Jucus!
Felnőttszemmmel
Megjelent egy olyan szalvéta, amin égövek (vagy mik) vannak, egy szalvétán az összes. Tudom, hogy Phaedrával kedvelitek, ezért szólok...
Ancsa!
Vegyük át mégegyszer ezt az égetést:
ha az van rajta a lakkomon, hogy 180fokon kiégethető 30 percig, akkor azt azt jelenti, hogy addig kell égetni, hogy maradandó legyen, vagy MAX. addig szabad a sütőben lennie?
Ha kiégethető lakkot használok, akkor az kiégetés után mosogatás-álló is marad?
Kata!
Nem biztos, hogy a HÉRA nem jó, talán próbáld ki egy kisebb darabon. Mondom, nálam a mennyiség is túlzott volt szerintem.
Áfonya!
Én egy porronggyal töröltem fel egyszer a h.cellg-olyókat. Majd jött a párom, és ugyanazzal a ronggyal áttörölte az autó műszálas üléseit.
A többit képzelheted
Süti!
köszönöm az órás tippeket. Most kaptam egy címet, ahol az órásoknak árulnak alapanyagokat. Ha ott nincsen, akkor mindenképpen szólok Neked a falióra miatt
Gwen!
Köszönöm a doboz méreteit! Én is így gondoltam a működését. Az a baj, hogy most sem kaptam dobozos PZS-t, de már nagyon nekiállnék. Úgy emlékszem, hogy egy méret van belőle.
Pad: miért nem csak egy Micimackós szalvétát teszel középre úgy
körbefestve a fákat, mint Anyapoc tette azt nemrég? Vagy pl kivághatnád a második szalvétáról a fát, és azzal együtt komponálhatnál egy képet. Vigyázz, az erős háttér benyelheti a kék eget!!! Talán a háttámlát is összepacsmagolhatnád festékkel. Bár, tudod, én megrögzött ősszepacsmagoló vagyok...
Én is elfogadnék egy ilyen paladarabot
A repesztődet nem ismerem, de
itt biztos találsz róla valamit.
Kösz a franciaórát
Toma!
Köszönöm az óraszerkezetes tippet, majd meglesem azt is
Ancsa!
Fenti link van németül is, hátha segít, feltéve, ha még van belőle.
Anyapoc!
nepper számát előkerítem. Olyan szép lapokat láttam tőle, hogy kár lenne kihagyni.
Az edényalátét (csempe+szalvéta) simán olyan randa lett, mint a bűn. Felpúposodott a szalvéta sülés közben. Tudhattam volna, hogy a konyha nem az én területem
Jamina!
Beszéljük már meg, hogy ilyen ajánlatokat csak mellékelt csekkel együtt teszünk fel
Csi