Sziasztok!
Megint jól elmaradtam, bocsika!
Wruska, Eperke!
Hatalmas gratula a babákhoz!
Csodaszépek! Mindkettő! Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy Muki is nemrég ilyen apró volt, most meg akkora nagy már, hogy alig birom felemelni...
Wruska!
A fürdetés szerintem egyáltalán nem késő!
Mi is igy szoktattuk Mukit, hogy fél8-8 körül vagy akár még később fürdött. Ezt annyira megszokta, hogy ha eltolódik az esti kajcsi, mert délután később kér uzsit, bealszik a kaja előtt 8 körül...
persze fél óra múlva kb. felkel és enni kér, de ez nagyon jól kialakult igy, mert minél később rakjuk le aludni, annál később kel reggel, ami nem hátrány... ugye az ember hajnalban van a legmélyebb alvási fázisban, igy akkor a legrosszabb felkelni, inkább este később fekszem le, de reggel később kelek, mint forditva. Bár ez nálatok még odébb van, de nekünk sikerült igy rászoktatni a mielőbbi éjszakai átalvásra...
Eperke!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezen indult a felépülésed! De remélem, hogy annál könnyebben fog menni ezután minden!
Nagyon szép a 80gramm, amit szopizik a drága! Ügyesek vagytok!
Vera!
Gyors gyógyulást a kis vejemnek!
Na igen, az anyák már csak ilyenek, jönnek-látnak-győznek!
Szerencsére! Amolyan varázslók...
remélem, Márkuci túl is van a nehezén....
Nem tudom, akkor irtam-e, anyósomnak vettem egy kis fa-táblát névnapjára, amire ez van irva:
"Valóban léteznek varázslók és tündérek.
Gyermekként sokszor bújtunk a szoknyájukhoz és fogtuk a kezüket. Sokan nem tudják, hogy varázslók ők és tündérek, mert álnéven élnek köztünk, úgy nevezik őket: ANYÁK ÉS NAGYMAMÁK."
Csak mert idevágott, ahogy Vera irta, anyukájának sikerült Márkot megitatni....
Na igyekszem nem nagyon lemaradni, de elönt a készülődés...
Alziza, Panni???