Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
sok boldog szülinapot kívánok neked!

Ancsi,
én nem hiszem, hogy a progitól baja lenne a babának. Lilivel is a 12. hétig használtam, pedig teljesen spontán baba volt, de az orvos azt mondta, ne kockáztassunk. Az angyalka babánál csak este 1-et kaptam, bár nem hiszem, hogy ez volt a baj. Most 3x1-et kapok. Viszont én úgy tudom, utrogestant csak a 12. hétig szabad használni, tovább nem, mert onnantól már a méhlepény átveszi a sárgatest szerepét.

Bikfy,
én most már biztos vagyok benne, hogy ez a baba kérdés nem csak biológia. Nekünk Pötty akkor fogant, mikor biológiailag a legkevesebb esélye volt. Egy tüsző, szar sperma...
Viszont pont ma árultam el apának, hogy a The Secret weboldalán találtam egy fórumot, és azt olvastam, hogy mindenki mellett van egy Angyal, és kérni lehet tőle, és találtam egy szöveget is, amivel babát kell kérni tőle. Én nem tudom, hogy hihetek-e ezeknek, de a lényeg, hogy leírtam, és két hónapja ott van a párnám alatt...

Monic,
nálunk este 7-től esett már a hó, szóval a karácsonyi vacsi alatt már kezdett fehéredni a táj.

Ma átadtuk anyuéknak Pötty fotóját. Olyan megható volt, sírtak mind a ketten. Már kibontottak minden ajándékot..., aztán mondtam, hogy ja, van itt még egy közös ajándék. Nagypapa már nem is volt ott, mikor anyu utána szólt, hogy kaptunk még egy ajándékot, de ha nem jössz, kibontom én, és már bontotta is, utána már sírva kiabált, hogy jöjjön már...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Bikfy!

Köszönöm,hogy írtál és én is így érzem. A dolgokat nem mi oldjuk meg,hanem fentről jönnek és nekünk az így a legjobb,ha most néha úgy érezzük is,hogy nem igazságos. Szívből kívánom,hogy teljesüljön a vágyad minél hamarabb!!!!!!!!!
Köszönöm azoknak akik reagáltak és a jókívánságaikat is, további szép Karácsonyt Mindenkinek! Akiknek privit írtam a tévéadásról,de vissza sem reagáltak,most szeretném üzenni,hogy nem önreklám volt,de a műsorban beszéltem a babáról-amit sajnos kivágtak-,így szerettem volna leleplezni a meglepit.(Nem sikerült,de ötletnek jónak tartottuk a Ditussal.)

Ui: Lányok,az Utros kérdésemre tudja vki a választ? Miért írják a progeszteron készítményekre a gyógyszertájékoztatóban,hogy szedése terhesség esetén ellenjavalt? Kicsit ellentmondásos,nem?
(Én bepánikoltam,amikor olvastam.)
f.ancsi
 
 


Lina,mikorra elküldtem,már írtál. Az "Az a 9 hónap "könyvben olvastam. Megható lehetett és gyönyörű a mai napotok!!!! :P
f.ancsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Ancsi,
Nagyon-nagyon gratulálok a babához!!!
Én sajnos később olvastam az üzenetedet ezért nem tudtam megnézni a műsort, de örülök, hogy jöttél, és megosztottad velünk ezt a csodás hírt! :D

Dita,
Nagyon boldog születésnapot!

Kép

Azért kell vinni pénzt magaddal a 20. napon, mert akkor kapod meg a recepteket, és utána célszerű a kijárat felé bemenni a gyógyszertárba kiváltani, mert ott biztos vannak ezek a gyógyszerek.

Zsuzska,
Szoktam enni leveseket, de azokat amiben nagyon sok tészta van inkább hamyagolom, mert megtippelni sem tudom, hogy mennyi CH van benne. Örülök, hogy mégsem kellett tegnap az ügyeleten töltened a napot!

Viktóriák, Évi,
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Linácska,
Gratulálok a dobogó szívecskéjű Babóhoz! Örülök, hogy jól sikerült a bejelentés!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Linácska,

ha hiszed, ha nem a lombik előtt nekem is a The Secretből volt egy idézet kiírva a munkahelyemen az asztalomon, a lényege az volt, hogy amiben hiszünk az sikerülni fog. És sikerült is a lombik. :wink:
Megható lehetett a karácsonyotok.

Ancsi,

tényleg, most már azon is izgulhatunk, hogy kisfiatok vagy kislányotok lesz :wink: :lol: :lol: Megkérdezitek, vagy meglepetés baba lesz?

Dita,

a PSP-t is megkapta a gyerek? Összeteheti a két kezét, hogy ti vagytok neki... Nem sok gyereknek adatik ez meg...

Bikfy,

te is nemsokára babás leszel, az is sokban rásegít,hogy nagyon pozitív a hozzáállásod :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

nekem az utrót úgy kellett haszálni, hogy 3X2 a 12. hétig utána a 13. hétig 3X1, mert hirtelen nem lehet abbahagyni, fokozatosan kell leszoktatni róla a szervezetet. Azt nem tudom, hogy a 3X1-et hogy csökkentik majd le... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ANCSI
Nagyon csalódott voltam amikor konstatáltam, hogy kivágták a babás részt! :cry:
Pedig tuti jó 5let volt!

MONIC
Nem is igazán örülnek már semminek, de most észrevettem, hogy a legtöbb gyerek ilyen (bár sztem ez továbbra is nevelés kérdése) mert a Vivien is kapott drága telefont az anyjáéktól, mamáékól egy csomó játékot, tőlünk egy digitális fényképezőgépet....... de semminek nem örült igazán, Neki is megvan mindene, ha nincs alkalom akkor is kap többezer forintos játékot. Sértődötten nézett a Ricsire mert ő csocsóasztalt kapott.......
Az a legnevetségesebb az egészben hogy anya direkt leszögezte nekem, hogy valami nagyobb ajándékot vegyek a gyereknek, mert a Vivien is sokmindent kap és ne érezze magát szarul, hogy ő csak vmi apróságot talál a fa alatt.
Csak hát fordult a kocka. Bár sztem teljesen mindegy a gyerekeknél, hogy ki mit kap, mert mindig az a jobb ami a másiké! :lol:

LINACSKA
Én is hasonlóra terveztem az anyák napját aztán anya szülinapját, majd a karácsonyt. Nagy áldást kaptatok odafentről, hogy ilyen szép ajándékot tudtatok adni egymásnak és az egész családotoknak!

Még nem hallottam erről a Secretről, de most utánanézek!
viszont: kaptam az unokahúgomtól egy szerencsehozó bambuszt. Van rajta egy kéményseprő és a kalapon amiben csücsül egy négylevelű lóhere, szóval be vagyok biztosítva szerencsügyileg!

dita75
 
 


Belinkelhetnétek majd azt az oldalt nekem.
Ezt találtam, jó helyen járok?
www.thesecret.hu

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dita,

igen, ez az, nekem megvan a könyve is és a film is dvd-n. Ha gondolod a filmet el tudom postázni. Ha legközelebb küldök neked sorozatot ezt is ráteszem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mi ma megyünk anyuékhoz a nagy karácsonyi ebédre. Tegnap emiatt csak nagyon kevesett ettem, jót is tett a gyomromnak, kezd észhez térni :lol: :lol:

Linácska,

és a kisbabatalpas piros kismamifelső lesz rajtam :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Ez a The Secret weboldalt én is megnézem, biztosan lehet benne valami, ha két embernek is segített.
Tegnap anyósoméknál annyit ettünk, hogy rosszul lettünk otthon. A férjem még hányt is.)))) Én persze, próbáltam figyelni a kajákra, de így is megfeküdte a gyomromat.
Ma már nem kell sehova sem mennünk, lehet pihengetni végre. Meg szánkózni a kertben, mivel még mindig megvan a hó, fehér a táj nálunk.

Puszi minden fórumosnak és kellemes ünnepeket továbbra is! :wink:
Vendég
 


Jó reggelt csajok,


Látom mindenkinél szépen telnek az ünnepek. Mi is ma anyumhoz megyünk, illetve a tesóm jön át este. Ma hála Istennek nem kell főznöm. Ez a két nap betett. Nagyon elfáradtam. Holnap viszont újra főzöcskélhetek, jön a barátnőm Madridból.
Ezt a diétát nagyon nehezen viselem. Rosszul vagyok már a húsoktól, soha nem szerettem és azt kell ennem többnyire. Pfujj :cry: Sajnos soha nem voltam egy jó evő, és most sajnos láccik ennek a hatása. Oroszlán tegnap nyugodt volt, ma pedig ugrál rendületlenül. Tegnap itt voltak a sógoromék Angliából hoztak Oroszlánnak egy csomó rugit és ajándékot, majd itt volt még a férjem lánya is akivel érdekes módon elég jól elbeszélgettünk. Elmesélte anyukája utolsó terhességét és kisértetiesen hasonlit az enyémre. Ott is kisfiú lett és a 38. hétre született meg. Én is Oroszlánt arra az időszakra lőttem be fejben, igy is lesz több mint négy kg. Ugyhogy felkészitem arra, hogy bujjon ki hamarabb mert mindannyiunknak jobb lesz. Szivem is egyre nehezebben birja meg ez a cukor is kellett nekem mint tanyára a villany :lol: :lol: Szóval Oroszlán még 7 heted van odabent.

Kép
pgsuska
 
 


Mórning!

TWIST
Nálunk ahogy jött a hó úgy el is olvadt, pedig fagy van. :shock:
A párom úgy hívja a karácsonyt, hogy megmegeszünk-megmegokádunk ünnepek. Szerencsére össze van szűkülve a gyomrunk és nem tududnk sokat enni. Tegnap annyiféle fajta kaja volt, hogy ha minden csak végigkóstoljuk akkor is min. egy gyomorrontást kaptunk volna.
Viszont a kedvenceimből pakoltam néhány kis dobozkával és majd itthon apránként hamizok belőlük. :wink:

MONIC
Érezzétek jól magatokat a szüleidnél. Vigyázz magadra nehogy te is a vécécsésze mellett töltsd már az estét.
Köszi. Már várom a folytatást, tegnap megnéztem az összes részt. Nagyon izgultam hogy mi lesz ennek a vége, már egy kicsit zavaros is volt, a végefelé már azt sem tudtam ki-kivel van! :shock:

Szilveszterkor mit csináltok? Monicék zenés estre mennek, többiek???

dita75
 
 


ZSUZSKA
Pár órát én is eltudok viselni minden további nélkül. De én már most kivagyok, meg egyfolytában van valami orbitális zaj...... és még szilveszterig ez fog menni! :cry:

dita75
 
 


Ditus, nálunk itthon lesz zenés est. Férjemmel itthon feltett lábbal nézzük a tv-ét és hála Istennek nem zenél és itthon lesz velünk Oroszlánnal. Külön kértem tőle hogy idén ha lehet akkor mellőzze a bulit mert már a könyökömön jött ki egész évben. Fejben már valahogy a Sotén járok 29én és januárban. :roll:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska!

Tudom,Te nagy "Utro-ellenes" vagy és Oroszlánnal nem is használtad.
Annyi kérdésem lenne,hogy a Sotén nem is adják a beavatkozások után,vagy Te nem kérted és egyébként Ők is ajánlják?!
Egyébként az én Lili lányom is 38.hétre született és semmi problémánk nem volt azonkívül,hogy picit besárgult (De ez pár nap alatt elmúlt.)
f.ancsi
 
 


Ditus, a párod tök jó nevet talált a Karácsonyra:))))
Mi mindig ételhordóval megyünk anyósomékhoz, mert nagyon finomakat főz, és jó nagy adagokat, és tudunk vinni belőle. De most nem kaptunk, mert sok vendég volt és előttük nem lehetett:(
Ó, pedig ilyen csodálatos édességek voltak, majdnem megőrültem, annyira kívántam őket! Ez kész szenvedés volt nekem.
Már semmi bio-jellegű édességpótlóm sincs otthon sajnos és ma sincs még nyitva semmi, hogy vehessek. Holnap viszont megyek és bevásárolok!


Mi Szilveszterkor itthon szeretnénk lenni, mert eddig mindig mentünk valakihez, valahova. Tényleg ezer éve nem voltunk itthon nyugiban.
OK, lehet, hogy Pestre bemegyünk egy kis járkálásra, de aztán otthon szeretnénk tévézgetni. :wink:
Vendég
 


Mi is itthon leszünk, én nem voltam sohasem valami nagy szilveszterezős.
Ha bulizni támad kedvem elmegyek bulizni, de ahhoz nem kell hogy épp szilveszter legyen. Télen eleve nem szeretek kimozdulni, hideg van, sok ruha kell.
Nézzük a banga műsorokat pihenünk és alszunk. Szerencsére csak kettesben, mert aznap hazavitetem a gyereket. Mivel tavaly a szenteste és a szilveszter is velünk volt, most csere van.
Nekem ma főzni kell sajnos, úgyhogy megyek is előkészítem a dolgokat.
Kitakarítani teljesen felesleges volt, mert az első nap a fiúk közösen szétbombáztak mindent, úgyhogy most már marad így, mert nem akarok még az ünnenek alatt is egyfolytában ugrabugrálni a porszívócsővel meg a felmosóronggyal a kezemben!

Zsuzska
Kivételesen most nem irigyellek! Remélem hamar eltelnek ezek a kórházas és diétás napok. Nemsokára már kezedben tarthatod a (dokik szerint) oriásbébidet! :lol: Sztem is előbb fog jönni Oroszlán, de gondolom még nem fordult be, vagy igen?

dita75
 
 


Sziasztok!

Monic,
Jó szórakozást Anyukádéknál!

Zsuzska,
Az elején én is így voltam a diétával, hogy már a könyökömön jött ki a sok hús, de tudsz enni főzelékekekt is, ha szereted. A táblázatban a zöldborsófőzelék nem jól van, ezt az utódom mondta, mert az ő 9 éves kisfia 5 éve cukorbeteg. Amikor panaszkodtam neki, hogy még zöldborsót sem ehetek, mert a fél fogamra nem elég, amennyit elvileg a táblázat szerint lehetne, akkor mondta, hogy ez nem igaz, mert a fiának nem tud annyit a tányérjára tenni, hogy azt mind meg is egye. Szóval abból is nyugodtan ehetsz!

Twist,
Sajnálom, hogy rosszul lettetek tegnap! :( Sajnos mi is többet eszünk ilyenkor, és tegnap én is éreztem még este is a gyomromat. Ilyenkor szoktam inni egy jó kis Jagert, de most a kislányunk nem örült volna neki...

Dita,
A párod fia szilveszterig nálatok van? Az anyjának nem is hiányzik ilyenkor? Mit csinál? Pasizik, vagy lustul otthon?
Mi nem megyünk szilveszterezni, mert én éjfél körül kidőlök. Valószínűleg marad a tévé, vagy a dvd.

Ma végre nem megyünk sehova, pihenhetünk egész nap! :) Sőt, még mindig pizsamában vagyok!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ditus, Oroszlán még nem fordult be. Azt mondta a dokim a 32 hét után várható. Tehát lassan itt az ideje.


Ancsi, a Sotén nem utro ellenesek. megitélik hogy kinek van rá szüksége és kinek nincs. Mivel a terhességem előtt megnéztek, és ahogy Oroszlán megfogant nem volt semmi olyan ok amiért kellett volna kapnom ezért nem irták fel. Az egy dolog hogy én az vagyok, de nekem megvan rá az okom, velem csúnya dolgokat művelt, de ez más tészta. A kolleganőm is odajár mondjuk más dokihoz, és inszemi után neki is kellett használni. Mondjuk szegénykém ő is úgy járt mint a Ditus a végén hogy nem jött meg neki az utro miatt. Persze azoknál akiknél muszáj és az utro segitségével tudják megtartani a babáikat azoknál nagyon fontos és hasznos, de sajna nem egyforma a szervezetünk és nem egyformán reagálunk rá. Amásik hogy az én orvosomhoz jár a Twist is, és szerintem neki sem adták. Lehet hogy a dokim nem kamázza, nem tudom.


Ditus, mi lesz a menü??????

Kép
pgsuska
 
 


NEMONE
Én is hálóingben nyomulok! :lol: :lol: :lol:

Idén ez még semmi, összetehetem a két kezem, mert tavaly az egész szabinkat velünk töltötte, szenteste is szilveszter is, csak sulira ment haza!
Anyuka nem tudom mit csinál, gondolom a férje lánya ott van náluk és őt abajgatja. Ilyenkor a gyerek nem szeret otthon lenni, mert nem jönnek ki a lánnyal, csak az a baj, hogy sűrűn ott van a kiscsaj, igy ilyenkor a párom fia azonnal jön hozzánk.
Ja nem is mondom, jól kicsesztem magammal......
Ha sikerül a lombik akkor k.....va nagy esélyem van hogy még egy vagy két skorpió gyereket kapok! :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.12.26 11:41-kor.

dita75
 
 


Nemone,
jó hogy mondod, két napja zöldborsófözi volt. A párom rosszul lett amikor meglátta hogy mennyit lehet belőle enni. Iszonyat kevés. Várom már a január 5-ét hogy a dietetikusommal talizzak. Csak ad recepteket. De addig még itt van két megmérettetés a Sotén, és halvány lila gőzöm nincs, hogy hogyan találjam ki mondjuk vasárnapra a menüt. Nincs véletlenül neked vmi kész recepted vagy étrended??

Kép
pgsuska
 
 


Csajok, amúgy én is pizsiben vagyok, mondjuk nálam ez teljesen normál. :wink: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Én alapjáraton meztelenül lennék, hisz úgy alszom, és az ágyból netezek ........csak mivel 3-an vagyunk így most nuku nudizás! :lol:

dita75
 
 


Ditus,


Itt a kért karácsonyfád. Idén nem vettünk fát, Oroszlán barlangját nem akartuk összecsepegtetni, máshova nem fért mert a másik szobával nem vagyunk teljesen kész.

Kép

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
Sajnos nincs kész étrendem, de most nem is figyelem a ch-kat, eszek mindent... :?

Dita,
Tegnap Anyám mutatott egy tök jó oldalt, ahol képeket lehet módosítgatni. Hogy tetszik?

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Látom, azért mindenhol szépen telt a karácsony. Nálunk a mai nappal véget is értek az ünnepek, mert a párom holnap reggelig dolgozik én meg egyedül vagyok itthon. :(

Ditácska! Itt is boldog születésnapot kívánok! Hajrá long protokoll jövőre! Nemonénak igaza van, érdemes pénzt vinni, nemcsak amiatt, hogy a gyógyszereket megkapod a János patikában, hanem mert ha kiváltod és visszaviszed, akkor az asszisztensek megmutatják, hogy melyiket hogy kell beadni.

/Csajok! Nekünk maradt egy doboz Orgalutran, Egy bontott és egy bontatlan doboz Metipred, 2 ampulla decapeptyl, bontott, de több mint félig teli Gonal F 900 -as toll, steril tűk, stb. Akinek kell, szívesen odaadom./

De irigy vagyok azokra, akiknek fehér volt a karácsonyuk! :twisted: Bezzeg nálunk hétágra sütött a nap, egy szem se esett, ezért aztán nehéz volt elhinni a lakásból nézve, hogy szenteste van. :roll: Azért szuper volt minden, és a picikék is úgy döntöttek, hogy megkönyörülnek rajtam és tovább egyenlőre nem kínoznak! :)

Ancsika! gratulálok a babához, tényleg csoda az érkezése! :D

Mara! Szuper ajándékokat készítettetek. :) Mi is kaptunk mindenfélét, de nekem legjobban egy háncsból készült gólya hatott meg, ami a csőrében hordoz egy pólyát. Az anyu barátnője csinálta nekünk és igaz, hogy pénzben nem kifejezhető az értéke, de mi nagyon boldogok voltunk, amikor kibontottuk.

Linácska! De jó! Nagyon megható lehetett a "Pötty" bemutatása a családnak szentestén:) Gratulálok! Szép nagy "leány":))

Zsuzska! Ezek szerint csak sikerült alkudni egy pár napot? Örülök:) Remélem minden rendben lesz.

Évike! Boldog névnapot kívánok így utólag is! :oops: :)

Puszi mindenkinek, majd még jövök:)

nellike
 
 


Ancsi, csatlakozom Zsuzskához, én is a SOTE-ra járok, ugyanahhoz a dokihoz, mint ő. És nekem sem adtak utrót. Kérdeztem a dokit, mivel máshol ezt szokás adni, hogy kaphatok-e. De azt felelte, hogy nem szükséges nálam és nem kell. :?
Nem tudom... én azért szívesen kipróbálnám, hátha segít megtartani a babát... De hát nekem a doki nem javasolta, így ezt el kell fogadnom.

Másnak viszont, ha indokolt, akkor a SOTE-n is felírják és kell szedni. Zsuzskának az egyik barátnője kapott, aki odajár szintén.

Ma voltunk egy nagyot kirándulni a kutyákkal. Tök jó idő van, szép fehér a táj. Nos, részemről nem számolhatok be túl nagy edzettségről, a nyelvem a földig lógott. A kutyik bezzeg bírták, mint akik kávét ittak:))) Kb. 1,5 órát sétáltunk és nagyon jól esett.
Vendég
 


ZSUZSKA
De édibédi a fátok! :lol: :lol: :lol:
Jövőre nálunk is vagy kicsi lesz vagy kevés dísz, mert az ikrek mellett nem biztos hogy lesz külön két órám a fa díszítésére! :wink:

NELLIKE
Köszi a köszöntést!
Nagyon szép gesztus a gólya!
Én is nagyon örültem a szerencshozó bambusznak!
Esküszöm jobban örültem neki mint a házimozinak! (ja Twist már volt nekünk ráadásul minden szobába, és képzeld nyertünk egyet tavaly a tűzoltóbálon is :) csak ami a nappaliban volt bekrepált ezért kaptam apától újat mert szerinte nincs értelme javítgatni az ilyesmit, mert amennyiért megjavítják veszünk újat)
De ha nem kaptam volna semmit az égvilágon, csak egy pár ampulla stimut, néhány ampulla decát az lett volna az igazi, és január végén egy pozi teszt!

NEMONE
Jajj ki az a csúfság! :shock: :shock: Nagyon jó! De így elrontani a fejemmel! :roll:

Én is dobok pár képet csak még átméretezem.

dita75
 
 


Nővéreméktől kaptuk:
Kép
a csocsóasztal:
Kép
macim bájglizik: :)
Kép

Kép
apa psp-zik:
Kép
szülinapi csokrom
Kép
szerencshozó bambusz a tetején kéményseprővel
Kép
gyerek függ, és természetesen a szemüvege amit drága pénzen vettünk nem ott van a fején ahol kéne, úgy tudtam hogy feleslegesen dobjuk ki a pénzt az ablakon! :x :x :x
Kép
kedvenc csajom VIVISZIVI:
Kép

dita75
 
 


Dita

Boldog születésnapot kívánok!

Linácska ezt a The Secret oldalt is néztem, de nagyon sok minden van. Én is kérek az Angyalkámtól egy babát, mert a Jézuska most nem adott.

Dita most jött el az az idő, hogy elmegyek hormonvizsgálatra. Nehogy azt mond, hogy én már mikor mondtam. Most janzuárba megyek.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

timejka
 
 


Linácska egészen pontosan hol találtad ezt a fórumot?

timejka
 
 


Sziasztok!

Csak pár percre jöttem, mindjárt megyünk vendégségbe, ahol ott lesznek a férjem unokatesói, persze pici babákkal. És meg fogják kérdezni, na és nálatok? Mikor jön a gyerek? Már előre rettegek.

Szorítsatok kérlek, fontos, hogy ne bőgjem el magam, mert a család még nem tud a mi dolgainkról. Nem is fognak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy légy erős. Kitartás!

timejka
 
 


Bikfy! Kitartás!!!Szorítunk!

Ezekről a beszólásokról szerintem mindenki tudna mesélni :evil: Az apósom kedvenc mondata volt, hogy "na, húzzatok már bele! Segítsek kisfiam? Mi nem megy?" :evil: :evil: :evil: Egyébként jóban vagyunk, de ilyenkor meg tudtam volna fojtani.

Az még a jobbik eset, amikor ilyen finoman kérdezgetnek, hogy "és veletek mi van? " Ilyenkor mi azt mondtuk, hogy rajta vagyunk és pont. Persze tereltük a témát mindig, ahogy tudtuk. :?

nellike
 
 


Na, ezekről a kérdésekről én is tudnék mesélni....
Az összes rokon ezt kérdezte, mikor lesz már baba.
- A férjem nem akarja, én nem akarom???
- Nagyon meg fogod bánni, ha nem lesz gyereked, egész életedben bánni fogod...
- Mire vártok még? Ki fogtok futni az időből! Egy férfinak bármeddig lehet gyereke, de neked már nem sokáig!
- Nézd, XY-nak ikrei születtek! Mit szólsz hozzá? Vegyél róla példát te is!
stb.
Amikor valaki babás lett a családban, én bizony mindig sírtam otthon titokban, és főleg akkor sírtam, amikor a kórházban megnéztük az újszülöttet. Mindenki sajnálkozott rajtam, hogy meghatódtam és veregették a vállamat.

Volt olyan kolléganőm, aki direkt bántott engem, csak mert ő babás lett, én meg évek óta hiába küzdöttem. Amikor megszületett a babája, akkor olyan sms-eket írt, hogy "az anyaság a világon a legcsodálatosabb dolog, semmi sem fogható ehhez. Aki nem lesz anya, annak nincs is értelme az életének!" Borzasztó érzés volt:(((
És még nincs vége a sornak....hiszen baba még sehol nálam....

:oops:
Vendég
 


Dita,
Miért van elrontva a kép? :roll:
Amúgy, ha tetszik itt tudtok szórakozni: http://www.photofunia.com/

Bikfy,
Kitartás, sajnos ezeket a kérdéseket nem lehet megúszni... :?

Nellike,
Akkor nagyon rendesek a bébik, hogy karácsonytól megkímélik anyucit! :wink:

Jaj, nem is meséltem, hogy milyen karácsonyi ajándékot kaptam. 24-én éjszaka a kislányunkkal álmodtam! :D Nagyon aranyos, mosolygós kisbaba volt sötét hajjal (férjem után), és világos szemekkel (utánam). Sőt, a következő éjszaka is vele álmodtam, de a nevét csak nem akarja elárulni...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Twist amióta én babát szeretnék, és valaki terhes, állandóan sírhatnékom van.

Némóka én rossz karácsonyi ajándékot kaptam, megint megjön, sőt már elkezdődött igaz, hogy kb. 11 nappal hamarabb. Mindegy, már megszoktam. Most magam alatt vagyok nagyon.

timejka
 
 


NEMONE
Nem te rontottad el hanem anyám és apám 33 évvel ezelőtt! :lol:
Hát akkor továbbra is Hogyishívjákocska marad. :(
Köszi a linket!

TIMEJKA
És nálatok hogy teltek az ünnepek?

Én nem tudok mesélni max. a főnökék részéről beszólásokat, ugyanis nálunk mindenki tudja, hogy mi a stájsz már az elejétől fogva. Fönökék még azelőtt tudták, még mielőtt a párommal egyáltalán összejöttem volna, hogy nekem nem lesz egyszerű teherbe esni hisz már az exemmel sem védekeztünk jó pár éve. Csakhogy abban a kapcsolatban nem éreztem késztetést arra, hogy akár orvoshoz forduljak. Most már bánom, mert egy pár évvel előlrébb járhatnék.
A család, barátok, ismerősök, szomszédok mindenki szurkolt az inszemeknél is. Már az inszem utáni 3-4. napján bíztattak, hogy teszteljek! :lol:
Én most beszéltem épp a mostohatestvérem kisfiával. Nagyon szép és okos kisfiú. Olivérnek hívják. Tavaly a kislánya Rebeka énekelt nekem egy szép dalt, de most nem volt kedve így a kisfiú vette át a szerepet. Nagyon édi volt.

TWIST
Az ilyen emberek szívtelenek. Szerencsére engem az ilyesmivel elkerültek, mert lehet, hogy nem álltam volna jót magamért ha megtalál a beszólásaival.

BIKFY
Dzsuker csaj vagy te megoldod, de azért szorítok!

dita75
 
 


Csajok,


Iszonyatosan elegem van ebből a diétás macerából. És most finom voltam és nőies. Vasárnapra hat pontos cukor eredményt kell produkálnom, de ma kiderült hogy nem müködik ez a köcsög gép. Accu chek go -t vettem, és nem ismeri fel a chip kódot. Holnap reggel mehetünk fel pestre hajnalba. Persze ha sikerül szerezni, ha nem, akkor mehetek a kórházba hétfőn. Nagyon elegem van. Az egész karácsonyom e körül forgott. Már semmit nem éreztem az egész ünnepből mert senkihez nem tudtam fordulni. Még jó hogy ti adtatok segitséget, de senki nem vállalt már el mert ünnep van engem meg számon fognak kérni a le nem adott leckéből. Csak gratulálni tudok nekik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
pgsuska
 
 


Bikfy,
nekünk is ez lett volna ma este a sorsunk (férjem unokatesói, nagynénik, nagybácsik, egy 2 hónapos baba és egy 4 hónapos kismama), de kihúztuk magunkat belőle. Én is pont attól féltem, hogy a kérdések hatásra ott mindenki előtt elbőgöm magam...
Kitartás!

i.kata
 
 


Zsuzska és minden kismami,
vigyázzatok a cukrotokra! Unokatesóm, aki dec. 8-án szült, állítólag a terhesség végére cukros lett, és ilyenkor szülés után jobban kell figyelni a babákra. Az ő kisfiuk kapott kanült a vizsgálatokhoz és elfertőződött. Most kórházban van a pici fiú és műtéttel fogják feltárni, hogy pontosan hol van a fertőzés.

i.kata
 
 


Dita nálunk sűrűn telt, telik a karácsony. Anyámék, anyósomék elváltak, ezért több helyre kell mennünk. Most a hugoméknál vagyunk, és már mennék haza, mert elalszom ülve.
szenteste ebédre elhoztuk anyósomékat, meg a sógorom jött. Este mentünk a mamához. Csütörtökön anyu, apu, ma após és hugom. Holnap unokatesómék. És elegem van. Bence is már tök fáradt.

Anyósomékat tavaly is behoztuk, szegénykéimnek minden bajuk van egészségileg. Anyósomnak áprilisba amputálták a lábát, most már 2 lábon jött, mert elkészült a lába. Úggy sajnálom őket.

Röviden ennyi.

Dita Te találtál a secreten valamit, ami nekünk kell?

timejka
 
 


Timejka,
Sajnálom a rossz karácsonyi "ajándékot"... :(

Zsuzska,
Sajnos azt vércukormérőt nem ismerem, én egy active-t kaptam kölcsön, és az jól működik.

Kata,
Én vigyázok, de most én is ünneplek picit, majd holnaptól újra visszafogom magamat. Amúgy én direkt megpróbáltam már azt is, hogy rendesen ettem, mint azelőtt, és akkor is teljesen normális eredményeket mértem.
És amúgy hogy vagy? Sikerült pihenned a sok ZH után?

Dita,
Szerintem csinos vagy, nincs veled semmi gond! (De nem vitatkozom, mert tudom, hogy mindenki elégedetelen magával...köztük én is.)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
nem riogatásnak szántam, csak jobb vigyázni.
Zh-kat kipihentem, de most majd a Karácsonyt kell :lol: 24-én anyuéknál és anyóséknál voltunk felváltva, 25-én apuméknál, mamámnál, ma meg anyósoméknál, mert most hazajöttek sógórnőmék Németből pár napra. Holnap lustizunk, aztán vasárnap megint megyünk le.
Az igazi kikapcsolódás majd vizsgaidőszak után lesz február elején. (Páromtól Karácsonyra egy párizsi hosszú hétvégét kaptam és már nagyon be vagyok sózva)

i.kata
 
 


Zsuzska,
nekem is ez az Accu Check Go van, és én nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nekem összerakták az üzletben, így nem nekem kellett a chipet beletenni. De amúgy rögtön felismerte.

Monic,
nincs babatappancsos felsős képed???
Pont azon gondolkodtam, hogy én Lilivel igazán télen voltam nagy pocakos, vagyis minden terhes cuccom meleg. Most ugye augusztusban fogok szülni, vagyis apa vehet csini nyári pocakosruhákat :lol: És ugye az 56-os rucik is mind a lehető legmelegebbek...

Dita,
jó oldalt találtál, a www.thesecret.hu tökéletes

Timejka,
azon az oldalon van a fórum, de én már meg nem mondom, hogy hol. Egyszer tévedtem csak arra.

Ancsi,
én láttam a műsort, fel is vettem, ha véletlen lemaradnék róla, na majd jól visszanézem, hogy látszik-e a pocakod. Meg pár héttel korábban is láttalak az RTL Klubon azt hiszem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


bikfy: A "rajta vagyunk" nálunk is a duma.

Nálunk a kollégáim és a család is tudja már, de anyuéknak már megbántam, hogy megmondtam. Az anyósomék nem lovagoltak a dolgon, de anyunak mindig van egy-két megjegyzése. Én ugyanis 10 évre születtem, de ő már volt előtte is terhes és 18 évesen ment férjhez. Mindig megkapom, hogy majd jön, nem kell annyira görcsösen akarni. Amit mostanában a legjobban utálok, hogy imádok játszani (wii, számítógép) és azt mondják, hogy "a gyereknek nem lesz gyereke". Egyszerűen nem értem, hogy miért várná meg a gyerek, amíg megkeseredem. Nem hinném, hogy az hogy lefoglalom magam rosszat tenne a teherbeesésemnek. Mindegy ezeket megpróbálom elhesegetni és ha már sokat mondják, akkor meg visszaszólok és akkor megint nem kerül szóba egy ideig.

zsuzska: Nagyon sajnálom a gépet. Pedig ez a márka jó, a barátnőmnek is volt ilyen és nem mondta, hogy gondja lett volna vele.



vicky79
 
 


Ja: még tartozom nektek képekkel.

A mi karácsonyfánk:

Kép

Ezt a díszt hoztam apának Bécsből (olyan karcsú mint én :) )

Kép



vicky79
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk. Azt kell mondjam, én egy hős vagyok. A gyerekek nem zaklattak fel, meg végülis a felnőttek sem. Kb. a 3. mondatnál tartottunk a mikor lesz már babátok témánál. Elég jól viseltem.

Eldöntöttem, hogy ilyent csak egy bunkó, tapintatlan pöcs kérdezhet. Hát így is volt. Megadjuk hozzá a receptet? Elmondjuk, hogyan kell csinálni? Stb, stb... Én már jó előre bevettem a leszarom tablettát, így túléltem. Na de én biztos, hogy soha senkit nem fogok megkérdezni arról, hogy lesz-e gyereke. Ha lesz, majd mondja, ha nincs, annak meg nyilván van valami oka. Mindegy, mi már ennyivel is többet tudunk a világról. Tapintatlan kérdéseket nem teszünk fel.

Ditám!
A 2 kisfiú tündéri volt, úgyhogy most eldöntöttem, hogy én nem válogatok tovább. Tavasszal, ha megjönnek a gólyák, megmondom nekik, hogy meggondoltam magam. Ha kisfiús csomagjuk van raktáron, ne habozzanak, ide vele izibe. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


http://elfyourself.jibjab.com/view/uU3r ... 2ICPCzpDM0

na végre megoldottam egy nehéz feladatot, elküldtem az unokahúgomnak is ki volt akadva tőle, hogy a fél világ látja hogy dancel a neten! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: