Új privát üzeneted érkezett!

Twist,
csak halkan jegyzem meg, én 160 cm vagyok, tavaly ilyenkor, vagy mondjuk tavaly októberben még 85 kiló voltam. Akkor 7,85 volt a terhelt cukrom, épp 0,05-tel több, mint a határérték. Nekiálltak diétáztatni, gyógyszert kaptam, sportoljak..., most 66 kiló vagyok 9,9-es cukorral, nyáron volt már 10.6 is.
Bármikor rákérdezek, hogy és ez hogy lehet, valahogy elterelődik a szó, és még választ nem kaptam rá.

Boni
Az én pizsim Sárkány Centeres, valahol ott vette tavaly a párom. Liliét meg a Lurdy házban lévő Disney boltban vettem (az Alexandra mellett van valahol), van olyan kicsi is, ami már jó Zsigire.

Ja, és íme a hős: megmértem a vércukrom. Igaz 3-szor szurtam, mire ki is jött valami. De a genya a gép, mert csak 90 mp van a szúrásra, vér felszívására, szóval nem lehet tökölődni. De még jó is, mert akkor soha nem tenném meg. Az éhgyomri 4,8, most kajálok, aztán újra egy óra múlva. Na az már érdekesebb lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Twist,

a kutyakozmetikusság is egy külön szakma.
Én is szeretem amikor jólfésültek, de a kis yorki meg úgy szereti magát ha kócos :lol: :lol: Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy kócos legyen, mindig addig dörgöli magát takaróhoz, szőnyeghez stb... amig az összes szőrszála másfelé áll. :lol: :lol: :lol: Aztán nagy büszkén ránknéz, hogy milyen szép is lett :lol: :lol:

Kata,

nálunk a Smileynek volt régen copfja, de nem szerette, mindig addig dolgozott amíg sikerült kiszednie a "hajából" a gumit, aztán szaladgált a lakásban és élvezte, hogy lobog utána a "haja". :lol: :lol:
Szerencsére az én kutyáim nem fáznak meg kutyakozmetika után, mert úgy van kiszámolva az idejük, hogy +1 órával tovább kell otthagynom őket. Olyankor beviszik a lakásba őket és a gyerekek játszanak velük, tegnap is nagy hirtelen 6 gyereket számoltam össze a kutyakozmetikusnál az udvarban akik arra vártak, hogy dögönyözhessenek.
:lol: :lol: :lol: Ez után nem kellett este álomba ringatni őket :wink:

Boni,

te vagy a példaképem a csajos napok terén, remélem Danika is olyan megértő kis lovag lesz a csajos elfoglaltságokon mint a ti Zsigitek :lol: :lol: :lol:

Linácska,

örülök, hogy sikerült megszúrni magad, az éhgyomi cukrod jó szerintem, kíváncsi mennyi lesz evés után...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Azt még akartam írni, hogy tegnap a férjem lánya kitapasztalta a hasamon, hogyha megsimogatta a hasam ott ahol Danika feje van, akkor mindig rúgott neki egyet. Ezen dőltünk a nevetéstől :lol: :lol: :lol:
Aztán olyat csinált, hogy odatette a tenyerét a hasamra ahol Danika lábát sejtettük, és szabályosan éreztem, ahogy Danika odateszi a talpait a tenyerébe, mintha oda akarná neki adni a lábait, hogy masszírozza. :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyosak voltak, én hiszek benne, hogy a babák meg tudják különböztetni, hogy ki kicsoda. És úgy gondolom, hogy ezeket a mutatványokat azért csinálja aférjem lányának mert nagyon fogja szeretni :lol: :lol: :lol:
Ezzel eljátszottunk így kb 1 óra hosszát, aztán jött apa, hogy neki is rúgjon Dani, de a kisfiunk addigra elfáradt és lefeküdt aludni :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Sziasztok!

Boniko, igen a Vörösmarty tér van a képen (hirtelen ezt találtam a neten):)

Monic, az én kutyáim meg nem szeretnek tiszták lenni. Fürdetés után figyelni kell őket, mert elrohannak és belefetrengenek valamibe, hogy újra "jó" illatuk legyen. Nem bírják a finom sampon illatot, ami pedig a gazdinak kellemesebb lenne :lol:
Ez a Danika nagyon édi baba, szereti a simogatást.)) Biztosan szimpi neki a férjed lánya:)

Lincsáka, én sem értem, hogy neked miért lett magasabb a cukrod. De gyanítom, hogy a hormon értékeid javulhattak, mivel megtapadt a kisbabád. .... gondolom én.... :wink: Tehát valami változást csak hozott a dolog. De nem értek hozzá, csak tippelek :roll:
Én is 83 kg voltam a vérvételkor. Majd meglátom, nálam hogy alakul, mert 2 hónap múlva kontrollra megyek. Majd beszámolok róla.
Az éhgyomri cukrod tökéletes!!! Gratula hozzá!
Vendég
 


Sziasztok!

Ditus!
Elhűlve olvastam, ami a férjeddel történt.


Linácska!
Remélem javul a cukrod. Egyébkénmt nem kaptál hozzá tűbelövőt? Azzal tök egyszerű megszúrni magad.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Haliho csajok


Reggel már hivtam a dietetikus, nem fogjátok holnapra mikorra adott időpontot. Reggel hétre. De csak szóban beszélhetünk mert festik a rendelőjét és nem tudunk bemenni. Az orvosomat hivtam, elmondtam neki mizu, teljesen kiakadt, mehetek holnap hozzá, és utána a Sotéra vagyis a Karácsonyt valszeg a Sotén töltöm. Ezt a 24 órás vizelet vizsgálatot csinálta valaki???? Nekem is megkell csináltatnom azt a vizsgálatot ami a Nemonénak is megkellett. EGy nap kórház folyamatos vérvétel kaja mellett. Valszeg ezt Karácsonykor csinálják meg az ügyeleten. Isteni lesz.

Kép
pgsuska
 
 


Szegény Zsuzska! Nagyon sajnálom, hogy így elrontják a karácsonyodat. Oroszlánka kedvéért bírd ki kérlek!
Ezek szerint már ügyelet van csak a SOTE-n? Gondoltam...:(
Vendég
 


Zsuzska,

nagyon durva amit írtál! A karácsonyt ott tölteni az ügyeleten :evil: :evil:
Miért ismételték meg nálad a terhelést? Azért mert Oroszlánnak nagy a súlya? Szerinted én is ismételtessem meg?
Most nagyon be vagyok ám rezelve... :roll:

Twist,

ha kiengedném a kutyákat az udvarra akkor ők is hemperegnének. Volt olyan, hogy annyira sárosan jöttek be mintha fekete csizma lett volna rajtuk... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,
Hát, nem irigyellek... :?
Én csináltam a vizelet gyűjtést, ráadásul a munkahelyemen. Veszel egy nagy üveget, és reggel 8-tó este 8-ig abba öntöd át, majd amikor megvan egy ki üvegbe átöntesz ebből. A többit kiöntheted, és folytathatod a gyűjtést este 8-tól reggel 8-ig, majd ugyanúgy kis üvegbe öntesz, és csak azt kell bevinni. Ebből fogják megnézni, hogy van-e cukor vagy aceton a vizeletedben.
A 6 pontos vércukorprofilt meg úgy nézik, hogy:
7.00 Éhgyomri vv, majd utána reggelizel
8.00 reggeli utáni vv
12.00 ebéd előtti vv, majd ebédelsz
13.30 ebéd utáni vv
17.30 vacsora előtti vv, majd vacsora
18.30 vacsora utáni vv
Természetesen 10-kor, és 15-kor kell tízóraizni, és uzsonnázni is.
Kitartás, ha szerencséd van csak egyszer kell végigülnöd a kórházban, és neked is engedélyezi az orvosod az otthoni mérést.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ja, az előbb elfelejtettem köszönni... :oops:

Sziasztok!

Monic,
A kutyusok biztos nagyon szépek lettek! Nagyon élvezhette a párod kislánya, hogy Danika mindig akkor mozgott amikor ő odarakta kezét. :D

Linácska,
Menni fog, én is sokat bűvöltem a tollat mielőtt meg mertem nyomni, de nem fájt, így most már könnyen megy.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone, Zsuzska,

sajnálom ezt a tortúrát amiben részetek van, remélem engem elkerül az ilyesmi...
:roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok!

Én néhány pozitív gondolatot szeretnék írni. Hála Istennek, ELKEZDETT HATNI A DIÉTÁM!!!! Határozottan érzem. Gyönyörűen tisztul a bőröm és határozottan érzem, hogy jobban vagyok. És a derekam is fájdogál, remélem piri is nemsokára ideér. A pozitív gondolkodás, a torna az egészséges táplálkozás... Tudom, hogy nemsokára babám lesz

Mindennap teleírok legalább 2 oldalt pozitív gondolatokkal és a lelki szemeim előtt látom, hogy amikor legközelebb dokihoz megyek, kikerekedett szemekkel fog rám nézni és megkérdezi, hol magának a cisztái? Tudom, hogy így lesz, mert így kell lennie.


Mindenkit puszilok és boldog készülődést kívánok: Bikfy
--------------------------------------------------------------------------------

KépKépKép
bikfy
 
 


Még annyi, hogy kérdezte Dita, hogyan fogadta a férjem a dolgot:
hát azt kell mondanom, hogy tök jól. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy kb. 1 hónappal ezelőtt még válni akartunk. Nem értettünk egyet ebben a baba kérdésben. Én nagyon akartam, ő meg még ráért volna. Mióta tudjuk, hogy baj van, azóta ő is akarja. Na ez nekem már felér egy pozitív teszttel. ( vagy legalábbis majdnem) :lol: :lol: :lol:

Szóval nálunk most nagy a szerelem. :oops: Mondjuk, ő továbbra sem hiszi el, hogy baj van, azt mondja, szerinte ez is a görcsös akarásom következménye. Na de tudjátok, nem rágörcsölni ... Egy nő két dologért tud mindent megtenni. Azért hogy legyen baba és azért, hogy ne.

Szóval most nem görcsölünk, bizakodunk. És hiszem azt, hogy ez a PCO nekünk arra kellett, hogy megmentse a házasságunkat. Most viszont tudom, hogy jó úton vagyunk és remélem, a góly is hamarosan kopogtat. ENNEK ÍGY KELL LENNIE!!!!!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


boniko: Köszi a körmös infókat, de elég jól előkészítem azt hiszem. Nem a körömágynál szokott felválni, vagy ha igen, akkor elbas.tam mert ráment a bőrre. De a szélénél nem tudom hogy kéne megcsinálni. Azt mondják, hogy tovább kell érni, mint a körmöm, de összezsugorodik a lámpázásnál. Mindegy, jelenleg még megvannak (nem tudom meddig).

dita: Itt is köszi a szurikat. Biztos meg kell még majd vennem egy 10-es doboznyit, de az apró miatt már nem kell a másik.

zsuzska: Nekem kellett 24 órás vizeletet leadnom többször is, de ehhez nem kell kórház, csak be kell vinni. A második alkalommal már nem is kellett az egészet bevinnem, csak egy kis mintát és ráírni 10 ml-re, hogy mennyi volt a vizeletem. Sajnálom a dolgot, nem lehet őket meggyőzni, hogy később csinálják egy kicsit?

bikfy: Drukkolok neked. Nálunk nem volt nagyon kérdés, hogy valami gond lesz a babagyártás körül, mert sosem volt rendes mensim. Amikor a gyógyszert szedtem akkor persze volt, de az nem számít, ott a gyógyszer dolgozott. Szóval nálunk sosem volt vita abból, hogy segítségre lesz szükség, csak az időt nehéz volt kivárni, hogy ez az orvosokban is tudatosodjon. Bár még így is elég korán bejutottunk a BMC-be. Júliusban lesz 3 éve, hogy próbálkozunk és idén áprilisban már a Meddőségiben voltunk és már a legtöbb kivizsgálást megcsináltatta a nőgyógyim. Másoknak lassabban megy a dolog. Azért remélem már nem járunk oda sokáig.

A bútorunkból már karácsonyig nem lesz semmi, mert még nem tudják megmondani, hogy megérkezett-e az ülőke. Így meg csak holnap tudom kifizetni és a két ünnep között kihozatni. Ráadásul még lehet, hogy haza se tudunk menni, mert nem biztos hogy lesz vonat. Akkor meg nekem kell karácsonyi vacsit rittyenteni! Még sosem csináltam. Most kekszgolyókat gyártok, úgyhogy megyek is. Majd jövök még.



vicky79
 
 


Vickyke!

Akkor hajrá sütés, főzés! A vonatosokról meg nem írnék véleményt. :shock:

A próbálkozásaitokról csak annyit: minden leírt szónak jelentősége van. Tudod, a pozitív gondolkodás. Azt írod, hogy júliusban lesz 3 éve, hogy próbálkoztok. Ez így nem jó. Honnan tudod, hogy júliusig nem leszel terhes? Nem jobban hangzik úgy, hogy 2 éve és 5 hónapja próbálkozunk? Így még nem is tűnik olyan rossznak a helyzet. Júliusig meg hidd el, lesz babád. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi,
de, kaptam tűbelövőt, de nem merem megnyomni rajta a gombot. Inkább leveszem a kupakját, hogy látszódjon a tű, és én megszúrom vele magamnak, amikor lelkileg rászántam magam.
A 2. már olyan jól sikerült, hogy vagy 3 percig vérzett még. De tényleg nem fáj annyira.

Monic,
a kaja utáni is tökéletes lett amúgy, 6,2. Azt mondták, hogy egy órával reggeli után 6,7 alatt kell lennie. Ott van. Én még mindig bízom benne, hogy nekem a 75 g lötyi csak a sok.
Na meg amit Némokának mondtak, hogy nem mindegy, hány kilós ember issza. Lehet, hogy azért romlik folyamatosan, mert a súlyom is közel 20 kilóval csökkent???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


bikfy: Teljesen igazad van, csak lusta voltam kiszámolni a hónapokat. Én bízom benne, hogy a legközelebbi inszem sikerül. És ha az nem is, akkor is tudom, hogy egyszer lesz gyerek. Remélem még lombik előtt. Szóval próbálok nem ezzel foglalkozni folyton, úgyis van a sulival és a melóval ezen kívül is elég bajom. A MÁV-osokról meg annyit, hogy a párom is az, mégsem tudunk egyetérteni velük. Szóval most minket is szivatnak. De legalább ingyen van a vonat, ha éppen jár. :D Azért a vacsi megfőzésétől egy kicsit parázok.

linacska: Bele fogsz jönni, ne félj. Az mondjuk jobb lenne, ha nem kéne.



vicky79
 
 


Nemone, és karácsonykor hol kell megoldanom a kajálást??? Ott mondják hogy mit egyek, mert hogy egésznapi cukrot néznek. Te hogy oldottad meg, miket ettél???? Köszi, hogy ennyit segitesz.

Kép
pgsuska
 
 


Moncsi, nekem még a dokim nem is tudja mekkora a baba. Azt majd holnap tudja meg. :cry: :cry: Azért csináltatta meg mégegyszer mert panaszkodtam neki hogy nagyon nagy az éhségérzetem és csak az édességet kivánom illetva látta hogy nagyon megáll a viz a lábamban. Olyan cukros hizásnak látta. Hát ezért. Nálad is picit nagyobb a baba, sztem konzultálj a dokiddal erről.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
Vittem magammal a szendvicseket, a nap végére már rá sem tudtam nézni a rozskenyérre... :? Melegíteni nem tudsz, ezért kell így megoldani. De most teljesen komolyan 24-én kell bemenned erre a vizsgálatra? Reggel 7-től este 1/2 7-ig ott fogsz ülni Szent Este? Akkor már inkább 1 héttel később, szilveszterkor ülnék ott... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Most csak beugrottam, mert ma voltunk uh-n és gondoltam elújságolom, hogy mi van velünk.

Jelenleg keresztben fekszenek a babáink, de folyamatosan pörögtek-forogtak a vizsgálat alatt , kezül-lábuk járt és a doki vagy 15 percig próbálkozott, hogy a tarkóredő vizsgálathoz jó szögben legyenek. Végül sikerült mindenkit és mindent megmérni, megvizsgálni. Tarkóredők, gerincoszlopok, végtagok (ujjacskákkal együtt) , koponyacsont és orrcsont rendben, a babók nagyot nőttek ! Következő uh. január 5-én. :))))

A kisebbik 45 mm-es, a nagyobbik 46 mm-es, szóval tartják az 1 mm távolságot :twisted:

Zsuzska! Szörnyű lehet bent tölteni a karácsonyt:(( Ezt a vizsgálatot nem tudják megcsinálni mondjuk 26-án? Azért az mégis más, mint szenteste bent lenni.

nellike
 
 


Czinke!

Gratulálok Nándikához! Nagyon szép kis baba!

Twist! Neked meg gratulálok a fogyókúrádhoz! :wink:

Én már az ünnepek előtt nem hiszem, hogy tudok jönni, úgyhogy ezúton is

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)))

Kép

nellike
 
 


Csajok,

Nem kivánságműsor. Nem értem ezeket, majd holnap este többet tudok mondani. Megmondja a doktorbácsi hogy mi legyen.


Nemone, és csak szendókat vittél???? De mégis mennyit??? Gyümit, vagy zöldséget, sajtot lehet vinni???

Kép
pgsuska
 
 


Nellike,
Gratulálok az izgő-mozgó Picurkákhoz! :D

Zsuzska,
Reggelire, ebédre, és vacsira bizony szendvicset vittem. Tízóraira, uzsonnára vittem gyümölcsöt is, de mindent le kekk mérni, és bele kell számolni a megengedhető CH-ba. Szóval, úgy állítod össze az étrendedet ahogy akarod csak mindent számolj bele!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Bikfy,
Bocsi, ma nem voltam postán, így majd csak két ünnep között fog megérkezni a lemez, mert csak holnap tudom feladni, de gondolom karácsonykor már ugyse álltál volna neki...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemoka!

Hidd el, én így is nagyon hálás vagyok érte. Akármikor jön, örülni fogok neki.


Lányok!
Dita hol van ma? Remélem, nincs náluk semmi baj...

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Monic,
nem úgy értettem, hogy kozmetikázás után fáznak, hanem ha lenyítják a bundájukat, akkor minden sétáltatás alatt vacognak, sokszor még ruhában is :lol:

Zsuzska,
nagyon sajnálom a cukrot! De biztos nálad is gyorsan rendeződni fog, mint Némókánál és legalább nem lesz tumultus az ügyeleten.

Nellike,
hű de nagyok már a babók, gratulálok!

i.kata
 
 


Kata,

akkor félreértettem :oops: :lol:

Zsuzska,

nekem nem vizesedik a lábam egyáltalán, eddig csak egyszer volt bedagadva, de annak pontosan tudom az okát. Csak január elején megyek a dokimhoz újra, de feltétlen megbeszélem vele ezt a cukor dolgot. :roll:

Nellike,

gratulálok a picikékhez! Nektek is nagyon sok boldog karácsonyt!

Dita,

merre jársz? Párod ügyében történt ma előrelépés?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita

Köszönöm szépen a vonalzót. Szép lett. Nagyon mocsok emberek vannak. Dita olyan, mintha téged valaki elátkozott volna, állandóan történik veled valami rossz.

Monic nem bírtam már a köhögést és szedtem gyógynövényes szart, meg lámpáztam magam. Néha jobb, néha rosszabb.

Nem igazán tudok megint visszaolvasni. Nem érem utol magam, el vagyok havazva. Sehol se vagyok.

Linácska

Lilinek boldog születésnapot kívánok. Nagyon jók a képek.

Zsuzska sajnálom a cukrot. Bízom abban, hogy nem kell befeküdnöd.

timejka
 
 


Nem tudom, hogy tudok-e jönni, ha nem akkor MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!! Szép képet nem tudok feltenni, mert béna vagyok, gondoljátok hozzá.

timejka
 
 


Kedves Topiktársaim!Nektek és családjaitoknak Áldott, Szeretetteljes Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
Anyukáknak gyermekükkel sok örömet
Kismamiknak pocaklakójukkal egészséget
a még próbálkozóknak pedig mielőbbi babásodást, pozitív teszteket és magas HCG -t kívántunk az Angyalkáktól





Kép
Vendég
 


Sziasztok Kedves Topictársak!

Mindenkinek Kívánok Áldott, Békés Karácsonyt!


Én remélhetőleg még tudok majd jönni, de azért kívánok már most minden jót, hogy aki nem jön már, az is olvashassa.

:oops: Úgy vagyok mint Timejka, kép feltevéséhez én is béna vagyok, már annak is örülök, ha pirossal sikerül írni a jókívánságaimat. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sikerült a piros, innentől már a kép se jelenthet problémát. :oops:
Mindjárt teszek egy főpróbát.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Én is mindenkinek nagyon sok boldog karácsonyt kívánok. Így hogy nem sztrákjolnak a vasutasok megyünk haza. Legalább nem kell főznöm, bár már egész megbarátkoztam a gondolattal.

Kép



vicky79
 
 


NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

i.kata
 
 


Én is szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni!!!!!!

Íme a mi karácsonyfánk (nálunk tegnap a férjem lánya miatt szenteste volt, mert 24-én nem lesz nálunk :oops: :wink: )

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
nagyon szép a fátok, jó sok díszítés van rajta.
Én tavaly új díszeket vettem (fekete-arany), de idén már nem voltak ilyenek a Kikában. :cry: Mondjuk nem nagy a fánk, de azért elférna majd rajta néhány új dísz.

i.kata
 
 


Monic Nagyon szép a fátok! miénk Arany-Bordó színű lesz, apa hazajön délután 17körül, és feldíszítjük .. majd reggel meg hozzák az Angyalkák az ajándékot! :lol:
Vendég
 


Kata, Boni,

sok a dísz rajta és mindenféle színűek, mi így szeretjük :wink: Sajnos egyik színből sincs annyi dísz, hogy önmagában elég legyen a fára. Talán majd egyszer öszegyűlik annyi, hogy szelektálni tudjuk. :lol: :lol:
Majd a ti fátokról is tegyetek képet, hadd lássam a gyönyörűségeket :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Megyek is készülődni, mert a párom családjánál ma van a szenteste, most gyűlik össze a nagy család vacsorára.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nekem most sülnek a beiglijeim, de szokás szerint szétrepednek. De nem érdekel, úgyis az íze a lényeg :lol:

i.kata
 
 


Kellemes Ünnepeket kívánok én is minden kedves Topiktársamnak!!!

...és egyben kérek mindenkit, hogy gondoljon rám este 8-kor, megyek UH-ra, és nagyon bízom benne, hogy PiciPötty már egy dobogó szivecskéjű kicsit nagyobb Pötty. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt Kívánok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

A kis Jézus aranyalma

A kis Jézus aranyalma,
Boldogságos Szűz Mária,
Egy kezébe ringatgatja,
A másikkal takargatja.

Aludj, aludj kisdedecske,
Betlehemi hercegecske,
Nem királyné a te dajkád,
Szolgálóbul lettem anyád.

Oh te dudás mit szundikálsz?
Fényes az ég, nem kell lámpás,
Ha kimegyek ajtóm elé,
Föltekintek az ég felé.

Ott látok egy szép kápolnát,
Benne a szép Szűz Máriát.

Forrás: Népi imádság

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kép

Nagyon boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Czinke üzent tegnap este de tudjátok olyan a formám, hogy ma véletlenül kitöröltem, mert különben nem tudtam volna Nemonénak elküldeni egy üzit, kiírta ez a szutyok, hogy megtelt a memória és töröljek.
Ugyanis ott ültünk egész délelőtt a BMC-ben! Sztem is elátkoztak engem, ebben biztos is vagyok, még azt is tudom, hogy ki volt! Ma is tök jól elfelejtettek minket, én nem is értem, hogy miért vannak ott ennyien asszisztensek. Már csak mi voltunk az épületben szinte, mindenki hazament már, és rákérdeztem, hogy érdemes még várni a doktorra, és furán nézett rám a csaj, pedig ott ültünk már két órája, lehet hogy láthatatlanok vagyunk! Na mindegy!

Asszem az volt a lényege a Czinki üzenetnek, hogy már megy szopi jól vannak, de most meg a büfi nem megy, hiába simogatja 20 percig a hátát nem büfizik, és amikor lerakja akkor meg fáj a pocakja szegénykének! Amúgy nagyon jó fiú és órákig gyönyörködnek benne amikor alszik, és ha fent van akkor meg a nagy szemeivel csodálkozik a világra és ők meg olvadoznak! Szóval a büfin és pocakfájáson kívül okésak!

Én pedig mérleg kislányokat szülök, mert már ma kezdhettem volna a decát, (ja longom lesz egyébként) csak hát mivel múlt héten műtöttek ezért ki kell hagyni egy ciklust és akkor január végefelé kezdünk!

Amúgy minden oké csak most itthon van apa és nem akarok egész nap a neten lógni, jól megvagyunk, EGYEDÜL!!!! egész nap szeretgetjük egymást.
Kivéve ma mert a pesti vezetők nagyon fel tudják idegesíteni a páromat.... de most végre hazaértünk! Annyira jó itthon lenni! :)

dita75
 
 


Búcsúzom is......
Czinki amúgy mindenkit puszil és sokat gondol ránk!

BOLDOG KARIT!


Kép

dita75
 
 


Ditus, remélem, hogy párod már jobban van. Mi lett végül is, hogyan intéztétek a dolgot a kollégáival, akik megverték? Lett ebből valami ügy?

Szóval, longod lesz? Szuper és az is, hogy januárban kezditek is már!!! :)) És nemsokára jönnek a bébibogyók!

Én már látom, hogy szuper jó lesz ez a 2009-es év nekünk, mindannyiunknak, akik még babáért harcolunk. Tuti, hogy jövőre megfogan és sorra jelentjük be a fórumon a zebrás teszteket!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom itt már a többség karácsonyi lázban ég :)

Úgyhogy hoztam nektek néhány képet:

Ezek a karácsonyi ajándékok, amiket ma fejeztünk be:
A poharakat a férjem gravírozta. A szőllős a kedvencem. A pólóra puffadós festékkel rajzoltam. Az majdnem megtartottam :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: