Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Máténak mielöbbi gyógyulást kívánunk!!!!!!

Andóca: Bari nem csak Téged törölt, hanem innen szinte mindenkit

Reggel én is néztem a fogyis topicot, de du. már írtam, hogy amig szopi van addig én eszek..... :lol:
Ma mondtam apának, hogy holnap rudit kell venni. Terhesség óta minden nap eszek 1-2 rudit. Viszont a többi édességet jól kerülöm! Chips évente 1*, csoki (táblás) szintén 1*-2* évente.
bszilvi25

Én is annyit eszek egyébként kb. mint terhesen. Sajnos én sok édességet és chipset is eszek... :evil:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Már megbeszéltük az iwiwet Barival. Téma részemről lezárva! Nincs harag! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:08-kor.
pironya

[quote="pironya"]C írta:pironyasajok!

Én rájöttem, hogy az evés éppolyan függés, mint a bagó, a pia vagy a drog :twisted: :twisted: :twisted: Nagyon nehéz leszokni róla, kitartásom nulla :cry: :cry:

dettó!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata!
Örülni fogsz!!!
leraktuk az ágyat!

sziasztok
bszilvi25

JÓ REGGELT!!!!!

ÉS IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIBÚJT AZ ELSŐ FOGACSKÁNK!!!!
:lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Hú, Szilvi gratula Mercinek! Szenvedtetek vele? Hogfy vetted észre? Irigykedem most nagyon :lol: Bence nem engedi, hogy megnézzük az alsó fogyínyét :( fogalmam sincs, hogy fogom észrevenni, ha végre kibújt neki is :roll:
Mindegy, előbb utóbb Bencének is kibújik végre, remélem addigra nem fog elfogyni ez a gyerek :lol: Na és nem fog megöregedni sem, akkor már minek :lol:

Bari: Szépen fejlődött Dávid, jó súlyban van ;) Fogacskára nálatok is irigy vagyok :D

Na jó, megyek összedobok vmi 10 órait az én Csöppömnek :)

(Ja, Hékás: Bence 6 hós hivatalos adatai: 9400gr és 74cm, millió köszönet a rögzítésért!)

Kép

Kép
bettica

Betti!
Ne irigykedj! Nektek is lesz hamarosan.
Nem szenvedtünk semmit, ha ma nem teszem oda az ujjam észre sem veszem! :shock:
Nekem sem engedi Merci hogy megnézzem az alsó ínyét, mert mindig odadugja a nyelvét!!! Csak én már kicselezem :wink:

szép méretek vannak Nálatok is!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Szilvi: gratula Mercikének!

Betti: ne aggódj, nálunk sincs még fogacska és mi már 7 hónaposak is elmúltunk. De én nem aggódom. Főleg, amig cicizik...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nálunk már nem csak én vagyok beteg, hanem reggelre Pisti is és Kitti is megbetegedett. Kitti lázas is!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: Nem aggódom még emiatt, csak irigykedem :)
Jobbulást nektek. Kár, hogy így kezdődik az évetek :(
Mélemet megkaptad?

Kép

Kép
bettica

Szilvi:hurrá fogacska!Gratula!

Máté sokkal jobban aludt,mint előtte éjszaka és szerintem jobban is van kicsit.Éjszakára vittem be neki kamilla teát párologni és olyan szépen kapott levegőt.

Apa mindjárt itthon lesz!rövid műszak volt. :lol:
És szeretnék lemenni a turiba,ha nyitva van.(egy új,itt nem messze,még nem voltam)

Azt hiszem nem írtam,hogy tegnap azt mondta a doki néni,hogy banánt és babapiskótát ne adjak a gyereknek 1 éves kora előtt!

Kép
melike

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet!

Kérdés: sóskát és spenótot hogy csináljátok, hogy a szálak ne legyenek benne? Zöldbabot és borsót passzírozzátok?

Én hétfőn kezdem a húsadást. Eldőre mennyi csirkemellet tegyek a kajájába?

Képzeljétek, vasárnap külön szobába költözik a manó, egyrészt várom, másrészt lelkibeteg vagyok. Hiányozni fog.

Én még reggel szpotatok, tízórai gyümi + szopi, ebéd főzelék, uzsi és vacsora szopi + éjszaka 2* szopi,.
De a tízórai szopit most hagyjuk el lassan.

Én havonta akarok egy szopit kiváltani, így pont egyéves korára választom el.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

szilvi gratu a fogakhoz!!!
bettica ne irigykedj...fog nélkül baba még nem maradt :lol:
melike örülök,hogy jobban vagytok!
kittinek mielöbbi gyófgyulást

körkérdés:lehet hogy ez elmúlt hetekben már kitárgyaltátok...
ki ad már babapiskótát??de nem pépnek hanem csócsálgatni...egyben???
barika2008

Ja, és szia Bari! Jó, hogy itt vagy! iwiw-ebn én is szoktam aképeket nézni.

Én még nem adtam neki, minél kevesebb cukrosat akarok adni.

Fogunk nekünk sincs még, és egyelőre nem ül magától és nem mászik a manócska, de forogni forog.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én is a hízásra vágyók táborát erősítem. Főleg a karácsonyi hányós vírus után már a csontjaim is zörögtek. Két kiló nagy nehezen visszajött, de így is jöhetne még 3-4. Most vagyok 52 kiló. Ez is rossz, mert sehogy nem állnak rajtam a ruhák.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Bari Én adok már egy ideje. Igazából nem tudom mennyit nyel le belőle, mert rágcsálgatja, de mire végez az egész ruha és etetőszék tiszta olvadt piskóta cafrangy, úgyhogy lehet hogy semmit! :lol:

Szilvi gratula a fogacskához!

Betegeknek jobbulást, kitartás mindjárt tavasz! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kittinek jobbulást!!!!!!!! Andóca Neked is!!!!

Örülök, hogy Máté jobban aludt!! Remélem hamar meggyógyul!!!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:09-kor.
pironya

köszi mindenkinek. Voltunk az ügyeleten, kaptunk egy rakat gyógyszert, nem elég hogy beteg még szájpenésze is van! Lázas, fáj a torka.

Bogi: én még mindig szoptatok rendesen a hozzátápi mellett. Most akartam januártól majd 1 etetést kiváltani (mondjuk néha-néha kimarad egy szopi). Ha meggyógyul, akkor januártól 1 cici minusz lesz.

Bari: én nem adok babapiskótát. Igazából én a félős kategóriába tartozok, ezért én nem nagyon fogok adni tejes cuccokat amig lehet. Megpróbálom 1 éves koráig kihúzni. Én hipp babakekszet vett, és azt adtam már almával.

Betti: nem vagyok otthon már kb. 1 hete, úgy 24-e óta, nem néztem e-mailt.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri: nálunk nem fogta meg a székletét, csak olyan módon, hogy darabos lett!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri: tudod én írtam régebben, hogy Merci alig kakil, csak akkor ha bedugom a seggébe a lázmérőt!
Mióta van hozzátápi, azóta majdnem minden nap van kaki MAGÁTÓL!!!!!! :D :D :D :D Kemény lett, de magától van, és azóta lázmérőt sem láttunk! :)

Bettica: gondolokodtam, annyi volt a jele a fogzásnak, hogy hétfőn és kedden ment Merci hasa, és PICIT nyáladzott. De csak ennyi!!!! :lol:
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:09-kor.
pironya

én is a hipp babakekszet veszem...azt nevezem babapiskótának :lol: de egyben még nem adtam rágcsálni....
csak gyümölcsbe..
tejes dolgot én sem adok cssak majd 7-8hós korban ahogy a védőnő mondta de akkor is joghurtot túrót de nem tejet.

mi kijárunk sétáni,dávid bírja a hideget...én viszont utálom,azért szoktunk bejönni mert én nem birom,pedig van rajtam zsír ami melegít!! :lol:
barika2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:10-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:10-kor.
pironya

....
pironya

[quote="pironya"]B írta:pironyaari: nekem van szobabiciklim. Ha bekapcsolom a zenét és tekerek, az már spining???????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem is van szobabicikli ,eliptikus tréner,haspad,futópad,és még egy hasazó gép,meg fa hullahopp karika...de társaság nélkül nincs ihlet :lol:
barika2008

[quote="barika2008"] írta:barika2008
[quote="pironya"]B írta:pironyaari: nekem van szobabiciklim. Ha bekapcsolom a zenét és tekerek, az már spining???????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem is van szobabicikli ,eliptikus tréner,haspad,futópad,és még egy hasazó gép,meg fa hullahopp karika...de társaság nélkül nincs ihlet :lol:

nálam is ez a probléma. majd webkamerán keresztül csináljuk együtt!!! :):):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!!

MINDENKINEK BUÉK!!
MIrabel már egyre több mindent eszik.
nagy kedvence a kenyérhéj csócsálása(persze nagyon kell figyelni közben)
csak cicin hajlandó elaludni már egy ideje, vagy babakocsiban, vagy aUTÓban persze.de ilyen hidegben nem altatom kinnt.v an hogy este leteszem és még két-háromszor felkel, cicizik, visszaalszik.általában fél 11 kor vagyunk úgy, hogy már nem kel fel.pedig már sokat mozog, kúszik egész nap, s mégis olyan későn alszik el.olyan jó lenne, ha 8-9 körül elaludna, s jutna egy kis idő egymásra is, mert arra már mi is hullák vagyunk.na mind1. nem tudom mit kellene csinálni.tippek?

Kép
Kép
eyi

[quote="eyi"]c írta:eyisak cicin hajlandó elaludni már egy ideje, vagy babakocsiban, vagy aUTÓban persze.de ilyen hidegben nem altatom kinnt.v an hogy este leteszem és még két-háromszor felkel, cicizik, visszaalszik.általában fél 11 kor vagyunk úgy, hogy már nem kel fel.pedig már sokat mozog, kúszik egész nap, s mégis olyan későn alszik el.olyan jó lenne, ha 8-9 körül elaludna, s jutna egy kis idő egymásra is, mert arra már mi is hullák vagyunk.na mind1. nem tudom mit kellene csinálni.tippek?

Eyi: nálunk is ugyanez a helyzet! Viszont Kitti 9 óra körül elalszik, de ugyanúgy felkel éjszaka 1x vagy 2x, attól függ milyen hangulata van! Pedig már a hozzátápi javában tart! :?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi! Marcinak Nagyon Boldog 7 hónapos szülinapot!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
pironya

Csajok,Máté most aludt el!Mikor lesz így fürdés és alvás?!Gyanítom,hogy 10 előtt nem.Nem akartam már felébreszteni szegényt.Most,hogy beteg,kicsit alvósabb.Amúgy határozottan jobban volt ma!Voltunk egy bő órás sétán is.Kapott egy új sapit.

Az alvásban igaza van Pirinek,csak olyan nehéz "szigorúnak" lenni ezekkel az édes kis manókkal!

Kép
melike

[quote="pironya"]C írta:pironyaicinalvás veszélyes [img]

Nálunk 'csak' este van cicinalvás! Én megpróbáltam minden praktikát, hogy egyedül elaludjon, de sajnos nem jött össze. Már nem is idegesítem magam rajta!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hali---ho!!
Itt vagyok,végre.
Üdv az uj tagunknak,Szia,bari! :D
Fogzás:Szilvi,Grat a fogacskához,de azt mosni kell mos már. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Barinőm lánya 1 éves,és még egy foga sincs.
Hátihordozo:Meg találtad piri??
Bettica!!!Tik is 74cm.-esek vagytok?? mi is akkor nem csak Milán ilyen GUUUUNNNNÁÁÁÁRRRR.
Jah ha jol hiszem te kérdezted mit mivel lehet adni,variálni. Én olyan kajcsikat csinálok meg neki mostanság,mint a bébiételek össze állitása, Kornak meg felelőt.pld,banán-csirkehussal,akkor azt ugy meg csinálom.
Babapiskota:Hogy nem lehet adni a babának :?: :?: :?: :?:
Hát itt nálunk hajdu-biharba lehet adni. :lol: :lol: :lol:
Én simán a kezébe adom,valaki szintén irta,és szopogatja.
De kenyér hélyát nem merném,szintén valaki irta.

Kata&Milán

oszman777

És a banánt mért is nem lehet még adni??? Kép

Kata&Milán

oszman777

sZIASZTOK
nekd is üdv kata :lol: :lol: :lol: :lol:
Banán:nálunk is lehet adni :lol:
amúgy 4hós bébikaja is van banános csak az nem csirkehúsos.

melike:és ha kimarad a fürdés?
nálunk is előfordult már2x-is.
barika2008

Nálunk többször is.! :lol: :lol: :lol: most hogy beteg volt/kicsit még az, nem is fürödtem vele minden nap! ÉN NAGYON FÉLTEM ŐT!!!!!

Már én is kacérkodtam az alma-banán-csirkehusos kajcsival, de még nem vettem. (az kecskeméti, amit néztem)
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:11-kor.
pironya

Oszi: Andóca kérdezte, ha jól emlékszem, ezért írtam le én is, hogy mit mivel variálok ;) Egyébként néha én is a bébiételekből szoktam ihletet meríteni :)

Andóca: Az jó, hogy most vendégeskedtek, akkor van kire kicsit ráhagyni Kittit (pláne, ha betegek vagytok)... Volt végülis együtt séta? Az éjszakai kelések jobbak lesznek, kell egy kis idő, mire átáll a szervezetük ;) Husit is adtál már Kittinek vagy azzal még vártok egy picit? Sikerült kiváltani már egy étkezést? Arra emlékszem, hogy mondtad, hogy majd januártól akarsz ilyesmit csinálni, de hát még csak 2 nap telt el az évből ;) Jobbulást a családnak!!!!

Ma adtam Bencének paradicsomos krumplit. Nem kellett neki, sőt olyan hisztit csapott, hogy még az egyébként általa szeretett ételt sem volt hajlandó megenni... Így jártam, holnap-holnap után újra próbálom. Gyanús nekem, hogy megint elindult az ínyében valami és ezért nem kellett neki az ebéd... :roll: Meglátjuk majd...
Piskóta: eddig gyümibe kevertem neki néha 1-1 darabot, de ma bátor voltam és az amúgy kihagyott ebédjét kompenzálandó a kezébe nyomtam egyet. Hát elcuppogott rajta egy pár percig, de legalább azt megette :D Délután is kapott egyet, annak csak a felét szopogatta el, azt is uzsi helyett. Úgy látszik a jó sok 10 óraival elbíztam magam...
Csináltam képeket majd töltök fel, ha lesz rá energiám.

Most megyek és ledőlök, mert ki vagyok purcanva.

(Webes tornában én is benne vagyok, max nem kapcsolom be a kamerámat, hogy ne sokkoljalak benneteket a zörgő csontjaimmal :lol: )

Pihentető éjszakát!

Kép

Kép
bettica

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:11-kor.
pironya

Nos,nem maradt ki a fürcsi csak picit később volt,de már elaludt nagy nehezen.Persze,nálunk is előfordul,hogy nem fürcsizünk néha. :wink:

Azt,hogy miért nem lehet banánt és babapiskótát adni,azt nem tudom pontosan megmagyarázni,de a gyermek főorvos mondta.Biztos nem hülyeségből mondta,de ez nem azt jelenti,hogy egyáltalán nem fogok adni neki addig.

Kép
melike

Pontosabban banánt már régóta kap,bébikajában és magában is.Mikor én eszek ő is kap pici darabokat,semmi baja tőle.A piskótát még nem adtam.

Kép
melike

Jó reggelt!

Betti: Mercinek én is próbáltam már adni paradicsomos krumplit, és ő sem ette meg... :roll:

Sóskát megpróbálnék szívesen. Na majd lehet, hogy a jövőhéten!!
bszilvi25

Sziasztok

Kajcsi:
Reggel elsőként anyatejet kap+ kicsi tápi, ha kevés lenne.
10-11 körül tejpépet adok neki valamilyen gyümivel (banán alma, őszibari, szilva)
13-14 körül husis kaját kap :
répa+csirke+krumpli
őszibari+pulykahusi+krumpli
paradicsomos tészta csirkehusival
paradicsom+hal+krumpli
sütőtök+csirke (ezt utálja)
gesztenye+csirke ezt sem szereti
ezeket variálom, próbálom őket én elkészíteni, de, ha nagyon éhes kibontok egy konzervet.
17-körül vagy ezeket adom ami marad, vagy tejpépet valami gyümivel.
Este alvás előtt anyatej+tápi

Nekem is fennt van éjszaka 1 szer 2 szer de rögtön visszaalszik
Kép
Banánt adok neki 4 hónapos kora óta imádja
Babakekszet is kap Hipp eset, csócsizza, de még több marad a ruháján, mint amit megeszik.

Kép
Kép
schopin

JÓREGGELT
Kép
barika2008

Szia Bari
Nagyon cuki Dávid
Igazi nagyfiú

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Mátékám szépen gyógyul.Jól aludt éjszaka is és 9kor keltünk fel. :oops:
Köhög még,de már kevesebbet.

Még tegnap az jutott eszembe,hogy úgy irigylem azokat akik még szoptatnak!Viszont nekem már olyan furi lenne ezt a "nagy" gyereket ciciztetni.Olyan pirinyó volt mikor szopizott.

Kép
melike

Máté sem ette meg a paradicsomos krumplit. :lol:
Én is adnék sóskát.Meg is nézem majd a boltban.Olyan kéne,amit Brigi vett a tescoba.

Azon gondolkodom hogyan szívjam ki egyedül az orrát.Apával gyors volt,ő lefogta én szívtam.De egyedül csak szerencsétlenkedek.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?