Új privát üzeneted érkezett!

Halihoooo 8)

Kiriki
Na vegre mar,hogy jottel :wink: Nana,hogy irtam mert mar hianyoztal es vart itt mindenki vissza :) Orulok,hogy gyorsan lerendezodott a valas :roll: Most mar fejet fel es egyenesen elore...jon majd az uj szerelem es jon majd a baba is :wink:

Lakas amugy kozos szerzemeny? :roll: Mondjuk teljesen mind1...kellene tartania magat a megallapodottakhoz...en a helyeben jelentkezni se mernek :evil: A kari meg szep lesz a szuleiddel...nem lesz hamis...mert csak is tiszta szivuekkel leszel :wink:

Zsu allitolag tanul :? mar regota nem jott de szeptember ota eleg hianyosan volt amugy is....sajna tobbet nem tok rola mert az idoeltolodas miatt nehez elkapnunk egymast :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na neee itt is laptetu :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg,
gratulálok a laptetőhöz! Jobban vagy már?

Kiriki,
nem semmi az exed! :shock:
Először persze neked is biztos nehéz lesz, de azért meglátod, hamar beáll az új életed, és akkor már könnyebb lesz előre nézni.
Én nagyon szurkolok neked.

Pami,
én tényleg kíváncsi vagyok, mit láttak nálatok az uhun, mekkora, stb. Szóval ha nem titok, örülnék, ha megosztanád velünk.
És pocaksimi.

Dita,
neked is szép hétvégét és boldog karácsonyt!

Kép
kisbuta

Jobban vgyok koszi csak nem jovok annyit mert vgy tevezek vgy apazok vgy epp mikor en vgyok nincs itt mas...vgy epp nincs kedvem 8) :oops: :lol: :? Szal vgyok am 8)

Nalunk ugy nez ki most tesztelt a masik lany plusszosat 8) tod ott parral feljebb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kisbuta!

Mondom hogy nme néztek ilyeneket. Miután elolvastam a Te méreteidet stb.. a másik topikban egyből elővettem az én képemet is és azon semmi ilyen rövidítés nincs. Csak teljesen mások!
Szóval bármennyire is szeretném nem tudom megosztani kisbuborék egyéb méreteit!

Kép
pamilla

A pm hormonra meg ezt mondta a dokker, hozzátéve hogy az eltérés nem nagy, de azért eltér!

Én meg nem vitázom hiszek nekihisz ő a dokker!!!! :lol: :wink:

Csodálatos pihenős karácsonyra készülős hétvégét kívánok Nektek!!!

Kép
pamilla

Én is készülődtem ma! A 3 nap passzívkodás után kikeltem az ágyból, de olyan gyenge vagyok, hogy mire felértem a városba elfáradtam, úgyhogy posta és a mai kaja megvételére volt erőm!
Csináltam rántotthusit, és megsütöttem a 4 rúd bájglit!
Apa későn jött haza a munkából, semmi prémiumot nem kaptunk sőt még le is lettünk húzva szokás szerint. Egész évben nem pihentünk egy napot sem, de állították, hogy a nyáron két hetet nyaraltunk, így nem maradhatott bent ennyi szabink.....
Épp a másik topicban panaszkodtam pár hete, hogy mennyire fáradt vagyok és egész évben csak vizsgálatra meg inszemre rohangáltam, még a Balatonra sem mentünk le pedig 15 percre lakunk Füzfőtől!
Nagyon utálom már a munkahelyünket!
Egész nap egyedül voltam, apa megvacsizott és most elment a haverjaival megünnepelni, hogy ez volt az utolsó munkanap! Fasza!
Na mindegy, akkor korán lefekszem aludni, mert holnap meg jönnek a barátnőmék. Akkor is lesz majd dínom-dánom, mert a srác már hetek óta nem volt itthon, Hollandiában dolgozik, és ilyenkor mindig megisszák az összes bort ami itthon van a bortartóban! Nem szeretem a páromat amikor iszik, pedig nem agresszív lesz csak egy sült bolond és erőszakos! Jó persze neki is kell egy kis tombolás, hisz egész évben megvoltunk feszítve mindketten, csak én antialkesz vagyok, és máshogy vezetem le a dolgaimat.......

Nektek is szép karácsonyt!
Milyen boldog is lehet babával a pocakban! :)

Kép

dita75

Basszus el kell dugnom pár üveggel nagyon tele van! :lol:

Kép

dita75

Ide is csak gyors bekukk 8)

Pami simogasd a pocidat Kép

Dita mennyi bor :shock: Kép

Es igen Kellemes Karacsonyos Hangulatot Mindenkinek
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csak masolok de remelem nem baj :oops:

Hol van mindenki :shock: :?: :roll:
Nekem is jo hireim vannak 8) Nem nem olyan jok,mint Nocinak de jok :) Szal reggel marha nagy gyomorrontasra ebredtem...hasmenes,es a hasam igy ugy csikart :x hanyingerem is volt...egybol eszembe jutottak a kismamik :lol: Na nem en nem vgyok az....egesz delutanis itthon ultunk annyira mentem le mig vettem friss kenyeret meg boltba es csinaltam szenyot mindharmonknak 8) Hagy ne mondjam volt vgy 20fok odakint...mintha tavasz lett volna :shock: Mar ettol felpezsdult a verem kicsit :wink:...jah elotte atjott egy ismink mert epp depresszios es nem lehet egyedul :? Aztan apa szolt,hogy 4re legyek kesz mert indulunk valamerre :shock: :roll: Mondom de megis hova? :roll: Aszongya meg nem tudja :arrow: Elkeszultem de marhara kivoltam gyomorilag ugyhogy tettem be zacsit magammal ha esetlek buknek :oops: Anyuvan beszeltem indulas elott ez megint felviditott kicsit :wink: Apa beirta a navigatorba ahova megyunk persze ugygyen ne lassam :roll: Aztan elindultunk 8) Mondom merre megyunk...csak nyitogatta a szemeit....nem valaszolt...aztan megerkeztunk Disneyland-hez :shock: Mondom neki ide hoztal? :shock: Aszongya nem :? Mondom miert mondod hisz itt vgyunk :roll: Asztan mutat a masik oldalon levo shopping plazara,hogy mi oda megyunk boltok vannak bent :roll: Mondom vegulis ez is jo ugy is fajt a pocim es nem voltam jol :roll: Aztan megyunk parkolni es mit latok :shock: CIRQUE DU SOLEIL 8) 8) 8) 8) :shock: Tudjatok ez az a cirkusz ahova majusban is elvitt....ahol azt a szuper show-t adjak elo :shock: es Pati mondta epp,hogy elakar menni en meg szorcsoltem a neten hol es mikor megy...aztan mikor apa hazaert mondtam neki,hogy majd elakarok menni...erre aszonta majd jovore elvisz 8) erre meg aznap lefoglalta a jegyeket nekem meg aszonta,hogy megy golfozni ma :lol: :lol: :lol: Kozben nem is mert erre keszult :lol: Ugyhogy meglepett rendesen...azert a musor alatt nem voltam mar rosszul es marha jo volt 8) 8) 8) Itt a linkje akit erdekel megnezheti a klippet 8)

http://www.zed.co.jp/about_show/movie.php

Aztan meg plusszos a LH tesztem is....igyhogy apara fel!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok tegnap voltunk apaval egyutt es ma +os a lh akkor most mikor is legyunk meg egyutt?!?!?!?!?!SOS en hetfo estere gondoltam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg,
hát az LH teszthez nem értek. :oops: Szerintem legyetek együtt jó sokat, élvezzétek egymást, és akkor nem maradtok le semmiről. :D
De a cirkusz miatt irigy, irigy :oops: :oops: :lol:
Nagyon jó fej párod van! Nálunk munkanap volt a szombat is, sajnos, ma meg kidőltünk, végigaludtuk a napot, annyi volt a kikapcs, hogy tegnap megnéztük a Megasztár döntőjét - nem egy nagy program a tévé előtt ülés.

Dita,
Tökjó a bortatótok!!!
Nálunk is sok bor van, de a tetejébe még a lakás is kicsi, úgyhogy már mindenhol bort tárolunk, a szekrénytető már rég megtelt, a konyhát, a kamrát, a beépített szekrény alját és az előszobát is elöntötték a különféle borok. Apa szenvedélyes borász, mi magunk is készítünk.
- azért tényleg nem árt elrejteni belőle, mert ebből tuti detox lesz, ha végigkóstolják :lol:

Pami,
bocsi, azt hittem, minden uhu-képen rajta vannak ezek az adatok, de ezek szerint tévedtem. :oops: Ebből is látszik, mennyire értek a dolgokhoz.

Még holnap benézek, mert a beültis topikban két lánynak is lesz uhuja (nagy babaeső volt most ősszel), aztán már csak Karácsony után leszek.

Pussza

Kép
kisbuta

Kisbuta
Igen apa ngyon jofej tud lenni...foleg mostansag van vicces formajaban es allandoan meglep....a mikulas aji meg most ez is...talan lesz itt meg gyuru is hamarosan 8) Legalabbis marciusig ugy erzem akkor leszunk 2evesek :)

Az lh teszthez en ertek csak most biztosra akarok menni mert en mondtam ez az uccso honap amikor apait anyait beleadok :roll: szal ha minden igaz ma lement a hom szal pe-m van es szerintem ma repedek 8) ugyhogy meg este elkapom apat egy korre :wink: es utana mar csak varom a +os tesztet majd ujevre 8)

Itt igaz nem volt munkanap de pl ma ment a parom meloba...aztan holnap piros unnepnap lesz...senki nem megy dodozoba :roll: mi akkor tartjuk a karacsonyi vacsit :? igen 23-an...jobb elobb,mint soha nem igaz :lol: mert 24-25-26-an itt melo van es nincs itthon a parom meg senki se :roll: 6-an leszunk majd vacsikor de errol majd holnap bovebben :wink:

Pihengessel es noveszd a bogyokadat :) Nagyon szep karacsonyotok lesz 8) Nekem mire utazunk akkor agyazodik majd :wink:

Tobbiek merre vannak? :shock: Pamimami?Dita?Zsu?Kiriki?Baba? esatobbi esatobbi :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

...ma apa elintézte, hogy mehessünk uhu-ra, és elég elkeserítő a helyzet. A petezsák tovább nőtt, immár 15,6x8,1 mm, de embrió nem látszik benne, pedig a héten már a szívhangnak is el kellett volna indulnia. Nem nagyon biztattak a klinikán se, de azért megkértek, hogy hétfőn a jászberényi ultrahang eredményével telefonáljak oda...

mindenkinek drukk, és boldog karácsonyt!

Kép
kisbuta

Sziasztok,

Kisbuta,

írtam neked privit ezzel kapcsolatban :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Kisbuta!

Nem lehet hogy esetleg elnéztek vmit?
De ha a petezsák nő normálisan hogy az istenbe nincs benne embrió?
HÁt nem akkor kéne csak nőnie ha minden ok???

Én ezt nem értem!

Nagyon nagyon nagyon drukkolok neked, nektek, hogy hétfőn már csupa jó hírt kapjatok!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
pamilla

Csajok most én is csak bekukk mert ma anyukámnak segítek sütni főzni!

Szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!!!!!!!!!

Egyetek, pihenjetek sokat!!!

Kari után jövök ismét én is!

Addig is Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!!

Puszi
Niki

Kép
pamilla

Eloszor is mindenkinek:
Kép

Mi megtartottuk a karacsonyi vacsit mivel tegnap munkaszuneti nap volt mert tegnap volt a csaszar szulinapja 8) Viszont matol egesz pentekig a fiuk a banyaban dolgoznak :lol: Szal a szentestes vacsit attettuk tegnapra A szobatars es barinoje en es apa e smeg 2ismi jott.A kaja rendelve lett onnan ahonnan a halaadas kajat is rendeltuk. 8) Ez egy olyan kajalda ahol a csaj amcsi kajokat kezit es partikra...szal a fiuk ngyon szeretik :roll: Nem azert mert en lusta vgyok fozni :? Na meg a szobatars aszonta majd o szervezi 8)

Megvolt a vacsi aztan az ajandekozas is mert a szobatars mar nem birta ki maig azaz holnapig :lol: Annyi minden jo ajit kaptam majt teszek rola kepeket a kov. hozzaszolasnal :wink: Aztan ezek a youtube-on nezegettek meg ilyen vicces dolgokat aztan mentunk aludni hisz ma mindenkinek melo van :roll:

Valami oknal fogva fejfajassal keltem es azzal is fekudtem :shock: Akarom mondani fejfajassal fekudtem es azzal is keltem :lol: :oops: :shock: Bedobtam egy panadolt es visszafekudtem aludni most keltem fel 3/4 3 :shock: :shock: :shock: Eszmeletlen :oops: Hogy fogok az este elaludni :?: :roll: Na mind1 a lenyeg elakarok menni apanak azert nezni valami ajcsit mert a sportesmeny jegyekbol egyenlore nem lesz semmi :? Aztan a karacsonyi kepeslapokat is felkell adnom :shock: Tudom kesve de hat ez van...jobb kesobb,mint soha :lol:

Kisbuta
Remelem nincs nagy baj de en meg ezekrol a dolgokrol nem tok nyilatkozni hisz a fogantatasnal tartok :roll: :oops: :oops: Nem tom ilyenkor mi a normalis de ahogy latom "monic80" irt neked valami magyarazatot ra :roll: Mindenesetle mindenunk csuriban es remelem minden rendben lesz :roll:

Kép

Pamilla
Ezt en is ugy gondolom ahogy te...bar sajna nem ertek hozza :roll: Jo karizast aztan utana gyere akkor meg lehet mar en nem leszek ugye mert elutazunk 8) Veled remelem minden rendben :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Puszpusz

Kép

Kép
kiriki

Kép
Kép

dita75

Ez meg a fácskánk:
Kép

dita75

Wow Dita mekkora fa :shock: :shock: :shock: :o
Ez elo mert ngyon szep terebelyes :wink: Az egok milyen szinuek? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Nem igazi, műanyag, Tavaly vettük jó drága volt, de legalább nem kell a tűleveleket takarítani, arról nem beszélve, hogy évente megmentünk egy fát!
Minden ezüst rajta még az égő is!

dita75

Dita
Na gondoltam en mert olyan szep szabalyosan terebelyes 8) Nekunk is mu :wink: Bar az illatat szeretem de hat igen takaritani na meg a fa vedelmeben jobb a mu :wink: De ngyon szep am :)

Csajok
En ma elutaztam apacskaval 8) azaz nemsoka indulunk ugyhogy mindenki mire visszajovok novessze a pocakjat 8) es rosszat ne halljak :twisted: :lol: :lol: Visszuka laptopot szal majd neha bekukk remelhetoleg :roll: :? ha nem akkor meg jan.6-an jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Jó pihenést!

dita75

Sziasztok!

Remélem mindenkinek megvolt a nagy "zabálós" ünnep és nyugodtam telt!

Ki mit kapott karira?

Bridget!

Nagyon jó utat kívánok! Vigyázzatok magatokra és pihizzetek sokat ja és élvezzétek egymást :wink:

Dita!

Nagyon SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Nem felejtettél el néhány sztorit elmesélni? :shock:
PL.: most nézem hogy 30 nap múlva szurik kezdete?
Mikor voltál mi volt? Mit mondott a doki?

Véletlenül beleolvastam 1 másik topikba és ott olvastam hogy mi történt a pároddal a bulin!
Hát nem semmi hallod e!
Most hogy van?

Kisbuta!

Hogy vagy?
Remélem azért kicsit meg tudtál nyugodni és azért szépen teltek az ünnepek!

Kép
pamilla

Halihó!
Boldog Karácsonyt és Még Boldogabb Új Évet!

Dita,
eszméletlen szép a fátok! Akkor nem is merem mondani, hogy mi csak néhány fenyőágat vettünk, azt vázába raktuk és feldíszítettük: nagyon kicsi ugyanis a lakásunk.

Egyébként máskor bérelni szoktunk a füvészkertből konténeres fenyőt, amit ha visszaviszünk élve, akkor visszakapjuk a kauciót. (Csakhogy a kaució ezer forint, régen is, meg most is, és amíg két-három ezer forintért adták a fát, meg is érte, de idén a legolcsóbb fájuk hatezer forint volt, azt meg azért jelen helyzetünkben luxusnak találtam, hogy 2 hétre 5000 forintért béreljük a fát. Így maradtak az ágak, úgysem vagyunk otthon, végtére.)

Pami,
nem volt időm aggódni, most jutottam levegőhöz, nálunk nagyon sűrű a karácsony. Kaptam apától egy kengurusütőt :D

Bridg,
Érezzétek jól magatokat!

Pussza mindenkinek!

Kép
kisbuta

PAMI
Bocsi, hogy nem mindig írom meg mindenhová a storykat. Az inszemesben tudnak rólam a legtöbbet. Akkor annyira ki voltam akadva, hogy nem volt idegem ide is bemásolni! Amúgy jobban van már, a feje sem olyan gáz, de úgy mozog mint aki berozsdásodott, viszont az lehet a gerincsérvétől is. Lehajolni pl. egyáltalán nem tud, egy hete kenegetem a hátát, de csak ideig-óráig javulgat valamennyit.

Köszönöm a szülinapi köszöntést, de aranyos vagy! :lol:

23-án voltunk a BMC-ben és még aznap kezdhettünk volna, lévén 19. napon voltam, de mivel egy hete műtöttek ki kell hagyni egy ciklust, tehát majd csak január végén kezdjük a long protokollt. Annyit mondott, hogy oké rendben ekkor kezdjük, hozzunk kb. 60ezer ft-ot és hogy megmutatják hogy kell beadni a decát utána csináljam otthon magamnak. Ja meg el kell mennünk közjegyzőhöz, mert nem vagyunk házasok és potom 20ezerért csináltatni kell egy élettársi nyilatkozatot, hogy az IVF-ből született babáinkat magunkénak tekintjük és nem mondunk le róluk........ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Noooooooooooooooormális???????????
Amúgy több mint két órát vártunk erre a két mondatra, és rajtunk kívül már nem volt csak egy pár aki a vv eredményre várt. Odamentem már a recepcióra hogy érdemes várni még, mert már szinte mindenki hazament a dolgozók közül is, erre megkérdezték, hogy mire várunk! Tapsra vazze. Nagyon ki voltam akadva, hogy kari előtt egy nappal ott b@sszuk a nénikénket és már másodszorra felejtenek el egyébként. Remélem az embriókat nem felejtik el beültetni majd februárban! :x

Nézzétek hogy nyomja a kedvenc unokahúgom:

Neki nem tettszett annyira amikor elküldtem, nem volt elragadtatva hogy a fél világ azt nézi hogy táncol: :lol: :lol: :lol:

http://elfyourself.jibjab.com/view/uU3r ... 2ICPCzpDM0

majd teszek fel képeket, bár gondolom Pami te már megkukkoltad ezek szerint az inszemesben!

:wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.12.26 22:31-kor.

dita75

KISBUTA
Mit mondott Monic barátném? Azóta is fúrja az oldalamat, de vadul karácsonyoznak, így még nem tudtam rákérdezni tőle!

Mi az a kenguruizé???

Én a bekrepált házimozim helyett kaptam egy újat, két doboz fazekat és lábost, csizmát, de ezt már mondtam. Tesóméktól kaptunk egy hatalmas ajándékkosarat. Anyuéktól pulcsit. A kereszanyámtól parfümöt. Anyósoméktól terítőt.
A nevelt fiamtól kaptam egy saját gyártmányú fakanáltartót, mert művészeti suliba jár és agyagoznak, majd lefotózom azt is!

dita75

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Jajj de diló vagyok aminek a legjobban örültem nem is mondom.
Az unokahugimtól kaptam egy szerencsebambuszt, kéményseprővel a tetején és egy kalapban van amin egy négylevelű lóhere is van, úgyhogy szerencseügyileg be vagyok biztosítva! :lol:
A csocsóasztalt anyuék nevében vettem a neveltfiamnak.
Ő az aki SZEMÜVEG nélkül függ a laptopomon! Ezt is megvettük aztán úgy kell könyörögni hogy hordja, pedig muszáj lenne, mert rövidlátó.
Azt a psp-t kapta még amin az apja lovagol éppen. Amúgy folyton nyomja, vagy a netet, vagy a psp-t vagy a számítógépet, csak enni-inni kell fel a gépek mellől.
:x

A macikám meg nagyban nyomja a bájglit magába!
A szülinapomra kaptam a rózsákat
A kiscsaj a kedvenc unokahugim.
A szoba rendrakós tábla meg az én külön ajándékom a gyereknek, hisz egy káosz a szobája meg az egész kecó ha ő itt van!

dita75

Koszi csajok jol erezzuk magunkat...bar eddig birkozasra se idonk se energiank nem volt :? Viszont pihenunk rengeteget 8) Az ido szep es mar jol le is egtem :? kb ilyen piros vgyok :oops:

Dita
Na akkor nemsokara te is bebabasodol :wink: Addig is bulizgasd ki magad 8) Az elettarsi viszony meg kell itt is :roll: A gyerkoc meg nem fog valtozni...mintha csak ocsemet olvasnam...o is ilyen volt :? most meg meg rosszabb...kezelhetetlen volt most meg mar vegkepp kicsuszott anyu kezei alol...szal sok kitartast neked mert ez nem,hogy jobb de csak rosszabb lesz...szerintem :oops: :roll:
Szep ajikat kaptal es mennyit :shock: Utolagosan is:
Kép
Kép

Pami,Kisbuta
Nem ma van nektek uhu?Mindenki jojjon a jo hirekkel kerem szepen :!: :!: :!: :!: :!: Meg a farol annyit anyum se vett fat :roll: Errol a bevaltos farol meg hallottam mar vgy lehet epp itt olvastam de ha igy felviszik ne is csodalkozzanak rajta,hogy nem megy a biznisz :twisted:

Pusszancs csajok legyetek jok meg majd jovok 8) Jo sokat irtatok :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Na itten lenni!

Bridget!

De jó neked hogy ilyen jó melegben vagy!
Úgy irigyellek!!!! Itt nagyon nagyon hideg van, szóval élvezd csak ki a dolgokat.

Nekem nem ma van a uh hanem holnap ma Kisbuta ment!

fényképezz sokat hogy mi is tudjunk gyönyörködni!

Nagyon vigyázzatok odakinn magatokra!

Kép
pamilla

Dita!

Olyan szép a fátok és olyan sok ajit kaptál szóhoz sem jutok!
Azért tudtál pihenni is az ünnepek alatt???
Párod hogy van? Feje? Dereka?

Tényleg Ti melóztok most a 2 ünnep között?

Kép
pamilla

Kisbuta!

Ha tudsz már vmit várjuk a híreket!
És persze mennek a drukkok!!!!!

Kép
pamilla

BRIDGET
Annyira jó lehet melegben lenni! Dita irigy-irigy!
Itt -8 fok van, befagy a sejhajom! :roll:
Remélem is hogy bebabásodom, mert nekünk valszeg hosszú ideig nem lesz másik lehetőségünk lombikra!
Én is ettől félek, hogy ez még csak a kezdet, és később mehetek majd a diliházba! Mondjuk ez az én házam, (Isten az atyám, nem szoktam vele soha visszaélni, meg hangoztatni, sőt épp ellenkezőleg) de ha eljön az ideje hogy már 100 %-ig kezelhetetlen a gyerek akkor majd szépen kulcsra zárom az ajtót, és megmondom az apjának, hogy ha találkozni akar vele, akkor azt házon kívül tegye és nélkülem. Vigye moziba, vagy bánom is én, de ha olyan lesz mint az unokatesóm akkor hallani sem akarok róla, nemhogy egy fedél alatt lenni vele!

KISBUTA???????
Várjuk a híreket!

PAMI
Drukk a holnapi uhura! ++++++++++++++++++++++++++
Már sokkal jobban van!
Ma itt volt a szűkebb családom, volt megint gigakajálás annyi mindent csináltam, volt orbitális csocsózás és számítógépezés! :lol:
Szűk családom:
Kép

dita75

Sziasztok!

Na nekem ma megvolt az uh és minden ok!
A bébi 10mm és ver a szíve mint állat 140!perc! Annyira édi!
Csak sajna nem lehetett hallani csak láttam.
Megpróbálom az új fotót feltenni ide Kép

Úgy tűnik sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem most már nem is kell a magyarázat hogy hol látjátok!

Kép
pamilla

Dita!

Nálad ez a szűk család :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Durva!

Nálunk ennyi a tág család!
Egyébként nem biztos hogy a helyzuet romlani fog mer tlehet hogy saját maga rájön mármint párod gyereke hogy így ne mlehet viselkedni!
De mondjuk ehhez a párod is kellene aki ilyenkor megpróbálja megnevelni!

Kép
pamilla

Valaki tud vmit Kisbutáról???????

Mert nem jelentkezett és tegnap volt uh-on és nagyon izgulok érte!

Kép
pamilla

Ja és most derült ki hogy nálam volt még 1 petezsák csak onnan a kisbogyó elillant :cry:
Pedig ikrek is lehettek volna!

De mindegy a lényeg hogy ez az 1 jól van és azt mondták hogy ez 1 egészséges erős terhesség!

És visszaengedtek a régi dokimhoz!
Ha nem lesz semmi gond már nem si kell a BMC-be menni!
Max a köv bébiért!!!! :wink:

Kép
pamilla

PAMI
Ez szenzációs! Nagyon édes a kis babszemkéd! Dita irigy-irigy!

Pont miattatok jöttem, de nem értem Kisbuta miért nem írt még! :?

Remélem nem csak minket hanyagol! A másik topicba se írt még ugye?
Szegedi Kaális vagy melyikben lakik???

Ez a gyerek soha sem fog rájönni a hülyeségeire. Annyira jó végre megy haza, már csak percek kérdése. Ez az egy hét rémálom volt. Este 11kor még kajáltattam, ma reggel korán meg már bömböltette azt a szaros gépet! A fejem szétment, most kezd kiállni belőle az ideg, hogy tudom mostantól már kettesben leszünk!
Még szerencse hogy nem volt hiszti, mert tavaly bizony a két hetet végig itt töltötte, most sem otthonról hoztuk el és nem is haza megy. Az anyját magasról lekakálja, ha nem várná az unokatesója akkor most is itt lenne jan 5-ig! Én meg a diliházban!

dita75

Sziasztok,

Niki,

gratulálok, az 1 cm-es kisbabátokhoz, nagyon jó az első fotó róla, indulhat a fényképalbum készítés.
Azt viszont sajnálom, hogy a kis ikerpár nem maradt meg :cry:

Dita,

Kisbuta ez a topic feletti Beültetés... topicba írt tegnap este. Mindjárt be is idézem a hozzászólsát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

[quote="kisbuta"]S írta:kisbutaziasztok!

Mindjárt visszaolvasok. És a vonalzómat is visszateszem.

Kicsit viszontagságos volt, mert Jb-ben nem voltak hajlandóak megnézni, illetve úgy gondolták, hogy várjak egy fél napot, pedig megígérték,hogy a délelőtt megnézik.
Persze nem vártam, mert estére már szobafoglalásunk volt a Bükkben.
Így apa telefonon felhívta az egri kórházat, hogy megnéznének-e uhun. Azt mondták igen, de egy órán belül érjünk oda. Hát sikerült.

Nagyon kedves nő nézett Egerben, hasi ultrahangot csinált, és
olyan szívhang volt, hogy zengett bele a szoba, majdnem leugrottam örömömben az ágyról.
Azt mondta a baba pont olyan, mint lennie kell, 5mm és nincs sehol bevérzés körülötte.

Még akartam nektek mondani egy fontosat.
Az ultrahangos nő mondta nekem, hogy először mindig hasi uhu-t kell csinálni, hüvelyi uhu csak akkor indokolt, ha az a kérdés, hogy él-e a baba, és azt hasiból nem lehetne eldönteni, és a lelkemre kötötte, hogy ha egy mód van rá, a 12. heti vizsgálat kivételével ne engedjem, hogy hüvelyi uhu-t csináljanak, mert az olyan a babának, mintha mikrosütőbe tennék... (mint kiderült, ő az egyik szerzője az ultrahangos tankönyveknek is, szóval nem csak beszélt a világba, hanem ért hozzá. - egyébként a saját menyének még a 12. héten sem csinált hüvelyi uhut.)

puszi

Kép}
monic80

Sziasztok!

Monic,
köszi, hogy betetted a hozzászólást!

Itt a Bükkben nem olyan gyors a hálózatom, mint otthon, és későn értünk a szállásra is (mert örömünkben még a Szépasszony-völgyben ebédeltünk), nagyon elfáradtam apa is a gépet akarta, így nem tudtam ide is beírni, de ezt mind meg akartam írni nektek is. És nagyon jól esik, hogy így drukkolatatok!!!

Pami,
gratulálok a picihez! Hidd el, ő már veletek marad!

Dita,
és a párod hogy reagál a kölök hülyeségeire? Elég hajmeresztő a srác.
A kengurusütő az minálunk a kontaktgrill elnevezése. néhány hónapot Ausztráliában töltöttünk apával, és volt az ottani szállásunkon egy ilyen, illetve azon semmiféle rovátka nem volt, így még palacsintát is lehetett benne sütni, meg bármilyen vastagon megtömött melegszendvicset. És húsvétra kenguruhúst sütöttünk benne, innen kapta a nevét. Azóta is vágytam ilyenre, és most kaptam egyet. Igaz, ez rovátkolt, úgyhogy palacsinta nem lesz benne, de minden másra alkalmas.
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön elsőre!

Bridg,
annyira irigyellek a jó időért. Mi ma kirándultunk Szilvásváradon, és iszonyatosan átfagytam, pedig rendesen beöltöztem... :evil:

És képzeljétek! Egy őrült szembejövő egy kanyarban átjött a mi sávunkba (szerintem túl gyorsan ment, és már nem tudott korrigálni), és levitte a kocsink bal visszapillantóját, meg meghúzta a kocsit, és még oltári szerencse, hogy nem lett sokkal nagyobb baj! Nagyon pipa vagyok!

Kép
kisbuta

KISBUTA
Örülök, hogy végre jelentkeztél, annak meg még jobban, hogy minden oké veletek!

Kép

Már hogy ne drukkolnánk, milyen jó hajrálányok lehetnénk az amerikai középiskolai focicsapatoknál nem??? :lol:
Viszont nem teszem önzetlenül, mert februárban visszakérem kamatostúl! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Kisbuta,

nagyon szívesen tettem :wink:
Jó pihenést nektek, a kocsit nagyon sajnálom. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. És legalább megállt az ámokfutó, hogy betétlapot cseréljetek?

Dita,

még szép, hogy készülünk a februári nagy drukkra :wink:

Kép}
monic80

Itt vgyok am en is 8) Tegnap is bekukkoltam am csak irni nem volt idom :? :oops: Hat koszi csajok nyaralok es probalom jolerezni magam de ez a hotel ahol most vgyunk nagyon nem tetszik :? Bogarak vannak :x tudom tudom ez egy sziget de akkor is az agyban mar nem tom hany fele bogarat talaltunk :shock: :twisted: En meg irtozom a bogaraktol :evil: Es mellettunk hajnal 2ig bombolt a zene a parton a bufeben :twisted: ami mindennapos...szal ez a hely nem nagyon tetszik :roll: a masik hotel szebb es jobb volt :roll: Ugyhogy azon gondolkodunk mi csinaljunk megyunk egy ujabb szallasra 8) Amugy minden f@sza eszunk iszunk nem ngyon suttetem magam mert ngyon fajnak a vallaimes a mellkapom jol leegtek meg elso nap :oops: :lol: :oops: Ugyhogy most megoldjuk ezt a hoteles dolgot ma aztan remelem tovabb elvezzuk a napsutest 8)

Dita
A szuk csaladi kor kb nalunk is ilyen :lol: :lol: kivanom,hogy ugy legyen ahogy Pami mondja bar tinedzser kor a legrosszabb es ha akkor ilyen utana maaaa.... :roll: de persze ez csak az en velemenyem :oops: Februarra meg megy majd a drukk...1szer majd en is visszakerem :roll:

Pami
Huuuha mar 8.hetben vgy minnya :shock: Azt a mindenit,hogy telik az ido :) Valami kismamis erzesek? 8) Meselj...A sztarfoto meg gyonyoru :D Nalunk a masik topikban is bebabasodott az egyik lany es ugyanilyen a vonalzija es szerintem a szovege meg maga az egesz ngyon szep es talalo :D :wink:

Kisbuta
Na meg erted agodtam de nagyon :oops: de mar lattam Monic irasat es ma vegre te is jottel :wink: Hat asszem mostmar gratulalhatunk hisz eddig meg sosem jutottal el...most meg mar nem lehet mashogy ez a baba mar marad :wink: Neked nincs foto? :roll: A kocsi legalabb megallt? :evil:

Monic
Koszi a hireket :)

Csajok
meg annyit akartam irni,hogy szerintem a tel az legyen hideg es havas :roll: Eloszor vgyok a nyarban szilveszterre es mit ne mondjak fura :? de persze a meleg nap stb az jo 8) :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ti latjatok a vonalzim? :shock: mer en nem :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?