Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

előre is boldog ujévet kívánok mindenkinek. mi jol vagyunk, a karácsony remekül telt, tulajdonképpen dec 24től a mai napig folyamatosan ettünk, vagy vendégségben voltunk vagy hozzánk jöttek. Milán mindeközben felállt, evett rántott halat, babapiskótát, csirkepörköltet... szóval a védőnő valószínűleg helyben fejbelőne ha tudná mit művelünk ezzel a gyerekkel. sebaj. :D amúgy voltunk a nagy rokonságnál hajdú-bihar megyében, Milán mindenkit levett a lábáról, nemhogy nem sírt senkinél, de hangosan kacagott, folyamatosan produkálta magát 10től 80 éves korig minden kedves rokonnál. :D

Ketteske teljesen jól érzi magát (gondolom), voltunk afp-n, 5én telefonálok az eredményért. mocorgást már érzek esténként, bár most pár napja nem, gondolom elnyomta őt is az a rengeteg kaja.

viszont... én is úgy érzem hgoy halódik ez a topic, ráadásul mindig olyankor sikerül betoppannom amikor vmi forradalom van... így hát azt hiszem én is kivonom magam az aktív (?) tagok csoportjából. aki gondolja és kíváncsi ránk, a www-re kattintva a blogomból olvashat rólunk, illetve az email címemet is tudjátok. párótokkal msn-en is diskurálunk...

további szép babanetes napokat kívánok a nálam kitartóbbaknak.

mia_snow

Mia: lehet, hogy már nem olvasod, de milyen FORRADALOM?????
Ez nem az!!!
bszilvi25

Brigi köszi, de Cora-ban voltunk, nem volt vészes, bár gyors voltam. De malachúsit nem kaptam, nagyon zsíros volt, inkább nem vettem, meg aztán apa azt mondta neki nem kell! :cry: Ő csirkét enne, úgyhogy a mi szerencsénk elrepül--ne ha babonás lennék de nem vagyok az...... És amúgy is mindig balszerencsések vagyunk! 8) :shock:

Andóca jobbulást Neked is!

Szerintem sincs itt semmiféle forradalom, nem is kerítettünk nagy ügyet a dolognak! ÉS szerintem nem is halódik a topik. Ilyenkor természetes hogy nem itt csüngünk, mikor majdnem mindegyikünk párja itthon van. Na majd jövőhéttől visszaáll minden a régi kerékvágásba.

Amúgy senkinek nem kell mentségeket keresni, ha egyszer már nem akar ide írni. Ha nem akar, nem akar... kész!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!!!!
Irok,irok és semmit sem irok. Na szoval értitek???
Vagy nem :?: Jot fogtok nevetni.
Szoval tegnap a billentyüzetbe bele öntöttem a kolát. És beszart,meg kattant.össze vissza adta a betüket.
Apa vett egy másikat. A rosszat meg kitakaritotta és oda adtuk Milánnak játszani,az mosmár az övé. Imádja nyomkodni. Kábelt kivágtuk belöle,hol tologatja,hol püföli.
Most ide űltem,és a számitogép asztalon a Milán billetyüzete,alatta a fiokba meg az uj.

És irok régibe,nézem semmi. Aztán jöttem rá,hogy a rosszba irok. Fiokot ki és itt vagyok.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem ha már ide közzé lett téve ez a téma akkor már nem csak az egyik oldalt kellene ismernünk hanem a másikat is. És igy lehetne igazságot tenni.De igy nincs miről beszélni,azt hiszem!!!!!!!!!!!!!!

Én azt mondom BABÁZZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne veszekedjetek.Ohhh már megint a régibe irtam.
el is rakom magam elöl.
Hékás!!!
Olyan tanácstalan vagyok sokszor hogy mit adjak Milánnak enni,mert a tejpépet nem nagyon akarja enni.
Reggel,és este.
Ezért szoktalak olvani sokszor. De a tápszer,kilőve,ti azt eszitek.Tejpép is.Ebédet is szoktam lesni,de mostanság nem főzöl neki,Ugy látom ,hanem bébi ételeket adsz neki.

Kérnék szépen tőletek ötleteket hogy mit adjak enni reggelire,és vacsorára Milánnak. Ti miket szoktatok??? Hipp tejpép kilőve,kb 5 iz szokott felbontva lenni. Most vettem MÜLLERES,tejpépet,a neve bebivita,Nagyon jo ize van. Talán ezeket fogja enni.
600grammos volt 850ft,nagyon jo árban van.Gyümiset,banánosat,kekszest,és csokisat vettem.
Meg instant zabpelyhet vettem,azt gyümölcsbe lehet rakni,bele dagad.Az is jo árba volt.

Még valamit kérdeznék,milyen testápolot használtok :?: :?: :?:
És a billentyűzet Kép

Mia!!!
Hajdu-biharba voltatok???
Én itt lakom,Debrecenbe. Hol voltatok melyik városba???
Viki!!! Zéti nagyon szép kis hajas baba. És rég emlékszem irtad,már vágtál a hajábol. Biztosan joval hosszabb lenne már.
Olyan sok kérdés volt még eszembe.

de passzzz.
Babázzunk lányok,ne veszekedjetek!!!
!

Kata&Milán

oszman777

Itt nálunk Debibe jég szobrászat van.
Ha valakit érdekel rakok fel fotokat.
Nagyon szépek!!

Kata&Milán

oszman777

Jahhh?csipisz(Andi) :!: :!: :!:

Hol is voltatok ahol azok a halacskák voltak???
Érdekelne. Belépő,stb,minden.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!
Kata, tényleg nem főzőcskéztem az utóbbi időben, mert mindenfelé vendégeskedtünk. De ma már nem bébiételt kap, én főzök neki. Ma spenótot fog enni.

Én reggelire/tízóraira (ez mostanában egybefolyik nekünk :? ) javaslom még a gyümölcsöt babakeksszel (reszelve vagy teába áztatva is lehet), szoktam venni bébijoghurtot, azt 6 hónapos kortól lehet adni neki, meg akár üveges gyümiket is, mert mostanában annyira silány a kínálat.

Ha a tejpépet nem fogadja el, esetleg próbáltátok már a Sinlacot? A tejpéppel eleinte nálunk is gondok voltak, de azt szívesen megette. És utána már a tejpépet is. A HIPP-nek van natúr gríze is, ugyanolyan dobozban van, mint a tejpép. Azt is lehet akár gyümölccsel is keverni. És olyan lesz egyébként, mint a tejbegríz.

Meg attól függ, mennyire kemény a széklete, főzhetsz neki rizst is gyümölccsel. Teljesen pépesre főzöd a rizst, pici szőlőcukorral, csipetnyi vaniliáscukorral. Aztán ezt összekevered valamilyen gyümölccsel. Pl. meggyel. Ha mirelitet használsz, akkor dobd az utolsó pillanatokra bele a kajába, mielőtt pürésíted, így azonnal felolvad. Én ezt már 3x megfőztem, de azokon a napokon pont megszenvedett Marci az "alkotással", és nem akartam tovább keményíteni a székletét. Szóval ezzel csak óvatosan!

Na most megyek, mert ébredezik, csinálok valami reggelit. Aztán mosnom kell, vasalni, főzni, vásárolni :twisted: De majd bekukkantok még.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja igen, még valami a tejpép-ügyben. Marcinál is arra gondoltunk, hogy érzékeny rá, és a védőnővel végigbeszéltük a lehetőségeket. Azt mondta, nem probléma, ha nem eszi a tejpépet, adjak neki 2x főzeléket. Esetleg azt is megpróbálhatod.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Jaj-jaj megint a veszekedés... :( Sajnálom a nézet eltérést, Csiri-Szilvi tisztázzátok akkor, jó? Csiri hívd fel légyszi Szilvit és beszéljetek. (Bár távol álljon tőlem, hogy osszam a teendőket... Csak jó kis csapat ez, ne legyen már egy remélhetőleg félreértés miatt rossz hangulat.)

Hami: én általában a saját főzött bébiételt adom Bencének. Ha megyünk vhova, akkor kap üvegest, de van hogy viszem a házi készítésű hamit.
Szóval, nálunk a 10 órai gyümölcs... barack, alma, banán, meggy, körte, aszaltszilva. Ha kevésnek tűnik, akkor pépet keverek hozzá. Néha babapiskótát. Van, hogy csak 1 féle gyümit, van, hogy 2 félét (ált. a banánt keverem barackkal vagy meggyel vagy aszaltszilvával, hogy ne fogjon annyira).
Ebéd: Fagyiba tettem el adagonként (kb. 150ml) pürésített ételt. Főztem és pürésítettem: srépa, stök, cukkini, spenót, zborsó (főzöd és paradicsompasszírozón átküldöd). Ezeket szoktam keverni krumplival, csirkehússal (minden másnap) vagy pulykahússal, most látunk neki majd a csirkemájnak. Olívaolajat is teszek be 100ml-nként 1 kávéskanállal. Ha túl híg, akkor tápszerből teszek bele 1 adagot. Gondolkodom, hogy veszek rizst és azt is jól belefőzöm a kajcsiba, bár már Bence megeszi a kicsit darabosabb ételt is, így csak max azért pürésítem azt is, hogy nehogy félrenyelje.
Uzsi: Gyümi (mandarin, narancs, alma, körte, barack, banán, meggy) péppel keverve, van hogy gyümilébe küldöm a pépet.
Vacsi pép vagy tépszer. Mostanában a HA2-est kapja, ami elég sűrű, néha csak kanállal hajlandó megenni.

Egy-egy főbb étkezés (tehát a reggeli, ebéd, vacsi) kb 200-220ml, a gyümi péppel pedig 150-180, pép nélkül az is 220 körül van.

Oszi: Fotók jöhetnek!

Mivel nem nagyon leszek ma már:

Mindenkinek nagyon boldog, békés, sikerekben gazdag új évet kívánok!
[/b]

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Akkor szerintem utoljára én azért még írok valamit. Már bánom, hogy itt írtam le a nyomorom. - De itt reagált valamit (azt sem nekem)
Ez nem nézeteltérés. Nem félek attól sem, hogy Csiri engem fel fog hívni. Tegnap sem azt írta a babanetere, hogy bocsi g..... voltam, hogy átvertelek, nem!! még neki állt feljebb. Eszében sincs a képet átvenni tőlem.
Nem keresett azóta sem.
Nyugodtan írja le, hogy ő erről mit gondol, de a helyzeten nem változtat.
Kicsit próbáljátok már meg úgy látni, hogy ha veletek csinálta volna ezt, akkor is csak nézeteltérésnek látnátok???? (Bettica!) - kétlem!! :roll:
Ő kért tőlem valamit, én megvettem, kötségemre postáztam, majd ő nem vette át, és mégcsak nem is kommunikál velem, és egyéb iránt hallgassuk meg a másik oldalt, hogy miért nem vette át, és miért nem jelentkezett/jelentkezik........

De tényleg befejeztem a témát (én is), úgysem érek el vele semmit nála........

Remélem azért jól alszik! Tiszta lelki ismerettel! :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Kép

B.U.É.K

Kép
Kép
schopin

Akkor az igért jég szobrászat.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Köszi a kajcsi reagálást nektek.
De ma is csináltam neki tejpépet csokisat,és nem nagyon ette,ugy mint rég ette ezeket.
Fesziteni kell a száját szét a kanállal. :shock:
Ma soskát főzök neki.
Hékás! A tescoba amit vettél soskát vagy spenotott kicsomagolva.Annak mi a neve??? mert alig tudtam ezt is fagyosan szét vágni,robbantani. De sikerült nagy nehezen.

Még valami én olyan cumisüvegből ihato baba italt keresek,ami tejes állagu,és estére lehet adni neki. Pld:mintha kakaot inna vagy,vaniliás italt. DE!!!!!!!!!!!!
NEM TÁPSZER!!!!!!!!!!
Ilyen van???? Vagy tejpépet higan csináljam meg??? de akkor annak ize sincs. Tipp??? van egyáltalán ilyen??????????

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!

(Szilvi! teljesen igazad van, szerintem sem kis nézeteltérés, hanem gerinctelenség, amit Csiri csinált, még akkor is, ha tényleg félreértésből adódik, mert legalább felhívhatna)

Minden babót pusszantok!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kata! Ardo a neve, így néz ki. Nem látszik annyira, mert mobillal készült, de talán felismered ez alapján :wink:

Kép

Én nem tudok ilyen italról, de ez nem azt jelenti, hogy nincs, hanem hogy nem néztem még körbe ilyen szemmel... Sokan adják a híg tejpépet, én nem próbáltam még. Én inkább adom a 2-s tápszert estefelé (oké, tudom, hogy Te nem adsz tápszert :lol: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi,Hékás!
A napokba kaptunk milupa tejpép,és tápszer mintát.Igényeltem ingyenesen. Tejpép le ment.A tápszert kiprobáltam,jol bele szivott és mikor rájött,csak tartotta a cumit a szájába,nem szivta. Aztán raktam bele,cukrot,nem kellett neki. aztán kakaot,ugy sem volt jo.
Rég is ezt csinálta. Vaterára már felraktam egy doboz tápszerét mert meg maradt. Már rég,nem evett tápszert,kb 3 hónapja,de nem változott.

Kata&Milán

oszman777

Kata: olyan milupa minták nekünk is jöttek.
Merci is megette a tejpépet belőle, és én vettem is neki DM-ben ilyet és tejbedarapépet is. Szereti! De csak a vaniliásat.

Jók a képek!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Kata:nagyon jók a képek!

Én az után érdeklődnék,hogy ti milyen babapiskótát adtok a babucinak?Én megvettem a DM-ből a Manner-t,de nem merem adni,mert tojás van benne.Lehet,hogy hülye vagyok,de Máté még mindenből (tápszer,pép) a HA-t eszi.

Kívánok nagyon boldog új évet mindenkinek!

Kép
melike

Sziasztok!

B.Ú.É.K.!

Kép

Kép Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Segítsetek kaja ügyben. Én az alábbi kajákat adom már neki:
krumpli
répa
cékla
brokkoli
cukkini
alma
sütőtök
banán

hogy lehet ezeket párosítani?

ÉS MIT LEHET MÉG ADNI ENNYI IDŐSEN? Én 'maradi' párti vagyok, szóval csak óvatosan próbálkozom, nem vagyok bevállalós! Köszi a válaszokat.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: pü!
bszilvi25

ja és én HIPP babakekszet adtam már neki almával! Babapiskótát még nem mertem adni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: válaszoltam!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

mELIKE!!!
MILÁN A BABA PISKOTÁT,UGY ESZI HOGY A KEZÉBE ADOM ÉS MOSZTATJA MAGÁNAK.
EGY FELET IGY MEG ESZIK.NYUGODTAN A KEZÉBE IS LEHET ADNI,MÉG A KIS INNYÉT IS MASZIROZZA.
DE ÉN MÉG NAGY TÉTELBE LE DARÁLTAM PORRÁ,SOKAT,ÉS AZT MEG GYÜMÖLCSÖKBE SZOKTA, RAKNI.
PROFIBA,PROFISAT ADTAM MÁR NEKI.MEG APA MOST VETT SIMA MEZEI SEMMILYEN FLANCOS SIMA CSOMAGOLÁSBA VOLT.
SEMMI ÉRTELME MINDEN FÉLE FLANCOS BABA PISKOTÁT VENNI,ÉRTELME NINCS,CSAK HA INDOKOLT.
VAGY HA SOK PÉNZETEK VAN. :lol: :lol: :lol: :lol:
NAH EZT JOL MEG IRTAM. DE EZT GONDOLOM.

Kata&Milán

oszman777

MÉG HA TUDNÁTOK MIT ADOK NEKI?
PEDIG AZT IS LEHET MÁR NEKIK,6-7 HONAPOSAK.

:lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Mit adsz Kata?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:17-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:17-kor.
pironya

Sziasztok!

Én is szeretnék Mindenkinek nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánni :wink:

Majd jövök jövőre, de most nagyon hulla vagyok :wink: Pusszantás mindenkinek :wink:

Márti, Kristóf
bluebox

A kariról még nem mutattam fotót :wink:

Kép

A legjobban a csomagolópapír tetszett neki :wink:

Kata: nagoyn jók a fotók :wink: Biztos nagyon szép lehetett élőben :cry:
bluebox

sziasztok,

forradalom: arra értem hogy ujabban bármikor benézek, valaki mindig haragszik valakire, valamin mindig megy a vita. nem arrol van szo hogy jol jött most ez a csiri-szilvi dolog ahhoz hogy megindokoljam miért nem jövök... csak tényleg az van hogy valami tuti hogy van mindig amin áll a bál. azért pocakos-korunkban ez nem így volt. :( most lehet hogy nem fog tetszeni néhányótoknak amit írok, de szerintem ez az egész kalamajka nem ránk tartozik, ez az ő ügyük, vagy lerendezik, vagy nem. én megkedveltem csirit, és lehet hülyén hangzik de nem tudom elképzelni róla hogy direkt lehúzta volna szilvit, direkt kicseszett volna vele. mindegy, majd megoldják (megoldjátok) valahogy.

Oszman: nálunk reggeli cici, 10órai gyümölcs (alma, narancs, őszibari, banán, körte, én csinálom), ezeket én dúsítom gabonapéppel. olyan gabonás cucc ami nem tejes és vízzel kell összekeverni. aztán ebéd főzelék, amit szintén én csinálok és krumplival sűrítek (tök, cukkini, cékla, zöldborsó, zöldbab, sóska, spenót, brokkoli, répa (sárga és fehér), zeller, sütőtök, paradicsom... más most nem jut eszembe) és majdnem minden nap teszek bele neki húst is. hol a húslevesből, hol a csirkepörinkből... a főzelékét nem fűszerezem, épp elég neki az ami a husin van, mivel a mi kajánkból veszem ki. uzsona tejpép vagy natur joghurtba keverek vagy gyümit vagy gabonapépet. vacsi pedig 1 hete kb tápszer... sajnos minden elvem ellenére muszáj volt bevezetni mert nem volt elég neki a cici, mást meg nem merek neki adni vacsira. :( amúgy nem vesz érzékenyen semmi újdonságot, mindent megeszik... már mertem neki venni dm-es és mülleres tejpépet is, azt hittem hogy majd este a tápit zokon veszi de nem... mindent megeszik amit adok.

hajdú-biharban lakik egyébként a rokonság nagyrésze, anyukám odavalósi. 1 nagymama hajdúszoboszlón, egy jónagy család berettyóújfaluban, nagypapa meg unokatesók debrecenben. :) szóval őket járjuk körbe évente 1-2-szer amikor leutazunk.

babapiskóta: én olyat veszek amin nincs + cukorbevonat. azt hiszem hogy a manneren van. oké hogy van benne cukor de van amin + cukorréteg van a felületén az azért durva az épp most növő fogainak szerintem. egyébként Milán is úgy eszi a babapiskótát hogy a kezébe adom és elmajszolja. inni meg rendesen a mi gyümölcsleveinket higítom neki vízzel. őszit, körtét, ilyesmit. ja és tegnapelőtt óta fogmosás is van nálunk, tökre élvezi. :D

mia_snow

[quote="mia_snow"] írta:mia_snowmegkedveltem csirit, és lehet hülyén hangzik de nem tudom elképzelni róla hogy direkt lehúzta volna szilvit, direkt kicseszett volna vele.

PEDIG ÚGY FEST!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vigyázz vele, nehogy úgy járj mint én!!!!!
(én is kedveltem, talán túlságosan is, ez lett a vesztem!)

Ha annyira "véletlen" volt, miért viselkedik úgy mintha nem is léteznék???

Nem baj Csiri, ezt nem felejtem el SOHA!!!!!!!
(CSAK MERT TUDOM, ÉS MINDENKI TUDJA HOGY OLVASOD!!!!)
bszilvi25

ANDOCA!!!
GYŐRI TELJES KIÖRLÉSÜ KEKSZET SZOKTAM GYÜMIBE RESZELNI,ÉS MÁR ADTAM NEKI DARÁLT HÁZTARTÁSI KEKSZET IS.
MIA!
JO HOGY AZ Ő DOLGUK EZ,DE ITT KÖZZÉ LETT TÉVE. :shock:
SŐT MIND KÉT OLDALT MEG KELLENE HALLGATNI,MIELÖTT ITÉLNE BÁRKI IS. :!: :!: :!:
DE TE BIZTOSAN TUDOD MÁR A MÁSIK OLDALT IS MERT HOGY IGY NYILATKOZOL HOGY NEM GONDOLNÁD CSIRIRŐL EZT. AKKOR EZT BIZTOSAN KITALÁLT TÖRTÉNET,NEM? sZILVI UNATKOZOTT.MERT MONDANI CSAK NEM MONDANÁL ILYET,CSAK UGY.
MERT HÁT CSAK ITT ISMERJÜK EGYMÁST,ANNYIRA NAGYON NEM.

DE NEM
:?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Kata!
Ne feletkezz meg az msn-ről sem.
Egyesek ott férkőznek a másik bizalmába..........
Aztán jól kibasznak vele, és meglapulnak!

(és igen, biztos kitaláltam, ezen gondolkodtam egész karácsonykor)

De ő ezt nem tagadta le tegnap sem! csak másképp látja mint én.
elvégre nem az ő pénze!!!!!!
Nem is idegesítem magam, mert már így is túl feszült vagyok a téma miatt.
NE TALÁLKOZZUNK CSIRI!!!!!!!!
bszilvi25

na erről beszéltem.... hogy megy a mocskolódás, hát boldog új évet kívánok csak idegbajt ne kapjatok.

[quote]J írta:O HOGY AZ Ő DOLGUK EZ,DE ITT KÖZZÉ LETT TÉVE.

... na ezt nem értem hogy miért?!

msn igen... Szilvi veled is msn-eztem korábban is, csirivel is, másokkal is. gondolom te sem azért írtál nekem sose hogy a bizalmamba férkőzz csak azért hogy ha baj van, kiálljak melletted. cseteltünk annyit, hogy kialakult róla egy véleményem, amibe a mostani sztori nem passzol bele. de részemről a téma lezárva, véleményem szerint ez nem a 2008as júniusi kismamás topicba való, nem a gyerekekről szól, nem az anyaságról szól, hanem már egészen másról.

direkt írtam, hogy részemről nem mondok véleményt, és szerintem annak sem kéne véleményt alkotnia akik csak a sztori egyik oldalát ismerik. ez nem kiállás az egyik vagy másik oldal mellett, csak szerintem fölösleges nekünk is egymásnak ugrani, azoknak akiknek tulajdonképpen köze nincs az egészhez. :([/url]

mia_snow

de a másik oldal nem nyilatkozik! miért????? mert igazam van?

Nekem eszem ágába sem jutott volna ide leírni, ha bármilyen megkeresésre reagálna!!!!

Hagyjuk!

Neked is Boldog Új évet!
bszilvi25

Nos!A mocskolódás mostmár lealacsonyító és nem a számomra!
Továbbra is úgy gondolom,hogy nem fórum téma és a tagok nem az itélőbizottság!

Vannak barátaim akik szeretnek és akiket szeretek!Sem szükségem,sem szándékom sincs arra,hogy virtuálisan beférkőzzek másik bizalmába!Ésmivel mentettek az msn beszélgetéseim,tényekkel is bizonyítani tudom,hogy ki kinek kereste a társaságát!(szilvi-én)
És nem lapulok meg,csak nem éreztem,hogy ezekre reagálnom kellene,ebben a hangnemben!
Szilvi augusztusban amikor költöztek,mutatta a képeket amiket vásároltak!Megjegyeztem,hogy az egyik tetszik és Ö felajánlotta,hogy vesz egyet!A párja megvette 2500 ft-ért!!!!Megbeszéltük,hogy ha megyünk Pestre elhozzuk,mivel úgy alakult,hogy nem jutottunk fel,most postázta,utánvéttel!Én is hibáztam,mert nem gondolkoztam előre,csak utólag és nem jeleztem,hogy mivel nem vagyok bejelentkezve nem vehetem át a postán,teljesen más lakcímmel!!!Ezt jeleztem Szilvi felé is!!!A lakáson átvehettem volna a képet,ha kihozzák,de ezt Szilvi is tudja,hogy nem tették meg,(vagy nem voltunk akkor itthon)!!!A kép visszament és erre reagált így szilvi!!!
Én továbbra sem mocskolódok,pedig még tudnék mit írni,mert voltak mellék eseményei a történetnek!
Nem áll szándékomban elferdíteni a történetet,nem akarok a magam oldalára állítani senkit sem!Hibás vagyok én is,hogy így alakult,de azért mindennek van határa!

Mindenkinek kívánok boldogabb,nyugodtabb BOLDOG ÚJÉVET!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.31 19:46-kor.
Vendég

De az sms-re semmit sem reagáltál amikor írtam, hogy másnap 12-ig menj be, mert beszéltem egy nővel a postán, aki azt mondta, hogy odaadják neked, nem is kell hogy be legyél jelentkezve........
ezt is tagadod???

valamint te állítottad, hogy elintézed a főbérlővel is hogy a lakásbérleti szerződésben benne legyél te is, hogy elintézd....

ezeket csak nem találom ki ugye????

EZ CSUPÁN KÉT DOLOG ÉS NEM LENNE EZ A CIRKUSZ....... (hanem nálad lehetne.....)

és ezt sem itt kellene szerintem megbeszélnünk, csak te úgy viselkedsz mintha semmi sem történt volna, és ez nagyon dühítő!!!
bszilvi25

látod Szilvi, ez csupán két dolog, amit kihagytál a saját sztoridból. :wink:

mia_snow

Mia: és???
változtat bármin is???

én megvettem, leküldtem ahogy kérte.
Az én hibám , hogy nem vette át??? (lakcím ide vagy oda???)
és még fizessem ki azt is hogy visszajön??!!

De Te védjed csak!!!
bszilvi25

UrRRRR Isten Lányok!!!!!!!!!!!

És augusztus ota az a kura kép nem került el Egerbe???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevetséges,ti tiszta hülyék vagytok.
Már boccs.
Szerintem babázzunk,mint tegnap is irtam.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

B.U.É.K. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
És mia,én is meg kedveltem csirit mint téged is ,azért irtam hogy irja le az ő verzioját is,hogy ne nézze mindenki fekete báránynak e történtek miatt.

De mind ketten tisztázatlanul mentetek bele ebbe a postázásba.
Továbbra is a mondo lennék,BABÁZZUNK :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]D írta:oszman777e mind ketten tisztázatlanul mentetek bele ebbe a postázásba.
Továbbra is a mondo lennék,BABÁZZUNK :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ezt most TE sem mondod komolyan???!!!
megmondta hova küldjem!!! fogadjak fel egy magánnyomozót, hogy be van-e jelentve oda?????

De babázzunk, Csiri most sem mondta egy szóval sem, hogy bocsi, rendezem!!!! nem!!! neki ez természetes
bszilvi25

Szilvi!!
Mikor meg egyeztetek,ha meg egyeztetek a postázásba,akkor ez nem merült fel????hogy nincs oda bejelentve???
pld:csirinek?akkor más nevére kérem a csomagot vagy más cimére,barinő vagy valaki.
Ha nagyon kell az a ajándék!!!!!
Bailysezek itt,és nevetek a hülyeségeteken. Mert ilyen NIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNCCCCCSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!
Esetleg mások mért nem jönnek,irnak??? Gondolkoztatok már rajta?????????

BABÁZZZZUUUNNNNNNNNNKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Ténleg csiri!!!!
És akkor a kép nem kell??? vagy most mi van,akkor???????

ha nem!!
Szilvi rakd már fel ahogy piri is irta. Hátha kell itt valakinek.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kata&Milán

oszman777

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:22-kor.
Vendég

Kriszta.
leírtam, hogy nem írtam volna ide, ha szóba állna velem......
milyen expressz???

azt is leírtam ma, hogy részemről befejeztem, de valaki mindig úgy hozza fel, mintha én csak úgy bántanám őt...
még a végén én leszek a hibás mindenért??? és mindez 5700 forintunkba került!!!!
bszilvi25

Lányok, én MOST tűnök el. Kicsit elegem van abból, hogy felkapunk/felkaptok egy témát, és nem lehet leszakadni róla. Emlékeztek, mennyire elege volt mindenkinek abból, hogy Bari Dávidja állandóan sírt, meg sosem evett??? Na én most visszasírom azt a korszakot. Ez szánalmas, de tényleg.

Nem tűnök el végleg, megvárom, míg lesz 3 oldal teleírva, és egyik hozzászólás sem említi meg a képet és az akörüli bonyodalmat. Katával teljesen egyetértek. Babázzunk. És ne a kép körüli hercehurca legyen a téma. Észrevettétek egyáltalán, hogy milyen nagy dolog történt??? Hogy Csongi megkóstolta a zöldborsót??? Nem??? Pedig az tényleg nagy dolog, Piri csak januárra ígérte a hozzátáplálást. Na ez a baj velünk.

Kívánok Nektek nagyon boldog új évet, és remélem, hogy hamar írogathatok megint :wink: És lépjetek már légyszíves túl ezen az egészen, és szóljon a topic arról, aminek indult. A babákról és rólunk.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:19-kor.
pironya

Sziasztok!

Hékás, tök igazad van!

Piri: Éljen a zöldborsó (Bence is imádja :D) és a többi fincsi főzi, gyümi. ;)

Bszilvi: Úgy éreztem, hogy finoman kell fogalmaznom, nem akartam még én is kedély(j?)eket borzolni... ;)

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk!

Kép

Kép
bettica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?