Új privát üzeneted érkezett!

Hehe épp most ment a CIB bankos reklám Ursulával és Bubóval! :lol:

dita75
 
 


Én is hazaértem angolról. De az a reggel 5 óra már igencsak messze volt, amikor keltem. Úgyhogy megyek is tentikézni. Mindenkinek jó éjszakát!

linacska: Lili művésznőnek boldog szülinapot!

Kép Kép



vicky79
 
 


Ditus,
Egyedül vagyok, jöhet a privi, férjem zenél :wink:

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Sziasztok!
Linácska, boldog szülinapot kívánok én is a pici lányodnak!:)))

Szeretném megosztani veletek az örömömet, ugyanis egy hét pangás után hirtelen leolvadt rólam 1 kg:))) És ezzel már -6,5 kg-nál tartok. Na, már nagyon karcsúnak érzem magam:))) Csak azt nem értem, hogy miért kell még mindig 44-es nadrág nekem, ha már egyszer cérnavékony lettem :wink:
Vendég
 


Jó reggeltet mindenkinek!

Hát végül csak a Megasztár után sikerült elaludnom, annyira izgultam, hogy ki nyeri meg. Amikor mutatták, hogy a Dávid vezet életemben először küldtem 2 sms-t a Viktorra. Ilyet korábban még sosem tettem, sőt felhívtam a testvéremet és anyukámat, hogy ők is tegyék ezt. Aztán amikor a végén nagyon szoros volt az állás az utolsó percben küldtem megint kettőt, és bizony megérte, mert Viktor nyerte.
:wink:
A férjem csak annyit fűzött hozzá, hogy Danika fél hónapig pelenka nélkül lesz mert elköltöttem a pelenka árát :lol: :lol: :lol:

SZóval, most reagálok a tegnapi napra:

Linácska,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok Lilinek! Remélem jól sikerült a szülinapi buli :wink:

Kép

Twist,

gratulálok az újabb 1 kg-hoz, nagyon ügyes vagy :wink: Biztos rossz a nadrág számozása, mert a 44-es az 34-es akar lenni :lol: :lol: Én a helyedben be is perelném a ruhakészítő céget :wink:

Dita,

mióta tegnap olvastam a beiglidet csorog utána a nyálam. Pedig az én családomban ilyen senki nem tud sütni, a bolti meg elég vacak...
Ugye tudod, hogy minta pótanyuka vagy, hogy sütöttél a férjed fia kedvéért :wink:

Nemone,

hogy telek a munka nélküli napok? Biztos furcsa lesz, hogy hétfőn nem kell munkába indulnod :wink:

Zsuzska,

köszi a hiányolást neked és Ditának is :wink: Meglepő módon Danika jól tűrte a bevásárlást. Végül csak a testvéremmel ketten mentünk át Szegedre, a férjem itthon maradt és a McDonaldsban ülve megállapítottuk, hogy jobb is, mert így csajok sokkal jobban érezzük magunkat. Megbeszéltük, hogy máskor is csinálunk ilyet, egyedül Danika csatlakozhat hozzánk, mert nagyon jól viselkedett végig a pocakban :wink:
A Brendonban láttunk Adidas és Nike kis szabadidőket sptorcipővel bébikre, nagyon drágák voltak, de 100%, hogy Danikának majd nyár felé veszek ilyen összeállítást :lol: :lol:

Bikfy,

a céges bulik mindig veszélyesek, szerintem olyanok mint régen az osztály diszkók és a kirándulások, ott aztán mindenki megvallott mindent, hogy kinek ki tetszik vagy kibe szerelmes.

Mara,

jobban vagy már, vagy még mindig a betegség uralkodik rajtad?

Timejka,

sajnálom, hogy mostmár köhögsz is. Amikor én 1-2 hónapja nagyon beteg voltam és köhögtem, a patikában mondták, hogy semmilyen köhögés csillpítót nem szedhetek, még a kanalast sem mert terhesen tilos.
Viszont Viki mami, egyet mégis tud amit lehet, hogy csak elutaztak karácsonyozni, de lehet, hogy sms-ben megkérdezem tőle neked :wink:

Ancsi,

megnéztelek titeket, nagyon szép család vagytok! Ha máshogy nem így olyan, mintha találkoztunk volna :lol: :lol:

Vicky,

majd ha találkozok a körmösömmel megkérdezem, hogy mi okozhatja a felválást. Szerintem az anyagon múlik mert régebb körmösnél nekem is volt olyan, hogy felvált, az új körmösöm teljesen más zselét használ és az övé bizony 6 hétig meg sem mozdul a körmömön.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszönjük a szülinapi köszöntéseket. Ha hajlandó lesz a gép felismerni a fényképezőt, akkor még képeket is teszek fel. :lol:

Dita,
és a negro reklámot láttad már? A Bébi Bogyósat?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata,

mi újság van veled? A zh eredményt megtudtad már?
Nagyon rég hallottam felőled :cry: , remélem jól vagy!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


És akkor néhány kép...
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Linácska,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK LILINEK!
Nagyon csinik vagytok a pizsiben!, De hogy oldod meg éjjel a pisilést? :wink:

Twist,
hűűű, -6,5? Az szuper!!!

Monic,
megvagyok, köszi. Sikerült a keddi zh-m, igaz csak 3-as lett, meg pénteken vizsgáztam, az nagyon jól sikerült, de szerintem csak januárban lesz eredménye. Szóval suli egy rövid időre, mondjuk 1-1,5 hétre letudva. Aztán jön még 5 vizsga. De meglesznek azok is :lol: Tegnap mi is vásárolni voltunk anyummal, nővéremmel kedden voltam, pénteken meg egyedül. Be van már csomagolva minden, amit megvettünk, még be kell szereuni pár dolgot, de az már nem sok.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Gyönyörű Nándi baba! :D :D :D

Monic,
Jól telnek a napok, bár tegnap azért sem jöttem, mert egész nap mászkáltam, és nagyon el is fáradtam. A drága kislányunk ráadásul 2-3 napja elég erőteljeseket mozog (legalábbis az eddigiekhez képest), de még nem kellemetlen, csak hamarabb elfáradok, és néha befeszül tőle a hasam alja.

Linácska,
Jók a képek, és micsoda egyenpizsitek van! :wink: :D Mégegyszer nagyon boldog szülinapot Lilinek!

Twist,
Nagyon szépen haladsz a diétával!

Kata,
Örülök, hogy sikerültek a ZH-k, most azért tényleg pihizz egy nagyot!

Ancsa,
Sajnos én nem láttalak titeket, mert később olvastam az üzenetedet. :(

Timejka,
Jobbulást! Sajnos én nem tudok köhögésre olyat, amit kismamik is szedhetnek.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jaj, de szuperek ezek a fotók Lili szülinapjáról!:))) Annyira boldog ez a kislány:))))) Jó látni:-)

Köszönöm a bíztatást lányok! A diéta úgy megy, hogy egy hétig stagnál (vagy nő is a súlyom), aztán pedig lejjebb megy. Szakaszosan fogyok. De ez régen is így ment nálam.

Timejka, a gyógyszertárban esetleg adnak homeós szereket, amit segíthet. Vagy jó lehet az inhalálás is, pl. eukaliptuszos illóolajjal.

Na, megyünk vásárolgatni, felveszem a térdvédőmet, sisakomat, könyökvédőt, bádogruhát, mert megyünk a tömegbe!!!!:-)
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Lilinek utólag is poldog szülinapot!Kép

Monic: Már lassan kezdem embernek érezni magam. A tegnap előtt volt a legdurvább. Folyt a könnyem, csavarta az orrom, és a 100 zsepi per nap simán megvolt. Egy méterrel távolabb nem is tudtam kerülni a doboztól. Ennek következtében most hámlik az orrom, de ez már említésre sem méltó... :lol:

Mi most jöttünk haza a vásárlásból. Nem volt olyan nagy tömeg, igaz i csak a kis Tescoban voltunk. Áldom a céget, mióta ideköltöztek mellénk. Szerintem fele annyit hagyok boltban mint korábban. Mondjuk jobban meg is nézem mit teszek a kosaramba ;)

hofeherke
 
 


Haliho csajok,


Moncsi,
Tegnap a megasztár alatt én is ugyanezt tettem. Szószerint ahogy Mester Tamás mondta, belehaltam volna ha ez a Dávid gyerek nyeri meg. Szörnyű volt. MÉg jó hogy a férjem zenélt és nem volt itthon mert sztem idegileg ráment volna. Mindig azt mondta hogy a Dávid mindig ilyen Kiskacsa fürdik nótákat énekel, full hamisan és katasztrófálisan. De az volt a legszörnyűbb az egészben hogy a Viktornak ezzel a sráccal kellett megmérkőznie aki abszolut nem volt méltó hozzá és ami a legszörnyúbb hogy ezt a srácot engedték idáig jutni. MÁr rég kikellett volna esnie, helyette olyanok estek ki akik képzett énekesek, és valszeg nem a Kiskacsa fürdiket nyomták volna. :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem is muszáj volt szavaznom még soha nem tettem ilyet mert hiszen Oroszlán vérében is zenész vér folyik és arra biztatott hogy szavazzak. Hála Istennek fordult a kocka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!
ZSUZSKA
Bocsi, hogy végül nem írtam semmit, de rámjött az aggódás, elmentem zuhanyozni és utána 2 percenként rátapadtam az ablakra mert vártam a páromat, hogy mikor jön már haza! Ugyanis hívtam őt meg sms-t is küldtem és nem válaszolt egyikre sem. A gyanúm beigazolódott ugyanis a feje búbjától a talpáig csurom véresen jött haza éjfél körül taxival. Nagyon megijedtem, a fejéből ömlött a vér, ilyet még nem láttam, a ruhája mindene tiszta vörös volt!
Lekapkodtuk a ruhát be a kádba aztán megint taxi fel az ügyeletre.... onnan beküldték mentővel veszprémbe röntgenre, persze csak annyit csináltak, hogy kapott egy tetanuszt és bekötötték, aztán szeva az éjszaka közepén. Jöhettünk haza taxival a szomszéd városból. Éjjel 4 körül kerültünk ágyba, persze alig aludtam valamit, mert ideges voltam és a ruhákat is folyamatosan mostam és teregettem, ne száradjon bele vér, mert akkor kuka!
Az egész pedig azért történt, mert a kedves munkatársaink nem bírnak magukkal. Az egyik édes egyed a páromra támadt, szerinte ő tehet arról, hogy 1000 nem hazudok EZER forintot levontak tőle, mert a főnök mindig tőle kérdezi meg hogy kik ültek egyes autókba. Amibe az a srác ült tiszta kosz volt meg szemét, és ilyenkor az összes utastól fejenként levonnak ezer forintot. Jó persze ez csak ürügy volt mert, most reggel beszéltem a sráccal de ha nem beszélek vele akkor is tudom, hogy ellenszenves a párom a cégből jópár embernek, de könyörgöm van rajta kívül kisfőnök, csoportvezető, egyéb munkás is akire jobban illik az ellenszenves jelző és az, hogy rosszindulatú, mert ezt is mondta, mégsem ütötték le egyiket sem sörösüveggel és mentek neki 5-en hgoy agyonrugdossák! Éjjel elküldtem az egyik kollégát, most meg a másikat, de ennek itt még nincs vége! Nem is értem az egészet, ezek nem emberek, hanem állatok! Annyit legalább ért az egész, hogy remélhetőleg többet nem megy el itthonról senkivel......... de főleg nem a Gica haverjáékkal..... mert ezekkel ha van mindig történik valami nagyon rossz! És nem fogod elhinni ez a Gica éjjel amikor a férjem fejét kötögették folyamatosan hívta telefonon, de nem ám azért, hogy tudja mi van vele, hanem mert eljátszott egy csomó pénzt, így is tartozik több tízezerrel, de a legnagyobb baj közepette is saját magával foglalkozott és volt pofája pénzt kérni. Eleve a lombikra teszünk félre nincs most ilyesmire, ez az akció, taxiköltségek stb.... is egy csomó lóvéba került..... hát remegek az idegességtől komolyan mondom...... ilyen fasza kollégáink vannak!
Karácsony szenteste előtt egy családos apuka fejét szétverni így, ne tudd meg hogy néz ki...... hogy ülünk így le az ünnepi asztalhoz!
Ráadásul egy ilyen pitiáner ügy, ezer forint, és ráadásul nem is az ő hibája, hisz csak a munkáját végezte! Ne tudd meg hogy elküldtem a srácot........ de alig várom, hogy a többiekkel is találkozhassam....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: amit tőlem kapnak ne félj nem teszik zsebre!!!!!!!
Nagyon hiányzott ez nekünk most, meg úgy egyébként is!

dita75
 
 


Sziasztok!

Ditus, döbbenet. Nem is tudok szóhoz jutni. Én a helyetekben tuti kérnék látleletet, aztán irány a rendőrség és feljelentés. Az ilyen bunkókkal nem lehet mit tenni. Ne is veszekedj velük, még képesek neked menni.
Az ilyen állatoknak nem köztünk van a helye.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ditus,
Nem jutok szóhoz. De valahogy éreztem hogy azért nem jelentkezel mert gáz van. Tudod jók a megérzéseim. Basszus, szegény ember, nagyon sajnálom ami történt. Elhiszem hogy tiszta ideg vagy. Én is amikor a férjem zenél és nem jön haza zenélés után sokszor gondolok ilyenre hogy Úristen, remélem nem érte valami. MOst már hála Istennek mindig küld sms-t hogy mi van vele, mert igy terhesen nehezen viselném az folyamatos aggódást. Nagyon sajnálom Ditus, próbálj meg megnyugodni.

Kép
pgsuska
 
 


Ditus ez tényleg döbbenet.

Mint az, hogy az autópályán ma elütöttek két embert, akik egy baleset sérültjeit próbálták kiszabadítani. Segítenek aztán halálra gázolják öket...

Egyébként Ancsiék műsorát most fogják ismételni...

hofeherke
 
 


monic: Köszi, hogy megkérdezed a körmösödet. Lehet, hogy tényleg az anyag a hibás, mert ezt az AsiaCenter-ben vettem. Olyan noname. De a technikával is lehet gond. Most visszarakta ami lejött és reménykedem, hogy rajta marad.

dita: Sajnálom az urad. Én is feljelenteném őket. Szép lenne, ha mindenki így oldaná meg a dolgokat.

Gyönyörű világban élünk, néha elgondolkozom, hogy minek is szüljek erre a világra. Csak az állandó aggódás. Azért még szeretnék gyereket, de eléggé fel tudnak ezek a dolgok bosszantani. Remélem aki azokat a szerencsétleneket elütötte egyszer ugyanabba a helyzetbe kerül és nem lesz aki megálljon és kihúzza a kocsiból.



vicky79
 
 


MARA
Ezt nem is hallottam, nem néztünk tévét, a párom pihen, alszik, én meg takarítok mint a güzü!

Nem normálisak az emberek, különben főleg igy ünnepek idején.... még jó hogy ez a szeretet ünnepe és ilyenkor utálják legjobban egymást! Nem is értem hová lett a világ! :roll: :roll: :roll:

Most már valamennyire lenyugodtam, de hát marha szép lesz így vendégségbe járni, arról nem beszélve, hogy holnap mentünk volna a BMC-be, de hát így emberek közé menni??? :(

Más:
Örülök, hogy Viktor nyert, Dávid aranyos kis srác, musicalben el tudnám képzelni maximálisan, de mint országunkat képviselő sztárénekest mondjuk egy Eurovizios Fesztiválon! :shock: :shock: :shock:
Bár én még mindig Tamarának adnám a címet, de hát ezt nem én döntöm el!
Azon röhögtem amikor felmentek az előző széria nyertesei együtt énekelni Viktorral és a drága fiúnak hangját nem lehetett hallani, és látszott az arcán, hogy na ezekhez fel sem érek! Nem akarom bántani, mert helyes, tehetséges fiú, de seholsincs Verához és Magdihoz sztem!

MARA
Örülök, hogy kezdesz kilábalni a betegségből!

TWIST
Csak így tovább a fogyival! Ügyes vagy!

LINACSKA
Marha jók a képek! A pizsamás egyszerűen csúcs. Szép hosszú haja van Lilinek! Láttam a Bogyós reklámot már régóta adják, csak ez most egy rövidített változata a réginek!

MONIC
Szívesen küldök bájglit neked fénypostán. Nálunk most senki nem eszi, szegény drágámnak totál elment az étvágya is egész nap csak alszik és fekszik.
Ha ennyire szereted miért nem próbálsz sütni? Nem olyan nehéz, csak kicsit macerás!

dita75
 
 


Dita,
:shock: Ez döbbenet! 1000 Ft-ért? Tényleg megérdemelnék a drága kollegái, hogy feljelentse a párod őket!

Mara,
Akkor ma is lemaradtam Ancsiék műsoráról... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Csajok,


Nincsenek jó hireim. Előbb hivtak a Máv Kórházból magas lett a terheléses cukrom. 8.8. Gyöngyörű. Karácsony előtt kereshetek egy dietetikust.
Nemone, kéne a segitséged. Nem tudnál véletlenül dobni nekem pár étrendet, hogy mit ehetek és mit nem, mert megvagyok rémülve. Ettől féltem az elejétől fogva. Sajnos nem alaptalanul, pedig csak 5 kg hiztam. Előre is köszönöm :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Marácska!
De jó, hogy te is ilyen kis vékonyka vagy. Sajna én is. Nem is értem, hogy egy PCO-s hogy lehet ilyen gebe. Általában nem ez a tipikus. A diétát szívesen megköszönném. Ha a privát üzire kattintasz, úgy simán megkapom az anyagokat, amúgy meg citromail-es vagyok, de ott már egy csomó üzim elkallódott. Amúgy a súlyunk miatt ne aggódjunk, Dita azt mondta, szívesen ad át egynehány kilócskát. Én néha örömmel venném. Pláne, ha a cickóm nőne meg tőle. :lol: :lol:


Linácska!
Tündéri ez a csöppség. Bizti a kistesója is ilyen szép lesz. :wink:

Zsuzska!
Te is ezzel a nyamvadt cukorral szenvedsz? Gondold el, most jön a karácsony. Nem is tudom, mit ehetünk meg egyeltalán, ami nem árt. Engem ez úgy elkeserít, mert enni nagyon szeretek. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


ZSUZSKA
Nagyon sajnálom! Ez nem a mi napunk!

Nálunk viszont már megvolt a karácsony, mert apa elolvasta múltkor a karis listámat .......... olyan kis kiváncsi mindent olvasgat amit csak talál papírt én balga meg elől hagytam véletlenül....... :oops:
Úgyhogy ha már tudja akkor tök mindegy, odaadtam neki! :D

dita75
 
 


Twist!
Nagyon ügyike vagy a diétáddal. Már 6.5 kilónál tartasz? Van valami kitűzött cél, vagy csak az egészséges életmódra való áttérés miatt fogy a súlyod?

KépKépKép
bikfy
 
 


Zsuzska,
ez cukros lötyis terhelés volt, vagy kaja utáni. Ha kaja utáni, akkor az már gázabb. Nekem a cukros lötyitől most 9,9, de nyáron nézték kaja után és akkor csak 5,4.
Szólj, ha nem kapsz anyagokat, én is tudok küldeni. Pont most írtam le valakinek egy másik topicból, tudom továbbítani neked is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


BIKFY
Én még cickóból is adok neked! Örülsz?
Én nem vagyok vmi nagy PCO tudós, de azt hallottam, hogy inkább a plusz kilók jellemzőek, de itt is megvan a két véglet.
Mara is nagyon vékony, Csibi is az. Benéztél már a pco-s topicba?
Biztos tudnak okosakat mondani, hogy mi a teendő!

Amúgy még egy szó erejéig visszatérve a tegnapi esetre.... mit várunk ettől a csapattól, hisz pont ez a hármas csapat volt 2 évvel ezelőtt (szintén az év utolsó munkanapján) akik a saját barátjukat merev részegen magára hagyták és elütötte a srácot a vonat, nem maradt belőle semmi. Persze azóta is nyugodtan alszanak, mossák kezeiket, pedig csak annyit kellett volna tenniük a SAJÁT BARÁTJUKÉRT, hogy felhívják a feleségét, vagy az apját aki ott lakott a helyszíntől 100 m-re.... nem inkább otthagyták akkor is magukkal foglalkoztak. A megemlékezésre én a párom és még két fiún kívül senki nem megy el évente! Mi holnap is ott leszünk gyertyával és virággal a kezünkben, pedig nem mondhatnám hogy túlzottan jóban voltam a sráccal, de nagyon sajnáltam.... egyidős volt velem nem ilyen halált érdemelt.
Bocsi ezzel a kis szomorú és egyben szörnyű történettel..... csak azért mondom el mindezt, hogy felesleges bármit is tenni ilyen emberekkel szemben, mert ha ennek nem érezték súlyát akkor az én párom 8 napon belül gyógyuló sebeivel mégannyira sem fognak elgondolkozni magukon!

dita75
 
 


Dita!
Voltam már körülnézni a PCO-s tpoikban, de azzal ők sem tudnak mit kezdeni, hogy én állandóan éhes vagyok. Amióta tilos a süti, azóta úgy ennék belőle, hogy csak na. Addig sose szerettem az édességet.

Ami most megint bánt az az, hogy nem jön meg a mensim. Tudom, hogy ez is tipikus PCO-s tünet, de akkor is. Eddig soha nem volt vele gondom. Csak 3 hónapja küszködök. Addig óramű pontossággal 28 napos ciklusaim voltak. Sose gondoltam, hogy még egy szaros mensinek is örülni fogok. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Marácska!

Köszönök mindent, privi ment. Puszi!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Én ugyan nem vagyok pco-s de az idei évet leszámítva mindig is rendszertelen volt a ciklusom.... és ezt tapasztalatból mondom, hogy ha akarsz babát, ha nem, vagy úgy vagy vele hogy a sorsra bízod tehát mindegy.... akkor is idegfeszítő, mert nem tudod mi van!!!
Én sem gondoltam volna amikor az utro abbahagyása után végre megjött hogy valaha örülök a mensinek, de akkor az volt a jó, mert kezdhettem a köv. inszemre való felkészülést a szurikkal.
De érdekes! Hát igen a tiltott gyümölcs az édes. Sajnos én szeretem az édességet, de van hogy nem kívánom, most is itt figyel a bejgli már két napja, épp hogy megkóstoltam. Viszont ha kifejezetten diétázom a fél karomat odaadnám egy szeletért! :oops: :oops: :oops: :roll: :lol:
Nem is írtad, hogy párod mit szólt hogy ezt derítették ki nálad?

dita75
 
 


Bikfy: De jó, hogy itt vagy épp most küldtem el a diétás cuccokat :) De ne vedd ám szentírásnak! Ha kérdésed van, csak nyugodtan írj. Egy cukorbeteg barátom kiokosított úgy nagyjából, és elég sok mindent olvastam is már a témában.
Ha én édességre vágyom csinálok popkort vagy eszek egy kis gyümölcsöt ;)

Egyébként én is rájöttem, hogy az embernek mindig az kell, ami nincs neki. Ha nem ehet édességet, akkor az (egyébként én már mindent meg tudok csinálni édesítővel, és észre se veszik. Ma például rizskókot sütöttem :lol: ) ha babája nem lehet akkor meg az kellene nagyon... :( :lol:

hofeherke
 
 


Jajj bocsi a választ nem tudom megvárni, muszáj letennem a gépet, mert annyira görcsöl a hasam, sztem az idegtől, mert nem tudok napirendre térni a tegnap fölött. Amúgy is megyünk éjszakai vásárlásra a tescoba, addig még pihizek egy kicsit hátha elmúlik!

Jó éjt lányok!

dita75
 
 


Jó éjt!

hofeherke
 
 


Zsuzska,
Sajnálom, ez tényleg nem jó hír. :? :cry:
Megkeresem a diétát, leírom és küldöm Neked. Azt hiszem van pár táblázatom is azt is átküldöm, hogy tudjál majd számolgatni. Nekem a 7,9-es cukorra 180 g-os diétát adott a dietetikus, illetve azt mondta, hogy mivel éppen a határ fölött vagyok ezér, ha éhes lennék én még nyudodtan ehetek +20 g-ot elosztva. Amúgy pont ma mértem meg úgy a cukromat, hogy rendesen ettem (szép nagy adag tésztát, ami szinte teljesen tilos), és csak 2 tizeddel volt magasabb az érték, mint amikor szigorúan betartom a diétát.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Zsuzska: Én is sajnálom a cukrod. Nekem nem kell számolgatnom a PCO miatt, de nem is tudom képes lennék-e rá!

hofeherke
 
 


Megyek én is aludni, mert ma sok mindent csináltam.... Jó éjt mindenkinek!

hofeherke
 
 


Szurkoljatok nekem holnap reggel. Most már muszáj megszúrnom magam, de nem tudom, hogy veszem rá magam. Már az ujjbegyszúrót kipróbáltam egy papírlapon. Alig látható nyomot hagyott rajta, de átszúrta. Csak nem lehet olyan vészes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINÁCSKA,

Az éhgyomorra való vérvétel 5,2 lett a 75g cukros lötyi után pedig 8,8.


Nemone,

Köszi mindent, mennyi időnként szúrsz vagyis csekkolod a cukrod, naponta?? Én megyek és holnap megveszem ezt a gépet.



Olvastam erről azt mondják a 8.8 ra hogy ez még mindig nem cukorbetegség hanem hét és 11,1 között csökkentett glükóztolernciáról beszélünk amikor szénhidrát anyagcsere zavar lép fel. Ez még nem olyan durva mintha több lenne. Próbálom magam nyugtatni. Dehát ez van, Nemone köszi a biztatást, nagyon jól esett!!! :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok! Most értünk haza a vásárlásból. Néhány kómás embertől eltekintve nem volt most olyan nagy a tömeg. De a polcok már igen üresek, alig találtunk végre egy távirányítós autót, ami nem 8000 Ft azért... De megvan és itt van és be van csomagolva:)

Ditus, szörnyű, ami a pároddal történt! Bifky tök jól mondja: látlelet és mivel biztosan 8 napon túl gyógyuló a sérülés, ezért szépen feljelentés. A rendőröktől biztosan megijednek és a tettüktől is.

Én is örülök, hogy Viktor nyerte a Megasztárt:) Édes volt, ahogy elsírta magát örömében, megható volt.

Csajok, a PCO-m miatt én kaptam egy csomó diétás étrendet, voltam dietetikusnál, tudjátok. És el tudom küldeni mindenkinek az étrendeket szívesen, csak priviben adjátok meg a mail címeiteket.
Dituli, neked olvasható volt, amit küldtem? Mert ha nem, akkor beszkennelem újra szívesen.
Van olyan leírásom is, hogy hány órakor mit kell enni, totál jó útmutató.
Még szeretnék egy picit dicsekedni, mert nekem ez már nagy eredmény: már nemcsak 30 percet bírok taposógépezni, hanem 40-et.)))) Először még alig kaptam levegőt, ez 1,5 hónapja volt. Fájt a mellkasom, abba kellett hagyni állandóan. Most meg megy már, elég lassan jutottam el idáig, de jó érzés. Mondtam is a páromnak, hogy 2009. nyarán mehetünk strandra is akár!!!!

Hát, igazából az a célom, hogy normál súlyom legyen, akkor lesz jó az inzulinom is a doki szerint. És majd a normál súlyt tartanom is kell, nem hízhatok meg, mert akkor megint inzulin problémám lesz (és magas vérnyomás is nálam).
160 cm vagyok, úgy kb. 60 kg tök jó lenne már. Soványabb úgysem bírok lenni már ilyen aggastyán korban... :wink:
Vendég
 


Vagy tudjátok hogy kell feltenni egy képtárba, ahonnan bárki letöltheti? Tudtok ilyen helyet? Lehet, hogy az jó lenne és mindenki letöltené, akit csak érdekel.
Vendég
 


Twist, nekem jöhet a diétád!!!!!!Köszi előre is.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok,

megdöbbentő dolgok történtek ma veletek... :shock:

Dita,

hihetetlen ami a pároddal történt, nem is gondoltam volna, hogy vannak ilyen hülye emberek akik 1000 Ft-ért ezt teszik a másikkal. Remélem mihamarabb meggyógyul a párod :cry:

Zsuzska,

szíven ütött, hogy a cukorterhelésed 8,8 lett. :cry: De ez hogy lehet? Korábban akkor miért volt jó? Vagy ez azóta alakulhatott ki? Most én is rendesen megijedtem. :roll: Nem elég, hogy a szíved miatt kell aggódnod, most itt van még ez a cukor is...

Linácska,

nagyon jók a képek, Lili nagyon szép kislány. :wink: És milyen boldog, szabályosan beragyogja a képeket. Érdekes lesz majd pár év múlva elmesélni a kistesónak, hogy bizony-bizony a pizsamás képeken és a bulin már ő is jelen volt :wink:

Twist,

40 perc taposógépezés? :shock: Most megemelem előtted a kalapom! Én szerintem 5 percig sem bírnám...
És gratulálok ahhoz is, hogy újra elindultak lefelé a kilók! :wink:

Bikfy,

szerintem a te PCO-d nem lehet súlyos, mivel csak 3 hónapja bolondult meg a ciklusod. Szerintem a diétával és a mozgással egy-kettőre rendbe jössz majd :wink:

Kata,

örülök, hogy jól sikerült a vizsgád, és a 3-mas zh is nagyon szép eremény! Gratulálok hozzá!
Az avatarod nagyon tetszik, hihetetlen aranyos az a kiskutya. Az én kutyáim ma voltak kozmetikába, annyira szépek lettek, mostmár vígan beülhetnek a fa alá :lol: :lol:
Ügyes vagy, hogy sikerült mindent beszerezni, ma végre én is végeztem az ajándék vásárlással, már csak néhány csomagolás van hátra. Reggel takarítunk a férjem lányával, aztán fát díszítünk, és holnap este csinálunk szentestét, mert 24-én nem lesz itt nálunk, így mi előbb fogunk ünnepelni. 23-án este pedig a párom családjánál lesz a nagy karácsonyi vacsora, ez is egy picit előbb.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szia Monic!:) Üdv néked!
Gyönyörűek lehetnek a kutyusaid kozmetika után, frissen fürdetve,szépen csillogósra kifésülve!:) :wink:
Milyen gyakran viszed őket kozmiba?

Most a párom taposógépezik éppen, 1 órát bírja, persze nagyon erős fokozaton, aszem 12-esen. Csak lesek....
Engem úgy képzelj el, hogy csak 1-es fokozaton nyomom :wink:
Vendég
 


Ó, bocsi, most látom, hogy ez lesz a 300. hozzászólásom:)) Szeretném ezt megünnepelni!!!! Hurrá!:))) :idea:
Felteszek ide egy szép képet:


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.21 22:56-kor.
Vendég
 


Twist,

havonta egyszer viszem őket kozmetikába, kimossák őket, lenyírják (nagyon sokat nő a szőrük 1 hónap alatt), körömreszelik. Ilyenkor nemcsak szépek és tiszták, hanem illatosak is :lol: :lol: Én nem tudom, hogy a kutyakozmetikus hogy csinálja, én ha itthon fürdetem őket sosem lesz olyan jó illatuk...
Én 1-esen sem bírnám sokáig a taposást. Pedig a szülés utánra tervezem, hogy elkérem a testvéremtől a taposógépét, neki valami új levegő hidraulikás szerkezete van. és azzal fogom magam újra formába hozni. Persze csak akkor ha képes leszek 5 percnél tovább rajta maradni :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

gratulálok a 300-adik hozzászóláshoz!

Én búcsúzom, mert ma is fárasztó napom volt, jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Biztosan menni fog, fokozatosan egyre többet bír az ember.
Ma voltunk éppen a DECHATLON-ban és néztük milyen klassz új kondigépek vannak. Nekünk régi taposógépünk van, és már olyan klassz új fajták is vannak. Meg az elipszis tréner is tetszik, az nagyon sok kalóriát éget el, hmmmmmm:) De hát 40-50-60 000 Ft-okba kerülnek....

A kozmik olyan szépen ki tudják fésülni a kutyusok szőrét, hogy azt mi, hétköznapi emberek nem is tudjuk.)) És olyan egyenesre tudják szárítani a szőrüket, hogy hihetetlen. Szerintem azért olyan jó illatúak, mert kétszer is átmossák a szőrüket, meg a bűzmirigyet is kinyomják :wink:
Vendég
 


Monic,
én már hónapok óta nem jutok el a kutyikkal kozmetikába, úgyhogy már copfosak :lol: Egész jól viselik, úgyhogy télen már nem mennek nyírásra, úgyis nagyon fázósak. Van egy barátnőm a szomszéd lépcsőházban, nekik is van yorkijuk és ő otthon csinál mindent. A fültisztításon és a körömvágáson kívül én mindent megcsinálok neki, ezekre meg majd megkérem két ünnep között, ha nem fog dolgozni.

i.kata
 
 


Kata, nagyon édi az avatarod:))) Tecc!
Én ma éjjel nem tudok aludni, nem tudom mi van velem. Ez a szabadság érzés lehet, hogy nincs meló két hétig...:)

Na, feltettem a menü ajánlatokat, étrendet kezdőknek, haladóknak, mindent, amit találtam. Ott van az aláírásomnál a www alatt. Kellemes böngészést mindenkinek, akit a szénhidrát diéta érdekel!
Vendég
 


sziasztok!
Dita basszus ez nagyon durva :twisted: az a baj az ilyen senkiháziakkal,hogy ha feljelented összecsoportosulnak és újból neked jönnek szegény párod!de azért főnöknek meséld el...

ZSuzska sajnálom az eredményt,remélem sikerül csökkenteni

Moncsi szóval te is a fiaddal jársz csajosnapra? :wink:

Vickí nem csak az anyagtól van, alapos előkészítés kell jól alá kell tisztítani, körömágynál is, aztán a reszelés is alapos legyen utána meg a viz... ezt elfeledtem hugom mondta ő körmös :oops: :lol:

Lilinek Boldog szülcsinapot4 énisénis ilyen pizsit hol lehet kapni?

twist ez a Vörösmarty tér? :roll:
Vendég
 


ja megasztár:

én nagyon drukkoltam Dávidnak, Krisztiánnak az elején (persze mert a műfaj hozzám közelálló)
aztán telt az idő és megváltozott a véleményem ..Tamaránál már kiakadtam, és Viktornak drukkoltam mert kinyílt a végére..bár a végén amikor fotózták őket és a testvéreivel angolul kezdett el beszélni,meg Lindácska is a kamerának kinyilt a bicska... :oops: mé nem lehetett magyarul..... :roll:

Dávid mindig hamisan adta elő magát,és énszerintem még nem nagyon mehetne az operettszinházba..Dolhainak, Mészáros Árpinak, Bereczkynek, Szabó P.SzilveszternekGYörgy Rózsa Sanyinak , és egyik barátomnak aki ott volt studiós tiszteleghet! messze van tőlük...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: