Kicsidodi:Gratula az uh-hoz!Neked is jo a keped,helyes vagy
!
Moncsy:Nagyon edes a babacskad,szepen kiveheto!Annyira varom mar hogy a kislanyommal sutogessek....de majd jovore!En is ma begyurom a tesztat!De jo erzes lehet erzni babot...!
Lidike:Probald meg a kepmeretezo.hu oldalon.Nagyon egyszeru!Nekem a betumeretezest es a szinezest nem engedi valamiert...
Boo:Nekem is ilyen erzesem van...olyan paca szeru...es raadasul valamiert bevizesedtem tegnap,meg ma is tart.Pedig extran sosat nem is ettem
El is bogtem magam emiatt este.Ma megprobalok csak fott rizst enni,de nem nagyon ertem az okat....Kitartast a meloban!
Gabi:Husss fejfajas!!!
Az amalgamrol mindenki mond mindent...En is hallottam jot is es rosszat is.De megerositettek,hogy nem kell feltetlenul lecserelni,ha csak nem nagyon regi...De igyekeztem,csak koronara nem volt penzem,ezert maradt igy...
Hajfestesrol is eltero velemenyek vannak,allitolag a mostani profi hajfestekek mar nem karosak,rovid ideig erintkeznek a fejborrel,annyit kiszur a szervezetunk,csak jolszellozo helysegben tortenjen.Persze en is megvarom a 12.hetet...
A szolarium nekem is hianyzik,ugyan ritkan,de jartam.Karikas a szemem,es ez segit rajta(tudom az alvas is,de ez orokletes)es hat szebb is a borom tole...Most mar hofeher lettem,lenott a hajam,es pacasodom...Jo kilatasok.Remelem januarban helyrehozhato ez az amortizacio...
Krissy:Nem tudom hogy van ez a rosszullet,azt irjak a 12,hettol jobb lesz mar..en is jol vagyok e teren,remelem nem jon vissza...