Új privát üzeneted érkezett!

Ja, még valami! Ágiboszi, asszem, te vagy a legilletékesebb profi ebben. : diétáznom kellene a védőnő tanácsára, mivel már cirka 8 kiló van rajtam.(25+2) Mit egyek??? Jövő héttől otthon vagyok, szóval bármit összeütök magamnak, ha kell.

Egyébként, hogy mitől jött rám ennyi, nem tudom, ja, és ez az utóbbi hónapban történt. Minden héten 1 kilóval vagyok több!!!!! Ha ez így megy, még 15 kiló várható! Kép

Egyébként tornázom mindennap, csak reggel eszek pékárut (1 zsömi vagy szendvics, ja, és hétvégén kakaóscsiga) Sajnos ez utóbbiról kénytelen vagyok lemondnai, pedig fáj a szívem érte. Kép Este Abonett.
Valszeg az ebéddel vannak gondok, mert azt rendelem , és ilyenkor mindig azt eszem, amihez kedvem van pl. túrós tészta vagy ilyesmi is becsúszik.
Napközben narancs, alma és vagy puffasztot rizs vagy Korpovit van. Lehet, hogy azt sem lehet.

Lányok, nem is lehet édességet enni, amíg babát várok? Nem mintha sűrűn ennék, de hétvégén mindig van valami.

Szóval, help, mit tegyek, hogy ne hízzak minden héten egy kilót!!Kép
shine
 
 


Sziasztok!

Kakukkfű, én is úgy gondolkozom, ahogy te...ezért vagyok csalódott. Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni, hágy olyan empatikus egészségügyi dolgozóval találkoztam, aki érdek nélkül is fontosnak tartott. Az egyik ilyen Fcs dokija, na őhozzá nem fűzött semmi, mégis úgy érzeztem, hogy fontos neki az, hogy én egy individuum vagyok, a saját kis életemmel, érzéseimmel. Nem volt negédes, hanem korrekt, figyelmes és érdeklődő. Én ilyennek képzelek el egy orvost, akinek van hivatástudata!
Már megint le vagyok maradvaKép Lassan 2 éve ismerlek, de most olvasom, hogy Emma kétnyelvű, én nem is tudtam, brühüm...hogy is van ez???Kép

Kata, sok sikert a mai CTG-hez!!!!

Shine, igen, Zsombi belehúzott, egy kis zabagépKép Ez nekem azért is megható, mert 6 hónaposan nem volt még 6 kiló sem. Kivizsgálások és idegeskedések sora jellemezte az akkori időket.Kép De most már: KépKépKép

Annamari, akkor márc végén dőzsölhetsz!!!Kép Ez szuper!!!!!

Mondtam már, hogy sikerült helyet foglaltatnom máj. végére a Kolpingba? Nagyon örülök, ez lesz az első, közös nyaralásunk, vagy tavaszolásunkKép Az összes nyári időpont foglalt volt márKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!

Emma apukaja francia-sved, de francia az elso nyelve. Mi egymas kozott is franciaul beszelunk, bar mar jol tud magyarul is.
Probalunk kovetkezetesek lenni Emmaval, hogy tolem csak a magyart, tole pedig csak a franciat hallja.
FCs dokija nem Varbiro? Mintha egyszer irtad volna, de nem emlekszem jol. Nalam o volt az ugyeletes ejjel, mikor szultem, de csak az adatok diktalasanal, meg a kitolasnal lattam, akkor ugyanis mindenki odagyulik, aki el es mozog bent.
Nekem is szimpinek tunt, bar 2 perces fajasok kozott nem az volt a legjobb szamomra, hogy az osregi irogepenel szep lassan az adataimat diktalhattam. Kép

Kakukk
kakukkfu
 
 

 
 

Sziasztok!

Kakukkfu!
Olyan édes a kislányod, és úgy illik hozzá a neve. Mi a második nyelvetek?

Solya!
Tegnap elmentünk egy nagyobb és nívósabb játékboltba, és majd egy órát álltunk az autók előtt, de nem vettünk semmit. Merthogy csak autó kellene, mert mást se csinál, csak tologat és búg hozzá. Ha megunta, akkor fúr egy kicsit. Búgás marad.
Megjött anyósom, hozott egy undorítóan ronda kisautót, amiben egy félelmetes pasi ül és vezet, és az én drágám ki nem adja a kezéből, tologatja azt a ráadásul nyikorgó vackot.
Még eszembe jutott a Woody sheriff a Toy Storyból, azt nagyon kedveli, meg tetszene neki, hogy beszél, de azt meg nemigazán lehet kapni.

Shine!
Szerintem ne izgulj, és ne sajnáld magatoktól a kakaós csigát. Esetleg este egyél kevesebbet, én is úgy csináltam, már csak a gyomorégés miatt is. Meg úgyis mindig olyan álmos voltam, hogy evés helyett inkább aludtam.

a.
angi
 
 


Otthon- és vízbenszülés lesz este a Szülőszobában. Anyóssal beszélgettünk, Dorka meghallotta, és nyúz, hogy ő is nézhesse. Majd meglátjuk. Nagyon későn is van (neki), meg kicsit félek, hogy nem tudom előre, mi lesz, és így nem szívesen engedném neki.
angi
 
 


Sziasztok!

Verőfényes napsütést kivánok mindenk kedves olvasónakKép

Pirus
Irigy irigy a Kolpingért, én valamelyik nap olvastam a gondolkodóhelyemen ülve (WC) a találkozások magazint, és ott találtam cikket róla. Elárulnád hogy kb mennyi lesz a pihitek várható szállodai összege? Mert úgy hirdetik magukat hogy elérhető áron, kérdés mennyire azKép

Shine
Küldök neked emailban kajálási tanácsokat, amit nekem is adott a terhesség alatt a diétás nővérke, Rozika bent a korházban. Nekem volt miből bőven leadnom, és pont forditva voltam mint Te, heti egy minuszom volt.
Jut eszembe, az uht rögtön reggel inditsd, még talán a vérvétel elött ad be, de szerintem ez se lesz életbiztosítás arra, hogy a következő vérvételig bejutsz is rá, de az esélyt legalább megadod magadnak.

Kakukkfű
Gratula az ideális AFPhezKép Sajna van amikor a korházban nagyon kutyafuttában csinálják az uht. Nekem a genetikait az amniócentézis miatt az I. es nőin csinálták, azt fel is vettem, hála nagyon alapos volt a dokinéni aki csinálta, amugy ő volt az egyetlen aki meg tudta mondani hogy kisfiu lesz manó az uh alapján, ami persze a vizsgálat után 100 % lett.

Kata
Ez már tök izgi, annyira drukkolok neked, kicsit újra élem az utolsó pocakos hetemKép

Csilla
Annyira jó, hogy babócáidnak alap lesz a két anyanyelv, biztos nagyon ügyikKép

Annamari
Azért rendik voltak az ex munkahelyeden, kevés az ilyen korrekt vezető, használd ki az utolsó napokatKép Utána jön a "daráló".

Dugultam

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Kakukkfű
igen, Várbíró az, nálam is ő volt az ügyeletes, 2 perces fájásoknál még volt erőm azon röhögni, ahogy azon a vacak írógépen kalimpálKép
Köszi a felvilágosítást! Mindig újat tud meg az ember!Kép

Ági, jún 6-ig 11.400/fő/éj félpanzióval, nyáron 11.800 Ft, 3 éves kor alatt a gyerekeknek ingyenes. A honlapjukon megnézheted a minőséget is. www.kolping.hu
Szerintem teljesen korrekt az ár.

Akartam még írni valamit, de elfelejtettemKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Angi,
én felvenném videora. nem engedném nézni.
De Magyaroszágon lehet vízben szülni? Vagy otthon szültek vízben? Kép Végülis ha csak otthonszülésről szól, az kevésbé (nem találom a jó szót)Kép De a vágási technika miatt nem ajánlom. A sok ugrálást értené már Dorka?


Mostmár csak egy kérdésem lenne: Kinek a szülésénél nem volt jelen Várbíró dr? Nekem kétszer is ott voltKép
solya
 
 


Sziasztok!

Köszönet a segítségekért lelet ügyben.

Solya,
külön köszönet, hogy a Csákány dokihoz irányítottál. Kép Kép

A doki szerint a cukor itatás utáni értékem jó, ugyanis az értékek nem a terhességet, hanem a normál értéket veszik figyelembe. Így kismamáknál ez az érték nem magas.
Már meg is nyugodtam. Kép

Vízben szülés:
valahol olvastam egy szüléstörténetet, de már nem emlékszem hol. Létezik olyan kórház, ahol lehet vízben szülni. A kismama azt mondta, hogy a vízben nagyon jól el lehet lazulni, így a görcsöket nagyon tompán érezte, viszont a kitolást lényegesen megnehezítette, így a szülést nem a vízben fejezte be.
Kosza Gabriella
 


Sziasztok!

Na, csak ne ajnározzátok a dokikámat, még a végén túl sok betege lesz, és nem lesz annyi ideje rájuk!!!! KépKépKépKép

Solya! Azt hiszem a MÁV-ban lehet vízben szülni, meg még más helyeken is... Pontosabban vízben vajúdni lehet, de olykor nem szállnak ki. (Azt hiszem a Kismamában olvastam ilyen esetet, és nagyon kedvet kaptam hozzá!)

Idősebb babaúszósok! Hány alkalom, mire a törpe megszokja a hideg vizet? Most 31-32-33 fokos vízben fürdünk, ezt elviseli, de az úszóvíz 28-29-30 fokos... Valahogy nem örülnék, ha az eslő hónap arról szólna, hogy öt percet ott vagyunk, aztán már jövünk is ki a vízből...
Fulescsacsi
 


Solya!
Nem műxik a videó már vagy egy éve, javíthatatlan. Azért tartjuk még meg, mert Andris szereti szerelgetniKépKép
Szerintem Dorka úgyis elalszik addigra. Majd teszek róla.

Nálam nem volt benn V, még csak nem is láttam soha.

Asszem az Istvánban is lehet vízben szülni.
Az előzetesből nem emlékszem, hogy hogy van, de egy üvegfalú kádnak tűnő dologban volt az anyuka, és oldalról mutatták, hogy bújik ki a baba, nem premierplánban, egész normálisan. Lehet, hogy a kamerát dugták a víz alá, majd megfigyelem. Azt nem tudom, hogy otthon volt-e vagy nem.
a.
angi
 
 


Csak nem mindegy, hogy lehet vagy szabad. Kép

Mert ha jól tudom, otthon sem szabad szülni, csak lehet.

Aztán mégis hányan szülnek otthon! Kép

csak azért mert nekem is tetszik a vízben szülés gondolata, sőt, ha lett volna rá lehetőségem, így szültem volna, de a zuhanytálca nem tűnt alkalmasnak. Kép

Viszont az kiderült, hogy a szülőszobán a szülőágy székké alakítható-e? Na majd Kata megmondja. Apropó, Kata, hol vagy? Kép

Az a baj, hogy nincs egy kórház sem, ahol minden klappolna. Ahol lenne, PIC, meg lennének alternatív vajúdási lehetőségek, esetleg szülési testhelyzet szabad megválasztása, stb. Tudom én, hogy mindennek más a funkcionalitása, de akkor is.
Lehet, hogy legközelebb otthon szülök? Kép Tényleg, olyankor ha baj van, hová viszik a babát? És az anya mehet vele?

FCS,
V. megérdemli, hogy dícsérjék. Amennyit én láttam belőle, nekem ő az etalon orvosok között emberségből.
solya
 
 


Solya! Nekem mondod?KépKépKép
Fulescsacsi
 


Solya!

Érdekes, én sem vízben, sem otthon nem szeretnék szülniKép
Ha jól láttam a TV-ben, a szülőágy székké alakítható, de szerintem nemigen használják úgy, elvileg csak maga a szárny, a szülőszoba modernizálódott, az apparátus...öhöm...hát...Kép

Szerintem az I-es, II-es nőire és/vagy az I-es Gyermekklinikára viszik a babákat. Nem hiszem, hogy az anya mehet, vagyis gondolom az ő állapotától is függ, de a babamentőbe biztosan nem.

Stipistopi, én dícsértem először VárbírótKép!!!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Na, ezt csak azért írom, hogy meglegyen a 400-ik!Kép

Egyébként van még 200 hsz-em, csak amikor volt a nagy dizájnváltás, újra kellett reggelnem.Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

EgybenKép

CTG nem lett túl fényes, de azt mondták, már mindegyKép

Pénteken Margit szerint (mindig Őt kapom el) már ne nagyon készüljek arra, hogy még elmehetek....8-kor visgálat, aztán bennmaradásKép

Képzeljétek, ma veszünk fülbevalót Annának!!!

ÚÚÚgy beleszerettemKép 1800,-Ft, picike bébifülbevaló kis beakasztós, szivecskés (nem lapos, hanem "domború" a szív benne egy kis kővelKép

Na menek mert éhes vagyok vár a libazsíros-savanyúkáposztás bagettemKép

Pusz: Kata
LadányiKata
 


Kata!
És be is teszik a Klinikán? Mert vannak még nővérek, akik vállalják, és szerintem jobb, ha egyből a beakasztóst kapja, mert a fájdalommentes belövéskor az a bazi nagy szúrós pöcök szúrja ám a fülecskéjük mögött, nemcsak a csecsemőket, hanem a nagyobbakat is, és minden ruhába beleakad, kiesik.
Jó étv!
Abbahagyom mára, megyünk csavarogni.
a.
angi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a gégészetről. Most mérges vagyok, de megyek enni, attól lenyugszom! Kép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Amikor az Andit átvitték a Rókusba akkor bizony én is mentem a kicsivel a mentőben. A saját felelőségemre. De nem mondták, hogy tilos. Elméletileg az anyának nem tilthatják meg, hogy vele menjen mi okból???
Annamari mért vagy morcos??
picus
 
 


Szia PicusKép
Igazából az otthonszülés utáni gondról volt szó, amikor azonnal kell vinni a babát, ahogy kibújt. Az természetes, hogy mehetsz a babával az egyik kórházból a másikba, napokkal a szülés után, én is mennék!!!! Persze, ha valaki vállalja, akkor szerintem mehet szülés után is, de biztosan másik mentőt hívnak, hiszen az anya még vérezhet, meg minden....
De fogalmam sincs, hogyan működik, biztosan meg tudják mondani a Geréb Ágnesék.

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok! Gyorsan írok, mert a drága családom hazajött, mármint a másik felem, és ő eléggé géprajongó. A februári Kismama magazin ír a vizeletcukorról. Meg sok más jó dologról. Valamelyik Szülőszobában meg a SOTE II lesz dr Ács közreműködésével. Biztos forrás. Majd este úgy fél 9 felés tudok újra bekapcsolódni, mert a másik felem akkor vacsorázik, Most csak a koszt vakarja magáról a kádban, utána már nem ül be, enyém a pálya. Sziasztok! Ha addig olvasok valami érdekeset, mert van ami 10 év után nekem is új, akkor leírom.

mohácska
 
 


Sziasztok!

Igen Ica nővér belöviKép

Nem nem szúrós, hanem lógós. de icipici, arqanyosKép Ha sikerül lefényképezni, felrakomKép

Olyan jóó volt...jövök le a lépcsőn, a lépcső aljában ahol a hypot osztják, pont ott volt az Ica nővér, meg az az aranyos kis dadogós nővérke, meglát, köszön, rögtön kérdi: na, mikor találkozunk??? Mondom, Annával előreláthatólag pénteken, remélem velem isKépKépKép Mondtam is neki, hogy Ladányi Anna (bár hülye vagyok, nem hinném, hogy sok Anna születik aznapKép

Puszpusz: Kata
LadányiKata
 


Sziasztok, újra itt vagyok! Remélem, Ti is.A másik felem vacsorázik, fiam, kivételesen, már alszik. Lehet, hogy beteg lesz? Kép A Barátok közt-et mindíg megnézi, most pedig már előtte elaludt. Most pedig nem lenne jó, bár az sose jó, ha egy gyerek beteg. Pénteken matek országos versenyre megy Kép, menne. Még puszit sem adott.Kép Majd reggelre kiderül.

mohácska
 
 


Sziasztok!

Ági!
Köszönöm az újabb instrukciókat!
A gond nem a magyarázattal volt. Ismereteim elég hiányosak a számítógépet illetően. Teszek egy újabb próbát. Kép
Remélem most nagyobb sikerrel jártam. (Én egyébként azt hittem, hogy ezek az arcocskák egyből megjelennek.)
Már látom is az eredményt!
Puszi ezért Neked!!!
Terika
terika
 
 


Kriszta!

Lehet, hogy egyszerűen csak nehezebb napja volt ma. Ne gondolj egyből rosszra!
Látom, már Neked is sikerült arcocskákat "rajzolni". Jó mesterünk van.

üdv: Terika
terika
 
 


Köszi a bíztatást, de délután, amikor hazajöttem, nem láttam rajta még semmit, ilyet pedig legutoljára kb. 4 évesen csinált. Tényleg jó mesterünk van. Közben megtaláltam párom messengeres kódleírásait, teli-tele jópofa arcocskával, de sajna nem működik itt.Kép
Mikor jutok én el a 400-ig, a 855-ről ne is beszéljünk!

mohácska
 
 


Sziasztok!

Kata!
Irigy-irigy! Most nagyon lennék a helyedben! Kép

Picus!
Olyan ritkán jelentkezel! Kép
Azért voltam morcos, mert tök véletlenül megtudtam, hogy amivel 2 napja kezelik a 3 hete tartó arcüreg-gyulladásomat, az nem más, mint kokain és én irtózom mindenfajta kábítószertől. Nem normális viszolygás ez, hanem beteges irtózás. Még a fű hallatára is ki tudnék rohanni a világból. Szóval ezen bepöccentem. De mindegy, ha ez kell, akkor ez kell, inkább, minthogy felszúrják.

Kriszta!
Reméljük, nem lesz semmi baja!

Megyek szülőszobát nézni, puszi!
Annamari
muter
 
 


Sziasztok, jó reggelt! Tegnap este nem tudtam küldeni semmit, hibaüzenetet írt ki.
Annamari! Megpróbálhatnál egy természetgyógyászt megkeresni, aki fülgyertyázással is foglalkozik. Kitisztítja vele az arcod 2-3 kezelés alatt. Nagyon jó megelőzésre és kezelésre is. Próbáltuk. A fiam például imádja. Ő szokta kérni. Nekem mindíg van itthon, mert neki én csinálom. Múltkor a jobbfelemnek is fájt a füle, ő is kifejezetten jónak találta. Pedig ő nem egy természet-párti típus. Daninak nincs semmi baja eddig.
Puszi, megyek dolgozni, délután jövök.

mohácska
 
 


Sziasztok!

OFF
Terika, Zsombi 6-kor kelt, evett, férjem is megjött, szóval jól elfelejtettem telefonálni, de már késő volt!Kép
Ma nem leszünk itthon, de pénteken nincs programunk, szóval ebéd után átmegyünk, jó?Kép
ON

Talival kapcsolatban: szerintem most már majd' minden klinikás csemete élvezné a játszóteret, esetleg talizhatnánk akkor, ha jobb már az idő, valami színvonalas játszótéren, ahol van pelenkázó, szoptatóhelység is azok számára, akiknek pici a babájuk. Tudtok ilyet? ÉS egyáltalán mit szóltok az ötlethez?
Ja, és a dolgozó anyá(k)ra is gondolnunk kellKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Jó az ötlet! A Máltais játszóterek nem ilyenek? És ott játszóház is van, ha rossz lenne az idő.
Fulescsacsi
 


Lányok,
áprilistól nálunk is lehet összejönni, nagyon közel van egy Máltai játszó, rossz idő esetén pedig felmehetünk hozzánk. Addigra már elég meleg is lesz. Kép
solya
 
 


Kéne csinálni egy köremilt címmel, telefonszámmal, OK?
solya
 
 


OKKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

Tegnap jól összeomlott a babanet üzenetküldő szervereKép(

A tali nekem nagyon tetszik, jó volna már összeröffeni. A máltais játszótér jó ötlet, főleg ami a szopit illetiKép (Ezt Dani üzeni, a haspókKép

Solya
Én elküldöm neked az adatainkat, szerintem Te vagy a legalkalmasabb az összesitésreKépKépKép

Kriszta, Terika
Gratula a sikerélményekhez, amugy különböző giffeket is tudtok feltölteni, igen egyszerű, itt van lent a nézet küldés mellett a mellékletek feltöltése, azzal lehet felrakni, sőt fotókat is.

Fcsacsi
Mikor vágsz bele az olvasásba?Kép

Nah megyek hunyok még egyet, mert majd kiesek a számon, apája éjjel tanult, mert ma tesztet ir, és valahogy manóval egyikünk se kultiválta igazán a lámpafényt éjjel.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Solya!

Persze, ha tudnám az emailcimed máris küldenémKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,
he erre alkalmasnak érezném magam 3 nappal a költözés előtt, akkor felajánlottam volna! Kép
Most nem merem bevállalni, mert vasárnap megyek haza a gyerekekkel, addig össze kell pakolnom a lakást és ráncba kell szednem magunkat!
Úgyhogy bocsi, de most ne!Kép
solya
 
 


Sziasztok!

Még ittKép

Bár már két éjszaka nagyon rosszul voltam....Kép

Meg nem tudnám mondani mi bajom volt, vert a hideg verejték, melegem volt, rázott a hideg, hányingerem volt......nme aludtam már két napja semmit....

A konyhát kitakarítottam - aktív segítséggelKép - így eltartott egy darabig. Fel is mostam mindenhol ahol kő van, kimostam mindent amit bírtam.
(Na jaKép) Négy éve ugatom életem értelmének, hogy ha fürdik a ruháját ne a földre dobja le kupacba, a törölközőket vizesen szintén ne ennek a tetejére......mindig összeszedtem, de már elég nehéz kúszni mászni, pár napja nem szedtem össze, hát gyűlt-gyűlt a kupac, hozzá nem nyúlt volna.
Tegnap este amikor hazajöttünk olyan bűz volt a fürdőben, hogy kénytelen voltam megadni magam. Egyébként is az említett okból kifolyólag állandóan törölközőt mosok, mert amikor tiszták, szépen összehajtva a kád szélére teszem, mert a kád felett van a tartó szekrény, és az Csabi éri fel, ha benn van a kádban. Amikor beül, mindig elfelejti, és közli:-Már vizes a kezem"
Na, és a következő mozdulattal az egész kupacot lerakja a földre mondván a gyerek ne rántsa be a vízbe......és történik az ami lsd fenn....Kép
grrrrrrrrrrr

Megyek is ma már nem merek nehezet enni, így csak vajaskenyér a reggeli

Pusz: Kata
LadányiKata
 


Solya!

Ejj, ejj, hol a vállalkozó szellem?KépKép

Önként jelentkező adatgyűjtésre???

Ne tolongjatok már ennyireKépKép
Nah jó, az adatokat szivesen begyűjtöm, táblicskuba rakom és miondenkinek elküldöm, ezt bevállalomKép

Más:
Láttátok a következő szülőszoba előzetest? Jól láttam, hogy az a mi klinikánk lesz, vagy csak halucináltam?Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági!

Na akkor én azt pont nem fogom látniKép

Annamari!!! Megvan még a fa járókátok???????

Pusz: Kata
LadányiKata
 


Kata,
majd belülről megnézed! Kép
És nekem veszik videora, ugyi? Kép

Na, mégiscsak küldtem köremilt azoknak, akiknek van a profilukban cím.

Angi, PP, ha gondoljátok benneteket is felteszlek, csak nem tudom, szeretnétek-e, a többiek pedig írjanak vkinek egy mailt, akinek fent van a címe a profiljában.

ui.. Csak az utolsó két archívot szaladtam át, a teljesség igénye nélkül. Ha vki kimaradt, tegyétek fel, légyszí'.

Ja, és válasz mindenkinek gombKép

köszi
Solya
solya
 
 


Kata! Minek vagy kíváncsi rá, amikor Te napokon belül át is élheted a Szülőszobát?Kép

Ági, én is szívesen elkészítem a táblázatot, ha gondolod. Ha nem gondolod, akkor küldöm az elérhetőségemet!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus,
csak maradjon belső táblázat, OK?
köszi
solya
 
 


Solya, belső táblázat???? az micsoda?

Pirus, aki reggel nem ért semmit, meg általában napközben sem

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Lányok, kicsit elböktem. A címlista - ez menjen tovább az igazi. ;)

ne rakd ki a netreKép Ne kérdezd, miért írtam, csak a táblázatról az jutott eszembe, hogy azt mindig kiteszik a topikbaKép
solya
 
 


Ja, hát az eszemben sem volt!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Solya!

Én is úgy gondoltam, hogy csak belső használatu táblicskut csinálok az adatokból. Az összesítést azért gondoltam, hogy így aki szeretne bejutni, az egyben megkapja mindenkiét és nem kell örizgetnie mindenki üziét, és mindent egy helyen megtalálKépKép

Kata
Ne izgulj most ezenKép Te élőben éled most át, akkor minek néznéd a tévénKépKép
Két lehetőséged is marad a megnézésére, egy felveszi neked valaki videora, kettő itt a koridoron három hétig tuti fent van az adott műsor.

Pirus
Nekem tök mindegy a végeredmény a fontos, legyen meg mindenki adataKép persze aki szeretné.

Ági

Ui: Solya email megjöttKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Most néztem a címlistát, Orsoly címét senki nem tudja?

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


solya
 
 


Szia Solya,
persze, vegyél fel engem is. Nem ígérem, hogy nagyon aktív tag leszek, (legalábbis májusig, amíg tervezem dolgozni), de a jövőre vonatkozóan azért szívesen - augusztus után már remélhetőleg én is tudok kis PP-t vinni a talikra! Kép
helló
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Solya! Nekem is.

Ági! Apa elvitte a Für Elise-t, pedig én is azt akartam elsőnek... De mindjárt belefogok a másikba.

Lányok! Milyen egy ilyen tali? Batyus? És Apákat is viszünk, vagy csak törpéket?
Fulescsacsi
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?