Új privát üzeneted érkezett!

Vikimami!
Köszönjük a képet, ez nagyon jó évindító. Érzem, hogy ez a vidám arcocska még szerencsét hoz majd nekünk. Legyen így!

Boni!
Még jó, hogy Zsigi nem az az ijedős fajta, így a mamája nyugodtan pezsgőzhetett. Ejnye! :lol:


Képzeljétek én egy kortyot sem ittam, sőt még éjfél előtt kb 5-6 perccel bealudtam. Még ilyen disznóságot! Szenvedtem 3/4-ig, utána meg elnyomott az álom manó. Na majd jövőre!

KépKépKép
bikfy
 
 


Üdvözlet mindenkinek 2009-ben!
Laci MC képei nagyon édesek, klassz lehet egy ilyen vidám mosolyú kis drágasággal élni!:))))

Nálunk éjfél után kezdődött a nagyobb petárdázás. Kutyák nagyon megijedtek szegénykék:(( Ők amúgy a nagyobb mennydörgős viharoktól is szörnyen megijednek. Szegénykék!
Vendég
 


Kép

Viki,
Imádom Lackó mosolygós pofiját! :D

Ancsi,
Nagyon sajnálom! Remélem, hamar meggyógyulsz!

Babszika,
Tegnap be is kellett adnod az első szurit?

Idén anyuka leszek! :D :D :D
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

 
 

Némóka!

Én is :!: :!: :!: (Márminthogy anyuka leszek, még az idén.) :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!
Az én kutyám is rettegett egész éjszaka! Futkosott fel és alá. Szegény kis jószág. Ki tudnám nyírni a petárdázókat. :evil: De előtte még megkérdezném, miért csinálják. Mi abban a jó?
Ráadásul a barátnőm anyukája baleseti sebész, nem egy szétment kezet amputált már ilyenkor. Kinek éri ez meg?

Amúgy Neked is Nagyon Boldogat kívánok!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, neked is van kutyusod? De jóóó! Milyen típus és kisfiú vagy kislány?
Amikor még nagyon fiatal voltam, sétáltunk a haverokkal a Váci utcában Pesten Szilveszterkor. És találtam egy petárdát, felkiáltottam, hogy nézzétek, találtam egy ép petárdát!. Lehajoltam érte és kiesett a kezemből. Aztán továbbsodort a tömeg, már nem nyúltam érte le újra. Alig léptem egyet, amikor durrant egyet.
Olyan hülye voltam, hogy azt hittem, hogy ez még egy el nem használt petárda volt, közben pedig égett az egyik vége, csak nem vettem észre. És azóta tudom, hogy van őrangyalom, aki kilökte a kezemből a petárdát, mert megsérültem volna, ha a kezemben robban fel. Ezt sosem tudom elfelejteni!
Vendég
 


Bikfy,
Persze, persze mindenki anyuka lesz az idén a topicból! :lol: (Csak nekünk már egyre jobban közeledik...)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Twist!

Golden Retriever, és kutyakislány. Ő a család kedvence. Bevallom őszintén, amíg nem volt állatom, nem szerettem őket. De azóta fordult velem a világ. Nincs senki, aki több szeretetet tud adni, mint Bikfy (a kutyám).

Sajna mamiéknál lakik, de hogy lássuk, minden nap hazalátogatunk hozzá. Kis büdös, elkényeztetett dög, aki ezt tudja is magáról. Mármint azt, hogy mindent szabad neki. IMÁDOM!!! :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Némóka!

Irigyelünk is érte, ne félj! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Nálunk is ment a petárdázás, meg a tüzijátékok. Tiszta ideg lettem, amikor azt láttam, hogy ide potyognak a szikrák az erkélyünkre. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül :oops:

Twist,
én utálom az ilyen durrogókat. Még 12 éves koromban sétáltattam a kutyusomat a út mellett és megállt mellettem egy zsiguli, amiben ült 4 pasi és odadobtak a kutyusomhoz egy petárdát. Én meg felkaptam és odébbszaladtam és pont megúsztuk a durranását. Én azóta utálom.... Főleg mivel az embereknek elég gyenge a felelősségérzete.
Ja és persze nálunk is tiszta frászban volt a Töpi, állandóan ugatott.

Viki,
majd feltehetnéd MC Lackó lemezét is, hogy letölthessük :wink:

Mi is itthon voltunk, dvd-t néztünk, rádióztunk, kicsit csörögtünk itthon kettesben, meg iszogattunk (vagyis nem csak kicsit iszogattunk :oops: ).

i.kata
 
 


Bikfy,
nekünk a vezetéknevünk (vagyis a páromnak, meg majd a gyerekeknek) W-vel kezdődik. Elég ciki lenne ha szegény gyereknek pl. C-vel kezdődne a keresztneve. WC :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!

Kapcs ford. National G-re! :wink:

dita75
 
 


Szezso!
Igen, Laló ilyen vidám fiú. Nézd meg a webalbumunk képeit, ott is mindig vigyorog.

Egy ismerős szerint biztos azért, mert vigyorogva csináltuk. Én ráhagytam, higgye ezt!

Bikfy!
Kutyáról képet képpt! Nekem is ilyen a kutyaszerelmem.

Twist!
Igen jó ezzel a kis hurka gyurkával élni. De hamarosan Ti is megtapasztaljátok majd.

Kata!
Majd levideózom, amikor röhög, és feltöltöm. ;)

Ditus!
Az Élet az anyaméhben ikres részét nézted?

Anyukám szerint a mi lökött kutyánk is meggajdult éjjel. Én tutira betiktatnám a petárdát. Olyan kár h sok embernek nincs esze, idén is volt halálos áldozat.

Még egy kérdés, én erről lemaradtam.

Ancsi miért is titkolta előlünk a babát? Vagy csak én maradtam le erről?
20150601134430
 
 


Dita,
azt én is nézetm :lol:

Viki,
szerintem nem mondta miért titkolta. Gondolom eleinte babonából.

i.kata
 
 


Én is mindenkinek Boldog Új Évet !


Nem titkoltam a babát vmi ok miatt,de mivel a gyerekeimnek sem mondtam el a 12.hétig és senkinek sem nagyon,úgy éreztem,hogy
először majd velük és a családommal közlöm. Közben és utána pedig nagyon sokat voltam úton,nem is nagyon tudtalak olvasni titeket, először a karácsonyi szünetben tudtam a gép elé ülni. Tehát,semmi "titok" nincs a dolog mögött,csak így alakult.
f.ancsi
 
 


Évi!

Hihetetlen,hogy 35 hetes vagy,gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok Neked,de most már baj nem lehet. Nagyon ügyik vagytok!!!!!!! :D
f.ancsi
 
 


Vikikém!

Íme Neked Bikfy, a csodakutya. Éppen nyaralunk, ő a külön kiskádjában ül, ebben hűsöl, mellette a vödör víz és innen dirigál. (Merthogy a lovakat nagyon nem szereti. ) Remélem sikerül feltöltenem.


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Ha találok még képeket róla, akkor ígérem felteszem, de a kis büdös nem valami fotogén, ha a géppel megyek utána, ő mindig elszalad. Amúgy nagyon vicces kutya. És imádnivaló kis szőrcsomó. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
nagyon édes a kutyid! Nekem ez az egyik kedvenc fajtám. Mindig mondom a páromnak, hogy majd lesz ilyenünk, ha családiházunk lesz, de aztán belegondolok, hogy mekkora kakikat kellene összeszedni utána és akkor inkább azt mondom, hogy akkor a 2 yorkink mellé tuti lesz egy shi-tzu, mert az volt az első kutyusom és imádtam.

Évi,
nem mutatod meg a 35 hetes pocidat? :wink:

i.kata
 
 


Ha nem jönnék egy darabig, kórházban vagyok. Reggel óta barnázom Pöttyel. Voltunk Veszprémben a kórházban, Pötty jól van, 1,69 cm, de valami 2cmes göb benyomja a petezsákot. Ott nem maradtam bent, inkább hazamegyünk, és bemegyünk Kecskemétre. Ha kell, ott majd ottmaradok. Amúgy nagyon kevés barna jön, de jön.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina!

Mindjárt elájulok! Remélem az ijedtségen kívül nincs semmi probléma. Nagyon szorítok!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska,
vigyázzatok magatokra! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

i.kata
 
 


Katám!

Bikfy tényleg egy csodakutya. Mivel, nekünk ő voltaz első kutyink, azt sem tudtuk, hogyan kell nevelni. Ezért legfőképpen nem neveltük sehogy, :oops: csak szeretgettük. De nem romlott el, inkább egyre csak cukibb lett. Mivel megverve sosem volt, ha felemelem a kezem, akkor sem retten meg, mindig azt hiszi játék van. Viszont csodakutya, mert csak 1 helyre kakil, pisil, pedig sosem tanítottuk erre. A kiteregetett ruhákat, cipőinket soha sem bántja, tudja, ami a miénk, ahhoz hozzányúlni nem szabad.

Imádja a cseresznyét, meggyet, sárgabarackot, szamócát, málnát, ha te neki adod. De ha leraksz elé 1 tállal ezekből, hozzá sem nyúl. Csak ha azt mondom neki, hogy egyél, mert ez a tiéd. A farkát húzhatod, tépheted, csak néz rád, mint egy kis birka. Még morogni sem hallottam soha. Egyedül a lovakat nem bírja, na ott cirkuszol.

Ha meglátja a kukásautót, elbújik a bokor alá. De ha mi kint vagyunk, akkor fut ám utánuk, mint valami bátor hős. De ha mi eltűnünk, úgy szűköl a gatyája, hogy csak na.

Nagyon sokat nevetünk rajta, nem is tudom elmondani, mennyi boldog pillanatot hozott az életünkbe. És abszolút nyugodt, gyerekbarát kutya. Szóval ajánlom mindenkinek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
a retrieverek nagyon okos kutyák.
Nekünk az egyik yorki, a kiscsaj a nagyon okos, de a fiú az kis butécska szegény. Nem bántjuk, mégis annyira össze tud rezzeni. De ezt már idekerülése óta megfigyeltük. Lehet hogy nem volt túl jó helye a tenyésztőnél. Vele sajnos elég sok a probléma, de kiscsaj nevelhetőbb.
Nálunk szeretik az almát, meg a paprikát kézből, de ha egy kis rizses lecsót teszek a táljukba, azt is megeszik :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok! Bikfy, tündéri aranyos a kutyusod:))) Imádom én is ezt a nyugodt, kedves fajtát!
Kata, az a petárdás sztory rémes lehetett és fantasztikus, hogy ennyi lélekjelenléted volt. Hogy képzelik egyesek, hogy odadobnak egy petárdát egy kutyához! Barmok!
Linácska, jaj, remélem, hogy nincsen baj. A kórházban már jó kezekben vagy, biztosan tudnak segíteni. Jobbulást!
Vendég
 


Twist,
gondolhatod mennyire megijedtem. Voltam 12 éves...

Tud valaki valami infót Zsuzskáról?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Régen én is írtam ide, talán emlékeztek rám páran! Kívánom, hogy az idei év olyan legyen mindenkinek, mint nekem a tavalyi volt! :)

Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Szia Anyóka!:))
Nagyon szépségesek a gyermekeid! Látom, Ádám a friss baba, gratulálok hozzá!
Tényleg nagyon szépek a gyermekeid!

Ezek szerint, ha régen írtál ide, akkor neked is inszemivel, vagy lombikkal sikerült a babóca? Hányadik lett sikeres?
Vendég
 


Sziasztok!

Linácska,

nagyon szorítok nektek, hogy ne legyen semmi komoly baj :cry:

Viki mami,

MC Lackó tényleg elbűvolő tökéletes kisfickó. :wink:

Kata,

nagyon durva a petárdás sztorid, én is utálom az ilyesmit. Én a tüzijátékért sem vagyok oda, az éjjel sem néztük meg pedig csak ki kellett volna menni az ajtón...

Anyooka,

nagyon szépek a gyerkőcök. Ádám mikor született? Mertn azt hiszem, hogy a táblázatunkban még nem szerepel a születési dátuma.


Nekünk szilveszter nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat. Nagyon finom ételek voltak, jó zene, néhány lassú számra apával lötyögtünk öregeen. Danikának is nagyon tetszett a zene, volt, hogy ritmusra kalimpált a pocakomban :lol: :lol: :lol:
Viszont az újév nem kezdődik valami jól nekem, 2 napja úgy érzem, hogy összeszedtem egy húgycső gyulladást, eléggé ég, ráadásul ma délután arra ébredtem, hogy nagyon szorít a mellkasom, a vérnyomásom 140/80 és a pulzusom 92. A torkomban dobog a szívem pedig egész délután pihentem.
HÉtfőn amúgy is a nőgyógyászaton kezdem a napot de azt hiszem, hogy a belgyógyászatra is be kell mennem EKG-ra.
:roll:
Ráadásul szombaton disznóvágás lesz nálunk (anyukám és a testvérem aranyosak mert jönnek nekem segíteni), hétfőtől pedig indul Danika szobájának festése és parkettázása, úgyhogy még azt is ki kell pakolnunk a testvéremmel... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

még nem csináltam 30. heti pocakfotót :oops: :oops: Egyszerűen mindig elmarad, de a héten elkészül ígérem :wink:
Még most szólok, hogy a hasam nagyon nagy, ami szintén aggaszt, úgyhogy nem megijedni a púpom láttán :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen az a beszélő kutya?

Évi,

egyre közeledik a szülinapod, az ikrek nagyon jó babák, hogy már most ennyire szót fogadnak neked :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, sajnálom ezt a mellkas szorítást és a hugycső gyulladást! :-(( Jól összejött minden sajnos:-((
Kitartás, neked két hónap múlva ki is bújuk Danika és isteni érzés lesz magadhoz ölelni!
Édes, hogy a zenét szereti és ritmusra kalimpált:)
Vendég
 


Twist,

engem csak az aggaszt, hogy akkor történik velem ilyesmi amikor egyik dokimat sem lehet elérni, és a hétfő még olyan soká van...
Aztán abban is reménykedem, hogy hétfőre már kutya bajom sem lesz...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BUÉK!

Mi most értünk haza. Túrázni voltunk a Zemplénben. Az egész család: Anyukámék, meg a tesómék is jöttek :) Jól sikerült csak elfáradtam, és egész nap görcsölt a hasam. Előbb a bal petefészkem, aztán a hasam de most már csak néha-néha szurkál. Fene se tudja mitől volt....
Egy autót is kihúztunk az árokból, mert a havas úton belecsúszott.

Minden betegeskedő kismamáért a szívem szakad meg.... remélem mihamarabb rendbejöttök, és ez az év jobban folytatódik, mint ahogy kezdődött.

Csajok előjött belőlem a boszivér, és úgy érzem, hogy idén ez a 28. évem lesz életem legjobb éve. :lol:

Boni: Ide is megköszönöm a receptet. Holnap meg is csinálom ;)

Bocsi a locsi-fecsiért, de most ilyenem van éppen! :oops:

hofeherke
 
 


Zsuzska hírek:

a cukor eredménye javul, 5 körül mozog és ma eltűnt az aceton a vizeletéből. :lol:
Úgyhogy hamarabb mehet majd haza :lol: :lol:
Napi 2 inzulint kell beadnia magának, sokkal jobban van tőle :D
Volt ctg-n és Oroszlán elnyerte a legnyugosabb baba címet, 132-t vert a szívecskéje :lol:
Mindenkit puszil.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, én azt javaslom, hogy vegyél be fokhagyma tablettát, az lenyomja a vérnyomást, nem árt a babának. Én is azt szedem, mert még nem javasolták, hogy gyógyszert szedjek magas vérnyomásra. És szerintem nagyon jó. Bármelyik típus jó. Szerintem holnap vegyetek a gyógyszertárban, már minden nyitva lesz aszem.
Hát a hugycső gyulladásra viszont tényleg kell gyógyszer, vagy esetleg homeopátiás golyócskák is vannak. Azt mondják, az is jó. Meg hát amit nekem a SOTE-s doki javasolt: Mezei zsurló tea! És 3 napig kell inni, napi 2 l-t és ha utána sem javulsz, csak akkor kell antibiotikum! Ez volt nekem is, még inszemi előtt és inszemire meg is gyógyultam! Vegyél tehát mezei zsurló teát és minden okés lesz.
Vendég
 


Mara,

örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Ha hiszed, ha nem nekem is a 28. évem a legboldogabb, abban születik Danika, kívánom, hogy neked is így legyen :lol: :lol: :lol: :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, holnap meg is támadom a patikát. Nagyon hálás vagyok, megynyugtattál, hogy ezeken a bajokon gyógyszerek nélkül is lehet segíteni :wink: :lol:
Még egyszer köszi :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: bár beteljesülne a kívénségod! :roll:

hofeherke
 
 


Nagyon szívesen Monic, onnan tudom, hogy nekem is volt ilyenem. Mire jó a tapasztalat, ugye? :wink:
Gyógyulj meg mihamarabb!!!!
Vendég
 


Marácska és Monic!

Én is jövőre leszek 28 éves és szeretnék nagyon boldog lenni. Csatlakozhatok? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Azt hiszem lassan megalapíthatnánk a boldog nők klubját!

hofeherke
 
 


Monic,
köszi a híreket Zsuzskáról. Örülök, hogy javulnak az eredményeik!
Viszont te gyorsan gyógyulj meg! Azért kérdezz rá, hogy állapotosan lehet-e zsurlót inni, mert nem minden gyógynövény javasolt állapotosan.

Twist,
neked nem mondta a dok, hogy azt a teát lehet-e állapotosan inni?

Én úgy érzem ez a 26. évem már csak jobb lehet, mint a 25-ös :roll:

i.kata
 
 


Linácska,
Remélem, hamar elmúlik a barnázás, és nem lesz semmi baja PiciPöttynek!

Monic,
Örülök, hogy jól sikerült a szilveszteretek!
Sajnálom, hogy lehet hogy fel vagy fázva, az nagyon kellemetlen tud lenni. Oké, várom a pocakfotót, és ígérem nem fogok megijedni! :wink:
Ez az a játék:
Kép

Bikfy,
Nagyon édi a kutyusod!

Anyoka,
Gratulálok a gyerekeidhez, gyönyörűek! :D

Mara,
Nem lehet, hogy peteérésed van azért szurkál a petefészked? :wink:

Zsuzska,
Örülök, hogy ilyen jól reagálsz az inzulinra!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic,babával a pociban nem lehet zsurlót inni!

Nekem változatlanul fáj a gyomrom(nem kicsit!),nem tudom,hogy az antibiotikumtól vagy a vírustól,de már nagyon elegem van. Végig koplaltam a szilvesztert, újévet,de nem jobb. remélem az ilyen nyavalyák nem ártanak a babócáknak!
Zsuzska,Lina jobbulást!

Boldog Nők Klubja! Mielőbbi babásodást!
f.ancsi
 
 


Némó: 18.napon vagyok, úgyhogy akár lehetne, de nem nagyon hiszek benne, mert nekem nem szokott magától peteérésem lenni. Jó ha 50 napnál rövidebb a ciklusom. Vagy a met már is hanta...? :roll: áááááá én nem merek ilyenben reménykedni....

hofeherke
 
 


Ancsi! Akkor én most lemaradtam, de nagyon!!!! Akkor nem is csak hogy babás vagy, de még ikrek is :shock: Akkor dupla gratula!

hofeherke
 
 


Nincs itt senki??? Itt ülök már egy fél órája.... Akkor megyek én is TV-t nézni!

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Szezsókám!

Millió gratula és hipphipphurrrrrráááááááááááááááá! Nagyon örülök nektek!!!

Czinki!

Összeszorul a szívem, ha rátok, meg a kórházasdira gondolok :( Remélem már otthon vagytok, és minden rendben!

Denika!

Gratulálok Niki babához :) Gyönyörű név!

Nellike!

Hogy vagy? Végül felhívtad a dokinénimet, vagy a Jánosban kerestél orvost?

Nemone!

A Réka gyönyörű név :)

Ancsi!

Remélem már jobban vagy! Gratulát köszi :) Nekem is hihetetlen, hogy már a 35. hétben vagyunk...

Viki!

Lackó egy tündér, ezt nem győzöm írni :) Megzabálom :)

Lina!

A víz is levert :( Remélem nincs semmi baj, és nem kell kórházban maradnod :( Drukk!

Anyoooka!

Olyan szépek a gyerekeid!

Monic!

Remélem hamar kilábalsz ebből a húgycső gyulladásból, nem lehet a legjobb érzés :( Pociméret miatt ne aggódj!
Disznóvágáskor a vacsit várom mindig 8)

Mara!

Úgy legyen! :)

Zsuzska!

Örülök, hogy jobban vagy!


Rólunk: Hétfőn voltunk a dokinéninél, babákok 2400 és 2600 grammosak, egyikük medencevégű, másik még mindig haránt fekszik, viszont lefelé áll a feje, úgyhogy elvi esélye még van a természetes szülésnek, de csak kicsi. Drukkoljatok lécci, hogy ügyes legyen, és tudjon még megfordulni a kis harántosom! A méhszáj viszont elkezdett nyílni, 2 centire már nyitva (sejtem én, hogy a költözés kicsit sok volt már neki...), de hát a 35. hétben vagyok, talán már nem baj. Kedden uh és ctg, akkor megint méhszáj vizsgálat is lesz, és ha tovább nyílik, akkor kórház :( Addig pihenés, magnézium marokszámra, és sűrű ima, hogy ne nyíljon tovább...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: