Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kivánunk!

Kép
aniko...
 
 


Mi is Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunuk minden KiCsaládnak!!!!:)

És a szokásos táncikánk:

http://elfyourself.jibjab.com/view/QT3MRO3ic1SCDsM6B2rK

Puszi
Vendég
 


Jajjjj és rövid az agyam.....

Szülinaposoknak....Nagyon Boldogságos szülinapot kívánok!!!!

Puszi
Vendég
 

 
 

Nagyon boldog szülinapot!!!!!!
és
Kellemes Ünnepeket kívánunk!!!!!!!!

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Niki!Ez nagyon szupi! :lol: :lol:

Kép
aniko...
 
 


Köszönjük szépen a jókívánságokat! Nektek is boldog karit és újévet is!
Nekem sajna nem telt túl jól a névnapom, Gigi benyalt egy hasmenős vírust, szegényt reggel leadtuk a nagyinak, mi meg végig hasmentük és aludtuk a névnapomat…Másnap reggel tudtuk elhozni, addigra lettünk Gáborral elviselhető állapotban…Én még háborgó gyomorral főztem a menüt, de kész lettünk mindennel és most különösen gyönyörű, varázslatos karácsonyban volt részem. Még éjfélkor beszélgettünk Gáborral, hogy milyen tökéletesen sikerült. Itt volt Gábor nagyija, a tesóm, anyum és a nevelőapám, úgyhogy heten voltunk!!! Jót beszélgettünk a kaják finik voltak, minden fogyott, ízlett, Gigi viháncolt, boldog volt!!!
Mi már jól vagyunk, Giginek még picit megy a pocoja, ma már kapott normaflore-t. Enya karácsonyi albuma szólt, szerintem az is meghatározta!!!ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉés kaptam Rómeo és Juliára színházjegyet a férjemtől!!!!!!!!! Itt komoly bibliai viták is mentek nem vérre menően, de mentek, mert anyósomék jehova tanui és nem hiszik, hogy Jézus karácsonykor született. Miután én meg anyu zsidók vagyunk, minket annyira nem bánt, ha máskorra akarják tenni a szülinapját, de nevelőapám beszélgetett velük ezügyben.
Cic megjött? Boldog szülinapot Csabinak!!!

Kép
nyafi
 
 


Cic, Boldog szülinapot Csabinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyafi, jobbulást!ment pü.
Vendég
 


Nyafi, Jobbulást nektek, nem is tudtam, hogy betegek voltatok. :(
Akartam mondani, hogy nekünk van kisszékünk (fonott) és hozzá kisasztalunk, örököltük. De annak ellenére, hogy nem ér le Csabi lába, ímádja. Beletérdel, feláll vagy csak félig, megfordul és aztán lecsusszan, végül lóbálja a lábát. :D Nagyon szereti ezt a műveletet sokszor végrehajtani. Ha pedig elé tolom a kisasztalt, akkor ott is tudom etetni. Szerintem nagyon jó ötlet!

Hunci, Köszönjük szépen!

Mi tegnap elmentünk a Dédihez, bár jó késő délutánra sikerült. Megkapta az ajándékokat, de valahogy nem foglalkozott velük. Kapott egy fa építőkocka szettet, ami fele színes, fele natúr. Eredeti tescos :lol: , de én választottam, és rettenetesen jó választás volt. Enyhén le van kerekítve sz összes sarok, nagyon jó minőségű! Ezt csak itthon bontottuk ki, nagyon élvezte! Nem épített ugyan semmit, de össze-vissza söpörte rámolta őket. :lol:
Aztán kapott olyan építőset, ami műanyag és kicsit magasabb dudorok vannak rajta (majd lefotózom és megmutatom), egy mesekönyvet, ami kemény lapos és ímádja, egy pulcsit és egy sapkát.
Tőlünk tegnap megkapta a telefonos számológépes zenélős játékot, nagyon jól elvan vele. Ma pedig szülinapjára megkapta a Noé bárkáját, amivel inkább apa játszik egyelőre :lol: De Csabi is nézi, és le akarja szedni mindegyik állatot.
Éééééééééééééééés, ma kapott reggelire BUNDÁS kenyeret! Egy kis szelet kenyeret mind megevett!!! :lol:
Elég sokat esik mostanában egyébként. Tiszta kék-zöld folt a combja, a karja is. Mindennek nekimegy. Rohan, mint egy őrült, főleg, ha belelendül, de sosem néz a lába elé.

Azt hiszem: TERHES VAGYOK!!!
Még mindig nem jött meg, rákattantam a lila színre valami miatt, sokat járok pisilni, és tegnap meg tegnap előtt is teljesen odavoltam a kígyóuborkáért (amit amúgy is ímádok, de nem ilyen megszállottan).
Ellentétben itt sokatokkal én még nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e vagy sem?! Egyelőre a családnak még nem szólunk, legalább is addig nem, amíg legalább egy pozitív tesztünk nem lesz és dokihoz el nem mentünk. Egyszer örülök neki, de a férjemmel ellentétben én igenis látom a nehézségeket! És nem tudom, hogy meg tudok-e küzdeni velük. És hogy akarok -e megküzdeni velük. :? Szeretném magam jól kisírni és elmondani valakinek az összes aggályomat és mindent, ami bennem van, de Petinek ezt nem tudom teljesen elmagyarázni, mert ő férfi. És rettentően boldog, és nem érti, hogy én miért sírok, amikor rámjön és miért nem örülök neki teljes szívemből. :roll:
Ráadásul még este-reggel szoptatok, már amikor elfogadja a Csabi a cicit, mert egy másfél hete nem mindig fogadja el. Most már valószínű, hogy ezért nem. Úgyhogy jövő héttől a tejet is bevezetjük.
Annyi, de annyi sok kérdés és megoldásra váró dolog kavarog a fejemben, hogy hihetetlen. De egy biztos:

Tavaly karácsonykor született Csabi, most meg Karácsonykor derül ki, hogy várandós vagyok.... :lol:

(Most apa egy óriási tornyot épített és azt játszák, hogy Csabi eldönti... jókat röhögnek. :lol: )

Van valaki, akinek a babája firkálgat már papírra?
Nos, További jó Ünneplést, mi délután megyünk szüleimhez, onnan jön jó sok ajándék. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


CICUS:ha gondolod január első hetében összejöhetünk valahol,szívesen meghallgatlak Téged.....
Vendég
 


Sziasztok!!!

Most van időm mert apuci itthon van vééégree....és.....olyan jóóóóóó :lol: Szegény még 23.-án is este 20-ig dolgozott.....Réka aznap este csak azt hajtogatta hogy apa..apa...apa...olyan cuki volt és annyira sajnáltam....ráadásul felhívtuk az apját telefonon odaadtam neki a telefont beszélt hozzá....és elvette a fülétől megnézte a telefont mert az ő képe van rajta mármint az apjáéééé és édesen megpuszilta 2-szer......hát....majd eldobtam az agyam...annyira tündér volt......nah szóval tök jó hogy most itthon van....és 2 hétig csak a miénk!!!! :D

Nyafi jobbulást nektek....tudom milyen ez a fosós vírus..mi is átestünk rajta....Réka még be is lázasodott....nekem egy napig ment a hasam de elég is volt belőle.....Rékának legalább 3 napig ment és utánna be is pöttyösödött a kis teste...aztán szépen elmúlt :)

Cicc, akkor még nem gratulálok.....ismerem ezeket az érzéseket....bár nekem azért nem volt ilyen vészes....de a férfiak márcsak férfiak.....nálunk is apuci majd kicsattant a boldogságtól...én meg sírdogáltam hogy fogom-e tudni őket ugyanúgy szeretni stb.És ő sem értette mi is a bajom :) Tudom és tisztában vagyok én is vele hogy nagyon-nagyon nehéz lesz....de én úgy gondolom hogy ha 2-3-5 év korkülömbség van akkor sem könnyebb....legalábbis ezt látom ismeretségi körömben!Na de majd írok nektek hogy is boldogulunk.....én ilyen szempontból már a jövő karácsonyt várom.....2 gyerkőccel akik már összeszoktak.....biztos nagyon szép lesz :)
Most is nagyon szép volt...és....hála az égnek nekem nem is kellett főznöm mert anyukám megcsinálta. :oops: Réka is nagyon élvezte.....du. alvás után lementünk és zene bekapcs. aztán megnéztük a fát....ami nagyon tetszett Rékának....majd ajándék bontogatás....és vacsi ami nagyon fini lett :)
Réka rengeteg ajándékot kapott szerintem túl sokat is.Na de a nagyszülők és keresztszülők nem tudták visszafogni magukat :lol: Még szerencse hogy mi csak apróságot vettünk neki!Kapott babákat, kutyust, könyvet, macit, babapuzzle-t, kártyákat, labdát szóval sokmindent :)

És akkor dobok képeket is:
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Utólag is nagyon BOLDOG KARÁCSONYT, és kellemes ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Pannának, Csabinak, Kristófnak is nagyon boldog 1 éves szülinapot!!! :D :lol: 8)

Nekünk is nagyon jól sikerült minden, ebéd anyósoméknál, majd vacsi itthon anyumékkal. Levi teljesen oda meg vissza van a karácsonyfától! Anyósnál sikerült egy egy éves habcsókot lehalászni a fáról és majdnem megenni.:shock:

Cicc, én megértelek hogy vannak aggályaid hiszen nem mostanra terveztéttek a babát, de ha jönni akar úgyis jönn. Nekem sajna megjött, de most nem bánom annyira mert megyünk síelni 30-án. És most egy kis időre felhagyunk a próbálkozással, mert márciusban költözünk, szóval úgy döntöttünk hogy majd májustól próbálkozunk újra, addig vár még a kistesó. :D :D Így a költözködésnél is teljes erővel ott tudok lenni. Szóval Cicc fel a fejjel, én is szívesen meghallgatlak, és öntök beléd egy kis lelket, hiszen ez annyira csodálatos hogy aznap jössz rá hogy várandós vagy amikor a Csabi született. :lol: :wink: Még azért egy tesztet csinálj, mert most én is azt hittem hogy terhes vagyok pedig csak késett.

Ha nem tudnék jönni akkor BOLDOG ÚJ ÉVET, minden kis családnak!

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07
 
 


Niki nálatok hogy múlt el Rékánál a hasmenés? Gigi már kapott kínomban egy fél széntablettát is…Nekem és Gábornak is rendben és Gigi is jól van, csak nem eszik, csak háztartási kekszet és tápot és napi kétszer kakil, de akkor hígat.
Cic nem tudhattad, mert mikor lebetegedtünk, akkor már nem jöttem, azt meg, hogy Giginek megy a hasa nem is írtam, mert a fogára gyanakodtam.
Én az anyagiaktól félnék, ha teherbe esnék. Bizti, hogy két embert másként szeretsz, hisz másképp szereti a férjét és a gyerekét is az ember, de mind a kettőt nagyon!!!
Jajjjj de kis coffos!!!!Niki te nagyon csini kismami vagy, az orvosod tök idióta. Rád nem nézett mikor a diétát megállapította?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Most értünk haza anyóséktól....Réka titta hiszti volt...nagyon nyügi....mondjuk már reggel is így kelt :? Remélem nem lesz beteg!!!!

Nyafi amikor Rékának ment a hasa akkor én adtam neki a diétás kaját tehát s.rápa+krupli,banános-alma....ez majdnem teljesen megfogta a hasát....és....ami nagyon fontos probiotikum!!!Ami nálunk nagyon bevált...és heti 3-4-szer kap is az a Pro Gastro Kid por....nagyon-nagyon jóóóó!!!Rögtön helyrepakolja a kis bélflóráját!!!Szóval nálunk ez volt a recept...és...tényleg nagyon hamar rendbejött...még anyukám is csodálkozott mert mi állítólag hetekig nyögtünk 1 ilyen hasmenés után!

Na megyek mert ma lefárasztott a csajszim ezzel a hisztis nappal!

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Először is:
BOLDOG SZÜLINAPOT Csabinak (utólag)!

A képek nagyon jók....

Flóra jó kis rendet csinált... :D
Cicus :shock:
Teszt???
Niki
Réka nagyon édes!
...és Te valóban csinos kismami vagy.
Nem is kell az a diéta!
Nyafi
Jobbulást Giginek!
Anna
Jó utat!! ...érezzétek jól magatokat!

"Az életünk" már lassan teljesen becsomagolva...
Mindenhol dobozok és zsákok :shock:
Vasárnap megyünk Nyh-ra... pár napig nem lesz net - így most kívánok mindenkinek
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Giginek mihamarabbi jobbulást kívánunk! Remélem hamar túl lesz rajta...

CSABINAK utólag is NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK, ÉS KRISTÓFNAK IS TERMÉSZETESEN!!!

Nálunk szerencsére nagyon jól teltek az ünnepek, Patrik jól van, eszik mint a gép :)
Megvolt a szülinapozás is, nagyon jól sikerült :lol: :lol: :lol: Kapott rengeteg mindent, azt sem tudja szegénykém, hogy mihez kapjon... :) Bőség zavara :lol:

Képeket csak januárban, mert holnap után elutazunk és csak jan. 3-án jövünk haza. Pihizünk kicsit... már nagyon várjuk!

Szóval már addig nem jövök, ezért NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK babáknak, mamáknak, papáknak egyaránt!!!

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Utólag Boldog Szülinapot kivánunk minden babának!

A Karácsony nálunk is nagyon jol sikerült!

És...24.-étől Vivien egyedül megy!!!

Kép
aniko...
 
 


8 napja semmi hír a menzeszem felől....

Kép


Kép
fcicus
 
 


Miujs cic ott ugrálsz már egy patika elött?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok,

remélme mindeinek jól telt a karácsony.

nyafi, gigi már jobban van?

zuzi, nagyon örülök hogy patrik már jól eszik, de szép ajándék volt ez a részéről!!

cic, most lehet gratulálni vagy nem? én is megértem az aggályaidat, biztos nem lesz könnyű két pici gyerekkel, de gondolj bele milyen édesek lesznek jövőre karácsonykor! (talán) már ketten fognak rohangálni a fa alatt. :)

pár kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

nyafi
Á, nem ugrálok én. Szombaton csináltunk reggel egy tesztet, az még negatív lett. Aztán elővettem a kismamás könyvemet, és elolvastam, hogy a HCG hormon csak 4 hét után jelenik meg a szervezetben, amit a teszt mutat. És ha 20-án készült a baba, akkor az még jóideig nem lesz kimutatható, de menstruálni sem fogok.
Mindenesetre elmondtuk az én szüleimnek. A negatív tesztet és az óne menstruációt is. És hogy szorulásom van, nem ízlik a kedvenc gyümölcsöm, hogy sűrűn, de nem gyakran megyek pisilni, és hogy a derekam meglehetősen hamar elfárad. Na meg hogy folyton ehetnékem van.
Szüleim tudták, hogy akarunk majd még egy gyereket, bár kicsit azért meglepetés volt, főleg hogy aznap apu névnapja volt. :lol: Örülnek szerintem neki, anyu teljesen! :lol: Azzal jönnek elő, hogy ők is egy szoba-konyhában nőttek fel, és pl apunak a nővére is csak fél évvel + 9 hónappal idősebb nála. (Sajnos 10 éve már meghalt).

Most már beletörődtem, hogy jön a második baba, örülök is neki és mivel nagyon az elején "kaptuk el", megpróbálok a lehető legjobban odafigyelni magamra, ha már ezt Csabinál nem tettem meg. Elkezdtem már a folsavat szedni, lassan rászánom magam a calziumra és magnéziumra is. Elevitet most kihagyom, nincs szükségem fölös kilókra.
Meg van már a lánynév, mert szinte érezzük, hogy ez egy kislány baba lesz.
Emese
Nem sok név tetszik mindkettőnknek, szörnyen nehéz a választás, de ezt elsőre kimondtuk. Marad. A fiú néven nem is gondolkodunk, majd ha a 12 hetes 4D-s uh-on kiderül, hogy kisfiú, akkor kitaláljuk!
Megmondom őszintén, hogy a szüleim nélkül nagyon nehezen tudnám végig csinálni. Senki más nem fogja ezt úgy kezelni a családban, mint ők!
Anyósomék a Csabira is azt mondták, hogy nem vagyunk normálisak és hülyeséget csinálunk, hát még a másodikra mit mondanának?! Nővéremék először szembe röhögtek minket, mert azt hitték, hogy viccelünk, persze utána már más volt, de az ő nézetük szerint (mármint főleg a sógorom szerint) ebbe a világba nem jó beleszületni, főleg, ha valaki nem tudna mindent megadni a gyermekének. Mi nem fogunk tudni mindent megadni, nem lesz az, hogy csak csettintenek és megkapják, mégis látom értelmét annak, hogy kisbabákat csináljunk és neveljünk!
Mi vagyunk az a pár, akiknek ha több pénzük lenne és egy nagy házban élnének, még 4-6 gyereket is simán bevállalnánk. :lol:

Jövő héten vizsgahetem lesz, sztem bukta, de még nem adom fel. Úgyhogy addig nincs teszt, hogy ne is törődjek vele.

Orsi
Szép volt Kolos tortája! Vettétek, vagy csináltátok?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Jé Orsi olyan ismi az apukája valahonnan. mit dolgozik?
Nagyon szép Kolos!
Cic nagyon sokan nem tudnak mindent megadni anyagilag a gyereknek és nem is kell. Mi se tudunk mégis lesz még egy, hisz a kistesó a legfontosabb neki. Bár tudod a mondást, nem tesót szülsz, gyereket!
Viszont akkor lehet meg kéne oldani, hogy kipakoljátok a szobát. S akkor lehetne gyerekszoba. Mi lebeszéltük a gondnokkal, saját magunk csináltunk pincét és 1000ftért béreljük havonta.

Kép
nyafi
 
 


Cic, akkor ha már szabad szeretnék gratulálni az új kisbabához. biztos nagyon jó helye lesz ott nálatok, és büszke lesz hogy Ti vagytok a szülei. :) (bár a férjedet nem ismerem, és téged sem nagyon, de nagyon szimpatikus vagy nekem :))
és mi is elég kicsi lakásban élünk, de 2 gyerek a min. amit be fogunk vállalni.

torta: anya+húgom csinálta. barackos joghurtból.

nyafi, párom könyvelőként dolgozik gyöngyösön, de játszik egy zenekarban, szoktak koncertezni sok helyen, inkább kis klubokban. (pl. 27én is volt egy...4re ért haza hajnalban :x ) itt meg tudjátok hallgatni, de előre szólok, hogy metál zenét nyomnak, ő a dobos. http://www.myspace.com/locustots

(ha már írtam volna, bocs)
Vendég
 


Akkor valami éjszakai szórakozóhely lesz a ludas. Én 12 évig éjszakában dolgoztam, főleg pub, zenés kricsmi, ilyenek...

Kép
nyafi
 
 


milyen helyeken dolgoztál? név szerint, talán ismerem, mert én meg Szabi miatt jártam ilyen helyekre, de utáltam a füstöt amit szinte vágni lehetett. :(
Vendég
 


hgf
Vendég
 


Ahova sok zenész járt, az a Petőfi Csarnok, a Fészek, a Jekyll és Hyde és a Kapu.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Békés,Boldog Új Évet kívánunk Mindenkinek! :lol: :lol:

Megyek is,készülődök a szülinapi bulira amig alszik a Vivi! :lol: :lol:

Kép
aniko...
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!
Kép

Vivinek pedig BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Búék mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden kép édes, Kolos tortája nagyon jó volt!

[size=18]Vivi babának boldog első szülinapot!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Cic, mivel mi nem akarunk - a te általad leírt vagy gondolt nehézségek miatt- második babát még egy ideig , meghalgatlak bármikor, de meg amúgy is, tudod, hogy Rád érek mindig....
Vendég
 


Vivi boldog szülinapot!
Hunci boldog névnapot!
Lányok boldog újévet!
Rólunk! Tegnap nagyon szupi buliban voltunk, ¾ órás tüzijátékban (Szilvi remélem nem mi voltunk) rég volt ilyenbenrészünk én vittem a lencsét, beszélgetés, iszogatás, nevetés…rég volt ilyen, hogy a férjemmel együtt tudtunk menni, mert én és ő is voltunk külön, de együtt mióta megszületett a gyerek, csak kétszer voltunk vacsizni és este mindig mi altattuk a gyereket. Még fenn van az ősöknél, majd megyünk ebédelni, akkor hazahozzuk. Gábor még nem tudja a merényletet, de ilyen szép időben bizti, hogy kirándulunk valahova. Nagyon szépen esik a hó.
Rajtam felesleg van 9 kg. Terhesség előtthöz képest meg 2.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

B.U.É.K. MINDENKIENEK!!!!

Vivinek Boldog szülinapot így utólag is!!!
Kérünk szépen képeket a szülinapról!!!! :)


Mi a tesóméknál voltunk ott volt még egy másik család is pici gyerekkel....22-ig maradtunk...Réka is nagyon jól érezte magát!!!Aztán haza....fürcsi elmaradt.... be az ágyikóba és nyomtuk reggel 7.30-ig :) És a nagy hír az ünnepek alatt 1 kilót sem híztam....nem azért mert diétázom....egyszerűen már nem bírok sokat enni :shock: És kedden büszkén mehetek a dokimhoz és állhatok rá a mérlegre :D Már alig várom hogy láthassam az én kis pocaklakóm :D Csajok eltelt a dec. is :shock: És én már csak 2 hónappal számolok mivel Réka is 2 héttel korábban jött!Húúúúú azért be vagyok rezelve rendesen ....no nem is a szüléstől hanem ami utánna jön....2 pici gyerkőc....ajjjajjjjajjjj :?

Puszi
Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Kép

Viviennek Boldog Szülinapot!

...majd jövök :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!


B.U.É.K. !!!!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Most tanulok ezerrel, 5-6-7-8 meg vizsgázom (najó, annyira nem tanulok hűdesokat :oops: :lol: ) utána bővebben jövök.
Tesztet még nem csináltam azóta, de 13 napja nem jött meg, néha fájdogál lent a hasam, mire ha leülök, abbahagyja....

Kép


Kép
fcicus
 
 


Mindenkinek buék, utólag boldog karácsonyt, babákbak boldog szülinapot.

19-én hazarohantunk, mert apósom rosszul lett, minden nap a kórházban voltunk vele, aztán 30-án meghalt. :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy nem ecsetelem hogyan teltek az ünnepek és a szülinap.
Most hazarohantunk rendbetenni az üzletet, de megyünk vissza hétfőn, jövő szombaton lesz a temetés.
Puszi

dhbetty
 
 


Betty, nagyon sajnálom és őszinte részvétem nektek!!!Sok erőt és kitartást kívánok!!! :(
Vendég
 


Betty borzasztóan sajnálom! Meddig maradtok itthon? Pestiek vagytok, ha itthon vagytok?

Kép
nyafi
 
 


Betty, részvétem :cry: tudom, milyen érzés, Hunornak már egyik nagypapája sem él :cry:
Vendég
 


betty, nagyon nagy sajnálom. fogad őszinte részvétem!! :cry:
Vendég
 


Bocsi elég off leszek!
Válságvers
(azért kétsoros, mert válság van)
Csiribiri csiribiri Jóisten
Nincsen lófasz, ló sincsen.

Ma kaptam...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Útólagosa Boldog Új Esztendőt minden anyúkának és tündéri babájának!

Pár nappal ezellőtt sikerült viszaolvanom valamennyit.Igy aránylag képben vagyok. :?

Betty öszinte részvéttem.Erőtt és kitartást kívánok nektek! :cry:

Amióta nem jelentkezttem nállunk elégé beindultak a dolgok.Hol a gyerekek voltak betegek,hol mi! :(
Most rajtam a sor!Virusos hányás,hasmenés.Már jobban vagyok de talán holnap mondhatom,hogy tényleg jobb.
A napokban megfogalmazodott bennem,hogy szeretnék egy hugit a két fiú után.Párom elégé érdekesen nézett rám.Hogy ilyen hamar?Szerintem tök jó lenne ha nem lenne olyan nagy a korkülömbség a két kisebbik között.De majd meglátjuk,hogy sülnek el a dolgok.Lehet,hogy nem is jön össze.Dávidra is 5 évet vártunk.

Sokszor pusszilok mindekit!
Remélem mostanában már sürübben tudok jönni hozátok!Hiányzot babanetezés már.

Kép
Kép
meliz
 
 


Melis smecta port használj a hasmenésre, nagyon jó! Gyereknek is lehet, mi Giginek ezt adtuk, mikor kitört rajta a kalici vírus.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!!!

Aniko,nagyon szuperek a képek!Tündéri kiscsaj Vivien :)

Meliz örülök hogy kistesó mellett dötöttetek....és....szurkolok 1 kiscsajhoz :wink:

Cicc, mikor veszel tesztet?Nagyon kíváncsi vagyok és szeretnék már gratulálni :)

Kia, hogy ment a költözés...sikerült már berendezkedni?

És akkor 1 picit rólunk....Kistesóval jól vagyunk bár már elég nehezen alszom vissza éjszakai pisijárat után :roll: Holnap megyünk dokihoz...már nagyon várom!És annyira más ez a terhesség mert Kornél sokkal többet mocorog és helyezkedik mint Réka annak idején.....és szerintem nagyobb is mert már rendesen fáj ha közlekedik a fiatalember a pocakomban :shock:
Réka iszonyat okos szinte mindent megért.....rengeteg szót mond....és pakolja egymás után őket :)
Viszont az esti elalvással óriási gondjaink támadtak.....eleinte amikor ideköltöztünk csak az kellett hogy mellé feküdjönk vagy én vagy az apukája......és....5 perc alatt elaludt....aztán ez tolódott ki.....10-20-50 perc majd lassan eljutottunk odáig hogy 2 óra hossza :shock: addig csak nyűglődés randalírozás.....tök mind1 volt hogy 1-szer vagy 2-szer alszik napközben ugyanez a műsor ment.....hétvégén már a mi ágyunkban aludt el nagy kínkeservesen...tegnap mindketten odafeküdtünk már az sem volt jó....csak ment a hiszti hogy ő játszani akar.....így jött a nagy elhatározás és hagytuk sírni mert már teljesen hullák voltunk és ő is....így fél óra alatt elaludt....de nagyon sírt a szívem szakadt meg....aztán kihoztuk teljesen le volt izzadva.....megmostuk az arcát....megszárítottam a haját....bevittem....megpuszilgattam és elmagyaráztam hogy este van aludni kell....ő már nagylány...és...hogy mi nagyon szeretjük......és....láss csodát elaludt!Kíváncsi leszek mi lesz ma :?
Nem vagyok 1 szívtelen fajta de most ez már tényleg sok volt....muszály volt ezt a lépést megtennünk!Mostanában amúgy is kezd nagyon hisztis lenni ha valami nem úgy van ahogy Őnagysága akarja akkor rögtön hiszti jön és kijön a magas C :roll: Ráadásul még iszonyat anyás is.....bár tudom most ebbe a korban van....csak én már nem bírom cipelni a kis popóját.....áll a lábamnál és anya.....anyaa...és közben hisztizik hogy vegyem fel :roll: Azért nem egyszerű ez a gyereknevelés :!:

Na megyek nem is panaszkodom tovább!

Puszi
Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó tényleg nagyon gyönyörű kiscsajszitok van. Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Ja meg persze mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!

Cicc én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mi újság a teszttel????
Tudom hogy most vizsgázol meg minden de erre gyere fel és írd meg!!!!

Niki, nálunk is ugyanez volt, csak nem az elalvásnál hanem Levi manó hajnali 3-kor felkelt, hogy ő márpedig kialudta magát és irány játszani 1-1,5 óra volt mire visszaaltattuk. Nagy nehezen rájöttünk hogy mi lehet a gond. Szerintünk túl sok volt neki ez a sok ünneplés rengeteg játék (szülinap, karácsony egy csomó helyen sokszor a délutáni alvás is kimaradt), meg lehet hogy hülyén fog hangzani, de apa még sosem volt ennyit itthon huzamosabb ideiig, és szerintem túl volt pörögve, mindig az apján lógott.
Még síelni is csak egy napra tudtunk elmenni, mert így nem mertük bevállalni az utat, meg az ott alvást. Így egy nap teljes nyugiba volt itthon anyuékkal, míg mi elmentünk síelni. És láss csodát teljesen rendbe jött. Szóval ha visszaálltok a rendes kerékvágásba rendbe fog jönni. Levi is mindent megért már, néha csak pislogok hogy odaszólok valamit, és ő rögtön csinálja is, pedig nem is kérlelem sokáig. Szóval szerintem túl voltak pörögve és ez így csapódott le.
Más nem tapasztalt hasonlót?

Betty kitartás, és részvétem.

Zuzi neketk hogy sikerült a telelés? :D

Szép napot Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Anna
Szép az új vonalzó :wink:

Aniko
Utólag is Boldog Szülinapot Vivinek!
Édes!
...Kolos is :wink:

Betty
Sajnálom!
Őszinte részvétem Nektek! :cry:

...nagyon fura, hogy már nem megyünk "haza"...
...ez az együttélés... egy kicsit... :roll:
Apa ma szerel fel - jó volt ez a pár nap együtt... bár egy kicsit idegeskedett...
...nem volt túl kedves (de mindenkivel)... Remélem most megnyugszik.
Manó már rengeteget beszél...
PL: ka-ka-ka=óra, nyanya, ana=anya, pusza (és közben megfogja :lol: ),
nyam-nyam=eszünk :D , szi-szi=cici (és közben keresi a póló alatt :lol: ) ...stb
Még most is van napi 3x cici... és most jön a 8. fogunk... (1 bő hónapig pihent)

Itt voltak a sógornőmék Karácsonykor (köhögős , náthás gyerekkel ) és persze megvártak minket,
csak aztán mentek haza :evil: , Így Manó is és mi is betegek vagyunk (de már lassan meggyógyulunk)...
A következő alkalommal - ha jönnek - mi megyünk Anyuékhoz :oops: :lol:

Komoly vevő még nem volt a lakásra.... így addig keresgélünk... na és persze várjuk a tavaszt
( a válság hatását), amikor kicsit lemennek a házárak ...már 1-2 házat láttunk a neten,
amit érdemes megnézni... :P
...bár Anyós nem nagyon örül, hogy itt karjuk hagyni...
Szerinte jó lenne nekünk egy kicsi lakás a városban, mint egy faluban (néhány km-re )
egy családi ház :roll: :shock:
Mondta is, hogy akkor messze leszünk... szerintem nem, mert kocsival csak 15-20 perc :wink:

Egyre többet, többször agyalok egy tesón :lol:
...már csak Apát kell rávennem - így ráérnék beadni az áthelyezésit
és nem kellene még helyet keresni itt :P

Gyerek becsomagolva:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok,

Aniko, tündéri lányod van, Vivi nagyon helyes. jók a képek.

Niki, szerintem attól még nem vagy kegyetlen anya, ha 1x sírni hagytad. néha sajnos drasztikus lépéseket kell tenni, hogy majd mindkettőtöknek jó legyen.

Anna, Kolosnak is sok volt a karácsony...ő is korábban kelt mint szokott, sőt egész nap ne lehetett vele bírni, annyira nyűgös volt.
Most már rendeződni kezd a helyzet?

Kia, miért kellett elmennetek? most akkor anyósodnál laktok, jól értem??
mi is azt várjuk, hogy lejjebb menjenek a lakásárak és költözünk ha akad olyan ami tetszik.
Levi a dobozban!! :lol: :lol:

hát minket is utolért a csúnya nátha. először is férjem lett beteg, majd tegnap kolosnak 38,7fokos láza volt. ma már jobban vagy...reggel még hőem. volt, de most már nincs. viszont köhög nagyon.
én meg ma reggel ébretdem torokfájásra... :evil:

így aludt ma reggel az ágyunkban. este 8től reggel 8ig!! (mármint nem egész éjjel aludt ott csak reggel 6tól)
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Betty: Öszínte részvétem az apósod miatt! Nagyon sajnálom!

Orsi: Kolos nagyon édes, cuki kis huncut Manó!

Anikó: Vivien gyönyörű kislány, nagyon szép volt a tortája és borzasztó ügyes, hogy már ő is elindult!

Mi hazajöttünk, igazából nagyon jó volt minden, szuperül éreztük magunkat. Sajnos a sárvári fürdőben nem volt fűtés, így mire hazaértünk Partik kicsit betaknyosodott, de nincs komoly baj. Se láz, se tüsszögés... csak orrfolyás. Szerencsére jól ment az orrszívóhoz "szoktatás" már egyáltalán nem tiltakozik ellene, sőt... tegnap este még vigyorgott is orrszívózás közben. Nagyon örülök, hogy nem kell már harcolni vele, szerintem rájött, hogy jó az amit csinálunk mert levegőhöz jut szegény.

Az ünnepek nagyon jól teletek. Kicsit felborult a megszokott rend, de már kezdünk visszaállni. A születésnap is nagyon jól sikerült, bár a tortafelvágásnál Partik már nagyon fáradt volt, így nem nagyon evett a tortájából :( ezt leszámítva tökéletes volt minen.

Képek később, mert mi nem fotóztunk sokat, inkább a nagypapa és a keresztszülők és még nem gyüjtöttük be a képeket...

Cicc: gratulálok a pocaklakóhoz :)

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!!!!

Megjöttem a dokitól.....minden a szuper...még mindig teljesen zárt a méhszáj....annyira boldog vagyok.....szupi...szupi...szupi :lol:
ÉÉÉÉÉssss 61 kg vagyok.....még fogytam is....viszont Kornél béjbiii...nagyobb 2 héttel a koránál....szóval szuperul kapja tőlem a kajcsit.....ő hízik mint a kismalac és ez a lényeg....nem lesz csöpp kisfiam a dokibácsi szerint :lol: Ami viszont megijesztett hogy valószínű császár lesz mert ugye Réka is az volt....kicsi a valószínűsége hogy természetes úton jöjjön a világra....azért én reménykedem valamint majd ha beindul a vajúdás megnézik az előző császárnak a hegét ....enyhe bódult állapotban szóval tuti mindent érezni fogok.....és ez egy manuális vizsgálat.....szóval elnézést a részletezésért de felnyúlnak a hüvelyemen keresztül a méhembe és kitapintják a heget....annnyira ijesztőőőő....na ettől most be is paráztam rendesen :twisted: A fene essen bele!!!!
most olyan 1800 gr körül van a drágám :) Olyan forgásokat csinált hogy a doki is csak lesett :shock: Mondtam neki hogy igen ilyeneket szokott sőtt van hogy a köldökömön kidugja a lábát vagy valamilyét :)

Kia, hajráááá Kistesóóóó!!! :wink:

Na megyek foglakozom a csajommal 1 kicsikét!

Puszi
Niki
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?