Sziasztok!
Először is utólag de boldog karácsonyt, és előre boldog új évet kívánok!
Nagyon rég nem voltam, de olvasgattalak benneteket, csak állandóan aludtam.
Ma voltam vérvételen, már ott kiakadtam, h a nő, aki bevette a papírt grimaszolt, h kismama, és 8 kémcsőre is rá kellett írnia a nevem, és közbe be is szolt vagy kettőt. A védőnöm azt mondta ehetek elötte. Hát én megregeliztem
, aztán miután levették a 8 ampulla vért mondták mostmár ehetek
Én meg mondtam, h már ettem
. Na pár mondatban jól megkaptam a magamét
Úgyhogy valószínű újra vissza kell mennem legalább a cukor vizsgálat miatt majd.
Ezek után átbaktattam a védőnőmhöz, aki mint kiderült ma szabin volt. Na egy másik védőnő behívott, aki megcsinálta a pisivizsgálatot, és megmérte a vérnyomásomat, és közölte h magas. Ja és azt is mondta h már az elöző mérés is magas volt, amit a saját védőnőm mért aki persze ezt nem mondta
Ugye látta h volt már egy vetélésem 10 hetesen
, ezért megkérdezte a védőnő, h hátrajaló e a méhem? Hát mondtam, h igen múltkor említette az orvosom, h az, de azt mondta, h ennek nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani. Erre a védőnő közölte, h neki is az és 12, 14. hétig sokat kell hason feküdni, h a súlyánál fogva előre jöjjön a méh, ugyan is ahogy nő, a kereszt csont közé beszorulhat. (Na én ezt eddig nem hallottam, még senkitől, de itt már tökre ideges voltam).
Hazajöttem, hasravágtam magam, dehát a melleim meg majd szétdurranak, szóval nem nagyon bírok hosszú távon hason feküdni, mondjuk alapból nem szeretek. De amit tudok azért megteszek, így kipárnáztam a cicitrészt
Holnap megyek uh-ra és nagyon félek! Multkor is ekkor volt a baj, elmentem,és nem volt szívhang. Most api is bejön, és mondtam neki, ha rendben van minden böködje meg a lábam, mert én nem merek a monitorra nézni sem!
Nagyon bízom benne, h minden rendben lesz, és folyamatosan beszélek a babához, api is dumál neki állandóan.
Ne haragudjatok, hogy így leírtam a félelmeimet
Majd holnap erre a hátrahajló méhre is rákérdezek!