Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi :D
a fiúk sosem rúgták le.
takarózós fajták, Mátét direkt kitakarni kell, hogy ne izzadjon le.

de én nem takargatom Lilit sem :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


nálunk 20 max. 21 fok van és egy sima rugiban alszik, alatta body.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish,
kicsi ez az XL-es? :shock: Aztaa, jó nagy lábon él a fiad! :lol: Az rendes cipőméretben hányas? A kislány pedipedek nekem is nagyon tetszenek, amúgy is odavagyok a balerina-cipőkért! Tényleg, Ti fiút vagy lányt szeretnétek?
Mi mindig Huggiest használtunk a kezdetektől, csak nagyon picibaba korában folyt ki a pisije. Nem tudom, milyen az 5-ös meg a 6-os, mi a 12-24 kg-ost hordjuk már egy ideje, pont mintha ráöntötték volna! Mondjuk ő nem iszik sokat, az azért számít. Meg este 9-10 körül még van kaki, akkor tisztába teszem, az simán bírja, amíg fölkel. :roll:

Orsi,
hű, Ti meg a másik véglet vagytok! :lol: S-es, nem semmi! :o Mondjuk ő meg kecses kislány!
20140901102739
 
 

 
 

Zsuzsi,
enyém egy szál plüss rugiban vagy polár rugiban, és mindig lerúgja a takarót! De sokszor nedves a haja, melege van. Fönt, ahol alszunk 24-25 fok van - elég sok, de lent így is csak kb. 21, ami meg már nekem szinte hideg. A galéria átka! :?
20140901102739
 
 


Wish,
Mi Liberot használunk és általában nem folyik ki a pisi, pedig van, hogy csak 9-10 körül cserélem ki. Egyszer-kétszer előfordult,hogy átázott a pizsi, de az azért volt, mert Apa nem igazgatta el rendesen.

Zsuzsi,
Balázs bodyban és polár rugiban alszik. Este be szoktam takarni egy rendes felnőtt takaróval, az nem tudom, meddig van rajta, reggel már áll a kiságyban, mire érte megyek.

Pompi,
Mi újság? Bújj elő!

Kép
bandika
 
 


nálunk éjjel nem nagyon volt már ennyi idősen pisigond, igaz nem is isznak v. esznek éjjel.
7-7ig simán bírja.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish, köszi, hogy beválasztasz a csapatba, de én nem vagyok várandós, sajnos... tényleg nem... :?
Pelus: 5ös Liberó, ritkán folyik ki, akkor, ha pl. elmegyünk délelőtt valahová, és nincs nálunk váltóruha.

Hajni, pakolás alakul, bár a fenti szobákhoz még nem jutottam, csak a földszinten tartok. És közben az egész házat kimostam már, a függönyöket, a kabátokat, ágytakarókat, falvédőket... MINDENT. :lol:
Pediped: én ősszel beszéltem a nővel, állítólag tavasszal lesz Pediped cipő a Liliputinál nagyobb méretben is. Bálintnak most fogalmam sincs mekkora van, XL vagy XXL, de kicsit nagy rá.

Zsuzsi, milyen volt a hétvége? Semmi beszámoló? Képek? Enyém gyerek zsákban alszik, és tud is benne aludni. Én fázós vagyok, folyton takargatnám, ha nem zsákos lenne. Van egy ismerősöm, mikor kicsik voltak a gyerekei, felhúzta az órát éjjel egyre, és ment takarni! :shock: :shock: :shock:

Lili! Boldog szülinapot a kicsikéidnek! Szemüvegcserére jól emlékszel, de aztán nem kellett kicserélni.
Most azonban valamit tenni kell, szőrén-szálán eltűnt a lencse, pedig a földszintet már átpakoltam, nagy reményeket fűztem a kanapé és a járóka környékéhez, de nincs meg. Szerintem csináltathatok bele új lencsét. És amint meglesz, tutira megtalálom a másikat. A múltkor az orrszívóval jártunk így: Bálint elsinkófálta az egyik részét, mindenhol néztem, sehol. Elrohantam venni egy másikat. Hazaérünk, beüzemelem a porszívót, hát ott forog a tartályban. Pedig még a csőbe is belenéztem, nem oda dugta-e. :shock:

Anda! Jobbulást! Fiúk nagyon ügyesek!

Fanni! Bálintnak mindig a korának megfelelő Next volt jó, sőt az eggyel kisebb is (most is van még 12-18 hós ami jó rá), pedig Ő nagy gyerek. Már hosszra, széltében nem. Olyan sovány, mindig sajnálkozom rajta. :?

Bandika! Teszthelyzet?

dkata
 
 


Kata,
:lol: :lol: :lol: :lol: Még nem aktuális. Elvileg jan, elsején jönne a Miku, de remélem, nem fog. :D Mondjuk épp mostanában kéne akcióznunk, de Apa már alszik mellettem. :? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bandika 2008.12.17 23:59-kor.

Kép
bandika
 
 


Kata,
A lencse tuti előkerül, amint kész a másik.
Én a fényképező madzagját nem találtam a múltkor, pár nap után Bazsi vette elő a taxija csomagtartójából. :D

Kép
bandika
 
 


Wish!
Mi mindkét gyereknél dm-es Babylove-ot, most Luku a maxi+-nál tart (9-20 kg). Kb 2x folyt ki eddig.
Zsuzsi!
Mindkettő pizsamában alszik, és amelyikünk felébred, az megy takargatni Őket. A zsákot sajnos hamar megunták a tekeredés miatt.
Andi!
Van kis elektromos orrszivó is, de csekély hatékonysággal müködik.
Jól emlékszem, Neked volt vmelyik gyerkőc tüdőgyulladásban? Sajnos Emesémnél tegnap állapitotta meg a doki :cry: :cry: :cry: És nincs magas láza, 38,2 volt a legtöbb, a csunya éjszakai köhögés aggasztott, azért hivttam ki ujból, pedig napokkal ezelőtt már majdnem teljesen meggyógyult! Most megint orrot szivunk ezerrel, antibio és reménykedem, hogy elkerülhetjük a kórházat. Talán sikerült időben elcsipni, és talán nem kapja meg Luku is, aki egyébként be van oltva pneumoval, de azt mondta a dokinő, hogy az csak a zegyik kórokozója a tüdőgyuszinak, és van mág más baci is ami okozhatja. Próbálom távol tartanio Őket egymástól nem sok sikerrel. Olyan furcsa, mert ha van hőemelkedése, akkor olyan kis levert, bágyadt, alszik, de amint elmult, ujra pörögni kezd. Igy nehéz nyugalomban tartani.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Köszönöm a next-es infokat!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Melcsi

azt hogy tudja a doki megállapítani, hogy biztosan tüdőgyulladása van Emesének? Milyen antibiotikumot írt fel? Jobbulást kívánok neki.

Kata

köszönöm kérdésedet, nagyon jó volt (és nagyon rövid). El tudtam volna képzelni még vagy 3-4 éjsazkát. Szombaton egész nap Pesten voltunk, Ikeában+plázában, ez volt az összes program. Olivér nagyon élvezte az ikeát úgy rohangált a szobák között, hogy alig találtam meg. Kár hogy nem valami transzporterrel mentünk, tele tudtam volna azt is vásárolni.

Köszönöm az infókat alvás ügyben. Én akkor vagyok nyugodt, amikor hálózsákban alszik, akkor át se megyek egész éjszaka. ma éjszaka rá adtam a zsákot és aludt reggelig. de ez nem mindig van így.

Lili

boldog szülinapot a gyerkőcöknek, rakjál majd tortás képeket.

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi73 írta:Melcsi

azt hogy tudja a doki megállapítani, hogy biztosan tüdőgyulladása van Emesének? Milyen antibiotikumot írt fel? Jobbulást kívánok neki.

ezt akartam én is kérdezni, mert az simán hallgatással nem szűrhető ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :)
Köszi a pelus infokat. Ezek szerint Bali túl sokat iszik este. Napközben nem szokott neki kifolyni, de éjjel muszáj rajta cserélni. Fürdés közben megpisiltetjük, onna üres hólyaggal megy elvileg aludni, de alvás elött iszik 180 tápszert és valamennyi vizet (max 1 deci), éjjel már nem iszik. Ezt nem szokta bírni reggelig a pelus. Ha éjjel felébred, akkor peluscserélünk, de ha alszik, akkor nem mindig és olyankor ki is szokott folyni.

Zsuzsi :)
balázsnál kb 22 fok van, sima pamut pizsama és vékony hálózsák van rajta, és néha érezni tajta, hogy melege van. De ez nagyon gyerekfüggő is, mert a szomszéd gyerek ugyanilyen meleg szobában alszik és rajta van body, vasatg pizsama és vastag hálózsák és az anyukája szerint ennek ellenére néha hideg a keze éjjel.
A barátnőméknek azt mondták az oviban, hogy felnőtt méretű takarót vigyen be és úgy takarják vele a gyerekeket, hogy kersztben teszik le, és így a paplan fele alattuk van, a másik fele felettük, így állítólag kevésbé tudnak kitakarózni.

Hajni :)
Cipője válogatja, 22-23-ast hord. De már születésekor azza indított acsecsemős, hogy milyen nagy lába van ennek a gyereknek :) Mondjuk az öcsémé is 46-os.

Melcsi :)
Jobbulást Emesének, reméljük Luku nem kapja el.

wish
 
 


Nahát, lányok,
nem is nagyon jöttem, azt most látom, hogy köszöntéseket kaptunk. Köszönjük. Nincs erőm visszaolvasni előző oldalakat. Képek vannak, de egyelőre a húgomnál, még nem kaptam meg cd-n.

KépKép
lili73
 
 


Zsuzsi, Orsi!
Azt mondja, megváltozik a szivdobogás, és hallani a folyadék áramlást vagy mi. Én se tudom ezt, de nem küldött röntgenre. Klacidot irt fel, meg egy Stiroprent (ha jól emlékszem, lusta vagyok kimenni megnézni) nevü hörgőtágitót a köhögés miatt. Mondhatom hogy mindkettőt hatásosnak érzem, le tudtam fektetni köhögés nélkül, és azóta is békében alszik, és ma már sokkal aktivabb volt és jókedvü. Rengetegszer szivjuk az orrmányt.
Lili!
Boldog születésnapot a kicsikéidnek!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Örülök, hogy jobban van!
igen az hörgőtágító

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi,
Ikeában miket vettetek? Tehetnél gödi képeket!

Wish,
Olivér ált. 270 tápit iszik este (van, hogy többet ) meg némi vizet is. Apa lába 45-ös! :shock: :lol:

Melcsi,
nekünk is Clacid bianco receptünk van itthon, dokinénink szerint az egyik legjobb antibiotikum most. Jobbulást a kiscsajnak!
20140901102739
 
 


Hajni,
a pajzsmirigybetegségem aug.-ban derült ki,és nov.-ben már meg is műtöttek!Szerencsém volt,hogy utánajártam a dolgoknak,mert nagyobb bajom is lehetett volna!

Wish,
mi éjszakára 7-es liberót használunk! :lol:
A 6-ost már kicsinek találtam,ez meg bazi nagy,de jól felér a hasukra és bírja a pisit!Nappalra a dm-est használom,vagy teszkóst.

Zsuzsi,
éjszaka bodyban és pizsamában alszanak+zokni.Rugi már nincsen a méretükben,pedig nagyon szerettem!

Kata,
az 5-ös liberó nem kicsi Bálintra?

Melcsi,
örülök,hogy Emese jobban van!
A mi dokinénink a hallgatójával megállapította a tüdőgyuszit,amit a röntgen ki is mutatott.A kórházban mondták,hogy fölösleges volt befeküdnünk,sztem csak elővigyázatosságból kellett bent lennünk,mert hétvége volt,de neki sem ment 38,5 fok fölé a láza.

Hogyan álltok a karácsonyi bevásárlással?Ajándékok megvannak?
Nekem sikerült délelőtt boltba menni és mindent becsomagolni!Sütni nem fogok,de 24.-én főzök majd a családnak,már nagyon várom!
Ti mit fogtok mondani a gyerekeknek,ki hozza a ajándékokat?A jézuska?
Mert mi nem vagyunk vallásosak,akkor mit mondjak?Hogy anyától és apától kapják?

Andi
Kép
aanda
 
 


Lányok,
sajnos csak ilyen életlen képekkel tudok szolgálni, de a hangulata talán lejön kicsit...asztalfőn ültek, de saját tortájuk nem volt, csak amit én csináltam nekik tejfölös, joghurtos, tejszínes babapiskótás sütiféleséget (cukor nélkül), ők azt ették, sőt, a felnőttek is betöröltek belőle, pedig előzőleg nagyon gyanakodva néztek rá :P
Kép Kép Kép Kép

KépKép
lili73
 
 


Lili :D
nagyon édesek a gyerekek!

Andi :D
nálunk a karácsonyi manók hozzák, mi nem vagyunk vallásosak, a Jézuskás történetben meg van 1-2 logikai csavar, emiatt tőlem teljesen idegen.
Fát közösen állítunk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi!
Szerintem attól függ, mit mondasz, hogy akarod nevelni Őket. Ha nem vagytok hivők, akkor felesleges a mese, de azt lehet hangsulyozni, hogy ez a nap a szeretet ünnepe, mert ez igy is van. Később azt is el lehet mesélni, hogy sok ember szerint élt egyszer Jézus, és az Ő születése a Karácsony.
Én előző este fogom disziteni a fát, mert aznap sajnos nem lehet, a gyerekek az egész lakást birtokolják és Emese nem alszik délután. Reggelre ott lesz a fa, sötétségben, ajándékok nélkül, és én arról fogok mesélni, hogy az angyalkák biztos látták, milyen jók vagytok ( :lol: ) és már idetették, ha ma is jók lesztek, még vissza is jöhetnek és hozhatnak mást is. Este pedig Jézuska hoz ajándékot nekünk, ha minden igaz, Betlehemmel ellátva, kapnak egy képes könyvet Jézusról, amiből fel fogom olvasni a születés történetét. Az angyalka majd csenget amig mi a hálóban várakozunk és mikor kimegyünk a nappaliba, fényességben uszik a fa. Mi igy ünnepelünk.
El akartam vinni Őket a Kossuth téri betlehemes előadásra, de sajnos a betegség miatt ez elmarad. Tavaéy már voltunk, Emesét rendkivül megragadta, élő állatokkal vonulnak fel ugyanis. Figyelmetekbe ajánlom, egész hétvégén azt hiszem óránként van. + kisvonat, kézmüves vásár is.
Lili!
Milyen édesen csodálkoznak! Fiadnak micsoda göndör fürtjei lesznek! :D
Hajni!
Nektek miért van otthon biankó receptetek?

Emese láztalan, sokat javult.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lili
gyönyörű gyerkőcök és tök hasonlítanak!

Most még semmit, de nálunk is Jézuska vagy angyalok lesznek.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma!
Miért semmit? Talán az összefüggéseket nem értheti még Zalán, de a szép történet Őt is meg fogja érinteni az biztos. Ha Ti hitben szeretnétek nevelni, akkor azt az első naptól élni kell. Itt nem a templomba járásra gondolok,hanem a mindennapi élő hitre.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lili,
nagyon helyes gyerkőcök, a kunkori hajuk nekem is szemet szúrt! :D

Melcsi,
vmikor egyszer hagyott itt a doki hétvégére, mikor beteg volt, arra az esetre, ha nagyon fölmenne a láza. Azóta őrizgetjük... :roll:

Anda,
mi se vagyunk vallásosak, de szerintem nem kell vallásosnak lenni ahhoz, ha az angyalok hozzák az ajándékot. Én a fadíszítésnél bepróbálkoztam (mert nálunk már föl van díszítve ), de azóta is ha rákérdezek hogy ki hozta a fát, mindig apát mond! :roll: :lol: Engem nem izgat ez az egész, most még úgyse érti/érdekli, a bölcsiben vagy legkésőbb az oviban meg úgyis felvilágosítják, mi a stájsz! :roll:
20140901102739
 
 


Lili, gratulálok a babák első szülinapjához!!!!!!!!!!!!!!Jók a képek!A göndör haj meg nálunk is nyerő, imádnivalóan édesek ahogy göndörödik a hajuk, de a te gyrekeidnek még szebb hajuk van!

Nem tudom már ki kérdezte, vagy hogy is volt, de éjszaka én h.ujjú bodyt+pizsit+vékony ujjatlan zsákot teszek rá és elég .

Karácsonyfa, én nagyon szentimentális vagyok, nálunk az volt gyerekkoromban,h goy mi vesszük a fát, Jézuska nem ér rá, de ő díszíti fel, mi aludtunk közben vagy elvitt apu sétálni...aztán ébredsé vagy hazaérés, és ott a fa meg a játékok :lol:
Férjemnél meg az volt, hogy együttdíszítettek, és tudta, hogy nincs Jézuska meg télapó meg senki sem, ez nekem olyan lehangoló...még vitatkozunk, de úgyis az én variációm a nyerő :lol:

Pompi, hogy vagy?
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Köszi a dícséreteket, aranyosak vagytok. Fa és kari témához nem tudok hozzászólni, mi olyannyira nem vagyunk vallásosak, hhogy nálunk biztos nem lesz még. Majd jövőre, de akkor is csak a gyerekek miatt :P

KépKép
lili73
 
 


Lili,

Annnnyira édesek a gyerkőcök! Boldog szülinapot Nekik így utólag is!!!

Melcsi,
Örülök, hogy Emese máris jobban van!

Mi gyerekkoromban együtt díszítettük a fát, csak az ajándékokat hozta a Jézuska, de nagycsoportos koromban már nagyjából tudtam, mi a "stájsz". :D
Nem vagyunk vallásosak mi sem, én inkább egyfajta mesének fogom fel a Karácsony történetét és szerintem akkor sem felesleges, ha nem vagyunk hívők. Balu most még nem fog sokat érteni belőle, valszeg csak annak örül majd, hogy mennyi dobozt lehet bontogatni. :lol:

Pompi,
Ne tűnjé' má' el, légyszi!!!

Kép
bandika
 
 


Lili,
gyerekek nagyon szépek,és olyan egyformák!

Köszi a válaszokat Karácsony témában!

Andi
Kép
aanda
 
 


Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Bandika, Emma, Andi!
Köszönjk!
Tényleg egyformáknak látjátok? Minden külső szemlélő így van ezzel, csak mi nem értjük, h Alizka kinek a gyereke lehet, annyiira nem ahsonlít senkire a családban.

Emma,
hát, Zalán sem egy csúnyaság :) :D :lol: nagyon szép a karácsonyi lap!

KépKép
lili73
 
 


Lili!
Utólag is boldog szülinapot a gyerkőcöknek!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon helyesek!

Emma!
Nagyon helyes Zalán! Tök jó ez a képeslap! Megsúgod, hogyan csináltad? :lol:

Nekem meg az a bajom, hogy még most sincs semmi karácsonyi hangulatom. :oops: Szerda óta benne vagyunk a három napos lázban, igaz ma már csak a pöttyök vannak, de volt két durva napunk 39 - 39,5°C fokos lázzal. Dokink meg ezalatt háromféle diagnózist állított fel. :shock: Olyan rossz, amikor beteg a gyerek és én ehhez még nagyon nem vagyok hozzászokva.

Kép
jud71
 
 


Lili!
Utólag is nagyon sok boldog születésnapot és valóban nagyon egyformák a gyerekek.
Mi sem vagyunk vallásosak ennek ellenére követem a hagyományokat és szerintem nagyon örülnének már idén is a fának tavaly az enyémek fél hónap hiány egy évesek voltak és bizony teljes extázisban figyelték a fát nem lehetett őket onnan elhozni sem. :) Idén is ha látják valahol mondják karácsony :)

Emma!
Gyönyörű a kisfiad és a képeslap is nagyon szép lett.

Kismamik!
Egy kis uh képpel nem akartok engem meglepni karácsonyra? Úgy nézegetném őket. :)

Pompi!
Engem is zavar hogy nem jössz írni. Tudom a múltkori "verjük" a gyerekeket téma kiakasztott de hidd el vannak nézeteltérések engem is bántottak már meg itt a neten még mikor pocakos lettem de várunk vissza.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Emma,
Zalán gyönyörű nagyfiú!

Jud,
DAninak jobbulást kívánok!

Pompi,
nekem is nagyon hiányzol!

Sajnos az enyémek is betegek lettek!Vasárnap estére belázasodtak,Arni köhög is,úgyhogy nem úsztuk meg az orvost.Márknak torokgyulladása,Arninak mandulagyulladása van.Mára már sokkal jobban vannak!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Andi
Kép
aanda
 
 


Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.

Andi!
Jobbulást nektek. Sajnálom hogy pont most nyalták be megint a vírust. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok, nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek és szeretteiteknek!

dkata
 
 


Kép

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

wish
 
 


Emma,
menő a karácsonyi lapod! :D

Voltunk ma UH-on, baby jól van, 2 hét múlva megyünk Hajdú doktornőhöz.

Mi is mindannyiótoknak kívánunk boldogságos ünnepet!
20140901102739
 
 



Én is, én is...

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK!

Kép
bandika
 
 


Sziasztok

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk![color=red][/color]


Áron Ákos Apjuk Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kép
Mi is kivánunk nektek boldog békés ünnepeket!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek :D

Kép
zsuzsi73
 
 


kEDVES LÁNYOK!
MINDENKINEK BÉKÉS, VOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK SOK SZERETETTEL!
Melcsi és családja

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Szia Wish!
Nem tudom, még emlékszel-e rám. Évi77-nél találkoztunk még pocakos korunkban. Azóta nem sokat kommunikáltunk, de örömmel hallom a topikunkban, hogy spontán babásodtál. Ez fantasztikus!
Egyre több ilyet hallok a környezetemben. Pl. Évi is spontán (egy kis gyógyszeres rásegitéssel) esett teherbe, és ikreket vár. GRATULÁLOK!! (Nekünk az első jött spontán, és a másodikkal szen vedünk már 8. hónapja).
További szép pocakos napokat kivánok neked!
Puszi,
Vendég
 


Sziasztok lányok,

hogy telt a karácsony?
A mi karácsonyunk nagyon szép volt, itthon voltunk végig, Olivér kicsit beteg volt.
Tegyetek fel képeket,teszek én is, Olivérről az ajándékokkal.

Kép

Kép


Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok tapasztalt anyukák!
Átmerészkedtünk hozzátok és rögtön kérdeznék is.
Norbika és Kira felcserélik az éjszakát a nappallal, nappal nyugodtak, alszanak, esznek, este a 11-es etetés után jön az ordítás hajnal 4-ig, míg kimerülve elalszik a család. Főleg a kislányom napirendje borult fel itthon. A koraszülöttön éjszaka tették őket tisztába, hajnal 5-kor fürdették. Nálunk esti fürdetés van, ez fix pont az életükben. Meg lehet-e fordítani az éjszakájukat, vagy idővel, türelemmel úgyis beáll?
szöcske
 
 


Drága Szöcske!

Szívből gratula a Gyönyörűségekhez!!! :P

Manóval nálunk ugyanez volt: este 11-kor ébredt, hajnali 5ig ordítás. (Apa egy idő után eljárt videót kivenni, ha már úgyis ébren vagyunk... :roll: )
Mi mindent kipróbáltunk, de nem tudtuk megfordítani, eltelt pár hónap, mire beállt a normál rend (jött pedig mindkét tapasztalt nagymama, védőnő, de nem tudtak segíteni.) Azóta olvastam ezekről az alvás-centrumokról (gyermekkórházakban működik), ott gondolom biztosan lenne néhány jó tanács...
de engem is érdekel, ha bármit megtudsz, megírod? :D

Sok erőt és tejcsit kívánunk! :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Karácsony nekünk is nyugiba' telt, jó volt. Képek a tesómék gépén, de most majd átírja mind, akkor teszek fel! Anyóséknál/apóséknál is először tartózkodott Olivér, majd mamának és papának szólította őket is, amin tökre meglepődtem, apa persze örült nagyon. Mondjuk elmagyaráztam neki, hogy ők is mama meg papa, csak ők egy másik mama, papa (mint anyuék ). Nem tudom, mennyit fogott föl, meg hogy legközelebb is megismeri-e őket, meglátjuk. Egyre több szót mond már, mindig meglepődöm, hogy már ezt vagy azt is tudja. De van, amit csak nagyon ritkán használ, van, amit meg állandóan. Mikor fekszem, sokszor fölhúzza a pólóm, aztán mutogat a hasamra, mondogatja, hogy baba,baba, meg mutatja az egyik ujját, hogy akkora a pici baba most a hasamban - hát megeszem érte!8) :D
A cserebogaras érdeklődőket szeretettel várjuk, már csak egy rész hiányzik, de az fog is. Úgyhogy akit érdekel még, az elsejétől jöhet érte, vagy a belvárosban vhol talizhatunk is! :D

Zsuzsi,
nagyon szép nappalitok van, meg Olivér is nagyon csini! :D

Kata,
láttad már az új Nextet? Én sajnos igen - túl sok jó cucc van... :? :lol:

Orsi,
hol síeltetek? Tegyél ide is képeket!

Wish,
hogy vagy? Barna eltűnt már? Nálam már egy ideje nincs nyoma, mától kezdtem el egyesével, kétnaponta csökkenteni az utrót. Kombináltra mikor mész?

Anikó,
írjál már pár sort magatokról is! Marcinak boldog szülinapot! Milyen a suli, szereti, nehéz, könnyű? Ágolyó mennyit beszél már? Veletek mi van?

Pompi,
bújj elő, látod, mindenki hiányol! Mi van veletek/veled?

Szöcske,
szia! Nálunk is igen kaotikus volt az eleje eggyel is, úgyhogy ne aggódj, idővel biztos jobb lesz.
Egy pár apróság, amiket a lányok írni szoktak: éjszaka tisztába tenni csak, ha muszáj, azt is min. világításnál, nincs játék éjszaka, csak simi-simi, elmondani nekik, hogy éjszaka van, aludni kell, nappal pedig próbáljatok meg többet játszani velük, és próbáljátok kihúzni kicsit az alvásokat játékkal. Majd biztos írnak a többiek még, most ennyi jutott eszembe. Kitartás!

Lenne egy kérdésem, Ti miket adtok vacsorára a gyereknek? Olivér nem akarja megenni az üveges gyümit, joghurtot, mástól viszont volt már, hogy hányt egy csomót, pedig legutóbb csak sajtot kapott uborkával - amiket imád, és sose volt még baja tőle. HA kenyeret adnék neki felvágottal, akkor a kenyeret megenné, a felvágottakat viszont utálja, az nem kell neki. Úgyhogy várom, hogy Ti miket adtok! Köszi az ötleteket előre is!
20140901102739
 
 


Hajni :D
Lili teljesen normális kaját eszik este, kenyér, ha meleg van akkor azt, rántotta és bármi, amit mi is eszünk.
Ha kenyeret eszi, egye azt.

Zsuzsi :D
jók a képek :D

Szöcske :D
üdv itt!
a felcserelés elég gyakori. A lényeg, hogy éjjel legyen sötét, ha fel is ébred, ne kapcsolj villanyt, próbáld ágyban vagy magadon nyugalomban tartani. idővel - de lehet ez akár 1-2 hét is - be fog ez állni.
ami még segíthet, hogy napközben 2.5 óránál egyben nem hagyod aludni, volt, akinek ez bevált.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: