Új privát üzeneted érkezett!

Motiot,
nagyon örülök, gratulálok a csíkodhoz!Kép
A herpesz kenőcshöz nem tudok hozzászólni, mert nem tudom, hogy milyen hatású. Jobb lenne, ha megkérdeznéd a gyógyszertárban, hogy használhatod-e? Vigyázz magadra, és örülj a csíkoknak!KépKépKépKép

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!

Motiot
Ez szuper! Nagyon örülök, hogy Nektek összejött! Szerintem nem aggodalmaskodj, valahogy biztosan megoldódik majd a problémátok! Csak pozitiv hozzáállás kell!! (Na jó, ez nem mindig elég, de a Te esetedben most erre van a legnagyobb szükség.) Elég lesz akkor bánkódni, ha tényleg baj lesz. DE NEM LESZ!

Móni
Vigyázz a Clostilbegittel, csak gondos orvosi ellenörzés mellett, és jó hormonértékekkel vágj bele. Nekem is felírta a doki tavaly nyáron, 2 hónapig szedtem. Összel derült ki, hogy magas a tesztoszteron értékem, ami összefügghet a Closti-val. Csak hát ez az orvos nem ellenöriztette elötte, hogy milyenek is a hormonjaim. Lehet, hogy már elötte sem volt a legjobb. Még arra sem méltatott, hogy uh-on figyelje van-e tüszörepedés.
De persze sok mindenkinek használt már a Closti, én lehet, hogy egyedi eset voltam. Ja, és természetesen lehet (KELL) közben is akciózni, a doki majd megmondja, hanyadik napon. (5 nap "pihenö" után)

Marica
marica
 


sziasztok!
gratulálok motiot!ez már tuti!mondtam én, hogy a halvány is csak csík.remélem az orvos is megerősíti a teszt eredményét.hidd el minden tök jól megoldódik majd!értesíts a fejleményekről és remélem hamar mi többiek is csíkosak leszünk.
timi,
új hónap új remények, hajrá!!
szabina
 

 
 

Motiot!
GratulálokKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Motiot!Kép

Gratulálok! Remélem "megfertőzöl" minket is!Kép
Szerintem a herpeszkrém miatt nem kell aggódnod, mert az mégiscsak külsőleg van, és ha kicsit be is nyaltál belőle, az nem árthat a babádnak! Olvastam nem rég a Kismamában, hogy nem kell annyira félni a gyógyszerektől, csak nagyon-nagyon óvatosnak kell lenni, és mindíg ki kérni a doki véleményét! Persze a legjobb, ha nem szedsz semmit, de ha muszáj, akkor azért lehet.

Nálunk csúszik a dolog, mert a párom éppen inflzenzás,39.6 fokos lázzal fetreng szegényKép. Ilyen állapotban nem lehet babát gyártani. De ami késik, nem múkik!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Motiot! Kép
Gratulálok!
A krém miatt szerintem sem kell aggódnod. Valószínűleg sokkal nagyobb gond, ha kezeletlen, elhúzódó herpeszed van! Erről is kérdezz meg egy nőgyógyászt! Szerintem ne sokat várj a nőgyógyásszal emiatt. Vagy legalább telefonon kérdezz rá, mikor bejelentkezel hozzá.

De mindenek előtt élvezd, hogy babus van a pocakodban! Kívánom, hogy problémamentes, szép terhességed legyen! Beszélgess a babával sokat!
A párodnak elmondtad már?
Én minden terhességemnél gondolkodtam, hogy is kéne megmondani, hogy baba lesz, de valahogy sosem sikerült olyan fergetegesre maga a bejelentés. De azért együtt örültünk utána.
Mindenkitől kérdezem, hogy ti együtt készültök a tesztelésre a párotokkal vagy titokban csináljátok? Én azért szoktam inkább titokban, mert egyrészt szégellem, hogy nem bírok magammal és sokkal korábban is tesztelek, másrészt nem akarok neki kudarcélményeket. Elég nekem. Bár az én férjem nem éli meg kudarcként, nyugodt, hiszen az első gyerekünk 9 hónap után jött össze.

Puszi, Dorka
dorka
 
 


Sziasztok Lanyok,
hat nem is tudom. Talan tenyleg igaz lenne?
Tegnap melo utan csinaltam meg egy tesztet, ugye nem az elsö vizeletböl, hanem csak "ugy" delutan, hogy mi lesz. Na meg a paromnak is meg akartam mutatni. Azon is volt csik. Szoval szerintem most mar majdnem biztos. A cicijeim meg ugy fajnak, hogy nem is tudtam hason aludni.
A paromrol meg annyit, hogy teljesen ki volt kattanva. Elküldtem boltba, es mire visszajött megcsinaltam es megmutattam neki a tesztet. Erre ö csak annyit mondott csak, hogy Uristen en csak boltba mentem es mira hazajövök terhes vagy?
Elsö gondolata az volt ezek utan, hogy mindennek veg, a sokaig alvasnak a kettesben töltött esteknek meg mindennek, de szerintem ez normalis, nekem is ez volt az elsö gondolatom. Na meg a felelösseg. De lattam rajta, hogy nagyon örült azert. Persze ki volt akadva. Mondta, hogy ö arra szamitott, hogy abbahagyom a gyogyszert es majd egyszer valamikor összejön. Hogy lettel te ilyen pik-pakk terhes? Kerdezte. Na most mar mindegy. Egyebkent a csik szerinte is csik.
Bejelentkeztem dokihoz, szerda este megyek, majd akkor minden kiderül. Mert csak ö tudja megmondani, hogy mi van. Majd akkor meglatjuk.
Addig nem elem bele magam teljesen.
Tudjatok min gondolkoztam? Az elsö ket hetben annyira fajt a hasam, meg a peteerest is ereztem ahogy szurt, mi van akkor, ha a gyogyszer abbahagyasa utan a szervezetem hirtelen teljes gözzel elkezdett müködni es nem is egy, hanem több pete erett meg? Mi van, ha ikrek lesznek? A parom is rögtön erre gondolt. En hülyet kapnek akkor! A növerenek most masfel evesek az ikrei es öszinten szolva nem kivanom magamnak!! Szörnyü!!
Na de majd kiderül minden szerdan. Meg az is lehet, hogy addigra meg is jön. Ki tudja?
Na pa, irjatok
pusszantas mindenkinek
Motiot
Névtelen
 


motiot,
ne izgulj minden tök jó lesz!én úgy voltam a babánál, hogy még vártam volna vagy legalábbis nem voltam olyan határozott mint a férjem.ő nagyon akart gyereket és valahogy utána átkapcsoltam az agyamat és én is akartam.a gyógyszer abbahagyása után azt gondoltam én tuti terhes leszek hát azért kellett várnunk egy pár hónapot.akkor már alig vártam, hogy ne jöjjön meg.mi együtt teszteltünk a párommal és ő sokkal kiváncsibb volt mint én ő vette a tesztet is ,hogy na akkor csináljuk már.én is féltem attól, hogy akkor most se éjjelünk se nappalunk nem lesz de szerencsére kisfiunk 2hónapos korától a ludt mint a bunda.gyakorlatilag 9 hónapig aludt éjjel nappal.talán ezért is érzem magamban az erőt, hogy akkor most jöhet a második.most én vagyok lelkesebb mint a férjem de ő is várja már,hogy mikor leszünk csíkosak.javaslom,hogy beszélj sokat a pocaklakóhoz.én megkértem amíg bennt volt hogy aludjon sokat mert anya este fáradt és szeret aludni.hát ezt fogta a kis drágám rendesen?!
amúgy nekem is görcsölt a hasam és fájt cicim, erősebben mint mensi előtt.most semmit nem érzek ezért is gondolom hogy sajna ez nem lesz az a hónap.ma van a 31. nap.remélem nem jön meg!
na bocs a szófosásért,sziasztok
szabina
 


Motiot!
ezt neked találtam: herpesz kiújulása
"A terhesség során idegen szövetek növekednek a kismama testében, ami ellen normál esetben a szervezet ellenanyag termeléssel reagálna, mint ahogy a fertõzések esetében. Hogy ez ne következzen be, csökken az ellenállóképesség, az immunrendszer aktivitása, a herpeszvírus szaporodásnak indulhat."
baree
 
 


Baree,
köszi az infot, en is ilyesmire gondoltam. Azota egyebkent megvan a masodik herpeszem is, az elsö mar majdnem elmult. Most jön a következö.

A mensim meg mindig nem jött meg, a cicijeim fajnak, majd le szakadnak, szerintem ez mar tenyleg az! Majd szerdan többet tudunk.
Irjatok csajok!! Mi van veletek??!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Nálam semmi, nem feszül, nem szakad le, nem érzek semmi extrát.
Számomra jövő hét végén jön el az igazság pillanata.

B
baree
 
 


sziasztok!
32.nap-semmi tünet-se has se cici, még a szokásos mensi előtti állapotot sem érzem!?
szabina
 


Sziasztok,
en meg csak a 30. napon vagyok, de mint irtam görcsöl a hasam, es majd leszakad a cicim.
Ez most jo? Mert mar tenyleg ugy erzem, hogy minden pillanatban megjöhet, ugy görcsöl. Bar a cicim faj, es eddig mindig ugy volt, hogy mikor megjött, vagyis mire megjött a cicifajas többnyire teljesen elmult. Most meg faj. Most mi van? Mensi sehol.
Bocsi, azert kerdezem ennyiszer, meg ennyi hülyeseget, mert egyszerüen nem tudom elhinni, hogy babas lennek! Addig, amig a dokinö szerdan nem mondja azt, hogy igy van es nem latom a sajat szememmel. Szal bocs.
Pusza mindenkinek! Iiirjatook!!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


motiot,
az vagy!legalábbis a tüneteid alapján.nekem ugyanez volt a kisfiammal.iszonyúan görcsölt a hasam mint mensi előtt csak még erősebben és csak nem jött meg.aztán mikor már túl voltam rég a mensi napján akkor már gondoltam hogy baba van a pocimban mrt mástól hallottam ezekről a tünetekről.plussz mire észbe kaptam már szédelegtem is szóval akkor már tuti volt a dolog.de a teszt ha csíkos az már 99%!ne izgulj próbáld összeszedni a gondolataidat és kérdéseidet a mit a dokitól meg akarsz kérdezni.
sok sikert és várjuk a fejleményeket!
szabina
 


Szabina,
mi újság, mi van veled?

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok Lanyok,
az am! Szabina, mi van veled? Teszteltel a hetvegen? Mi van? Ird meg!!
En most izgulok a szerdai doki miatt, hogy mi lesz. A parom is jön, olyan aranyos, mondta, hogy termeszetesen nem lesz nögyogyi nelküle, mert meg szep, hogy ö is jön! Aranyos, nem?
Na pusza
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok Lanyok,
csak röviden annyit, hogy most jövök a dokitol, aki gartulalt az 5mm-es petezsakomhoz benne egy aprocska kis feher ponttal. Kb 5 hetes a lelkem, hat megis igaz! Minden rendben van, ket het mulva kell mennem megint, akkor mar a kicsi szive is dobogni fog. Remelem minden jol alakul es nem lesz semmi gaz.
A parom is velem volt, ö is meghatodva nezte a kis fekete pontot a monitoron. Kaptunk kepet is, ki is rakjuk itthon.
Szoval ennyi. Nagyon boldog(ok) vagyok(unk)!!!
Mindenkinek puszi es mindent bele!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet.Mi is kisbabán dolgozunk eddig még eredménytelenül de remélem már nem sokáig és márciusban már nem jön meg.Jövő héten készülök a dokimhoz egy általános kivizsgálásra remélem minden rendben lesz bár nálam mindig talál vmit.Nem túl nagy itt a forgalom de remélem azért írtok még.
motiot,
megerősítette a dokid a teszt eredményét?
Jó babásodást mindenkinek!
nyetus76
 
 


Motiot!Kép

GRATULÁLOK!!!!!Kép
Légyszi, küldj nekünk egy kis babás energiát!!!

Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok Lanyok,
Zita, köszi a gratulat, termeszetesen küldök nektek babas energiat!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!
Hat azert azt hittem, hogy többen örülnek velem!
Szabina, Timi, Dorka, Marica hol vagytok??!!
Hihetetlen, hogy igy összejött! Meg mindig olyan furi arra gondolni, hogy nyolc honap mulva ha minden jol alakul anyuka meg apuka leszünk!
Irjatok!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Motiot!

Gratulálok!Kép
Vigyázz magadra, és a pocakodra!
Nyetus!
Üdv a fedélzeten!KépRemélem nem msokáig leszel itt, és a babás topikban találkozunk.
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Motiot!

Gratulálok (és irigykedem...Kép )

Baree
baree
 
 


motiot,
én is gratulálok!!!!!tök jó hogy ilyen gyorsan összejött!!remélem timinek igaza lesz és mi sem leszünk itt sokáig.ti szedtek vmilyen magzatvédő vagy más vitamint?
motiot,
beszéltetek már nevekről stb..?olvastam hogy no.-ban vagy,ott is fogsz szülni?
pá,majd még jövök
nyetus76
 
 


Sziasztok Lanyok,
köszi a gratulakat!
Baree, ne irigykedj, hanem mindent bele!!!
Nyetus,
igen, ha a Joisten is ugy akarja, akkor no.-ban fogok szülni. Nevekben nalunk eleg egyetertes van, ha lany lesz akkor Emese, ha fiu akkor Bence. De a Bencet en lehet, hogy meg lecserelem, bar nagyon tetszik, de nem annyira, mint ahogy lanyban az Emese.
Szabina, mi van veled? Hol vagy?
Marica te hogy allsz?
puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Két napig tartó meddö próbálkozás után végre sikerült irnom. (Eddig nem engedte a gép)

Motiot!
Ezer jó kívánság, meg sok-sok gratulaKép) Kép) Kép)
Hogy vagy mostanság? Tüneteid vannak még? Nekem még mindig fáj a hasam (néha), meg a melleim is feszülnek egy kicsit, de mostmár türelmesen megvárom a köv. mensi idejét (mert megjönni nem fog, ugyebár!!!) és csak utánna tesztelek!
Majd igyekszem utánnad a 2004. öszi babásokhoz. De ha csak a télibe jutok be (ilyen még nincs, de ha kell, majd nyitok) az sem nagy baj, csak hát ugy siettetném az idöt! Egy év nagy idö!

Nyetus, Baree!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz: üdvözöllek Benneteket, remélem (velem együtt) csak egész rövid ideig lesz ez a törzshelyünk!
Mióta próbálkoztok? Van már babátok, vagy ez lenne az elsö?

Marica
marica69
 
 


Nyetus,

Én Elevitet szedtem egy ideig, a nőgyógyim ajánlotta, hogy már a tervezett terhesség előtt is ajánlatos elkezdeni, hogy "előkészítsd" a terepet. Emlékeim szerint valaki azt is mondta, a teherbeesést is elősegíti.
Mivel azonban részemről minden pozitív eredmény nélkül sikerült már bekajálom egy komplett 100db-os Elevitet, úgy döntöttem, leállok amíg nem tudom biztosan, hogy valóban szükésg lesz rá.

Amúgy a folsavat és a MagneB6-ot ajánlják, előbbit feljődési rendellenességek ellen, utúbbit émelygés és hányás ellen.
(Én pedig már a hányást sem bánnám!!!)

Marica,

2003. októbere óta megy a nyusziprojekt Kép

B
baree
 
 


Sziasztok!

Én is MagneB6-ot, meg folsavat szedek. Az mellé nem kell az Elevit. Én még szedek méhpempőt, meg zöldárpa tablettát.

Nyetus!Kép Üdv. közöttünk! Te hol tartassz?

Motiot!Kép Tényleg, hogy állsz tünetileg, és mikor kezdődtek?

PusziKép, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Jo reggelt mindenkinek,
Zita, tünetileg eleg elviselhetö a dolog. A cicijeim nagyon de nagyon erzekenyek, nem tudok hason aludni sem. Meg forrok, be vannak durranva. Ez kb a mensi elött egy hettel kezdödött. Meg mensi idejeben görcsölt a hasam, de nem jött meg. Neha ehy kicsit hanyingerem van, de csak estenkent. Meg neha ramtör az ehseg es akkor ennem kell egy kicsit. Hat ennyi.
Hol vagytok többiek???
pusza
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok,
Szóval én nov.közepén hagytam abba a gyogyit és azóta teljes erővel próbálkozunk de eddig még semmi pedig nagyon beleéltem magam hogy novemberi kisbabám lesz(akkor van a szülinapom).Hát most már csak max. karácsonyi lehet de az is jó lenne.Van már egy babócánk 2éves lesz és Dini a neve(Dénes).ő asszem 3-4hónap allatt jött össze.Remélem a tesója sem várat magára túl sokat.Én sima multivitamint szedek+vas pezsgőtablettát iszom napi egyet de még csak most kezdtem el.
zita,
a magneb6 nem a görcsökre jó?A folsavat doki írta fel?Kedden megyek dokihoz majd őt is kifaggatom de addig is felkészülök.Ja,a cickafarkteáról is jókat olvastam.
Motiot,
No.-ban is hasonlóka terhesség alatti vizsgálatok?Ultrahang stb.?Milyen az ottani dokid?
na mára befejezem,jó hétvégét mindenkinek és köszönöm a válaszokat!
nyetus76
 
 


Nyetus,
itt No.-ban szerintem nem olyan alaposak az orvosok, mint otthon. Legalabbis a baratnöm, aki most szült azt mondta, amikor megkerdeztem különbözö vizsgalatokrol, amiket a babaneten olvastam, hogy kellenek, hogy a legtöbbet nala nem is vegeztek el. Megneztem a kiskönyvet is, es ott az elöirt vizsgalatok szinte csak a szokasos otthoni "vedönöi" vizsgalatokat takarjak: vizeletvizsgalat, 3.szor ultrahang, vervizsgalat többször meg egy terheleses cukros vizsgalat. Ennyi. En azert megkerdezem, hogy mi van azzal a nyaki redö vizsgalattal meg amiket meg itt olvastam, mert nem szeretnek lemaradni valamiröl. Itt szerintem ezert majd fizetni kell, ugyanugy ahogy a toxoplazmozis vizsgalatert fizettem
30!!! eurot. Na mindegy, ennyit meger a biztonsag.
Te, mint volt kismama talan tudnal is nekem tippeket adni, hogy otthon mit tartanak az orvosok fontosnak, mit kellene megkerdeznem.
A dokim egyebkent nö es nagyon aranyos, laza, nem tömte tele a fejem hülyesegekkel, hogy ezt nem szabad meg azt nem, azt mondta, ha jol erzem magam mindent csinalhatok kiveve a cigi a drog meg az alkohol. Szerintem ez igy rendben is van.
Köszi elöre is a tanacsaidat! Puszi!
Szabina,
csak nincs valami baj, hogy nem jelentkezel?
Puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Motiot,
Igen a nyaki redőt a 12.hétben nézték nálam és 20 hetesen volt egy genetikai uh.ahol az én orvosom mellett egy genetikus alaposan megnézte a picit méretei,neme stb.ezenkívül én mentem 3d-s uhangra is 2szer.persze a szokásos vérvételek afp miegymás.most már sokkal okosabbnak érzem magam mint először pedig akkor is készültem de a babaneten tényleg egy csomó hasznos dolgot olvasok pl. a szoptatással kapcsolatban is,ami nekem nem sikerült vmi fényesen (3hónapig szoptattam)bár a családomban senki nem szoptatott és már ez is rekordnak számított.a köv.babánál a 6 hónap lesz a kitűzött célom.
amúgy te dolgozol most?
ja,azt még megkérdezném,hogy az igaz,hogy diane 35 tabl.után tényleg 6 hónapot kell várni míg kitisztul az ember szervezete?én 1évig szedtem és vhol ezt olvastam.
motiot,
szép neveket választottál.bencéből most itthon nagyon sok van de gondolom ez no.-ban nem lesz zavaró.nálunk a dávid ezért esett ki mert hirtelen mindenki dávid lett a környezetünkben.bár ha a második is fiú lesz akkor lehet hogy még meggondoljuk.
puszi mindenkinek!
nyetus76
 
 


Sziasztok,
én itt vagyok. Most éppen semmi érdekes nem történik velünk, félidőben vagyok, dolgozunk az ügy érdekében.Kép
Sziasztok!
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Motiot,

Ránk a következő vizsgálatok várnak itthon:
http://www.lajfsztajl.hu/previnet/ujdonsag/terhesgondozas/terhesgondozas.html

B
baree
 
 


Sziasztok!Kép

Nyetus!Kép Nem tudom, hogy mire kell szedni a MagneB6-ot, de azt is a doki mondta a folsavval együtt!

amúgy mi'zu' veletek? Hol tartotok?
Én itthon fetrengem két napja, mert becsípődött egy ideg a hátamban, és mozdulni sem tudok.Kép
De ami nekem tetszik (persze belekalkuláltam, hogy semmit sem jelent), hogy fájnak a mellbimbóim, pedig ez rám nem jellemző egyáltalán. Persze ez még korai, mert most vagyok a 21. napon, a ciklusom meg 31 napos szokott lenni. Na meg a kiskatonákat is kivégezte az influenza... de a remény hal meg utoljára!!!

Puszi,Kép
Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


sziasztok!
zita,
sajnálom a hátad,tudom milyen érzés!fordulj szakemberhez mert magától szerintem nem múlik el!
A cicifájás jó jel bár nekem mensi előtt is bedurran.Remélem neked ez nem a mensi miatt van!!
Amúgy nekem most múlt el,kedden megnézetem dokival magam aztán hajrá március!
timi,
húzzatok bele!drukkolok!!!++++
nyetus76
 
 


Sziasztok!Kép

Hol vagytok elveszve? Mi újság?
Én voltam ma csontkovácsnál, aki jól megropogtatott, úgyhogy mostmár kicsit jobban érzem magam. De azt mondta, még beletelik pár napba mire tökéletes leszKép.
Nem akarom beleélni magam ebbe a cicifájásba, de álandóan azt figyelem! Tudjátok nekem nem szokott fájni! Nincs bedurranva, csak a bimbim fáj. Nem tudok nem reménykedni. Még 9 nap és kiderül!
NyetusKép Milyen vizsgálatokra mész? Hormon?
Ne izgulj, biztos hamarosan beköltözik a következő manó a pocidba, de a kivizsgálás nagyon okos dolog mindenképpen!

Írjatok légyszi!
Puszi, ZitaKép

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok Csajok,
Zita,
nekem sem fajt soha a cicim a mensi elött, de most, hogy terhes lettem mar jo közepidötöl fajt a mellbimbom. Ilyen elötte meg nem volt soha, ugyhoyg ne add fel, lehet, hogy te is olyan vagy, mint en! Drukkolok!
Na meg mindenki masnak is!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Brrrrr

Ma reggel menetrendszerűen megérkezett a piros vonat Kép
és ráadásul hétfő van Kép

B
baree
 
 


Sziasztok!

Annyira várom már, hogy elteljen ez a hét, és akkor kiderül (remélem) az igazság! Hogy miért is fáj a hasam, meg feszül a cicim? Most nagyon bizakodó vagyok, remélem nem hiába!

Zita!
Szerencséd van, hogy Te ennyivel megúsztad és a csontkovács helyre tudta tenni a csigolyáid (vagy a becsípödésed). Nekem 1 éve derült ki, hogy gerincferdölésem van, pont az ágyéki csigolyáknál. Egy darabig tünetmentes volt, de november óta lépten-nyomon fáj a derekam. Már sok kezelésen voltam, gerincmasszázson is, de sajnos csak szenvedek tovább. Még (!) nincs sérvem, remélem nem is lesz, de ez sem egy leányálom!

Baree!
A következö hónapban hátha nem jön a vonat!!! Idöben kezeltessd magad a kalauzoddal!! Mindig csak ez a reménykedés! De hát ha már ez sem lenne?

Motiot!
Azért tudod, hogy Te nagy mázlista vagy! Egyböl egyet! Kevés párocska akciózik ilyen sikeresen!! Mindenben ilyen szerencsés vagy? Szoritok Nektek!

Marica
marica69
 
 


sziasztok,
nekem most múlt el,holnap megnézetem magam dokival(ált.vizsgálat)aztán remélhetőleg akció indulhat március idusán.
zita,
nekem is tök vacak a gerincem,hasonló a helyzet mint maricának csak egy deréktáji csigolyablokkal megspékelve így nekem is marad az állandó fájdalom dehát ez van.
baree,
ami késik nem múlik,és hamarosan nekünk sem jön meg egy darabig.
marica,timi
megy a drukk!
motiot,
tényleg ritka ha vkinek ilyen gyorsan összejön!irigyellek is egy picit!
nekem mensi előtti tüneteim is hasonlóak mint amikor terhes voltam csak talán annyi volt a különbség hogy jobban fájt a hasam és a cicim!
csók mindenkinek,holnap jelentkezem doki után!
nyetus76
 
 


Sziasztok!Kép

Motiot!Kép Remélem a próféta szól belőled!!!Kép Még 7 nap...
Most akkora a hasam, mint egy lufi, ez is vagy azért van , mert babás vagyok, vagy azért mert meg fog jönni... ez nagyon okos eszmefuttatás volt.
A hátam most megint elég ramaty, mert természetesen mentem dolgozni, és emelgettem is, meg hajolgattam is, úgyhogy most megint fájKép Holnap kell hívnom a dokit, hogy javult-e, ha nem akkor megyek megint!Kép

BarreeKép Ne kenődj el, hátra sose nézz, csak előre! A remény hal meg utoljára!!Kép

Nyetus!Kép Megy a drukk, hogy mindenOK legyen a dokinál!

Marica!Kép Mikor nem kell, hogy megjöjjön? Hátha egyszerre lennénk babásak!Kép Reménykedjünk együtt!!

Pusza, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok!

Zita
Nekem most kb még 8 hónapig (+szoptatás) nem kell megjönnie! Kép
Különben az utolsóhoz (febr.2) képest most vagyok a 29. napon. Nagyon, nagyon, nagyon reménykedem!
A hasam fáj, a cicim feszül (ezek kb. 1 hónapja). A böröm szárazabb, mint volt, és az arcomon piros valamik jöttek elö. Az inyem meg olyan, mintha be lenne gyulladva. Ezeknek is lehet köze a dologhoz? Vagy már csak beképzelem?
Nagyon szoritok Nektek is, hogy összejöjjön! (Meg magunknak is!) Kép

Marica
marica69
 
 


sziasztok!
Mi a helyzet, hogy álltok?Velem nőgyógyászatilag minden ok.,most jövök a dokimtól.Azt mondta nem kell szednem semmit csak majd ha terhes leszek vasat.Még 6 hónapot adott,ha addig semmi akkor kell mennem megint.Remélem már hamarabb mehetek mert nem fog megjönni!
Viszont kb.2 hete szédülök, mint egy holdkóros(ha nem jött volna meg azt hinném terhes vagyok),ezért ha jövőhétig nem múlik el a kkor teljes vérkép és neurológia?!Szép kilátások.
Mindenkinek nagy pocit és sikeres akciókat márciusra!Mi is megkezdjük lassan az intenzív akciózós periódust!
sziasztok
nyetus76
 
 


Nyetus!Kép

Az én dokim azt mondta, hogy érdemes szedni a folsavat már a tervezett terhesség előtt pár hónappal! Pláne, ha tényleg vashiányod van, akkor különösen érdemes!
Én is elmentem tavaly májusban teljes vérképet csináltatni, és volt is egy kis vashiányom! Akkor szedtem vmi vaskészítményt, utána pedig elkezdtem szedni a dokim javallatára a folsavat napi 2x1-et, ill. a MagneB6-ot 3x1-t.

(((nekem még mindíg fáj a cicibimbóm, de nem nagyon, és tényleg csak épphogy a bimbim, úgyhogy csak kikcsit merek reménykedni!)))

MaricaKép

29-ik nap???Akkor már késett egy napot?Kép

Puszi, Zita
Nekem még 6 nap várakozás!

Kép
Kép
zituska28
 
 


Marica,
en a 27-ik napon, a mensi elötti napon teszteltem elöször, es az mar halvanyan, de kimutatta! Egyebkent nekem is tök pattanasos lett a böröm, amugy nagyon szep tiszta, meg kamaszkorban sem volt soha semmi problemam. De most! Egyszerre hat-het is jött csunyak, nagyok es nem tudtam velük mit kezdeni. Ez mar a 25-ik naptol volt kb. Most mar megint kezd rendbejönni a dolog. Szoval szerintem nem kizatz, hogy jössz a babas topikba! En nagyon drukkolok!!!!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok,

Köszönöm a drukkokat - már csak ezekben bízok
Meg a kalauzomban Kép Marica!

Nyetus, akkor márciusban együtt akciózunk! Hajrááááá!

Találtam hasznosítható infot a folsavról. Csak hogy tudjuk, mit miért.
http://www.bebilap.hu/terhesseg/folsav.htm

B
baree
 
 


Sziasztok!

Motiot!
Nagyon szivesen mennék utánnad a 2004. öszibe! Olvasgatlak Benneteket, ezzel is elösegítve a babásodást! Kép Te hogy érzed magad, vannak már rosszulléteid? Nem biztos, hogy lesz, az miatt nem kell aggódni. A kinti helyzetetek hogy alakul? Megnyugodhattok?
Tegnap kijött egy randa pattim, remélem ez nem másnak a jele! Azok a kis piros izék nem pattanások, hanem ici-pici pöttyök. Nem tudom mik ezek, csak azt látom, hogy rondább a böröm, mint volt.
Különben ma vagyok(unk) a 31. napon! KépKép
Annyira szeretném, ha végre sikerült volna összehozni a bébit! Tesztet még nem merek csinálni, talán a jövö héten, ha addig sem lesz semmi. DE NEM LESZ! Ugye?

Zita
Szorítok Nektek! Hol tartasz a visszaszámlálással? Még 4 vagy 3 nap? Hétföre már tudsz biztosat? Ez egy igazi nönapi ajándék lenne!

Nyetus, Baree
Drukkolunk Nektek! (Már is többes számot irtam! Minö véletlen! Kép )

Marica
marica69
 
 


Sziasztok!Kép

MaricaKép Kedden tudok majd vmit, remélem csak jót!!!
Ha meg mégse, akkor elvileg már pár nappal előtte tudni fogom, mer mensi előtt 3-4 napot szoktam barnázni.Kép
Még mindíg nincs semmi extra, csak a cicibimbóm érzékeny, de az se elviselhetetlen! Úgyhogy nem akarom beleélni magam semmibe, mert utána sokkal rosszabb a csalódás!
Piros pöttyök rajtam is vannak, de az olyan bizonytalan, hogy mitől!
Marica, egyébként neked 28 napos a ciklusod? Mert akkor ez már több mint izgi!!!Kép
NAGYON SZORÍTOK!!!


Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Marica,
köszi az erdeklödest, en jol vagyok, neha emelygek egy kicsit, meg iszonyatosan faradt es almos vagyok mindig, mint egy holdkoros. A cicim majd leszakad, ezenkivül semmi. Jol vagyok. A dolgaink meg mindig nem oldodtak meg, csak remenykedni tudok, hogy minden jo lesz, most, hogy babasak vagyunk jol kell, hogy vegzödjön a dolog!!!
Szoritok neked, meg Zita neked ist, hogy minden jol alakuljon. A 31.ik nap azert mar nem semmi!! En biztosan nem birnam ki es tesztelnek!! Nagyon kivancsi vagyok mar!
Drukkolok mindenkinek Marica, Zita, Baree, Nyetus, mindenkinek megya drukk
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok,
Köszi a drukkokat,Baree neked ez hanyadik nap nekem a 11.,így hétvégére pont félidőben leszek és mehet az akció.Ez azért jó mert megyünk szombaton kékestetőre és lehet ,hogy a környezetváltozás jót tesz.Amúgy sajna a szédülésem nem javult és már kezd idegesíteni a dolog mert gyakorlatilag folyamatossá vált.Holnap elmegyek neurológiára remélem megszűnik mert így nem tudok a babaprojectre koncentrálni(hacsak nem beszédülök a férjem alá??).Na ennyit rólam.
Marica, ez már kezd tényleg izgi lenni!!Nagyon kiváncsi vagyok.
Zita neked is drukkolok.
Jó lenne ha tavaszra mindenki megbabásodna!
nyetus76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?