Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata!
Ugyanez a probléma foglalkoztatott anno engem is: ez a fájdogálás vajon AZ a FÁJÁS-e. Ráadásul teljesen egyedül voltam itthon ( a klinikára is a szomszédunk vitt be) Addig vártam, amíg a magzatvíz is elkezdett folydogálni. Akkor döbbentem rá, hogy elkezdődött a folyamat.
Lehet, hogy nálad is elérkezett a nagy esemény???

Shine!
Vigyázz magadra és a babára!! Nem tudsz hamarabb táppénzre menni, pihenni?

Annamari!
Ne hagyd magad! Milyennek ismered őket? Eddig tartották magukat a megállapodásaitokhoz? Próbáld meggyőzni őket! Drukkolok.

Solya!
Nagyon jók a karneválon készült képek. Azok a zöld fejű ill. öltözetű "szörnyek " elég ijesztőnek tűntek.

Képzeljétek! Bobó új jelzést talált ki arra, hogyan jelezze, ha éhes. Eddig ugyanis mondta, hogy "hamm", ami elég egyértelmű volt. Továbbfejlesztette a dolgot: megáll a hűtő előtt, és elkezdi ütögetni az ajtaját. Majd, amikor kinyitom, kiválasztja, amit éppen enni szeretne ( joghurt, rudi, tejszelet...) És így telik el a délután... Már csak azt nem tudom, hogy miért tartott éhségsztrájkot 19 hónapig!!! Talán, mert nem tudta, hol rejtegetem ezeket a finomságokat?
A legújabb kitalációja a fürdéshez kapcsolódik. Egy ideig ül a fürdőkádban, majd mikor éppen a haját vizezném a hajmosáshoz, feláll és belepisil a fürdővízbe. Mindezt úgy, hogy közben fogja a kukacát és kacag. Csak megjegyzem, hogy napok óta nem mostunk emiatt hajat. Szóval csupa vidámság mostanában nálunk az élet.

üdv: Terika
terika
 
 


Noémi,
kinyitottam a profilod, hát megszenvedtél ezért a gyönyörű babáért! Kép


terika,
picit féltek, bár a végére már vagáynkodtak és ki-kiszaladtak az úttestre is. Néha jöttek akik cukrot osztogattak, és az oldotta a hangulatot. Először féltem, mert ilyenkor farsang idején a boltok is teki vannak kül. álarcokkal és az egyik oroszlánmaszktól megijedt Máté. Sikítva rohant oda hozzám! Kép
De alapvetően nagyon élvezték. És mi tagadás mi is. Ugyan én főleg az interaktivitását és a jelmezeket értékeltem. Kép


Kata?! hogy telt az éjszaka? Kép
solya
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem értünk a hitelkérelmünk végére, komolyan, augusztus óta lakunk itt, de még mindig nem kaptunk semmit, mindig talál az a k. OTP valamit, most a földhivatalba kell rohangásznom és még mindig nincs vége...már megvan a hiteligérvény, csak nem utalnak, ameddig minden nem olyan, amilyen nekik tetszik. Bocsi, csak már kezdek tényleg belefáradni. Ha valaha is lakáshitelen gondolkoztok, felejtsétek el az OTP-t. Arról nem is beszélve, hogy már 200e FT-unkba van ez az egész procedúra, az, hogy kaphassunk hitelt! Nonszensz...KépKépKép

Ma megyünk tanácsadásra Zsombival, délután hozom a legfrissebb adatokat!

Shine, remélem már otthon jobbulgatsz!!!!

Annamari, mindent bele, nehogymá' majd ők járjanak jól!!!!

Kata????????Kép

Most húzok telefonálgatni!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

 
 

Jó reggelt!
Kata!
Bárcsak nekem is ilyen magas lenne az a küszöb. Az Anna értesít Annáról szerintem is jó lenne.
PusziKépKépKépKépKépKépKép

Solya: képekKépKép
Torta: nálunk nagyon bejön a muffin. Mostanában együtt keverik a tésztát, a porszívót már el se teszem. Azért a lúdlábtorta a kedvenc továbbra is.

Shine!
Irány haza!

Annam!
Mikor kell kezdened az új helyen? Különben én is ilyen naiv vagyok. De azért az a biztos, amit papíron az orruk alá lehet dugni.

a.
angi
 
 


Sziasztok!

KataKép Már csak ezen a héten vagyok, jó lenne, ha addig lenne valami hír! KépKépKép

Annamari: ez szemétség! Kép Azért próbálj meg küzdeni! Kép


Na talán az infulenzát megúsztam, de nagyon náthás lettem. Fújom az orromat ezerrel, és elég rossz a közérzetem, fájnak a lábaim, derekam, stb viszont nem lettem lázas. Kép
Akartam ma menni előkészítőre, de nem megyek, mert nem akarok egyszerre egy csomó kismamát megfertőzni.
De azért haza megyek, hamár fél nap szabin vagyok. Hátha holnapra meggyógyulok! Kép

Lenne ellenben egy kérdésem: volt valaki úgy, hogy a bordái alatt ezerrel fájt valami? (közvetlenül a mellem alatt) Mert én most ezt érzem. Lehet, hogy beszorult a levegő?

NoiKép sziaKép puszi, Nektek is! Kép

shine
shine
 
 


shine,
jobb oldalon?
nekem igen.
azt mondják lehet epe, de a lába isKép
menjél pihengess! Kép
solya
 
 


minden halak gyerek szüléinek és leendő szüléinek:
http://www.origo.hu/noilapozo/horoszkop/20040223ahalak.html

a köv. beszélgetést hallom:

S: jajaj! le fogok esni!
M: nem baj!
S: De baj! Kép
solya
 
 


SziasztokKép

Shine
Nekem is volt, hogy fájt a bordák alatt, és ez a két eshetőség a legvalószinűbb amit Solya irt, ha jobb oldal, akkor vagy az epe, vagy manócska kicsi lába a ludasKép Feküdj oldalra és úgy pihenj egy kicsit, hogy legyen helye elvenni onnan a tappancsát.

Solya
Jó a párbeszédKépKép

Pirus
Te még egész jó céggel kezdtél, ismerősünknek a most nem jut a bank neve az eszembe, csak az együgyű reklámja, a mond meg Ödönnek, kemény háromnegyedévébe került, mire láttak valami kis pénzt, minden hónapban kitaláltak valamit, hogy milyen papirt szerezzenek még be. Nonszensz, hogy mennyit kell hajtani, hogy kapj lóvét, arról nem is beszélve, hogy 20-25 évig perkálod nekik vissza.
Én amugy a szocpollal szivtam meg, de most nem irom le mert életrajzi regény lenne belőleKépKép

Terika
Bobó tök édi lehet, ahogy ütemes veri a hűtőajtótKép,

Nah menek és dugulok mert jön a dokinénink és a konyhával még nem végeztem, és a felmosás is váratt magáraKép Lehet hogy bekéne iratkoznom valamilyen boszi suliba, hogy felfrissitsem a tudásom és ezek maguktól is megoldodjanakKépKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Julia!
Nagyon szépen köszönöm a telefonszámot! Még a héten felhívom őket (hétfőn vettek vért), hátha megússzuk a 10 napos izgulást.
Köszi, szia
Pöttöm Panna
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Annamari,
tényleg ne hagyd magad. Inkább menj vissza egy-két hétre dolgozni, hogy ők mondjanak fel, és semmiképpen közös megegyezéssel.

Pirus,
nem akarlak elkeseríteni, de nekünk 3 hónapba került a hitelügyintézés, és nem az OTP-nél. Meg persze a plusz költségek, újabb tulajdoni lap és térképkivonat kikérése, mert ugye az csak 1 hónapig érvényes... Kép

Solya és Fülescsacsi,
szem nem marad szárazon a szüléstörténeteitektől! Mikor olvashatom a következőt?? Kép

Shine,
Ismerős az érzés. Én legtöbbször akkor érzem, ha túl sok mennyiséget eszek meg egyszerre. Mióta átálltam a kevesebbet többször módszerre, azóta egész elviselhető. Voltál már vércukor terhelésen?

Lányok!
Tud valaki segíteni lelet ügyben? Van négy egy *-os, és négy két *-os eredményem, meg van egy összpont értékem, de bevallom gőzöm sincs mi mit jelent!
Kosza Gabriella
 


Sziasztok!

Gabi! a lelet mellett általában szerepel a normál érték. Ahol egy * van, ott minősítetten kicsi az eltérés, nincs nagy gond, a két *-ost már figyelmesebben szokták a dokik kezelni.
Nem tudod felhívni a dokidat?

Annamari! Menj vissza pár napra, de jelezz a másik cégnek, hogy mikor mész, nehogy elússzon a vár munkahely. És ne engedj az általuk való felmondásból, mert csak akkor van végkielégítés.

Kata!!!
Hol vagy, csak nem a babócza??? Kép Kép
Shine, nem csak egyszerűen levegő csíípődött be?
Pihenj és akkor bizti jobb lesz.

Üdv Mindenkinek.

Krizsi
krizsi
 
 


Sziasztok!

Jelentem, sikerrel jártam!!!!!!
Visszamegyek elsejétől, de felmentenek a munkavégzés alól, így kezdhetek az új cégnél és márc. 31-i hatállyal felmondanak. Így márc. végén megkapom a Vegyépszeres fizumat, a végkielégítést és az új melóhelytől a fizumat!!! KépKépKép Mindezt a vezér-helyettes ajánlotta fel! Szóval tényleg korrektek! Kép
Voltam ma gégészeten is, ahol a dokinéni mikor megtudta a foglalkozásom, elpanaszolta, hogy most akarják felkészíteni őket ISO tanúsításra és hogy ő ezt mennyire utálja és nem érti, úgyhogy megígértem, hogy holnapra nézek neki a neten gégészeteknek minőségügyi kézikönyvet Kép Cserébe viszont Balázst a legkisebb nyavajáival is hozzá fogom vinni, mert nagyon jófej.

Balázs ügyesen szokja a bölcsit, szóval minden sínen van. KépKép

Hitel: mi is az OTP-nél akartuk, merthogy ott van számlám 10 éve, de a kiviteleső ragaszkodott a saját finanszírozó bankjukhoz (MKB) SZERENCSÉRE. 2,5 hét alatt megvolt a hitel, ebből 2 hét az értékbecslő bénázásával ment el.

Gabi!
Mik mellett vannak a csillagok?

Annamari
muter
 
 


Annamari,
örülök, hogy sikerült megegyezned a munkahelyeden.

Csillagok:
fehérvérsejt ** magasabb
vörösvértest ** alacsonyabb
haematokrit ** alacsonyabb
glukóz ** magasabb

Köszi
Kosza Gabriella
 


Gabi,
én ilyenkor felhívtam az orvost. Sosem harapta le a fejemet érte. Kép

Annamari!
Ügyes vagy! De irigyellek! Úgy szeretnék dolgozni! Kép

Kata még nem babázikKép
solya
 
 


Solya,
a dokit nem akarom ezzel zargatni. Csütörtökön megyek terhesgondozásra, ott biztos megtom. Ha ott azt mondják, hogy valami nem jó, úgy gondoltam elég akkor hívnom a dokit.
Nem válaszoltál, hogy mikor olvashatom a következő szüléstörténetet!? Kép Kép
Kosza Gabriella
 


Gabi;)
Ja! Akkor addig kibírható! Kép

Ha akarod kitalálok egyetKép. De pár évig még nem lesz harmadik szüléstörténet.
solya
 
 


Solya,
Kép Kép
Kosza Gabriella
 


Gabi! Fehérvérsejt: gyulladás, vörösvértest és haematokrit: vérszegénység - természetes kismamáknál, glukóz: esetleg terhességi diabétesz...?

Köszi a gratulákat! KépKépKép Most tényleg nagyon-nagyon örülök! KépKép
muter
 
 


Annamari,
köszi a segítséget. A glukózból két eredmény is van, az egyik normális, a másik magas.
Ha természeetes kismamáknál, már meg is nyugodtam. Mégegyszer köszi.
Kosza Gabriella
 


Gabi!
Csak a vérszegénység természetes terhesség alatt, az is csak egy bizonyos mértékig, de a diabéteszt úgy tudom, kezelni kell, enyhe esetben diétával, komolyabb esetben inzulinnal.
Annamari
muter
 
 


Annamari,
köszi a segítséget. Ezek szerint a terhességi diabétesz, és a terhességi cukor nem ugyanaz?
Már tényleg nem értem. A viz.cukor negatív lett.
Kosza Gabriella
 


Gabi,
uaz.
solya
 
 


Akkor hogy lehet, hogy a viz. cukor negatív?
Kosza Gabriella
 


Sziasztok! Remélem bekapcsolódhatok! Igaz, még csak dolgozunk, de már a másodikon. Nagyfiam 10 éves, a Margitban szültem. Soha többet ott. 99-ben ajánlotta egy most már szülésznő ismerős a SOTE II-n Dr. Ács Nándort, aki megoldotta nőgyógyászati problémám. Azóta is hozzá járok, s vállalja a továbbiakat is. Most csak ennyit, mindenkinek sok sikert!

mohácska
 
 


Gabi,
nyugi! Kép Szerintem nincs gond, Annamari azt írta, lehet. Valamit most úgy érzem félreértettünk egymásból. Azért nem olyan egyszerű ez.
Ugorj át a Jáhn Ferencbe, vagy a terhességi diabéteszes topikba, hogy megnyugodj. Csákány dokinak ez a szakterülete.

Deli krisztina, üdvKép

hogy szólíthatunk? Kép
Jó munkátKép
solya
 
 


Kriszta, Kriszti, mindegy.
Munkának nem munka de jó!!!!!! :-) :-O

mohácska
 
 


Hogy kell ilyen jeleket küldeni? Nem sikerült amint látom. Még elég, sőt túl kezdő vagyok!!

mohácska
 
 


Sziasztok!

Annamari! Azért szerencsés vagy, szerintem ma ebben az országban kevé helyen korrektek... Ügyes vagy!

Gabi! Nálunk leghamarabb két év múlva indul be a projekt... Úgyhogy még vagy három év az újabb szüléssztori, addig várnod kell. Amúgy Solya sztorijai tényleg szuperek, de nekem Angiéi is tetszettek! Olvastad?
Cukor: ez a terheléses, igaz? A szirup utáni nekem is icipicit magas volt, de nem foglalkozott vele a dokikám, asszonta elég ha kicsit odafigyelek a szénhidrátbevitelre. Egy darabig figyeltem, aztán már nem is. Mondjuk én nem voltam egyáltalán kívánós...

Szia Deli Krisztina!Kép Ács doki aranyos. Klassz humora van, nem?
Fulescsacsi
 


Sziasztok!!!

Itt vagyok itt vagyokKép

Csak rendet raktam Peti szekrényében (hogy Apa eltaláljon) meg a sajátomban (hogy Anyós ne kapjon infartust) + az összes kismama cuccomat elpakoltamKép Jóóók a gatyáim (mintha Szandit hallanánk ugye)...Petinél a szülés után a combom közepéig ment fel az összes gatyó, most mind feljön rendesen popsira is, sőőt a legkisebb se "pattan szét" a combomonKép Ez azért jó hírKép
Aztán kicsit el is kenődtem, mennyire szakadt és kevés cuccom van. Gatyából egész jól állok, de felsőből.....pláne a pöttyeim miatt a 3/4-e használhatatlan, mert nem nyakig begomboltKép
Na mindegyKép Rend van a szekrényekben.
Holnap kitakarítom a konyhát+fürdőt+wc-t, + felmosok, aztán csütörtökön a szobákat portalanítom, + porszívózás... így nyugodtan megyek el.

Gabi!

A vörösvérsejt nagyon picit magas nálad, de amúgy kis gyulladásra utalhat, ez lehet egy kis náthától, de akár egy fog-tól is.
A másik kettő úgy van ahogy Gabi mondja, nálam is mindig ilyen volt. Várj, meg is nézem.
Na, a vörösvértest és a haematokrit nálam is alacsonyabb volt. Ez tényleg természetes kismamáknál.
a glukóz mennyi volt pontosan? 3-5,8 között normális. Az tényleg lehet egy kis diabétesz, de lehet, hogy csak egy kicsit édesebben eszel, nem? Én petinél abszolút semmi de semmi édeset nem bírtam enni, és mindig 2-3 csillagos volt, olyan alacsony voltKép
Shine: Lehet, én is levegőre tippelekKép
Az epét jobb ha kihagyodKép nem úgy mint én 3 hónapigKép
Annamari: ügyes vagyKép Balázs nem lett beteg a bölcsiben még? Állítóleg itt és aszomszédos kerületekben barijárvány vanKép

Peti rámfeküd nem tudok írni.....

Puszi: kata
LadányiKata
 


Sziasztok!
Annamari, a mi kivitelezőnk szabad kezet adott a bank választásában, azért válsztottuk az OTP-t, mert ott van ismerős, ehhez képest...Kép de a kivitelező is ellinkeskedte a dolgokat, azért járok a földhivatalba, mert elfelejtette bevezettetni a házat, most még mindig csak beépítetlen telekként szerepel az ingatlan! Pedig már benne lakunk.Kép Na, most ezt intézem...kb. 2-3 hét, mire rákerülKép
Már megkaptuk a hiteligérvényt és a közjegyzőnél is voltunk, csak ezzel szívunkKép

Gabi, én is ezt akartam írni, mint Annamari, nekem is ilyen eredményeim voltak a glukozt leszámítva, akkor a dokim azt mondta, hogy normálisak az értékek, csak a program nem ismeri fel, hogy kismamától van a vér. Én is betojtam, de meg lettem nyugtatvaKép

Zsombi adatok: 13 hónap 9800 gr, 76cm Kép az én pöttöm fiacskám teljesen behozta a lemaradásátKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


SziasztokKép

Kata
Ez már a szülés közvetlen előszele, mármint a mániákus takarításKépKép Én is ezt csináltam egy héttel a szülés elött.

Gabi
A vizeletben nem szükséges cukornak lennie, ahhoz hogy kicsit magasabb legyen az érték a vérnél. Kérdés mennyi volt az értéked?
Az igazán terhességi diabétesz a terhelésnél jön ki.

Pirus
Gratula Zsombi adataihozKép

Fcsacsi
Mit kell vinni az uszáshoz, mit mondtak?
Párod holnap dolgozik? mert akkor lehet hogy apával beugrunk a könyvekkel.

Kriszti üdvKép
Használati útmutató:
Kép = kettőspont és utána zárózárójel
Kép = kettőspont és utána o betű
Kép = kettőspont és utána nyitózárójel

a többit megtalálod a hozzászólások melett bal oldalt megtalálható felsorolások között a dokumentáció/formázás menűben.

Volt nálunk ma dokinéni, meg van elégedve manóval, két hét múlva második szurit kapunk. Már átléptük a 6 kilót, többet tornázom a popsija cipelésével, mintha konditermeznékKépKép

puszi
Ági és DagiDaniKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági! Apa dolgozik, vigyétek nyugodtan a könyveket, már alig várom!!! És mégegyszer köszi...
Úszás: fürdőnacit ott lehet majd megvenni az első alkalomkor, Huggies úszópelust vinni kell, dokitól igazolás, hogy a törpe egészséges, (nekünk nem kell igazolás, amit furcsálltam...), meg hát mindenfélét, ami fürdéshez kell: törölköző, stb.
A konditerem-érzést ismerem én is... Szabolcs nem tudom, mennyi lehet most pontosan, de lassan hét...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Deli Kriszta!
Nem vagy veletlenul zongorista? Mert ha igen, akkor szerintem ismerlek a Radio Gyerekkorusabol.
Ha nem, bocsi. Es mindenkeppen udv itt.

Nalunk is vannak hirek. Jo lett az Afp, 1 Mom. Ugy orultem!!! Kép Kép Kép
Nagyon kiakadtam viszont, mert 34 8 tol delig ott ultem, mert egy doki sem jott, aki a genetikai Uh - t megcsinalhatja. Kép
Vegul Mericli egy perc alatt elintezett.
Kis edes a babam. En 2szer is ugy lattam, hogy fiu, de a doki azt mondta, nem latta.
Szerintem csak kiskutyajat sem erdekelte az egesz. Azt mondta az asszisztensnek, hogy "irjad csak hogy minden jo"
Pedig en igazan igenyeltem volna egy kis magyarazatot. Kép
Na nem fustolgom tovabb, lenyeg, hogy a kicsi jol van.

Emma meg mar egyedul fel is ul a hintalovara, pedig meg jo 15 cm hianyzik, hogy leerjen a laba.
Kép Kép
Tettem rola uj kepet a profilomba, nezzetek meg!

Kata!
En is tegnap voltam, ott ultem egesz delelott. Te nem jartal veletlenul az ambulancia fele?
Nagyon drukkolok,

puszi mindenkinek
Kakukk
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Gabi, a vizeletben csak akkor jelenik meg a cukor, mikor már nagy gáz van, ha jól tudom!
Nem tudom, ez most a 25. heti vérvétel volt a cukros lötyivel? Mert ha ebben volt emelkedett a cukrod, akkor valszeg kicsit meg kell majd számolnod a szénhidrátokat.

Annamari
muter
 
 


Kakukkfű, de szuper, örülök, hogy jó lett az AFP!Kép Emma is nagyon cuki!!!

Egy kicsit szomorú lettem, amit a dokimról írtál, egyáltalán nem ilyennek ismertem meg, nálam mindig alapos volt, és a 19.héten meg is mondta, hogy fiú lesz Zsombi, lehet, hogy csak azért, mert a magándokim? Most egy kicsit csalódott vagyok...Kép

Csajok, tali mikor lesz????Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Gabi!

Most néztem az értékeidet, ha a második terhelés utáni két órás vérvétel eredménye akkor nincs semmi gáz, nem kell számolgatnod szénhidrátot, vagyis nem vagy terhességi cukros. Szerintem a drúr is ezt fogja irni a topicbanKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Pirus!

Azert ne legyel csalodott, en nem irtam le ot, mindenkinek lehet rossz napja.
De azert egy dokinak azzal is szamolni kene, hogy minden egyes kismamanak ott es akkor fontos a pillanat.
Mi is mennenk talizni,
Kakukk
kakukkfu
 
 


Tali?
Hétfőtől vagyok. Kép
solya
 
 


Sziasztok, végre a géphez jutottam! Ágiboszi! Én is úgy kezdtem, csak tettem bele kötőjelet, de majd belejövök!
A doki humorához annyira még nem volt szerencsém, nem voltam nála sűrű vendég.
Kedves Kakukkfű! Nem vagyok zongorista, énekelni viszont elég jól tudtam valamikor 26 éve, akkor majdnem volt lehetőségem bekerülni a rádióba, de mivel csak egy lány mehetett, másodikként lecsúsztam róla. Gépelni viszont elég jól tudok.
A terheléses cukorviszgálathoz csak annyit szólnék, a fiamnál a terhelés után alacsonyabb érték jött ki, mint előtte. Ezzel sem csináltak semmit. Bár az a Margitban volt.Látom már nem vagytok fent. Lekéstem. Na mindegy, Jó éjszakát mindenkinek!Kép

mohácska
 
 


Kriszta!
Én fent vagyok! KépKép 11 előtt sose fekszem le Kép
Annamari
muter
 
 


Kriszta!
Bocs, ugyanigy hivjak a lanyt akit ismerek. Kép
En is meg font vagyok.
Most vagtam be egy nagy lilahagymas rantottat csemegeubival, nagyon megkivantam. KépKép
Jo ejt,
Kakukk
kakukkfu
 
 


KrisztaKép

Csatlakozom Annamarihoz, én se kerülök 11 elött ágyba.

Amúgy ha nem terhes akinek a terhelést csinálják, akkor a két órás értéknek vissza kell állnia alapértékre, éhgyomri, vagy elképzelhető alacsonyabb is. Terhes kismaminál ez nem általános, ezért van egy türéshatár még a kontrollértéken felül (amit a gép mutat).

A labor kontroll határai nincsenek hozzáálítva ahhoz hogy terhes e valaki, azok általános értékek, ezért nem mindig mutat valóban problémát ha csillagos értékeink vannak, pl a süllyedés általában mindig magas a kismamáknál, majd a doki megnézi és úgy is szól ha valamelyik nem jó.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Még én is itt vagyok!

Annamari!
Ismételten nagy - nagy gratula!
Most gyakorlatilag van még egy szabad heted?

Kriszta!
Üdv itt! Még én is eléggé új vagyok itt.

Nekem nem akarnak sikerülni ezek a jelek! Valaki elmagyarázná, még ennél is részletesebben?

Terika
terika
 
 


Kakukkfű!

Most néztem meg a profilod. De szép ez a gyerek!!!
Te meg " szintén zenész" vagy! Ez jó!!!

Terika
terika
 
 


Terika!
Ez a hetem szabad, tehát még 3 nap. Kép
Annamari
muter
 
 


Terika!

Probáld ki amit irtam, szépen egymásután:

ha ezt irod ezt fogod kapni-----
irj egy kettőspontot, majd közvetlen utána egy zárózárójelet és kapsz egy mosolygó fejet Kép
Amikor irod és még nem küldted el akkor csak azt látod hogy irtál egy kettőspontot meg egy zárójelet, ha leütöd a nézet/küldést akkor már az előnézeti képben a mosolygó arc köszön vissza rádKép

Ugyanígy kell eljárni a vigyorival és a szomival is.
Vigyori----- kettőspont és utána közvetlen egy o betű Kép
Szomi----- kettőspont és utána egy nyitózárójel Kép (ezt jól megaszontam Kép )

: ) ---- Kép
: O ---- Kép
: ( ---- Kép

A lényeg hogy ne legyen közöttük üres hely, itt csak azért raktam hogy szemléltessem az irásjeleket.

Jobban nem tom megfogalmazni.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Kakukkfü!

Örülök, hogy jó lett az eredmény. Emma is sokat nött. Aranyos. A legutóbbi levél óta megfogadtam a tanácsod, Daniella, már beszél magyarul is. Kriszti fele-fele arányban használja a nyelvet.

Kata!
Úgy látszik a kismamák többsége mániákusan takarít szülés elött. Én is csináltam.

Kriszti!
Üdv itt!

jó éjszakát mindenkinek!

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Sziasztok!

Kakkukfű: gratula a gyönyörű AFP-hez! Kép Igen, ezek a dokik már csak ilyenek, engem is ripsz-ropsz lerendeztek. Én is panaszoskodtam utána itt is, meg a dokimnál is.

Pirus: Zsombi még a végén mindenkit leelőz! Kép

Csilla: de jó téged is látni! Kép Ügyesek a picik, hogy két nyelven beszélnek!

Gabi: hétfőn megyek terhelésre, majd meglátjuk, mi lesz! Kép Meg uh-ra is. Szerintetek a két vérvétel között le tudom zavarni az uh-ot? Vagy utána álljak be a sorba?
Ja, és a felkészítőn mondták, hogy a vérelemző gép az átlag emberre van beállítva, és nem kismamákra. Ez azt jelenti, hogy bizonyos értékeknél teljesen természetes a csillag. Úgyhogy no para! Minden rendben van! Kép

Kata: ez a fészekrakó ösztön nekem is gyanús! Kép

Annamari: de jó! KépKép

Szia Kriszta! Üdv közöttünk! Kép

Lányok, ti hogy bírtok ilyen sokáig fennmaradni? Én már 9-kor alszom, igaz 5:25-kor csörög az ébresztőóra. De már csak 3 napig! Kép
Tegnap hazamentem, és pihentem egy jó nagyot, meg teáztam, meg mézeztem, meg ilyesmi, és ma már, úgy érzem, megmaradok. Kép A bordaközi fájdalom viszont maradt. Nem tudom, mi lehet. Epe nem, mert a bal oldalon fáj, és csak mozgásra. Emiatt baba lába sem nyerő. Meg szerintem nem is ér még odáig a kis tappancsa. Marad a levegő ( mennyi ideig marad ez benn?!!!!), vagy izomláz. Kállay Ildikó kaziján van az a gumiszalagos gyakorlat. Na az gyanús. Mindegy, majd elmúlik! Kép

szép napot mindenkinek, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Koszi a gratulaciokat!

Csilla!
Ugyes vagy nagyon! Orulok, hogy igy megy a ket nyelv. Nalunk Emma nehany szot hasznal mar magyarul, de mindket nyelven jol ert.

Kakukk
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Még egybenKép Az előbb jó kis fájásom voltKép Na kiváncsi vahgyok a mai ctg-reKép Írok, ha megjöttem, 10,30-ra megyünk.

Apa most jött haza, úgyhogy nekiállok a konyhának.

Shine: Küld el a mobilszámod mailen, és akkor megpróbálok írni, ha megvan AnnaKép

Menek menekKép

Pusz: Kata
LadányiKata
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?