Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igy utolag is hadd kivánjak nektek kellemes ünnapaket!
Igaz már lassan új évet is kivánhatnék, ugy rohan az idő!

nálunk is szépen és gyorsan teltnek a napok.
Sütés-főzés, majd fadiszités, mi vödröset vettünk, igy ki tudom ültetni majd.
Sok ajándékokat kaptunk, de pláne a gyerekek.

Most anyuéknál vannak, ott is alszanak, apával mienk az este.

Babakocsit lassacskán nekünk is nézegetni lehet, erről a bizományirol nem is hallottam, de benézek majd.
Nekem nagyon bejött eddig a Nyugati u. , ott annyi választék van. Kb 2 hete voltam a Jeriko u.iba, de alig volt választék.
Tényleg a Brumi hova költözött vagy már megszünt?
encike 2

Sziasztok Lányok!!!!!!

Van egy gyermek ülésem eladó,9-20kg-ig jo.
13.000ft.
Kép Kép

Abc design bébi hordozó,
7000ft
Kép
Utazóágy
vadonat uj!!!!!!
7000ft
Kép
Érdeklődni Pü.-be.!!!! :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok Lányok!!!

Kész vagyok..... :roll: :roll: :roll:
Csütörtökön letört az egyik fogamnak a belső része bejglievés közben, pedig finom, puha volt. :( Ma meg tojáskrémes kenyér evés közben a kenyér héjában maradt egy másik fogam fele. 2 nap alatt 2 fog.... őrület. Szerencsére hétfőre be lettem jelentve fogorvoshoz ezektől függetlenül is. Fogorvosnak lesz munkája . :twisted: :twisted: :twisted:
Valószínűleg holnap délelőtt elmegyünk a Hangyabolyba, nincs kedve jönni valakinek még?
Tettem fel picasára ismét képeket, bocsi ha sok, de rokonoknak is ezeket mutogatjuk , azért teszek fel mindig bőven. :P :oops:

Évi!
Elhiszem, hogy a névnapod összefolyik az ünnepekkel. Ez elég gyakori azok körében akikkel ennyire "ki van tolva" hogy szüli - vagy névnaposak más ünnepek alatt, környékén. Én a gyerekeink névválasztásánál tudatosan figyeltem erre. :lol:
Persze, naná, hogy sikerült kibontogatni kicsit kómásan is Dorkának az ajándékokat. Addigra már szerencsére jól volt. Gyors vírusunk volt szerencsére.
Na, Te Drága ne legyél már paramami, saját napjaidat nehezíted meg vele. Persze első gyereknél nyilván mindenki így van ezzel, második gyerek már kevesebb parát okoz majd hidd el.
Várjuk a képeidet!!!

Panka!
Megnéztem a képeiteket, nagyon klasszak. Édes Emike minden képen. Szép a fátok is. Látom Emili már a Gőgös Gúnárt megkapta, készül iskolába? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Jó disznótorozást Nektek!
Emikének sok élményben lesz része ha sok helyen jártok. :wink:

Encike!
Használjátok ki, hogy a gyerekek nagyszülőknél vannak és romantikázzatok!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bejcsi!
Mi a Nyugati utcai bababoltban vettünk anno babakocsit, ott volt választék, és a horribilis áruak mellett vannak szelidebb árú, de jó kocsik is.

Puszi!

Kép
Kép
bendor

Andi!
Köszi!
Fog:jajj, reméljülk nem lesz fájdalmas a kezelés!!!Még jó hogy ilyen hamar mész a dokihoz!

Nemrég jöttünk haza a vendégségből, Emili nagyon élvezte a zsongást, vér eleinte pár percig meg volt szeppencve, na de aztán... :lol: Evett össze-vissza mindent, ivott mandarin levet is, frissen facsartat.Ottaniak azt sem tudták hogy szeretgessék, mintha saját unokájuk lenne!persze nekik még nincs, így érthető is :wink: Aztán 8kor Emili kinyitotta az ajtót, és mondta hogy autó(ezt ma kezdte el mondani, és egyből ilyen szépen érthetően!)>vagyis menjünk mostmár haza :lol: Éedes volt nagyon.Most fektettem le.

Jó éjszakát!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Ismét éjjeli bagolykodom. :lol:

Este Edinával msn-eztem picit, irta hogy nem nagyon van ideje jönni babanetre. Kicsi Kamilla már két hete köhög és az orrát is állandóan kell szívni, kezdenek aggódni. És még ott van a széklet-gond is a kicsinek. :(
De mindenkinek utólag is kellemes ünnepeket kíván. És már előre üzeni: Boldog Új Évet!!!

Panka!
Megkért, hogy Téged kérdezzelek már meg, Te nagy homeos- szakértő vagy:
Tejtermelésre milyen homeos bogyót érdemes szedni , milyen mennyiségben. Most Utrica Urens 5ch-t szed esténként. Ja és kérdezi , mennyire kell betartani azt hogy ne illóolajozzon, mentolos fogkrémet ne használjon stb. Egész napra vonatkozik, vagy csak a bogyó-bevétel utáni fél órában?

Többiektől is kérdezi:
- Ha már nagyon vízköves a cumisüveg sterilizálója akkor mivel érdemes vízkövetleníteni?
- Lefejt tejcsit (tápszert) ti hogyan melegítenétek a babának?
Én mondtam neki, hogy én simán mikróban melegítettem, nem cicóztam különösebben vele , sem nappal, sem éjszaka.

Amint tud, jön persze ő is , de megkért, hogy kérdezzem meg addig is Tőletek ezeket.

Pussssz, jóéjt!

Edina!
Ha olvasol:
Kicsi Kamillának nagyon boldog névnapot és gyors gyógyulást kívánunk!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi
Látom hozod a formád és nem alvásra használod az éjszakát :lol: :lol: A fog gond nem jó!Együtt érzek veled nekem is el kell mennem mert a terhesség alatt tönkre ment egy pár.
Feltettem a képeket!

Panka
Emili igazi kis disznótoros napot tartott?Evett-ivott jól érezte magát a társaságba.Az gondolom hogy meglepett titeket amikor tisztán kimondta hogy autó.

Mi szinte teljesen vissza álltunk.Éjszaka szépen alszunk nappal eszünk nevetünk és egyfolytában beszélgetünk.

KAMILLÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Edina
-én az aventes sterilizálót ha nagyon vízköves akkor ecetbe áztatom egy éjszakát reggel kisúrolom és utána kb 3x 8 percig üresen sterilizálok.
-melegítés.Nos nekünk van cumis üveg melegítőnk itthon abba melegítem a tápszerhez a vizet.Ha valahol máshol vagyok akkor egy bögrébe mikrozom a vizet és abba állítom a vízzel teli cumis üveget.Én ezt szoktam meg de biztos van más módszer is.De a tápszert nem melegítem csak a vizet és ha jó a hőfok akkor keverem bele a port.(De ez gondolom egyértelmű)

Pusza Évi

Kép
awe

Andi!
Edinának a válaszok:
-van a DM-ben háztartási kisgépekhez vízkőoldó, én azzal szoktam a vízforralót tisztítani, de simán az ecet is megteszi, talán még jobb is.Egyébként 2 kicsi tasakban árulják, nevét nem tudom,DM márka, és olcsó.
-én is mindig mikróztam a kajákat
-homeó:én is az urticat tudom, és most nincs itt a könyvem, hogy utána nézzek.igen, EGÉSZ napra vonatkozik a mentolos, illóolajos tilalopm, illetve addig amig homeos bogyókat szed.Van mentol nélküli fogkrém is.Erős fokhagyma is tilos.Azért, mert ezek közömbösÍtik a hatását!!!
Kamillának én is kívánok boldog névnapot, és mielőbbi gyógyulást!

Diszókodás ma van, és már unom:DEmili hisztis nagyon,senkivel nem akar szóba állni, wcre sem tudok menni tőle :twisted: :(

Kép
pankaa

Éva!
Megnéztem a képeket, Szasza tiszta apja kicsi korában:DJó az összeállítás :wink: Látom kapott Szasza sok mindent.Emilinek is pont olyan hálózusákja volt:DSzeret benne aludni egyébként?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, nagyon jók! Gyerekek aranyosak, mint mindig.
Nálunk is eltelt, szépen csendesen a karácsony. Idén valahogy semmi karácsonyi hangulatom nem volt, még a fa díszitésnél sem! Bizonyára az idő az oka, mert semmi jele a télnek. Vagy nem tudom, egyszerűen ilyen hangulatban voltam.
Szilveszterhez se sok kedvem, habár még azt sem tudjuk, hol leszünk. Holnap megyünk haza, aztán majd kiderül.

Szüli és névnaposoknak nagyon sok boldogságot!

Andi! Egy kérdés: láttam a mézeskalács formákat. Elárulod hol vetted? Mert én bejártam egész Debrecent, de SEHOL nem kaptam!!! Illetve egy helyen volt, de darabja 200 forint, annyit nem voltam hajlandó adni érte. Így kölcsönkért süti formákkal szaggattam, de semmi karácsonyi nem volt közte, csak hold, szív, virág, halacska, kacsa, meg ilyenek. De most már ha kapok valahol, vennék, hogy jövőre tuti legyen! Ja, úgy néztek rám a boltba, amikor mondtam, hogy mit keresek, mintha most jöttem volna a Holdról...vagy a boltosok.

Mivel nem tudom, jövök-e még idén (de furcsa ez is-most volt Szilveszter), ezért Pannikának sok szeretettel gratulálok ELSŐ Születésnapja alkalmából és boldog gyermekkort, hosszú, boldog életet kívánok!
Mindenkinek:
Sikerekben, örömökben gazdag Új Esztendőt!
Vendég

Sziasztok!

Végre én is ide jutottam. Olvasó üzemmódban szoktam jönni, de mire elolvasok mindent, biztos, hogy föl kell állnom. Talán most írni is tudok. :) A többiek kimentek a jégmotor versenyre, Szabi nagynehezen elaludt. Mostanában már olyan keveset alszik napközben, és akkor is nehezen alszik el. Az éjszakáink viszont egész jók, 10körül van az utolsó szopcsi, utána alszunk 5-6 órát, majd a következő ébredés már 7 óra körül van. Aztán általában dél körül alszik megint 3-4 órát, és onnantól estig csak kisebb szopcsiba bealvások vannak. A fürdetést már szereti, csak utána ordít nagyon, amikor kivesszük a kádból. Sétálni is nagyon szeretünk, most, hogy mindenki itthon volt, néhányszor kimentünk a nagyerdőre.

A karácsony nálunk is jól telt, mindenki örült az ajándéknak. :) Gergő még aznap este 7-11-ig összerakta a Lego kamiont :) Szerencsére mi nem mentünk sehova, és hozzánk is csak az unokatesómék jöttek, nekem nem is hiányzik a nagy vendégjárás, főleg most. Évi, nem irigyellek!
Tettem föl képeket én is.

Panka! Ugye te kérdezted a kandallóban főzést? Teljesen klasszikus nyitott terű, fatüzelésű kandallónk van, és télen szoktunk benne mindenféle finomságokat főzni, ezzel becsempészve a nyári kinti főzés hangulatát. Kép

Andi! Mindenki segített a főzésben, persze a legtöbbet Bogi, a mézeskalácsházat pl teljesen egyedül csinálta, tiramisunál pedig beültem a konyhába egy karosszékbe szoptatni, és úgy mondtam neki, hogy mit kell csinálni :) . De a párom is sokat segített, Gergő pedig a kis kukta volt :)

zsebi_baba

Hello Lányok!

Évi!
Megnéztem nagyon szépek a képeitek, és a montázs képek is nagyon jók. Tényleg nagyon hasonlít a kis Szasza az apukájára, de szerintem rád is. :wink: Sok szép dolgot kapott a kisemberke karácsonyra. :wink: :P
Igen, hoztam éjszaka a formámat ismét, fent voltam hajnal fél 4-ig. Erre reggel 3/4 9-kor kit ébresztenek a gyerekek, anyjukat vagy apjukat? Naná, hogy az anyjukat. :roll: Na nem gond, csak megjegyeztem. :mrgreen: Ők egyébként sem tudhatták, hogy milyen tökkelütött vagyok hogy sokáig ébren voltam. :twisted:

Bea!
Húúúúú.... ezek a mézeskalácsformák már régiek, fogalmam sincs hol és mikor lettek véve. De lehet vannak már 8-10 évesek is, igaz, a fémből készültek még csak most bontottam ki a zacskójából.
Jó szilveszterezést Nektek, ha még olvasol bennünket addig. :wink:

Zsebi baba!
Nagyon jók a Ti képeitek is, megnéztem tüzetesen azokat is. Szép családod van, a kicsi Szabi baba pedig tiszta apja (még mindig :lol: ) Bogi nagyon klassz mézeskalács házikót készített, szép lett. Gergő pedig ügyes ha egyből ki is rakta a nagy kamiont. Legoőrület van nálunk is, ez általában nagyon bejön a gyerekeknek.
Huuu... a kandallótok is szenzációs, nagyon romantikus lehet(ett) mikor kettesben voltatok a pároddal téli estéken otthon, a kandalló melegében sok mindent lehetett csinálni...... :P :P na jó, a fantáziámat próbálom visszafogni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De megjegyzem, jó, hogy fincsi ételeket is tudtok benne készíteni.

Panka!
Emike kicsit hisztis? Lehet fáradt , nem? A sok ember a gyerekek körül hamar lefárasztja őket. Ilyenkor meg naná, hogy anya kell nekik. Ilyen időszaka Dorkának is van, sőt, rendszerint ha nem fáradt akkor is jön utánam a wc-re és fürdőszobába is. :lol: :lol:

Edina!
Jut eszembe, a vizforralónkat mi mindig úgy vizkőmentesítjük, hogy citromlevet forralunk benne. Nagyon jól kiviszi belőle. Persze nem kell sokat beletenni, mert nagyon felhabzik forraláskor.

Ma a kis családomnak életem első pizzáját elkészitettem. :D (eddig mindig bolti lapból pizzáztunk :oops: :oops: :oops: ). Nagyon fini lett, kikenekedtünk és elmentünk megnézni a Modemnél a jégszobrokat, majd elmentünk játszani a Hangyabolyba.
Mindkét gyerek nagyon elfáradt a sok rohangálásban, csúszdázásban, annyira, hogy Bence dvd-filmet néz, másra nincs ereje, Dorka pedig majd elalszik állva, de még küzd ellene. :lol:
Szokásomhoz híven majd teszek fel képeket, amint Dorka engedi.

puszi

Kép
Kép
bendor

Évi!
Mindig elfelejtem megkérdezni, pedig érdekelne:
Ugye a lábfájásodat max csak a strapálás okozta és nincs trombózisveszély? Remélem tényleg semmi komoly, és mivel nem emlitetted mit mondott a doki, így bízom a legjobbakban. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Majd mesélj!!!!

Zsebi baba!
Boginak a titkos napló bejött? Vagy tudta is hogy azt fogja kapni? És mitől titkos ez a napló? Ja és mitől ennyire húzós az ára? Valamit nagyon tudhat ez a napló. :wink: :P
Férjed örült a kamerának????????? Gondolom hamarabb megkapta, mivel a kicsi Szabi korábban érkezett és biztos örökítitek meg az ilyen-olyan eseményeket. :wink:
Mikor fogtok menni a 6 hetes kontrollra? Azért is kérdezem, mert ha a munkaidőm engedi 2 percre odamennék hozzátok (csak ha nem gond persze) és odaadnám amit Szabi babának szántam. Persze ha nem jön össze akkor majd máskor. :wink:

Kép
Kép
bendor

Gondoltam megosztom Veletek, igaz nagyon rég mmár ezt bemásoltam ide, de nem hiszem, hogy azt mindenki látta a mostani kis csapatból:

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Bemásolom nektek, bár biztos ismeritek, de ha nem úgy még jobb! Nagyon szeretem és majdnem minden IGAZ!!!

Az első 6 hónap:

- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, vitathatatlanul az utóbbi fog győzni.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod,
hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész
távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na, azok
mostantól nem fognak.
- a napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a rokonok azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban.
És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le
kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna
teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az összes rokonod.

6-12 hónap között:

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem
férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj felemelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és
még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, lila fejjel és lélegzet visszatartva
nézve rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te
- térdmagasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a
nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép
úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba NEM nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve
eltüsszenti magát
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a
mellbimbód a fogódzó.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész
főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem
Vagy elég gyors a papírtörlővel...
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve,
Egy pohár itallal...na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos
hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt
kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi
a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-bol. . . Akkor rájössz, hogy
kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha
megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkasszőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32
képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a
nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag
lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után:

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és
biztos mindenki csak őt akarja.
- Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem
a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac
tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért
az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a
kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények
és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni,
minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér
el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól
kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól,
tálaktól,kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával
kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl.
a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít
közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz
képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig
érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes
elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel
meg egy teljes filmet.
- az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben
és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a
kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k.anyját.
Még jó, hogy kivehető az elem a játékból...
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó)
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá . De csak a
bal kezeden...
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki
az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük...
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha
elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- a gyerek olyan mint a macska. Ahová a feje befér, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás
végére.

A későbbiek folyamán:

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni . Mindkét
helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a
kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy,
hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is
folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával...
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is
abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében
akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy
kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók
közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a
műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg
mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt meg is
ragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág
orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt
szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Végre nekem is van egy kis időm jönni. Olvastalak Benneteket, csak irni nem volt időm, mert nagyon sok dolgunk volt.
Végre találtunk egy bútorozatlan albérletet, ami jó helyen is van, meg földszinti is, úgyhogy kivettük. Elvileg kedden költözünk.
Iszonyat, hogy mennyi pakolással jár egy költözés. Már áthordtunk egy csomó cuccot, vagyis inkább szegény férjem, mert én ugye nem cipekedhetek, de még igy is maradt egy csomó minden.
Ráadásul holnap már mehetek dolgozni is... :(
Ja a terheléses vércukrom tökéletes lett, úgyhogy elvileg nem kell diétáznom.

Andi!
Voltál végül Pókánál? Ha jól tudom, dolgozik a 2 ünnep között..

Zsebi!
Nagyon aranyos Szabika, biztos nagyon szép karácsonyotok volt.

Na majd jövök még, csak összepakolok 2 dobozt :evil:
Vendég

Hello csajok, most csak átolvastam, majd késöbb írok, mert ki kisérem anyumat az állomásra, megy Kecskemétre szilveszterezni.

Tettem fel képeket Picasara.

Puszi mindenkinek
Vendég

Drága barátnőim!!!!!

Ezzel a kis ajándékkal kedveskedünk Nektek!!!
Kell hozzá hang hogy érdekesa legyen. Csináljatok ti is!!

http://karacsony.hu/manotanc.php?id=190 ... 49474#view
Vendég

Sziasztok!

Zita!
Köszönjük a manótáncot, nagyon aranyosan táncikáltok. :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a képeiteket, szépek vagytok rajta. Sok-sok ajándék lapult a szép fátok alatt. Ja, és láttam a rokonok örültek nagyon a Patríciáról készült képmontázsnak. Látszott az arcukon, ahogyan nézték.
Patrícia meg édes csajszi a szebbnél szebb ruhácskáiban. De persze ruhák nélkül is gyönyörűséges. :wink:

Olgi!
Megnéztem a Ti képeiteket is, nagyon szép kis család vagytok. Látom a gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak, gondolom főleg Zolcsika tudta igazán értékelni még.

Lilla!
Köszi kérdésed, dehogy jutottam el orvoshoz. :oops: :oops: :oops:
Ma is 11-től 3-ig fogorvosnál voltam, ebből csak 1 óra hosszáig a röntgenre vártam, iszonyat volt. :roll: :roll: :roll:
Ja és a legszebb, mehetek még 100x fogorvoshoz, mert egy koronát kell csináltatnom. :( A letört fogamat hiába pótolgatnák, nem valószínű, hogy tartós lenne. :( :( :( :( :( :( Úúúúúúúúúúúúútálom a fogászatot, annyi időt elvesz hogy szörnyű. :evil: :evil: :evil: :evil:
Nőgyógyászatra már csak januárban fogok eljutni, de akkor tutira. Nem halogatom tovább.
Gratula a vércukoreredményedhez!!!!!!!! Csak így tovább.
Van már babanév???????
Tök jó, hogy találtatok megfelelő albérletet is, és cuccolhattok. De csak óvatosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy telt a karácsonyotok? Hozzál majd képeket.
Hol szilvesztereztek?

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Anyáéknál vagyunk.Emili hozta a formáját az útón, 2 órát hisztizett:(Már arra is gondoltunk, hogy áttesszük az ülését előre, az anyósülésre, onnan jobban kilátna, és engem pedig nem látna :lol: Lehet hogy használna vmit, majd hazafelé kipróbáljuk, csak így nem olyan biztonsáégos ott utazni :?

Lilla!
Jó hogy jöttél!Merre van az albi?
De jó hogy jó lett a cukrod, és nem kell diétázni!

Zita!
Aranyos nagyon a manótánc:D
Megnéztem a képeket is:rengeteg ajándék van a fa alatt!!!!! :shock: De látom milyen kedves ajándékot kaptam a rokonok, nagyon jó az a fényképmontázs!Na meg az a kis piros ruci...!Meg hajpánt:D

Olgi!
Te képeidet is megnéztem, aranyosak vagytok:)
Szép a ti fátok is!

Andi!
Fogdokizást én is utálom:(
Te képeid is klasszak!Látom élvezték a játszóházat!Legközelebb megyünk mi is!Csak szólj előtte megint.Most ugye nem voltunk otthon, ezért nem tudtunk menni.
Pizza:nyami, nagyon guszta!!!

Zsebi!
Na már értem ezt a káposzta főzést!:)
Tényleg szép nagy család vagytok!:)
Nagyon jó a Szabika bölcsője!!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Tegnap végig néztem mindenki fényképeit ezért nem is maradt időm írni.Mindenkié nagyon szép.Komolyan mondom teljesen olyan volt mintha egy nagy "családi" albumot nézegettem volna!
Tegnap reggel csináltam pár fotót a kertbe mert nagyon szép volt hogy mindent egy cm zuzmara lepett be.
Nekem nagyon tetszett

Kép

Hideg volt kint -12 de megérte kimenni!(szerintem)

Andi
Kérdezted a lábamat...nos azóta se mentem dokihoz. :oops: Fájdogál de szerintem nem lesz vele gond.Meg az az igazság hogy inkább elmegyek egy fizetős helyre ahol csinálnak doplert mert ott legalább azokat a pontokat nézik ahol én érzem a bajt.De ezt majd januárba valamikor.
Fogorvos.Nem tudom milyen új technikák vannak de remélem egyre jobbak a pótlások és tömések mert sajnos nekem az összes rágófogam tönkre ment.Egy vagyon lesz mire megcsináltatom amit nem is sajnálnék ha legalább 10 évet bírna.A pótlással még várok mert nekem az első fogamat kell majd pótolni ugyanis annak a fele már most is építve van!De nem akarom a másik kettőt csiszoltatni.Inkább csavarozzák az állkapocsba.De az lenne a legjobb ha ujra növesztenék :lol: :lol: :lol:

Zita
Tudtam én hogy jól választunk!Mármint a kisfiam.Már a pocakban kikezdett Patrickóval :lol: .Igazi huncut kis gyönyörűséget szemelt ki.Remélem mihamarabb találkozunk.

Lillaoh
Örülök hogy sikerült lakást találni.Óvatosan pakolásszál.Nehogy megemeld magad.Gondolom már mozgolódik a pocak lakó.
Lehet már kérdezte valaki de megvan már a befutó név vagy még válogattok?

Panka
Emili nem szeret kocsikázni vagy az a probléma hogy nem melletted van?Vagy csak egyszerűen fáradt volt?
Kérdezted a hálózsákot szereti e Szasza.Mi már az elejétől ebbe altattuk éjszaka mert mindig lerúgta magáról a takarót.Szerintem szereti.De az biztos hogyha zsákot adunk rá akkor tudja hogy a "hosszú alvás jön".Tudod pavlovi reflex :lol: :lol:

Zsebi
Szabika tényleg hasonlít apára.Nagyon aranyos a képeken.A kandalló főzés érdekes az egyik rokon is szokott szerintem igazán jó íze lesz a "füsttől".
Neked már nem nehéz a karácsonyi előkészülés hisz van segítséged.Nagyon ügyes a lányod hogy egyedül süt és főz.
Örülök hogy alakul a szopcsi.Nem lesz semmi baj vele.Szabika szépen fejlődik tehát mindent megkap amire szüksége van. :lol:

Most ennyi voltam de szerintem már így is fejlődést mutatok a jelentkezéseim sűrűségében :wink:

Pusza
Évi

Kép
awe

Éva!
Bizony fejlődés, csak így tovább! :wink:
Nagyon szép a kép, ittis zúzmarás minden, és tegnap a nap is sütött hozzá.De én leginkább bentről szeretem nézni :lol:
Szerintem is "családi album" a sok fotó 8)
Na én is pont ezért altatom zsákban az első naptól fogva.Takaró egyáltalán nem maradna rajta, meg így tényleg tudja, hogy most aludni kell, ha rákerül a zsák.Nappal is abban alszik, ha anélkül teszem az ágyba, csak játszik, nem alszik el, de ha ráadom, akkor egyből fekszik, és már alszik is :wink: :lol: 8)
Szerintem az a baja, hogy egyszerűen nem szeret sokáig egy helyben ülni, és igaza is van, deháét ez van...:s

Ha minden igaz, ma jönnek hozzánk vendégek egy 1 éves babával.Kíváncsio leszek Emili mit "művel" vele :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Évi!
Nagyon jól teszed, hogy gyakrabban jössz ide és irtogatsz, örülünk neki. :wink:
Gyönyörű a zuzmarás kép, tényleg szép most a táj. Mi a panel 10.-ről messze ellátunk és tényleg szép innen is a kilátás. :wink:
Én is szeretem nézegetni a felpakolgatott képeinket, tényleg egy nagy fotóalbum az egész.
Ejnye-bejnye, nem mentél orvoshoz a lábaddal? Hát, reméljük valóban jól gondolod és nincs semmi komoly baj vele. :wink: Nem tudom, te hol voltál a lábaddal vizsgálaton eddig. De engem mikor a szülészetről a bekeményedett vádlimmal átküldtek az 1-es belre color-doplerre alaposan megnéztek és szerencsére nem is igazán kellett várnom. Persze az is lehet hogy csak szerencsém volt, jó időben küldtek át és jó szakembert fogtam ki aki megnézett.
Fogászat: jajjj, én is teljesen rosszul vagyok, elhiheted. Nagyon nehezen veszem rá magam hogy elmenjek, de nem azért mert félek, hanem mert sokszor kell menni, mindig várni..... áhhhhhhhhhhhhh.... nem nekem való. Nem tudom milyen korszerű technikák vannak, de majd lesz időm kiokosodni e téren azt hiszem. :roll: :roll: :roll: Szerencsénk van, az anyagiak nem fognak földhöz vágni most, hogy a foga(i)mat kell csináltatnom, mert klinikán klinikai dolgozóknak ingyenes, csak a korona árát kell majd megfizetnem. (Kb. ennyi a plusz amit a klinika juttat a dolgozóinak , semmi több :twisted: ) Persze az sem két forint, de legalább nem kell alkalmanként az ezreseket otthagynom.

Panka!
De -de... egészen pontosan tudom mikor megyünk legközelebb a Hangyabolyba. :P :P :P
Január 10.-én szombaton 10-12 között ott leszünk , az egész család + 6-8 meghívott gyerek. Akkor lesz ugyanis Bence szülinapi partyja a haverokkal, már le is foglaltuk az, időpontot. De ettől függetlenül nyugodtan gyertek ti is, (meg bárki más is) Emilinek is jut a tortából :wink: :wink: csak a szülinapozós rész van ilyenkor lefoglalva, ugyanúgy nyitva a játszóház mint máskor. Dorka és Emili jól elugrabugrálnának, meg akár Ti is. Mi is láthatod a képeken , szoktunk játszani, csúszdázni stb. Meg a többi szülő is, és csak a gyerek(ek) után kell fizetni. Az árakat a honlapjukon meg tudod nézni, meg most fel is újították, vannak új játékok is.
:wink: :wink:

Látta valaki a jégszobrokat?
Mi megnéztük, szépek, de nem igazán tudta Bence értékelni. Tavaly az általa ismert mesefigurák voltak kifaragva (Tigris, Micimackó, Donad kacsa), most meg a mi időnkből ismert mesék hősei (Mekk Elek, Mézga Géza, Dr. Bubó, Vizipók..) így most mi nosztalgiáztunk. :P :P :P :P

Ki hol szilveszterezik, milyen társaságban?
Mi itthon leszünk, nyugdíjas üzemmódban, :lol: szoktunk venni tüzijátékot, le szoktunk menni és eldurrogtatjuk, a gyerekek élvezik. Most is ez lesz. :wink:

Jajj, lányok valamelyik nap nosztalgiáztam itt babaneten. Megkerestem a belépésem időpontját és onnatól kezdve megnéztem újra az előzőekben ide feltett képeinket. Na meg néha bele is olvasgattam miket írtunk anno. :lol:

Zita!
Mi kb egyszerre kezdtük a babanetezést, legalábbis a 84-85 oldal körül irtunk először. És megnéztem, tavaly dec. 12-én hoztad nekünk a pozitív terhességi tesztedet nagy örömmel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jó volt visszanézni. :P

Kép
Kép
bendor

Lányok!

Picasára tettem fel pár (de tényleg csak töredéke) cuccot azoknak amiket kinőttünk. Most csak ezeket pakoltam el, de van itt minden mint a vásárban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akit érdekel valami , szóljon.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Én is megnézegettem a fényképeket, nagyon jók, olyan aranyosak a gyerekek!
Évi! Nagyon jó a zúzmarás montázsod! Hogy csinálod a montázst? Én is szeretnék csinálni, de annál jobb nem jutott eszembe, hogy word-ben összerakosgatom.

Ma délelőtt voltunk a doktornéninknél tanácsadáson. Szabi 3800g és 52 cm. Azt mondta a doktornéni, hogy ennek felényi hízással is elégedettek lennénk, de ez nagyon jó :) Látszik is rajta, hogy ki van kerekedve a pofija! Emlékeztek, hogy kérdeztem, hogy ismeri-e valaki ezt a doktornőt? Nos, eddig úgy gondolom, nagyon jól tettük, hogy őt választottuk. Nagyon kedves, és a nézetei is nagyon szimpatikusak.
Jó hideg volt odakint, de szerencsére nem messze van a tanácsadó, ennyi levegőzés kellett is.

Andi! Azt mondta a doktornő, hogy nem muszáj visszamennünk a klinikára 6 hetesen, mivel ő látta Szabit, és semmi olyan nem történt a születése körül, ami indokolná, hogy még neonatológushoz is visszamenjünk, úgyhogy nem megyünk. De januárban itthon is szívesen látunk bármikor!
A Picasáról egyébként hova tűnt az eladandó termékek albuma? Azt láttam, hogy te csináltál egy újat most, de az előző eltűnt.

Mi is itthon szilveszterezünk most természetesen, mi is vettünk tüzijátékot, megint sütünk a kandallóban húst, vettünk grillázsmalacot, úgyhogy szerintem jól fogjuk érezni magunkat, Csak egy kis tánc hiányzik már nagyon!

Panka, Évi! Most nekünk is bejött a hálózsákban alvás, a másik két gyereknél nem használtam, de Szabi elég fázós, és szeret a hálózsákban aludni. A másik kettő kificánkolta magát belőle.
Nálunk szerencsére mindkét gyerek kezdettől fogva szerett autózni, és úgy látom, Szabi is csatlakozik hozzájuk, mert akármilyen nagy üvöltésben van, ha az autó elindul a feneke alatt, elhallgat. Mivel elég sokat utazunk, ez nem is baj! De a gyerekülést én sem raknám az anyósülésre!

zsebi_baba

Zsebi!
Azt hittem Te vetted le az eladandó rucik albumát, mert eladtad. Ezek szerint nem. :shock: :shock: :shock: :shock:
Akkor valaki törölte?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: Ha igen, biztos véletlenül, gondolom én..... bár akkor szóljon hogy vissza lehessen varázsolni. Vagy ha valakit zavar az is szóljon.
Egymás közt vagyunk, nincs ebből gond (szerintem). Vagy igen??????
Tedd fel megint ide az eladó albumba az övterelőt, szerintem. :wink:
Szépen gyarapodik a kis Szabi baba. És tök jó, hogy ebben az időben nem kell húzgálnotok a neonatológiára. Bár... gondolom csípőszűrésre biztos mentek majd az orthopédiára úgyis. Mi egy napon tudtuk le anno mindkettőt.
Oké, majd akkor valamikor megnézem a kis drágátokat ha már vége az ünnepeknek, senki nem beteg, jobb az idő, jó az időpont stb. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha hiányzik a táncikálás, akkor otthon tegyetek be valami jó zenét és ropjátok. :lol: Nincs lehetetlen. :P

Kép
Kép
bendor

Évi!
A montázskép készítés engem is érdekelne. Photohoppal csinálod? Vagy mivel, hogyan?

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Tegnap voltam terhelésesen, kibirtam, sőt voltunk a Corába is nagyon sokan voltak.
Mi baráti társasággal szilveszterezünk, remélem kibirom az estét, mert manapság nagyon fáradt vagyok, van mikor d.u. alszok.

Most hivott a munkáltatom, hogy a gyes és szabi nem megy együtt, pedig én neten érdeklődtem, hogy igenis gyes mellett melozhatok, de előtte ki kell adnia a szabit.
Ha tényleg igy van, megszivja, mert megyek biroságra. na mindegy.

Még én a Picassán nem voltam, igy a képeket se tudtam megnézni, de ha több időm lesz bepotolom.
További szép napot!
encike 2

Andi! Csípőszűrésre megyünk, de az az OTI-ban van Nekteknem ott volt? Mert Bogiékkal még a klinikára kellett menni, de most azt mondták, az OTI-ba kell menni.

[quote]& írta:quot;Oké, majd akkor valamikor megnézem a kis drágátokat ha már vége az ünnepeknek, senki nem beteg, jobb az idő, jó az időpont stb."

Elég lehetetlen küldetésnek hallatszik, de remélem, összejön! :D

[quote]& írta:quot;Ha hiányzik a táncikálás, akkor otthon tegyetek be valami jó zenét és ropjátok."

Lehet, hogy így lesz, volt már, hogy így "buliztunk "itthon. :)

zsebi_baba

Zsebi!
Nem lehetetlen küldetés ez, megoldjuk. Még eddig mindenkinek sikerült odaadnom amit akartam. :wink: :wink: :wink:
Na mondom én... otthon is lehet bulizni. :wink: :wink:
Nekünk még mindkét gyerekkel a klnikára az orthopédiára kellett menni csípőszűrésre, de jobb esetben is ennek már 2 és fél éve.Az OTI sok dolgot átvett azóta, biztos jól tudod hogy oda kell mennetek.

Encike!
Hát akkor tessék megnézni a picasát, nem ördöngős dolog. Ha elakadsz, szívesen segítünk, tudhatod. :wink:
A gyes+ szabi.... passzolom, nem tudom mit enged meg a trv, ugyhogy nem tudok ebben nyilatkozni. De tényleg érdemes utánajárni hogy is van ez. Lehet hogy munkáltatófüggő az egész? Valami ilyesmi volt Alíznál is, így emlékszem. De nem akarok kavarni , mert nem tuti.
Biztos jó lesz a ti szilveszteretek is, és jól fogod érezni magad. Ha elfáradsz akkor leülsz, egy kismaminak ez buli közepén is megengedett. :lol: :lol: :lol:

Zita!
A "lefoglalt" ruhácskákat külön rakom, már nincs időm törölni a picasáról, mert férjem nekiesik a laptop formatálásának. Tudod, vacakol állandóan ez a sz@r Vista. Hócipőm tele vele.

Zsuzsi!
Te merre????????????????????????????????????? Hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!

Alíz!
Rólad már nem is beszélve!

Na meg mindenki aki rég járt erre.

Pusz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem voltam megint..... Most is rövid leszek. Hulla vagyok.... 2 torta kész, már csak a takarítás maradt holnapra. 2-kor kezdődik a buli. Csak elég taknyos Pannika, láza (még) szerencsére nincs. Én is ramatyul, fáj a fejem, fülem, és taknyom-nyálam egyben.... Jó buli lezs.... :? Pedig hetek óta a szülinapra készültem. :cry: :cry: :cry: Kozmetikába nem tudtam menni, mert beteg lett a kozmetikus, áááá a mai nem az én napom. Szép leszek a képeken.... :? Jó, persze nem én vagyok a lényeg, csak úgy szerettem volna végre szép ruhás közös képeket!

Délután voltunk 1 éves státuszon: 8840 g és 73,5 cm a nagylányom! :D Jár, sőt szalad, és mond vagy 8-10 szót. Képzeljétek, megmutatja, hol a kaka, de csak akkor ha van! :wink: Úgyhogy lassan veszek egy bilit, és néha ráültetem, hátha ebben is rám üt, és hamar szobatiszta lesz! én 13 hónaposan már az voltam, 16 hósan ágytiszta is.:D AMúgy már ma is tiszta nosztalgia volt a napom.... ma 1 éve készült az utolsó pocakfotóm. :lol: Holnap tutira elbőgöm magam.... :)

Képek nagyon jók, fel sem sorolom egyenként, olyan szép minden baba és nagy gyerkőc is! :D

Bea! Köszönöm a Pannika köszöntést! Jó utat Nektek, bár azóta már nyilván odaértetek! Én most vettem karácsony előtt mézeskalács figurákat. A Csapó véégn egy 100-as boltban, de az végkiárusít.... AMúgy én is nagyon nehezen találtam....

Holnap este még terveim szerint jövök, de ha mégsem, akkor most kívánok nagyon boldog új évet MINDENKINEK!!!!!!!

Kép
zsuzska81

Alízkám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szépek a képeid. Látom a picasáig már eljutottál. Akkor csak idetalálsz már hamarosan a fórumra is. :P :P :P :P :lol: :lol:
Szép ajándékokat kapott Balázska. Örült a hintalónak?
Neked szépen kerekedik a pocid, de persze nagyon fitt kismami vagy, csini is , szép is. :wink:
Mézeskalácssütésnél Neked is ügyes kis kuktád volt. :wink: :P
Látom Ti is megnéztétek a Legokiállitást és a jégszobrokat is. Tetszett Balázskának?
puszika

Kép
Kép
bendor

Zsuzsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Na ha holnap nem jönnél:
Édes pici drága lányodnak nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nőjön nagyra, legyen boldog, egészséges és vidám leányka!!!!!!!!
Pusziljuk sokszor!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Jó bulizást Nektek!!! Szépek lesztek a képeken tutira, a kozmetikus hiánya nem fog látszani a képeken, azt csak max. Te veszed észre, senki más. Majd gyere az élménybeszámolóval és képekkel amint tudsz!!! Ja és jobbulást Nektek!!!
Szép paraméterei vannak Pannikának és ha valóban ilyen hamar szobatiszta lesz, hát.... emelem kalapom. :lol: :lol: Bár eddig is tudtuk hogy ügyes kiscsajszi.

Kép
Kép
bendor

Andi! Köszönjük szépen!!!! :D Átadom az ünnepeltnek! Áááá, azért tudom én, hogy a szobatisztaság nem most lesz. Csak ha már így tudja, hol a kaka, néha próbálkozhatunk a bilivel, hagy szokja! :lol:

Alíz! Szép nagy a pocid már! :D Balázska pedig hogy örül az ajándékoknak! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi!
Jágszibrokat idén nem néztük meg.
Picasát mindjárt nézem, én sem tudoim hová lettek az elódból a képek?? :roll:
Jövő 7végén is jövünk anyáékhoz, mert jünnek anyüsék egy hétre Gyulára üdülni, és mi is étegyünk hozzájuk szombaton.Így a partyn nem találkozunk, sajnálom nagyon:(
A sárga és rózsaszín kislány ruhák engem érdekelnek nagyon!!Emlákszem rájuk, mikor kapta Dorka:)Megnézem majd jövő7en vmikor, ok?

Mi buliba megyünk holnap a kozmetikus barátnőmmel meg a férjével.Retro party lesz:D Holnap délelőtt csinálja a sminkemet;)

Zsu!
Jobbulást nektek!Milyen trtákat sütöttél?
Pannka nagyon ügyes a szavakkal is , meg hogy szól ha kaki van, Emili csak mostanában szól :?
Kívánok én is a lánykádnak nagyon boldog első szülinappot, és hosszú, boldog életet!!!

Zsebi!
Jónak ígérkezik a ti szilveszteri partytok is, nagyon megy nektek ez a fini sütés főzés!
Emili is elvolt eddig a kocsiban, kicsi korában mindig aludt, de mostanában nagyon nem csípi ha 5 percnél tovább kell ülnie, ami érthető is, dehát ez van...
:?

Alíz!
Szépen nő a pocid:)
Látom nagyon tetszett Balázskának a hintaló!:)

Kriszti!
Merre vagy?Hogy telt a karácsony?Képek??

Ma mozgalmas napunk volt, délelőtt any barátnője jött az egy éves lányával, Emili most nagyon szépen viselkedett, nem irígykedett, de gondolom azért mert érezte hogy erő fölényben van :lol: Délután pedig átmentünk Gyulára fürdőzni egyet, mondanom sem kell hogy mennyire élvezte!Csak kicsit sokan voltak, dehát ilyenkor mindenhol ennyien vannak.Jött apukáém is, ő volt a bébiszitter:D
Jól el is fáradtunk, megyek is aludni, csak még megnézem a képeket.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ha holnap nem jönnék, hadd kivánjak nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!

Örülök, hogy itt lehetek köztetek és " meghallgatjátok" minden gondom, megoszthatom veletek örömöm-bánatom!
encike 2

Sziasztok!

Pannikának nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kedves mindenki nektek pedig egészséges, boldog, szerencsés új évet és remélem jövöre is ugyan ilyen jó kis csapat maradunk!!!

Közeleg az éjfél, ismét eltelt egy év,
szívünkben feléled egy-egy régi emlék.
Felidézzük az elmúlt szép pillanatokat,
a tovaszállt, meg nem élt, tűnő álmokat.

Álmodtál egy boldog évről
Reménykedtél, igaz szívből.
A remény mára tovaszállt,
Az álmod is már messze jár,
de vár az Újév ismét téged,
Reményt hoz és büszkeséget.
Vágyat ébreszt, s újra éltet,
Boldogabbá tehet téged.
Életed még meseszép lehet
Boldog Újévet kívánunk nektek!

Kriszti

Mindenkinek kívánok sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet!

Kép Kép
Kép

Kép
pankaa

Pannika!
Nagyon sok boldog születés napot kívánunk neked!

Mindenkinek kívánunk békés boldog szeretetben és örömökben sikerekben gazdag új esztendőt!

Kép
awe

Adjon az Isten minden jót,
Békességet, búzát, bort!
Ha éhes vagy, kenyeret,
Ha szomjas vagy, hús vizet!
Télire kabátot,
Ha meleg van árnyékot!Örömben bűnben hű társat! baj betegség elkerüljön!!!
S az Új Év derüsen kezdődjön!

Hogy boldog lehess, három kincset keress: higgy, remélj, szeress! Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet! B.U.É.K!

Kívánunk Nektek és családotoknak egy sikerekben, örömben, egészségben gazdag Boldog Új Évet!!!! Gyerkőcöknek minden jót, Kismamiknak további jó terhességet, egészséges kisbabát.

Pannikának nagyon sok boldog első születééééésnapot kívánunk.

Zita, Patrícia és Sanyi
Vendég

Kép

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év.
Kedves hajlékodba költözzön a jólét.
Lelkedbe boldogság, szívedbe béke.
Ezt kívánom a következő évre!

Kép
---
Langyos esőben, tömör ködben,
hót részegen, mély gödörben,
szilveszternek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot,
Boldog Új Évet Kívánok!

Kép
---
Kívánok nektek:
12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet és
81536000 másodperc szexet!
B.U.É.K!!!

Nagyon boldog , örömökben, egészségben, sikerekben gazdag új évet kívánunk Mindenkinek!!!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2008.12.31 15:52-kor.

Kép
Kép
bendor

És egy kis ráadás mindenkinek:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!!

Na előkerültem.
Köszi ahiányolást,csak gyorsan írok mert itt vagyunk anyósomnál,egész nap sütöttünk-főztünk mert este bulizunk.
A Tóth Árpád Gimiben lesz Szilveszteri buli és oda megy az egész család .Plusz anyósom 60. szülinapját ünnepeljük.
Majd mesélek még ,csak mennem kell készülődni.

Kívánok mindnekinek:
ÖRÖMÖKBEN?ÉS SIKEREKBEN GAZDAG NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!

Pannikának meg :Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Én is Nagyon Boldog Új Évet kivánok Mindenkinek!
Pannikát pedig Isten éltesse még vagy 100 évig. :)

Sajnos nekem nagyon rosszul fog végződni az év. Ma voltam uh kontrollon a vesém miatt, és kiderült, hogy több mint 30 mm-re kitágult a vesém, úgyhogy azonnal átküldtek az urológiára.
Ott azt mondták, hogy ha tovább nő, vagy fájna, azonnal katétert vezetnek a vesémbe, aminek 6 hétig ott kell lennie. :(
Nagyon félek, nem akarok katétert.
Na jó dec. 31-én abbahagyom a siránkozást.
Vendég

Alíz!
Jó bulizást nektek!

Lilla!
:( :( nagyon sajnálom. :( A katéter miért kéne?Nem lehet halasztani még?Vagy mindenképpen kelleni fog?

Zsu!
Hogy sikerült a buli?Bár gndolom tart még :wink:

Nekem kész a sminkem, körmöm:) 9kor kezdődik a buli, remélem Emili elalszik addigra, mert f5kor kelt! :roll: :?

Kép
pankaa

2009-ben ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen.
Bú és bánat Téged elkerüljön,
Gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
Legyen részed minden szépben,
Így kívánok Boldog Új Évet!

Zita, Patrícia és Sanyi
Vendég

Boldog új évet kívánok nektek!!!!

zsebi_baba

Sziasztok!

Megvolt este a bulizás, Emili 9kor már aludt.A party nem volt egy nagy durranás:D, de azért jól éreztük magunkat.Sajnos Emili éjjel hányt 2x is, így 2 felé hazamentünk.Vzsleg bezabált, mert reggelre jobban lett.Pedig nem evett semmi olyat :roll: Paradicsom levest, főtt tésztát, mandarint, reszelt almát. :roll: Szegénykém anya ölében ült mikor hazaértünk, még 1 hányt.Aztán elaldut, reggel 8kor kelt.Délelőtt jól eljátszott.Aludt délben is, aztán megevett 2 palacsintát,meg 3 dl almalevet:DMost jól van, így szerintem nem vírus, csak vmi megülte a kis pocakját.De hát miért is ne szilveszter éjjel legyen ilyen, ha még soha nem volt??? :twisted:
De legalább így időben hazaértünk. :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!!!!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket, Olginak pedig külön köszi az sms-t! Olyan aranyosak vagytok, jól esett nagyon! :D

Jól sikerült a tegnapi buli, Pannika tündéri volt. Nagyon jó kedve volt, énekelt, táncolt. :lol: Külön tortát sütöttem Neki, csokit, abba nyugodtan belemászhatott, és nagyon élvezte. :D Utána evett is egy kis szeletet belőle. A többieknek meg Sacher tortát csináltam, az is finom lett. Azért tegnap itt a buli kellős közepén 15:53-kor elérzékenyültem egy kissé.....
:)

Picasára tettem ilyen volt-ilyen lett képeket is és bulifotókat is. :D

Panka! reméljük, Emilinek tényleg csak egy kis gyomorrontás volt. Jaj, ezek a kismanók tudnak ám időzíteni.... :) Szerintem félreérthetően írtam a múltkor. Pannika nem szól, ha van kaka. Ha megkérdezem, hogy van-e, akkor ha nincs, mondja, hogy nem (ez a szó valahogy nagyon megy.... :lol: ), ha van, akkor néha igent ond, máskor meg csak vigyorog. Ha megkérdezem, hol van a kaka, akkor mutatja a pelenkáját, de csak ha tényleg van. ha nincs, nem mutat sehova, logikus, ha nincs , akkor mit kérdezgeti ez az anya.... :lol:

Andi! Én is nemrég olvastam vissza az utolsó pocis időszakomat, meg a tavaly szilvesztert, mikor izgultatok értünk , és Olgi hozta a híreket! Mondanom sem kell, ezen is pityeregtem.... A terhességem eleje óta vagyok ilyen nagyon könnyen elérzékenyülős.... :oops:

Lilla! EZ a vesetágulat nem hangzik valami jól.... :( na, meg a ketéter sem... 6 hétig bent lenne? :shock: remélem, megúszod!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Tündércukorfalat a képeken a kis ünnepelted. A kettecskén feliratú kép felirata lehetne az is hogy a két óriásszemű nőci :lol: :lol: :lol: , hatalmas szemetek van rajta. Anyja lánya ez a kis drága teljesen. :wink: Gondolom jól sikerült a buli, a képek ezt bizonyítják. Nagyon csini voltál Te is, a kis Pannikáról nem is beszélve. Már igazi kishölgy. Nemhiába, már 1. éves !!! :lol:
Majd gyere, és mesélj!!
Torta is csodaszép lett.

Panka!
Huuuu.. akkor nem volt az igazi a buli sem és még Emike hányása is rányomta a bélyeget a szilveszterre. De ha ma már jobban van az jót jelent. Lehet tényleg csak kicsit túlette magát. :roll: Előfordulhat az ilyesmi.
Hát... végül mi sem szombaton megyünk a Hangyabolyba, sikerült is az időpontot szerencsére vasárnap délután 13-15 órára tenni, szombaton ugyanis munkanap lesz és ez korábban nem jutott eszünkbe. :roll: Még jó, hogy volt ez az egy szabad időpont, így át tudtuk tenni. :P
Ruhák: amint feltettem a képeket Zita egyből lecsapott skype-n párra, azoknak a képeit le is vettem. Szerintem épp azok amiket Te is meg akartál nézni. De hogy vigasztaljalak, ezek már Dorkára kicsik és Emike is hasonló magas mint Dorka, így valószínűleg rá is azok lette volna. :?

Alíz!
Ti bulitok hogy sikerült? Remélem jól.

Többiek?

Mi este fél 8 körül tüzijátékoztunk, de Dorka már ekkor is nagyon álmos volt, így nem is halogattuk tovább. Végülis fél 11-ig bírták a gyerekek, akkor szónélkül engedték hogy lefektessem őket. 5 p múlva már aludtak is, igaz egyszer felébredt Dorka a sok tüzijátékra, petárdára, annyira hangosan durrogtak. De szerencsére visszaaludt és 1 óra körül már csendesedtek az utcai események is.
Én sem vagyok már a régi, negyed 2-kor kidőltem és reggel 10-ig aludtam. :lol: Ennyit a mi bulinkról. Igaz férjem számítógépen hajnal 3-ig nézett filmet, dehát ez sem igazán nagy bulizás. :lol: :lol:
Ma kimentünk a Csónakázótóhoz korizni, csúszkálni, tettem is fel képeket. (Tegnap délben meg a műjégpályára mentünk, holnap is oda készülünk)

Kép
Kép
bendor

Zsuzsi!
Egyszerre irtunk. Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi bulitok. Hurrrrrrrrrrrrrááááááááááá....
Elhiszem hogy pityergős vagy, én is az vagyok főleg mióta vannak a gyerekek. Azóta nagyon. Ez valami hormonális változás eredménye? Vagy csak aggódóbbak, érzékenyebbek lettünk? :shock: :shock:
Ugye milyen jó visszaolvasgatni a régi irományainkat? :P
Ügyes kis cukrász vagy, tényleg szép a csokitorta, biztos szép lett a Sacher -torta is. :wink:
Kicsi lány milyen ajándékokat kapott? Tőletek a kis asztalt a székekkel , igaz?

Lilla!
Hát... tényleg nem hangzik valami jól ez a vesekatéter. :roll: Mikor derül ki, hogy már tutira kell vagy megúszod? Azért ne kenődj el, fel a fejjel, gondolj arra, még pár hét és hamarosan babázhatsz Te is, addig meg már féllábon is kibírod. :wink:
Akkor pedig már nem magadért, hanem a piciért fogsz aggódni. :lol: :lol: :lol: Az anyák már csak ilyenek. :lol: :P :oops: :twisted:
Merre van az albérletetek????????????? Sikerült teljesen átcuccolni?

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?