Új privát üzeneted érkezett!

Ezzel pedig szeretnék mindenkinek
Kellemes Ünnepeket
kívánni!

Kép

hofeherke
 
 


TWIST
Az a srác aki konkrétan leütötte vele nem tudtunk mit kezdeni hisz már évek óta nem dolgozik a cégnél. Ugyanis közben kiderítettem, hogy ki az, mert eddig csak a becenevét hallottam, de most már tudom ki az és jó munkaügyes révén minden névre emlékszem. Csak annyit mondtak, hogy Viktor és én már egyből tudtam a vezetéknevét. A felbujtó srác pedig tengaptól ki van rúgva a cégtől. Ugyanis behívták a férjemet tegnap reggel hogy nyissa ki a telepet, és a fönök meglátta milyen a feje, már úgy üvöltözött velem, hogy mondjam meg ki volt, mert nem akartuk megnevezni a srácot, hisz bizonyíték nincs a kezünkben, hogy valóban ő volt-e a felbújtó. Bár én azóta még kétszer beszéltem a sráccal, és volt egy megjegyzése, hogy ő nem akarta hogy idáig fajuljanak a dolgok, tehát akkor mégiscsak volt valami köze, ha ezt mondta!
Végül a főnök felhívott egy srácot aki szintén ott volt, és ő elmondta töviről hegyire, hogy mi volt megnevesítve az embereket. Teljesen ki volt bukva, hogy ilyen kollégáink vannak, és azt mondta, hogy reméli hogy ez a kirúgás példaértékű lesz mindenki számára! Nem tudom, hogy ő tervezi-e az új évre vonatkozólag, hogy elbeszélgessen az emberekkel, mert mindig szokott lenni évelején meeting..... de én biztos hogy tartok egyet az embeknek, közlöm velük, hogy még most mondják meg szemtől-szembe ha velem, vagy a férjemel valami bajuk van, itt és most józanul a főnök előtt, mert így tiszta.....
Azóta is az ideg bennem van, már napok óta fáj a hasam, mert egyfolytában előttem van a férjem képe ahogy kinézett csurom véresen.

dita75
 
 


Csajok végeztem a doktorbácsinál. Hála Istennek rábeszéltem hogy csak hétfőn kelljen sotézni. Úgyhogy vasárnap kell megcsinálni itthon a hatpontos vércukormérést illetve a 24 órás vizelet vizsgálatot.

Nemone, lenne egy kérdésem, te hogy állsz a levesekkel?? Eszed valamelyiket???


Kép
MINDENKINEK NAGYON KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BÉKÉBEN, BOLDOGSÁGBAN GAZDAG ÜNNEPET KIVÁNOK!

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Dituli, azért örülök, hogy kirúgták azt az illetőt, remélem, hogy jó elrettentő példa lesz! És főleg nagyon örülök, hogy neked nem esett bajod, amikor beszéltél a srácokkal.
Elhiszem, hogy még mindig ideges vagy, ez nagyon rossz lehetett:(((((

Zsuzska, tök jó, hogy otthon meg tudod csinálni a vizelet és cukor teszteket és csak hétfőn kell menned! Hála Istennek, hogy így alakult és persze hála Neked, hogy rábeszélted a dokit:)))

Mara, a póló nagyon szép lett, én is elfogadnám!!!! :wink:
Vendég
 


VICKY és VIKIMAMI

Kép

TWIST
Józanul már a srác is másként látja a dolgokat, de nem lehet mindent az italra fogni! Ha valami baromságot akarunk elkövetni elég ha jól berúgunk, megtesszük aztán ráfogjuk hogy az alkohol miatt volt??? Elég könnyű lenne! Aki nem tudja hol a határ maradjon otthon!

MONIC
Szép a fátok, holnap én is attrakciózhatok vele, mert apára sajnos most nemigen tudok számítani, még jó hogy műfenyőnk van, nem kell faragnom a talpát, stb.....

MARA
Nagyon ügyesek vagytok!

ZSUZSKA
Örülök, hogy nem kell kórházban karácsonyoznod!

Jó éjt!

dita75
 
 


Sziasztok!

Voltam UH-n, hát nekem már boldog karácsonyom lesz, az tuti.
PiciPötty 7 mm-es, és szépen dobog a szivecskéje. Nekem ez a legszebb ajándék, ezt kértem az Angyalkáktól. :lol:

Kellemes Ünnepeket kívánok én is nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt! Lincsáka, gyönyörű lehet a Pici Pötty!:) Tegyél fel légyszi UH képet, ha tudsz, nagyon szeretnénk látni!:)
És hogy vagy, hogy érzed magad? Álmosabb vagy, nagyobb az étvágyad, van hányingered?
Vendég
 


Twist,
hát boldog vagyok, az biztos. Az előbb eszembe jutott, hogy egy pici szivecske dobog bennem, hát kijött egy-két könnycsepp, pedig nem vagyok az az érzelgős típus.
Amúgy semmit nem érzek. De ez nem meglepő, Lilivel is csak annyi volt, hogy nem bírtam édességet enni. Lehet, hogy már akkor is gond volt a cukrommal, és a tudatalattim intézkedett.
Éhes sem vagyok, főleg, hogy diétáznom kell. Na ez nálam azt jelenti, hogy alig bírom megenni a kötelező napi mennyiséget. Amíg nem tudtam erről az egészről én kevesebbet ettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Dita,

örülök, hogy a párod sérülései ellenére elmentetetk a BMC-be. És a lényeg, hogy január végén indul a lombik :wink:
A főnököd nagyon jól tette, hogy kirúgta a felbújtót!!!!!!!!!!
Ma délutántól mi is egyedül leszünk de csak 1,5 napot.
Czinkit puszilom :wink:

Linácska,

gratulálok a kisbabátokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hiszem, hogy életetek második legszebb karácsonya a mostani (az első természetesen Lili volt). :wink:

Mara,

csodálatos ajándékokat készítettetek, nagyon ügyesek vagytok a férjeddel!

Zsuzska,

örülök, hogy nem teszik tönkre a karácsonyodat :wink:
Neked Oroszlán befordult már? Nekem Danika még mindig keresztben :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, tudsz valamit tenni azért, hogy Danika ne legyen keresztben? Egy kis twist vagy limbo esetleg segíthet:)))?

Linácska, hány g CH-ot ehetsz kismamaság alatt? Nekem azt mondta a Mensmentis dokim, hogy akkor is ugyanúgy a 160 g (legalábbis nekem). Biztos jön majd a kívánós korszakod, vegyél sok kovi ubit!:)))) :wink:

Szeretnék halkan elmondani valami számomra klassz dolgot, már -7,5 kg-nál tartok a fogyózásban. Most szerintem azért megy le annyira a súlyom, mert 40 perceket edzek naponta és az biztos jót tesz. Na, azért írtam le ezeket, mert karácsony után biztosan meghízom, ha befogják az orromat és belémkényszerítik az édességeket.... :oops:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Moncsi, Oroszlán még nekem is medencevégű, vagyis nem fordult még be. Azt mondta a doki még ráér. Igazából tegnap a cukromon lovagolt, nagyon macerás ez a történet, a férjem most ment el mérleget venni. Nem volt itthon ilyen grammos mérlegem, nem kellett semmihez. Végülis nyugtom lesz szombatig, aztán kezdődik az egésznapos méricske.

Kép
pgsuska
 
 


Twist nagyon ügyi vagy, hajrá fogyókúra. Én is bizti sokat fogok fogyni ezzel a kényszeritett diétával.


Linácska, hatalmas gratula a Pici Pöttyhöz, a legnagyobb ajándék karácsonyra az biztos, látod mondtam én neked hogy meglesz :lol: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


MAra naggyon szépek irigy irigy a rokonoknak :lol:

pgSuska örülök, hogy nem kell bennt maradnod a kórházban!
Viktóriáknak, Éváknak Boldogat!

Lina gratulálok aa legszebb karácsonyi ajándéknak! :lol:
Vendég
 


Zsuzska,
azért nem olyan nagy macera ez a diéta, hamar bele lehet jönni. Nekem az elején az volt a gáz, hogy biztos nem akartam elrontani, ezért volt, hogy 160 g helyett csak 68-at ettem a nap végén összeszámolva.

Twist,
most 165 g-okat eszek. Legalábbis nagyjából.

Íme a legszebb karácsonyi ajándékom: az alsó Pötty, felette a szikhólyag
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszönjük Linácska a baba fotót! Nagyon éééédeees!!!-)

Puszi
Vendég
 


Twist,

azt mondod, hogy Twisteljek, hogy beforduljon Danika? Szilveszterkor megyünk zenés-táncos helyre, ott majd jól kitwistelem magam :lol: :lol: :lol: :lol: A páros táncok már úgysem mennek, mert a páromnak eleve van pocakja, az enyém meg úgy megnőtt, hogy nem nagyon tudunk összesimulni :lol: :lol: :lol:
Gratulálok az apróbetűshöz :wink:

Viki mami és Vicky,

nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!
(ha kislányunk lett volna akkor Viktória lett volna, mivel apa leszavazta az Inezt :wink: )
Kép

Boniko,

gyönyörű a karácsonyfátok, és az előtte fekvő Zsigi még szebbé teszi :wink:

Linácska,

gratulálok a nem is olyan Pici Pöttyhöz :wink:

Zsuzska,

én megfogadtam, hogy karácsony után visszafogok a szénhidrátokkal és igyekszem egészségesebben étkezni.

Danika még a pocakban, de tegnap kapott ajándékot a leendő keresztanyukájától :lol: :lol: :lol: :lol: Kapott légzésfigyelőt, trotyis pelenkatartót ami egyesével becsomagolja a büdi pelusokat, és mint a fuvarozó cégünk trónörököse olyan bodyt, amin kamionok szállítják az árut :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Reggel óta most álltam meg először, úgyhogy jövök boldog karit kívánni!

Kép

ÉVI
Boldog névnapot!
Jól kibabráltak velünk a szülők! :lol:

MONIC
Sajnos nem tudok mms-t fogadni! :( Mit küldtél???

LINACSKA
Én is kértem a mennyekben a nővéremtől és Jézuskától is hogy karira küldjön nekem babát, de úgy látszik, messziről jön az a baba (vagy babák) és hozzám majd csak február végére ér ide.
Nagyon szép a Pötyid! Sztem lány! :wink:

BONIKO
NAgyon szépen kifényesítetted karira Zsigit, csak úgy csillog-villog a szentem!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Na és kinek mi volt a fa alatt???

Ez a mi karifánk:

Kép

dita75
 
 


Dita,

nem küldtem mms-t. :roll: Lehet, hogy a múltkori Danika fotó ért most oda hozzád? Mert mire írtad, hogy nem tudsz fogadni addigra már elküldtem.

Évi,

nagyon sok boldog névnapot kívánok neked is és a kis Ádámnak is :wink:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Évi,
én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!

Dita,
esélyes a lány. Eleve még nem volt megrepedve a tüsző, amikor megvolt az inszem, ismételni nem tudtunk, mert ugye másnap már a Heim Pálba kellett menni Lilivel, ráadásul Lili is azt mondja, egyszer a férjemnek megjósolták, hogy két lánya lesz, és ma este megkérdeztük azt a kütyüt apukám feleségénél, és az is azt mondta, hogy lány.

Képzeljétek, Angyalka hozott nekem egy vadi új lapitopit, most már arról írok :lol:
Lili meg másfél órája a Barbie házával játszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


MONIC
Lehet, hogy még mindig az próbálkozik! :roll:
A telóm ki van ütve mert eredetileg T-mobilos, de nekem évek óta Vodás számom van, viszont a kiütéssel elveszített egy pár funkcióját, mint pl. hogy nem tud mms-t fogadni!

Basszus két gombócot ettem a mamáéknál (töltött káposzta) de annyira tele vagyok, mint a délibusz! Apa evett egy marha nagy adag halászlevet, halat, káposztát, és néhány sütit.... szóval mindketten pihegünk megtelt pocakkal.
Holnap anyuéknál lesz zaba, de anya könnyű ételeket is szokott csinálni, mert a mamám, ő meg én nem vagyunk jól ezektől a nehéz ünnepi kajáktól!

Ja még meg sem köszöntem neked a kari ajándékot! :wink: :lol:
Scofieldnál szebbet el sem tudtam volna képzelni (na persze Bogyókon kívül) :lol:
Egy részt megnéztem már, majd holnap a többit! Ja és ezt persze az új házimozin, ugyanis azt kaptam apától karira. Ilyen sokmindent még nem kaptam soha, pedig most gyűjtjük a pénzt, de azt mondta, hogy ezt a maszekjából vette. Na mindegy........ most már nem visszük vissza a boltba! :D

NEMONE
Azt akartam kérdezni, hogy miért kell a BMC-be vinni 60000 ft-ot a 20. napon?
Nem a gyógyszertárban kell megvenni a gyogyikat?

Még annyit akartam mondani, hogy nem úsztuk meg a közjegyzői okiratot sem, mert kérte a dokibá a házassági kivonatot, ami ugyebár nekünk nincs!

dita75
 
 


LINACSKA
Hát mondom én, hogy lány! :lol:
Új laptopi? Nagyon jó kislány voltál, ha ilyen gazdagon megajándlékozott a Jézuska! Csúcs!

MONIC
Te is jó kislány voltál... halljuk mi volt a fa alatt?

Többiek???

dita75
 
 


Sziasztok csajok,


Nagyon jól telt a mai nap annak ellenére hogy rengeteget főztem. Ditus milyen kiváncsi hogy mi volt a fa alatt. Mi a férjemmel megbeszéltük hogy nem lesz nagy ajándékozás mivel Oroszlán barlangra költöttük a pénzünket. Könyveket kaptam és vettem is. Én imádok olvasni. Férjemnek könyveket vettem, zeneit, illetve dijnyertes vörös bort. De nagyon boldogan telt ez az este annak ellenére hogy ez a diéta az őrületbe kerget. MOst képzeljétek el hogy a férjem megrendelt a kedvenc sütimből ilyen krémes jellegű két és fél kilót illetve mindenféle pogácsákat. És messziről kellett figyelnem. Aztán pedig pakolnom a hűtőbe. Kinzás. A bejglit is szeretem, úgyhogy vigasztalásképp kitalátam az okosságot. Mivel kimaradt most a karácsonyi zaba az életemből ezért úgy döntöttem hogy a férjem és édesanyám megrendezi nekem a karit május elsején, a szülinapomon. Akkor már ehetek végre és akkor nem lesz olyan érzésem hogy kimaradt egy karácsonyi evés az életemből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na ott és akkor majd halálra eszem magam krémes sütikből, már most számolom vissza a napokat mint a katonaságban :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
pgsuska
 
 


SUSKA
Apaci is könyvet kapott tőlem többek közt, pöcsiáztatás közben kiolvas vagy 30 oldalt! :wink: :lol: :lol: :lol:
Borocskát már 3 üveggel is kapott, alig van hely a bortartóba, tök elégedett fejjel rakosgatta be a helyére őket! :lol: :lol: :lol:
Karácsonyfakép???
Amúgy cserélhetnénk, mert én meg rá sem bírok nézni semmilyen kajára!

dita75
 
 


Sziasztok!

Linácska,
gratulálok Pici Pöttyhöz! :lol:

Mara,
nagyon ügyes vagy! Hogy tudtatok a pohárra gravírozni? Ahhoz nem kell valami speciális kütyü?

Twist,
nagyon ügyi vagy! Csak így tovább! :lol: Aztán tudod, januárban a nyomdokaidba lépek! :wink:

i.kata
 
 


További szép karácsonyt, kellemes időtöltést, rokonlátogatást, eszemiszomot, meg dínomdánomot, minden szépet és jót..............

most pedig JÓ ÉJSZAKÁT KÍVÁNOK NÉKTEK!

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


Jó Reggelt Lányok!:))

Linácska, szuper a laptop ajándék! Egyszerűen csodálatos!:)
Mondjuk te imég sokkal szebb ajándékot adtál apának: ld. PiciPötty!:))

Katám, akkor januárban együtt fogyizunk:)

Ditus, a házimozi szuper!!!! Élvezetes azon nézni a filmeket. Imádni fogod! Amióta vidékre költöztünk, azóta nyugodtan tudjuk hangosan hallgatni a házimozi rendszert és nem kopognak fel a szomszédok. Így aztán totál mozi élmény az egész:))

Zsuzska, zsenális ötlet a májusi finomságevés! És egy hős vagy, hogy nem ettél az édességekből!!!

A páromtól én 4 db acélfelnit kaptam a kocsimra a téligumikhoz, mert ez volt a legfontosabb mostanában. És olyan karifát, amilyenre vágytam.
Én sok pénzt kaptam a rokonoktól és nagyon örülök neki:))) Mindenkitől tegnap besöpörtük az ajándékokat és mi is átadtuk a 20 kg-nyi ajándékot a családnak.

És kaptam még egy nagyon kedves lánytól Fostimon injekciókat.))) Tegnap mentünk érte és vettük át. Így máris készülőben vagyok a januári inszemire :wink:
Vendég
 


Mindenkinek Áldott,Boldog Karácsonyt kívánok!

... most az én meglepetésem Nektek.Legszebb alkalom,hogy eláruljam. Mi most léptünk a 19.hétbe,lassan félidős kismami vagyok.
Minden gyerek egy csoda,de a mi Mókusunk érkezése orvosilag szinte lehetetlen,hiszen abban a hónapban nem láttak tüszőt,viszont négy orvos diagnosztizált egy miómát,három különböző kórházban.
Ennek ellenére ajándékba kaptuk Őt és nagyon boldogok vagyunk!
Hiszem,hogy Mindenkinél teljesül majd ez a vágy és kívánom is Mindannyiotoknak!!!!!!!!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Ancsi,
gratulálok nektek. Jó sokáig titkoltad :lol: És tényleg kis csodababa...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska! Én is viszont!!!!!!!

Te is ilyen "utánakérdezős" vagy,ezért le is írom egy aggodalmamat.
Egy nagyon jó terhességi könyvben olvastam,hogy a progeszteron hatású gyógyszerek fejlődési rendellenségeket okozhatnak, mindenesetre hatásuk nem bizonyított. Lányok,én teljesen paff lettem,hiszen azért adják,hogy segítsenek a terhesség megtartásában és közben rosszat is tehetünk. A spontán babikánk ellenére én is kaptam 3x2 utrot,mondván,hogy ha már a vérezgetés kezdődik,sokszor késő. Mivel 38 vagyok,elég pörgős az életünk,jobb előre gondolkodni stb....,lehet,hogy nem lett volna szabad??????
Én nagyon kétségbe estem,tudtok erről vmit???
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Dita,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Én ékszert kaptam :wink: Apának egyszer mondtam, ha nincs ötlete vegyen ékszert mert annak egy nő mindig örül, hát azóta minden évben ékszert kapok. :lol: :lol: Szerencsére nagyon jó ízlése van a páromnak, úgyhogy büszkén viselem a gyönyörűségeket :lol:

Ancsi,

mostmár hivatalosan is szeretnék nektek gratulálni!

Linácska,

nagyon szép ajándékot kaptál, mostmár ezerrel mehet a babanet! Lili meddig bírta a játékot a Barbieházzal?

Kata,

újévtől én is kevesebb szénhidrátot szeretnék enni, meglátom, hogy sikerül-e majd.

Zsuzska,

te egy hős vagy! Én ma fogom sütni a kedvenc sütimet a holnapi nagy ebédre, és biztos, hogy eszek majd belőle :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mi ma itthon leszünk, sütit sütök és pihenünk. A nagy evészet szerencsére csak holnap folytatódik...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, és nálunk mégis fehér lett a karácsony, reggelre leesett a hó. Nem sok, de végre mi is látunk havat :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,
szívből gratulálok! :lol: Tényleg nem sietted el, hogy meglepj a hírrel minket is. :lol:
A hosszú várakozásért cserébe kaphatnánk egy képet a piciről?

Dita,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Monic,
anyuméknál is esett tegnap este a hó, de amikor 9 körül jöttünk haza, addigra elkezdett olvadni. De legalább az ajándékozás alatt szakadt..

i.kata
 
 


Gratulálok f.ancsi! Micsoda szép meglepetés!:)))
Tegyél fel légyszi vonalzót, hogy tudjuk kb. mikorra érkezik meg a csöppség.
Kész csoda az érkezése, főleg, hogy a dokik miómát diagnosztizáltak és tüszőt nem. Ez nem semmi!

Dituli, Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!!!! :D

Kép

Monic, itt is fehér lett a karácsony. Igaz, vékony rétegben, de azért fehér minden. Nagyon szép!:)
Vendég
 


Drága Dituli,


A jó Isten áldjon meg Téged, kivánok Neked nagyon sok Boldog szülinapot és kivánom hogy minden álmod váljon valóra!!!!!!
Kép
Kép

Kép
pgsuska
 
 


A mi fánk az ilyen kis pici és díszünk sincs túl sok...na meg a feketeék nem is látszódnak a képen :roll:
Kép

i.kata
 
 


Kata,

látszódnak a feketék is, nagyon szép a fátok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ancsi, linacska: Fogadjátok ezer meg egy gratulációmat. Nagyon irigykedek ám...

Dituli: Nagyon sok boldog 18. szülinapot!! :)

A cukrosoknak kitartást, nekem is vissza kéne fognom a szénhidrátot, de nekem nem megy. Majd jövőre. Nálunk tegnap meg volt a nagy zaba, azóta csak csipegetek. Párom szokta mondani, hogy csipegetek.... mint a griffmadár. ha-ha-ha :) Szóval holnap megyünk haza. Mi igazából csak pénzt kaptunk, és talán meg tudjuk venni a wii-hez a fit kiegészítőt. Majd januárban kiderül.

Mindenkinek jó pihenést és még egyszer kellemes ünnepeket.

Ja...köszi a névnapi üdvözleteket és hasonlókat a Vikiknek és az Éváknak.



vicky79
 
 


Ditusom!
Isten éltessen!

Kép

Nagy puszi a Többieknek! Köszönöm a köszöntéseket ;)
20150601134430
 
 


Sziasztok Lányok!

Ezúton szeretnék Ditának nagyon boldog szülinapot kívánni, a Vikiknek és Éviknek pedig nagyon boldog névnapot. Nagy ölelés Mindenkinek: Bikfy


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Köszi a szülinapi jókivánságokat! :D

ANCSI
Na végre, már azt hittem a Mókuska érettségi tablóképével jössz már csak hozzánk! Sajnálom hogy múltkor a tévés bejelentésedet a Hírtv keresztülhúzta pedig páran néztük a műsort, én személy szerint már nagyon izgultam, mert baromira nyomasztanak a titkok! :oops:

Kép

de azért most egész jól sikerült, hisz megígértem neked és a barátságunkat nem akartam kockára tenni a lepcses szám miatt! :lol: :lol: :lol:
Feltétlen üzenj, ha kiderült, hogy újabb punis lapul a pocakban, mert sztem az! :wink: :D

VICKY
Nem fogod elhinni, ezért majd teszek fel fotót róla, hogy anyuék a tortámra 18-as számot tették, úgyhogy nem tévedtél,,,,,,, van rá bizonyítékom is. :lol:

MONIC
Nálunk is reggelre a fekete autóból fehér lett, mert este értünk haza, reggel meg korán indultunk anyuékhoz, nem tettük el a garázsba!

Csajok anyáméknál annyi kaja volt, hogy a Hal a tortán műsor megirigyelte volna! Fel sem tudom sorolni, mert a felére már nem is emléxem! 13-an voltunk, épp hogy elfértünk. A gyereknek anyuék nevében vettem egy csocsóasztalt és azt tegnap fél órán át csomagoltam, most meg reggel bepájszeroltuk az autóba és azt mondtuk, hogy anyunak vettünk egy komódot. Totál meglepődött amikor neki cingöltük oda a legnagyobb dobozt, hisz volt vagy 2m x 70 cm az egész és vagy 18 kiló! A fél órán át tartó csomagolásomat, rekord idő alatt letépte, most pedig épp azt eszelik az apjával, hogy is kéne összerakni, meg hogy egyáltalán hol fog ez elférni! :shock: Kapott tőlem egy külön ajándékot, egy tábla amire az van írva:
FIGYELEM!
A szoba rendbetételének határideje:
mai nap ......... óra
Ha nem csinálod meg akkor
MINDEN a kukába megy!

Amúgy mindenkitől pénzt kapott, mert a PSP játék több mint 50ezer forint és hozzá a játékok 15ezer, memória kártya 8ezer, stb.... Egész úton azt nyomta, legalább csönd volt! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


F.Ancsi!

Én még soha nem írtam Neked, de mivel régóta olvasom a soraitokat, tudom, hogy te is sokat küzdöttél a babádért. Engedd meg, hogy ezúton gratuláljak Neked és egyben szeretném is megköszönni, hogy visszaadtad a hitemet.
Sokszor olyan hitetlen leszek, kellenek az ilyen sikertörténetek. Egyre inkább azt érzem, hogy ez a baba dolog nem is biológia, mert milliom olyan dolog történik, ami biológiailag lehetetlen. Tiszta szívből örülök, hogy hozzátok megérkezett a csoda. Remélem, mi itt mindannyian hamarosan átélhetjük ugyanezt. Sok boldog pillanatot kívánok és vidám pocakosodást!! :) Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Nem vagyok fent az iwiw-n?
Jelöljé" mán meg!
Küldöm a privit hol találol meg! :wink:

dita75
 
 


Na jó, megjelöllek! :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Megjelöltelek!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita!

Most hol vagy? Ennyire elijesztettelek? Pedig ezek a legjobb képek rólam. Mondtam, hogy gáz vagyok... :D

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Segítenem kellett a fiúknak a csocsóasztal összerakásban! :D
Dehogy ijesztettél el, nagyon jó bige vagy! :wink: :lol:
De tényleg, nagyon szép menyasszony voltál!
Ahogy néztem a többi topiclakó esküvői képeit egyre jobban kezdett érdekelni a dolog, pedig sosem élt bennem annyira a vágy egy esküvő miatt! De azért egy nő életében mégiscsak fontos lehet a képeket elnézegetve!
Na majd ha meglesznek a Bogyó-lánykáim ők lesznek a koszorúslányok! :lol:

dita75
 
 


Ditus!

Hááát ez az esküvő érdekes dolog. 27 évig vágysz rá, 1 évig készülsz, 1 délután alatt pedig lezajlik. Most azt mondom, hogy jó volt, szép volt, de többször nem csinálnám végig. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok!

Én most elköszönök. Mindenkinek kívánok nyugodalmas jó éjszakát!

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: