Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Kexi, hogyan fogadta apóca a hírt? Gondolom örült nagyon :lol:
Képzeljétek tegnap volt egy hete hogy megjött a menzim és még mindig barnán pecsételek egy kicsit. Hát nem tudom, hogy ez mitől lehet, de már nem kellene maszatolnom. Olyan mintha rendes folyásom lenne, de barnás színű. Tegnap összebújtunk a férjemmel este és utána pirosas volt a "cucc" amit viszontláttam. Bocsi a kifejezésért. Viszont kezd fájdogálni a hasam, szerintem lassan közeleg a pé. Tényleg leírtam már nektek, hogy min gondolkozom egyfolytában? Minden könyvben azt olvasom, hogy a 14. napot a ciklus első napjától kell visszafele számolni és az az adat adja meg pontosan hogy mikor volt pé. Persze akkor már b@szhatjuk a hónapot. Viszont most karácsonykor elkezdtem számolgatni és ha ez tényleg így van, márpedig miért írnák a könyvek ha nem, akkor nekem már hamarabb van pém, mint hogy iszonyatosan fájna a hasam. Kb. akkor volt pém, amikor már szépen fájdogált a hasam, de amikor már brutál fájdalmaim voltak, akkor már a 11. napon voltam ha visszaszámolok. Lehet hogy hamarabb van pém, mint hogy iszonyatosan fájna a hasam. Lehet hogy az jár olyan nagy fájdalommal, amikor már megrepedt a tüsző és a kis petécske vándorol a méh felé??!! Hát nem tudom, de ha legközelebb megyek a dokihoz akkor megkérdezem tőle, bár remélem akkor már nem lesz téma nálunk a peteérés :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Ja, most ráálltunk a féjemmel, hogy kétnaponta vagyunk együtt. Hátha ez segít. Az a baj, hogy a férjem parázik, hogy lövöldözünk vaktába, mert ő abból indul ki hogy aki spermadonor, annak egy hónappal előtte nem lehet alkoholt inni és egy héttel előtte nem lehet szexelni. De mondtam neki, hogy azt nem tudom naprapontosan megmondani, hogy mikor kell együttlennünk és ha kétnaponta vagyunk, akkor abból nem lehet gond.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát igen...lehet nekem kell Gabit utolérni és nem fordítva!Majd teszek olyan képet ahol oldalról is látszik a poci!Ott azért más a helyzet!!
Kép

Na ez karcsonyi!

annus11
 
 

 
 

Annus nagyon szép a pocid és szép csini kismami vagy. Amint látom nem híztál a terhesség alatt eddig, inkább csak a pocid nő, ami tök jó.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!
Rég jártam erre,de az ünnepek viszik el a szabad időt :shock: :shock:

csige-bige!
A helyzet nálam ugyan az mint nálad :shock: hétfőn mencsiztem 1 hete és ugyan úgy pecsételődök illetve vasárnapi össze bújás utun én is vérezgettem.Annyira meg lepett amit írtál,mintha rólam írtad volna.Én ma megyek a dokihoz tüsző nézőbe és ezekre rákérdezek.Majd jövök és elújságolom,hogy mit mondott.

annus!
Teljesen jó,szép pocid van :lol: :lol: :lol: Akár honnan nézzük.Bár csak már az enyém lenne ekkora :lol: és most nem a növekvő hájra gondolok :lol: :lol: :lol:

Kexi!
Nagy-nagy gratula nektek!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Hát kíváncsi vagyok hogy mit mond a doki majd Ibici. Nekem kezd fájdogálni a hasam, szerintem kezdődik a középidős fájás. Egyébként a hormonok rendben vannak, szóval nem lehet progi gond, legalább is mult hónapban tök jók lettek az eredmények. Szóval már ezzel sem sztresszelem magam, csak hát ez a pecsételés.... Várlak a hírekkel.

KépKép
csige-bige
 
 


Kismamák: Annus, Gabi nagyon szép a pocakotok:)

Gabi: a lányommal én is mindig a savanyúságokat kivántam.

Ibici: kiváncsi vagyok mit mond a doki.

Kép
csucsu05
 
 


csige!

A vér eredményeim nekem is tökéletesek.Az biztos nem okozhatja.Ma este már okosabb leszek és jövök vagy ma vagy holnap reggel a hírekkel.

csucsu!
Neked megy a drukk a pozitív teszthez++++++++++++++++++lassan aktuális,ha jól gondolom :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


csige!
Nem értem,hogy a 11.nap hogy jött ki neked?Ha 28.napos a ciklusod akkor 14.napon van a PÉ.A 11 nap az úgy lehetséges,hogy ha 25.napra jött meg 28 helyett.Jól gondolom vagy te,hogy értetted a 11.napot?

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ibici: jó egy hét van még a pozítív tesztemig:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok lányok!Mindegyikötöknek útólag,és előre is kivánok boldog ünnepeket!Bocsi,hogy eltüntem,de állandó időzavarban szenvedek.Van újabb kismamink?Annus,szép kismami vagy!Képzeljétek!Nálam fejlemények vannak:megyek laparoszkópiára jan végén.Ajánlottak egy meddőségi specialistát,akihez elmentem minden leletemmel.Ez a doki újból elküldött mindenféle kivizsgálásra.Pl.ő megnézette a cukrom,és a pajzsmirigyem is,a peteérésemen kivül.Minden okés,és most megcsinálja majd a lapart,hátha valami összenövés lehet.Végre lépünk egyet előre.lÁNYOK,MIT TUDTOK A LAPARRÓL?UTÁNA TÉNYLEG NŐ AZ ESÉLY VÉGRE?

salygabó
 
 


Sziasztok

Annus nekem kell utolérnem téged:) Szép pocakod van neked is:) És még mindig lányra tippelek.

csucsu hát egyenlőre én is lányt érzek, kiváncsi vagyok hogy mi lesz majd.

Ibici drukk az uh-hoz.

Csige szerintem sem jól számoltad. Mert ha 28. napra jött meg, akkor abból kell levonni 14-et és akkor a 14. napon volt a peteérés. A tüszőmegrepedése simán okozhat fájdalmat, de nekem pl már akkor is fájt amikor eltelt 1-2 nap, és csak utána enyhült.

Szilveszterkor mitcsináltok? Mi délelőtt megyünk temetésre, aztán itthon leszünk, sütünk malacot.

Ma meg moziban voltunk a gyerekekkel, megnéztük a cincin lovagot, nagyon jó kis mese volt, gyerekek is nagyon élvezték.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Temetésre mentek? Szilveszterkor is van temetés?? ÓÓ de szörnyű lehet aznap amikor mindenki ünnepel.Halásztelken lesz?

Végülis gondolom mindegy milyen nemű a babó csak egészséges legyen.

Mi holnap délelőtt szintén malacot sütünk:)
Este meg megyünk a barátnőmékhez bulizni. A gyerekek is el lesznek majd játszanak és ha eljön az alvás ideje akkor a barátnőm anyukája elviszi őket aludni mert egy házban laknak. Van előnye is :)
Mi meg vagy ott laszunk vagy haza jövünk. Én leszek a sofőr mert ki tudja lehet már babás vagyok és akkor nem akarok inni alkoholt.
De ha netán nem lennék babás ami majd egy hét múlva derül ki akkor pedig beadatjuk a gynevac injekciót.
Sok ismerősőm lett babás azután hogy ezt a kúrát végigcsinálták. Szóval vagy igy vagy úgy de 2009 az én évem lesz:)
Fő az optimizmus:)

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok leanykak,

Regen nem irtam... most update kovetkezik:


Elso honapja a Closty-nak lezajlott, mindent beledobtunk, apait-anyait, most varjuk a csodat .:)))))))

Valaki emlitette hogy tekegolyos erzes lesz a mehen belul, hat nekem volt! Tekegolyo tenyeszet!

:))))))

Jah es utolagosan de azert mindenkeppen:
Kellemes unnepeket es boldog ujevet kivanok mindenkinek :):):)

Pussz! A Sunci

sünciboglya
 
 


Szóval lányok nekem az előző hónapban és a mostani hónapban is a 26. napra jött meg a menzim. Sőt az előző hónapban már a 25. napon maszatoltam. Szóval ahogy számolgatom az a nagy feszítő érzés nem biztos hogy azt jelenti, hogy akkor reped a tüsző, lehet hogy már előtte megrepedt. Mi ebből a tanúság? Éjjel-nappal csinálni kell :lol: :shock: Na megyek pihizni, holnap is dolgozom sajnos, de majd sietek haza. Mi itthon leszünk szilveszterkór. Nem szeretném a házat itthagyni és eddig minden évben voltunk, most pihizni szeretnék.

KépKép
csige-bige
 
 


csige-bige:)

nekem a tekegolyszik napok ota ott nehezkednek belul, sot, ma este egy fajas adag is jott, utana pedig egy jo adag cervix nyak kifele. Ilyenem soha eletemben nem volt. (Lehet hogy rendes peteeresem sem.....)
Mi johet meg? :)

sünciboglya
 
 


Sünci hát mi jön még, a baba?

Annus tényleg nőtt a pocid, lehet, hogy döntetlen az állás Gbi és közted?
Már 22 hetes vagy! Nagyon szalad az idő.

timejka
 
 


Csige hát akkor kb a 11.-12. nap környékén kell hogy legyen a peteérés, de olyan is létezik hogy a ciklus második fele valami miatt lerövidül. Próbáltad esetleg a palástfű teát? mert azt mondják hogy az erre is jó. A barnázás is lehet ettől.

Csucsu hát nem tudom miért kellett pont 31-ére tenni a temetést. A keresztfiam keresztapja halt meg, még a multkor meséltem. A fiumei úti temetőben lesz pesten.
Jó szórakozást nektek. Mi most csak szolídan ünnepelünk, az utóbbi hónapokban elég sok temetésünk volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!
Jöttem dokitól 9x14mm-es tüsző jobb petefészekben várja a kiskatonákat.Vasárnaptól akció beindul :lol: :lol:

salygabó!
Sajnos nem tudok semmit a laparról,de drukkolok neked hozzá és ha túl vagy rajta gyere beszámolni :wink:

gabi!
Kicsit morbidul hangzik ez a 31.-i temetés :roll: :? Mi tegnap voltunk moziban mi az esti mesét néztük meg az is szupi volt.

csucsu!
Beállhatunk mi is a sorba?A 2009-es évet tekintve?? :lol: :lol: 1 hét nem baj,akkor is drukk neked :wink: :wink:

csige!
Ez így érthető,ha 25 napra jött meg.Szerintem a maszatolást na számold bele csak,ha normálisan már meg van.A doki a pecsételődésre nem tudott mit mondani,azt mondta a vér eredményeim hormonjaim tökéletesek,ez a lényeg.Gondoltam magamba köszi :shock: :?

sünci!
A vonalzódat nézve még ma is bele kell adnotok mindent.Hajrá++++++és tuti ott lesz a babó :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Salygabó:Én is lapar előtt állok,csak még nincs kitűzött időpontom sajna!!!

B.U.É.K. Csajok!

Kép

Kép
syl100
 
 


Hát nekem most nagyon light-osan fájdogál a hasam, pedig már a 10. napon vagyok. Egyébként én a nyáron pont egy olyan hónapban estem teherbe, amikor alig fájdogált a hasam pékór. Amikor majd meg halltam, akkor semmi. Ki érti ezt?! :lol:
Ma otthon Szilveszterezünk és iszogatunk kettesben és hát ágybabújunk majd és...... Szerintetek lehet valami gond abból hogy iszogatunk, na nem tajtrészegre isszuk magunkat, és esetleg pont most lesz baba? Nem lesz semmi baja, ugye? Bár azt mondják, hogy ha az ember babát akar, akkor nem lehet inni. Viszont azt is hallottam, hogy amég nem tudod hogy babát vársz, addig nem árt neki egy pohár pezsgő vagy sör.
Ha ma már nem jönnék, akkor BUÉK mindenkinek. Aki otthon lesz, annak apára fel, aki bulizik, az pedig érezze jól magát :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!!

Mi is itthon leszünk!Már csinálom a kaját!Jön egyik haverunk,így 4esben leszünk :lol: Tegnap már bevásároltunk!

Este meg Maszatka hullámzott a pociban!Tök ari volt,azt néztük h mikro mozdul meg a pocakom :wink:

Csige!
Szerintem az első napot ne a pecsételéstől számold!!!Az az első nap amikor rendesen megjön!És nyugodta iszogass!!!!Mint említettem amikor nálunk fogant a baba szinte minden nap ittam egy pohár sört!Illetve több szülinap is volt,Valószínű h amikor az enyémet tartottuk akkor már ott volt a pocakban,és akkor is ittam!Persze én se tajrészegre :wink: Szóval emiatt nehogy vki ne igyon :wink:

Ibici!
Akkor nektek jól kezdődik az idei év!Rögtön bele kell húznotok :lol:

Csucsu!
Te is nyugodtan ihatsz!!!!Az az 1-2 pohár nem árt!

Gabi!
Hát majd meglátjuk bejön e a jóslatod!Én már teljesen megfeledkeztem arról h nem is tudom a nemét!Pedig nagyon kíváncsiak voltunk,de most már meg se lepődnék ha véletlenül látszódna az uhn :lol:

Amúgy a vérezgetést,maszatolást méhszájseb is okozhatja!Pl ha az együttlétek után is van kis vérzés stb.

annus11
 
 


Hát Annus azért bízom benne, hogy nekem nem mészályseb van, mert két hónapja amikor elmentem a dokihoz előszőr, akkor meg is vizsgált, úgy ismerkedés gyanánt :lol: Gondolom azt észrevette volna. És tavasszal voltam rákszűrésen is. Minden évben megyek egyszer.

KépKép
csige-bige
 
 


lsziasztok....látom nem hiányolt senki :cry:
azért B.U.É.K mindenkinek!!!!!!!!
ja és gyönyörűek a pocik!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én is Boldog Új Évet Kívonok mindenkinek és babaesőt jövőre!!!!!!

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

először is Boldog Új Évet Nektek és Családotoknak!!! Sajna, most jöttem be a munkahelyemre, s otthon nincs netünk, ezért tűntem el. A Férjem nagggyon Boldog volt, bár azt mondta, valahogy érezte...Amúgy nehezen bírtam ki, hogy ne mondjam meg neki, csakhát a vetélés után előbb orvoshoz akartam elszaladni, hogy azt mondja, minden oké. Amúgy 5 hetes vagyok, 14 mm a petezsák és már kezd látszani a szikhólyag :) Hát, remélem, nem lesz baj! Azért aggódom ám! Mondta a doki, hogy látja a sárgatástet is ami elég nagyra megnőtt, de azt mondta, amíg nem fáj, addig nincs gond...hát nem fáj, s bár tudom, az tartja életben a terhességet, de ha túl nagyra nő, az nem veszélyezteti a Babát?? Majd 5-én felrakom a pozitív tesztet...
Pussz.
kexi
 
 


Sziasztok lányok!BUÉK nektek leendő kismamáknak(nekünk) és már a kismamiknak is(Annus,Druszám)!Ja igen Gabi1,már akartam kérdezni,hogy nem ismerjük mi egymást?Ámk óvóda,nem járt oda valamelyik gyerkőcőtők?Olyan ismerősők vagytok valahonann:)SLY 100,neked miért kell lapar,és hol csinálják?

salygabó
 
 


Csajok!
Mindenkinek Sikeres Boldog Új Évet kívánok!
Jövőre ÚGYIS babásodunk!
Csige: igaz? !!!
misszike
 
 


Misszike buék!!!!!!!!!!!!!!Én is szeretnék jövőre babásodni,nemcsak TE! :lol: :oops:

salygabó
 
 


Én akkor nem is kívánhatnék egyebet,mint boldog babavárós,áldott állapotos 2009es évet mindenkinek!!!!!!!

annus11
 
 


lányokjövőre és is szeretnék csatlakozni a babásokhozlazni...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska:

akkor neked eloszor kivanom hogy az Ujevi ajandekod a dupla csikocska legyen a tesztlapon!!!!!
:)

Egyebkent nagyon boldog vagyok, jo hirt kaptam ma, egy kedves leanyka akivel levelezek, egyutt kezdtuk a Closty-t, ma irt hogy babasodott! :):):):):) Tehat van remeny!!! :)

BUEK minden mennyisegben !!!!

sünciboglya
 
 


Salygabó: Neked is BUÉK!!!
Nitácskának is BUÉK!!!
És mindenkinek nagyon BUÉK!!!
Mindannyian babásodni fogunk,ezt megfogadtam,de titok!!!
misszike
 
 


Sziasztok

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK

Remélem mindenkinél jól telt a szilveszter. Mi sajnos délelőtt temetésen voltunk, és hát mit ne mondjak ez az egésznapra rátette a bélyeget. Baromi rossz kedve volt mindenkinek. Bulizni ugye mi most nem buliztunk. Család volt csak együtt. Sütöttünk malacot, főztem kocsonyát. sógorom csinált kókuszgolyót. És szinte egész este monopolyztunk. Aztán éjfélkor pezsgő, én csak szigorúan gyerekpezsgő, de amúgy se szoktam sose inni. Utána pedig volt egy jó nagy tüzijáték. gyerekek nagyon élvezték. Réka is fent volt 1 óráig, utána két perc alatt elaludt, mi meg fél 2-kor feküdtünk le, Betti is és Norbi is. Reggel fél 10-kor ébredtünk.

Éazt álmodtam hogy voltam uh-on és azt mondta a dokim hogy kislányunk születik megint. Hát nagyon kiváncsi vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Monopolyzni mi is szoktunk és nagyon szeretünk:)
Én is kölyökpezsgőt ittam mert én voltama sofőr de jobb kedvem volt tőle mint aki alkoholos pezsit ivott:)
Temetésre menni szilveszterkor: hát igen nem is csoda ha az egész napra rátette a szomorúságot.

Kép
csucsu05
 
 


Csajok: BÚÉK!! Remélem mindenkinek úgy telt a szilveszter ahogy szerette volna.

Kép
csucsu05
 
 


BÚÉK mindenkinek! Mi itthon voltunk és dvd-t néztünk este, utána pedig felöltöztünk és elmentünk a Récsei Centerbe bulizni. Hát nem volt fergeteges, de mondtam a férjemnek, hogy menjünk, mert remélem jövőre már nem teherjük meg hogy elmegyünk, mert hármasban leszünk szilveszterkór :lol: Nekem így hosszú volt a nap, mivel dolgoztam tegnap és mire ágybakerültünk. De ma kipihentem magam.

KépKép
csige-bige
 
 


Ja, képzeljétek ma vagyok a 11. napon és semmi hasfájásom nincs. Semmi feszítő, fájó érzés. Mikor lesz ebből pé?! Lehet hogy végre lesz egy fájdalommentes hónapom :shock:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog uj evet kivanok!!!!!!!!
Az anyosommal vagyunk mar tobb mint 1 hete, igy vannak fura helyzetek, de mara mar elfaradtam, igy netezek egy kicsit...
Az osszebujas is eleg nehezkes... :oops: de nem adjuk fel! :wink:
Sok sikert mindenkinek!
Szepen nonek a pocakok!
Vendég
 


Sziasztok BÚÉK mindenkinek! Én mindenkinek egy egészséges"apróságot kívánok" az idei évet tekintve! :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Mikor mész UH-ra?Kíváncsi vagyok megálmodtad-e a nemét a kicsinek!

csige!
Rossz a vonalzód?Azon még 6 nap a PÉ.A hét vége felé már biztos lesz hasfájás! :wink: :wink:

csucsu!
Ugye legkorábban most te hozol nekünk pozitív tesztet?Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

nitácska!
Dehogy nem hiányoztál!Persze,hogy csatlakozhatsz!!Hajrá 2009!!


Misszike!
Reméljük be jön a fogadalmad :lol: :lol: Én tudom tartani a titkot :wink: :wink:

Annus!
Méhszáj sebre én is gondoltam,de nekem sem mondta a doki,hogy volna :? :? Én is bár már a hullámzó pocimat nézegetném olyan jó volna.Mikor mész UH-ra a te babád nemét sem tudjuk még ugye,mert nem mutatta meg?

Kép
Kép
a.ibici
 
 


aranyeső!
Pedig most nagyon rátok férne az összebújás a vonalzódat nézve :shock: Anyóst el kell küldeni moziba :lol: :lol: Igaz ma az is zárva van :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Én is mindenkinek 2009-re babásodást kívánok.

Ibici hétfőn megyek uh-ra, jó lenne ha látszódna már valami, nagyon kiváncsi vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Salygabó nem tudom hol van az az ÁMK óvoda. Megmondod pontosan a nevet meg címet? Vagy van rólad fénykép?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Igen, a vonalzóm most nem igazán naprakész, mert 28. napos ciklusra van beállítva és az elmult két hónapban 25 és 26 napra jött meg a menzim. Szóval nem tudom, hogy most van vagy mikor lesz pé, pont ezért akkor szexelünk apával amikor jólesik. Majd meglátjuk. Az az igazság, hogy kezdem egy kicsit feladni ezt a görcsösen akarást. Elegem van abból, hogy most kell együtt lenni, mert fáj a hasam és folyton a tüneteimet lesem. Lesz ami lesz. A férjem szerint ha jönni akar a baba, akkor fog is.
Na megyek melózni, mert sajnos ma be kellett jönni.

KépKép
csige-bige
 
 


Ibici: oksi! Bízom benne és akkor mindenkinek babás új éve lesz! :wink:
misszike
 
 


Misszike: Ti hogy álltok? Hanyadik clostis hónapnál tartotok? Mikor mész dokihoz?

KépKép
csige-bige
 
 


salygabó:Nekem a cisztám miatt kellesz lapar,és Nyíregyházán fogják csinálni!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Megvettük ma a babakocsit, meg a mózest. Tezsek róla képet.

Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi hol és mennyiért vettétek a babakocsit ha megkérdezhetem?
igaz nekem még nem aktuális de remélem hamarosan az lesz.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi nagyon tuti járgány, gondolom nem öt forint volt :shock:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?