Új privát üzeneted érkezett!

TIMEJKA
Olvastam a sikertörténetek között néhány érdekességet ami elgondolkodtató, és sztem is igaz, hogy az aki a rosszra gondol rossz is lesz, aki negatív ember csupa negatív embert vonz magához.... stb....
Még nézegetem az oldalt, de amit Linácska említett arra még nem találtam rá! :(

VICKY
NAgyon szép a fátok, és csúcs az angyalka!

ZSUZSKA
Annyira sajnálom, hogy így elcseszték az ünnepet. :( Kitartás!

BIKFY
Tudtam én, hogy lazán átvészeled a dolgokat.
Én sem vagyok már annyira ellene a fiúknak, legfeljebb a következő tesóbabák egyike lesz lány. A vonalzóm is kék! :wink: Ma is tündéri volt a telefonba a mostohatesóm kisfia! :lol: Zsigiről, Lackóról és Nándikáról meg ódákat tudnék zengeni! :lol:

dita75
 
 


Bikfy,

sajnálom, hogy ezen az estén át kellett esnetek. Nálunk is ez volt, nekem nem az idegenek megjegyzése esett nagyon rosszul, hanem amikor valamelyik "nagyon okos" családtag osztotta az észt. Olyankor úgy éreztem, hogy fel tudnám pofozni. :roll:

Dita,

jók a képek. :wink:

Linácska,

készültek ma fotók a tappancsos ruciban, de még nem töltöttem fel a gépre.

Zsuzska,

sajnálom, hogy a cukormérő is kibabrál veled :cry:

Kata,

igyekszem visszafogni a CH fogyasztásomat, remélem nem lesz gond a cukrommal.

Timejka,

nagyon sajnálom a mensit :cry: Remélem hamarosan összejön a baba...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt csajok,


Jó hideg van kint, lefagyott minden. Férjemet már korán üldöztem a mérővel. Ment Pestre. Remélem hogy sikerül rendberakni mert holnap már nagyüzemben kell szúrogatnom magam.


Hogy teltek lányok az ünnepek??? Mindenki halálra ette magát??? Sajnos én éreztem ennek a feelingjét hogy nem ehetem azt amit akarok. Inkább lelkileg visel meg mint fizikailag. De erre számitottam. Régen nagyon sokszor ettem keveset, dobáltam már le magamról 20kg-ot is. De mindig a saját jól bejáratot módszereimmel, és ettől féltem hogy egyszer majd az életemben eljön az a pillanat amikor megmondják mit ehetek. Ez lelkileg összeroppantot. Várom már piszkosul a januárt hogy beálljon ez a dolog és egy picit hagyjanak már békén :twisted: :evil: :evil: :evil:

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Zsuzskám!

Ne keseredj el, neked legalább már lakik valaki a pocakodban. Én ugyanezt a szar diétát csinálom, oszt még csak édes terhem sincs. A karácsony majdnem megbolondított, ott voltak azok a finom sütik, stb. És én sem ehettem semmit. Persze én eddig nem is szerettem a sütiket és az édes ízt, na de amióta tilos.... :twisted:

Na és akkor mindemellé le kell írnom azt is, hogy én alapjáraton vagyok 48 kg és mindemellé 170cm, a diéta óta meg lement még vagy annyi kiló. Na gondolhatod a rokonokat. : Jaj, kislányom, mi történt? Olyan rosszul nézel ki. Hogy lesz így baba? Ezzel a súllyal akarsz gyereket? A férjem öreganyja is felhívott tegnap reggel, hogy ugyan áruljam már el, mi a baj, mert látják ők, hogy nem stimmel valami, sápadt vagyok, vékony és szomorú. Nekem persze záporoztak a könnyeim, megszólalni sem tudtam. Ekkor vette át a férjem és le..szta a mamát, hogy hagyjon már békén bennünket. Na, hát így élek én és a diétám... :evil:

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic Drágám!

Nyugi, én fel is pofoztam mindet, legalábbis gondolatban. Csak úgy záporoztak a taslik. Legalábbis én így éreztem. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Zsuzska! ...fel a fejjel,az eleje nehéz,utána megy,mint a karikacsapás!

Drága Monic,olyan szépet írtál priviben,KÖSZÖNÖM! Most látom,hogy Te már a harmincadik hétbe lépsz,ez hihetetlen!Most írtad,högy sikerült és itt vagy a finisben!!!!!!!

Tudtok valamit Éviről? Remélem jól van,csak Ő is most "passzív" olvasó.

Ditus! Puszi!!!
f.ancsi
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska,

remélem a férjed meg tudja csináltatni a mérőt. Sajnálom a diétát, gondolj arra, hogy minden egyes eltelt nappal már kevesebb van hátra :wink: Tudom, hogy ez nehéz, de mégis csinálni kell. Januártól én is megpróbálom csinálni.

Bikfy,

sajnálom, hogy a mama is elszomorított. :cry: Ne keseredj el, nem szabad feladni, és arra ne is gondolj, hogy a vékonyságod miatt nem jön a baba. Nem hiszem lenne, hogy lenne összefüggés...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita!

Hú, tényleg, most látom csak, hogy a gólyád, az igazi, aki Afrikából jön, kék csomagot hoz. Még picit messze van, de tavaszra ideér, nyugi. Lesz nekünk olyan pöcsösünk, hogy csak úgy dörög. Na de bánja kánya. Legfeljebb együtt fürdetjük őket. Merthogy én legjobban a fürdetéstől félek. Azt se tudom, hogy kell csinálni. A férjem azt mondta, addig gyakorolhatok rajta... :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Ezen mindenki átmegy én is írtam ide Nektek,hogy nem bírom,hogy mindenki terhes lesz,csak nálunk nincs semmi....
Nagyon mélyre kell ahhoz esni,hogy megtörténjen a csoda és tudjunk szárnyalni.Ezek a sírások már ehhez közelítenek,nagyon kívánom Neked,hogy minél hamarabb vigasztalódj!!!! :P
f.ancsi
 
 


A tegnapi legszebb kérdés így hangzott:
-hány éves is vagy?
- 27 múltam
- vagyis 28 leszel. Jaj Istenem! Meglásd, végül kifuttok az időből. Ó te szegény!!!

Na szerintetek? Ennek nem is pofont adtam gondolatban, hanem még meg is rugdostam. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ancsika!

Tegnap eldöntöttem, ha babás leszek, és hát ugye jövő karácsonyra már az leszek, akkor beszámolok a rokonoknak, hogy én annak idején mit éltem át a buzi kérdéseiktől. Legyek csak egyszer babás, na onnantól beindul a népnevelés...

KépKépKép
bikfy
 
 


Na ma reggel én is kiakadtam. Ugyanazt ettem, mint amit minden reggel szoktam, és ami után normális szokott lenni a cukrom, azzal a különbséggel, hogy megsütöttem melegszenyónak. Hát rögtön 7,8 lett az 5,8 helyett. Ez ennyit számítana? Na mindegy, most már tudom, hogy ilyet nem csinálok többet.

Zsuzska,
kitartást, már csak max 10 hét, nekem még 33!!! És előfordulhat, hogy nekem vissza sem áll, mert már terhesség előtt is rossz volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy!
Nagyon édi vagy,jót nevettem. :P ÍGY LEGYEN!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Reggelt!

Istenem de jó, hogy ilyen megjegyzésektől, kedves és okos rokonoktól megkímélt.
Egyedül a munkahelyemen vannak megjegyzések, hogy egy-egy fiú felajánlja a szolgálatait. Úgy látszik nem gyanús nekik, hogy a férjem már bizonyított, és velem van a baj! Akkor hiába töri magát. :roll: Pedig ha csak ezen múlna akkor már rég megoldottam volna, van egy jó pasi a munkahelyemen! :wink: :lol: VICCELTEM! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sógornőm 40 kiló vasággyal, az exemnek az új nője meg vagy 140 kiló és egyből összejöttek a gyerekek. Még csodálkoztam is, mert a plusz kilók azért nagyban befolyásolják a termékenységet. Mindig megkapom valamelyik dokitól! :cry:

Este megnéztem a Terézanyut, szétröhögtem magam, reggel meg mint akit fejbevertek, nem akartam felkelni regggelit adni a családnak, így kénytelen volt a párom tojást sütni maguknak, de nem halt bele és nem is morgott. Úristen hívjatok mentőőőőőőőőőőőőőőőőt!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!
Jaj, de jó, ma nyitva vannak már az üzletek!:)) Annyi minden hiányzik, nekünk is gyógyszertárba is kell menni,plusz elfogytak a gyümölcseink is, papír dolgok, stb…..

Zsuzska, jaj, nagyon sajnálom, hogy rossz az Accu Check. Sikerült vennetek? A nagy patikákban van tutira.

Timejka, hova mész hormonvizsgálatra? Tudsz olyan helyet, ahol teljes hormonképet csinálnak és ingyenes? Nekem is kell majd mennem kontrollra, de csak fizetős helyet tudok sajna.

Nemone, nagyon jó az a képszerkesztős oldal! Fantasztikus lehetett a kislányoddal álmodni

Katám, nagyon sajnálom az unokatesód kisfiát!:-( Felháborító, hogy egy kórházban nem figyelnek eléggé a fertőzésveszélyre! Szegény kisbaba!
Viszont a párodtól kapott csodálatos párizsi út szuper lesz majd! Nagyon romantikus, rendes párod van ám, hogy ilyen szépet vett nektek! Mikor mentek?

Vicky, hú, nem szép anyudéktól, hogy olyanokat mondanak, hogy egy gyereknek nem lesz gyereke Szerintem sem a megkomolyodott embereknek jut csak kizárólag gyerek. Ha ez így lenne, akkor nekünk sem lesz soha…
Ja, igen azt nekem is szokták mondani, hogy azért nincs baba, mert görcsösen akarom. De volt, hogy nem is figyeltem oda rá, el voltam foglalva a sulival és mégsem jött össze.

Bikfy, ügyes vagy, hogy túlélted a családi „Mikor lesz babátok” - kérdező-partyt!:)

Ditus, tök aranyos az a táncos videó, amit feltettél unokahúgodról)))

Linácska, fura, hogy a melegszendvics ennyire megdobja a cukrot! Jó tudni, köszi, hogy leírtad!
Vendég
 


Ancsi,

szívesen :wink:
Én is nagyon sokat gondolok Éviékre, remélem még egyben vannak, bár már nem sok lehet nekik hátra a szülésig. Nekem sajnos nincs meg száma, így nem tudom tőle megkérdezni, hogy mi újság :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


LINACSKA
Nagyon szépen köszönöm a privit!
Sajnálom, hogy neked is ennyit kell küzdeni a cukkerral!

BIKFY
Én mit szóljak 33 éves vén banya vagyok, de Ancsi barátném bizonyítja hogy semmi sincs későn mert ő mindig reklámozza, hogy ő a fő vén banya! :lol:

dita75
 
 


Bikfy, köszi a reakciókat. Jól esett. Ismerem a szitut, a mikor lesz már gyermeket szindrómát hat évig hallgattam. Kb. két és fél éve már nem érdekelt mert beletemettem magam a munkámba és munkamániás lettem. Felörlődtem volna benne az biztos. Hat év nagyon hosszú idő és olyan érdekes de én már az elején tudtam hogy nálunk nem lesz egyszerű dolog ez a babaprojekt. Megéreztem. Amig mások állandóan terhesek, nekem sajna csak a sajnálatuk maradt. Társaságban mindig én voltam az az ember akit állandóan sajnáltak. Mert a hozzánemértők úgy érezték hogy sajnálni kell. Mert lila halvány fogalmuk sincs és nem is volt arról hogy ez mekkora túra, és mekkora kitartás, erő, akarat kell hozzá. Én meg szántam ezeket az embereket, és a mai napig mondhatnám azt a szivem mélyén picit haragszom rájuk. Én mindig azt mondtam amikor elkezdtek sajnálkozni felettem hogy jaj miért is nincs baba, hogy a hülyéket szokták sajnálni engem nem kell. Majd jön az a bébi, amikor úgy érzi. Persze belül megöltek. És ami a legcsúnyább volt hogy mindenki bennem kereste az hibát. Mivel a nagy okos hozzáértők mind azt mondták szegény Zsuzska nem lehet gyereke, mert fel nem fogták ésszel hogy a férjem miatt nincs. Mivel a férjemnek van már közel húsz éves lánya azt hitték én vagyok a gubanc, és azt gondolták hogy akinek már egy van az hibátlan. Hát mindannyian tudjuk ez nem igy van. Ami pedig a legszörnyűbb volt a férjem is elhitte hogy velem van a gond. Mindaddig amig két évvel ezelőtt elmondták neki a Sotén hogy nem lehet gyereke spontán. 7millió spermával nem lehet. Erre ő azt mondta a dokinak hogy hát nekem már van egy nagy lányom. Erre a Sote profja csak ennyit mondott. Uram a sejtek egy éven belül elhalnak és újraszületnek. Vkinek már egy egyéves gyermek után sem sikerült a gyermekáldás. Emlékszem arra a pillanatra. Megfogtam a kezét az asztal alatt és hallgattuk a profot. Aztán amikor kisétáltunk a liftbe belemosolyogtam az arcába és láttam ahogy szégyenli magát előttem. Nem éreztem akkor vele, mert nagyon fájt amit éveken át a fejemhez vágott, és bántott azért amiről nem is tehettem, és mint kiderült semmi gond nem volt velem. Hogy Oroszlán hogy jött létre ennek külön története van, de egy biztos az ég küldte hozzám. A legmélyebb padló alján. És ezért én örökké hálás leszek neki. És egyszer majd talán ha nagy lesz és megértő akkor elmesélem neki fogantatása nem egyszerű történetét.

Kép
pgsuska
 
 


MONIC
Én mindig látom, hogy olvasgat minket, csak gondolom mire végigér már elszáll az ereje, hgoy lereagálja. Marha kényelmetlen lehet ekkora pocival a gép előtt csücsülni! Ha szeretnétek írok neki, nekem megvan a száma!

TWIST
A Viviszivinek nem tetszett, olyan kis kényeske lett mostanában, igazi tinicsaj.... :lol: Nem volt elragadtatva, hogy ország-világ láthatja őt, megesketett, hogy nem teszem fel közszemlére. De hát ezt nem lehet kihagyni, a mamájáék (anyumék) dőltek a röhögéstől amikor megmutattam nekik! :lol:
Hány kilónál tartasz?

dita75
 
 


Hú Ditám!

33? Te jó ég! Akkor most már ne szórakozz, tényleg álljatok neki, "mert még a végén kifutsz az időből" !!! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

én 28 éves vagyok most, és még épp 28 leszek akkor is amikor szülni fogok. Nem vagytok egyáltalán elkésve, főképp, hogy a mai világban az első gyereket kb 30 körül vállalják a párok.
Aki ilyet mondott megérdemli a rugdosást is :wink:

Ancsi,

a te történetedből és csodádból nagyon sokan tudnak eőt meríteni, ezért is jó, hogy megosztottad velünk :wink:

Linácska,

én melegszendvics függő vagyok. Nem is gondoltam volna, hogy ezt teszi a cukorral :roll:

Dita,

én hajnali 3-kor feküdtem le, éjfélig társasjátékoztunk, utána kiolvastam a könyvemet, aztán a kutyákat vártam mert kimentek wc-zni és nem akaródzott nekik bejönni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na jó, most megrugdoshatsz. Vagy már meg is tetted? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

akkor jó, ha szoktad látni a fórumon. Izgulok értük, hisz ő a következő anyukánk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ZSUZSKA
Én nem csak éreztem tudtam, hogy nem lesz könnyű, mert életem során többször nem védekeztem mint igen! Igy utólag belegondolva baromi felelőtlen voltam, és az egészségemet is nagyban kockára tettem, mert volt olyan, hogy nem bírtam várni arra, hogy jöjjön a piri és úgy a ciklusom (ami mondjuk nem is létezett soha) valamelyik szakában elkezdtem szedni az antibogyót! :shock: Nem egy ilyen eset volt. A mai eszemmel már agyhelyen vágnám magam, hogy ilyeneket csináltam.
A téli hidegekben miniszoknya, leültem mindenhová minden időszakban........ folyton fel voltam fázva. Ezek a mai lányok is ezzel a csipőnadrág divattal. Kint az egész derekuk, mert fölül is csak egy rövid kabát és top van. Borzasztó, majd ők is küzdhetnek a jövőben. Tényleg nincs értelme korán kezdeni a szexuális életet, mert a legfejlettebb lány is (én az voltam, mert 13 évesen 18-nak néztek) testileg lehet, hogy az, de szellemileg csak 13. Szóval nagyon felelőtlen voltam, és a lányomat biztos lakat alatt fogom tartani, de min. elmesélem neki az esetemet, hogy mivel járhat egy-egy korábbi döntésünk és felelőtlenségünk, tetteink, gondolkodásunk milyen hatással lehet a jövőnkre! :roll:

dita75
 
 


Hát Lányok!

Ez az Évi ügy, mindig földhöz vág. Szinte hihetetlen, hogy már itt tartanak. Olyan, mintha csak most tesztelt volna. Az ő tesztjére emlékszem leginkább. Annak idején tán még meg is sirattam.

Ja, bocsi! Zsuzskáé is még élénken él előttem. Ő volt a balatoni vízhordó és bulizó. Ugye? :wink:

Ha csak ezen múlik, már indulok is a Balcsira vizet cipelni. Bár tudom, valakinek a seggre esés jött be. Ha kell, hajlandó vagyok most elheverni a padlón. Bár az én csepp csontos fenekem biztos megérezné... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

az a baj, hogy nagyon kevés az a gyerek aki megfogadja a felnőttek tanácsait... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Tegnap én is ananászos melegszendvicset ettem, ma meg kukoricásat!
Abban a háromszöges sütőben szoktam megsütni.
Abból a tojásból amit a párom csinál nem kérek belőle, mert mustárt tesznek bele, undorító még a szine se jó!

BIKFY
Januárban belehúzunk megígérem! :wink: :lol:
Apa felturbósítja magát a laborban! (botmixer) :lol:
Én még 33 leszek amikor megszülöm az ikreket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.12.27 10:35-kor.

dita75
 
 


Bikfy,

ezen mos jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: Mi mindenre nem vagyunk képesek a babáért :wink:
Biztos megtörténik veled is a csoda rövid időn belül, majd meglátod :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditám!

Felfázva én is voltam, nem is egyszer. Azóta vastag pamutbugyit hordok, azt is tüdőig felrántva. Csak a férjem kitartson velem!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

velem az a baj, hogy hiába ettem sokat tegnap, most hogy a melegszendvicsről írtok összefut a nyál a számban... :oops: :oops:
Mustárt a tojásba? Ilyet nem is hallottam még. :shock: Nem hiszem, hogy ki fogom próbálni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

én a terhesség kezdetén vettem 2 kismama bugyit. Na már most az akkora, hogy flér szinte a hónaljamig. Nagyon gáz látvány, de életemben nem volt még annál kényelmesebb bugyi rajtam :oops: :oops:
A párom jót nevet mindig ha abban lát :lol: :lol:
Ha hiszed, ha nem a kisfiú fürdetést én is kipróbáltam a férjemen. Valahol muszáj kipróbálni hogy is kell azt csinálni :oops: :lol: Azt mondták, hogyha az a bizonyos testrész nincs rendesen megmosva akkor elszaporodnak a bacik és mindenféle gond-baj származhat belőle.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy!

Nekünk semmi gondunk sem volt akkoriban,mégis 27 éves koromig nem is gondoltam a baba kérdésre. Akkor tört rám és Hála Istennek
jött is a nagyobb lányom. Azt hittem ez mindig ilyen "egyszerű" lesz, hát ........! Vigasztalásul: az egyik tanítványomnak 31évesen született az első gyereke,most szeptemberben pedig 39 évesen a Negyedik!!!!!!!!!Soha nem mi határozzuk meg,hogy mikor minek van itt az ideje,csak nehéz elhinnünk,hogy ez így a legjobb!
Szóval,"Tinilányok",fel a fejjel!

Lina! Írtam egy privit Neked!Kérlek,így is válaszolj! Puszi
f.ancsi
 
 


Ancsi,

most még nálunk is a 3 gyerek a terv, aztán majd meglátjuk, hogy a szülés mennyire veszi majd el a kedvemet. Bár azt mondják, hogy ahogy meglátom majd a kisbabát minden fájdalmat elfeledek majd...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsika!

Tinilány? Ez jó!!! Utoljára 10 éve hívtak így. :lol:
Tudtam én, hogy jó fórumon vagyok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


A nővéremnek van két kisfia, úgyhogy láttam, hogy fürdetik őket, meg a páromat is szoktam fürdés közben nézni ugyanis a kád előtt van két lépcső, ha épp nem olvas pancsi közben akkor odaülök és dumálunk közben.
Még az első évben gyakran fürödtünk együtt de most már nehezen férünk el ketten a kádban! :oops:

MONIC
És legalább élvezte??? :wink: :lol:

dita75
 
 


Mostantól csak szólítsatok PAMUTBUGYIS TINILÁNYNAK! Másra nem is hallgatok. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

inkább elröhögtük az egészet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én csak egyre gondoltam, mert a párom fia kitesz 2-3 gyereket, és ha a közös is ilyen hyperaktív lesz akkor egy egész almunk lesz.
Viszont mióta anya álmodott az ikreimmel egész megbarátkoztam a gondolattal, de azért még mindig félek kicsit tőle több szempontból is!

Amúgy nemrég tudtam meg, hogy az a csaj aki itt lakik az utcánkba nem is 3 embrió lett beültetve neki, hanem csak 2, de mégis 3 babájuk lett! :shock: :wink: :lol: A fiúpete ugyanis kettéosztódott! :shock: 8)

dita75
 
 


Tudjátok, kinél mi a perverzitás! Nálunk már a pamutbugyi is az!! :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
Örülök, hogy túl vagytok a kínos kérdéseken! 28 évesen már öregnek tartanak? Akkor mit szóljak én? Már 34 éves vagyok...

Zsuzska,
Remélem, sikerül megjavítani azt a frányak vércukormérőt!

Linácska,
Szerintem nem a melegszendvicstől ment fel a cukrod, ha ugyanazokat az alapanyagokat megsütöd, akkor nem lesz benne több CH. Nem ettél valami mást is?

Monic,
Te aztán jó sokáig fent voltál... :?

Kata,
Akkor most pihend ki a karácsonyt, mert utána jönnek az újabb ZH-id!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Drága Monic!

Minden fájdalmat el fogsz akkor felejteni! Életem legszebb két éjszakája a szülések utáni éjjelek voltak,amikor néztem a kis "csomagokat" és szinte nem tudtam elhinni ,hogy Ők már az életem legfontosabb részei. Most is beleborzongok,ha erre gondolok és alig várom a május végét,hogy újra megtörténhessen a csoda!!!!!
f.ancsi
 
 


Dita,

a ti gyereketek nem lesz hiperaktív. Majd meglátod! :wink:
Szerintem Danika is nyugodt gyerek lesz, egyenlőre nagyon jól viselkedik a pocakomban egy-kétkisebb-nagyobb kilengéstől eltekintve. Azt mondják, amilyen a pocakban a baba olyan lesz kint is. Hát kíváncsi vagyok... :roll:

Pumutbugyis Tinilány,

el kell ismerned, hogy a pamutbugyi a legkényelmesebb viselet :wink: :lol: :lol: :lol: (mi itthon csak nagymama bugyinak hívjuk :lol: :lol: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Én szoktam fürdetni apát, mert sokszor előfordul, hogy elalszik a kádban, és akkor nekiesek, hogy végezzünk már azzal a fürdéssel. :lol:
Ő élvezi hogy néha a kisgyerek szerepébe bújhat. Főleg ha beteg akkor úgy nyávog mint egy kislány, és mindent elébe kell tenni. De nagyon hálás érte olyankor úgy szeret mint még soha! Tipikus! :wink: :lol:

Most nézem Bogyókáimak a szobáját az RTL-en, és de szép a PEtra pocija! :lol:

dita75
 
 


Ancsi,

nagyon szép amit írtál, teljesen elérzékenyültem tőle.
Én is elég türelmetlen vagyok már, hihetetlen, hogy még mindig 2,5 hónapot kell várni, hogy láthassam Danikát.
Mondjuk a január hamar eltelik majd a szobafelújítás a babafelszerelés vásárlások közepette...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
Tojásba mustár? :? Hát, ezt én sem enném meg..
Nagyon jó a táncos videó! :D Hogy töltötted le? Megpróbáltam a tesóméknak csinálni, meg tudom nézni, de nem sikerül letöltenem. Biztos valami apróságot nem veszek észre...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Hát én sem sírom vissza a tangát! :D
Tavaly még abban nyomultam.

dita75
 
 


Dita,

mi a öltöztetésen is jókat szoktunk nevetni, apa zokniját kb fél óráig tart amíg vel tudom rá adni. :lol: :lol: :lol:
Nálunk az M1-en megy valami mese, azt nézik a páromék.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

én is elcsomagoltam szépen a tangáimat, hihetetlen, hogy nemrég még csak abban tudtam elképzelni az életem :oops: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NEMOKA
Ha hiszed ha nem én tegnap már szétvertem a gépet, tanum rá a gyerek, mert nem tudtuk letölteni, aztán egyszerűen annyit csináltam, hogy belinkeltem ahogy ide a babanetre is, és utána működött!

Már a múltkor is szenvedtem vele akkor a képemet nem tudtam belehelyezni rendesen.

ANCSI
Te már rutinos vagy a szülésben, így elhiszem neked.
Valakiben nagyon rossz élményként marad meg, de gondolom ránk ez nem lesz jellemző, hisz éveket várunk arra a pillanatra.

dita75
 
 


Pamutbugyis Tinilány!

Ezt a tüdőig felhúzom gatyát fel kellett olvasnom Apának,szétszakadtunk a röhögéstől.( Nekem is van egy hónaljig érő kismamabugyóm! )
f.ancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: