Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zsuzska,
nagyon sajnálom! Gondolom ha beállítják az inzulint, utána már nem lesz gond.
Kitartás!

Denika,
jajj, nagyon örülök, hogy kiscsaj lesz (persze a fiúnak is örülnék), így javul az arány. Nem maradnak 20 év múlva csajok nélkül a srácok :lol:

i.kata
 
 


Monic,
amit anyukád mondott a műsorról, azt megmutatom a páromnak, mert nem hisz nekem. Azt hiszi, ha odatesz egy díszpárnát és azon van a gép, akkor az már nem ártalmas... :evil:

i.kata
 
 


Linácska: :twisted: Cukor.. Tudom nem könnyű, de próbálj nem idegeskedni rajta. Szokták mondani arra aki idegeskedik, hogy "felmegy a cukra". Szokott némi igazság lenni ezekben a szólásmondásokban.. Lehet, hogy annak, hogy a diéták elején romlik az érték azért van, mert nagyon rágörcsöl az ember, hogy mit hogyan egyen, aztán amikor már rutinszerűvé válik a diéta, akkor beáll normál szintre az érték. Én legalábbis bizakodom benne, hogy nincs semmi komoly baj Nálad, csak hozzá kell szokni ehhez a diétához. És remélem a gyógyszer segíteni fog.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 

 
 

Sziasztok!

Amikor olvastam ezt az ölben lap-topozást, akkorát hajítottam rajta, hogy majdnem összetört. Biztos káros egy nőnek is. Na én innentől kezdve máshogyan használom.

Denika!
Örülök, hogy kislányotok lesz és egyben picit irigyellek is érte. De ez olyan jóféle irigység. :wink:

Zsuzska!
Kitartás, te már a célegyenesben vagy. Minden rendben is lesz.

Lina!
Nem is tudok mit mondani, tudom, hogy nem könnyű neked.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kpn!
Örülök, hogy jöttél, hidd el, ezek nagyon rendes, belevaló, (tökös) csajok. Mindenről lehet velük beszélgetni. Még a bugyidról is... :lol: Én sem régóta írogatok, de nagyon gyorsan befogadtak. Hidd el, jól fogod érezni magad.

Timejka!
Annyira, de annyira szorítok!!! :lol: :wink:

Dita!
Te még alszol, vagy voltál ma már? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!

BIKFY
Dehogy alszom se éjjelem, se nappalom, de mától kettecskén! HURRÁ!!!!!
Nem lesz még este 11kor kajáltatás, és nem ébredek erre, hogy
zööööööööööööööööm,brrrrrrrööööööööööööööööm, nyeehhehehhehehehe....

KATA
Én is ölben laptozomok, és díszpárna van alatta! :roll: :roll: :roll: :oops:

dita75
 
 


Sziasztok!

bocsi, hogy eltüntem, hazautaztunk szülőkhöz, gférjecske itthon, így hármasban töltjük az időt

Pgsuska sajnálom az inzulin dolgot minde rendben lesz boroszlánnal és veled is kitartás

Denika kislány!


Lina szerintem se idegeskedj, biztos segítenek

Mindnekinek puszi és ölelés megyek vissza családhoz

ja Ditus én is voltam a közeledben tegnapelött elmentünk mellettetek
bonika
 
 


ja laptopról nyomatom, és csak ezt a jelszót fogadta el
bonika
 
 


Dita,
én többnyire törökülésben ülök és a lábamon van a gép, de nagyon sokszor ott ülök vele az asztalnál.
Amúgy a nőkre minden ilyesmi másképp hat, mint a pasikra. Pl. a múltkor mondták, hogy a nőknk kimondottan jót tesz az ülésfűtés a kocsiban, a pasiknál meg iszonyatosan káros. Ugyanez igaz a fürdésre is, mert a nőnek szükséges a vérbőség...

i.kata
 
 


Sziasztok csajok


Reggel irtam egy jó hosszút de elszállt a gépem megzavarodott.
Voltunk a Sotén, de mivel a doki rosszul mondta hogy hányra kell mennem reggel, ezért már nem fogadtak ami érthető is mert negyed nyolc helyett kilencre mentünk és nem éhgyomorra. A reggeli inzulinom nem adták igy be és a délit meg nem adhatják vérvétel nélkül ezért nem volt értelme ma ott maradnom. Marad a holnap és reggel korán megyünk és csütörtökig leszek bent. Hihetetlen csajok hogy mennyi a cukros és inzulinos kismama a fél kórház tele van vele. Nagyon örülnék hogy sikerülni az inzulin adagomat beállitani, én csak reggel fogok kapni és délben a legkisebb egységet 220 gr diéta mellett. Szóval a mai nap még vagyok, de nem érzem jól magam.


Moncsi,nagyon jól esett amit irtál.


Köszi lányok az együttérzéseteket. Aranyosak vagytok.

Kép
pgsuska
 
 


Lehet hogy az előbb nem irtam meg világosan, jövöhét csütörtökig.


Kpn, a Sote szakmailag jó, emberileg van néhány dokival gond. A reprodukción is igy van. Ha egy tündér dokit fogsz ki mint az enyém is akkor elégedett leszel de ha másik kettőt akkor gáz emberileg. Szakmailag mind a toppon van. Az én dokim inszemes a másik lombikos, és a problémásokkal foglalkozik. Szóval sztem ez orvosfüggő is.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
basszus, csütörtökig??? Nem semmi.
Én akkor láttam sok cukros kiamamit a SOTE II-n, maikor a hsg-re mentem be. Nézték az órájukat és vették elő a kis szendvicset, hogy még időben legyenek.

i.kata
 
 


ZSUZSKA
Több mint egy hét! Azt a kutyafáját!!!! :cry: :cry: :cry:
Gondolj Oroszlánra, érte mindent! Ugye???
Továbbra is kitartás, és addig marad a telefon!

DENIKA
Gratulálok a kis punishoz! :lol:

MARA
Vezetékes a netem, és a hálónkba van vezetve.... ahol az ágyon kívül más nem fér el, nemhogy egy asztal. De már megvan a tervem arra hogy ha szobát cserélünk. A párom fiának a szobája lesz a hálónk és az nagyobb a mostaninál ott az ággyal szemben lesz majd végig egy pult alatta fiókos és polcos részekkel azon lesz a tévé meg a laptopot is ott helyezem majd el, és egy kis puffon ülve tudom nyomni, eleve a nagy pocakomra (benne az ikrekkel) már nem fogom tudni rátenni. Szóval nyáron szobacsere! :lol:

MONIC
Még nem olvastam Kisbutát, de mindjárt átmegyek! :wink:
Gondolom jó hír! 8)

Istenem, már csak egy ebéd és egyedül leszünk! Ma reggel már annyira fájt a fejem tőle, lehet, hogy még egy napot nem bírtam volna ki! Néha azon gondolkozom, hogy lesz belőlem jó anya, ha ennyire várom azt, hogy kettesben legyünk végre a párommal, de mindig elhesegetem a gondolatot, mert a sajátom úgyis merőben más lesz!

dita75
 
 


Dita: A sajátod merőben más lesz!

hofeherke
 
 


Sziasztok! Csak beköszönök gyorsan.
pkn: Üdv a fórumon! Az NLC-n nekem sem szoktak válaszolni, kihalt a topic, engem is bosszant, amikor senki sem válaszol a kérdéseimre. Itt sokkal jobb, itt van élet és mindenki segítőkész és aranyos!

Zsuzska, nagyon sajnálom az inzulint. Még szerencse, hogy pár hét múlva kibújik Oroszlán, mert akkor biztos te is helyrejössz.

Bikfy, gratulálok a párod eredményéhez, akkor nem lesz gond az inszeminél, tutkó sikerülni fog.)

Na, megyek is, indulunk vásárolni, a párom itt figyeli, mit írok...
Vendég
 


Sziasztok,

Zsuzska,

jövő csütörtök????????????????????????????????????? Az bizony hosszú idő... De Oroszlán érdekében bármit.
Örülök, hogy ma még itthon vagy, azt nagyon sajnálom, hogy nem érzed jól magad. A cukor miatt?
Nekem 3 napja állandóan a torkomban dobog a szívem, remélem, hogy csak a túlsúly okozza és nem a pajzsmirigyem bolondult be. Pajzsmirigy vérvételre csak január közepén kell mennem...

Bikfy,

a tökös csajok jelző nagyon jól esett, és is annak tartom a topiclakókat.
Hónaljbugyis tökös tinicsajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

az ülésfűté jó a nőknek? Ez jó hír, mert én bizony mindig bekapcsolom magam alatt, utána pedig kikapcsolom ha nagyon meleg. De a párom is nagyon szereti, mondjuk most nem tervezünk újabb családot :lol: :lol:
Anyu még azt is látta aműsorban, hogy a pasikat leültették kártyázni és aki összezárt lábbal kártyázott annak negyon megnött a herék hőmérséklete és úgy pusztulnak a spermák. Aki szétnyitott lábbal nyomta a zsugát annak nem történt gond a spermáival.

Dita,

Vakáció???????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk úgy volt, hogy ma estétől, de holnap délelőttre változott. :roll: És megértelek. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

én nem szoktam szeretni amikor a párom figyeli, hogy mit írok :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


TWIST
Az én párom is állandóan sasolja hogy mit írok! Nem lehet előlhagyni egy kis papírcetlit, minden cart elolvas. Igy tudta meg az ajándékát is, mert véletlenül elől hagytam a noteszomat. Ha meg rápiritok, hogy miért olvasgatja el az irományaimat azzal jön, hogy művelődik! :x
Jó vásárlást!

MONIC
Ha az unokatesója nem várná őt a vadiúj játékaival akkor ne félj jan.5-ig itt lett volna, mert nehogy azt hidd, hogy most is haza akart menni az anyjához! Esze ágában sem volt, egyfolytában azon izgult, hogy az unokatestvérével nyomják majd azokat a játékokat amiket tegnapelőtt vettünk neki! Aztán mondta az apja, hogy akkor menjen ma haza, hogy legalább egy fél napot tudjon lenni az anyjával, mert egész karácsony alatt nem is látta, mert szenteste sem aludt otthon! De ma este meg szilveszterkor is az unokatesónál lesz!

dita75
 
 


Monic,
nekem is van ülésfűtés, de nem kértük, így volt raktáron az autó. Volt egy autónk, amibe én szerettem volna, na állandóan ment a fűtés és én rendre beteg is lettem tőle. Attól volt előszőr és másodszor is tüdőgyuszim, harmadszor pedig a klímától itthon, pedig az mindig 24 fokra volt állítva :roll:

i.kata
 
 


Itthon pihengetek, próbálok aludni picit. Kihasználom hogy még itt vagyok. Lelkileg már felkészitettem magam. Kivizsgálják a héten Oroszlánt is. Megnézik vele mi újság. Aztán kivizsgálnak engem is, még a szemészetre is mennünk kell. Várom már hogy újra köztetek legyek pedig még be sem feküdtem.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
ha tényleg ennyi vizsgálatotok lesz, akkor gyorsan eltelik majd ez a hét.

i.kata
 
 


zsuzska: A II. sz belgyógy van a II. sotét nőgyógyászat mellett a klinikáknál? Akkor én is oda jártam. Kihez kerültél? Oda fektetnek be, vagy a nőgyógyászatra? Sajnálom én is a cukrod, de rendesek ezek a dokik, megoldjátok okosba.
denika: Én azért is fiút írtam, hogyha mégis kiskrapek, akkor nehogy már senki se találja el a nemét. Azért persze örülök, hogy lány lesz. :) Siess vissza és jó hírekkel ám.

linacska: Sajnálom a te cukrodat is.

kata: A párna annyit segíthet, hogy a hő nem közvetlenül éri a heréket és így már nem annyira meleg. Lehet kapni olyan laptop aljára szerelhető vackokat, amik elvezetik a hőt. Talán próbálkozz be egy ilyennel.

Szerintem a nőkre annyira nem ártalmas az ölben laptopozás. Nekünk nem kell hidegen tartani a dolgainkat, ezért nőttek belénk és nem kifelé. Én csak a vonaton szoktam ölbe venni a laptopot és nekem jól esik a meleg. Erre szerintem nincs tanulmány.



vicky79
 
 


Zsuzska,
kitartás!!!

Én ma délben bedühödtem: Göngyölt husi volt főtt orsó tésztával, és bár megbeszéltük, hogy durum tésztát kapok, végül nem az volt. Na már most ugye enni azért kell valamit, és megettem a fele tésztát is. ÉÉÉÉS, mennyi lett tőle a cukrom???? 5,5. Na erre varrjon gombot valaki!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Némókám!

Nagyon-nagyon puszikállak érte, ideért az Arwen tornám. Még 1x köszönöm, már este ki is fogom próbálni. Baráti ölelést küld: Bikfy :)

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska!

Én erre már nem is tudok mit mondani. De tényleg. Lehet, hogy a karácsonyt is feleslegesen koplaltuk végig? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Katus!

Tüdőgyuszi? Az már nem játék. Lehet, hogy te érzékenyebb vagy rá. Nálam ilyen az arcüreg gyulladás. Amióta egyszer elkaptam, azóta évente vissza-visza tér. És mindig így karácsony tájékán. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

KPN! Üdv köztünk.:) Én is a BMC-be jártam, nekem a Zeke doktor volt az orvosom :wink: Én is ajánlani tudom csak, de az is igaz, hogy tényleg sokat kell várni, mert sokan járnak oda.

Zsuzska!

Húha, aceton? :shock: Legalább odafigyeltek rád és időben kiderült. Kívánom a legjobbakat és várjuk a bejelentkezést! :)

Denika! Tudtam én, hogy kisleány! :wink:

Timejka! Tesztelni teszteltél már? :roll: Drukkolok! :wink:

Pussz mindenkinek, majd még jövök! :)

nellike
 
 


Bikfy,
szerintem a 3 tüdőgyuszival a hátam mögött kezdek immunis lenne rá, vagy legalábbis már jobban bírom és nem jön elő olyan durván. Az első az nagyon gáz volt. Voltam dokinál, kaptam gyógyszert és semmit nem használt, csak betegebb lettem. Aztán egyik éjjel 39.5-nél párom kihívta az ügyeletes dokit, az meg közölte, hogy vírus, úgyhogy csak C vitamint szedjek, majd rendebejövök. 2 nap múlva alig kaptam levegőt, és nem volt semmi hangom. Na akkor végre elküldtek röntgenre és onnantól még 5 hétig beteg voltam... A másik 2 az nem volt ennyire nagyon durva szerencsére.

Linácska,
nyugi, a cukorgondozóban (vagy hogy is hívják) majd mondd el ezeket, kíváncsi vagyok mit mondanak rá. Biztos láttak már ilyet.

i.kata
 
 


Dituli, én sem szeretem, ha a párom figyeli, hogy mit írok a net-en. Ilyenkor inkább bezárok minden "ablakot", kilépek. Néha zavarja csak, hogy nem vele foglalkozom, ilyenkor beszél hozzám, kérdezget folyamatosan, nem hagyja, hogy a net-re figyeljek. Ilyenkor inkább elköszönök a nettől, úgysem hagyna:) :wink:

Linácska, fel a fejjel. Kis adag fehér tésztát azér mi is ehetünk, a magas cukrunkkal. Persze nagyon keveset. Nekem a dietetikus azt mondta, hogy pl. fehér kenyérből is akár napi 4 szeletet is. Nem kell feltétlenül csak barna dolgokat enni. Hát, nekem ezt mondták....
Szóval, ne aggódj!:)

Katám, nekem is van immár ülésfűtésem, a régi kocsimban ilyen nem volt. Nagyon szeretem, főleg induláskor, amíg a fűtés nem bír még meleget adni. Párom is imádja, így készül a "főtt tojás" :))))))

Timejka, nagyon szorítok! Személy szerint nagyon örülnék, ha sikerülne neked, minél hamarabb!!!!! Most már szerencsére beindult ezen a fórumon is a pozitív tesztek ideje, vége az átoknak, ami szeptember óta volt. És ez mindannyiunknak visszaadta a hitét. Legalábbis nekem tuti!
Vendég
 


Zsuzska,

élvezd ki az otthon toltött órákat. A kivizsgálások annyiban jók lesznek, hogy az idő gyorsabban telik majd és legalább megnyugodtok hogy veled és Oroszlánnal is minden rendben van.
Különben én is örülnék, ha Danikát rendesen kivizsgálnák, hogy tényleg makkegészséges-e. Hiába, az anyai szív ilyen, az aggódást nem lehet elég korán elkezdeni.

Kata,

az ülésfűtéstől kaptál tüdőgyulladást? Szegénykém... Nagyon kemény lehetett, ha 5 hét alatt tudtál kigyógyulni belőle.
Nekem eddig még nem volt tüdőgyuszim, nem is tudom, hova kopogjam le, remélem nem is lesz...

Twist,

az én párom is szokott figyelemelterelő hadműveleteket alkalmazni :lol: :lol: :lol:

Nellike,

néhány hét múlva neked is kiderül, hogy a babák milyen neműek. Meg fogjátok kérdezni, vagy meglepetés lesz?

Kpn,

sikerült időpontot kérni valamelyik intézménybe?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Denika!

Gratula a kislányhoz :)

Mara!
Köszi a kérdést (neked legalább feltűntünk :()

Lacusnak a karácsonyfa fényei tetszettek + díszekkel játszott, mint egy kölyök macska, + inkább a csomagolópapír jött át, mint az ajándék.

KPN!

Üdv itt!

Linácska!
Olyan ujjbegyből vett mintából méred a cukrot?
20150601134430
 
 


Viki mami,

ne légy szomorú :cry: Én azért nem kérdeztem a karácsonyról, mert a másik topicban már megbeszéltük :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist!

Picikém, mi még nem készülünk ám inszemre. Azért kötöttem ki nálatok, mert ti vagytok a legtökösebb banda. Remélem az inszemig nem jutunk el. Bízom benne, hogy a dokker rendbehoz, api meg ugy tökéketes, :oops: ezért én remélem, spontán babával rukkolhatok elő. :wink:

Amúgy meg nem szerencsétlen csapat ez, csak huncut. Látod, hányan bebabásodtak itt is, csak sokáig titkolták. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfi: Mit nem adnék én egy ilyen titokért! :lol:

Viki: Ugyan máááá na! Nem felejt itt el senki....

Én viszont elfelejtettem megírni (azt hiszem Boninak) hogy a dekopázs ragasztólakk amit használok vízbázisú, sőt a pác is :)

hofeherke
 
 


Bocsi Bikfy, már azt hiszem, mindenki inszemizik, lombikozik. Csak magam sorsából indultam ki.... :wink:
Téged remélem, hogy pikk-pakk helyrehoznak a dokszik és jönnek a bébik sorra! :wink:
... tényleg bocsi :oops:

KPN, hova tűntél? Csatlakozom Monichoz: Meséld el légyszi, hogy sikerült-e felhívni valamelyik intézményt, mi volt?

Viki: Lackó nagyon édi lehetett, amikor a csomagoló papírokkal bíbelődött:))) Milyen ajándékot kapott?

Kata, nem is mondtad a tüdőgyuszit! Nagyon sajnálom, biztosan pocsék lehetett! Főleg így tanulni, meg vizsgázgatni!:(
Vendég
 


Nincs valakinek bevált Jaffa-szelet receptje? Leírhatná a receptesbe!

hofeherke
 
 


Na ideértem

Viki nem vagy egyedül :wink: édes lehetett Lackóbubu :lol:

Zsigit a fények kötötték le...sőt a játékok közül egy kettő sokkolta...
most éppen regenerálódik az én kis drágám
Vendég
 


Boni mami,

te sem vagy elfelejtve, még el is tűnődtem azon, hogy a laptop miért csak a Bonika nickedet engedte be :roll:
Én is nagyon várom már, hogy Danika mit szól majd jövőre a karácsonyfához :lol: :lol: :lol: Nekem aztán van jövőképem, a kisfickó még ki sem bújt de én már a karcsonyát szervezem...

Twist,

szerintem Katának régebben volt tüdőgyulladása nem most. :roll:

Mara,

nekem sajnos nincs olyan sütireceptem, de enni azt nagyon szeretem :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Zsuzska,
Több mint 1 hétig kell bent lenned? :? Sajnálom! A SOTE I-en leszel, ugye? Majd meglátogatlak, hogy ne unatkozz nagyon!

Bikfy,
Nagyon szívesen, remélem használ majd! :wink:

Denika,
Gratulálok a kislányhoz! :D Látom nektek hamarabb sikerült nevet választanotok, mint nekünk.

Linácska,
Sajnálom, hogy reggel így felment a cukrod. Viszont egyszer én is csináltam ilyet, hogy ettem amit megkívántam, és tök jó volt az eredményem. Én sem értem, hogy lehet ez...

Dita,
Akkor most 5-ig kettecskén lesztek? Így tényleg igazi kis vakációtok lesz! :wink:

Monic,
Tegnap voltál 30. hetes és nem is kaptunk jubileumi pocakfotót...

Ma voltam a Tesóméknál, és elhoztuk az összes babaruhát. Hát, a férjem jól meglepődött a mennyiségen, bár ezeket még átválogatom. Csak az a gond, hogy 25-én jönnek a barátaink vidékről, és a 2 lányukról megmaradt ruhákat hozzák föl nekünk. Szóval a mennyiséggel tényleg nem lesz gondom... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Szolgálati közlemény:

Nándicseket beutalták a kórházba, mert túl piroska volt. Kicsit sűrű a vére, de más gubanc nincs. 2 szokpi között vizet kell innia. Szépen szopik mellette. Ha jó lesz az eredméyne holnap, akkor hazaengedik őket.

Czinki kér mindenkitől kis drukkot.
20150601134430
 
 


Czinke mami,
Szegény kis Nándi baba gyógyuljon meg mihamarabb! Drukk hegyek mennek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


VIKI
Én csakis miattad olvasom a másik topicot amit indítottál, mert ide már alig jössz! :cry: Irni nem írok, mert nem tartozom oda, de amiket kérdeznék a babások megkérdezik és én választ is kapok rá! :wink: A képeket meg még a férjemnek is megszoktam mutani Lackóról, mert ő is nagyon mókásnak tartja a kis fickótokat ahogy mindig teliszájjal vigyorog a kis drága! :lol:

BONI
Téged meg a hőmérősben szoktalak olvasgatni, és Szezsot is!
Gyertek hozzánk is többet és írjatok magatokról, mert igazán ha be is jelentkeztek ide csak nekünk írtok, magatokról szinte semmit, LEGYETEK EGY KICSIT ÖNZŐK!!!! :lol:
Személy szerint ha annyira zavarna, hogy nekem még nincs babám sőt még terhes sem vagyok nem jönnék ide közétek, úgyhogy őszintém mondom a szaros pelenkától kezdve az első fog kibújásáig minden érdekel! :lol: :lol: :lol: IRJATOK!

CZINKICSEK és NÁNDI baba
Drukkok szállnak és hiányoztok nagyon! +++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Ditának igaza van minket minden érdekel.


Nemone, a Sote I. számú klinikán leszek az Aszisztált Reprodukció alatt a második emeleten. Szivesen látlak ha meglátogatsz, legalább megismerjük egymás.
:lol:

Vicky, a II. belklinika az a Sote I.számu klinika mögött van, gondolom a II. mellett. Ott még szerencsére nem jártam. De lehet hogy most ebben az egy hétben ott is kikötök.


Twist, te mikor mész a dokinkhoz???

Kép
pgsuska
 
 


SUSKA

Én meg átteleportálom magamat mint a Bűbájos Boszorkákban! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Zsuzska, én januárban megyek közös kedvenc dokinkhoz, aszem a második héten. Amint megjön a mensim, azonnal telcsizek a nővérkének, hogy nyomjon be egy időpontra. Már tiszta türelmetlen vagyok, mennék a következő inszemire.
Ott leszel a Reprodukcio alatt? Ott, ahol az a szép gólya bábu van? Biztos szépen helyrehozzák ott a cukrodat, jobb lesz mint új korában:) :wink:

Viki, köszönjük a híreket Nándiról! És nagyon szorítunk neki, hogy mielőbb legyen jobban!!!!+++++++++++++++
Vendég
 


Twist, ott leszek a másodikon a reprodukció alatt. Még amúgy soha nem voltam ott. De most bepótolom :evil: :evil: :evil:


Nándicseknek javulást kivánok, szegény Czinki, remélem nincs komoly baj :cry: :cry: :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Viki mami,

köszönjük a tudósítást Nándi babáról. Sajnálom, hogy kórházba kerültek, nagyon-nagyon drukkolok, hogy mihamarabb hazamehessenek++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Twist,

akkor nálatok is gyorsan beindul majd a gépezet az újévben :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csibiékenk jobbulást kívánok én is. Attól pirosabb lehet, hogy sűrűbb a vére? :roll: Én ilyesmiről még sosem hallottam.

Twist,
ezek a tüdőgyuszik nem most voltak. Az első 3 éve, aztán 2 és 1 éve.

Viki,
nekem is feltűnt, hogy nem vagy, de azt hittem elutaztatok a szülőkhöz.

i.kata
 
 


zsuzska: Akkor én az I-es belen voltam, sosem tudom. De szerintem a dokik ott is jók és mielőbb rendbe jönnek a dolgaid.

czinkeb: Mennek a drukkok Nándusnak és persze a család többi tagjának is.

Velünk semmi különös, várom hogy megjöjjön és mehessek az új dokimhoz. Furcsa lesz, mert eddig mindig csak helyettesítette W. Nem tudjátok, hogy ki fogja megkapni W. 1. emeleti rendelőjét? Oda sokkal szivesebben mentem, mint a folyosóra. Mindegy a döntésemen ez már nem változtat, csak ha nem vállal el.



vicky79
 
 


Csajok, megyek aludni holnap hosszú napom lesz!!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KIVÁNOK ÉS KIVÁNOM HOGY SZÓRAKOZZATOK BULIZZATOK JÓL HOLNAP!!!!!


Ahogy itthon vagyok jelentkezem addig is vigyázzatok nagyon magatokra!!!!

Kép
pgsuska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: