Új privát üzeneted érkezett!

Megint csak gyorsan ...

Agi: Davidnak boldog nevnapot, nektek meg meg boldogabb evfordulozast !!!

Az osszes baba szepseges :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Es nagyon sajnalom, hogy ilyen sokan vagytok betegek: gyogyulast minden beteg babocanak, meg a mamaknak is :!:

Hoztam egy karacsonyfara racsodalkozos kepet :)))

Kép

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt! :)

Ági: Boldog első névnapot kívánok Dávidnak!

Jó korán vagyok, Adél most evett, de már alszik is. Én meg úgy döntöttem,hogy már nem fekszem le. Ma megyünk két nagyon kedves családi baráthoz, és még vásárolnom kell. Lelépek, amíg a család alszik.
Előtte még jöttem hozzátok, mert fel teszem a kedvenc képeimet :wink:

Márti: Már válaszoltál.. csak, amíg én írtam, a hsz-emet, akkor már Te fel is tetted. A kérdésemet tökéletesen ki is elégítetted benne: tudod arra gondolok,hogy most milyen kislányt nevelni?. Ez volt az én kardinális kérdésem. :lol:

Humanka!
Beni! : Ilyen meglepett, csodálkozós arcot még életemben nem láttam, hihetetlenül édes!!! Szerintem lehetne vele indulni valamilyen versenyen!

szeder74

Kép Apa és lánya: szemtől-szembe

Kép Adél masszírozás- imádja

Kép Azok a szemek :)

szeder74

Sziasztok!

1 éve ma teszteltem zebrásat. :D Tökre emlékszem az egészre.
"Tegnap" egy nagyon hideg és havas versenyen voltunk egész nap, amin jól elfáradtunk. Reggel 6 óra tájban félkómában felkeltem pisilni egyet, amibe aztán belógattam egy tesztet. Álltam-vártam fölötte egy kicsit és nagyot dobbant a szívem, mert ahogy úszott felfelé a nedvesség a teszten, nagyon halványan láttam egy csíkocskát a pozitív ablakban. Aztán ez a csíkocska eltűnt, én meg elszomorodtam. Volt még itthon teszt, így lógattam mégegyet, ami ugyanezt megismételte, de a végén nem látszott a pozitív csík. Ekkor nagy lendülettel felvágtam a polc tetejére a teszteket, gondolván hogy ennyi, holnap megjön és elmentem vissza aludni. 10kor csörgött a Férjem telefonja, ami miatt mindketten felkeltünk. Egy hirtelen sugallattól vezérelve levettem a polcról a teszteket, hogy mégegyszer megnézzem és nem hittem a szememnek, mindkettő jól láthatóan POZITÍV volt. :)
Tök vicces, hogy amég a Párom telefonált, volt annyi idő, hogy lefényképezzem a teszteket és átméretezzem, és fel tudjam rakni az anyatopikomba. Már nem emlékszem pontosan, de a lányok lehet hogy előbb megtudták hogy babás vagyok, mint a leendő Apa. :) Aztán amikor mutattam a Férjemnek a két csíkos/zebrás tesztet, csak annyit kérdezett, hogy: "Ez most mit jelent?" :lol: (Pasi... :D ) Asszem annyit mondtam neki, hogy jön a gólya hozzánk szeptemberben. :D

Minyu!

Nektek miért nem ítak fel Sinlacot? Mitől függ ez?
Csak azért kérdem, mert a doktornéni akar most majd nekünk írni, de akartam mondani neki, hogy most még nem kérünk, de ha így áll a dolog, hogy később meg nem ír, akkor kérni fogom a receptet!

Minden kicsi és nagy betegünknek jobbulást!

Márti, Szeder!

Bennem az a kérdés merült fel a napokban, hogy a többedik gyerek után is ugyanannyira vágyik az ember mégegy kisbabára, vagy egy idő után csitulnak ezek az érzések? Totál meg vagyok őrülve még egy/még kettő kisbabáért. Most legalább annyira szeretnék még gyerkőcöt, mint anno amikor Ákost vártam. (Tök gáz, mert a Férjem meg egyáltalán nem akar többet, pedig imádja a Katát és Ákost is. :cry:)

Csodálatosak a képeitek!
Márti! Annyira jó a fiúk mellett látni Kamillát. Gondolom mindannyiatoknak a szeme fénye!

Szeder!

Szintúgy. Nagyon formás kiscsaj Adél. Őt is rendesen össze lehet asszem meztelenül puszilni. :D

A masszázsra lehet hogy mi is visszatérünk. Egy ideig elmaradt, mert Ákos nagyon nyűgi volt fürcsikor már ha nekiálltunk még masszírozni is, de most átalakult az esténk, fürcsi előtt alszik még egy rövidet és így lehet hogy jobban tűrné.
Ti mivel masszíroztok? Fürdetőkrém?

A fürdőszobás meleggel én is egyetértek. Bugyiban és melltartóban fürdetek és ha én nem fázok, akkor Ákosnak is kellemes a hőmérsékelet. Szerintem van 28-29 fok fürdéskor a fürdőszobánkban. :D Lehet, hogy tudományosan vagy mittomén ez nem jó dolog, de én nem szeretem kapkodva fürdetni. A fürcsi minimum egy fél órás szeánsz nekünk este, amihez dukál a jó meleg. :)

Humanka!

Tök vicces ez a kép! :D
Ennyire meglepődött Ben amikor meglátta a fát? :D

Ági!

Látom nektek is van karácsonyfás asztronautátok! :D

Mi tiszta hülyék vagyunk, egyetlen egy képet sem csináltunk Ákossal a karifa mellett. 4 helyen is voltunk ahol van karácsonyfa, de sehol nem készült kép. :oops: Szerencse hogy a műfenyőnk nem hullik, így amellett még tudunk képeket gyártani. :D

Gwini!

Norkára vigyázott az ő kisangyala. Örülök, hogy semmi baj nem lett!

Mivel a család most itthon van, a napokban többször is engedélyeztem magamnak a 10 órai felkelést. Ma viszont 7kor keltem és kénytlen vagyok belátni, hogy van ráció a korai kelésben, mert így több mindent meg tudok csinálni egy nap. Az egész gyerekezésben a naaagy alvások hiánya a legrosszabb nekem. :)

Szép napot mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok :)

Márti: Szép gyerekeitek vannak :) A csupaszem fotó nagyon édi :)

Szeder: Azért én jobban örülnék ha forogna először, de ha háton van annyira lefoglalja a keze meg a dumálás hogy nincs lábemelgetés mint amit Eszike írt...

Apukás kép nagyon jó és azok a nagy kék szemek :)

Humanka: Ez a kép nem semmi jól meg lepődött Beni :)

Monee: Én a téli Mecsek 30 túra után tetszteltem pozitívat az is jó hideg és havas volt :)
Mindenki biztos ilyen pozitívan emlékszik vissza az első zebrára :)

Kép

Kép
starlark

Starlark!

Tudod mi a vicces? Az, hogy az autóversenyen kívül még előtte napokban szánkóztunk is a gyerekekkel. Seggencsúszva, nylon zsákon, ugrattunk, meg minden. Ha tudom akkor hogy babás vagyok, biztos nem csináltam volna ilyet. :D

Monee

monee85

Jó reggelt!
Voltunk dokinál ma reggel, még mindig csak náthás Noémi. Az orvos alaposan megvizsgálta, még a fülét is megnézte, de semmi. Azt mondja, hogy ha fáj valamije (pl: arcüreg), akkor nem csak éjjel ordítana, hanem egész nap. Szerinte azért sír éjjel, mert eldugul az orra és nem tud normálisan aludni... lehet.
Szóval újra Calciumusc, orrcsepp, C vitamin. Semmi változás.
Viszont kaptunk Laveolac-ot! Jó, hogy épp tegnap néztem utána, és tegnap beszélgettünk róla. Érdekes módon múltkor még azt mondta a doki, hogy heti 1 kaki még normális. Most meg kiguvvadtak a szemei, mikor említettem neki, hogy 1-szer kakil egy héten. Úgyhogy mindjárt felírta ezt a szirupot, és már adtam is neki, most várjuk a hatást. Szegény Noémi, már egy órája csak gyógyszereket kap tőlem. Először homeós bogyit vízben feloldva, aztán Calciumot teában, aztán hashajtót szintén vízben, most meg orrcseppet adtam neki.
Ja és jóhír, hogy még napoljuk a tápit!!! Mert megint sikerült híznia.
Azt mondta az orvos, hogy naponta 2-szer adjak neki almalevet mostantól. Almapépet ne, mert az szorulást okoz.

Márta: Úristen, ez szörnyű, hogy nálatok mindenki beteg! El sem tudom képzelni hogy bírod! Nekem 1 gyerekkel is gond a betegség. Egész nap csak a gyógyszereket kotyvasztom, meg etetek, ennyi! Ma még nem is reggeliztem. Jobbulást a családnak!

Monee: nagyon jó visszagondolni az első zebrás tesztre. Nekem jan 3-án volt az első pozitív csíkom, de engem kivert a víz, és remegtem, mint a kocsonya. Örültem naggggyon, csak váratlanul ért, mert mi konkrétan nem terveztük Noémit!

Szeder: Adél baba nagyon szép a képeken! Én is néha látok hasonlóságot a 2 kislány között!
Lefényképeztem a szép kis ruhát, amit Írországból kaptunk, de egy nagy hülyeségem miatt most nem tudom felrakni, meg kell várni apát még hazajön. (ááá nem is mondom, hogy a memóriakártyát rossz helyre dugtam a gépben, és beszorult, se ki se be, UTÁLOM magam ilyenkor)

Na megyek gyógyulgatok én is kicsit, mert szétmegy a fejem!
Vendég

ja, meg megyek almát reszelni.
Még szerencse, hogy Noémi már egyedül kezeli a cumisüveget, és a gyógyszereit így egyedül is be tudja venni! :D Addig én tudom kotyvasztani a következő adag gyogyit!

Szilveszter: Noncsikám megy apukámékhoz szilveszterezni, mi meg bulizunk. Bár semmi kedvem kimozdulni, na és marhára nem érzem jól magamat, fáj mindenem.
De már annyira beleélték magukat apukámék (mert először lesz velük picinyem), hogy nem akarom lemondani. Sőtt, még egy gyerekágyat is vettek a minap!
Vendég

Sziasztok!

Jól esik, hogy azért eszetekbe jutok, pedig tényleg nem jövök túl gyakran. Nem sokat vagyunk itthon, ált-ban anyuéknál vagyunk, ott Dani ugyanúgy otthon érzi magát. Nekem így könnyebb, meg anyuék is imádják.

Starlark, nekem is sokszor viszket a vágás helye. Meg olyan hülye érzés, mintha érzéketlen lenne az a terület. Engem egyébként kicsit még mindig bánt, hogy császáros lettem... :cry:

Bocs, de nem tudom már, hogy ki kérdezte Dani szemét.. :oops: Igen, barna neki. Egészen sötét barna, a szembogara nem is látszik. Így született. Az én anyukámnak vannak ilyen sötét szemei. Mindenki el van tőle ájulva :wink:

Ha sikerül hasra tennem és el is marad egy kicsit, akkor már néha visszafordul a hasára Dani. Elég erős a gyerkőc. APa örül neki, én viszont nem siettetem a sok mocorgást, mert annyira imádom, hogy ilyen kis pici..Apája meg alig várja, hogy már másszon, szaladjon :?

Gwini, örülök, hogy minden OK Nórkával! Tényleg mindig van ám min izguljon az ember.

Amikor berobogtam az utolsó alkalommal az NST-re, mert Dani nem mozgott már jó ideje, és sírva mondtam, hogy bár megszületne már, mert állandóan izgulok hogy mi van vele, akkor az NST- s csaj azt mondta, hogy nyugodjak bele, ez már mindig így lesz. Midnig félteni fogom, és ez ha a gyerek felnő, akkor sem változik... Hát kezdem belátni, igaza volt :lol:

Szeder, nagyon jók a képek! Főleg apa-lánya!

Eszike, ti már almáztok? Én előre félek, hogy mi lesz ha már nem anyatejesek leszünk. Hogy fogom mindig kitalálni a menüt a Daninak? Mikor mit ehet, mit adjak neki.. Remélem 6 hós koráig kihúzzuk..

Márti mielőbbi jobbulást kívánok az egész családnak!! Jól elkapott benneteket a téli nyavalya.

Dávidnak nagyon boldog névnapot!!!

Rönééé

Kép
röné

Röné: igen almázunk. Múlt héten 3-szor is kóstoltattam az almát Noncsival. Én is azt mondom, mint Monee: ha egyszer hozzátáplálni kell, akkor inkább gyümivel,mint tápszerrel szeretném. És folyton úgy érzem, hogy egyre kevesebb a tejem. Ezért próbálkoztam egy kis almával. Meg is eszi Noémi, bár mindent összemaszatol, ehhez még hozzá kell szoknom.
Most a doki azt mondta, hogy csak almalevet adjak neki naponta 2-szer.
Tényleg én is nagyon szerettem volna 6 hónapos koráig csak szoptatni, de látom magamon, hogy ez nem fog menni. Eszem a tejszaporító homi-bogyit, meg iszom a Laktoherb-et, de nem lesz annyi tejem, hogy elég legyen. Az esti utolsó szopi után még üvegből adok neki (amit nap közben lefejtem), de látom rajta, hogy még bírna enni.
Na ezért kellett az alma! Nem rajongok az ötletért, de ez van!
Vendég

Dávid köszöni szépen a névnapi köszöntéseket (Humanka, Szeder, Rőné)

Szeder!
Jó az apa lánya kép

Monee!
Nekünk ilyenkor még csak 5 napja élt Dávidunk a pocakomban, még nem tudtam biztosan, hogy ott van-e? Én jan. 10-én teszteltem zebrásat, de olyat, hogy előbb mutatta ki a pozitívat, mint ahogy az ellenőrző csík megjelent volna, mindez 5 mp alatt.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Megint nagyon szép babákat láttam! :) Sok-sok csodás karácsonyi kép, jó látni őket! :)

Márti, nagyon kemény egyszerre 4 beteg gyerkőc! :shock: Jobbulást nekik és az erő legyen Veled! :)

Minden beteg babának gyors gyógyulást!

Jó olvasni hogy sokan már egy éve hgoy zebrát teszteltek! Ádám holnap lesz egy éve hogy elkészült :lol: 8)

Megkaptuk a 3 hós oltást ma. Ádám nagyon ügyi volt, csak picit sírt pedig kapott prevenart is és rota elleni oltást is - bár azt szájon át.
Dorka is kapott prevenart és egy hős volt, egyáltalán nem sírt. Büszke is volt magára nagyon! :)

Mivel holnap nem hiszem hogy jövök, ezért:
Kép

Kép

Kép
anyoooka

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN BABÁNAK ANYÁNAK?CSALÁDNAK!

Kép
Kép
a.m.

Eszike, lehet, hogy hamarosan nekünk is be kell vezetni az almát.. Este bizony Dani néha nyüglődik a cicin. De a védőnőnk azt modnta, amíg elalszik, és a fél éjszakát utána átalussza, addig elég neki a tejci..Meg hogy egy ekkora baba egyértelműen a tudomásomra hozza, ha még nem lakott jól. Hát úgy legyen.
Mindenesetre minden kipipált hét után boldog vagyok, hogy igen, még mindig nem kellett pótlás. Egyébként egyetértek, ha már pótlás, az legyen természetes!

Anyóka, remélem nálatok jobban alakul az oltás utáni időszak, mint nálunk. Az oltás előtt a Dani már egy hete átaludta az éjszakát, de az oltás után borult minden. 1 hétig hőemelkedése volt. Most kezdünk visszaállni, de közben meg 2 hét, és jön a köv. oltás :?

Lányok, Dani tegnap éjjel megint egy tündér volt. Reggel 6-kor keltünk, nem akartam hinni a szememnek. Az oltás óta most először.

Fürdetés még a szobában, de csak az én kényelmem végett.. :oops: .
Már megállapítottam, hogy eláztatjuk a szobát, lassan ki kell költözni a fürdőbe. De ott szűkösebb, meg nem esik minden úgy kézre, mint a szobában.

Dani egyébként a fürdés első felében átszellemült képpel élvezi a meleg vizet, nem igazán pancsol. Egyszerűen teljesen ellazul, és élvezetes képpel mosolyog. A fürdés végére élénkül fel, akkor jön a pancsolás, bár már sok helye nincs a kádban, hiába szereztem be egy 3. babafürdetőt (ez a régi hagyományos méretű, sima aljú kád.). A többit nem szerettem...

Képzeljétek el, micsoda kis kélyenc.. Szinte az első naptól ha a kis kukacát, és popsiját mossuk, felteszi a kád falára mind a két lábát terpeszben, és mosolyog! Ezt aztán tetszene minden pasinak, de hogy már ennyi idősen???? :oops: :lol: :lol:

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Csak futtában!

Eszike!

Hát most nem mondom,hogy könnyű! Én is délre jutottam oda,hogy mindenkinek minden gyógyszert beadjak,kutyát-macskát megetessek,elindítsak egy adag mosást-muszáj,már lassan a mosókonyhában sem fér el a szennyes, a vasalást most kéne kezdenem,de érzem,hogy erőm az nem lesz hozzá,ráadásul anyósom holnap délelőtt vendégeket akar idehozni hozzánk,gondolom Kamillát akarja mutogatni (bezzeg a névnapja nem jutott eszébe)! Holnap rétest is akarnék sütni,de jó lenne főzni is,mert arra ma már nem volt időm. Kamilla nagyon aluszékony és nem eszik túl sokat,tartós a hőemelkedés és annyira utálom magam,hogy kúpokkal,orrspray-vel,orrszívással,gyógyszerbeadással gyötröm szegényt,mire így a fürdés után a szopihoz jutunk (közte lázmérés,hörgőtágító kúp vagy lázcsillapító,tengervizes orrspray,orrszívás,Nasivin,aztán Calcimusc+Cebion csepp beadása),szóval addigra az én nyugodt,mindig vidám,türelemes kislányom magánkívűl ordít és csak hosszas cicin hüppögés után nyugszik meg valahogy,de addigra már nagyon fáradt,hamar elalszik szegénykém. Bercim meg extrém nyűgös,még mindig lázas,gondolom a torka is fájhat,semmit nem eszik,csak sós perecet+almalevet kortyolgat hozzá,de folyamatosan vele kell lenni és elterelni a figyelmét,különben sírdogál. Hú,nagyon elfáradtam ma,ráadásul a férjem is kidőlt,begyulladt a füle,már csak én vagyok jól. Szegény férjem hősiesen csinál mindent és nem is tudom neki azt mondani,hogy ne tegye,mert egyedül képtelen lennékezeket a gyógyszerbeadási tortúrákat végig csinálni! na megyek,kiteregetek,aztán megyek fürdeni,hajat is kéne mosnom,de magamra most nemigen van időm...
Na jó,nem akarok itt panaszkodni,csak nagyon jó kiírni magamból,hogy elegem van a betegségekből és a bacik meg vírusok mondjanak le!!!
Egyébként nem vagyok kicsinyes,meg naná,hogy ezen soha nem spórolunk,de a férjem 12.000.-et hagyott ott a patikában...

Márti
borossné becz márta

Tegnap jol elbeszelgettunk Bendovel :lol: Ha van kedvetek, nezzetek meg :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=iXc_j7RDHPM

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Minden baba gyönyörű, olyan szépek!

A betegeknek jobbulást, az újévre gyógyuljanak meg!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Még néhány karácsonyi kép:
Kép Kép

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!
Mindenkinek kívánunk nagyon boldog új évet!

Noncsi és Eszike

És a kép amit ígértem, csini ruci:
Kép

És Noncsikámról is egy játék közben:
Kép

Nagyon bealudtam:
Kép

Mégegyszer BUÉÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép Humankaek :)

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Mi is Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! :lol:

Hozzátápi: Mi még nem kezdtük el. Most jobban szopik a Lalu. Esténként már párszor evett egy kis tejpépet, de ha van elég tejem este, akkor nem adok neki. Bár most 3 óránként felkelt éjjel enni. Általában csak 1-szer szokott kelni hajnalban.
Most 400 gr-ot hízott 1 hónap alatt. Szerintetek ez nagyon kevés? A Nóri nekem 1 kg-at hízott még ilyenkor is havonta, így csak hozzá tudom viszonyítani. :?
A védőnő már mondta, hogy kezdjük el az almát, de én még nem szántam rá magam. Most szopik a Lalu kb 600-at egy nap és ez elég neki. Szerintetek?
És tegnap sikerült neki a szirup nélkül kakilni! :lol:

Székrekedés: Nekem azt ajánlották, hogy egyek lenmagot, ami átjut a tejbe és attól majd kakil a Lalu. Tegnap vettem is, de még nem próbáltam ki. Hallott vki erről vmit? :roll:

gwini

Hozok 2 képet!

Kép

Kép Nórika kapta ezt a hintalovacskát!

gwini

SziasztoK!

Eszike!
Nagyon édes Noémi. Olyan jók ezek a képek!!!
Milyen ötletes az a foszforeszkáló csillag :)
Mielőbbi gyógyulást Noéminek!
Jaj olyan sokszor a fejembe van, de mindig el felejtem meg írni neked, hogy szedj Te is vitamint! Hidd el bizonyos mennyiség a tejbe is kerül, és hamarabb gyógyul Noémi is.
Én szedek vasat, Gravidát, és még CalciumSAndozt is. Próbálj egy-két vitamint te is be venni, hátha segítene.
Puszika Nektek! Örülök,hogy meg ismertelek benneteket!!! Nagyon csini ez a ruci! Merre vettétek???? Keresztelőre lesz??? Jó bulizást Neked!!

Gwini!
Nagyon szépek vagytok!!!! Adél tegnap előtt mérve is egy hónap alatt 450gr-ot hízott. Én már többször egy-egy kanál pürét - gyümiből persze, és csipkebogyó és almaitalt adtam neki.. ma is.. tényleg annyit, hogy kezdje szokni az ízeket. Szerintem még ne válts ki vele egy étkezést sem, mert jobb meg várni vele a fél éves kort. Legalább is én így gondolom. Sokan akkor adnak először egy-egy kanállal, mármint fél éves kor után. Szerintem, ha a védőnő is tanácsolja egy-egy kanállal adj neki nyugodtan.
Puszi.

Ági!
Nagyon szép kislányod van!!! Hanna Róza olyan szép név. Nekem is nagyon favoritos név volt!!! :) Puszi.

Humanka család!
Nagyon mókásak vagytok!!! Nagyon tetszik a kép! A párommal muriztunk rajta nagyon!!!
Merre is éltek?? Ausztrálián belül?? Puszika nektek is!

Márti!
Kívánom,hogy mielőbb gyógyuljon meg a népes sereg :wink: Főleg Drága Kamilla! Neki a legnehezebb!!! Puszika!!!

Anyooka!
CSoda szépek a gyerekek!!! Olyan édes arca van mind két babának. Mert Dorka is olyan kis bébi még. :)
Puszika.

Mi itthon töltjük az év utolsó napját. Vett a párom a fiúknak egy-két tűzijátékot, és egy két durrogó őrületet. Már alig várják a durrantásokat... ami éjfélkor lesz kint a kertünkben. :)
Szegény kutyusok... ilyenkor nagyon kell figyelni rájuk.

Megyek is. Majd jövőre ismét be nézek hozzátok!!!

szeder74

BOLDOG, BÉKÉS, SZERETET TELJES, EGÉSZSÉGES BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KIS BABÁNAK, ÉS CSALÁDJÁNAK!!!

szeder74

Boldog Sikerekben Gazdag Újévet Mindenkinek! :)

Márti: jobbulást a családodnak ez így nagyon kemény...

Eszike: Noncsi is gyógyuljon ki végre abból a macsak náthából!
Játszós képen nagyon aranyos: Jajj anya nem látod hogy dolgom van?! :):)

Monee: Én meg hóban fagyban túráztam :) Először a Maros partján 30 kilit ott az egyik gátőrházban ahol az ellenőrzőpont volt az öreg néni rám néz aszongya maguk már ketten vannak? :) /Akkor még nem tetszteltem :)/ Mondom nem tudok róla alapból vagyok ekkora :) :)
Kockára fagytunk a nap végére ráadásul ónos eső is esett aznap alig értünk L a sógorékhoz. Ha biztos vagyok Bogyeszban szerintem erre én se vállalkozom :)

Anyoooka: Rotától nem lett pocifájás?
Minket a doki lebeszélt róla állítólag errefelé nem jellemző és közösségbe se jár tesó nálunk.
Jó lett a szilveszteri tesós kép :)

Petra: Hanna Róza nagyon kis vidám baba :)

Humanka: Ez a vidi :) jól elbeszélgettek :)
Mi is szoktunk de felvenni még nem sikerült mert akkor csak a kamerát bámulja :)

Gwini: hogy ezek a lányok mennyire hasonlítanak rád :) Szép család vagytok :)

Szeder: mi is itthon hármasban szilveszterezünk :) tavaly is vettünk egy tűzijáték telepet és nagyon tetszett szal idén megismételtük remélem ez is lesz olyan szép :)
Ilyenkor örülök hogy van egy szép nagy hátsó kertünk.
És idén nemlép le a szomszéd kutyája...

Kép

Kép
starlark

Hello Lányok!

Nemrég hazaértünk, de ezer bocsánat, most nem tudok visszaolvasni, csak néhány képet teszek fel én is, aztán remélem egy-két napon belül konszolidálódik a helyzet és újra átkapcsolhatok író-olvasó üzemmódba! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!

Puszi: Bea és Bia

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.31 20:20-kor.
Vendég

Sziasztok!

Idén utoljára. :D

_______________00_________00
______________00_________00_______________
_0000000___00_____00__00000000___00____00
_00____00__00_____00__00__________00___00
_00____00__00_____00__00__________00__00
_0000000___00_____00__00000000___0000
_00____00__00_____00__00__________00__00
_00____00__00_____00__00__________00___00
_0000000____0000000___00000000___00____00

__000000____000000_____000000_____0000000
_00____00__00_____00__00_____00___00_____00
_00____00__00_____00__00_____00___00_____00
______00___00_____00__00_____00___00_____00
_____00____00_____00__00_____00____0000000
____00_____00_____00__00_____00__________00
___00______00_____00__00_____00__________00
_00000000__0000000____0000000____0000000

Legyen a jövő évetek is olyan boldog, mint az idei szeptember környéke! :D

Humanka!

Tök vicces, most mondták a tévében, hogy nálatok már 2009 van. :D Itthon még van kb. 3 és 3/4 óra az óévből. :)

Kellemes estét mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon boldogságos új esztendőt kívánunk! Legyen 2009 mindenkinek olyan, amilyennek elképzelitek!

szeder :)
Hááát, irulok-pirulok, ha még nem dicsértelek volna titeket! :oops: A karácsonyfa melletti kép nagyon cuki ám! És hát azok a szemek... (anyósom munkatársa ezt "ágyabacsalogató szemeknek nevezné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Fiúkkal közös kép? Vagy ők nem szeretnek szerepelni?

Márti :)
jobbulást a csipet-csapatnak. Ti aztán jól kikaptátok így az év végére. :cry: Bacik huss-huss!
Videót majd mindenképpen felteszem (olvastam ám korábban is, hogy irtad), csak a múltkor bedöglött a gép, amin az összes cuccom rajta volt, így most majd vissza kell töltenem az index oldalt, és módositani, és erre lusta voltam :roll: :oops:

humanka :)
nagggyon klassz a videó is, és a csodálkozós kép is!

bejci :)
nagyon csajos ez a Bius. Ilyesmi golyós játékot mi is kaptunk :P

gwini :)
nagyon aranyosak vagytok igy együtt. Nem tudom honnan, de olyan ismerös az arcod. Valakire nagyon hasonlitasz, de nem tudok rájönni, kire. :)

eszike :)
Lehet, hogy lemaradtam, de Noncsi fejével mi lett? Az a bealváááááás. :D

anyoooka :)
dijnyertes kép!

noni :)
elküldöd nekem (vagy felrakod ide) az elkészült videók linkjét?
küldök majd 4 hósat, asszem 3 hósat már küldtem. vagy nem? Majd megnézem a levelesládát :)

És azt hiszem, elfelejtettem felköszönteni Ádámjainkat és Dávidunkat. Isten éltesse sokáig őket is!

Ja, és majdnem elfelejtettem megírni a nap nagy eseményét: már 2 napja fordulgat hátról hasra Csongi, de a kezét még nem tudta kihúzni, ma ez is sikerült és ennek örömére hasról hátra is átfordult :) Így ünnepli az új esztendőt :)

Kép
Kép
Kép
minyu

BÉKÉS,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK!

Puszi
Luca ,Orsi és Tibi

Kép
csehi77

és két kép az én kicsikémről :)

Kép Kép

Kép
csehi77

BUÉK 2009!!!
humankanagggyon jó hangulatú a kép!!!!és ötletes!
minyua horrorfejéssel lehet legjobban növelni a tejcsit?és mi van ha marad benne?mert az "csak" 7,5,3 perc.... :roll:

Kép
winona

luca is nagyon édi!!na meg persze a többiek is :D

Kép
winona

winona:köszi :)[/b]

Kép
csehi77

Sziasztok :)

Csehi: Luca eszméletlen az a második kép nagyon ott van :):)

Winona: a 7-5-3-at szopi után kell csinálni, ha csak fejsz előtte fej ki és utána csináld!

nagyon szép lett a tűzijátékunk :) még anyukámék is látták otthon a 3. emeletről :)
remélem, a szomszédok nem utálnak ki minket :)

Kép

Kép
starlark

Winona!

Előbb üresre fejd ki, aztán jön a horror dolog.

Csehi!

Az én kis kopaszkám után hihetetlen, hogy milyen haja van Lucának! Nem is hullott ki neki?

Minyu!

Tök ügyes a hapid! :)
Az enyém ruhában nem hajlandó semmit csinálni. :? Kalimpál, meg mittomén, de a forgásra még kísérletet sem tesz. Na de, ha fürcsi van... már kiterített pokrócon vetkőztetem, mert semennyi hely nem elég neki, annyira beindul. De vajon miért csak akkor?! :shock:

Anyoom!

Szuper ez a kép! Kár, hogy korábban nekem nem jutott eszembe, semmi szilveszteri kellék nincs itthon. :) Egy csákóval azért hülyét csináltam volna a fiamból, ha lenne, de nincs. :)

Hogy telt az iccaka mindenkinek?

Mi korrekt módon átaludtuk az éjfélt. A Csöppöm köszöntött először az újévben, amikor is fél 1kor felkelt cicizni. :)

Esett a hó ma egész délelőtt itt. Olyan szép fehér lett a táj! Az első hó ezen a télen, és idén is. :) Remélem nem olvad el, mert ki akarom vinni majd Ákost is megnézni a fehérséget.

Lépek ebédet melegíteni!

Monee

monee85

Monee: A fiaink kezet foghatnának :) Én gondoltam arra hogy a nagy ágyon nagyobb a tér amit lát azért kepeszt ott sokkal intenzívebben.

Szilveszter este: Donek 5 perc híján átszopizta magát az új évbe :) mert délután későn aludt el és sokáig fent virittyült velünk :) Ágyba tettük koccintottunk ellőttük a telepet kis beszélgetés és 2-kor már mi is aludtunk :)
Doncek 1/4 11-kor fújt ébresztőt és most újra alszik.
mikor felébred szopi aztán megyünk az újévi "ebéd"-re anyukámhoz :)

Kép

Kép
starlark

köszi csajok, és ha nem jön semmi???akkor is gyötörjem.........áhhháááááá ezért horror......értem......és az indítja be.......értem.......kösziiiii

Kép
winona

Sziasztok 2009-ben is :) !

Nagyon szépek ezek a kislányok!!!
Bianka egy kis tünemény!!!
Luca baba meg nagyon szép, a hosszú haja mindig le nyűgöz engem!!!

El jött az Új Év :) Új hóval.. minden hó fehér! Gyönyörű a táj.
Nagyon jó volt nekünk a tegnap éjszaka. Tűzijátékoztunk, és pezsgőztünk, persze én csak egy kortyocskát, a fiúknak meg volt gyerek pezsgő.
Adél alukált a nappaliban, amíg köszöntöttük az új évet. Majd fel vittem az ágyacskájába.
Jó kislány módjára reggel 8 után kelt :)
Életem legboldogabb éve volt 2008. Gondolom,hogy nem vagyok ezzel egyedül :lol:
A szilveszter is a legeslegesleges legboldogabb volt.
Életemben soha nem volt, hogy ne kívántam volna valamit az új évtől.. most először meg történt velem.
Az élet meg adta nekem, hogy a szívem, lelkem vágya teljesüljön: született egy kislányom is :)

Most így utólag is semmi más kívánságom nincs, mint, hogy legyen egészségünk. Ennél többet nem is kívánhatnék.

Bocsi csajok,hogy kissé hosszúra nyúlt a kis gondolataimnak a közvetítése.. de nagyon ki kívánkozott belőlem. :oops:

Azért van tanulsága is ennek az évnek, ami kissé negatív.. vannak barátok, és család tagok is, akikben csalódtam.. de ezt már a múlt .. nem is gondolok erre. Ez azért még hozzá tartozik a tavalyi évemhez.. így jó, ahogy van.. most már tudom!

Ki, hogy zárta magában a tavalyi évet??? Már a pici baba születésén kívül, mert tudom, hogy mindenkinek a legjobb éve a babákkal kapcsolatban a 2008. marad mindig. :)

Az életem részévé váltatok lányok itt, és minden baba!!!
Örülök,hogy rátok találtam, és egymásra találtunk!!!

Puszika.

szeder74

BUÉK!

Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter, jól érezte magát minden család!

Szokás szerint minden baba csodaszép!!

Humanka!
Klasszul beszéltetek. Mi is szoktunk. Jó a családi kép is.

Gwini!
Ha elég neki a tej, akkor nem kell szerintem a plussz kaja. És milyen jó, hogy nem kellett a szirup.
Ma reggel minket is megajándékozott a fiúnk egy kakival mindenféle beavatkozás nélkül. Tökre örültem. Lehet, hogy csak egy kis löket kellett nekik?
A lenmagot nekem anyukám mondogatja egy ideje, de még nem próbáltam, pedig már adni is akart. Lehet, hogy legközelebb elfogadom, és kipróbálom.
Milyen aranyosak vagytok!

Szeder!
Szerintem Petrának akartad írni a kislányt, nekünk fiúnk van.
De szerintem is szép nagyon Hanna. Bájos a mosolya is.

Minyu!
Köszönjük a névnapi köszöntést.
Milyen ügyes Csongi. Akkor az idei évben nagyon sok újat fog tanulni. :lol: (mint eddig is)

Winona!
7,5,3,1 perc

Csehi!
Nagyon zabálnivaló a kiscsaj!! És eszméletlen, mennyi haja van. Ezen mindig ámulunk.

Monee!
Nekünk jó volt. Csináltam néhány finomságot, amit este és éjfél után megettünk, majd éjfélkor bekapcsoltam a rádiót és táncoltunk is. 3/4 2 - kor feküdtünk le. Két napja meg 1/2 5 - 5 magasságában felébred manóm, kipattannak a szemei, enni ugyan nem kér, de beszél, vigyorog meg hasonlók, mi meg aludnánk (mert akkor már 7-8 órája alszik). Ma éppen fél 5 – kor csinálta ezt, és majdnem 1 óra volt, mire visszaaludt. Aztán kelt 7-kor reggelizni. Így egy kicsit fáradtan ébredtünk, de a reggeli után egyedül elvolt 1 órát még a feldíszített nagyszobában, majd nyűgösködött, áthoztam aludni, és 11-ig aludtunk még mindhárman. Na, ekkor már mi is emberek voltunk.
Itt sajnos nem esett a hó.
Ha jól emlékszem, te írtad korábban, hogy tejszaporítás szempontjából gyakrabban tetted cicire esténként a babát? Ez mit jelent? A szokásoshoz képest mennyivel gyakrabban?

Az lenne a kérdésem, hogy miután a koszmót sikerült eltüntetni, mit lehet tenni, hogy ne jöjjön vissza? Sampont kell használni bizonyos időközönként, vagy sima vízben kell fürdetni és nem fürdetőkrémmel? ??? Már nagyjából lejött, de megint olyan a gyerkőc feje máshol.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

winona,starlark,szeder: köszi szépen,aranyosak vagytok!
de itt mindenkinek csodálatosan szép gyerkőce van :)

starlark: nekem is nagyon bejön a második kép :lol: annyira édes,kis huncut :)

monee: nem,nem hullott ki neki,és még csak nem is kopik. csak folyamatosan nől neki :lol: számomra is hihetetlen :shock:

humanka: nagyon jó a ti képeteket nézni,olyan vidám,boldog és
meleggggggg :shock:

mi nagyon jól vunk,sikeresen átaludtuk az éjfélt :)de hát így is 2009 lett :lol:
Luca már megfordulés imádja fogdosni a lábát,és persze bekapni a lábujját:)
sokat dumál,és én azt úgy imádom:)
most a sikítás a legújabb hobbija,néha úgy megijedek,mert akkora hangja van... :oops:

Kép
csehi77

Starlark!

Hát én nem hiszem, hogy a kutya a tér területén (de hülyén hangzik ez így :D) van elásva, mert nekem Ákos a nappaliban kialakított játszó sarokban fekszik a földön és ott nincs igénye rá, hogy forogjon. A kiságyban, vagy egyéb zárt helyen akkor van csak, ha alszik.
Én a ruhában látom a probléma forrását... Amikor pelusozom, akkor is győzöm lefogni, mert mindig lekalimpál a pelenkáról. De ettől még nem értem a dolgot. :D

Ági!

A délutánunk konkrétan úgy néz ki, hogy Ákos óránként a csöcsömön lóg. :D Éhes, szomjas, álmos, anyahiánya van, kaki készül, meg mittomén, akkor azonnal a cicire kéreckedik. Lerázni nem tudom (meg annyira nem is akarom), mert akárhogy tartom, addig kepeszt, még befordul szopi pozícióba és nyálazza össze a pólóm. :D Van hogy csak kettőt cummog, meg van olyan is, hogy 10 percet, sosem tudhatom, ezért nem is akarom még leszoktatni erről. Ráadásul úgy néz ki, hogy a hozzátápit mi majd este fogjuk tudni elkezdeni uzsival, mert a tízórai nekünk nem fog menni, akkor alszik a legjobban Ákos. Szóval nekünk most ez így jó és szerintem a hozzátápihoz is jó lesz majd.

Mennyi időnként eszik nálatok Dávid délutánonként? Ébren van, vagy alszik is közben? Kiokoskodunk valamit. :)

A koszmóra nekem azt mondta a védőnő, hogy egyrészt nem szabad gyakran mosni a haját (3-4 naponta bőven elég), másrészt meg mosás után tiszta vízzel le kell öblíteni a fejét, mint ahogy mi felnőttek is csináljuk. Én a fürdetőkrémet nem szoktam a fejére kenni. A hajmosás nálunk abból áll, hogy a fürdővizes kezemmel letörölgetem a fejét és locsolok egy kis vizet még rá. Ez után jönne az öblítés, de mivel Ákos nem koszmósodik, én ezt nem csinálom. :oops: 8)

Szeder!

Boldogságügyileg nekünk kimagaslóan jó év volt a 2008. Más téren sem volt nagy gáz, szerencsére. Az elmúlt pár évben az éjféli koccintásnál és a csóknál, mindig jobb évet kívántam magunknak, de most nem. Legyen 2009 legalább ugyanolyan nekünk mint a 2008 volt és akkor minden rendben lesz. :D

Megyek, felveszem a fiam, mert elaludt a játszószőnyegen.

Monee

monee85

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Mi valamikor ilyentájt hoztuk össze Zalánt egy éve :D (na jó lehet egy-két nappal hamarabb)

Szeder: köszi a dicséretet, nekem már születése óta olyan kispasis Zalán, de akkor ezek szerint nem csak nekem tűnik annak! És az tuti, hogy nagy csibész lesz! :D Látom már Adél is töm a szájába mindent amit elér! Nálunk ennek örömére egyre hosszabb idő a pelenkázás :) Évvége: háát alapvetően pozitiv, már az épitkezésen sem tudom idegelni magam, halad ahogy halad. Lassan csak lesz lakhatásink végre. De ha a 2009 "csak" annyira lesz jó, mint a 2008 akkor nem panaszkodom :)

Eszike: jobbulást Neked is meg Noéminak is! :) Az a kisruha nagyon szép!

Ági: nekem most karácsony környékén volt kevesebb a tejem, Zalán volt, hogy óránként cicizett délután 4től, de volt, hogy csak 45 percet birt. Igaz, ilyenkor max 10 percet tölt cicin. De mostanra ennek örömére helyre is állt a tej mennyiség. Utólag is Boldog Névnapot Dávidnak! Nagyon tetszik a pokrócokba bugyolált Dávid+ :D

Márti: huh, nem irigyellek a sok betegért, mihamarabbi jobbulást a gyerkőcöknek, mega férjednek is! Kamillának tetszik a játszószőnyege? :) A testvéres képek nagyon jók :)

Humanka: Benin nagyon nagynak tűnik a rácsodálkozós képen! Szerintem senki meg nem mondaná, hogy ő a topik legifjabb tagja! :D

Monee: ismerős az érzés amit írsz, én alig várom, hogy megint várandós lehessek, szerencsére mi még tervezünk gyereket, és a párom se akar sokat várni.

Petra: Neked is csinos kishercegnőd van!

Gwini: állitólag kb 3-4 hónapos kor körül belassul a súlynövekedés. És az első 3 hónapban a minimum 500g volt, tehát szvsz utána a 400 még ok. De ez csak az én laikus véleményem. Ha jókedvű, van elég kakis-pisis pelus, és hizik, akkor szerintem nem éhes. Zalán legalábbis ordit ha éhes, és akkor csak a cici nyugtatja meg semmi más.

Bejci: üdv újra itt :) Bius nagyon édesen mosolyog! :)

Minyu: gratula a forgáshoz!

Csehi: továbbra is odáig vagyok Luca hajáért :)

Szilveszter: itt volt nálunk 4 ismerős, de csendes szilvesztert tartottunk, én éjfél után nem sokkal szoptattam, majd húztam aludni, párom valamikor fél 6 körül támolygott mellém :)

Winona: igen, horror fejésnél akkor is gyötörni kell ha nem jön semmi. Nem egy élmény az biztos :?

Kép
kistiggrincs

Szeder! Óriásiak az apukás képek! Az embernek kedve támad megdögönyözni Adélt!

Csehi! Nálam is olyan érzés luca képeit nézni, mint Moneenál! Hihetetlen a mi kis kopasz babánk után egy ilyen szuper hajas babucit nézni! Én mindig elolvadok Tőle!!!!!!

Humanka! Ben szenzációs a karifás képen, és az üdvözlőlapotok is nagyon jól sikerült!

Gwini! Hihetetlenül szépek a lányok!!!!

Eszike! Noncsi eszméletlenül tündér!!!

Bejci! Biusról ezeknél jobb képet még nem is láttam! Meg kell zabálni a kis csupaszemet!!!!

Márti! Gyönyörűek a gyerekek!

Márti, Eszike! Jobbulást mindenkinek!!!!!

Mi nyugisan átjátszottuk magunkat az újévbe! Megnéztük a szemközti ház erkélyéről leadott tüzijátékot. Én most nem is kívántam semmit, pedig minden évben nagyon akartam valamit. Most valahogy nem vágytam semmi másra.

Egy kicsit ma megijedtem, mert Bálint tegnap óta 120 grammot fogyott. A kis hasa is egészen ráncos volt fürdetésnél! Be vagyok tojva. Van elég kakis, pisis pelus, jókedvű, alszik, szóval nem igazán értem, hogy miért kezdett fogyni. Volt valakinél ilyen?
blúmi

Monee!
Nagyon jót nevettem az első mondatodon. (Még most is). Egy nap ötször eszik általában. Reggel szokott egy nagyot enni (olyan 160 - 200 között, attól függ, mikor fejek este utoljára, így amennyi termelődik), majd 3 és fél - 4 óra múlva, ezután átvált 3 órásba (van, hogy 3 és fél egyszer az alvástól függően). Általában 1/2 8 körül eszik utoljára este, bár ma éppen este 9-kor is, attól függ, hogy mennyit evett addig napközben. Bár az utóbbi néhány napban tényleg beállt ez a 1/2 8 körüli idő, amit lehet, hogy kicsit későbbre tolnék ki mondjuk 1 órával, hogy ne ébredjen 5 körül (de ahogy írtam, akkor még nem kajás, csak kialudta magát). Viszont addigra már eléggé kevés lesz a tejcsi. Kajcsi kezdetéhez képest másfél - két órára kezd el álmosodni, így nagyjából egy, másfél órát alszik.
Köszi, hogy segítesz, jó lenne egy kicsit fokozni a tejcsit. Írjátok, hogy van, hogy óránként cicizik. Korábban én is próbáltam 2 óránként cicire tenni, de azt vettem észre, hogy akkor kevesebbet evett alkalmanként. Persze lehet, hogy most nem ez lenne. Na meg kajcsi után elvan, és amikor elkezd nyűgős lenni, az tényleg az álmosság miatt van, és nem a kajcsi hiány miatt (vagy legalábbis én ezt látom). Bár így jobban belegondolva, van, hogy néha eltart az altatás, úgy sír. Lehet, hogy mégis éhes lenne? Így mit lehet tenni?
Hízás: írtátok most egy páran. Akkor hogy is "kell" ennek lennie? Mert most 1 hete nem kap tápit, ez előtt is, naponta összesen kb. + - 100 tápot kapott. És így hízott decemberben 600 grammot. ( Az utóbbi 1 hétben szinte semmit, tehát sajna kell a pótlás, csak az a kérdés, hogy mennyi?) Bár szeretném, ha minél több tejet kapna, ezért gondoltam, gyakrabban kéne cicire tenni, ezért is kérdeztem rá, ti hogy csináljátok.

Tigris!
Köszi a névnapot, átadom.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!

Igazából nem egyszerű annyira az ügy. Én nem vagyok híve semmilyen módon annak, hogy akkor is próbáljuk megtömni a gyereket, ha nem éhes. Majd ő szól, ha kell neki...
Ha megnézed, nálunk a délutáni sok cicizés nem a kaja miatt van, hanem mert a cicin tud olyankor csak megnyugodni Ákos. Hiába adok neki cumit, a szoba másik végében koppan, úgy kiköpi és mégjobban ordít. Nah, akkor cici elő és cumm-cumm. Nem is tudom, ez egy olyan önbeálló folyamat nálunk, hogy a sok kis cicizéstől tud úgy cumizni a mellemen, hogy nem ömlik a szájába a tej. Tehát ilyenkor nem eszik szinte semennyit, csak cicizik. A cicizéstől meg ingerelve van a mellem és az éjjeli alvás után, mindig van tejcsi rendesen.
Írod ezeket a grammokat, hogy mennyi eszik Dávid. Töredelmesen bevallom, hogy a mai napig halvány fogalmam nincs arról, hogy mennyit eszik Ákos egy nap, sosem mértem. Amég nyugodt, pisi, kaki (szokásos szöveg) megvan, addig nem is érdekel. A helyedben én megpróbálnám, hogy az elalvás előtt, amikor nyűglődik, a cicit odaadni, még ha nincs is benne semmi. A tejcsi az ingertől termelődik... horrorfej így Neked majd Andris, csak kevésbé drasztikus módon, mint a mellszívó. :D Plusz könnyebben meg fog a hapsid is nyugodni és hamarabb elalszik. :wink:
Nálunk a cici csodafegyverszámba megy, nincs olyan probléma amit egy kis cicizéssel ne lehetne elsimítani. :lol:

Monee

monee85

Ági: nálunk Zalán csak akkor eszik óránként, ha kevesebb a tejem (vagy neki kell több) és emiatt gyakrabban megéhezik. Viszont nem én teszem csak úgy mellre, hanem kiköveteli magának. Ilyenkor nálunk is nagy ivben repül a cumi, nem kell se játék, se kézben lenni, aludni meg főleg nem.

Fogalmam sincs, hogy mennyit eszik Zalán, én csak időnként mértem/mérek egy-egy etetést, ha rám jön a mérhetnék, de soha nem tudtam végig mérni egy napot. :oops:

Blúmi: állítólag nincs értelme naponta mérni a gyerkőcöt, csak hetente egyszer, mert simán lehet, hogy egyik nap többet kakil, másik nap kevesebbet, és úgy tűnhet mintha fogyna, pedig csak sokat kakilt.

Kép
kistiggrincs

Köszi Kistiggrincs a választ! Igen, tudom, hogy ez a napi mérés felesleges, de valahogy hozzátartozik a napi rutinhoz. Ami aggaszt, az inkább a ráncos pocija, még sohasem volt ilyen... :cry:

Még egy kérdésem lenne Hozzátok: Nálunk Bálint éjjel 1-2 előtt sohasem alszik el. (reggel kb 9-ig alszik) Amikor terhes voltam, akkor is az este 9 és hajnali 1 közötti időszakban volt a legaktívabb. Szerintetek ez beáll majd, vagy valahogy nekem kell "erőszakoskodnom", hogy korábban feküldjön le? Sokan mondják, hogy napközben ne hagyjam elaludni, de őszintén szólva szerintem ha valakit nem hagynak elaludni, az felér egy kínzással. Lefeljebb hamarabb keltem, de mondjuk az éjjeli lefekvés szempontjából eddig ez sem jött be. Van valakinek ötlete, tapasztalata?
blúmi

Sziasztok!

Ma reggel rekordot állított fel a Lalu! 150-et evett! :lol: Ilyen még nem volt. Általában 70 és 110 között szopik. Én mindig mérem. :oops: Engem ez megnyugtat, vagy olykor épp felidegesít. :wink:
Még nem kezdtem el a gyümit. Most a héten hízott 150-et. Ez jó!
13-án megyünk a dokihoz oltásra, majd akkor megbeszélem vele. Bár, azon is gondolkoztam, hogy amilyen kis finnyás és problémás ez a lány, lehet, hogy lassan kellene már próbálkozni a kóstóltatással. Ki tudja, hogy nála mennyi idő lesz, mire ki lehet majd váltani egy szopit. :roll: Hát, nem tudom mi tévő legyek?

gwini

Sziasztok! :)

Szeder: Nekem kicsit felemás lett a 2008 és nekem kicsit túl mozgalmas.
Terhes lettem :), elkezdtem a szakmérnökit, belevágtunk egy lakásvásárlásba, felkészítettem a laborunkat a nagy auditra, összeházasodtam a párommal :), megszületett Doncek :):) /bár a szülés nagyon nem úgy sikerült ahogy terveztem/, meghalt a sógorom... :(

2009-re kicsit nyugodtabb évet szeretnék :)

Ági: Koszmóban ugyan olyan tanácstalan vagyok mint te sajnos nálunk is vissza vissza jön...

Csehi: Nagyon édesek mikor dumálnak én is imádom :) de a legjobb mikor kacag de azt még nehezen lehet kicsalni belőle, a kukucsos játékkal sikerül a legtöbbször :)

Monee: Ákos akkor nagyon szerethet pucérkodni :) :)

Kistiggrincs: Woow már tervben a kistesó?

Blúmi: tényleg ne stresszelj a napi méréssel ha szépen alszik pisis kakis pelus van ne aggódj! :)

Ő Picusága a saját ágyában szeret aludni? Mert mi Donceket le tesszük aludni legkésőbb 10 felé mert akkor már mi is készülünk lefeküdni. Legtöbbször magától fél9-9 felé elalszik, de volt már rá példa párszor hogy totál éber állapotban tettük le, dumálgat kicsit aztán elalszik :)
Persze van hogy ducálni kell mert azért se szunyál be :), de ez hálisten ritka

Gwini: Dejó hogy javul Lalu étvágya vas pótlás nélkül is :)
Kóstolóban Donek már kapott 2 kiskanál almalevet, azt a képet láttad volna amit akkor vágott mikor megérezte hogy az bizony savanykás :)

Kép

Kép
starlark

Hello lányok!

Megpróbáltam visszaolvasni az előző oldalakat...

Ági: Koszmó nálunk is úgy volt, hogy először hátul jött elő, mire onnan eltüntettük, akkor Bius feje tetején jött ki. Amikor ott már kevés volt, akkor elkezdtük a Babé sampont használni mindnennap, és azóta nem jön ki. Volt hogy kihagytunk 2-3 napot és nem mostam samponnal Bius haját, akkor rögtön láttam, hogy már kezd előjönni a koszmó. Úgyhogy én azt tanácsolom, hogy naponta mossátok a haját Babe samponnal. Dávidnak Boldog Névnapot!

Blúmi: Az esti fekvés nálunk egészen az elejétől este 8-ra van belőve. 7-kor fürdés, aztán szopi és alvás. Nálunk az elején Bius felcserélte a nappalt és az éjszakát, de akkor is ugyanez volt a forgatókönyv, csak hát nem akart aludni a kisasszony! Van valami "szertartásotok" lefekvés előtt? ALtatjátok Bálintot, vagy csak beleteszitek a kiságyába és ott nem alszik el 1-ig?
Mérés: Ne aggódj, nálunk is volt már, hogy kevesebbet mutatott a mérleg egy-két nappal később, de ehhez tényleg elég egy kaki, vagy pár pisi. Bius pelusa reggelre pl. tök nehéz a pisitől.

Tigrincs: Mi is egy évvel ezelőtt készítettük el életünk FŐMŰVÉT! Pontosabban Szilveszterkor! Köszönjük Neked SAS-KABARÉ!(Mert olyan szar volt a szilveszteri műsor, hogy kellett keresnünk valami jobb elfoglaltságot! )

Monee: De irigyellek, hogy Ákos csak úgy elalszik a játszószőnyegen!! AZ én lányom miért nem képes erre?Kimentetek havat nézni? Nálunk nincs egy csepp hó sem... csak szmog-riadó van!! :(

Humanka: Nagyon vicces a rácsodálkozós kép és klassz a videótok! Ja és a családi fotó pedig szenzációs!! Vicces kis családotok van!

Csehi: Lucától odavagyok!!! Annyira szép kislány! Lassan már össze tudod kötni a haját! Szerintem itt ő a legcsajosabb baba! :)

Szeder: Neklem 2008 nagyon jó év év volt! Egyrészt a legjobb évem, mert Bius megszületett, másrészt viszont a terhességemnek voltak nagyon nehéz pillanatai - főleg az utolsó hónapban- de mindent egybevéve jó volt! De ha belegondolok, hogy pont ma egy éve ezen a napon egész nap csak sírtam, hogy nekem miért nem jön össze a baba, közben Bius már úton volt...ez a meglepik éve volt!!!
A képek csoda édesek Adélról! A szemeit Tőled örökölte ugye? Nagyon szép kék!!

Minyu: Gratulálok Csongi átfordulásához!! Nagyon ügyes!!

Márti: Remélem már jobban vagytok! Még olvasni is borzasztó volt, hogy milyen beteg az egész család! Küldök gyógypuszikat!!

Gwini: Nagyon hasonlítanak rád a lányok!!

Eszike: Tényleg dögös a ruci! Noncsi meg nagyon édes!! Remélem már jobban vagytok!

Petra: Hanna Róza nagyon sokat nőtt!! És milyen kis vidám baba!!

Anyooka, Netti, Noni, Márti, Minyu: NAgyon szép gyerekeitek vannak!! Nagy gratula hozzájuk! Nagyon szeretem, ha tesós képeket tesztek fel!

Honey: Remélem mihamarabb visszatérsz Te is! Nagyon szép kis család vagytok! És Te nagyon csinos anyuka vagy!!

Röné, Kistigrincs, Ági, Starlark, A.m, Monee: Nagyon szépek a babák!

Csajok! Remélem nem hagytam ki senki babáját a dicsikből!! Mert tényleg mindenki babája tüdéri!

Bius ma éjjel megint jól aludt, este fél 9-től hajnali 5-ig egyhuzamban, aztán még reggel 9-ig. Viszont nagy riadalom volt reggel, mert szegény náthás lett és ahogy az orrszívózáshoz készültünk, lement a "cucc" a torkán, amitől elkezdett öklendezni és én nem tudtam mit csináljak. Gyorsan kiporszívóztuk az orrát, de többet nem tudtam tenni. Remélem hamar meggyógyul. Rajtam meg megint kijött valami csalánkiütés-féle... ami a terhesség utolsó hónapjában is volt és állandóan vakarózok tőle. Természetesen nem vehetek be semmi gyógyszert, úgyhogy kínlódok rendesen! Amúgy jól kezdődött az újév! :)
Ja, karácsonyi ajándékok: az a bohóc, aminek a képét is feltettem egy nagy határ sz@r..- már bocsi-, remélem nem vett senki olyat! Olyan hangosan zenél, hogy a gyerek csak rémülten feküdt alatta és nézte, hogy mi a fenével kínozzák már megint.. úgyhogy a 13.000, Ft-os bohóc pajtást szétszereltük és ott pihen a szekrény tetején! :roll: :?
Vendég

hAHÓ!
fELTETTEM A HONLAPUNKRA AZ EDDIGI VIDEÓiKAT.

opsz... bocs

ha Noni változtat, akkor sajna el fog tünni a régi, de majd igyekszem nyomon követni. :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?