.
angi
 
 


Solya!
Nem akarok hülyeséget írni, de talán valami 2000,- Ft a nagy, de ez nekünk majdnem másfél évig kitartott, pedig Balázs sokszor beteg. Szóval drága-drága, de megéri szvsz.
Nem mutatod meg Mátét az ügyeletesnek? Nehogy a fülére vagy homlokára, arcára menjen! Amúgy orrcseppet használtok? Mármint a sós vízen kívül. Érdemes valami gyerekeknek valót venni, mert az lelohasztja a nyálkahártyát és akkor nem pang az üregekben, hanem kifolyik.
Nekünk ilyen helyzetben az vált be, hogy Sterimar, 10 perc múlva megint Sterimar, utána azonnal porszívó és porszívó után Nasivin+lámpa.
Na nem kiselőadást akarok tartani, hiszen Te kétgyerekes vagy, de ha olyan szerencsés vagy, hogy még nem voltak a gyerkőcök komolyan betegek, akkor érdemes ezt kipróbálni, mert így tényleg megelőzhető vagy akár megszüntethető a baj. A sósvizet akár naponta 10x is lehet cseppenteni/fújni, de orrcseppből max napi 3 mehet, max 4 napig.

Remélem, nem lesz baj!
Annamari
muter
 
 


Angi,
a játékokat kifelejetetted! Kép
Már nem először csinálom. Az igaz, hogy a héten megijesztett Máté, hogy feltétlenül és most rögtön szobatisztává akar válni, de sikerült finoman céloznom rá, hogy talán nem kéne két pelustalannal vonatozni 8 órát. Úgyhogy maradt a pelus, de azért nem üres a bili! Kép

Annamari,
köszi. Komoly betegségük még szerencsére nem volt, ill. volt, de ott én semmit nem tehettem.
Nasivin elvileg van, ha nincs vetetek apával.
Úgy szoktam én is, hogy víz, pár perc, orrszíporszí, aztán NasivinKép
Lámpánk sincs. Eddig eszembe sem jutott, hogy kéne.
De köszi nagyon a segítséget!
Tegnap voltunk dokinál, mert azt hittem először, hogy vmit feldugott az orrába, olyan hirtelen és rögtön sárgás volt a váladék, de megnyugtatott, hogy csak náthaKép

angi,
te végül felkerültél?
solya
 
 


Solya!
Gratulálok az alakuló szobatisztasághoz! Mi ott tartunk, hogy szól, ha kaka van és mindig lehúzza utánunk a vécét, sőt, szívesen ücsörög rajta - felöltözve. Szerintetek létezik, hogy Balázs a vécét jobban fogja szeretni, mint a bilit? A bilivel eddig csak motorosat játszott Kép

Tanultunk a bölcsiben újakat!!! Tegnap Balázs összeszedte az Apja asztaláról az általa szemétnek vélt dolgokat, közölte, hogy szem és kivitte a szemetesbe. Ma egy csomag zsepit ítélt szemétnek.
Most mikor lefektettük, elkezdett sírni, hogy tatajó-tatajó. Sosem aludt takaró alatt, kivéve az uccsó 2 napot a bölcsiben. Hát ezt is bevezetjük akkor. KépKép

Annamari
muter
 
 


Ez az előzőből kimaradt!
Jó étvágyat!

Kép
muter
 
 


Sziasztok!

Ment 3. javított táblicsku Angival bővítve.

Angi
Nem is lakunk olyan messze egymástól, én budafok elején lakom, a XI. ker határánál.

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhezKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Jó étvágyat az ebédhez!

Ági!
Megkaptam az emileket.
Köszi a tipppet giff- ügyben.
Imádom az aranygaluskát. - Ugye finom volt?

Annamari!
Mi volt a terved ennek a képnek az elküldésével? Kép
Mert, ha az, hogy csorogjon, aminek csorognia kell, akkkor sikerült! Kép

Solya!
Mi is használjuk a Sterimart. Hasonlóan jó tapasztalataink vannak.

üdv: Terika
terika
 
 


Annamari,
köszi! Már elfelejtettem, hogy sütnöm kell még muffint is holnapra! Kép

Terika,
köszi.
elküldtem apát Nasivin orrcseppért és tengervizes orrsprayért.
Hozott nasivin orrsprayt és tengervizes orrcseppet. Kép
Mentségére legyen mondva, hogy csak így volt a gyógyszertárban! Kép
solya
 
 


Terika
Nyam nyam nagyon finom lettKép és baromi gyorsan elfogyottKép

Solya
orrcsepp vagy orrspray ez itt a kérdésKép

Annamari
Köszi a következő süti tippet, csak az a baj hogy nincs itthon mignon papírom.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok! Én is megjöttem!
Annamari!
Nagyon finom a süti a képen, még finomabb lenne, ha itt lenne az asztalomon. Igen létezik, hogy a WC-t jobban elfogadja, de az ellenkezőjéről is hallottam. Én vettem a fiamnak WC ülőkét, így elég hamar tudott már egyedül is ülni.
Solya! Kezdem kapisgálni, hogy mit rontottam el. Még nagyon kezdő vagyok. Köszi, hogy figyelmeztettél. Jobbulást a fiadnak, és minden elismerésem, hogy két kicsi gyerekkel, csomagokkal vonatozol 8 órát!

mohácska
 
 


Sziasztok!

Nálunk is a wc jött be.

Na meg tegnapelőtt (nagytakarítás után) bilibe pisilés állvaKép moshattam fel újraKép

Solya, remélem nem betegedtek megKép


Puszi: Maszat
maszat
 
 


Sziasztok!

Annamari,
a maradékot átküldhetnéd mailon. Kép

Maszat,
minden rendben nálatok?

Solya,
jó utat kívánok!
Kosza Gabriella
 


Köszi mindenkinek mindent.
Teszek fel képet a profilba az előrehozott szülinaprólKép

Maszat,
hogy van a pocaklakó? És te? Hogy bírod?
Sétálgattok nagyokat a jó levegőn? ;)
solya
 
 


A tortát én csináltam, így aztán nem olyan tuti, mint Zsombi autója :D. Viszont a marcipánt is én követtem el. És a lefelejtett tejszínhabot is pótoltam később. Kép
solya
 
 


Sziasztok!

Solya! Jó vonatozást Nektek! Azért ez jó hosszú út lesz...

Annamari! A szivacs klassz! Már le is teszteltük, bár a huzat nincs kész, de félbehajtva éppen befért egy paplanhuzatba, és nagyon tetszik Szabolcsnak. Azt hittem ezen majd nem tud keresztbe fordulni, mert a rácshoz támasztotta a lábát eddig, de megy ez rács nélkül is! Apa sajnálta, hogy keveset látott Balázsból...

Tavaszt akarok!!!
Fulescsacsi
 


Az bizony jó lenne! Már egy hete olyan vagyok, mint a mosogatórongy! De jön a tavasz, mert az allergiám már itt van. Csak győzzük kivárni!
Majd este jövök újra. A másik felem hazajött, most randizik a szappannal, aztán ő játszik estig. Sziasztok!

mohácska
 
 


Sziasztok!

1 percre beszédülök én is. Beteg vagyok, valami hasbajos vírus, nagyon szar és nem is részletezném...

Szokásos:

Maszat=Kata???? Ha igen, akkor miért kell most így szólítani?

Ági, köszi a táblázatot, nagyon aranyos vagy, hogy elkészítetted!

Most megyek vissza az ágyikóba, mert a fejem is görcsöl.

Pirus, aki mindig mindenről lemaradKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Szóval, fel lettem világosítva, hogy nem illik kérdéseket feltenni nyílvánosan, ha nickváltozás történt, ezért fenti kérdésem értelmét vesztette.
Bocsánat...

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus,
Maszat már válaszolt az általad feltett kérdésre korábban itt: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=39890&post=260055#POST26005 5


És csak azért jöttem, hogy sziasztok! Kép
Most határozatlan ideig nem leszek netközelben. Kép
Ha szerveződik vmi találka, holnap kb. 15h körültől él a magyar mobilom, írjatok, plízKép és megyekKép

Na pá!

Boldog szülinapot minden kismanónak, akinek abban az időszakban lesz, amíg én nem! Kép

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Ági!
Én most először tettem papírt a muflon "alá", eddig mindig vajaztam, úgy is nagyon finom, csak mosogatni kell utána! Kép

Gabi!
Nincs maradék, mind megettük! KépKép

Fcsacsi!
Jó volt, ahogy összefutottam a Pároddal, mesélte?

Solya!
Szeretnénk mi is talizni, de nekünk csak hétvége lenne jó Kép Esetleg netán megoldható...?
Máténak is boldog szülinapot így előre!!!

A muflont nyálcsorgatónak szántam, bevallom. Kép Fahéjas-almás példány egyébként, 4 egész almát raktam a tésztába és nem reszeltem, hanem felvágtam pici darabokra és így sokkal jobb lett! Kép

Képzeljétek, voltunk ma zuhany-szettet és mosogató-csaptelepet venni az új lakásba! Annyira jó érzés már oda vásárolni! Holnap megyünk a Tekába mosogatóért! KépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok, újra itt!
Solya!
Isten éltesse a kicsi fiadat! Nagyon jó utat kívánok!
Annamari!
Gratulálhatok az új lakásotokhoz, így ismeretlenül?
Pirus!
Én is feltettem ilyen kérdést, és le is lettem finoman dorgálva Solya által tegnap. Meg Maszat által is.
Hogy lehet ilyen klassz képeket a profilokba tenni? Hogy lehet saját weboldal, azokra miket szoktatok tenni? Emilcímem van, de én annyira kezdő vagyok, nem igazán értem ezeket. Arra is most jöttem rá du., hogyan lehet nagyprofilt csinálni. Segítsetek!

mohácska
 
 


Mi is muffint sütöttünk, a Stahl-féle Sachert. Lsd. a profilban a mellékelt ábrát - így készült. Kicsit furcsán túlédes lett a tészta a tejcsokitól, de nem maradt belőle. Egyszer csináltam sonkás-gombást is, frissen az is nagyon fincsi volt (Annamari, a te recepted volt alapból KépKép), vadashoz.
Én is szoktam almás-fahéjast csinálni, zabkorpával, az állítólag koleszterincsökkentő.
Megyek, mert ezt a pár sort nem is tudom, hányszor kellett átírnom, hogy olvasható legyen.
a.
angi
 
 


Solya: Boldog születésnapot Máténak remélem az utatok nem lesz horror..jobbulást!
Pirus: nem új itt senki neve csak hasonló poziciókban vannakKépKép Péter nevű kisfiúkkal és nagy pocakkalKépKép
Csak hát ezt mért nem lehet válaszban leírni ha valaki kérdez valamit??? Nem ül itt mindig mindenki...
Pirusom Te is gyógyulj meg végre de mostmár teljesen!!!
Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Máténak boldog szülinapot !!!!!!!
Ugye nem lett beteg?

Picus, Pirus, többiek: igazatok van, mail megy magyarázattal.

Pusza: Maszat
maszat
 
 


Köszi a gratulákat,Kép

maszat, nem lett betegebb, csak dáthás a szentem, meg nyűgösebb az átlagnál. De kibírható. Kép

Én banános muffint sütöttem az útraKép

A múltkor körbejárt egy 15o oldalas muffinrecept gyűjtemény emilben. Megkaptátok?
Ha nem, majd elküldetem apávalKép, abban van egy gyümölcsjoghurtos muffin recept, az vmi isteni! Kép
solya
 
 


Én nem kaptam meg. Viszont van egy hasonló terjedelműm nekem is :-)))
muter
 
 


Én, ha lehet készen kérném a muffinokat. Nem muszáj mindet, elég, ha a felét külditek!
Régen rengeteget sütöttem. Amióta a Danimmal olyan sok baj volt, szépen leszoktam róla. Bár igazán csak a jobbik felem sütis, ráadásul csokis. De ő már alkalmazkodott az ínséges időkhöz.
Solya, mikor indultok? Holnap még beugrasz? Ha nem találkoznánk, nagyon jó utat (de merre?), jó pihenést, vigyázzatok magatokra, boldog szülinapot Máténak, és mielőbbi gyógyulást! Ja, és a legfontosabbat:T A V A S Z T,M E L E G E T !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép

mohácska
 
 


Sziasztok!

Ahogy látom a tavasz még várat magára!!! Kép

Pirus,
mielőbbi jobbulást!

Annamari,
legalább egy kis morzsát hagyhattatok volna! Kép

Ha minden igaz, megyünk ma rucit vásárolni, mert már minden felcsúszik a pocakomon! Kép Kép

Nálatok is esett a hó??? Kép Kép
Kosza Gabriella
 


Sziasztok!

Maszat! Írtam rövid válaszmélt, úgyis biztosan mindenki levelekkel bombáz...

Annamari! Klassz volt az összefutás, mesélteKép. Meg a Balázs-biztos konyhátKép.
Azért olyan jó lehet ez a vásárlás-dolog... Már én is szeretnék...

Pirus! Gyógyulj hamar! Nekem először és utoljára két és fél éve volt, amikor elkezdtem gyerekek között dolgozni, de ne is legyen soha többet. Sosem volt azelőtt harminckilencfokos lázam, bár az izgatott legkevésbé. Egy hét alatt öt kilót fogytam... Szóval együttérzés ezerrel!!!!

Itt is van hó, de amikor reggel Apa boltban volt, már olvadt. Milyen séta lesz ebből?
Fulescsacsi
 


Sziasztok, jó reggelt!
Ma egymást fogjuk lesni, ki mikor áll fel a gép mellől. Most reggelizik az erősebbik(?) nem, így gyorsan beültem egy pár sor erejéig.
Ez igazán kétségbeejtő! Már megint hó! Általában szeretem a havat, a telet, de idén valahogy nagyon nem bírom elviselni!
Megyünk bevásárolni. Egy kis Auchan kőrút.
Pirus!
Jobbulást! Ilyenre én immunis vagyok, nem úgy mint az allergiára, sajnos!
Na kész vannak a reggelizők!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Majd jövök!KépKépKép

mohácska
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés. Még mindig semmi, bááár....
Éjjel fájt a derekam (de lehet, hog elfeküdtem, és 9 óta figyelem magam, a harmadik kis "csikarást" érzem.
Nem vészes, nem tudom eldönteni, wc-re kell-e mennem vagy mi van???
Csak nem szökőnapi baba lesz?Kép
Mindenesetre megyünk a kikába venni tárolódobozt a játékoknak, mert már horror ami nálunk van, pedig már a múltkor 5-6 nagy tescos szatyor játékot elvittünk.
Drága család hajlamos gagyi kínai fél méteres (pl buszokkal) bombázni minket, ami tönkremegy fél nap alatt, a gyerek nem is játszik vele...most a favonat a nyerő meg a legó....a többi süllyesztő lesz asszem. Ja meg aninó autókKép
A tescóban a favonatokhoz egy csomó új kiegészítőt lehet venni, sokkal olcsóbb mint az eredeti BRIO termékek. Karácsony előtt tele voltak, természetesen november 29 körül, amikor meg fizi lett, már lefogyott a készlet nagyon.

Na menek, indulunk.

Puszi: Maszat
maszat
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?