Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Nagyon szépek a képek!!!! Az a felhős!!!! :D De az i nagyon tetszik,amin hárman vagytok!!! Esetleg ajándéknak szánjátok vagy csak úgy csináltattad??? Én az egyhetes netkimaradás miatt kicsúsztam a fotónaptárból!!! Annyira hülye vagyok,mert már tök régen kitaláltam,de aztán mindig minden máshogy alakul!!! :evil:

Berni!
Reméljük tudod,hogy nem az volt a cél,hogy még jobban felhergeljünk!!! Pusztán igazat adtunk neked! :wink:

CSilla!
Engem 1-szer műtöttek is kancsalság miatt,szóval szerintem inkább csak takargasd az a szemet!Annyit megér,hogy javuljon!!! Én elvileg még most is szemüveges vagyok,de abszolúz nem hordom,pedig nem jól látok messzire. Kiskorom óta gyűlültem a szemüveget,a műtétek (merthogy volt egy másik szemműtétem is,de az nem tudom miért) után nem lehetett játszani,ugrálni,lefelé nézni...egy gyereknek!! Ha teheted,és ennyivel "megúszod" a dolgot,az a kis hiszti belefér!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


pat!
:lol: :lol: :lol: ááá,nem vagyok olyan.én vagy nem keresem a társaságot vagy(mivel család)megpróbálom rendezni a dolgokat.

ééééén is szemragacsos voltam :D nem emléxem már rá,de nekem még az a szemüvegem is megvan,ami le volt ragasztva. :D és most úgy látok,mint a sas :D

nekünk elkészültek a naptárjaink,szuperek lettek!be fog tojni az összes családtag :lol: persze 1et magunknak is csináltunk.meg 2 hógömböt,meg egy puzzlet barátoknak.mindenki Doriánt fogja nézni 2009-ben :lol:

Kép
berni1
 
 


Berni!
És mitől lettél sasszem??? Műtét?
Hol csináltattátok ezt a sokmindent? Hógömb???-abban hol van Dorián? Ő potyog,ha lefelé fordítod??? Vagy őrá esik a hó?? :shock: Elég szánalmas a fantáziám :oops: ,igaz?

KépKép
Kép
patricia83
 
 

 
 

Tudom, hogy takarni kell. De szörnyű, amíg sikerül rátenni. Én is tompalátó vagyok, a szemésznél, ahol Toncsi szemét is vizsgálták, mutattak valami képet, amin állítólag voltak ábrák :shock: . Én semmit nem láttam rajta :? .
Nekem nem voltak elég erőszakosak a szüleim annak idején, de lehet későn is jutottam el a szemészetre. Ha jól tudom 3 éves korig tanul meg együtt látni a 2 szem.
Most már nem a szemüveget kell takarni, hanem a szemét.

Most mennem kell, még sehogy sem állok semmivel, de legalább a mai vizsgám is sikerült.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Köszi a képdícséreteket, igen, ajándékba csináltattuk! Meg persze magunknak is!

Berni!
Hát, nem tudom, szerinted?
Kép
Violka inkább apukája...
Kíváncsi vagyok a ti képeitekre is, tudsz feltenni?

Csilla!
Az én szememet is műtötték 5 évesen kancsalság miatt, nekem sincs térlátásom! :( Én se találtam az ábrákat! :? :D Violkát vittem el tavaly egy kontrollra, mivel nálunk a tesómnak is műtötték, nincs-e valami genetikája, de szerencsére neki minden rendben van a szemecskéjével!

Réka!
Drukkolok, h. hamar kijöjjön az a kis fogacska. :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Na, ebből sok nem látszik! :) :?

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Na, talán most, aztán már elég lesz belőlünk! :oops:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi!
Változatlanul állítom,a gyerekek olyanok,mintha TÉGED klónoztak volna!!!! Nem apukájuk!! Szerintem!!! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Évi! Nagyon jók a képek! Én már mondtam, hogy rád hasonlítanak a kicsik!

Csilla! Én is szemtakargatós voltam és nekem úgy kellett olvasnom. Útáltam! Tesómnak már elég volt úgy tévézni! :twisted: Mérges is voltam, hogy neki sokkal jobb.

Minket ledöntött a nátha. Kezdte Roli, már ő jobban van. Most én vagyok a legsz@rabbul. Így még életemben nem fájt a torkom!
Már Jázmin is náthás, folyik az orra. Jó kis ünnep lesz! Éjszaka nem tudok aludni a gyerekek miatt! Most Jázmin is rosszabbul alszik!

Bocsi a panaszért!

Ráadásul annyi mindent kéne még csinálni! Még a csomagolás sincs kész. Holnap még beszerzek egy ajándékot!

Na most megyek is! Nem rontom itt a kedveteket!

Kép
szly27
 
 


Haha, még a csomagolás sincs kész :shock: :D , mi még csak a lányoknak vettünk ajándékot, senki másnak :oops: . Holnap hosszú napunk lesz :? .

Itt mindenki szemtakargatós volt :wink: .

Bogi most azzal szórakozik, hogy az ágya feletti lógókat, amik papírból készültek, fújkálja (bár elég fröcsögős :wink: ) és közben nézi, ahogy mozognak. Eddig nekem kellett fújkálni :wink: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


pat!
:lol: :lol: :lol: :lol: ann :lol: annyira jót röhögtem a potyogós Doriánon,h a férjem is megkérdezte,mi ilyen vicces.bocsi,elképzeltem.szóval a háttérbe kell berakni a kiválasztott fotót.a rossmanntól rendeltük,van sokminden.
szerintem csak rendbejött a szemem,mert nem műtöttek.

csilla!
nagy gratula a vizsgához!!!!!fújkálás:gyorsan tanul a gyerkőc anyukától.

évi!
szerintem is teljesen rád hasonlítanak :wink:
nekünk még nincs műtermi fotónk,még nem voltunk.milyen képet mutassak?

Kép
berni1
 
 


Berni!
Dejó,hogy így reagáltál!!! Mikor elolvastam mit írtam,azért bennem volt,nehogy rosszul essen amit írtam!! :oops: És,ha nem titok,mennyi egy ilyen hógömb? :wink:

Sly!
Jobbulást az egész családnak!!!! Még van1 nap,hogy kikúrálódjatok!!!! (szép magyar szó,vazzeg :shock: )
Mi is kezdjük átvészelni a dolgokat,Mira orrát 3 napig szívni kellett,bár csak naponta kétszer,Márk szerencsére már ki tudja fújni,ezért ő iszonyatosan köhög,de már alakul,és beteg volt a férjem is,talán én úsztam meg a legkönnyebben!

Nálunk mindenkinek megvan az ajándék már napok óta!! Nem is emlékszem mikor volt olyan utoljára,hogy 24-én még ne kellett volna valamiért ugrani! Most minden be is van csomagolva,ezért én vagyok a felelős a családban.Ez azt jelenti,hogy szülőknek,nagyszülőknek,gyerekeknek..mindenkinek én csomizok! Kivétel ami én kapok! :lol:
Jaaaaaaaaa,és mézeskalácsot is sütöttünk!!!De már el is fogyott!! :cry:

Így Karácsony előtt 2 nappal,már biztos mindeki tudja mit kapnak a picik,ugye? Mi vettünk Mirának egy Fisher price "önjárót"! Lehet nem ez a neve,szóval egy műanyag gömb vagy labda,vannak lábai,és ha hozzáérünk,akkor zenél,és a lábaival "elmegy"! Húúúúú,ezt biztosan értettétek!!! :oops: :oops: Szóval elgurul,vagy nem si tudom.a lényeg,hogy ösztönözze a babát,hogy utána másszon!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


CSilla!
Én is gratulálok a viszgádhoz!!! Nekem biztosan nem menne a 2 gyerek melletti tanulás! Le a kalappal!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szaiasztok!

Evi! Tenyleg nagyon szepek a kepek! Nem is rossz otlet lenne nekunk is elmenni a fotoshoz es azt adni nagyinak ajandekba. :) Ugysem vagyunk lekesve, hiszen februarban megyunk legkozelebb haza.

Csilla! Gratulalok a vizsgahoz! :) Na ugye, csak meg lesz mar az a diploma is hamarosan. Szegeny Toncsi! De kitartast, a cel szenteesiti az eszkozt. Majd csak eljon a nap, mikor nem kell mar tapasztani Toncsi szemet.
Amugy, mi 3 oraval vagyunk kesobb itt, mint ti otthon. :)

Sly! Jobbulast! Csak jobban lesztek az unnepekre.

Na, Rebus felebredt, mennem kell. Jo sokaig aludt, altalaban 1 oraval hamarabb kel reggel. :o

Kép
atina12
 
 


Jó reggelt!

Valamelyest jobban vagyok, de a tegnap este brutál volt. Rázott a hideg meg minden. De általában a neheze egy napig szokott nálam tartani kb 5 évente. Abszolút nem szoktam beteg lenni!

Patr! Rolinak mi Java 3. építőt vettünk és egy Lego építő autót. Meg anyósomék nevében egy távirányítós autót, aminek lehet cserélni a kaszniját.

Jázmin kap egy textilkönyvet, egy csörgőt, meg egy tipegőt, egy melegítőt és egy kertésznadrágot.
Anyósomék nevében vettünk neki egy öltözet ruhát(nadrág, felső+tunika C&A-s), meg egy ilyen textillapot, amin állatok vannak és ha megnyomja állathangot ad+zongora is van rajta.

Jázmint elnyomta a Fenistil csepp. Ilyenkor nem szokott aludni. Pedig menni kéne a Tescoba, meg még dédinek venni kéne valamit, de nem tudom mit.

Takarítani is kéne, de nem tudom meddig alszik. Azért ha ezt elküldtem, szerintem nekikezdek, aztán jutok amire jutok.

Csilla! Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! Nem irigyellek!

Patr! Te nagyon kis szorgalmas vagy! Tegnap két órát aludt Roli, de az idő alatt nem tudtam mindent becsomagolni! Majd ma is nekiugrok, ha alszik.

Kép
szly27
 
 


Hali!

Bogi már 2. napja folyamatosan sírdogál (hisztizik :roll: ). Sehogy nem jó szegénykémnek, de már az idegeimnek se :oops: .

Hú, jó sok ajándékot kapnak a gyerkőcök. Nálunk idén nem lesz ilyen gazdag a karácsony.

Mi is mindjárt megyünk még ajándéknézőbe. Toncsit átvisszük Nagyihoz, aztán indulunk.

Nincs valami ötletetek kézzel készíthető ajándékhoz?

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla! Lehet Boginak jon a fogacskaja, azert olyan kis nyuszi. Szegenykeim, annyira szornyu, hogy ez a vacak fogzas is faj nekik... nos, mar akinek.
Reka! Nalatok mar hamarosan kint lesz az a fogacska, ha mar erzed, hogy karcol. :)

Nalunk lesz a legszegenyebb a karacsony szerintem. :) Nalunk most csak Manoci kap ajandekot. Apaval mi csak aprosagot szoktunk egymasnak adni. Bar mondtam a ferjemnek, hogy a karacsonyi vacsi lesz az ajandeka, ugyanis halat rendelt a draga. Eletemben nem sutottem meg halat. :( Ugy kellett nehany receptet felkutatnom, hogyan is csinaljam. :oops:

Kép
atina12
 
 


A lakast azert feldiszitettem. :) Meg egy mini karacsonyfat is vettunk. Tenyleg mini, de azert edi.
Na, Rebus ugy hallom elaludt az agyikoban. Megyek aztan kitakaritom en is a lakast. Meg az ablakokat is meg kene pucolni, ugyanis a multkor az esotol olyan piszkos lett, hogy at sem lehet rajta latni. :cry: Utalok ablakot tisztitani.

Csilla! Ha februarban megyunk haza, akkor majd eljohetnetek, vagy mi megyunk el. Amugy most kicsit bena lesz, ugyanis 8.-tol 12.-ig egyedul leszunk otthon Rebussal. George Angliaban, anyu meg tesomeknal lesz. :x

Kép
atina12
 
 


[quote="berni1"]g írta:berni1abi!
értettem a kérdést,de mivel ahhoz nem tudok hozzászólni,ezért csak leírtam evvel kapcsolatban a gondolataim,nem kioktatólag szántam az élet rendjét.ezentúl meggondolom,h hogyan fogalmazok,mert látom vmi baj van velem,h ennyire félreérthető vagyok.

Jááááááááááááj, semmi, de semmi baj nincs azzal, hogy ez az élet rendje, nem értettem félre semmit, kioktatás meg sem fordult a fejemben!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csoki :x :x :x

Patrícia,
talált. :lol:

El vagyok havazva, csak annyit szeretnék, hogy mindenkinek kellemes ünnepeket, manócskáknak szép ajándékokat kívánunk!!!

Ja!
Évi, marha jók a képek!!! Violkában van az apukájából is sztem. :wink: 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[color=darkred]Kellemes unnepeket mindenkinek![/color]

Kép
atina12
 
 


Sziasztok, most, hogy a fiúkat letettem aludni (na jó, csak Mátét tettem le, az apja meg mellébújt) nekiláttam a kalácsnak. Kíváncsi leszek, mi lesz belőle... :roll: no de eszik-nem eszik, nem kapnak mást :wink: (egy-egy rúd mákos és diós anyáméknak, anyósoméknak, bátyáméknak meg nekünk... összesen 8... juj, na nem sokkolom magam)

Ajándék: mi párommal egymásnak koncertjegyet adunk, Máté pedig kap egy kistakarót. Már egy hete befejeztem, sajna nem lett tökéletes, de jó puha, meleg és én csináltam neki...

Na jövök még, csak kifut az élesztő..

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kifutott vagy már kész is a kalács?

Mi sem veszünk idén egymásnak ajándékot a férjemmel. Tavaly is csak addig volt érdekes a karácsony, amíg Toncsi bontogatta az ajándékait. Bogika kap fürdőjátékot, meg csörgő, forgó, színes, nyomós egymásba pakolható kockákat. Meg Ancsa Tőled is kap :wink: , most kapja meg a Micimackós rágókát, utólagos engedelmeddel :lol: .
Még szép, hogy találkozunk februárban 8) .

Toncsóci különben kap 2 kirakót, kisautókat :oops: , nyomdát, könyveket, krétákat. Szóval ennyi, nagy ajándékot nem kap, igaz januárban lesz a névnapja, arra is kell ajándék.

Nálunk anyósomékkal együtt lesz a Szent este, és Ő főz, süt mindent :D . Nekem csak takarítani kell holnap, meg hát fát és lakást díszíteni.

Szerintem holnap is még bekukkantok, de azért ha mégsem,

Nagyon békés, nyugodt, meghitt és persze vidám Karácsonyt kívánok minden picinek és nagynak!

Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Nem futott ki, elkaptam :wink: Összegyúrtam, most épp kel a dög.

Ma egész délelőtt kora délutánig bezárólag a kicsi nagybátyjával és keresztapjával tekeregtünk bevásárlólag. Most minden tele van kajával :oops: Vasárnap ugyanis megyünk a Zemplénbe egy kicsit pihenni, aztán már idén nem igazán szeretnénk boltba menni, így egybe intéztük el az oda szóló cuccok beszerzését. Ha mindent befalunk abból, amit leviszünk, nem fogunk tudni begurulni a bejárati ajtón :twisted:

Ma volt a 10 érettségitalálkozóm. Rettenetesen vénnek érzem magam, ráadásul a helyzet csak fokozódik. A fura csak az, mennyire kevesen vagyunk akik családot alapítottak, összesen 3 lánynak meg egy fiúnak van még gyereke rajtunk kívül, ezen túl egy lány még férjhez ment egy meg most fog februárban. Őrület. Közeledünk a 30-hoz és tömény pangás.

Lányok, rettentő szorgalmasak vagytok! Becsomagolt ajándékok, mézeskalács, ablakpucolás... úgy érzem, össze kell szedjem magam :oops: bár a lakásban kb egy óra alatt rendet lehet rakni, utána már csak porszívózni kell és kész...

Kora délután le fogok lépni sétálni, addig apa megcsinálja a fát, aztán jöhet a Jézuska :lol:

Megyek nyújtani, talán már meg is kelt :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


No, Máté pont nyüszizett, megetettem, osztán mentem nyújtani.
A diós épp sül, a mákos tésztájához meg most teszem oda az élesztőt, aztán már gyúrom is a következőt.
Ha viszont a napokban közli velem, hogy csináljak neki kelt tésztás sütit, megharapom! :twisted:

MI a Szentestét hármasban (de jó leírni) töltjük, aztán a két ünnepet a két nagyival. (Mamámnak besegítünk a sógornőmmel, le van sántulva a fél kezére, így mi főzünk), a másik nagyinál meg majd csak lógatjuk a lábunkat meg tömjük a hasunkat :lol:

Más: Máténak semmi, de semmi baja sem lett attól, hogy kipróbáltam a zöldbabot! Szóval innentől azt eszem, ami jólesik! Végre vége a rántott leves krumplifőzelék korszaknak!!!! (ne értsétek félre, mindkettőt imádom, de kezdett rettentő unalmas lenni) :lol: :lol: :lol: :lol:

No, kezdek nagyon sok lenni...

MIndenkinek kívánok nagyon vidám, szép, békés Karácsonyt, és ha addig megállnám és nem jönnék, akkor az ideinél is boldogabb újévet!

Puszi: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


sziasztok!

merry xmas !!!

Kép
berni1
 
 


nálunk épp készül a fini ebéd-vacsi.mi is hármasban töltjük itthon,Dorián lassan megy aludni,addíg megjön a Jézuska a fával és az ajándékokkal :lol:
most rohannom kell,majd még benézek

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Ezt kívánom nektek,és családotoknak! :D

Hópihécske száll az égen,kis csengettyű szólal szépen.
Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek.
Mosolyogva mondják néktek: békés,boldog ünnepeket!!!


Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk! Jázmin, Roli, Szilvi, Gyuri!

Kép

Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Mi ezt sütöttük tegnap:
Kép

Szent este reggelén (azaz Szent reggelen) :lol:
Kép

A karifa díszítés és az ebéd elkészítése alatt Nóri szolgáltatta a zenét, egy kis cirka másfél órás bömböléssel :shock: , majd beájult, így hármasban ebédeltünk:
Kép
Kép Kép

Aztán felébredt a legkisebb ugrifüles, és betolt majd 2 deci spenótot szopi előtt 8) :
Kép

Ezalatt Livicsek:
Kép

Az angyalka csak nem akart megérkezni, ezért kirakott Livi az ajtó elé neki mézeskalácsot, csalógatónak :lol: . Bejött a terve, megérkezett az angyal (sütit elvitte természetesen :lol:):
Kép

Ismerkedés az ajándékokkal
Kép
Kép

Mindenkinek további kellemes ünneplést! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szly, gyógyuljatok meg!

Csilla, gratulálok a vizsgádhoz!
Van itt a környéken egy testvérpár, 2 éves kissrác és 4 éves nővére, mindkettőnek le van ragasztva az egyik szeme és szemüvegük is van, időnként műtik is őket. Részleteket nem tudok, hogy pontosan miért.
Kitartás! (ÚÚÚgy utálom ezt a szót, de nem tudom mással helyettesíteni néha.) :oops: :roll: :?

Úgy látom, ma valaki fél éves! Boldogot Mirának! :wink: :)

Na, jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nagyon kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

üdv: Évi, Violka, Vincus, Zoli

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
deako
 
 


sziasztok!

talán most lesz egy pici időm.apa a szőnyegen hasal a laptoppal és pókerezik,Dorkó teszteli az új játékokat :lol:

először is minden betegeskedőnek jobbulást!!!hogy élvezhessétek is a pihenést.

Doriánnak a Jézuska nagyon sok játékot hozott:sok zenélő,hangot adó játékot,farmosat meg kukacot,meg bedobálós zsiráfot,meg autóba való zenélőst.szerencsére csak kettőben van eddíg elem :lol: :lol: meg hozott mesekönyveket,2 tréninget(szerencsére előre gondolt és 80as méretet :D ),kisautókat,névre horgolt törcsit.
holnap megyünk a nagyiékhoz,ma "letudtuk"a tesómékat(nem került szóba a csokitéma).sok a rokonság,úgyh mi pihenni nem sokat fogunk :( ráadásul Dorkó kezdi elhagyni a délutáni pihit,úgyh ő is foglalkoztat minket :)

pat!
nem emléxem pontosan,azt hiszem 3000.-volt a hógömb,de a rossmann honlapján meg tudod nézni.

mindenkinek további szép ünnepeket kívánok!

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Nagyon édik a gyerekek! Gondolom örültek mindennek!

Én is rakok pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Szly: tök jók a képek! Roli tiszta Te, Jázmin meg apjalánya.

Gabuska: szintén remek fotók, kedvencem a vonatos-sorbarakós! :lol:

Berni: szerencsére a mi családunk is szép nagy, de mostanra már mi is kipurcantunk. Holnap még egy vendégeskedés, aztán két nap pihi. Persze szegény gyerkőcöknek is elegük van már, hogy folyton megyünk, máshol vagyunk, nyüzsi van, borul a napirend. Olyan cukik, hogy amikor este hazaérünk, ki vannak cserélve, kivirulnak. Csenge mostanában amúgy is bújós, ez a vendékeskedés meg még jobban kihozza belőle - nem tágít a lábunk mellől, ami egy idő után roppant idegesítő. De legalább látom, hogy ha itthon leszünk egy kicsit, javulni fog a dolog.
Levi továbbra is angyal, bár az utóbbi 2-3 éjjel felébredt szopizni, úgyhogy azt hiszem itt az ideje vm kiadósabb vacsinak. Ad már itt valaki tejpépet v. sinlacot a babának? Én anno Csengének tejpépet adtam, a sinlac drágább, jobb? Sajnos Levike elkezdett harapni szopi közben :cry: ezt viszont már nem fogom sokáig tolerálni... :oops:

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!
Sly!
Csatlakozom az előttem szólóhoz,nagyon cukik a gyerekeke a képeken! És ti is! :D DE hogy Jázmin szinte minden képen mosolyog az csúcs! :D Nekünk sajna megint nem sikerült lefotóztatni magunkat 4-esben!!! :evil: El sem hiszitek,de még nincs kép négyünkről!!!!

Orsi!
Reméljük most már gyakran fogsz jönni!!! Sokáig tartott visszaolvasni,mi??? :lol: :lol: Írj magatokról,mi történt veletek az elmúlt hetekben míg nem voltál!Meg tegyél képeket is!!!

Berni!
Elhagyja a délutáni pihit??? Akkor hányszor alszik még nappal Dorián?
Nekem Mira 3-szor,ebből egy az ami hosszabb,ált. 2,5-3 óra meg van 2 rövidebb max, 1 óra!!! Íyg azért kiszámítható! Amúgy mi ma jöttünk vissza Bükre,és a gyerekek végig aludtak Egertől Pestig.Mindketten arra ébredtek,h megálltunk. Egy kicsit ejtőztünk,de indulás után Márk negyed, Mira félórával elaludt,és akkor keltek,mikor megálltunk az udvaron!!! Ügyes,kis autósbabák! :lol:

Ja,képzeljétek az autópályán volt egy baleset a szembejövő oldalon. Mentők,rendőrség, tűzoltó és amit ilyen közelről még nem láttam: metőhelikopter!!! Esküszöm még a hideg is kirázott,edig még összetört autót sem láttunk,nemhogy sérültet! :cry:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


edig = pedig

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan egy mondat, mert már fél lábbal az ágyban vagyok.

Deako,
a sinlac annyival jobb talán, hogy HA-s, azaz nem allergizál, a tejpépnél meg ez előfordulhat. Bár van tejpépből is HA-s. Livi sinlacot kapott elég sokáig (mindketten imádtuk az ízét) :lol: , tejpépből meg már csak nagyobb korában a simát, ami tej alapú.
Nóresznek még csak főzelékeket meg gyümit adok, de ha betölti a fél évet, akkor bepróbálkozok a tejpéppel is, ha meg kiütné, akkor a sinlaccal.

Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Remelem mindenkinel kellemesen teltek az unnepek! Es sok- sok szep ajandekot hozott a Jezuska a gyerkocoknek. :D

Gabuska! Jok a kepek! :D

Sly! Sajnos a ti kepeitek nem toltodnek le. :evil:

Nalunk is Rebus ujabb mutatvanyokkal szorakoztatja magat es minket. :D

Kép na, kapjuk csak szet ezt

Kép akkor igy kell ulni, ugye?

Kép
atina12
 
 


Orsi! Átérzem amit írtál. Mi is csak mentünk mentünk és mentünk karácsonykor. Már mi is kipurcantunk, nemhogy a gyerekek. Eléggé fárasztó volt. Jázmin bírta jobban nálunk is, Roli nagoyn elfáradt, mert nem tudott délután aludni. De mára már rendeződött minden, mert tegnap már nem mentünk sehova.

Patr! nekünk is ez az első képünk 4-ünkről. Balesetet még én sem láttam, de nem is akarok!

Lányok! Rakjatok képeket a karácsonyról ti is!

Ja még annyi, hogy én adnék Jázminnak tejpépet, de sehogy sem fogadja el, még gyümölccsel sem, pedig nálunk az a a jolly joker. Hát ez van, majd én megeszem és nem kell többet venni.

Kép
szly27
 
 


Atina! Nagyon ügyes Rebus! Hamarosan feláll! :lol: Lehet pakolni! Jázmin még nem ül! Elborul! Roli már ült ilyenkor, de ami késik, nem múlik!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok, rövid leszek, mert már mindjárt indulunk... pár napig tuti nem leszünk, megyünk telelni a Zemplénbe. Addig is mindenkinek nagyon boldok új esztendőt és vidám nyüszimentes szilveszterezést kívánunk. Feltöltök néhány képet, a sört bármennyire is úgy néz ki, nem Máté itta meg :wink: :lol: :lol:

A lebukás pillanata:
Kép
Karácsony hármasban:
Kép
Aztán az anyai nagyiéknál a két manóka együtt bontogatott... Máté amikor már elkámpicsorodott, Kristóf megsimogatta, ne sírjon... Csúcs ez a két pasi!
Kép Kép Kép

Puszi:
Máté és Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Húúúúúúú Rebus tényleg nagyon ügyes! 2 hét múlva megmondom számít-e a2 hét ekkora korban,mert még Mircsike sem ül,nemhogy a felállással bajlódna! :lol:

Mi is mentünk egész Karácsonykor,sőt még tegnap is,haza! :D

Már én is kiváltottam a Rossmann-os Hipp csomagot,és megpróbáltam a tejpépet,de Mira 2 kanál után már csak kifelé fújta! :? Majd egyszer ráérez...

Atina!
Ezt a padlószőnyeget hol vettétek??? :lol: :lol: :lol: :lol: Nekünk kicsik vannak,de Márk azt is mindig szétszedi,így a szekrény tetején van! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jajj,ez a két pasi!!!! Haláli! :lol:
Akkor jó utat nektek,minden jóban gazgad,egészséges új évet!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Még valami,Mircsike orra olyan mint az alkoholistáké!! :oops: Reggel óta tiszta vörös,pedig nincs is megfázva!!! Van valakinek ötlete,hogy mitól lehet???

Adri!
El vagy tűnve,merre jársz???
Livi,és te???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Szly!
Jók a képek, nagyon szépek vagytok, és a fátok is tetszik nagyon!

Gabuska!
Hű, mennyi mozdony, Violának meg se mutatom, ő is kapott most rengeteg Thomas-os cuccot, van kirakója, takarója, párnája, pólója, mesekönyve, meg persze Thomas-os vonatkészlete! :)

Atina!
Nagyon ügyes Rebus! Vince se ül még!

Deako!
Mi jártunk úgy, h. a sima tejpép kiütötte, így írattam Sinlacot, mondjuk még nem adtam neki, de ma megkóstoltatom vele, hátha átalussza az éjszakát!

Patrícia!
Ügyesek a gyerkőcök az alvással! :wink:

Hát a gyerkőcök nájunk is sokmindent kaptak, nekem nagy gondot okoz az elpakolásuk, főleg, h. csak 2 szobánk van, és ők egy szobában vannak! :roll:
Még nem töltöttem fel a karis képeket, de majd pótolom.

Vince talán végre kigyógyult ebből a taknyosságból, de nem merem elkiabálni, töb, mint egy hétig tartott, állandóan szívni kellett a nóziját, szopizás is nehezen ment!
És már halad, kúszva-mászva-kepesztve, de eléri, amit kinéz magának, Viola mérgelődik is sokszor miatta, asszem most kezdődik majd a neheze! :? :)

Közben felébredt, mennem kell, megebédeltetni, majd vásárolnunk kell, üdv, és ha nem jönnék addig, mindenkinek nagyon boldog, sikeres, babázással teli új esztendőt kívánok!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Réka!
Akkor jó utat nektek! Tényleg nagyon cukik a gyerkőcök!

Pat!
Nem tudom, miért lehet piros!

Rengeteg hibával írtam az előbb, sorry, de mentségem, h. fél kézzel pötyögtem a végét! :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


pat!
ha ihagyja az alvást,akkor 2x alszik:kb10től másfél órát és kb2től másfelet.a délutáni kb 5től lenne,úgyh nemsokára meg is próbálom letenni.

nekünk még tart a hadjárat,1edül ma nem mentünk és nem jöttek hozzánk.elegem van,megfogadtam,h jövőre 2 napot vagyok hajlandó menetelni.
adri üzent,h most nincs netük,azért nem tud jönni :cry:

deako!
Dorián kapott már tejpépet,vaníliásat.nagyon ízlett neki,de nagyon sok fajta van,gyümis,csokis stb.neki nem lett baja tőle.

réka!
jó utat és jó pihenést

és persze mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!

Kép
berni1
 
 


pat!
nem lehet,h beütötte éjszaka álmában valahova vagy vmivel?

Kép
berni1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?