Új privát üzeneted érkezett!

Pami,Kisbuta

Kép

Bocsi csajok ellopom a laptetut :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok atkoltoztunk vissza a masikba ahol eloszor voltunk :wink: Ugyhogy mindketten happy-k vgyunk es mar minnyart itt a vacsi ugyhogy en megyek is 8)

Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Én sem látom a vonalzódat!
Viszont szívesen elcserélem veled a hideget, ( bár hó nincs ) a bogarakra meg a melegre! Nem mintha szeretném a bogarakat, viszont ennyire nem szeretem a hideget! :lol: :lol: :lol:

Én az összes laptetüt neked adom! :wink:

Jó szilveszterezést mindenkinek!

Na meg buék! :lol:

Kép

elosszuk őket??? :lol:

dita75
 
 

 
 

Dita
Visszajottunk a masik resort-ba 8) Itt ngyon jo nincs bogar es gyonyoru a hely :wink: Szal nem cserelek :lol: :lol: A vonalzim meg maj minnya kicserelem :twisted: Es igen osztozzunk :lol: enyem a bebi jobbrol a 2. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Oké! :lol:

dita75
 
 


Csajok BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pamilla
 
 


Ma ennyi voltam csak bekukkantottam de holnap ígérem jövök többre!
Legalábbis megpróbálok :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Helyzetjelentes:
Szal ma eleg kaki ido volt :? EZert csak elveztuk a tenger gyonyoret a dekkunkrol apaval egy agyban ketten o olvasott en meg pihiztem rajta 8) Aztan kibereltunk egy mocit(motort) 8) es elmentunk a Nagy Budha szoborhoz na meg kicsit korbejartuk ezt a reszet a szigetnek 8) En imadom...mindig elcsodalkozom azon egyes embereknek milyen eletuk van mennyivel rosszabb,mint egyeseknek otthon es megis milyen boldogok :roll: Aztan apaval elrobogtunk a tesco-ba 8) imadom azt is annyi minden kis bolt van ott 8) Vettem egy atlatszo szintelen napszemcsit 8) azert,hogy a bogarak ne szalljanak a szemembe :roll: persze nincs sok de a huzat is meg minden :lol: Na szal aztan visszajottunk a szallasra.Anyunak kuldtem sms-t meg a batyamnak ugyanis itt a magyar telom is hasznalom na meg mostmar majd japanban is mert vettem hozza toltot.Az enyem otthon felejtettem :? Ezert nem tudtam hasznalni eddig :roll: Aztan vettunk 1orast masszazs-t a spa-ban ami irto klafa volt 8) aztan haza tusolas es birkoztunk egyet apaval :lol: :lol: 8) :oops: Megadva neki az ujevi kezdest :lol: :lol: :lol: :lol: Na most meg mar olyan keso,hogy szoba szerviz-en kertunk vacsit apa meg kesz van mar alig bir fentmaradni :lol: Anyuval es batyammal is beszeltem :wink: Felhivtak :) Mi volt meg :?: :roll: Semmi nezzuk a tevet meg varjuk a kajat jah es 11:20 van este 8) jah azota mar megettuk es emesszuk is es mar 12:40 van ugyhogy megyek alcsizni 8)

Dita
Akkor megbeszeltuk es koszi a babot :lol: :wink:

Pami
Neked is draga bar mar neked tuti 1lesz :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok,
én nem tudok dönteni a nagyhajú és a bal szélső között... pedig nekem csak egyszemkém van. Hehe, akkor viszont Ditának ikrei lesznek!!!!

Bridg,
én irigyellek a meleg miatt! Tavaly télen én igen gyorsan megszoktam a nyarat Ausztráliában, és mit mondjak, most így a mínusz 10 fokokban nagyon hiányolom!!!

Dita, Pami, Bridg, Kiriki, Zsuzska:
Babás Boldog Új Évet!

Kép
kisbuta
 
 


KISBUTA
Ezt eddis is tudtam, hogy ikreim lesznek!
Jóanyám (aki boszi) megálmodta! :wink: :lol:
Nekem az az érzésem, hogy ennek a topicnak a lakói 2009-ben nagyon boldogok lesznek mert ebben az évben mind anyává válunk! Én október-november környékére tervezem a szülést! (bár akkor pont skorpió lesz amit gyűlölök, de ez a sors fintora) :lol: :lol: :lol:

BRIDGET
Én továbbra is irigyellek, két hete mást sem teszek mint a lakásban punnyadok!
Ki sem teszem a lábam bolton kívül, mert olyan hideg van, ma még ónos eső is esett, úgyhogy sétálni sem mentünk, pedig ma már igazán kellett volna egy kis friss levegőt szívni! :roll:

További kellemes nyaralást!

PAMI
Jól el vagy havazva! :?

dita75
 
 


Okok csajok jo itt na de nem sut 100agra a nap sajna ma sem :? :roll: Persze hideg nincs legalabb nem kell beoltozni es mehetunk szigetet latni is 8) A mocival :twisted: :lol: :lol: Nagy kanikulaban nem jo nezelodni ugyhogy amig nem sut a nap nezelodunk bar ahogy az idojarast neztunk nem ngyon lesz napsutes csak miutan elmegyunk :evil: nana mikor maskor :roll: de nem baj azert jo na :oops: es koszi csajok kielvezem minden pillanatat 8)

Kisbuta
Mar 7hetes :shock: wow nem sokra vagy lemaradva Pamitol :wink: Nagyok ugyi kismami vgy(mar hogy tudtal vigyazni a picire es megmaradt :wink: )Hat az ikrekrol meg csak annyit nem is tom melyik jobb :? :roll: ok ari ket baba de azert nem csak abbol all am :? nagyon nagy felelosseg egyszerre 2pinduri :!: Persze en is orulok majd neki ha az lesz 8) Azert bajnak nem baj csak tudjam kihordani :shock: az 54kilommal :oops:

Dita
OkOk belatom -10fok es onoseso :shock: :x :x :x :twisted: :twisted: :evil: eleg kaki ido :( :roll: Mondjuk en szeretek otthon ulni 8) De nem azert mert nem lehet kimenni hanem mert en akarok otthon csucsulni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Dita!

Igazából nem vagyok annyira elhavazva :oops: csak lusta vagyok!
Nem csinálunk mást a párommal csak eszünk és fekszünk!
Más sajna nem mert nem lehet :cry:

Szilveszter napján főztem lencsét aztán takarítottunk és csak minimálisat a nagy részét a párom csinálta!
Aztán jött át az egyik barinőm aki itt is aludt an vele 2-ig voltunk fenn!
Közben beugrott még 2 barinőm.

Szóval más nem is történt velem!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Én is így szoktam járna ha néha sikerül elmenni nyaralni. Tuti hogy pont abban a pár napban, hétben nincs jó idő.

De legalább el tudtok menni nézelődni!!!!
Azért az sem lehet semmilyen élmény!

De milyen gyorsan elment az idő... Nemsoká jöttök haza!!!
De durva ez is!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Hogy vagy?
Vannak már tünetek?
Mikor kell megint dokihoz menni????
Tudom már más kérdezte de neked nincs képed mütyürkéről?

Ja és amíg el nem felejtem milyen volt a miniszabi????
Nem is meséltél! :wink:

Kép
pamilla
 
 


Nem is meséltek!

Képzeljétek karácsony után összeugrottam kicsit a nővéremmel!
Róla azt kell tudni hogy "ő a család esze" és mindenhez baromira ért!
Szóval egész kari alatt osztotta nekem az észt hogy miért nem takarítok mint állat, meg hogy miért nem megyek olyan helyre ahol van macska! Tudjátok a macskáktól lehet elkapni a toxoplazma nevezetű dolgot és ilyenkor az veszélyes lehet mer ta magzatot támadja meg. Na én mondtam hogy nem szívesen megyek olyan helyre ahol van cica, mer tok hogy nekem is van de azt már 99%-ban tudjuk hogy benne nincs meg ez a vírus!

Szóval mondtam neki hogy a doki mondta hogy mit lehet mit nem.
Ez tkb 2 napig bírtam aztán a 3. ebédnél rámripakodott mert azt mertem mondani hogy ne nevelje a kutyáját tudományosan (szerinte, mert a könyvek ezt írják 15dkg-nál nem ehet többet a kutya). HÁt nem hülye???
Na és akkor betelt a pohár és belőlem is kitört az "állat"!

Szóval nme utálkozom meg ilyesmi de valahogy most nem vagyok rá kíváncsi!
Szilveszterkor én nem hívtam át csak anyum kérdezte tőle hogy jönnek e hozzánk mire ő hogy még nem tudja!
HÁt én nem küldök meghívót! Így nem jött!
De még annyira sem volt képes hogy felhívjon éjfélkor! Sőt az még hagyján de azóta sem emelte meg a telefont!
HÁt ha ő nem én miért???

Tudjátok ez azért is esik rosszul mert eddig amíg nem volt pasija itt táborozott nálunk ápoltuk a lelkét stb... ki sem lehetett robbantani
Most meg hogy van pasi le vagyunk sz@rva!

Szóval nem akarok panaszkodni csak kicsit kiakadtam!
Sorry!!!!!!!!!!!! Kicsit hosszú lettem :shock:

Kép
pamilla
 
 


Ja még 1!

Eddig neki nem volt konyhája ezért hol anyuméknél hol nálunk kajált!
Most már van neki konyhája de még 1x nem hívott meg minket! Pláne anyumékat mert ők aztán tényleg minden hétvégén kajáltatták/ják!!!
Pedig volt már olyan hogy anya nem tudott főzni mert dolgozott de még akkor sem jutott eszébe!

komolyan mondom akkor paraszt mint állat!

Persze ha ezt elmondanád neki vérig lenne sértődve és egyből mártírkodna, hogy persze mert mindig ő a rossz stb...

Szerintetek mit lehet 1 ilyen emberrel csinálni????

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Mi is folyamatosan össze szoktunk ugrani a nővéremmel, pedig
1. több mint 100 km-re laknak
2. 8 évvel idősebb nálam, de fele annyira sem ment mint én.

Az egyik kedvenc beszólás amit elejtett - de ezt folyamatosan - hogy azért vagyok ott ahol vagyok, mert nincs gyerekem! Nem azért mert dolgoztam, spóroltam ő meg egy évet dolgozott talán összevetve egézs életében! :twisted:
A gyerekeket is nagyon rosszul nevelték, mind semmirekellő lett mint ők.
Anya hozzájuk lakik közelebb, és folyton segíti őket egy rakat pénzzel, kajával, takarít, süt-főz...... stb..., én 150 km-re vagyok tőle így ha találkozunk is anyuval akkor vagy ők jönnek hozzánk és akkor már ebédre, tehát még én dobok ki egy csomó zsé kajára, vagy mi megyünk hozzá, de akkor meg sokkal többe kerül a benzin, mint az a tányér kaja!

Amikor vettem az első lakásomat akkor anya nagyon sokat segített anyagilag, hogy fel tudjam újítani. Ezt a mai napig hallgatom a nővéremtől, pedig most figyelj az örökségünkben laknak, és anyu adta nekik a telket, meg folyton újítgatja nekik a házat, kertet, mert mindent tönkre tesznek. Apám ugyanis meghalt és a házból nekem 3 millió körül járna, és évek óta veszik fel a kölcsönöket, de egyikből sem adták oda ami nekem járna! Anyunak jár a fele, és már vele is alkudozott, hogy az túl sok annyit nme tud neki adni. Sőt egyszer kértem tőle egy milliót az egyik hitelből és nem mondta azt, hogy oké akkor egy millió letudva a 3-ból, hanem fizettem a részletét nekik kamatos kamattal
valeszeg nyáron eladják a házat és mondja nekem, hogy 2 milliót kapok. Mondom hogy lett a 3-ból 2millió? Mert hogy én már kaptam 1-et! :shock: Ja neki nem gyanús hogy évekig fizettem a részletet? Mondtam hogy a részletekett vonjuk le ......... de szerinte mivel ez egy hitel amúgy is kb. ugyanott vagyok, hisz magas a kamat.

Tavaly a nyaralás alatt is összeugrottunk, mert ott volt a két lakli gyereke meg ő és folyamatosan anyu mosogatott meg én! Ők felálltak szépen az asztal mellől, ráadásul anyu fizetett nekik mindent, akkor már az a min. hogy elmosogatok nem?

Minden családban vannak problémák, úgyhogy nem vagy egyedül.
Amíg nem ez a pasi volt a férje addig mi is jobban megvoltunk, bár az előző férje sem volt egy álom!

dita75
 
 


Sziasztok,
van kép, csak még le kell fotóznom. Nem a baba látszik rajta, hanem a szívhang görbéje, de nekem nagyon tetszik.

Halljátok, nem semmi nővéreitek vannak! Nálunk az a kurzus, hogy az ember kire számíthat, ha nem a családjára? Ezért mikor a kilencvenes években nehéz idők voltak, anyám és a testvérei úgy összefogtak, hogy azért nem lett baj. Mert mikor egyikünknél voltak gondok, a másik adott kölcsön, kamat nélkül, és azzal, hogy akkor kéri csak, mikor már a másik élete rendeződött. Kaptunk is, meg adtunk is így. - Nekem bátyám van, és nagyon aranyos, sőt az unokatestvéreimmel is eléggé összetartunk. Mikor a házunkat vettük (ahova majd ki akarunk költözni a panelból), a bátyámtól kértem kölcsön, és bizony eszébe sem jutott kamatot kérni érte. Most, mikor a lombik szurik miatt kicsit megszorultunk, megint kértem a bátyámtól százezret, és csak annyit kérdezett, hogy tényleg elég-e annyi, ne adjon-e többet. És mikor sikerült neki megadnom, majdnem visszautasította, hogy biztos vagyok-e benne, hátha kell még. Mondtam neki, hogy most hagy adjam meg, a tavasszal, mikor építkezünk, aztán lehet, hogy megint kénytelenek leszünk kérni.

Ma viszont újévi ebéd volt anyóséknál, és akkor bejelentettük a hírt, elsősorban a dédi-jelöltekre tekintettel, meg persze azért rosszul nézne ki, ha a nagyszülő-jelöltek tudnák meg utoljára. Remélem, most már tényleg nem történik semmi baj a picivel.

Pami,
nekem annyi, hogy néha émelygek, és olyankor enni kell, de alig bírom leküldeni a kaját. Leginkább a pirítós kenyér most a barátom. De még nem hánytam eddig. Ezen kívül rengeteget alszom, és tegnap savanyú uborkát ettem krumplipürével, apa nagyon nevette.

A kirándulás jó volt, nagyon igényes, tiszta szállásunk volt, saját fürdőszobával. A bükkszéki strand télen zárva van, így nem fürödtünk, de kirándultunk a Szalajka-völgyben, és Parádon, fenn a hegyekben sütött a nap, bár így is kemény hideg volt, szidtam is a fejem, miért nem a síruháinkat pakoltam be, abban nem fáztunk volna ennyire.

Kép
kisbuta
 
 


Sziasztok,

Kisbuta,

az ősszel mi is Bükkszéken töltöttünk el pár napot. Nekem is nagyon tetszett a kis falu, a strand érkezésünk előtt 1 nappal zárt be... De azért mi is jókat kirándultunk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


KISBUTA
Becsüld meg a családodat, manapság egyébként ritka az ilyen összetartó család. Amióta ilyen anyagias lett a világ nagyon sok acsarkodás van a családtagok között!

Fura a kismamik izlése. Amúgy ha nem tudnád, hogy babás vagy eszedbe sem jutna ilyesmi! :lol:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, remélem nem lettél dáthás ebben a hidegben!

dita75
 
 


Pami
Hat en szohoz sem jutok :shock: Szerintem egy kicsit hanyaoljatok egymast most egy kicsit aztan hatha lecsillapszik es jon es bocsanatot ker :roll: Remelem mar megnyugodtal :?

Dita
Na en akkor mar meg sem szolalok a csaladomrol :oops: :oops: :oops: Hosszu is lenne meg na..... :roll: erdekesek mindenesetre....a mi csaladunk osszetarto volt es mindig probaltam oket osszetartani...de a batyammal valami irtozatos nagy valtozas tortent :roll: En annak tudtam be,hogy oregszik (34)de ez persze nem igaz csak egyszeruen kifordult onmagabol. :? Meg jo,hogy ilyen messsze elek toluk :roll: Na ennyit errol.

Kisbuta
Latom akkor te is kikirandultad magadat 8) Kell is az en nem is emlexem voltam e egyaltalan a hegyekben :shock: Pedig ngyon vgyom am :roll: :? A siruha meg lehet jobb lett volna na de majd legkozelebb :wink:

Mi tegnap korbementunk a szigeten 8) 2kor indultunk megalltunk egy csomo szep helyen templomnal :shock: meg volt egy mumi is utkozben :shock: :shock: :shock: Igen mummia vgy hogy irjak :roll: Es ott elotte az emberke aki ott volt megaldott vagy mit csinalt :? meg furan nezett ram :roll: Aztan mentunk tovabb vizeses...nana,hogy 20-30pers gyaloglas hegynek fel ugyhogy nem mentunk van meg egy csomo vizeses ami konnyen megkozelitheto :wink: Most indulunk minnya 8) Aztan ott vettunk valami fura krumpli es tesztabol keszult csemeget naon fini volt :shock: Aztan egy kissebb hegyen vacsiztunk 8) es olyan fel 9korul erhettunk haza :) Jah meg a varosban is voltunk :lol: A sziget varosa az egy foutcabol allo valami meg ott van nagy kikoto a nagy hajoknak 8)

Ma meg megyunk a masik vizeseshez mert ugye besotetedett meg megneztuk melyik is konnyen megkozelitheto :wink: aztan valami koveket nezunk meg vgyis sziklakat amik fura alakot vetnek vel :shock: es asszem megint valahol kint vacsizunk mert nagyon kis romantikus egyszeru kis ettermek voltak az ut menten :)

Jah es hasam fajdogal menzis fajas :x A nyavaja vinne el pirit :twisted: Elmeletben 5-en jon :roll: Remelem nem utazas alatt jon meg :? Ugyhogy szerintem ez a honap se jott be...tudom tudom amig nincs piri..... :roll: ne vigasztaljatok csajok mert mar nekem sok ez a majd kov honap sikerul duma :? Na de majd errol kesobb bovebben :roll:

Szep hetveget mindenkinek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csak gyorsban...szal tegnap mentunk megneztunk egy vizesest 8) Na meg masztunk hegyre ennek erdekeben de jo volt :) Aztan utana esett az eso mikor mociztunk vissza :? Apaval meg minden egys hulesegen osszekaptunk :? :roll: Komolyan mar mondtam neki meg se szolalok :roll: Na aztan vacsiztunk egyet...es irany haza :arrow: Vettem antibiotikumot a torkomra mert marhara faj :x bar varni akartam vele mert a napra ugye nem lehet vele menni egyszeruen hajnal 1kor arra keltem meleg vgyok es faj a torkom :x Nana,hogy bekellet vennek a gyogyot :twisted: Ez egy olyan jofajta ami 3nap alatt levisz barmit :shock: iiimadom egy nap 2szer kell szedni :idea: Na szal hajnal 1kor ebredes es nem birtam aludni :roll: apa is felebredt es hozott nekem borogatast meg simizett :) :wink: Neki meg a pocija volt tele :roll: Aztan valami hajnal 3korul mehettunk agyba megint addig jatszottam a telomon meg bnetre is beugrottam :roll:

Felkeltem 100agra sutott a nap 8) felkeltunk apa aszongya nincs jol...szerinte megint etelmergezest kapott :shock: :x :x :x :evil: Egy olasz kajaldaban ettunk tegnap nem tom mi lehetett a rossz en pizzaztam es az sonka,gombas volt plusz hagyma es fokhgyma 8) :lol: Szal a gomba es a sonka sajt nem lehetett rossz....o valami gomba sajttal toltott csirkehust evett :roll: meg elotte valami patiszont vgy nem is tom :? A lenyeg csorikamnak megint megy a hasa faj is neki a hasa es ngyon szarul van :? Hat meg jo hogy holnap ma megyunk es nem a nyaralas elejen jott ki :roll: Ugyhogy ma meg en apolgattam :wink: Lementunk reggelizni o persze csak gyumit evett joghurttal :shock: Igen joghurttal...en mondtam neki,hogy nem kene de hat o tudja :roll: Aztan napoztunk mert 100agra sutott 8) es delutan meg berobogoztunk a varosba vettunk egy kissebb borondot mert nem ferunk el :twisted: Na persze mert o mikor jovunk kicentiz minden helyet :twisted: Azaz annal 1zoknival sem fer be tobb :evil: En meg vettem haloingeket....Kitty lanyanak Launak szep kis ruhacskakat :) Meg tokmagot es szotyit is 8) :lol: Szal kell a plussz hely...de legkozelebb majd en hozom a sajatom mert en mindig ugy jovok hogy van plussz helyem is :twisted: Elvegre en no vgyok :lol:

Na hat ennyi azota doglunk a szobaban mer kint marha meleg van...En megyek majd pedikurre itt a szallason mert japanban semennyire nem szedik le a borkemenyedest :twisted: Itt meg anno marha jol megcsinaltak nekem :wink: Szal megyek pedikur meg este lehet bepakolok :roll: aztan vacsizunk es holnapp 12kor kikell csekkolnunk :? a gep meg csak este 6kor megy :? jo mi :?: de jonnek a helyunkre ezert nem maradhatunk delutanig :roll: na majd ezt is megoldjuk valahogy :wink: Olyan meg nem volt,hogy ne legyen sehogy :lol:

Csajok ti hol vgytok? :shock: Kismamik es meg nem kismamik :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Halihóóóóó!

Bridget!

Remélem épségben megérkeztetek és, hogy te a párod gyomra már jobban van!
Nagyon édi a valentin napi vonalzód!!!! Tök jó!

Többiekkel mizu?

Kisbuta!

Hogy vagy ? Mi van veletek?
Mikor kell dokihoz menned?

Dita!
TE merre jársz?
Mi jót csinálsz?
Tök durva már csak 19 napod van a szurikig!!!! :shock:
Mennyire gyorsan megy az idő! El sem hiszem!

Kép
pamilla
 
 


Rólam:
Ma voltam a védőnőnél de kiderült hogy nem a bejelentett lakcím szerint kell menni hanem ahol ténylegesen élek!
Sajna ezt nem tudtam! :oops:
Így holnap kell menni ahhoz a nőhöz akihez tartozunk!
Szóval holnap okosabb leszek!

A saját dokimhoz nőgyogyesz pedig jövő héten kedden kell mennem, de már csak késő estére volt időpont 20.40! A durva az hogy ha megcsúszik mert akkor még lehet este 10-kor is ott ülünk!

Egyébként minden ok! Azt leszámítva hogy már egész napra szól a hányinger+émelygés! Közben majd meghalok olyan éhes vagyok de ha eszem akkor felpuffadok!
Hát most ezek a hírek felénk!

Kép
pamilla
 
 


PAMI
nem jó a vonalzóm, mert késik ez a rohadt piri! 33 napon vagyok!
úgy tudtam, hogy bekavar a ciklusomba a hystero! :twisted:
a laparnál is 3 hónapig nem akart megjönni aztán végül kaptam norcolutot és azzal végül megjött, most megint ez lesz érzem, hogy a kánya vinné el, csak húzza mindig valami a napjaimat, nehogy már boldog lehessek én is! :? :roll: :twisted:

Egész nap émejegsz? A második trimeszterben már nem lesz semmi bajod, addig meg már csak pár hét!

Drukk a dokihoz és a védőnénihez! ++++++++++++

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,
jajj! Erre csak azt tudom mondani, hogy mielőtt valami nagyon klassz dolog történik velem, óriásiakat szívok. A gebaszok nálam jó ómennek szoktak számítani, hátha nálad is csak valami sokkal fontosabb jónak az előszele! (nekem amúgy anno volt laparom, és pontosan megjött utána.)
A párod jobban van már? Gondolom, már nem látszik rajta semmi, ugye?

Bridg,
hihi, pakolásban a párod ellentéte az enyémnek. Apa a másik véglet, akár hetekre is képes lenne elutazni abban az egy szál göncben, ami rajta van, és ha szólok neki, hogy a használt nadrág meg ing is gáz, de ha nincs váltás zoknija és fehérneműje, az extra gáz, akkor csak legyint, hogy minek mindent túlkomplikálni, és minek cipeljen annyi holmit magával... - Mondjuk, mióta összeházasodtunk visszafejlődött: korábban még képes volt magának bepakolni, ma már nemhogy bepakolni nem tud utazásra, de a másnapi ruháját is ki kell készítenem, mert felveszi az első rongyot, ami a kezébe akad. No, de hát így szeretem.

Pami,
És a nadrágjaidat be tudod még gombolni? Én egyre nehezebben... :roll:
A védőnő hasznos tipp, mert én sem oda vagyok bejelentve, ahol ténylegesen lakom. Igaz, nekem még senki nem mondta, hogy meg kéne keresnem...
Ma kaptam meg az elbocsátó szép üzenetet a Kaáliban, picur 1,3 cm, annak a fele fej, de hát majd alakul.

Pussza!

Kép
kisbuta
 
 


KISBUTA
Akkor minden rendben ha kitették a szűrödet! :lol:
Nézd a vonalzódon a kisbabátokat, még jó hogy a fele fej, és különben is olyan okos lesz mint az anyukája, úgyhogy kell a sok észnek a hely! :lol:

Párom jobban van, még egy picit puklis a feje a vágás meg örökre meg fog maradni, mert ahhoz azért mélyebb volt, hogy nyomtalanul eltűnjön. :roll:

dita75
 
 


Nekem KépUgyhogy ma van a napja,hogy en mar nem foglalkozom pe-vel es homero es figyeles es varakozas stb-vel :roll: Kicsit elegem van mar...nem megy es kesz mar tobben megmondtak menjek lombikra...ez van....majd ha parom ugy gondolja akkor megyunk aztan lesz baba en mar nem akarom stresszelni magam minden egyes honapban ezzel :?

Dita
Piri itt van azert nincs nalad de majd kuldom a franya dogot neked :twisted:

Pami
Kocce bar ez meg ugyis fog cserelodni mert itt csak honapokat vezet ez a vonalzi...szal olyan majd mintha egyhelyben allna en meg azt szeretem ha megy 8) De igy gyorsban ez is megtette :wink: Uhu-n nem voltal manapsag? :roll:

Kisbuta
Jaj nekem apacska nem pakol sok cuccot csak annyit amennyit kell de olyan precizen helyezgeti el pl a cipobe is zoknit tesz,hogy az se foglaljon helyet :shock: az alsogatyikat meg felcsavarja es azokkal is az ures reseket tomi ki....szal az egesz borondbe egy hangya se fer a vegen de en csak szeretek normalisan pakolni es inkabb nagyobb boronddel es valamicske ferohellyel utazni :roll: Amugy o hala az egnek tud pakolni mert ugye uzleti utakra szokott menni es amig nem voltam is bepakolt...szal tud o de azert az ingeit en hajtogatom be pl vgy segitek,hogy mit ne felejtsen el ilyesmi :wink:
Te mikor mesz uhu-ra?Ugy szeretem nezegetni az uhu-s kepeket :)

Szal csajok gyertek a hirekkel :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Jók az új kütyük! :D

A fenébe miért nem kütted ide??? Neked nincs rá szükséged, nekem most igen! :?

Enyim apa is ügyes pakoló. Elég pici a csomagtartónk de ő valahogy mindent be tud gyömöszölni! :lol:

Tudom hogy a kismamikra gondoltál a hírekkel kapcs. mert nekem más hírem nincs mint hogy ez a szemét piri nem jön, de már nagyon tele van a púpom vele! :twisted:

dita75
 
 


Dita,
küldök neked pirimeghozó drukkot!

Bridg,
tegnap voltam uhu-n a Kaáliban, most utoljára, picurka már 1,3 cm. Doki a lelkünkre kötötte, hogy a következő két hétben egyáltalán semminek ne tegyem ki, mert ekkor a legérzékenyebb a picur, utána már mindene ki lesz alakulva, és csak nőni fog, akkor már nem olyan érzékeny. Ettől kezdve apa a széltől is óv. Teszek fel képet majd, még ma.

Pami, és van már kiskönyved?

Kép
kisbuta
 
 


Dita
Kuldom a dogot :twisted: Amugy ne hulyulj ma rolad is varom a hireket 8) csak a kismamiktol varom a kepeket infokat johireket a babakrol :wink: Majd ne felj te is leszel nyaggatva :twisted: :lol: :lol: A te idod is nemsoka eljon aztan toled is elvarom am az infokat :) De igy is erdekel mizu veled,hogy telt a napod,mi nyomja epp a kicsi lelked meg minden egyeb :wink: Szal a kismamik a babahirekkel nem jottek en meg kiwi vgyok ezert is oregszem :lol: De te meg ari voltal es tartottad velem a frontot :wink: Utanad meg en babasodom aztan lehet rajtam is majd kovetelozni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta
Na az szupi :D Tudtam en,hogy megy valaki manapsag...en olyan elvezettel olvasgatom mikor topiktarsak irnak beszamolot a babarol :) a kepet meg varjuk 8) vgyis a sztarfotot :P Es akkor sok pihenest!!!! :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


KISBUTA
Várom a képet!
Nagyon helyes, hogy még a széltől is óv a párod!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baja a babónak, de szerintem jól megágyazott magának a pocidban! :wink: :lol:

BRIDGET
Köszi! :lol:
Én ma elmentem kozmetikushoz meg fodrászhoz, de csak frufru meg szemöldökigazítás volt. Pénteken viszont lesz hajfestés meg dekoltázsmasszírka, már alig várom állítólag nagyon jó! Kis kényeztetés lombik előtt!
Amúgy eszembejutott, hgoy van nekem egy arventornás füzetem amiben leírják hogy kell meghozni a mensit tornagyakorlattal. Na majd holnap meg is nézem, most már fáradt vagyok hozzá, egy nap már nem oszt nem szoroz! :?

dita75
 
 


Dita
Kozmetikushoz en is elmennek de itt az nincs :twisted: Csak ilyen hule arcshow-k vgy mi ami tobb fele pakolas meg kezeles es marha draga es nincs melytisztitas benne :twisted: Szal akkor most en irigy-irigy :twisted: :lol: :lol: En is epp eldontottem kicsit tobbet foglalkozom majd magammal :roll: Menzivel mi van? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Semmi, nem jön a szemétje! :twisted:
Én is csak szemöldökigazításon voltam tegnap, az nem volt valami kellemes, de a dekoltázsmasszázs biztos szupi lesz.
Amúgy sosem voltam még a szőrtelenítésen kívül más miatt a kozmetikusnál, szerencsére jó bőr vagyok! :lol: (jó minőségű a bőröm! :wink: ) De most már 33 évesen lehet hogy eljárok egy-két fiatalító pakolásra vagy ránckezelésre! :roll:

dita75
 
 


Na az jooo marmint a kezeles...en nyaron mikor otthon jartam elmentem kozmetikushoz is meg egy fiatalito kezelesre is :wink: hat jol is esett meg tenyleg latszott 8) Mondjuk 16ezerert ma :shock:

Figyu ma nem lehet,hogy babas vgy es azert nem jon piri? :shock: Hanyadik napon vgy :?: Vgy az nagyon kizart a mutet miatt? :? :oops: Bocsi ha huleseget kerdezek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


SOS kerdes :!: :!: :!:

Helyzet:
Ugye nekem van petim is meg pe-m is :roll: :arrow: 27naposak a ciklusaim es apa eredmenye is jo...en megis 18eves korom ota meg veletlen se estem teherbe :roll: tudom-tudom mindenesetre apacskaval mar tobb,mint 1eve probalkozunk es semmi :( volt clostis honapom 2atjarhatosagim es meg mindig semmi...jah es mindenki lombikra kuldene :?

Namarmost epp abban vagyok hogy hagyom az egeszet a francba DE itt van meg az,hogy most megint clostizhatnek :roll: Megeri?!Hisz nalam amugy is van minden magatol :? Csak valamiert a megtermekenyites vgy a megtapadas nem jon ossze :( Mitevo legyek?

Holnap mehetnek 3.cn-en kezdeni a gyogyit vgy hagyjam tenyleg a francba :? Oszinte valaszokat kerek :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
A clostit eleve nem szabad hosszú távon szedni én úgy tudom, mert nagyon erős gyógyszer. Amúgy igazából arra hivatott, hogy a normál 1 petike helyett több petikét termeljen így több petikével nagyobb az esély, hogy teherbe eshetsz. Viszont ha már volt több hónap clostis próbálkozásod és nem jártál sikerrel magára a gyógyszerre is rá van írva, hogy 3-4 ciklus után már nincs értelme szedni, utána másban kell gondolkozni. Sztem a kivizsgálásokat kéne továbbvinni: petevezetékátjárhatósági vizsgálat, házasélet utáni vizsgálat (ellenanyagtermelés) hormon, stb. hogy egyáltalán kiderüljön, hogy mi okozhatja a meddőséget.

Kizárt, mert pé idején voltam a műtéten és utána több mint egy hétig nem volt keksz, aztán egyetlenegyszer megpróbáltuk óvatosan de fájt tőle a pocakom így azóta is hanyagoltuk a kérdést. Tegnap monta apa, hogy ma várjam otthon sexiruciba. :oops: :lol: Állítólag a keksz is meghozza ha nem akar jönni! Milyen önfeláldozó apim van, neeeeeeeeem????? :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ja és 34. napon vagyok, és a 32. napi teszt negatív volt! :(

dita75
 
 


Dita
2007 november es decemberben szedtem clostit...aztan decemberben jol beverzett a petefeszkem ugyhogy utana nem szedtem :roll: Volt atjarhatosagim mar 2szer is es minden egyeb vizsgalat amit irtal... :roll: A dokik a lombikot ajanlottak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


De ezek szerint benned is megfordult,hogy babas lehetsz? 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En meek aludni de tovabbi infokat kerek mi csinaljak :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Ja értem, akkor bocsi nem voltam teljesen tisztában az előzményekkel, mert nem olyan régen lakom nálatok is! Hát ha lombikot ajánlottak akkor sztem fogadjátok el az ajánlatot, nincs mit veszíteni! Én biztos nem clostiznék egy percig sem, bár van akinek segített, de sztem a te esetedben nincs sok értelme.

dita75
 
 


Sziasztok!

Ne harizzatok hogy mostanában nem jövök de elkaptam vmi kórságot és köhögök mint állat!
Szóval nem vagyok túl jó bőrben pláne ha ezt még megspékeljük a csodálatos egész napig tartó hányingerrel!!!!

Szóval amint tudok jövök!

Bridget!
Ha a múltkor nem segített a closty én nem kezdeném el szedni. Igazából minek?
Csak terheled a szervezeted 1 kis :wink: hormonnal!
Szóval én hagynám!

Puszi Nektek
Vigyi magatokra!

Kép
pamilla
 
 


PAMI

Jobbulást!

dita75
 
 


Bridg,
én sem értek a Clostihoz, de az én dokim azt mondta, hogy igazából brutálisabb beavatkozás, mint a lombik hormonok... És főleg ha egyszer bevéreztél tőle, szerintem ne erőltesd, nehogy végül még nagyobb baj legyen.
Tényleg, ez az ellenanyag dolog jó ötleg Dita részéről, hallottam már olyan párról, ahol "csak" ennyi volt a baj, és lombikozniuk kellett.

Pami,
jobbulást!
És ha lehet, semmi gyógyszert ne vegyél most be, mert most nagyon érzékeny a babád mindenre...

Dita,
akkor remélem az esti pajzánkodás nem volt eredmény nélküli, és kezdhettek végre. Nagyon drukkolok!

Velem semmi, a képet nem felejtettem el, csak fel kéne tölteni a gépem aksiját :oops: és mindig elfelejtem.

Pusza

Kép
kisbuta
 
 


KISBUTA
Akkor továbbra is várjuk a képet! :D

Tünetek elkerülnek?

Nem jött be sem a forró fürdő, sem a keksz sem az arven torna!
Ha hétfő délutánig semmi nem történik megyek a dokhoz, mert már elegem van. Akkor kb. a 40. napon leszek! Ha van baba akkor már látszik de nem hiszem hogy ez lenne a dologban! :?

dita75
 
 


Koszi csajok es bocsi,hogy nem jottem :roll: :oops:

Igen vegul nem mentem dokihoz es nem szedem kesz nem szarakodok tovabb itt a dolgokkal.Hetfotol uj eletet kezdek :twisted: Nem lh tesztezek nem figyelek nem pe nem idore akciozas nem vigyazok magamra es minden olyan dolgot csinalok majd amit eddig nem mert nehogy a baba azert ne jojjon :twisted: Pl megyek majd a gyuroterembe :arrow: megyek majd korizni :arrow: es a lezeres szortelenitest is vegre folytatom :twisted: es akkor kekszelek majd apaval amikor akarok 8) jaaah es majd akkor is iszok mikor akarok :wink: szal ennyit rolam :)

Kisbuta
Koszi ari vgy amugy nem is tudtam,hogy utosebb,mint a lombik :shock:

Dita
Te aztan nem fogysz ki az otletekbol :wink: A lombikkal nem is lenne baj ha apacska is belemenne :( de egyenlore o meg nem allt ra a dologra :( :roll: :?

Pami
Nem haraszgszunk mi ha kevesebbet jossz...a kismamik mindig olyan elfoglaltak lesznek mikor bebabasodnak :lol: 8) :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
a kismamik nem elfoglaltabbak, hanem fáradtabbak lesznek :? Én folyamatosan alszom Karácsony óta.
Engem is meglepett, hogy a Closti erősebb, de ha doki mondta, akkor igaza van. Valami olyat mondott, hogy azért, mert a Closti nem hormon, hanem a saját hormontermelő szerveidet dolgoztatja meg rendesen, ezért sokkal jobban igénybe veszi a szervezetet, mint a lombikos kezelés, ahol nem fokozzák a saját hormontermelésedet, hanem plusszban juttatnak be olyan hormonokat a szervezetedbe, ami magától is lenne.
Szerintem amint kidobod az összes lh-tesztedet és elkezded a laza új életedet, be fogsz babásodni spontán. Én még mindig hiszek benne, hogy neked spontán babád lesz.

Dita,
hát folyton alszok, meg időnként émelygek. A legcikibb, mikor reggel 6-tól 7-ig van hányingem, és csak imádkozhatok, hogy ne most hányjak, mert reggel hatkor szoktam bevenni a pajzsmirigyes bogyómat, amit éhgyomorra, 1 órával étkezés előtt kell bevenni. Az émelygésen meg csak a nasi segít (bár néha az se...)
Továbbá kinőttem a kedvenc melltartómat és nem tudom többé begombolni a farmeromat - bár aki nem tudja, mi van, nem látja még.

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
De elfoglaltabbak is lesznek :lol: A dokikhoz jaras vervetleke a sok alvas es az egyeb teendo... :wink:

Na orulok,hogy jol vgytok es minden normalis babas jel megvan 8) Mar en is alig varom,hogy reggelente emelyegve keljek es olelgessem a klotyot :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom mikor ez majd megtortenik akkor nem olyan jo dolog de most arra vgyom :wink:

Lassan elkezdhetek hordani a kismama nacikat 8) mar a 8.heten is tulvgy :shock: azt mindenit :)

Pami
Te meg mer 9multal :shock: Nagyon megy az ido igaz csajok :) Felfogtatok azert mar valamennyire? :roll:

Dita
Meg mindig sehol a ruhese?!?!? :twisted: Pedig nalam mar uccso napja van :? Megmondom neki feled vegye az iranyt :twisted: 8) :lol:

Szep hetveget csajok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Írok ide, hogy a következőnek laptetője legyen, Bridg és Dita is nagyon megérdemelné már.

Dita, banya :?: Remélem már ott van!

Kép
kisbuta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?