Új privát üzeneted érkezett!

Megint én...

Koda!
Megnéztem az albumot, mert nagyon ismerős voltálKép És rájöttemKép A mamád vagy anyósod, de inkább mamád nem egy szakközépiskolában dolgozik véletlenülKép hi-hi Én is ott dolgoztamKép És kb 2* találkoztunk isKép akkor még mindketten vártukKép
Ja gép: hát néha a párodnak is pihenésre lenne szüksége, vagy hogy Marcellal foglalkozzonKép akkor le kell csapni ráKép Én mindíg csak egy percre kérem el, aztán véletlenül itt ragadokKép

Pá, Marika
Próbálok bedugulniKép
Marika

Sziasztok!
Köszönöm a bábszínház programját. Még nem voltunk, de talán már itt az ideje kipróbálni.
Szeretném megkérdezni Buda Krisztinától, hogy a babaúszásra milyen korú gyerekek járhatnak? Pl.a két éves fiam belefér a "baba" kategóriába? 4 hónapos korától jártunk babaúszásra a Barlangfürdőbe, de pár hónap után sajnos abba hagytuk. Mi szülők nagyon élveztük, de a kicsinek nem volt jó a reggeli időpont. Mindig akkor volt éhes és álmos. Szóval szeretném tudni, hogy idősebbek is elkezdhetik alapon, mi mehetünk-e a babaúszásra? Ha igen mikor és hol van pontosan? Nagyon örülök minden új kezdeményezésnek Miskolcon. Eddig irigykedve láttam más topikokon, hogy Budapesten mennyi féle játszóház és lehetőség van a hasonló korú gyerekeknek. Remélem itt is csak bővülni fog ezeknek a köre.
kjudit

Helló!
Láttom Anita elszántad Magad! Tényleg nem könnyű a Iü. szak. Én is tudok pár dolgot: az ENSZ-ről és szervezeteiről és az EU-ról mindent de úgy hogy ha álmodból költenek is fel tudnod kell. Keres hozzá a neten is. Ha minden igaz szóró tárgynak beteszik az első félévben az analízist már most keres tanárt! A nyelvről se feledkez el! Az eszperantót nem fogadják el de a lovári cigányt igen és könnyen meg van (kb.: 3 hónap alatt a középfok). Tavaly esszét kellett írni az ENSZ-ről.
Puszi: Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Látom tali alakul és a helyszín is adott.
Ha szívesen láttok, akkor mi még szívsebben megyünk.
Ugye senki nem várja tőlem, hogy sütikét süssekKép
Csak olyat bízzatok rám, amit boltban lehet vásárolniKép
Bocsi, de totál ki vagyok fizikailag, szellemileg.
Ha nem találtok ki semmit, akkor viszünk gyümölcslevet, gyümölcsöt vagy apró rágcsálnivalót.
Várom, hogy újra lássalak Titeket. Hú és milyen sok új név, néha olyan mintha én már idegen lennék itt...
Puszi.
Éva
neva

Sziasztok!

Krisztina!
Ok, így már tiszta.Kép

Neva!
Ugyan minek jönnétek?Kép
Na ez pont olyan hülye kérdés volt, mint tőled az, hogy "ha szívesen láttok"!
Nagyon kíváncsi vagyok már Laurára!Kép
Nem sütöl sütikét???? Pedig én úgy készültem rá, hogy sk. sütivel fogsz jönni. Na, jó...Kép Majd legközelebb.Kép

Marika!
Nem úgy nézett ki a kisasszony mint aki táncolni akar.KépKép
Nekem is pont tegnap voltatok eszemben. Mármint Dorka és Beni. Kb. úgy járkálhattok majd most Ti a gyerkőcökkel mint én Pankáéknál. Menne a gyerek, de még nem tud.Kép

Én is nagyon várom a talit!Kép
Dodót meg majd győzzétek lelőni.Kép Ha kicsit már idegesít azt szoktam neki mondani, hogy "csak 5 percre fogd már be légyszives a lepcses szádat!" Tegnap másképp mondtam: "Fogd már be légyszives a csipogódat!" Erre a kis büdös nem kijavított: "Lepcses sádat!"Kép
Na de majd meghalljátok...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a topikra. Jó a hangulat, és tetszik, hogy ilyen összetartás van. Jó szórakozást a találkozón!
kjudit

Sziasztok!

Babúszás: sajnos a megadott honlap éppen átalakítás alatt!
Elkezdeni avagy folytatni lehet! A módszer sajátosságából adódóan különböző szintek vannak, így minden korosztálynak "van" saját játékrendszere!
Helyszín: Jezsuita Gimn. /Avasi Gim-mal szemben,a nagy téglaépület!/ pénteken 16:00.
Amire szükség van:
- baba: orvosi igazolás, hogy közösségbe ill. úszni mehet, testre feszülő kisgatyó (nálam beszerezhető), nylon pelenkavédő / Huggies vizipelus, a szokásos "uszis" cuccok,
- anyák avagy hölgy kisérők: tampon /minden esetben/,szokásos uszis cuccok, úszósapi
- apákok: amit anya csomagol Kép))
Egy alkalom áll egy 10-15 perc babamasziból /nem a hagyományos védőnői / kötelező zuhany, csobbanás, közös játék /mögötte feladatokat értsetek/, egyéni játék

Egy szó mint száz: bárki elkezdheti!
Gyöngyösön, Miskolcon és Tújvárosban tartok foglakozásokat. Van 3,5, 2, éves gyermek és van 3, 6 hónapos baba is!
Külön csoportban!
Hívjatok fel és a részleteket, felmerülő kérdéseket is megválaszolom illetve tudunk egyeztetni időpontot is!
Buda Kriszta: 70-268-82-66
kriszta13

Kriszta!
Köszönöm a választ! Megbeszélem Apával, és megyünk.
kjudit

Kedves Krisztina!

Új vagyok itt a babaneten /otthonról nem is tudok netezni, most is egy net cafe-ban ülök) így nem tudtam, hogy itt mik a szokások!
Anita nevű kollégánk nincs! Anikó van! Átnézve a nyilvántartást ő volt Nálatok. Nem küldtük el, csak éppen vizsgázott amikor Ti voltatok! Nem emlékszem, ogy ki helyettesítette, de volt egy lány aki sajnos nem volt jó választás, ahogyan Te is írtad nem kötötte le a babákat illetve nem volt érzéke a dologhoz, ezt is a szülők jelezték felénk! Így ő már nincs a csapatban!
A túlzsúfoltság abból adódik, hogy hiába minden szülőknek írt levelünk, kérésünk, mindenki a szülők zöme akkor jön pótolni amikor ideje engedi! /Új pótlási rendünk szerint minden hiányzás pótolható a bérlet érvényessége alatt, amennyiben előre jelzik a pótlási szándékot! / Ha nem teszik, akkor is bemennek a foglalkozásra, mert nem szeretnénk ha a babák csalódnának!Szóval így jön össze az a sok baba! Ezért bocsi Kép
A negatív kritikát KÖSZÖNÖM!!! Tanulunk belőle! Igyekszünk mindent úgy "átalakítani", hogy jó legyen NEKTEK!
Az utolsó megjegyzés mely szerint : Nem kötelező egyik foglalkozáson sem részt venni!, tényleg sértődésből adódott. De nem mint üzletemberi volt, hanem egy csalódott anyáé!
Magán: nagyon sokat tettem fel erre a "vállalkozásra", mondhatni a családomat!A pozitív jelzések jönnek /személyesen/ viszont negatív több megtalál /akár babauszin, akár MM-án/!
Mégegyszer KÖSZÖNÖM, hogy leírtad a véleményedet!

Szeretettel meghívok minden itt "beszélgető" anyukát és babát egy ajándék foglalkozásra!

Légyszi csörögjetek előtte, hogy ne legyen zsufi! Kép
70-559-83-89
kriszta13

Marika!

Nahát! Milyen jó memóriád van! KépValóban az anyukám dolgozik a Kósban. Tudod, ő az "ebédjegyes néni". Emlékszem rád, már napok voltak a szülésedig. Aztán mondta is anya, hogy végre megérkezett a kislányotok. Örülök, hogy itt is "összefutottunk"!
Re: gép. Én is úgy kezdem mindig, hogy csak 1 sort írok. A 4. levélnél Gábor feje már lila....Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Beni egy pár napja olyan rendetlenül eszik.Kép Kifújja az ételt, meg a kezével szedi ki a szájából. Nyugtassatok meg, hogy ez életkori sajátosság és nem fog így maradni. Igaz nem az egész kajcsizás alatt csinálja, hanem mikor már kezd jóllakni, de akkor is Kép

KrisztinaKép
De jó,hogy el tudtad intézni a helyet. Örök hála érte.
A párod sebész?

MarikaKép
Én meg sms-t írtam Dodusnak.Kép
Ugye hogy rohan az idő? Tavaly ilyenkor még milyen nagy pocink volt? Most meg már itt rosszcsontkodnak körülöttünk.
Ne dugulj be.Kép

KodaKép
Nekem jó, mert egész nap enyém a gép.Kép
Talin digitgép biztos lesz többünknél is, majd csak győzzétek nézni a sok fotót.Kép

JuditKép
Mi is pont a reggeli időpont miatt nem vágtunk bele a babaúszásba, nekünk az nagyon korán volt. De itt ez a du-i időpont szimpi.

NevaKép
Teljesen rád van bízva, hogy mit hozol, de az sem baj, ha semmit sem, az a lényeg, hogy Ti ott lesztek.

KataKép
Alig várom, hogy már halljam Dodót.Kép

Kriszta13Kép
Két különböző tel.számot adtál meg, most melyik a jó? Vagy mindkettő él? Babauszit megbeszélem párommal és majd jelentkezem.

TaliKép
Időpont: 02.28. szombat du. 4 óra.
Helyszín: Családsegítő, Budai J. u. 4.
Talilista:
Marika: babavíz
Dodus?
Kata: fügekenyér
Kriszta: innivaló, süti
Gyöngyöske: süti, papírtányér, szalvéta
Anita: valami sós
Zoli: majd kialakul
Krisztina: gyümölcs: alma, répa, banán
Forgi: süti, gyümölcslé, keksz
Neva: gyümölcslé, gyümölcs vagy apró rágcsálnivaló
Zsuzsa
Panka: süti, műanyag pohár, tányér,

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Koda!
Ugye mondtam!Kép
Nálunk is lesz digitális gép.
Még szerencse, hogy nálunk két gép van.Kép

Panka!
Semmi gond! Vannak ilyenek!KépKép Tudom bosszantó, de ha éhes, jelezni fogja. Megtelt egy kicsit a pocak és most már rájött, hogy kaja közben vannak érdekes játékok. Aztán jön majd a "nem" korszak. Amikor elfordulva mondja, hogy nem és az úristennek nem tudod még az első kanállal sem a szájába adni.Kép
Más!
Buda Kriszta: 70-268-82-66
Buda Csaba: 70-559-83-89
Kriszta a babauszit csinálja, Csaba a Mazsola Muzsikát, de bármelyik számon bármiról érdeklődhetsz.
És tényleg szerettel várnak bármelyikőtöket egy bemutató foglalkozásra, ami még senkit semmire nem kötelez.Kép

Zoli!
Merre jársz? Hiányzik a "hangod".
Ha most azt mondod hívjalak fel, megmarom magam!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Itt az eltévedt báránykaKép
A rendszer összeomlott, egy szem számítógépes zsenink pedig nem bír vele. Azt hiszem az internet lesz, amit utoljára helyrehoz. Most csak gyorsan jelentkezem a Szinvaparkból.
Remélem mindenki jól van. A talira most sajnos nem tudunk menni, mert már más programot szerveztünk. De nagyon-nagyon várom majd a képeket!Kép Aki csak tud, vigyen gépet, hogy minél több legyen. Ja! Már nekünk is van digit gépünk, bibí!Kép

Puszika Mindenkinek!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Megint énKép
Tali: Digit gépet szerintem mi is viszünkKép Be vagyok sózva!!!Kép

Panka!
Dorka ezt csinálja már jó idejeKép és kb 4-5 kanál utánKép De Beni biztosan kinövi és örülj neki, hogy jelzi mikor elég, nem akarja magát degeszre tömniKép
Ja engem meg etet DorkaKép Néha még a szájából is kiveszi és nyomná az enyémbeKép Milyen gondoskodó már ilyen fiatalonKép
Ti hányszor esztek tömény kaját? Sokszor szopizik még? Meddig akarod szoptatni? Éjszaka alszik már rendesen?
Vagy ezt ne itt beszéljük meg?Kép
Akit zavar szóljonKépKépKép

Mai történetekKép
Amíg itt gépeltem egy vadi új törlőkendős csomagot kibontott, egyesével kiszedte és szétdobálta a szobában a törlőkendőketKép Kb ezután egy fél óra múlva a szépen összehajtogatott és kinőtt ruháit dobálta ki a földre (10 hónap gyűjtése).
Délután sétáltunk, meglátott 3 kisgyereket, elindult utánuk, kb 200m-t követni kellett őket és végig kiabált nekikKép Nagyon édi volt, szerintem a talit imádni fogjaKép
Most a konyhát pakolja kiKép
Hiába no, lányKép

Kriszta13!
Szerintem én is hívni foglakKép Szikszón van foglalkozás?
Babaúszás: kb hány fokos a víz a Gimiben?

Pá, Marika
Marika

Sziasztok Lányok

Itt vagyok, de elsőre üdv az ujaknakKép, hisz a topikban egyetlen férfi én vagyok - na jó amikor valaki lusta irni mert éppen szül, vagy még kórházban van akkor be be néz a párja, de az nem az igazi - Kép, Kép, Kép

Koda nekem is van kötödésem a suli felé, de majd elmesélem.

Mindenkinek minden jót, mostanában csak olvasgatlak benneteket.

Zoli

ui. Kata ha gondolod felhívhatsz Kép.

<font color="ff0000">"- Tessék, itt a titkom.
Nagyon egyszerü: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. - mondta a róka."
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg</font>

ui.ui.:Tudom már volt, de ez a kedvencem
bbendi

Sziasztok!
Kriszta 13!
Köszönöm hogy megértettél.Tényleg nem állt szándékomban bántani.Csakhát mi kismamák ...ismered igez.Hiányzik a Mazsi muzsi.S el kezdjük újra!Ma épp erre az elhatározásra jutottam mikor megpillantottam a leveledet.így van jól.Fel foglak hívni!S tényleg megértem TE is mama vagy bocsánat ha akaratlanul is tapintatlan voltam!
Zoli!
Nem ismerlek s remélem változtathatunk ezen a hétvégén.Mert nagyon szépek az idézeteid s ez egy gyöngyszeme ennek a topiknak!Mint Te egytlen férfi.El küldöm egyik kedvenc versem ha akarod küldök még mailban!
Turbuly Lilla
Eltévedt hold

A tél teszi ezt velem? Vagy
csak annyi történt, hogy
rosszul számították ki a
röppályámat, esetleg eltérített
egy csillagközi zápor,
meteoritdarabka szorult a
bordáim közé, és most nem a
megfelel&otilde; bolygó körül keringek?

A tél teszi ezt velem, hogy
emigránsnak érzem magam
a saját életemben? (Itt
legalább magyarul beszélnek,
hát nem panaszkodom.)
Mint egy hetek óta f&ucirc;tetlen
lakás, várom, hogy lassan
átmelegedjek.

Panka!
Aha sebész!
Marika!
Nekem is szokott hasonlókat tenni Lilikém mikor unja a dolgokat!
Várom hogy találkozzunk!
telian

Zoli!

Neked is üdv! Szóval mi is a kpcsolódási pont a sulival? Ugye majd elmeséled? A férjem is oda járt. Én is dolgoztam ott. Az öcsém is ott végzett. Jó mi?

Marika!

Mi most szokjuk a szétrámolást. Marci még "csak" négykézlábazik, de az alsó fiókokból husss... ki az irataink. Azóta cellux van minden alsó szekrényen, fiókon. Nagyon dizájnos így a
szobánk.

Panka!

Szerintem minden kisgyerek fújkálja a kaját. Az enyém is. De ő jókedvében. És utána nagyokat kacag hozzá. A lakás némely pontja olyan, mint egy sütőtök föld.

Koda

Kép

Kép
koda

Hű de átment "bocsi, ne haragudj"-ba! Ez valahogy már egy kicsit gyomor forgató!! Ha valami nem jó és tényleg nem jó annak most lett igazán csak reklám csinálva! Sokat arat ebből Mazsola!!!
De az alma is beülről ...! Majd menet közbe fog Mindenki rá jönni! Üdv!
szandi

Sziasztok!
Kitka Mara!
Leírod pontosan, hogy mi a probléma a Mazsola Muzsikával? Komolyan érdekel. Én még nem voltam egyetlen foglalkozáson sem, tehát nekem nincs erről tapasztalatom, de kíváncsi vagyok.
kjudit

Sziasztok!

Mara!
Nagy gond lenne, ha ezt nem itt. Eddig egy egész békés topic voltunk... Semmi kifogás ellened, de ha jól láttam van egy Mazsola Muzsika topic, szerintem ez elég speciális téma ahhoz, hogy ne csak miskolciak szóljanak bele, tudtommal több városban is van MM, gondolom mások is szívesen csatlakoznak majd a témához.
Leírtad a véleményed, elolvastuk, köszönjük. Szerintem aki akar úgyis elmegy és megnézi. Ami neked rossz az nekem lehet jó. Különbözőek vagyunk.

Zoli!
Ne csak a könnyebb részében vegyél részt a dolognakKép Tessék írni is, mint énKép Kis herceg még mindíg jóóóóóKép

Koda!
Cellux isteni lehetKép Az alsó fiókokban már csak nem használjuk, eltéphető... dolgok vannak. Szerencsére a gyerekek nőnek és már a második fiók is veszélyben vanKép

Krisztina!
Ez nagyon szép voltKép

Dodus!
Akkor legalább képeket fel, hogy lássunkKép ha már van gép...

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!
Mi imádunk Mazsola muzsikára járni!!!!!!!
Igaz az uszásra és az angol nyelvű külön órára nem tudunk járni de ezt Krisztáék elfogadják és meg értik.
Buda Kriszta!
Fel a fejjel és kitartás!
Lili beteg volt azért nem mentünk a héten de hétfőn ott leszek a meg szokott időben!
Becsületesen bevallom: TÉVEDTEM!! De ez köszönhető a búlvár sajtónak is!
Bemuttatkozom: Józsáné Veligdán Magdolna vagyok és egy két éves kislánnyal -Lilivel-vagyok itthon.
Marika!
olvastam egy régebbi írásodban hogy mikróból vizsgáztál. Hova jársz? Én a Miskolci Egyetemen vagyok levelezős.
Magdi
lilien_csenge

Mara!
Ezek a dolgok nem vérre mennek!Nem ezek a komoly problémák ugye ezt tudod.Nekem akkor forog a gyomrom ha vmelyik lányom beteg,vagy sír mert az tényleg baj.Mért baj ha néha megsímítjuk egymást szavakkal s ha megbánjuk kirohanásunkat(Kriszta 13 is ezt tette s én is)Küldtünk egymásnak egy mosolyt.Ahogy most neked is küldökKép érezd jól magad itt mert amikor először ide jöttem s betegek voltunk annyi szeretetet és mosolygó fejet kaptam hogy felderült a szívem.Másrészt mért ne próbálhatnék meg ujra egy olyan dolgot ahol konkrét problémám volt(a fogl.tartó személye)s azt orvosolták ahogy Kriszta13 leírta.a módszer remek a hely szép.Ennyi.
Lányok a fiúknak mit szoktatok hozni?Mármint hogy inni?Már bocs ha profán vagyok.De tényleg?Egyáltalán papák is jönnek?Meg aztán ásványvíz vagy egyéb buborékos jöhet?(Én sajna nagyon colás vagyok)Már én is készülök nagyon!!
telian

Sziasztok!
Nem tudom, van-e köztetek olyan, akinek 2 éves fia van. Segítséget szeretnék kérni. Még bodyt szoktam ráadni a pólók alá, mert a nagy ugra-bugrában ki van a dereka. Már az összes olyan boltban voltam, amit ismerek. (Brendon, Napsugár, Mega Toys, a József A. úton is van egy Baba Centrum, vagy valami ilyesmi) De a 98-as újjatlan body mintha hiánycikk lenne. Ha tudtok olyan üzletet, ahol még érdemes megpróbálnom, kérem írjátok meg. Köszi
kjudit

Józsáné Magdi!

Én is Józsáné vagyok. Józsáné Kiss Judit. Nekem fiam van, Milánnak hívják, két éves mint a lányod. Most éppen alszik. Itthon vagyok vele gyesen, de mellette dolgozom. Könyveléssel foglalkozom.(most is azt kellene csinálnom, de mióta van internet - 1 hete - lassabban haladok)
A lányod már szobatiszta? A fiam hallani sem akar a biliről. Bár úgy hallottam, hogy a lányok ezzel is gyorsabban haladnak.
kjudit

Sziasztok!

Látom, zajlik az élet.KépKép

Először is, üdv az újaknak!!!!KépKépKép

Dodus!
Akkor legalább mailban, de képeket!!!!!!Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.Kép

Marika!
Ne is izgasd magad!Kép Egyszer Dodó is megcsinálta, hogy az összes popsitörlőt kiszedte egyesével a dobozából.Kép
A feszültség a levegőben van, hidd el. Nekem 2 napja olyan gyomoridegem van, hogy talán még sosem volt ilyen. Talán ez váltotta ki azt is, hogy a szalvétás topikban én is hangot adtam a véleményemnek, pedig nem szokásom az ilyen. Azt hiszem semmi bántót nem írtam, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy írtam. Kár volt.Kép Nagyon nem szeretek vitázni (abból volt részem pár éve). Viszont Dodómnál is látom, mert amit két napja művel már kész cirkusz.
Ráadásul tegnap valami .....Kép letörte a bal külső visszapillantó tükrömet is. Ott parkoltam ahol mindig, de valaki elmérhette a távolságot. Még szerencse, hogy a kocsi oldalát nem húzta meg. Ettől függetlenül marha rossz volt ma úgy vezetni, hogy nincs meg az egyik legfontosabb tükör a kocsin.Kép

Koda!
Cellux!Kép Tényleg jól nézhet ki a szoba.Kép Ne izgasd magad Te sem. Nem sokáig tart ez az állapot. Jön hamarosan amikor már járni tud, aztán amikor rájön, hogy egy kisszékről sokkal több dolgot elér.KépKép

Judit!
Bár az én lányom csak májusban lesz 2 éves, de elég nagy növésű. Sajnos én is észrevettem, hogy hiányzikk a rájuk való body. Ilyen korú gyerekek már nem igazán ezt hordanak. Viszont én is sokkal praktikusabbnak tartom, mert nincs ki belőle a dereka. Legutóbb a Corában kaptam nagy méreteket.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kedves KJudit!
A férjem neve : László.
Lili most kezdtük a leszokást. Hát nem könnyű! Én most keresek olyan munka lehetőséget ahol gyes mellett dolgozhatom. Hát nem sok minden található. Csak válaszborítékos. Azt pedig nem merem bevállalni.

Kedves Kata0074
Láttam a táblázatodat amin az én orvosom is szerepel: Dr. Gyurkó Tamás Miklós. Én 2002. 03.21-én szültem Nála. De szeretném hozzá tenni hogy bár miskolci vagyok de nekem Ő a házi orvosom is.
Nagyon sokat köszönhetek Neki!
Bocs hogy ezzel a pár sorral zavartalak!
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Az előző hozzászólásomat D egy pillantás alatt letörölte, pedig már a Marikát írtam ...

Magdi!
ME I. levelező gazdálkodási szakonKép Kicsi lányodról nincs kép?

Judit!
Cora, tesco, Tulipán tömb, más most nem jut eszembe. Internetes rendelést nem próbáltad még?
mondjuk itt
Ugye milyen rossz a net? Függőséget okozKép

Krisztina!
Eddig papás, mamás, babás talik voltakKép Férjekről mindíg elfeledkeztünk, azaz semmi férfias ital nem voltKép Talán azért is mert a többség kocsit vezetKép Most ha jól sejtem, több anyuka lesz, mint apukaKép
Marika

Kata007!

Köszi a Corás tippet, majd megnézem.
Gondolom a body addig praktikus, amíg pelust hord, mert aztán csak akadály lesz a gyors vetkőzésben. De addigra már biztos jó idő lesz és elég lesz egy póló. Már alig várom! Milán sincs még két éves, április végén tölti.

Józsáné Magdi!

Jó nektek, hogy már elkezdtétek. A válaszborítékos munkáról már nagyon sok rosszat hallottam, jót még nem. Ettől az évtől annyi könnyítést kaptak a munkáltatók, hogy a gyes mellett dolgozó alkalmazottak után nem kell fizetniük az egészségügyi hozzájárulást. (3450,-/hó) Azt gondolom, ez nem túl ösztönző. Annyit hallottam már a távmunkáról, hogy már Magyarországon is működik, de még senkiről nem tudok aki így dolgozna. Azt hinné az ember, hogyha van számítógéped és interneted gyerekjáték távmunkát találni, de ez biztos nem így van.
Nem tudom mi a szakmád, de a munkahelyemre keresnek 4 órás bérszámfejtőt.
Sok sikert!
kjudit

Marika!
Neked is köszönöm a tippeket. Hogy hogy csináljátok ezt a "mondjuk itt" beszúrást, nekem rejtély.
Az internettel úgy vagyok, hogy amíg nem volt nem vágytam rá, de amióta van nem szállok le róla. Nem is értettem eddig, hogy lehet tőle függeni, de már kapisgálom.
kjudit

Bocs D miatt el kellett küldeni, mert megint elküldi helyettem a kukábaKép

Szóval Krisztina!
Panka írja ki mit hoz, nehogy enni legyen inni neKép
Ja a teremről tudsz vmit, hogy milyen (nehogy megint kerekasztal beszélgetés legyen belőleKép)
Vigyek pokrócot gyerekeknek?

Kata!
Láttam, vagyis olvastam a szalvétás topicot is...KocsiKép Dodó alszik már, vagy megint zaklat téged? Majd csak jön a jó időKép

Puszika, Marika
Marika

Kedves Marika!
Hát én is oda járok! A kép csatolva a levelemhez.
Kedves Judit!
Azt hiszem hogy ehhez a munkámhoz nem megfelelő a végzetségem: szakmám szerint cukrász vagyok, levelezőn érettségiztem és most járok a közgázra!
De azért köszi!
Magdi
lilien_csenge

Kedves Marika!
Hát én is oda járok! A kép csatolva a levelemhez.
Kedves Judit!
Azt hiszem hogy ehhez a munkámhoz nem megfelelő a végzetségem: szakmám szerint cukrász vagyok, levelezőn érettségiztem és most járok a közgázra!
De azért köszi!
Magdi
lilien_csenge

Judit!
newurl {URL, szöveges leírás}
Mindez szóközök nélkül természetesen
De ezt megtalálod a bal oldalon a Dokumentáció, Formázás alatt is. Az URL helyébe csak beírod a kívánt http-s címet, vagy bemásolod, a szöveges leírásba meg amit itt akarsz látniKép Az előbb pl: mondjuk itt

Magdi!
Van egy Távmunkás topic, de ott sincs sok minden. Mo-n szerintem még nem alakult nagyon ki, vagy ha van is ilyen, akkor sem azt értik alatta amit kellene...

Pá, Marika
Marika

Miért nem tudok képet csatolni?
lilien_csenge

Látom nem csak én ülök ittKép
Magdi!
Te is közgázra jársz? Hanyad évre? Megnéztem kis lányod, nagyon tündérKép Dorkának soha nem lesz ilyen haja...
Megvan itt van a távmunkás topicKép Legalábbis remélemKép

Marika
Marika

Magdi!
Hová szeretnél? A profilodban benne vanKép
Ha ide szeretnél, akkor melléklet feltöltése..., de Dittánál pl az volt a gond, hogy túl nagyok voltak a képei.
Marika
Marika

A profilomba van egy de lehet hogy tudok most csatolni.<!--attachment: lilike-66947.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*274.6*lilike*lilike%2ebmp --><center><pre>
Képlilike
lilike.bmp (274.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
lilien_csenge

Sziasztok!

Magdi!
A táblázat nem az enyém, hanem a topicé és Panka tartja karban (köszönet neki érteKép). Ha úgy gondoljátok, hogy gyakran jöttök ide közénk beszélgetni, Ti is belekerülhettek. Csak Pankának kell megírni az adatokat.

Persze semmi gond, hogy az enyémnek nézted.Kép
Hozzászólásoddal nem zavartál, de mivel új vagy, azért mondom el: ide az, és akkor ír, amikor akar. Választ pedig akkor kapsz ha éppen ráér az illető.Kép
Dr. Gyurkó nekem is háziorvosom, anno egy utcában laktunk Mályiban.Kép
Merrefelé laktok?
Megnéztem a kislányodat a profilodban. Nagyon édes!KépKép
Ha ide, a topicba szeretnél képet tenni, akkor próbáld meg minél kisebbre, és inkább jpg-ben. A "Melléklet feltöltése" gombbal csináltad? Ha van tűzfalatok, azt ki kell kapcsolni amíg feltöltöd a képet.

Judit!
Nincs mit.Kép
Bilizéssel még mi is gondban vagyunk.Kép Ébredés után ráültetem, de magától még nem szól. Én is úgy vagyok vele, hogy majd eljön annak is az ideje, nem szabad erőltetni. Mi pl. már többször elértük, hogy Dodó (Dóri) rá akar ülni a WC-re. Oda is vettünk szűkítőt, mert ugye a gyerkőcöknek sokkal csábítóbb amit a felnőttek csinálnak.Kép Szóval az utóbbi 2-3 napban többször rá akart ülni. Mindig mondta, hogy pisilni kell, vagy kakilni kell, persze nem csinált bele semmit, de én már ezt is haladásnak veszem.Kép

Marika!
Ez van!Kép
Dodókám kezd helyrebillenni, de még nem az igazi.Kép
Dorka megtalálta az Esc-et?KépKépKép

Krisztina!
Ilyeneket én is akartam kérdezni. Mondjuk váltócipő kell-e (gyereknek, felnőttnek), plédet leteríteni van-e lehetőség, milyen fűtés van ott?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Még a Benikéd kenyeres képe után akartam neked mutatni valamit, de mindig elfelejtettem. Most kerestem valamit és a "kezembe" akadt ez a tavaly szeptemberi kép:

Kép

Még valami: feltétlenül nézzétek meg ezt a linket:
http://www.panorama-hajo.hu/indexnyerjen.htm

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Sajna Gergő megint lázas,remélem szombatra elmúlik.Nálunk a párom is jön,lesz más apuka is?
Már nagyon várom a találkozót!

Forgi
forgi

Lányok!
A helyről.Ez egy szociális intézmény fotelokkal több helységgel wc-vel.Szőnyeges de ha plédet hoztok akkor talán higánikusabb.Váltócipő ha bindásba hozod esetleg egy szandál de a tisztaság v ilyesmi miatt nem kell!Van telefonálási lehetőség.És egy pici udvar ha még meg van?A fűtés olyan amilyet akarunk szabályozható.S ha a baba alszik lehetőség van elszerarálásra.Most megyek mert üvöltenek!
telian

Forgi!
Az én párom ott lesz.Kép
Gergőnek jobbulást, és mond meg neki, szedje össze magát, mert nagyon szeretnélek megismerni benneteket.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Húúú, 3 napja nem néztem be, és mennyi hozzászólás! Nem győzöm olvasni!
Szóval Judit, Magdi, Koda, Mara (remélem nem hagytam ki senkit!)üdvözlet nektek!
Majd ha benne lesztek a táblázatban, jobban be tudlak azonosítani benneteket, szóval életkor, kinek hány gyerek stb.

Hát teljesen felcsigázott ez a tali! Bár azt írtam, hogy nem megyünk, de lehet hogy meglepjük a bandát... De ez nem 100%!!!
Ha mégsem jön össze, akkor nagyon várom a képeket!

Kata!
Köszi a gyógyító szavakat, Veronikának még ma is ment a hasa, de már nem hányt.
Hát a fogorvos jól megkínozott! A köv. alkalommal már kérek érzéstelenítőt! Írtál a dokidról, és szerintem ő volt az ügyeletes, amikor mentem szülni. Középkorú, feketés hajú, magas. Ez csak úgy eszembe jutott. Bocs.

JuditKép
Ismerem ezt az érzést, mármint az internet-függőséget... De ha a párom itthon van, én sem nagyon ülhetek ide.

Panka!
Csak én vagyok az egyedüli, aki nem megy? Mármint a talira! Ezt nagyon rossz volt olvasni. De gondolom, az csatlakozók még nem lesznek ott.

Na, most megyek, vacsizok, míg alszik a kicsi.

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Leírom a táblázatban szereplő adatokat, hogyha bővíteni akarjátok azt, meglegyen. Bár már két éve szültem, kíváncsi lennék az orvosmnál szült-e más és ha igen mi a véleménye. Az enyém elég érdekes, még a mai napig nem tudtam magamban feldolgozni.
Nevem: Józsáné Kiss Judit 32 éves vagyok. Felsőzsolcán lakunk. 2002.ápr.23.-án született Milán a Diósgyőri Kórházban dr.Kádár Zoltánnál.

Kata007!
WC-szűkítőt már mi is vettünk. Ha megkérdeztem Milántól, hogy rá akar-e ülni többször válaszolta, hogy igen, aztán meggondolta magát. Nem hagyja levenni a pelenkát sem, ragaszkodik hozzá. Viszont amikor fürdés előtt leveszük a pelust elvonul a fürdőszoba egy sarkába és odapisil. Direkt. Nem hiszem, hogy mindig akkor jön rá. Olyan, mint egy kiscica. A védőnő szerint ez haladás.
Nagyon édesek a képek!

Megyek kiveszem a fiúkat a kádból, már biztos jól kiáztak!

Judit
kjudit

Ditta!

Én is üdvözöllek!
Kérésedre a táblázathoz:

Név: Koda
Lakhely: Tizeshonvéd
Kor: 28
Kórház/orvos: Semmelweis, Dr. Steierhoffer György
Gyerek: Marcell 2003.06.06.Kép

Remélem így jó lesz.

Még egy kérdés. Ti már túl vagytok ezen. Mikor kell cipőt adni Marci lábára? Most tanult meg állni, kapaszkodva lépkedni, úgyhogy még gondolom nem kell. De akkor mikor kb.???

Koda

Kép

Kép
koda

Marika!

Most volt itt anya. Mutattam a képet Dorkáról. Csak ámult-bámult , hogy milyen nagyok vagytok. Teljesen el volt olvadva a kiscsajtólKépKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok Lányok

Hát ebben a topikban nem lehet vita, valami jó kis szigetnek kell lennie a neten ahol csend van ugye ?
Irgumburgum....

Továbbra sem engedem bőlére magam, szombaton úg is találkozunk Kép

KJudit, nekünk is voltak maradandó élményeink, de lassan elfelejtjük.

Zoli

<font color="ff6000">"Vannak embertársaink, akiknek parányit fejlettebb az énjük. Az ilyenek tudat alatt két csoportra osztják a maradék emberiséget: azokra, akikből hasznot húzhatnak, és a többiekre - a haszontalan és akadékoskodó hülyékre."

Jiri Menzel</font>
bbendi

Sziasztok!

Tegnap nem lehetett írni ide.Kép Még a chat-re is benéztem, hogy tudnak-e a gondról. A Babanet "apája" azt mondta, talán megjavul 1 óra múlva, de az is lehet, hogy csak mára.

Remélem most jó, úgyhogy elküldöm amit tegnap este akartam:

"Ditta!
Ugye nem viccelsz?Kép
Ahogy Dodó mondaná: dejóóóó!Kép
Doki: igen. Feketés hajú. Ha én középkorú vagyokKép akkor igen, középkorú. Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni.Kép Tamás 3 évvel idősebb nálam.Kép Ja, és kihagytad, hogy jóképű!Kép

Judit!
Nem tudom mikor vettétek az ülőkét. Viszont. Amikor mi elkezdtünk egyeltalán foglalkozni a bilis-ülőkés témával, akkor Dodó ugyanezt játszotta el velünk. Menjünk pisilni, aztán a WC-ben üvöltve fogta vissza a pelust. Ma már nagyon ritka ez, sőt jól elvan magának a nőszemély a trónon. Eldumálgat, elénekelget, közben szétszedi a WC-papírt, felmossa a szőnyeget. Szóval mindent csinál, csak azt nem amit kellene.Kép
A fürdés előtti "balesetek" pedig nálunk is előfordulnak. Ha azt halljuk tőle bárhonnan, hogy "Micsinátááááál???" Akkor tuti odapisilt valahová.Kép

Koda!
Majd amikor a saját lábán fog kint sétálni. Akár egyedül, akár kézenfogva. A szakemberek szerint is sokkal egészségesebb ha otthon mezintláb járkál majd. Ahogy a születési időtöket nézem nektek elég lesz a szandival kezdeni.Kép

Zoli!
És nem is dicsekedsz a lányoknak, hogy mégis hallottam ma a hangodat?Kép Na jó, nem saját akaratomból, de akkor is.Kép

Jó éjt! K."

Azóta már jó reggelt!Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

NZsuzsa!
Én is szívesen leveleznék veled de akkor írd meg légyszi az mail címedet,nem találtam a profilodban.
Gergő már úgy néz ki jobban van,egyre biztosabb a tali.
A wc dolgot én még el sem mertem kezdeni próbálgatni,úgy gondoltam veszünk egy bilit és lerakjuk a szobába.Kíváncsi vagyok fogja e érdekelni.Mindenesetre velem mindig jön ha mennem kell.

Forgi
forgi

Forgi! Megnéztem a táblázatban, és látom, hogy Gergő nagyjából egyidős Milánnal. (1 hónap különbség) Megnyugodtam, hogy nem vagyok elkésve a bili témával.

Koda! Szerintem is ráérsz a cipővel. Milán 10 hónapos korában kezdett el járni, addig csak a hideg miatt volt rajta cipő, de bent azután sem. Jobban érezte mezítláb az egyensúlyt, ügyesebben mozgott.

Judit
kjudit

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?