Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Schopin: Ti már csak reggel meg este ciciztek? Ma Én is már 10 óraira csak gyümit adtam, meg gyümilevet ivott, kíváncsi vagyok meddig bírja! Ebédre főzit, de cicit utána. :wink:

Bari Dávid édi kispasi!

Melike: Én is nézem néha hogy milyen nagy már, de valahogy mégis olyan pici a szemembe. Főleg amikor cicizik, az tényleg olyan belsőséges viszonyt ad. :lol: Mondjuk Vikim nem szopott de 8 hónapig fejtem neki, Levit sem akarom 1 évnél tovább szoptatni.
Sóskát mi már ettünk, Levinek is ízlett, biztos Máténak is fog!

Pont azon gondolkoztam reggel hogy milyen gyorsan megy az idő. Nemrég írogattuk hogy megszültünk, meg hazajöttünk a kórházból, most már a hozzátápikról, hamarosan meg az egy éves szülinapokról, meg az első lépésekről...... :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

JA Meli!

Én úgy szoktam hogy lefektetem, fejjel lefelé, a combom közé fogom a fejét, a kezeit meg a lábam alá gyűröm, hogy ne tudjon kapálózni. Így Nekem is mindkét kezem szabad. Drasztikusnak hangzik de nem az!

A másik verzió ha becsavarod egy pokrócba, csak a kis fejecskéje legyen kint, és olyan szorosan hogy ne tudja a kezecskéit kiszabadítani!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszi Anna!Sikerült!Nem kellett annyira lefognom.Szegénykém visít,de már nem kapálózik annyira.

Kép
melike

Hol vagytok?Nekem dolgozik az uram. :cry:

Kép
melike

ÉN ITT :lol:
csak közben takaritok is...na jó tulzásba nem viszem..
barika2008

Sziasztok!

én is itt vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:és ennyi?

Na,mi lementünk sétálni.Jó idő van,süt a nap.

Majd jövök.

Kép
melike

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: jó sétát!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép
Tegnap Apának sütöttem gofrit.
Kép Kép

Melike!jobbulást nektek.Orr szivás,nálunk ugy megy mint a karika csapás. Nagyon ügyi,nem sir,nem kell lefogni.Egyszerüen hadja magát,és tartja a kis fejét. Na egyszer Apa le fogta ugy kapálozot,nálunk ezt nem szabad. Anyos is probálta lefogni mikor szivtam,mondtam hadja mert nem kell lefogni,csak rosszabb.

Kata&Milán

oszman777

Milán alszik,várom,az ebédjével,Spenotot csináltam neki.
Tegnap elött meg soskát ettünk.
Hu de fini lett. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: megeszed a gyerek kajáját??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nagyon tetszik a sütid!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: most gyere, mert most nincs senki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"]B írta:andócarigi: most gyere, mert most nincs senki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

még nincs 3 oldal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De tényleg jöhetnél!
bszilvi25

andoca!!!
Ez gofri.

Kata&Milán

oszman777

Andi, kivárom. Még másfél oldal, húzzatok bele :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Húzunk, húzunk...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hova húzunk :?: :?: :?:
Bele húzunk :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Na, akkor jöjjenek a képek, azzal hamar betellik a 3 oldal :lol: :lol:

Kata: újra sütögetek :wink: Tegnap sajtos pogit sütöttem (94 db lett( de mára már elfogyott, pedig este 9-re lett kész :wink: Most sütöttem gyümölcstortát :wink: Remélem reggel még tudok belőle enni egy szeletet :wink:

Kép
bluebox

igen Márti én is pont kicsinyítettem!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 10:41-kor.
bszilvi25

Anna, Andóca, Kata, Melike, Pironya, Bari!! jöjjenek a képek!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.03 18:03-kor.
bszilvi25

oké Kata: tetszik a gofrid!

Márti: nyam-nyam. Ha még egy ilyen képet felteszel, akkor vigyázz, mert fél óra és csöngetek nálatok!!! :lol: :lol: :lol:

Brigi: ne várd ki a három oldalt. Már babázunk. :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én most nem otthon vagyok, hanem anyukámnál, de azért keresek képet.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ezeket találtam:

Ez még novemberi:
Répát eszem:
Kép

Karácsony:
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: nagyon cukkki Mercike! Igazi vagány kiscsaj!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem ez a legutóbbi torta művem:

Kép

A karácsonyi sütiket is leakartam, de elfelejtettem, pedig szépek voltak! :) Tényleg nem is tudom ki kérdezte, megcsinálta a barackot?
Én meg, de valahogy nem jött be a családnak! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Andóca: ezt Te is elmondhatod!!! :D :D :D

Süti: én nem szoktam csinálni, szégyen.... de össze szedem magam
(és most tényleg)

van a mamának egy új sütije, ami NAGYON finom, sütni sem kell :lol: :lol: :lol: és tényleg király! HÍZLAL!!!! (áá nem, ő is édesítővel csinálja)
majd hozom a receptet. Eddig aki megkostolta el volt ájulva tőle....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.03 18:03-kor.
bszilvi25

És akkor egy ilyet is. Mamut mama és csemetéi:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Húúúúúúú csajok nagyon jóóóóóóóóó képek :lol: :D :wink:

Andóca: Kitti nagyon nagy lány lett :wink:

Szilvi: aranyos Merci, kár, hogy becsukta a nevetős képen a szemét :wink: Várjuk a sütireceptet :wink:

Mamut Mama: remekmű :wink: :wink: Hát türelmed az van :wink: Irígylésre méltó :wink: Szép a család :wink:

Lányok még sok kép kell mám :wink:
bluebox

Kép
Kép
Kép
AKKOR HUZZUNK BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerünk!!!!!!!!!!!!!!!!

Van megint eladó gyerek űlésem,most ezek.
Kép
Kép
Kép
VAN PIROS IS!!!!!
IME!!!!
Kép
Mindkettő,13.000ft

JAHHH még hozzá tenném,Milán az ölembe,pukizgat,de már meleg valami az ölembe,ézrzem is fulba bekakált,szerintem. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

DE HUZZUNK BELE!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

mentem,szaros pelenkát üriteni,fotot rola :?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Köszi Márti, azért a Tiednek is neki tudnék esni most! :lol: De Nekem most csak egy gesztenyepüré jut, hirtelen felindulásból vettem ki a fagyóból egyet! :lol: :lol: :lol: Pedig megfogadtam hogy fogyizok, de még nem sikerült elkezdeni, pedig nyára le kéne dobni egy 10-est hacsak nem akarok nyáron is krumplis zsákba járni! :lol:

Türelmem az van, általában ha nekiállok az azt jelenti valami jó sül ki, ha meg nincs kedvem elkerülöm a konyhát! :lol:

A család pedig mindenkinek Gyönyörű!!!!! Annyira jó anyának lenni, igaz nehéz is!

Na még egy kép! Vikim utált hason, Levim pedig a kádba is egyből megfordul:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kata, Anna: nagyon édik a srácok!

Ja és Anna: nagyon jól néz ki a sütid! Nyam-nyam. Nagyon jó a kép Leviről a kádban.

Kata: milyen nagy fiús Milán a kis mellényében! Ja a pelusról inkább kihagynám a fényképet! :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem gondoltam komolyan a pelus fotot,de semmmmmmmmmiiiiiiiiiii sem volt :lol: :lol: :lol: ,meglepett :lol: :lol: :lol: .

Márti!!! Nagyon jo a gyümi torta,receptet kűldjed hékásnak,nehogy már unatkozzon. :wink: :wink: :wink:
És csak olvasgasson minket. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pogi recept is jöhet,de ennyitt??? Márti?????? 4-en etéttek meg???????????HHHÜÜÜÜHHHHHHHAAAAA
96db??? az nagyon sok.
Édi Mercike a kis fogacskás csajszli,meg a Kittike is,jo nagy már. Ohhh de nagyon lányt szerettem volna. :D :D :D

Mikor mondták fiu mondtam az nem létezik már 12 hetesen látták a fütyit.Mondtam hátha 18hetesen mást látnak,és mondta az uh-os nő,ő ritkán téved.
ANNA!!!!
Receptett te is kűldjed hékásnak,ne unatkozzon. Nagyon tuti a torta.
Na hátha itt még meg tanulok sütni,mert nem tudok.
:? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sose akartam de itt köztetek meg jön az ember kedve. :lol: :lol: :lol:

Anna aranyosak vagytok,Apa fotozott???
Levente kis hurkás,egyem meg,édi nagyon ahogy figyel a nagy kádbol.

Márti!! valamelyik nap Apa sütött,pogit,krumplisat,nagyon fini lett.
Ő egy este kitalálta süt pogit,kinézett egy receptett itt a neten és meg csinálta.

Kata&Milán

oszman777

Csajok,de jó képek!
Anna:az a torta!Gyönyörű!

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Nem akar már betelni ez a fránya oldal? :roll: :twisted: :lol:

Kata az én krémem tök egyszerű és finom! Egyik része margarin cukorral kikeverve, ez a sűrítő anyag, a másik része vanília puding belereszelve narancshéjjal, ezt a kettőt össze és kenheted is!
De ha van igény írok reciket Hékásnak, elég sok van, szeretek sütni, főzni!

Igen apa fotózott, a kádast Én csináltam. :)

Milán is tündéri, nagyon fickós a mellényes képen! :lol: Tuti megdöglenek majd érte a lányok! :lol: Kis szívtipró!

Kitti is tündéri, Merci is összetör majd pár férfiszívet! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Máté is milyen kis csinos! Ahogy látom Ő is mindent a szájába vesz! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Megyek fürdetni, majd még bekukkolok, csak most húzok még egyet az oldalon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Cukik a babók! ez tényleg egy jól sikerült Topic!!!!! 8)
Most megyünk fürödni, ha lesz jó kép, hozom.......
gyerünk-gyerünk!!!
bszilvi25

Nah itt is vagyok! Levim alszik már! Vikim még tévézik!

Haljátok, Levim igazi férfi! Még alig látszik ki a földből, de a kis pöcsét már úgy vakarja mint a nagyok, ahogy a pelus lekerül róla! :lol: :lol:
Vakarjaaa, az enyhe kifejezés, szöröstül böröstül, zacsistól úgy tépi húzza, hogy már nekem fáj!

Fiús anyukák nálatok mi a helyzet ilyen téren? 8) 8) 8)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Babák szenzációsak :D

No, akkor én is teszek képet, hogy teljen az oldal :lol:

Kép Paradicsomos krumpli, nesze neked :)

Kép Piskóta evés...

Kép Nagyranőtt Bence...

Kép Uncsitesóval...

Kép Enyééém... :)

Na jó, azt hiszem én mindent megtettem az ügy érdekében ;)

Jó éjszakát!

Kép

Kép
bettica

Vikianyuja: Nálunk még nincs napirenden ez a vakargatás. Én inkább a pelusba való turkálástól tartok :D Mi lesz itt, ha kíváncxsiak lesznek a pelus tartalmára? :lol:

Tényleg léptem ;)

Kép

Kép
bettica

Betti: az a paradicsomos kép nagyon ott van!!!! Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jajj nagyon jó a paradicsomos, jót nevettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Édi Bence! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na jó, egy utsó hsz még mára, de csak mert eszembe jutott még vmi:
Én csináltam a Barack alakú sütit... Nem mondanám, hogy jó lett, bár én sosem ettem ilyet, nem tudom milyennek kellene lennie. Csupa alapvető dolgot toltam el. A tészta kemény lett, sztem puhábbnak kellett volna lennie, a töltelék meg, hmmm hogy is mondjam, a nagy kapkodásban kihagytam a legfontosabb hozzávalót: a barack lekvárt :oops: Mondtam is Apának, hogy legközelebb legyen szíves rám szólni :) Rokonoknak ízlett (vagy csak nem merték megmondani, hogy hát ez nem lett túl jó :lol: ), és a nagy nehezen megszerzett levél alakú marcipán pedig senkinek nem kellett. Mondjuk ezen nem akadtam ki, mert egyik(-másik) este rám jött a zabálhatnék és annak ellenére, hogy nem szeretem a marcipánt, benyomtam belőle úgy huszat. Nézett is a párom másnap furcsán rám, hogy hova dugtam őket :lol: na igen, most volt vagy 3 olyan estém, amikor fel akartam falni a hűtőt, nasis szekrényt. Ne tudjátok meg össze-vissza ettem... Az eredmény pedig potom 1 kiló hízás... Nem baj, nem adom fel :)

Eldugultam...

Kép

Kép
bettica

rakok én is egy párat...minden kép nagyon jó!
Kép Kép
igazából ezek iwien is vannak...kel már újat csinálni
barika2008

aha,és a háttérbe az etetőszékünk testvére.
:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Csajok Én kidőltem mára! Holnap folyt. köv.

Mindenkinek szép álmokat!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?