Új privát üzeneted érkezett!

Hallottam már erről a fürdős vödörről, sőt az egyik német adón láttam is.
Nekem is elég fura :?

babszika
 
 


Én is láttam már, állítólag nem olyan rossz, de én sem tudnék ilyenbe fürdetni.



vicky79
 
 


Hát, elég fura.
Én gyerekként átéltem a lavórban fürdés "örömeit" ... nem volt fergeteges party hangulatom tőle :shock: :?

babszika
 
 

 
 

Vicky!
Hol a kép???

babszika
 
 


Vicky,
a vödröt én sem próbáltam, de állítólag a gyereknek olyan, mint az anyaméh.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vicky
azt olvastam, hogy állítólag sztetoszkóppal én nem, csak apa tudja meghallgatni a szívhangot. Hogy miért, azt nem tudom. Lehet, hogy rövid???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Sztem az nem rövid
Vmi más ok kell hozzá, bár furcsa :shock:

babszika
 
 


Megy a kép. A tokát nem nézni :)

Kép



vicky79
 
 


Nagyon jóóóóóóóóó lett!
Állat a színe!
(gerjedek a vörösre, én már 18 éves korom óta az vagyok)

Toka? Milyen toka? :wink:

babszika
 
 


Sziasztok!

Linácska,
Örülök, hogy jobban vagy! Pici Pötty biztos nagyon erősen kapaszkodik!

Vicky,
Szép az új frizurád! (Bár a régit nem ismerem...)

Dita,
Jó is néha egy kis semmittevés! :wink:
Képet még nem csinálok a szobáról, majd ha már meglesz a kiságy, és beraktuk a helyére. Most még nem látnátok semmi különöset, hiszen sima hálónak tünik.

Bikfy,
Jó tornázást!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok csajok,,


Pár szóban nagyon jó itthon, bár a cukrom itthon rosszabb mint a kórházban pedig uazt eszem. Majd meglátjuk. A laptopom sajna haldoklik tegnap szerettem vona üzenetet irni nektek nem engedte egyszer sem. Remélem ez elmegy. Szóval holnap este hatra kell visszamennem. Hétfő doki hegyek, remélem hogy történik majd valami. Sztem inzulint még kéne picit emelni. De majd a dokim elmondja.


Bikfy, igen szurkálnom kell magam. Nagyon helyes a kutyusod. Én is imádom ezeket a kutyákat, nekem a berni a szerelem. :lol:


Monic, remĂŠlem mĂĄr jobban vagy.


Évi, nagyon szép nagy poci, jó a babák súlya.

Kép
pgsuska
 
 


Szia Zsuzska, de jó hogy megjöttél! És taliztál esetleg közös dokinkkal? Benézett arra az osztályra is?

Vicky, tecc a vörös hajad! Nekem is vörös még gimi óta, az áll jól, azt mondta egyszer egy mesterfodrász. Próbáltál más hajszínt is? Én fekete is voltam és szőke is. Állítólag a szőke nem állt jól, a fekete sikeres volt, de mindig fekete lett a tenyerem festéskor és csak büdös higítóval jött le:)
Vendég
 


Köszi a dícséreteket. Előtte volt már olyan, hogy az egész vörös volt, de nem ilyen vad, csak olyan bordós. Nekem is tetszik. Szőke meg fekete még nem voltam, de szőke csíkjaim már voltak, az nekem nem tetszett annyira. Megyek goffrit sütni.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Vicky tényleg klassz a hajad és nagyon hasonlítasz egy ismerősömre is. :wink:

Amúgy meg mi van itt lányok? Teljes kihalás? Sehol senki? Mindenki a Forrest Gump-ot nézi?

Klassz volt a torna, de a múltkor mintha kicsit jobban ment volna. Azért remélem, lassikán beletanulok. Nem mondom, hogy könnyű, bízok benne, hogy hasznos lesz.

KépKépKép
bikfy
 
 


valaki itt nagyon csini :lol:

fürdetőkádunk pont ilyen, lavór áááááá az elég car, alig fér el benne a gyerek
Vendég
 


Sziasztok!

Hááát, én eléggé görcsölök..... igazán fájós :?

babszika
 
 


babszika: Ha holnap megjön, akkor már el tudsz menni hétfőn a dokihoz. Csak kihúztad :)

boniko: Kiiiii? :D

Holnapután már melóóóóó! Neeeeeeeeeeem akarooooooommmm!



vicky79
 
 


Sziasztok,

Linácska,

majd megkereslek honfoglalón, ha lesz egy kis időm :wink:
Nekem anyukámék próbálták sztetoszkóppal meghallgatni a baba szívhangját de nem hallották, pedig ők hozzáértő egészségügyiek. Jobban ajánlom az erre kifejlesztett szívhang készüléket. Azt mondják, hogy azzal még a mozgást is lehet hallani.

Bikfy,

először én sem tudtam mik azok a képek :wink: :lol:

Vicky,

nagyon jó a hajad, nekem is vannak vörös tincseim és szőkék is. :wink:

Mara, Dita,

mi még nem vettünk kádat, így jó, hogy ma pont erről beszéltetek, így gyűjtöm a tapasztalatokat. :wink:

Kata,

kitartást a tanuláshoz.

Zsuzska,

örülök, hogy jelentkeztél, használd ki a kis időt amíg otthon lehetsz. Sajnálom, hogy otthon magasabb a cukrod.

Nekem ma nagyon sz@r napom volt. Kezdem azt hinni, hogy el vagyok átkozva. :cry: Reggel 7 órakor elcsúsztam a járdán és kificamodott a műtét által újraépített térdem. :cry: Iszonyúan fájt, először nem is bírtam ráállni. Mostmár elbicegek, de nem tudom behajlítani. Ügyeletre nem engedtem, hogy bevigyenek mert így terhesen se röntgent nem engedek, fájdalomcsillapítót nem kaphatok, műtétről pedig szó sem lehet...
Úgyhogy a jövő heti nőgyógyász és belgyógyász látogatásomon kívül megpróbálok időpontot kapni a térdsepcialistámhoz, ami a lehetetlennel egyenlő... :cry:
Ráadásul a disznóvágáson is nagyon elfáradtam, anyukám és a testvérem rengeteget segített, de én is próbáltam hasznossá tenni magam, ami által most fáj a hátam, a derekam, a hasam és a térdemről nem is beszélek... :cry:
A 2009-es esztendő egyenlőre elég cudarul indul nekem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Annyit írtok hogy esélyem sincs követni két gyerkőc mellett - ezért is "tűntem el"... De szeretlek olvasni Benneteket, ez a topik aztán pörög ezerrel! :lol:

Twist, igen, pcos vagyok. Metformit szedtem/fogok szedni ha befejeztem a szoptatást Sokáig 3x750-et szedtem, ez nem volt elég, ahogy 3x850-re emeltem, következő hónapban babás is lettem. (egy évig szedtem a metet szinte napra pontosan)
Mellette odafigyeltem a kajára - szerencsére párom partner ebben - és próbáltam mozogni is, eljártam Arwen tornára.
Te szeded a metet?

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Anyoooka, én a Mensmentisben nézettem meg a cukromat és mivel kicsit volt csak magasabb, mint a normál, ezért nem is adtak Met-et. Azt mondta az ottani dokim, hogy elég lesz a sportolás és a szigorú diéta. Na, majd meglátjuk, mert 2 hónap múlva kontrollra kell mennem.
Hogy szoktad meg a Met-et, nem volt gond? És esetleg neked kellett mellette esténként Bromocriptint is szedni?
A szoptatás után miért kell még szedni a Met-et neked? És meddig kell még szedni?
Bocsi a millió kérdésért! :wink:
Vendég
 


Monic, basszus, nagyon sajnálom, hogy kificamodott a térded, nagyon fájhat! Még jó, hogy van térdspecialistád! Hétfőn mindenképpen jelentkezz, hogy miket intéztél, kemény napod lesz!
Mi van a felfázással, segített a kamilla tea? Magas vérnyomás jobb már?
Vendég
 


Sziasztok!

Twist, MM jó hely, ott nagoyn értenek hozzá. ha ők ezt mondták akkor elég a diéta és a mozgás! Mennyi volt az inzulinod? Ki a dokid Mensben?
Diétát simán lehet tartani, eleje nehéz kicsit, első 1-2 hónap, de bele elhet jönni! Minden cukros, édes dolgot el kell felejteni, fehér lisztet, rizst én kiselejteztem, barna rizs, teljes kiőrlésű liszt, durum tészta...
Párom inzulinja 10szerese a normálisnak, ő is metet eszik és a diétát egész könnyen vette ő is. És tényleg fontos a mozgás! :wink:

Metet viszonylag könnyen megszoktam csak az emeléssel volt gond, a 3x850-et fél év alat értem l - de utána jött is a baba. Ki kell tapasztalni, hogy mit nem lehet enni mellette, nekem pl a krumplit nem szerette :?

Bromot nem kellett szednem mellette, a prolaktinom szerencsére nem volt magas.

Azért kell szedni szoptatás után, mivel ez a PCOS egy anyagcsere betegség és ezt karban kell tartani hogy később ne csináljon nagyon csúnya dolgokat, pl magas vérnyomást, cukorbetegséget... (na és sokkal könnyebb lesz megállni az édességehetnéket és visszafogynom a szülés előtti súlyomra... :P De nem ez a fő ok...)

Rendszeresen kell járni ellenőrzésre és gyanús hogy életem végéig szedni kell a metet...

Bocsi hogy most én is ilyen hosszú voltam! Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Köszi a választ Anyoooka!!!!
Hú, a leletet már elkevertem, de aszem a normál 25 helyett a terhelésesem 35,6 volt. És az inzulin már éhgyomorra is 7,28 volt aszem, holott 2,6 körül lenne normális. De most már nem tudom ezt pontosan...
Tüű dokihoz nem jutottam be a hosszú várakozási idő miatt, ezért Dr. Rencz Ritához kerültem. Nagyon rendes volt, minden tudnivalót elmondott részletesen, klassz volt vele beszélni.
Amikor a Met mellett nem megfelelő ételt eszel, akkor mi történik? Hasmenés, vagy hányás?

Jól mondod, nálunk is már csak teljes kiőrlésű kenyér és liszt van itthon:) Barnák a palacsintáim is:)))))
Vendég
 


Jó reggelt!

Monic,
sajnálom a térdedet. Ha nagyon fáj, szerintem vegyél be egy szem fájdalomcsillapítót. A múltkot a Ceizel Endre riportját láttam, amiben arról is beszélt, hogy hülyeség, hogy pl. egy fájdalomcsillapítót sem mernek bevenni a kismamák és ezt még az orvos is javasolja, mert ha erős fájdalma van a maminak, attól sokkal nagyobb baja lehet a babának.
Nekem a háziorvosom azt mondta amikor voltam nála, hogy ha babás leszek, akkor Panadolt vegyek be, mert az biztos nem árt a babának.

i.kata
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Twist,

a felfázás tünetmentessé vált, szerintem el is múlt, de azért majd mondom a dokinak, mivel én annyira nem értek hozzá. A kamillatea egy csodaszer :lol:
A vérnyomásnál pedig kitapasztaltam, hogy akkor megy fel ha degeszre eszem magam. Biztos vagyok benne, hogy a karácsonyi-újévi nagy zabálások tették be a kiskaput, mivel tegnap már csak átlagosan étkeztem és 110/66 volt a pulzus pedig 80.
A térdem is rendbejön úgy néz ki, anyukámtól kaptam egy csodakenőcsöt, pont az ilyen sérülésekre találták ki (agyagos pakolás színe van). Éjszakára be is kentem, bekötöttem. Addig a néhány óráig amíg nem hatott nagyon fájt, de aztán olyan lett mintha kicserélték volna :lol: :lol: :lol: Ma már tudok rendesen járni, mondjuk térdvédővel.
Úgyhogy elnézést, hogy tegnap este annyira negatív voltam, de akkor épp ki volt mindennel a tököm. :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nálunk megint hó van, kb. így néz ki a kert, kis túlzással:

Kép

És most a szél is fújni kezdett, egyre hidegebb és jegesebb az idő. Állítólag ma estétől esik a hó is. Kár, hogy holnap melózni kell menni, mert holnap lesz igazi jó szánkózó idő!
Vendég
 


Kata,

köszi a tanácsot, szerencsére már nem lesz szükség a fájdalom csillapítóra mert jobban vagyok, de megjegyzem magamnak legközelebbre. Ami persze remélem nem jön el :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

nálunk megint egyáltalán nincs hó. Viszont nagyon-nagyon hideg van. Tegnap azt mondta az időjárás jelentés, hogy az ország keleti tájain a mai átlaghőmérséklet nem fogja meghaladni a -10 fokot :roll: :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, ezek nagyon jó hírek, hogy jobban vagy!!!:)))) De azért nézesd meg magad, biztos, ami biztos.
Nincs hó nálatok? Én szívesen küldök nektek!:))
Vendég
 


Sziasztok csajok,


Este hatig kell visszaérnem a kórházba sajnos, aztán a holnapi belgyógyászati eszmecsere után derül ki hogy meddig kell bent maradnom. Tegnap szar eredményeim születtek, nem tudom hogy a mai mennyire lesz rossz, annyira változó pedig majdnem mindig ugyanazt eszem.

Moncsi, sajnálom a térded, vigyázz magadra, már itt vagy Te is a célegyenesben.

Twist, közös dokink szabin volt de beszéltem vele tfonon, holnap pedig lejön az osztályra de ha nem akkor én megyek fel hozzá.



Dita, lassan kezdődik az élet, kellhetsz korán sajna, nekem is nagyon furi mostanság 5, 40-kor kellni.



Csajok, nem tudom hogy ma tudok-e még jönni, ha nem akkor majd jelentkezem ha majd újra itthon vagyok a kórházból, azért szóritsatok, hogy ne legyek bent sokáig. Üdv mindenkinek

Kép Nekem Ő a szerelem :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska, sajnálom, hogy megint rossz eredmények lettek:((( Mit mondott a dokink telefonon az eredményeidről? Remélem, hogy minden okés lesz most már, már csak egy kis kitartás kell és jön Oroszlánka.

Ezek szerint közös dokink már dolgozik? Akkor lehet hozzá menni? Hurrá!:-)
Vendég
 


Twist,


Nem látta az eredményeket még, javultak a kórházban azért engedtek haza, igazából ez a cukros dolog nem az ő szakterülete, van egy nagyon jó belgyógyász majd ő eldönti mennyit emel az inzulin szintemen. Na megyek főzőcskélni valami lightosat!!! :wink:

Kép
pgsuska
 
 


SZiasztok!

Vicky!
Vhol lemaradhattál, mert én ég 31.-én voltam dokinál és az injekciók itthon figyelnek. Szóval, majd csak 9-10. nap körül kell mennem, az UH-ra. .... ha megjönne..... :wink:

Monic!
Na, szép!
Remélem, tényleg jobban vagy!!!!!!

Zsuzska!
Én tuti, h szorítok neked! Olyan rossz olvasni a soraidat :( De csuriban van mindenem, h ne kelljen sokáig bent lenned!!!!!!!!

Anyoo!
Pont akartam kérdezni, h mi van a férjeddel, de írtad is, h eszi ő is a metet. Javult is?
Bocsánat, de egy ideig nem olvastam a pcosban és jól le is maradtam :oops:

Monic!
A szüleim is azt mondták a telefonban, h hideg van nagyon otthon - Gyulán.
Itt Pesten sincs melg, de azért sokat segít a nagy beépítettség is!

babszika
 
 


Monic,
örülök, hogy már nem kell gyógyszer!

Anyooka,
a párod a babatervezés miatt ment el annyk idején az IR vizsgálatra? Ez befolyásolhatja a pasik eredményeit?

i.kata
 
 


Én ennek az időjárásnak örülnék már: :wink:

Kép
Vendég
 


Csajok! Közérdekű:

Most hallottam, nem tudom, hogy ti tudjátok-e már, de most olvastam másik fórumon, hogy a fagyisbabás beültit lehet úgy rendezni, hogy ne számítson bele az 5 TB-s lombikba. Ez tök jó!!!!

"A fagyisbabcik, tényleg nem számítanak bele az 5-be!"

"valójában választás kérdése... nem érdemes beleszámoltatni. Szegeden 50 a fagyis!"

"ha a fagyist nem fizeted ki, akkor beleszámít az 5be, amit a TB finanszíroz, ha kifizeted, akkor nem számít bele. "
Vendég
 


Sziasztok!

Monic,
Sajnálom a térdedet, de örülök, hogy a felfázásos tüneteid elmúltak. Remélem, végleg!

Zsuzska,
De jó, hogy hazaengedtek hétvégére! Azért otthon biztos sokkal jobb, még ha csak ilyen rövid időre is engedtek ki. Az inzulint meg biztos beállítják hamar, ne izgulj!

Babszika,
Te is BMC-s vagy nem? Furcsa, hogy nem akar látni a dokid a ciklus 2. vagy 3. napján... Engem mindig megnézett Z. doki, hogy nem növesztettem cisztát, mert akkor kimaradt volna az a hónap amíg fel nem szívódik. Ki az orvosod?

Twist,
Köszi az információt, ez eddig is így volt, csak a BMC-be 100 eFt egy fagyis beülti.

Én ma nagyon nyomott vagyok, pedig egész jól aludtam éjszaka, de 1/2 12-kor lefeküdtem, és aludtam még egy órácskát. Biztos az időtől... :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


sziasztok!
Megjöttem én is már elvonási tüneteim voltak! :lol: :lol: :lol:

TWIST
Igen ez így van. Nellikéék sem pazarolták el a fagyisnál a lehetőséget inkább kifizették a százast, mert a BMC-ben annyiba kerül!
Az olyan időnek én is örülnék ami a képeden van!

ZSUZSKA
Ne is mond, 3 napja lelki beteg vagyok, hogy dolgozni kell menni és korán kelni!
Tarts ki még egy pár hetet, bár remélem valami csoda folytán visszaáll a régi "rend" és a hátralévő időben nem lesznek már gubancok sem a szíveddel, sem a mostani problémával.

MONIC
Tényleg rád jár a rúd mostanában! :shock: Amúgy mintha magamat látnám. Apával két napja dolgozunk és már röhög rajtam, mert olyan béna vagyok mindenhez. :roll: Mondjuk azt nem számolja, hogy ő meg belelépett a szerszámosdobozába és szarrá tört, másnap meg a törölközőtartót szedte szét......... és nem fogod elhinni...... de most ahogy ezeket a sorokat írom belenyúlt a festékbe! :lol: :lol: :lol: (ajtófélfákat festettünk)

A kád amit feltettem 8000 Ft, ha jól emléxem! A Mara által feltett cuccok nekem is először talányok voltak, aztán rájöttem, hogy ezek kádba való cuccok, nekem olyan még ingyen sem kéne........

Kép

.................hát ezért!

BIKFY
Valóban sokáig alszom mostanában. 9-10 között, ma kivételesen 8-kor! Viszont 1-2 körül alszunk el, addig szoktunk tévézni, vagy dvd-zni! Kártyázást azért már olyan 11 körül abbahagyjuk.

VICKY
Nagyon csini vagy!

BONI
Akkor ezek szerint Zsigi szereti a pancsit. A nővéreim gyerekei közül többen nem szerették mint szerették, még bele sem ért a feneke a vízbe már ordított, vagy már a vetkőzésnél! :lol:
Nem beszéltünk a kedves édesanyjával, mert pl, most amikor elhoztuk a gyereket nem is otthonról hoztuk el, és amikor hazavittük le se jött a gyerekéhez, pedig volt pakkja is rendesen. (és szerintem annyi lett volna a legkevesebb hogy lejön és valami köszönömféle, hogy egy hétig mentesítettük, de hát mit várok tőle, mikor majdnem az egész nyarat itt tölti a gyereke és akkor sem mondja még azt sem, hogy fapapucs)

LINACSKA
Örülök, hogy Pöttynek semmi baja!

BABSZIKA
Hát ajándéknak nem nevezném! :wink: :lol:

KATA
kitartás a sok tanulnivalóhoz!

dita75
 
 


NÉMÓKA
Én is nagyon nyomott vagyok, bár én nem aludtam jól éjjel, a fejem is nagyon fájt reggel amikor felkeltem, és mint akit összevertek de még nyoma is volt, mert a jobb szemem alatt volt egy nagy karika is. Sandán néztem a páromra, hogy biztos ő vert össze az éjjel! :?

Valószínűleg ez a frankó festékszag ami már két napja terjeng a lakásban az tett be. De a lilás karika nem tudom mit keresett ott a szemem alatt!

dita75
 
 


Szia Ditus és Nemone!!!!
Ditus, mikor folytatod a naplódat? Már izgatottan várom. A blogba csak azt írod le, ami a bébi bogyóval (bogyókkal) kapcsolatos?

Mi is lusták vagyunk ma, nincs az a kirándulós hangulatunk:) Még pizsiben vagyunk reggel óta:))))))))))))
Vendég
 


TWIST
Igen csak a Bogyós dolgokat szeretném megörökíteni.
Valamelyik éjszaka meg kicseréltem a blogon az órát, naptárat, letöröltem a karácsonyi képeket és verseket, mert már nem nagyon aktulális.
Lassan Valentin nap akkortájt kapom vissza az ikreket! Húsvétra meg már néhány centisek lesznek! :wink: :lol:

dita75
 
 


Na sziasztok csajok én léptem!!! Majd jelentkezem ha megjöttem addig is drukkoljatok, lécci!!


Ditus, a Valentin nap környékét már kilőttem magamnak akkora adtam ultimátumot Oroszlánnak. Épp mondta a dokim hogy a cukrosok előbb szülnek úgy Oroszlánt nagyon várom már a 38-39.hétre.


Mindenkinek köszi az együttérzést, addig is sok puszi nektek



Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


monic: Sajnálom a térded, remélem nincs nagyobb baja. Pihengess egy kicsit.

babszika: Én is úgy gondoltam, mint nemone. Lehet, hogy csak azért, mert nekem mindig marad nagy cisztám stimu után és csak akkor kezdhetem a szurikat, ha a ciszta elmúlt. Legutóbb mind a két petefészkembe 1-1 4cm-es maradt.

dita: Az a gyerek már nem is haza megy, hanem otthonról. Annyit van nálatok.

Ma megjött a sarokülőnk. Annyit dolgoztunk, hogy majd el pusztulunk. Át kellett vinni a másik kanapét a majdani gyerekszobába. Olyan kupi lett ott! Van egy kb. 10 m2-es szobában egy kanapé, két ülőke, két bicikli, egy íróasztal, meg az apraja. De a nagyszobánk egész szép és a biciklik is lekerülnek majd a pincébe, ha lesz kulcsunk.

Szóval itt van a "kicsike":

Kép



vicky79
 
 


Kata,

mikor lesz a következő vizsgád?

Vicky,

ez a bútor nagyon szép, csúcs lett tőle a szobátok :wink:

Dita,

ti nagyon szorgalmasak vagytok a pároddal.
Holnaptól vagy holnaputántól nálunk is festékszag lesz, ha addig sikerül kipakolni a szobát.
Már annyira várom. Ma délután Dani-leltárt készítek, mindent összeírok, hogy mi minene van már a kisfiamnak aztán pedig eldobozolok mindent a festés és parkettázás idejére. :lol:

Nemone,

most megyek is és készítek 30+6-os pocakfotót :wink:

Zsuzska,

nagyon fogok neked szorítani, hogy ne kelljen sokáig ottmaradni a kórházban.

Twist,

köszi a havat, de annyira nem ragaszkodom ám hozzá. Jobban örülnék a virágos fáknak :wink: :lol:

Holnap lesz 1 éve, hogy csatlakoztam a Babanethez :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
én nem értem ezt a kádas mondatodat. :oops:

Vicky,
nagyon szép az új sarokgarnitúra!

Monic,
hát, sikerült beválogatnom:
5-7-8-9, aztán az utolsó csak 15. De úgy számolom, hogy lesz majd pótom is. Ha nem ezeket a dátumokat vettem volna fel, akkor csak vizsgaidőszak végére voltak már helyek, így muszáj volt :roll:

i.kata
 
 


monic: Én is most nézem, hogy már lassan 2 éve, hogy írogatok ide! Köszi a szobadícséretet. Nekünk is tetszik. :)



vicky79
 
 


Csajok!

W. a dokim, de azért nem kell mennem 2. napon, mert 28. napon megnézett és egy db cisztám sem volt. Mivel aznap kellett volna megjöjjön, logikus volt, h 2 nap alatt már nem növesztek.... A franc sem gondolta, h nem jön meg.... Hiszen pont a 28. napon vártam volna.... :roll:

babszika
 
 


Kata,

sűrű a programod, de legalább hamar túlleszel rajta. Egyáltalán nem biztos, hogy pótod is lesz. Nekem a sűrű időszakban mindig jobban mentek a vizsgák. :wink:

Babszika,

és ha baba miatt nem jön meg?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Az valszeg ki fog derülni egy, vagy több teszttel....
Akkor persze, h megyek a BMC-be, majd felajánlom vkinek az injekcióimat és élünk boldogan, amíg meg nem halunk. :lol:

Vagy mire gondoltál?

babszika
 
 


Monic, gratula az egy éves évfordulódhoz a Babaneten!!!!!

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: