Új privát üzeneted érkezett!

Vanni!

Szép ajándék vagy/vagytok! :lol: Neked is alakul az a pocak!Szerintem most már senki nem tagadhatja le h lapul vki a pocakban!Én élvezem h mások is észreveszik!Még kabáton át is! :shock: Nekem már csak idő kérdése és nem fogom tudni felvenni.....már most is néha szűkös :roll: :wink:
Én szeretek barkácsolni!Ennyi a titkom :wink: A tapétázástól kezdve minden hülyeséget megcsinálok.Volt h apum jött haza én meg az előszobát festettem,persze ő nem értette mért kell azt kifesteni....aztán meg is kapta h inkább örüljön h megcsinálom :wink:


Anika!
A forgó karácsonyfa tuti lehet!Szeretem a régi dolgokat én is!Jobban megfognak mint ezek a modern vackok :roll: Persze van ott is szép....kacifántos ízlésem van 8) Amúgy eddig csak beleolvasgattam a könyvbe,bizti beszerzek egy újat is,jó lesz majd összehasonlítani!Amúgy csak 29 éve írták :lol: :lol:

Dóri!
Lehet téged is végigkísér rókakoma?Én annyira örülök h megszabadultam tőle!Pontosabban az állandó hányingertől,hányni nem sokat hánytam.Viszont az étvágyam nem fokozódott,zabálni nem is tudnék,ha akarnék se! :wink:

Picihencsó!
Remélem h rendbejöttek a dolgok otthon!Igazán megérdemled a boldogságot!Te és a baba is!!!

Reny!
Csudajó a fotó!!!!És ahogy pont kapálózik....zabálnivaló már most!

Anita!
Anyóst sz*rd le 8)

Fabri!
Gratulálok Hanna rugásaihoz!Néha nekem is akkorát rug....és állítólag lesz ez még erősebb is :shock:

Andi!
Szerintem maga a hízás egy adottság!Én úgy értettem h a 2.,3. stb gyerkőcnél hamarabb lesz pocakos az ember!És általában nagyobbra nő a pocak,na meg a baba is.Persze kivételek azért vannak.Állítólag emlékszik a méhed az előző terhességre.Amúgy én már most nagynak találom a pocakomat,annak ellenére h stagnálok a kilókkal :wink:

Susycat,Szofi!
Gratula az új cuccokhoz,na és a babamocorgáshoz!!!!Aztán képet kérünk az új darabokról!

Emese!
Nálunk meg mindenki töltött káposztát akart enni,erre seki nem csinált...így marad szilveszterre :wink:

annus11
 
 


Csajok, csak benéztem, mert még Anyóséknál vagyunk, de ma már megyünk haza.
Szuper, hogx mindenki jól van, és úgx örülök, hogy szerintetek Csanádkát érzem!!!
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is megvagyok ám, csak utazgatás volt, holnap jönnek anyuék, meg délelőtt viszem Zsozsit oltásra, holnapután meg megyünk 4D-re. Karácsony jól telt, elég kevés hányással megúsztam szerencsére, jó sokat ettem :lol:

Még nálunk zajlanak az ünnepek, mert ugye Szilveszter, aztán a szülinapom, szóval nálunk még egy hétig vendégjárás van/lesz :)

Fotókat végignéztem, nagyon jók, pocis is, babás is, gyerekes is :)

Szilveszterkor mi is itthon leszünk, jönnek hozzánk a barátaink egy hároméves kisfiúval.
Zsófi sem volt még külön tőlünk éjszaka, vagyis Apától igen, tőlem nem, a szülés lesz az első. Apa már mondta, hogy nyáron már mehet egy-egy éjszakára a nagyszülőkhöz Zsófi, ha akar, én nem vagyok ennyire határozott, nem akarom neki felajánlani sem, nehogy azt gondolja, a kistesó miatt útban van. A kürházi napok alatt is itthon lesz kettesben Apával. Na mindegy, elkalandoztam egyelőre marad velünk :)
Vendég
 

 
 

Sziasztok Csajok!!!!

Köszönöm Annus én is remélem hogy minden rendben lesz!!!

Én is élvezem hogy már látszik a pocim bár sajna nekem még kabáton keresztül nem nagyon! Aranyosak vagytok a képeken a formás kis pocitokkal!!! :) :)

Hízás: én 35 kg-ról kezdtem és legalább 5 kilót híztam már de én is csak popsira,pocira meg cicire :)

Reni: Gratulálok a kislányotokhoz nagyon Édes kis Manó :)

Képzeljétek az én Manócskám amikor beindul 1-2 óra hosszáig megállás nélkül abba sem hagyja a rugdosódást és olyan erőteljesen rúg hogy amikor valakinek ott van a keze még azon keresztül is lehet érezni! :) Nagyon Imádom az ilyen pillanatokat!!!! Csak azt nem tudom hogy a védőnőmnek mit mondjak mikortól érzem a babát mert enyhe mozgásokat már 13. héttől érzem de igazán ezeket az erőteljeseket a 16. héttől! És a napot is meg kell mondani neki?

Képet hogy tudok feltenni mert a múltkor nem jött össze :([/img]

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Sziasztok!

Annus! Sajnos kép nem készült most Karácsonykor. Egyszerűen elfelejtettük, pedig kellett volna csinálni a poimról. Most már elég látványos :lol: De majd Szilveszterkor fotóztatok a párommal vagy valakivel.

Puszi:Zsuzsi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok

Most találtam ide, és a kategóriába (2009 május) beleférek.
Csatlakozhatok?
Már ismerős neveket is láttam :)

Most pedig megpróbálok visszaolvasni, hogy megismerjelek benneteket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szia pingi :)

Üdv köztünk :)

picihencso, Te hány cm vagy a 35 kilódhoz? :shock:
Vendég
 


Sziasztok

Sikerült jópár oldalt visszaolvasnom, és ebéd előtt még a hízásról egy megjegyzés:

Fabri, emelandre: szerintem a hízással én veztek. 8kg. Bár többen körülöttem azt állítják, hogy az első egy két kilo csak azért volt, hogy arra a súlyra hízzak, ami egyébként is megfelelő lett volna nekem. Mondjuk kutyafüle is 7-8 kilot írt, de ő két héttel előrább jár.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Én is lassan visszatalálok...:) Örülök, hogy mindenki átvészelte az Ünnepet. Egyre jobban közeleg a május! Esetemben elvileg az Április. :)

Csajok, én pár napja nagyon kész vagyok. Hatalmasat nőtt a pocim, szerintem óriási lesz a végére, ha már most a 23. héten ekkora! Nagyon fáj a derekam és a medencém/ csípőm- pontosan nem is tudom, de mintha csúszna szét/ tágulna...
Ötlet?
Szóval az elmúlt pár nap eléggé megviselt, nem vagyok túl jól....:(
Babucim nagyon sokat mocorog, kalimpál, már nemcsak érezni, hanem látni is lehet!!!! A hasam jobb oldala néha kitüremkedik amikor ott kalimpál, vagy nyújtózkodik...nem is tudom mit csinálhat...
A dokim szerint a kövi vizsgálatkor ( jan.13.)Kisnyusszancs már lazán átlépi az 1kg-os súlyhatárt....
Én eddig +8 kg-nál járok!!!! Most vagyok 53!!!!! :oops: ( a 166cm-s magasságomhoz...) Annyi a szerencse, hogy kvázi minden a pocimra és a mellemre ment. De Fabrihoz hasonlóan én sem terveztem 10kg-nál többet hízni... :oops:
Teszek fel pociképet.
Ez kb. 1 hetes, azóta nőtt..... :shock:
KépKép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2008.12.28 14:57-kor.

Kép
mozza
 
 


Szia Pingi!
Akkor 2-en vezetünk a +8kg-val! :)

Anita!
Te hol tartasz? Áll még a minden héten +1kg-s statisztikád? :)
Ja és még1 kérdés: Neked kb. mennyi idő alatt fordult ki a köldököd? Először hátonfekve láttad, hogy kezd eltűnni?????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2008.12.28 15:10-kor.

Kép
mozza
 
 


Üdv. Pingi!! Jó hogy jönnek mindig új Kismamák szép nagy már a májusi babák tábora! Csak így tovább ;) :)

Pannid: 150 cm vagyok Domival 42 kg voltam amikor szültem és 33 kg-ról indítottam! 36-kg maradtam szülés után ezt a szintet tartottam nagyjából de jó lenne kicsit több maradna most :) Ezzel a babócával 35 kg- volt az indulás most kb 40-42 kg vagyok!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Picihencsó!

Atya ég!!!!Én is megakadtam a 35 kilón!!!!!Csoda hogy teherbe tudtál esni!Állítólag a kis súky se jó!Én csak egy picit vagyok magasabb mint te,pár cm,de az én versenysűlyom anno gimiben volt 47 kiló!Aztán egyszer 42 kilóra fogytam...visszanézve a képeket szörnyű gebe voltam akkor :wink:

Többi hízós kismami! :wink:
Lehet h azért nem hízok mert rátok télleg azok a kilók mennek fel most amiket én már felszedtem a baba elött(köszönhetően pár gyógyszernek),szóval még így se értek utól,most be is valllom h 63 kiló vagyok!Amúgy 50-55 között voltam az elmúlt években,de hát az említett okok miatt jöttek a kilók...


Mozza!
Üdv itt újra!Az én pocim is néha írtó sokat nő!!!Ma meg egész nap mocorgott babó!!!!!Benn voltunk apcimnál,bizti ő is örült mint én :lol: Holnap már jön haza!!!!Alig várom!Ja és a zenére szerintem táncol odabenn őfelsége :lol: Még ritmusérzéke is van 8)

Pingi!
Üdv itt!!!Sok sikert a visszaolvasáshoz,nagyon termékenyek voltunk :lol: :lol: :lol: Írjmagadról te is,hogy mi is megismerhessünk :wink:

Panndi!
Neked akkor további jó ünneplést!!!!


Képzeljétek,most mrá mindenhol van 1-2 babaruha lerakat.Pedig nem is vettem,csak otthon is találtam pár dolgot,na meg még mindig van,csak nem volt időm a régi ruhákat átnézni...Lassan ki kell pakoljam a kisszekrényt h bepakoljam a ruhácskákat :lol:

annus11
 
 


Picihencsó!

Képet úgy tudsz feltenni ha rányomsz itt alul a melléklet feltöltésére.Arra figyelj h nem lehet túl nagy a kép!De ott megtalálod mekkora lehet maximum!

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Na túl vagyok a mai takarításon meg főzésen, igez, 3-kor keltünk :) Nem tudom holnap hogy ébredek majd fel, beugrom néhány órára a melóhelyre...

Mozza,
milyen szép nayg pocid van már!!

Pingi,
üdv itt :) első babátok lesz majd?

Heni,
azon a 35 kilón én is megdöbbentem! :)
Én most vagyok 61,5 (170 cm), mikor először voltam nődokinál, akkor 63,5 voltam kb. Már 1 kiló visszajött szerencsére. Nekem is azt mondta a doki, h a havi 1 kilót lőjem be...

Annus,
vmelyik nap unalmamban kipakoltam a szekrényből, ahol a baba cuccai lesznek. Még nem teljesen kész, de már alakulgat, mint púpos gyerek a prés alatt :)
Milyen jó hosszú a tábli, mindig meglepődöm rajta!!! 8)

Apornak boldog névnapot, ha jól látom a naptárban, ma van a névnapja :)

emese1979
 
 


emese: én 172 cm vagyok, és most 62 kiló :D Zsófival ugye többről indultam, vele ilyenkor 70 fele jártam.
Vendég
 


Sziasztok

Akkor egy kicsit magamról:

Budapesten a XIII.-ker.ben lakom, - amióta a párommal megismerkedtünk. Tehát nemrég, ugyanis másfél éve vagyunk együtt. Már az elején tudtuk, hogy ez más kapcsolat mint a többi volt mindkettőnk életében, így nem is vártunk sokt a babával, mindkettőnknek fontos volt és azt gondoltuk ha megvagyunk együtt akkor semmi sincs ellene.
Nem vagyunk házasok (még), úgy volt hogy idén összeházasodunk, el is kezdtük tavaly szervezni, de annyira stresszes volt már a szervezés hogy azt mondtuk, ráér. A babát viszont mindkettőnk egyértelműen mondta: jöhet. Nagyon vágytunk rá. Talán egy olyan 2 év múlva már összeházasodunk. De nem elsődleges.
Szóval első baba.
Egyébként egy kozmetikai cégnél dolgozunk mindketten, én már csak egy hetet januárban. :lol:
Szeretjük nagyon a Balatont, a természetet, és egymást :oops:

Ööööö, nem is tudom mit írjak még.
Jaa, a terhességemre egy fél évet vártunk körülbelül, és először el sem hittük még a 20. pozitív teszt után sem. Amikor meg kellett jönnie véreztem, de éreztem hogy baba van, így elmentem az ügyeletre, ahol az ügyeletes doki(nő) elhajtott, hogy ugyan már, baba sehol, semmi rá utaló jel nincs, és különben is minek mentem ha menstruálok. Na így lett Nórika... :P
Egyébként szülni a MÁV kórházban fogok.

Naaa, jól eleredt a nyelvem. Bocsi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Köszi Annus a képfeltőltési segítséget még annyit szeretnék kérdezni hogy miért nem tudok avatárt feltölteni még 5 KB - os képet sem enged!

A súlyomra rátérve hát igen sokan meglepődnek amikor megmondom meg elégé vékony vagyok én is és valószínűleg hogy a stressz és lelki bánaz ez is közrejátszhatott ahoz hogy majd 3 évbe került hogy összejött ez a Babóca! De most már itt van a pocimba és boldogan várom az érkezését!!!!

Pingi: Én minden hónapban imádkoztam hogy ne jöjjön meg a menszeszem nagyon vágytam erre a Babócára és most itt is van :)

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Sziasztok Csajok!

Pingi, üdv itt! Gratulálunk Nórikához!

Mozza, no para! Ez így van, hogy hirtelen nagyobbat nő, és aztán úgy marad egy ideig, aztán hirtelen megint nő egy méretet. Az, hogy a medencéd is fájdogál, tök normális, hiszen gondolj arra, hogy egy kiló liszt minden körítése nyomja! És te vékonyka vagy, majd megszokod a nagyobb terhelés egy részét, egy része meg sajnois, hát a terhesség velejárója.

Picihencsó, én majdnem háromszor annyi kg vagyok, mint Te! Hát ez metál! Egyél nekem rendesen!!

Holnap megyek a genetikai UH-ra, majd jövök. Kíváncsi vagyok velem is egy percet fog-e foglalkozni a doki. Ezért jó, hogy voltunk 3D-n a Magzati Diagnosztikai központban. Annus, majd a tábliba a holnapi helyére beírnád, hogy a következő vizsgálat jan. 9, 4D: jan. 16 - a második felvonás ugyebár. Köszi, mindig csodálom, hogy milyen ügyesen karban tudod tartani a táblit.

Tinu, hahó, rég nem jelentkeztél!

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Látom még mindig a kilóknál tartunk. :) Én eddig még nem híztam semmit, sőt tartom a -2 kg-ot. Mondjuk alapból sem vagyok sovi, tehát túl sok tartalék nem szükséges. :oops: 75 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok 73 kg. Ha így haladunk egész jól fogok kinézni a szülésre. :lol:

Annus! Beírnád a tábliba, hogy köv. vizsgálat január 20.? Előre is köszönöm!

Pingi! Üdv itt!

A képekhez köszi a kedves hozzászólásokat. Arik vagytok! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk. Végül nagyon jól alakult minden, párommal kibékültünk, persze én kezdeményeztem, hiszen ezért van a karácsony. Kaptam kellemes, személyre szabott ajándékokat. Utána anyósnál, Ő is nagyon normális volt, ami meglepő! :-) Éjfélre kinyúlt a banda, így a 10 éves keresztfiamat vettem rá, hogy eljöjjön velem éjfélimisére, ahol nem volt kellemes végigállni az egészet, néztek is rám furán, mert fáztam s beálltam középre a szőnyegre. :-)
Utána hazamentünk szabolcsba a tesómékhoz, ott is nagyon jó volt, nemrégen értünk haza.


Vanni, mi tavaly Gyöngyre tettünk szalagot és befektettük a fa alá! :-)
Táncollhatsz nyugodtan, én is 8 hónaposan még lagziban roptam, ameddig bírod lehet, majd jelez a szervezeted. Az R-GO koncerten 7.5 hónapos voltam onnan viszont haza kellett jönnünk, mert annyira hangos volt, hogy megállás nélkül rugdosott.

Mi szilveszterezni a keresztszülőkhöz megyünk, visszük Gyöngyöt is. Mi egyszer adtuk le 2 napra a sógornőmhöz, mert kimentünk Svájcba az EB-re, de nagyon hiányzott végig. Ő jól érezte magát, akkor volt 7 hónapos. De azért jól éreztük magunkat! :oops:

Pingi, üdvözöllek közöttünk! Szép nevet találtatok Ti is!

Mozza, nagyon szép a pocid, te sem vagy egy vastag alkat! :lol:

Anita, sajnálom, hogy anyósod megint anti-családcentrikus volt! megértem, hogy ez rosszul esik, én sem tudom az ilyen dolgokat lesz.arni, pedig azt kellene!

Nálam megérkezett a gyomorsav, ezentúl a MagneB6 és a c vitamin mellett a rennie is mindig ott lapul a táskámban....

Holnap hozok képeket, addig is szép álmokat mindeninek!
Vendég
 


Böbi!
Az R-GO koncerten én is ott voltam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, van egy közös pont! :-) Neked elfelejtettem írni, hogy nagyon édes a lurkó a 4D-n!
Vendég
 


Helló!

Na, a kilókról sztem annyit, hogy bár asszem én nem igen híztam az elmúlt időszakban (... :) Annus, remélem, nem fog végigkísérni Vuk, Samuval azért a végefelé már nyugi volt...), mégis én vezetek, mert én meg majdnem 4x olxan nehéz vagyok alapból, mint Picihencsó. :oops: Ezek szerint mi vagyunk a két igazán véglet... :)

Üdv itt, Pingi! :)

A mindenféle csontok azért fájnak (attól eltekintve, hogy a terhelés is nő - már akinél...), mert a terhesség elintézi, hogy a babának, és nekünk is tudjanak a csontjaink alkalmaszkodni a szülés majdani nehézségeihez, és alakulnak... Szóval, kitartás. De nagyon fontos, hogy ügyeljetek rá, hogy jó legyen a tartásotok, hogy a szükségesnél ne legyen mégse nagyobb a teher a gerincen...

Mi ma voltunk anyósoméknál, mi kiköltekeztünk, hogy ne legyen sértődés... De nem volt rossz, csak fáradt voltam nagyon...

A további ünneplésekhez kitartát, örömet!

Táncoljatok, énekeljetek! Ez egy zenetanár tanácsa... Fontos, hogy a babák halljanak-tapasztaljanak már itt az elején ilyen jó dolgokat... :)

Üdv ma estére mindenkinek! :)
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Gratulálok a mozgásokhoz!Olyan jó,hogy már mindneki érzi! :lol:

Édesek a képek,Babócák,Tesókák,Kismamák! :P

Picihencso! A 35 kg-on én is ledöbbentem,a 160 centimmel,és 60 kilommal,én egy bálna lennék melletted! :lol: :lol:

Üdv.Téged,Pingi!

Panndi!Akkor jó előre kívánok Neked, BOLDOG SZÜLINAPOT(neked is különleges,nem minden éveben ünnepelsz babócával a pociban :D )!!!

Szofi! Írj majd,hogy mi volt a genetikain.

Jaj,képzeljétek,most éppen Hanna akar irogatni,majd' ráugrik a billentyűzetre,úgy rákezdett a pociban. :lol: :lol:
Apukája már mondaná(ha nem dolgozna),hogy na olyan mint,az anyukája,mindenhez van hozzá szólni valója. :lol:

Mi megyünk a barátainkhoz szilveszterezni,6-an.v.8-an leszünk,szolid házibuli keretében. :D
Tegnap megnéztük a Valami Amerika2-t,és nagyon tetszett,Picurt sem zavarta a D.S.
Mondjuk én ha majd megszületik,akkor sem szeretném tök csendben altatni,szokjon hozzá az alap zajokhoz időben.
Ez nem azt jelenti,hogy üvölteni fog a házimozi,amikor majd alszik. :)
Én hallgatok mellette zenét,és lassan elkezdek 'Bóbita,és Kisherceg ,..., könyveket olvasni Neki.
A gyermeki énemnek nem lesz megerőltető. :lol: :lol:

Szép napot nektek!

Ha valaki már nem jönne idén,
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!

Na nekem tegnap este annyira fájt egészen fenn a bordáknál...elképzelhető h a baba már odáig is elérne :shock: Vagy most arra csinálja a helyet?Reggelre szerencsére elmúlt!

Picihencsó!
Az avatarnál azt hiszem meg kell várn amíg nem leszel új felhasználó...ha jól emlékszem nekem se engedte az elején,de más okot én nem talátam rá.Egyiknap sikerült és kész!Pedig ugyan azt a képet akartam akkor is feltenni....Azért nézd meg h télleg megfelel e minden kritériumnak,jobb ötletem nincs hozzá,talán vkinek van :wink:

Szofi!
Várunk a hírekkel!!!Szerintem készülj h 1-2 perc alatt lezavarnak....

annus11
 
 


Nekem rögtön sikerült, sztem csak lehet, hogy többször ki kell próbálni, mert a kiszolgáló gép nem működik tökéletesen... :)

De lehet, hogy már nem voltam új felhasználó, mikor próbáltam. De sztem igen... :)

Mindenkinek szép napot! :)

Várunk a hírekkel, Szofi! :)
Vendég
 


Helló Csajok!

Először is, áldom az eszemet, meg Annus, főleg a Te tapasztalatodat, ami miatt elmentem a Magzati Diag. Kp-ba, ahol normálisan megvizsgáltak, különben most gutaütést kapnék. Igaziból még így is.
A fószer (hulla bunkó), kb. 3 percet áldozott arra, hogy a sárga földig ledorongoljon. Ugyanis én közöltem vele, hogy az első AFP alacsonysága, illetve eddig minden UH és a ciklusom 35 napos volta arra utal, hogy van egy szűk hét csúszás a baba korát tekintve. Erre ő kiosztott minősíthetetlen stílusban, hogy mit képzelek, hogy ki lehet pár napot mutatni.
Ehhez a "fontos" témához képest a vbizsgálat konkrétan 90 másodpercig tartott!!! - ahogy azt előre megjósoltátok. A faszi semmit nem mutatott meg, nem is beszélt hozzám. Azt se kérdezte, megnézze-e a nemét (nem tudhatta, hogy már tudom).
Ezen kívül a mérései is gyanusak, 8 napja a BPD-m volt 36 mm, most meg 46 mm??? - Ennyire azért csak nem nő gyorsan?
Na mindegy, szóval kiábrándító, hogy egy csomó pénz elmegy a TB-re, és ezt kapod. +10 e Ft, ha szeretnéd, hogy kultúráltan szóljanak hozzád és normálisan megvizsgáljanak. Ez van!
Na most kimorogtam magam!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Pingi üdv köztünk, én is új vagyok még! De nagyon aranyosak a lányok!!!Nekem még elég nehezen megy hogy mindenkinek válaszolni tudjak, és mindent nyomon kövesek! :? de remélem idővel menni fog!

Lányok meséltem a páromnak, hogy milyen micsoda szép pocikkal rendelkeztek ti is, és hát mondtátok már néhányan akinek a 2. babója lesz, hogy nagyobb a pocija mint az elsőnél! Hát engem megnyugtatott a drágám, - anya te azért elég jó súllyal is rendelkezel mellé...... hát ennyit a férfiakról,.. vagyis lehet csak az enyémről :D :D :D :D

Holnap megyek újra UH-ra remélem az AFP is megérkezik már! Habár a aki a vért levette azt mondta, hogy majd csak január 08-án mennjek érte, de a doki azt mondta, nyugodtan menjek, mert szerinte már kész lesz..... na majd meglátjuk!

Jajj tényleg én is teszek fel képet.... :? mindenki megcsodálhatja a túlsúlyomat (is) :?

Tényleg nagyon aranyosak vagyotok a képeken!

Én is érzem már a pici manó mocorgását! De sokszor megrémít, hogy ha esetleg nem veszem észre... de talán (lehet), hogy nekem is úgy rugdos, hogy nem mindig érezhető??? Nagyon remélem!

Bocsi lányok de én marhára aggódalmas vagyok....

Takarítanom kellene de semmi lelki erőm! De össze kell kapni magam! Mert holnap nem leszek szinte egésznap itthon. Tehát hajrá!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
emelandrea
 
 


Nem tudom mennyire veszitek ki a pocimat de ott van :D :D :D
Ja és a gyermek aki ámul bele a csomagoló papírba, hogy mit rejt! :D :D :D

Kép

És egy aranyos a nagyfiammal! :) :oops:

Kép

Sziasztok!

Andi

Kép
emelandrea
 
 


Sziasztok!

Szofi,
ez amitől mi is totál kivagyunk, hogy fizetsz egy valag TB-t, és ilyen szolgáltatást kapsz érte :( :(
Mi a genetikai meg a tarkóredős UH-n is magándokinál voltunk, egy főorvos asszony csinálta meg, a genetikainál is kb. 20 percen keresztül nézte a babóca agyacskáját, pocakját, gerincét stb.., a képeket kiírta DVD-re, anyumnak meg nyomtatott néhányat az unokáról. Igaz, hogy 9000 Ft-t fizettünk, de legalább láttam, hogy lelkiismeretesen megnézte a picit.

Andi,
nekem a férjem a pocakomra azt mondja, hogy mekkora belem van már :) :) pasik!!

Mozza,
a baba már csinálja magának a helyet, meg szülésig ugye a medence tágul, a csípő szélesedik, hogy a babuci feje majd kiférjen :roll:

Annus,
hogy állsz a szopipárna-projecttel?

Tegnap este tévéztünk, elég erősen elkezdett rugdosni a baba, kívülről is kicsit lehetett érezni. Persze mire az apja odatette a kezét, abbahagyta. Nem tudom, ki említette, de az én férjem is elkezdett Alien-ezni már :)

emese1979
 
 


Andi,
most láttam a képeket.
milyen szép nagy pocid van már Neked is!

emese1979
 
 


Szofi: siralmas, hogy egy ilyen fontos vizsgálatot ennyire nem vesz komolyan a doki, aztán meg egy sokkal kevésbé fontosért meg még le is gorombít. :evil:

Andi: tökéletesen látszik az a pocak és nem is kicsi! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Andi, nagyon helyese vagytok a kisfiaddal! Abszolút látszi, hogy terhes pocid van, de a párok már csak ilyenek! :-) Most még nem baj, ha nem érzed állandóan a mocorgást, később viszont fontos, hogy minden nap legalább egyszer érezzük, mert bajra utalhat, ha nem mozog, de hidd el, hogy fogod érezni. Neked is a második, én legalábbis most sokkal erősebben érzem a mozgást, mint az elsőnél.

Szofi, nem csodálom, hogy megüt a guta! értem én, hogy nekik mi csak futószalagon érkező kismamák vagyunk, de azért lelkünk is van!
Emlékszem, hogy velem a szülés után a kórházban a gyerekorvos dotornő volt nagyon pokróc, másor kiosztottam volna, de ott úgy elkezdtem sírni, na ettől még idegesebb lett! :o

Panndi, mikor születtél? csa nem pont 1-jén?

Megpróbálok feltenni képeet, remélem most sikerül.
Vendég
 


a K betűm rossz, ezért gyaran le fog maradni, bocsika!!!!!!
Kép Pont a betöltött 20. héten
Vendég
 


Sziasztok!
Látom mindenkinek jól teltek azért az ünnepek!!!
Moziban mi is voltunk,kétszer is.(a kultura utalványom lejár 12.31-én és a színházba már nem volt jegy) Nem is tudom korábban mikor voltunk.Azt hiszem még a Harry Potteren. :oops: Most megnéztük a Négy karácsony-t és az Esti mesék-et.Aranyos volt mindkettő. A babát sem zavarta különösebben a dolog.Viszonyt a túlzott evészetem annál jobban.Ugyanis pár napja olyan hasfájásom volt!!!!!Nem tudtam megmondani mim fáj konkrétan, csak azt éreztem,hogy görcsöl,nem tudok kiegyenesedni.De nem a pici felől jött,ebből gondoltam,hogy emésztési.Aztán pár óra alatt elmúlt.Azóta meg igyekszem odafigyelni mennyit eszem, és hátha úgy könnyebb lesz.Tegnap pl. nem ettem annyit és máris 1kg-al kevesebbet mutatott a mérleg.
Szofi!Örülök,hogy nem találtak bajt.Ezekben a morózus mufurc dokikban az a jó, hogy nem sokat szól,de ha bajt észlelne szólna úgyis!! Nyugodj meg, és koncetrálj arra,hogy minden ok lesz.Most én is ezen "dolgozom", hogy elsajátítsam a pozitív gondolkodást.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi!

Na látod,én ezért nem szóltam egy szót se ahhoz a dokihoz!!!Mert ha kérdezni mersz akkor bizti jól a földbe döngöl....Én majd január végén szeretnék megint 4Dre menni,lehet h túl sokat költök erre,na de most tudom megnézni h milyen is odabenn!Ha kinn van akkor már késő lesz!Nem utolsó sorban érdekel hogy hogy van a drágám,mekkora,fejlődik e szépen stb.
De azért túl sokat ne dühöngj ezen!! :lol:

Emese!
Jelenleg úgy állok hogy van szabásmintám,megvan a leírás hogy kell megcsinálni.Aztán már csak az anyagot kéne beszereznem,na meg a töltetet...de még mindig nem találtam ilyen gyöngyöt....vmi lakástextiles,vagy kellékes vagy ilyesmi boltot ajánlottak,azt még felkeresem.Ha nincs,akkor rendelek netről!Szóval majd január első felében fog elkészülni a párna :lol:

Andi!
Jók a képek!Nincs is súlyfelesleged!Szerintem csini vagy,és látszik ott a baba is :wink:

Dóri!
Hát nem tudom h mi lehet a baj az avatarral,nekem télleg sokáig nem engedte.....lehet h szerver hiba télleg.

annus11
 
 


Kép Az otthoni kutyusommal

Kép Anna és Peti - Kistesó érkezik
Vendég
 


Na közben meg írtatok...


Farkas!
Nekem már a 8.héten is nagyobb hasam volt mint itt neked :lol: Tök érdekes h mennyire másképp gömbölyödik mindenki!

Kutyafüle!
Ne is mondd!Eddig nekem 2szer volt olyan görcsöm...én bélgörcsnek nevezném leginkább.....szörnyű!Most megint szedem a magne B6ot,hátha az ellazít ott is!És nekem nem is attól h sokat eszek,de van h 1-2 napig nincs széklet aztán meg ilyen kínkeservesen jön...bocs a részletekért :oops:

Na megyek,épp leolvasztom a hűtőt!!!!

annus11
 
 


Annus, pedig azt mondják, a másodiknál nagyobb a has, ez is csak alkat kérdése. Én viszont hízok, még rá sem mertem állni a mérlegre! :lol:
A székrekedésre már írtam valainek, hogy megfelelő táplálkozással elég jól kordában lehet tartani. Zöldség, főleg paradicsom, kevés fehér kenyér, inkább barna és lehetőleg kevés csoki, nálam bevált. Amióta odafigyelek, nincsenek rekedéses problémáim.
Később, amikor a legtöbb kismamának vasat kell szednie, különösen fontos lesz odafigyelni.
Vendég
 


Sziasztok!

Ok, akkor tényleg nem én vagyok az egyetlen rendmániás...férjem szerint már orvosi eset...én reggel óta takarítok, pakolászom...de nem bírom elviselni, ha nem tipp-topp minden. :)
Btw, leszakad a derekam...szóval lassan abba kellene mára hagynom....

Szofi!
Sajnálom, hogy bunkó volt a doki...jellemző...velem szerintem azért normálisak, mert az integráltnál már a férjem 'bemutatkozott' nekik, (kifejtette a véleményét, hogy nekik az a dolguk, hogy minden kérdésünkre válaszoljanak, hiszen egyfajta szolgáltatást nyújtanak- amivel én is 100%-osan egyetértek, csak én kicsit más stílusban adom magam elő...) + a folyamatos 'jattolás' is nyomott a latba...no comment
De a mérés szerintem jó!!! Nekem 12 nap alatt megduplázta a babóca a méreteit a második integrált és a genetikai között!!!!!
Hihetetlen mértékben nőnek!!!!! :Kis sózsákok! :)

Andi!
Nagyon szépek vagytok!!!!A pocid, a fiad és a fátok is gyönyörű!

Annus!
Majd írd meg, ha találtál valahol szopipárnába gyöngyöt, az enyémet nem ártana lassan kicsit feltölteni, mert eléggé szétszettük már, puhibb lett...:(

Farkas!
Rajtad sem látszik még nagyon a poci. :)
Gyönggyel mekkora volt? Sztem neked a 8. hónapban lesz kb. akkora mint nekem most.

Én ezt nem értem...nekem miért ekkora? ( férfiak...az én párom sem semmi: 'hányszor mondtam Drágám, hogy rágd meg a görögdinnyét, mielőtt megeszed, és ne egészben nyeld le!'- vicces :x )
A medencém-csípőm-derekam változatlanul fájdogál, köldököm lassan kezd kifordulni :( , pont úgy nézek ki, mint egy pálcikalábú-nagyhasú Telletubbies ( csak a sapka hiányzik a fejemről )...

Kép
mozza
 
 


Annus!Igen bélgörcs volt.Nem igazán találtam a megfelelő szót. Én is szedem a magnéziumot.Nekem a doki írta fel:magnesii citricti. Annyira biztosan jó, hogy nem igazán görcsöl be már a lábam.Mert én ott éreztem piszokul. A széklettel mostanában nem volt gond. Sőt, most hogy ennyit ettem nem is egyszer voltam naponta.(Tudod ha részletezünk részletezzük rendesen. :lol: )De az a kellemtlenség viszont gyötör, hogy jóformán bármit eszem,felfúj.Mi kevésbé,mi jobban. Ez elég rossz.De ez is csak úgy egy hete van.Hátha ez is elillan.Ha nem,akkor elpanaszolom a dokinak.
Képzeld írtam a Szilvinek a kismamanadrágról,de nem válaszolt. Végül úgy döntöttem megoldom.A neten nem találtam nekem tetsző kismamafarmert.A boltban alaphangon 8-9 ezer,és én annyit sajnálok rá.Szóval végül az egyik turiban vettem egy tök jó állapotú Levis csípőfarmert 2400-ért.Meg anyagot hozzá.A varrónő megcsinálja,"kismamásítja" és így 3500-ból van egy nadrágom. Csak el akartam újságolni milyen szerencsém volt vele.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja még 1:
Farkas!
Gyöngy annyira cuki! :) Hasonlít nagyon a papájára ( legalábbis ahogy a fotók alapján ez megállapítható).
Kiváncsi vagyok, hogy a mi Pockunk kire hasonlít majd jobban. Szerintem a férjemre fog. ( 4d uh-ból már összekombináltam :) )

Kép
mozza
 
 


Mozza!Ez nagyon alkati kérdés. Te is szépen előre gömbölyödsz, míg sokan kiszélesednek.Nekem is nagy a poci.Majd csinálok és rakok fel képet. Meg eleve Te nagyon vékony vagy.Nem párnázza körül semmi a babát,ami optikailag kicsinyítené a pocakod. Egy teltebb nőben jobban "elvész" a pocak. Szerintem örüljél bátran neki, hisz nagyon csinos vagy!!! :D Meglásd megszülsz,és úgy leszel,mint a kolléganőm,észre sem lehet venni,hogy babája lett egy hete.Olyan vékony. Szerencsés alkat vagy!!
A rendmánia.Hát igen. Ismerős.Én tegnap este fél 10-ig rendezkedtem,meg pakoltam, hogy minden a helyére kerülhessen.Akkor is csak azért hagytam abba,mert egy masszírt ígértem életem párjának. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza, igen, Gyöngy tiszta apja! Viselkedésben is! (hiszti) :-)

Catolok képet Gyöngyös pocakkal, i Kép Uccsó pocakos kép, 2007. 10.29. tt már 30 perces fájásaim voltak, rá 20 órával született meg.
Vendég
 


na, megirtam a kis monológom, erre elúszott az egész! :twisted:

gyomorgörcs ritkán, de nálam is szokott lenni, de annyira fáj, h mozdulni nem birok, görnyedve fekszem egy fél órát, ami után jobb...

Böbi,
anyum velem nagyon sokat hízott, meg nagy pocija volt (pedig én 2,4 kiló körüli voltam, meg 48 cm, 8 hónapra születtem), hugommal meg öcsémmel kevesebbet hízott, pedig ők 1 kilóval nagyobbak voltak nálam.
Gyöngy nagyon aranyos, ahogy az ajándékkupac fölött nézegeti a könyvét :D

Most keresgélek 4D-re rendelőt, Ti merre voltatok, mik a tapasztalataitok? Gondolom mindenhol kedvesek (ennyi pénzért lehetnek is...), inkább az érdekelne, hogy tapasztalt, uh-s minősítssel rendelkező doki végzi-e a vizsgálatot, hogy ne "csak" mozi legyen, hanem rendesen nézzék is meg a babát.

Ezt az egyik oldalon találtam:
"Hasznos tanácsok vizsgálat előtt

20. hét előtt érdemes telt hólyaggal érkezni a vizsgálatra, mivel az egy kicsit feltolja a méhet, így könnyebb látótérbe hozni a méhüreget.
20. hét után célszerű vizsgálat előtt csokoládét enni, ásványvizet, kávét, vagy feketeteát fogyasztani, hogy ébren legyen és mozogjon a baba. Ez azért szükséges, mert ha a vizsgálófejnek háttal fordul a pici, vagy éppen eltakarja a méhlepény, még mindig nagyobb arra az esély, hogy hamarosan visszafordul éber állapotban, mintha éppen aludna."

emese1979
 
 


Böbi! Nagyon szép a fátok, de hol a pocakod? :lol:

Szofi! Én is nagyon utálom az ilyen mufurc orvosokat, mert az ilyenkor alapból idegesek vagyunk, aggódunk, ne kelljen már egy ilyen tapintatlan alak miatt is mérgelődnünk! :x Nekem szerencsém van, mert mindig a saját orvosom csinálja a genetikai UH-ot is. Aznap kell mindig mennem amikor ő van beosztva Uh-ra. Mázli.

Emese! Én a Biovital Egészségközpontban voltam. Azért mentem oda, mert kiváltottam a Kenguruban a Kismama kuponfüzetet, és a vizsgálat árából 3000 ft-ot le lehet vásárolni kengurus cuccokra. Egyébként nem biztos, hogy még egyszer odamennék, mert hiába egyeztettem előre időpontot, elfelejtették regisztrálni. Bár lehet, hogy ez csak egyszeri figyelmetlenség volt. Másfél óra múlva volt egy szabad hely, és akkor tudtam bemenni. Viszont aki a vizsgálatot csinálta nagyon kedves volt. Végig babucinak meg tündérkének hívta Kistesót és részletesen magyarázott mindent. DVD-vel együtt 10000 ft volt a vizsgálat. Ja és 5 db képet kaptunk.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!!!

Úgy látom visszatért az élet.....
Én is eltüntem,mert központi hiba volt a net szolgáltatónknál.Ma délelőtt vérvételen voltam.Grétinek fáj a torka. :(
Nagyon jók a fotók!Már mindenki csini kismama.Nekem már kabátba is látszik.Majd teszek karis képeket,de még anyuék vannak a gépen.
Mozza!Nekem is így fájt mindenem,pont akkor mikor 1-2 nap alatt rengeteget nőtt a pocim.Szinte csak feküdni tudtam.Már nekem is látszik,mikor rugizik Hanna.Már GRéti is érzi.
A köldököm is pár nap alatt fordult ki.Nem volt előzménye.
Reny nagyon jók az uh-s képek!!
Andi látszik már ott a baba is,egyáltalán nincs felesleg rajtad.
Picihencso,örülök hogy minden rednben,maradjon is így.Végre van valaki,aki kevesebbel kezdte a terhességet,mint Én.
Én 39.5kg-al indultam.Anyuék mértem magam tegnap,így ünnepek után......és 46kg vok.Haladok én is.Most 2kg jött rám karácsony alkalmával. :oops:
Rakok pocis képet,ez betöltött 20 hét után van.Majd a többit meg elhozom anyuéktól és rakok azt is.
Szép napot!
Kép Pocak 20hét 4 nap
Kép
Kép Grétike

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát akkor pocis kép rólam is. :oops: Kép Oldalról... Kép ...és szemből

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anita, Gréti gyönyörű!!!!!
Én általános iskolában voltam utoljára 40 kg alatt, nem tudom, hogy csináljátok! :lol:

Reny, a Ti fátok a nagyon szép! A pocakos képen nem a mi fánk van! :-) Csak mivel aznap nem voltunk itthon és pont félidőben szerettem volna képet, így egy baráti párnál készült. Mi tegnap estig nem is voltunk itthon.

Ha felébred Gyöngy, akkor talán ma mi is eljutunk moziba, a sógornőm bevállalta Gyöngyöt. Párom szeretne nagyon menni, azt mondta, már úúúúgy lenne kettesben velem egy kicsit. Aztán majd végig azt látom a moziban, hogy a telefonjában nézegeti a gyerek képeit! :-)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: