Új privát üzeneted érkezett!

Csige-bige: tesztelj nyugodtan! De a frizudat ne ahhoz igazítsad! El sem tudom képzelni milyen lenne,ha a teszted -! De persze ++++os lesz,mert nagyon szorítok!
Nitácska: neked is megy a drukk++++++
misszike
 
 


Ez aranyos volt Misszike, köszönöm :lol: Igazából ez alatt csak azt értettem, hogy ha esetleg pozitív lenne a teszt, akkor diszkréten festenénk csak a hajamat. Normál esetben barna melírt szoktunk beletenni és szőke alapszínt festünk, de már mondta a fodrász, hogy ha babás leszek, akkor semmi alapszín, csak szőke melír lesz benne, mert az nem szívódik fel, hanem csak lemarja a színt és nem károsítja a magzatot. Szóval azért akarok tesztelni. Igazából egy kicsit elbizonytalanodtam a hónap sikerességében, mert ez elég kemény hét volt a melóhelyen és még a férjem is tiszta bugyuta volt a héten, így elég sokat idegeskedtem. Remélem ez nem befolyásolja az eredményt.

KépKép
csige-bige
 
 


csige nagyon nagy drukk!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

aranyosak vagytok köszönöm :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: amikor a legzűrösebb az ember élete akkor jön össze a baba. szóval akkor hétfőn tesztelsz??
Tök jó ajándék lehetne a párodnak a fa alá nem??

Kép
csucsu05
 
 


Huuuu mi ez a csend????? :shock: Látom mindenki a karácsonyra készülődik :wink:

annus11
 
 


Itt vagyok, csak ma itthon volt a férjem és nem igazán jutottam gépközelbe, délután pedis a macsekot fürdettük meg, hát nem volt egyszerű mutatvány, mert van haja rendesen :lol: De túl van rajta, bár most utál, látom az arcán :lol: Ez van, jön a Karácsony :lol:
Nekem fájdogál a hasam, nem állandóan, hanem alkalmanként. Olyan furi. Tegnap délután meló után kitakarítottam még és néha görcsölgetett a hasam, mintha tiltakozna és nem esne jól. Így csak felmosás lett a vége és fürdőpuceválás, semmi több és pihiztem. Jaj, ma annyira kívántam az erőset, hogy az ebédnél erős pistát tettem a tejfölös borsólevesbe, pedgi nem hagnzik túl jól :shock: De ez még nem volt elég, mert a paprikáskrumpliba is tettem és az is fincsi csípős volt. Annyira kívánom a csípőset, hogy magában tudnám az erős pistát enni most. Lehet hogy meghibbantam :lol: :shock: Hétfő reggel tesztelek és egyuttal a leleteimért is megyek és felhívom a dokit, ha még nincs szabin.
Most lépek, mert nézem a szombat esti lázt.
Jó éjt mindenkinek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Szabina lányommal én végig erőset ettem volna. Remélem ez nálad is jót jelent. :)

Kép
csucsu05
 
 


én is erőset ettem máténál.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát jó lenne, ha nekem is hasonló miatt kívánná a szervezetem az erőset :lol: viszont nem hiszem hogy az ilyen korán már jelentkezne :shock: Egyébként amikor a nyáron babás lettem és még nem tudtam hogy az vagyok, meg voltam őrülve a kínai csípős-savanyú levesért, de jó csípősen és a jó csípős kínai kajákért :lol: Remélem most is hasonló miatt kívánom az erőset.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát nekem úgy tűnik, hogy ebben a hónapban sem jött össze a baba. Délután görcsölgettem, most pedig már rózsaszínes folyásom van, szerintem meg fog jönni holnap. Hát eléggé elkeseredtem. Annyira reménykedtem ebben a hónapban. Beszedtem a clostit, voltunk pihizni, fergeteges együttléteink voltak és így sem. Hát nem tudom, hogy mi lehet a gond. Pedig most még inkább szerettem volna, így karácsony előtt.
Remélem Nitácska te nagyobb sikerrel jársz.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: még azért ne keseredj el,2 nap sok idő! Tesztelj egyet Kedden,az már biztos sztem! Fel a fejjel!!!
misszike
 
 


csige ami rendes piri nincs remény mindíg van....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm a biztatást, de most nem igazán hat. Azért megpróbálom összeszedni magam és karácsonyra talán már jobban leszek. A férjem próbált viccelődni tegnap este és ma reggel, de nem igazán sikerült felvidítania. Reggel teszteltem egyet és csont negatív lett. Tuti nincs baba. Tegnap óta görcsölgetek.
Megvannak az eredményeim és a 21. és 23. napi vérvétel ereménye is 20-as lett. A multkorihoz képest szerintem jó. A dokival még nem sikerült beszélnem, de majd még hívogatom.
Azt nem értem, ha ez is stimmel, akkor miért nem sikerül a baba :(
Na most megyek, reggelizem mert arra még nem volt időm.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

csige nagyon nagyon sajnálom, pedig annyira bíztam benne.

Na és többiek Nitácska? Kexi, timejka veletek mizus?

Én ma voltam dokinál. Minden rendben van, láttam a picikémet. Bár ez a doki az égvilágon semmit nem mondott. Pont úgy mint Annusnál futószalag volt az egész. Két perc öltözéssel, lelettel együtt. Annyi van a papíron hogy CRL 61 mm, és Tarkóredő 1,2 mm. Vérvétel nem volt, mert az ünnepek miatt már nem csinálják meg, majd hétfőn kell visszamennem. EKG-n is voltam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sikerült beszélnem a dokival és beolvastam neki az eredményeket. A leleteken az áll, hogy nagyobb mint 20 ng/ml, ami a doki szerint jó és van pé, a clostinak köszönhetően pedig emelkedett a mult havihoz képest. Ehhez képest mégsem vagyok babás. Azt mondta a doki, hogy szedjem még be a két doboz clostit és ha akkor sem sikerül, akkor találkozunk és megbeszéljük a továbbiakat. Most egy kicsit el vagyok keseredve, de legalább egy gonddal kevesebb, mert a progiszintem jó és ha babás leszek, akkor nem kell emiatt is aggódni. Egyébként ez a hónap ugyan olyan mint a mult hónap. A 26. napon vérezgetek és napra pontosan a 28. napon megjön. Úgy tűnik, most állt be a ciklusom. A 35-40 napokhoz képest ez nagyon szép szerintem. Remélem most az ünnepek alatt kicsit gyorsabban telik az idő és akkor már ismét egy újabb hónapban vagyunk.
Gabi gratula az eredményekhez. Már elmultál 12 hetes, te már a finish-ben vagy.
Drukkolok lányok, ha azért valaki produkáljon két csíkos tesztet karácsonyra.

KépKép
csige-bige
 
 


Kép

mai pocak fotó

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csini!!! :D :wink:
Elég lesz majd most már neked ellátni a gyerkőcöket is meg ezt a hatalmas házat rendben tartani!

Kép

Kép
syl100
 
 


Na hozok én is pocakfotót,bár nem a legjobb beállítás....Mi már karácsonyoztunk Szolnokon!Jól el is fáradtam!
Kép
Kép

Na az egyik kép a karácsonyfa Szolnokon,a másikon meg a férjemmel vagyok.

Gabi!
Szépen növöget a pocakod :lol:

Csige!
Én 4 havi clostyt szedtem be,nekem is 20 feletti volt a progiszint,minden oké volt.Mégis az 5.hónapban jött össze!!!!!Szóval nyugi,ez nem olyan egyszerű ám!Sok mindennek kell egyszerre teljesülni ahhoz h a hímivarsejt elkapja a petécskét :lol: Na és így ketten együtt szépen befészkeljék magukat :wink:

annus11
 
 


Annus jaj de csini vagy, szép pocakod van neked is, és lányra tippelek. Kiváncsi vagyok bejön e.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


VElem nincs semmi. Kb. 10 nap múlva derül ki, hogy terhes vagyok, vagy nem. El vagyok havazva, most takarítottam ki a szobát meg a konyhát. Holnap már csak sütök meg karácsonyfát kell venni, meg még ajándékot.

Annus tök szép a fa. Na és a pocid, nagyon csini vagy.

Gabi nem térek magamhoz a pocidtól még mindig. ekkora. Jól laktál?

timejka
 
 


Szaisztok. Én meg nem voltam mert a lánykámnak tartottuk a 3szülinapját vasárnap. Egész nap főztem sütöttem. És este 9kor mentek el a vendégek.
Tegnap uh voltam. A bal oldalon van egy 18mm-es tüsszőm. Nekem a jobb oldal nem jó tehát most a jó oldalon van tüssző.
De én keveslem ezt az egy tüsszőt igaz napi egy szem clostit szedtem.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Lányok,

pénteken hajnalban teszteltem és naggyon naggyon pozitív :D Tegnap voltam dokinál és 4 mm-es szabályos petezsákot látott, kaptam bromocriptint és Utrogestant, jan.5-én kell mennem újra!! Nagyon örülök, Párom még nem tudja, a fa alá szánom a poz.tesztet, meg a doki papírját! Biztosan nagyon Boldogságos lesz!!! Csak bennem van az aggodalom, nehogy megint baj legyen Vele...
Amiatt aggódozom, hogy ma már abszolút nem fáj a mellem!! Egész eddig azt hittem, szétszakad, s mára elmúlt...ez baj?
Csige: sajnálom, higy nem jött össze a december...ilyenkor olyan rossz érzésem van, hogy én itt örömködöm, s van aki szomorkodik
:(
kexi
 
 


Kexi!

Akkor egy halk gratula!!!!!Szép ajándék lesz a fa alatt :wink:
Az nem baj ha nem fáj a cickó!Nekem se fájt mindig.Sőt!Az volt az utolsó tünet ami megjelent,és egy 2 hét votl amíg érzékenyebb volt,aztán ennyi.Azóta se fáj....
Ha szeded a gyógyszert minden oké lesz!!!!Drukkolok!!!!

Gabi!
Na majd meglátjuk...még mindig nem tudjuk h fiú v lány!De dobok oldalról képet,úgy totál más a formája :lol:

annus11
 
 


Kexi: Gratul a teszthez. Szupi lesz a karácsonyotok:9 Párod meg nagyon fog örülni:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Kexi hatalmas gratula neked. Annyira örülök neked. Nem lesz semmi baj, majd meglátod. Egyébként érdekes mert nekem is az első pár napon fájt a cicim, aztán mikor elkezdtem az utrot akkor ez elmult, nem tudom miért. És most hogy abbahagytam megint úgy elkezdett fájni hogy éjjel alig bírok oldalt feküdni. Nagyon szép karácsonyotok lesz az tuti.

Én ma nagyon elfáradtam, reggel óta mászkáltunk, vásároltam. Kaját meg még egy két dolgot.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kexi nagy gratula nektek és hát nem is kell ennél szebb karácsonyi ajándék. Vigyázz magatokra.
Annus nagyon szép a pocid már, szépen növöget :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Kexi:GRATULÁLOK!!! :D

Annus:Húú,nagyon csini kismama vagy te is!!

BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

PUSZI!

Kép

Kép
syl100
 
 


kexi gratulaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mindenkinek Békés, Boldog karácsonyt kívánok!

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

hoztam egy pár képet.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kexi: hatalmas gratula,pihenj sokat!
misszike
 
 


Gabi!

Tök szép a fátok!!!És az a rengeteg ajándék!!!!Mondjuk egy ekkora családba kell is!Nagyon szépek vagytok mind :wink: Majd én is hozok képet a mi fánkról!Idén én választottam,és csak egy picit akartam :lol: Végül jó magasra feltettük így nem is olyan pici :lol:

annus11
 
 


Gabi: Szépa fátok és a gyerekek is. Hogy bírtad a karácsonyi készülődést??

Én is teszek a fánkról képet.
Kép Kép

Kép
csucsu05
 
 


Kexi gratulálok!

timejka
 
 


jaj annyira szépek a fák..........
gabi nem semi az a rengeteg ajándék... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nagyon szépek a képek Gabi.
Milyen szép karifája van mindenkinek. Majd én is hozok a miénkről.
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de olyan gyorsan elszaladt a karácsony. Sajnos nekem a férjem dolgozik a hétvégén, így visszarázódunk a régi kerékvágásba.

KépKép
csige-bige
 
 


csige az én párom is dolgozik.sőt már tegnap is dolgozott :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: sajnos hamar elmúlnak az ünnepek és jönnek a hétköznapok. :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Régen jártam felétek, de nem felejtettem el senkit!
Sajnos volt kis probléma (bevéreztem), de nem tudjuk mitől volt, mert szerencsére nem lett belőle gond. Úgyhogy szigorú fekvést írtak elő, így nem tudtam a gép elé ülni.
De most megkiséreltem.
Remélem mindenkinek boldog karácsonya volt!

Kexi, gratula a pozi teszthez, és vigyázz magatokra! Pihenj sokat!

Nita, ti a kövi hónapra gyúrtok? Bocsi, ha írtad,csak nem olvastam sokat vissza! Drukkolok Nektek!

Csucsunak is szép petécskét, és minél előbb kétcsikos tesztet!

Annus, Gabi, tök szép nagy már a pocitok! Nekem még nem látszik ennyire, bár ha jól lakom.. De ha mennem kell dokihoz, már kismama gatyót kell felvennem, mert a másik szorít.

Bocsi, ha valakit kihagytam, mindenkinek sok sikert a projekthez, kismamáknak meg jó pocakosodást!!

Kép
szilvia80
 
 


Csige!
Az én férjem 26án hanali 4kor kelt és ment be melózni...készenlétben van,így legközelebb csak 29én délután látom....Vagyis holnap beugrok hozzá,mert viszek vmi kajcsit neki :roll:

annus11
 
 


Hát látom akkor nem csak én vagyok szalma az ünnepek alatt :( Nekünk most volt az első karácsonyunk, hogy nem dolgozott a férjem karácsonykor, viszont tegnap és ma már ment. Innentől kezdve, pedig akkor lesz itthon amikor én dolgozom és fordítva, de hát ilyen az élet. Még szerencse, hogy arra azért van időnk, hogy össze-össze bújjunk :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Na még szép, hoyg időtök van az össze bújásra. Majd többet taliztok ha lesz babó és otthon leszel:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: pont ezt mondta a férjem is ma reggel. Mondta, hogy kevés olyan férfi van, aki annyit van otthon a feleségével mint amennyit ő lesz akkor ha már itthon leszek várandósan vagy baba lesz. Hát most ezt várom. Valahogy már annyira elegem van a melóból. Már olyan rossz szájízzel megyek be dolgozni, de most nem akarok váltani a baba miatt. Viszont egyre inkább gondolkozom azon hogy ha sikerülne, akkor lehet hogy már az elejétől itthon maradnék táppénzen. Nem tudom. Olyan jó lenne néha a jövőbe látni, hogy mikor lesz kisbabánk, hogyan alakul a jövőnk. Talán majd a 2009-es év meghozza nekünk is a szerencsét.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: a 9-es számban bizok én is. :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Remélem mindenkinél jól telt a karácsony. Nálunk minden jól sikerült, a kaják és a bejgli isteni lett. Gyerekek örültek az ajándékoknak. Én viszont 24-én annyira fáradt voltam hogy főzés közben többször le kellett ülnöm, mert alig álltam a lábamon. Gondolom azért mert előtte két nap már egésznap csak mentem, vásároltam. Éjfélig bejglit sütöttünk meg csomagoltunk. Én imádom a halat de valahogy most annyira nem kívántam, hogy nem is ettem belőle, egyedül csak a halászléből. Na a savanyút azt igen, abból ettem.

Én holnap megyek a kombinált tesztre, remélem most már nem feleslegesen, de cseles leszek, előtte mielőtt indulnék, felhívom a korházat és megkérdezem hogy tényleg le veszik e, mivel ugye megint ünnepek jönnek.
Délután meg a védőnőhöz megyek.
És képzeljétek egyre jobban érzem ahogy mozog a csöppség. Enyhe simogatásokat érzek, tök jó, annyira jó érzés újra átélni.
Teszek egy pár képet, nagy lányom tegnap volt 10 éves, meg egy mai pocakos fotót.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi szép nagy már a pocid :D Most már igazi kismamis, lassan utoléred Annust :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Nem Annus éri utol a Gabit pocakügyileg? Nekem úgy tűnik, lehet, hogy rosszul.

Kexi akrtam kérdezni, hogy kibírtad, hogy csak szenteste mondtad apának a jó hírt?

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?