Új privát üzeneted érkezett!

Sétáltunk délelőtt egy jót, végre nem esett!
Olyan nehezen tudtam elaltatni Mátét,de végre sikerült.Kicsit összekapom a lakást.Mindjárt hazajön Apa én meg készülök az estére! :wink:
Vettem magamnak tegnap meg ma öszesen 3 jó kis felsőt.

Kép
melike

Ja!És 2 jó kép: Kép Ezt még nem kéne... Kép Ki szereti jobban a banánt?

Kép
melike

Melike!!! :shock: :shock: :shock: :shock: naggggggyon jó képek!!!!!!
bszilvi25

Melike!!! Nagyon jo bulizást neked!!
Nagyon nem berugni! :wink: :wink: :wink:

Kata&Milán

oszman777

Jah és neked akartam még irni Melike hogy én hogy jártam. Nagyon jot nevettem a nőgyogyász sztorin.

Én meg ugy jártam hogy elmentem Milánnak 1 raklap :wink: :lol: kajcsit venni. Állok a kasszánál tele kosár béby étellel,és mögöttem a sor kigyózik. Fizetnék a kártyámmal,és nem tudom a pinkodom. :shock: :shock: Na ez milyen???
Nagyon komoly volt, És akár hiszitek,akár nem,de fel kellett hivjam a párom hogy mi a pin kod. HUUUUU Olyan égő volt,mögöttem ezren. ÁHHHH De égtem.

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:25-kor.
pironya

Pironya: akkor érezzétek még jól magatokat!!!!

Kata: nem lehetett semmi........
bszilvi25

Merci most így alszik..... (nem aludt az oldalán vagy 4 hónapja!!!!!!!)
Kép

Ha a mamához megyünk (és ma ilyen nap volt) akkor nem alszik délben 1,5 órát ahogy szokott. Ezt most alussza.......
Ha felkel megfürdetem, és kiváncsi leszek, hogy vakargatja-e majd a hasát. majd megírom....
bszilvi25

Sziasztok!

Katicának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nagyon jó képeket tettetek fel: Szilvi, Csiri-Andi, Melike, Anna!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Segítsetek kaja ügyben. Én az alábbi kajákat adom már neki:
krumpli
répa
cékla
brokkoli
cukkini
alma
sütőtök
banán

hogy lehet ezeket párosítani?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

és én folytatom ha nem baj :oops: :oops: 8)

eleinte sírt egy kicsit, de megtetszett neki! (ma fürödtünk először így) :wink: :wink: :wink: :wink:
Kép Kép Kép Kép
bszilvi25

naggyon jó Szilvi!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nos én mentem aludni! Jó éjszakát!

Holnap megyünk az iker babás ismerőseinkhez, akik most voltak 1 évesek, úgyhogy nem leszek. Majd jelentkezem!

Pusza

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Andóca!

én amit adtam, azok:
krumpli-alma
alma-banán
alma-sütőtök
krumpli-sütőtök
alma-banán-krumpli

de tuti, hogy a többit is lehet valahogy párosítani....... (azt a többiek megírják majd Neked! :wink: )
bszilvi25

Halihó!

Úgy látom ma csak egy "legény" van talpon.És az inkább leány,Szilvi.Sehol senki????

Hát Kata,nem gyenge sztori a tiéd sem! :D

Megvolt a buli.Először is Máté egyáltalán nem akart elaludni!Fél 9re ígértem,hogy megyek és akkor még Mátét altattam,9re értem oda,Máté pedig csak az Apukája mellett a nagyágyon volt hajlandó aludni.Aztán Apa írt fél 10 körül,hogy betette a kiságyba és alszik.Lazítsak,nem lesz semmi baj.(Olyan cuki volt!)
A barátnőmnek,akinek a szülinapját ünnepeltük 3 hónapos a kislánya.Ő szintén nem akart aludni amíg ott voltunk.10kor eljöttünk és átmentünk egy másik csajhoz.oOnan éjfél után mentünk a buliba.
Háááát,én annyira vártam és sokkal jobban éreztem magam a lakásba,ahol ettünk-ittunk,mint a discoba!Nem jó volt a zene,füst és tömeg.Én,aki minden hétvégén ugyanilyen discokba jártam fiatal koromba,meg voltam lepődve magamon.
Ennyi.Kinőttem a bulizásból. :cry: :shock:

Kép
melike

Melike: ne szomorkodj! Nem csak Te ! Kicsit én is sajnálom, de ez így van rendjén! (nálam)
bszilvi25

Igen Szilvi,valószínűleg.
Azt nemis írtam,hogy Merci még mindig gyönyörű.És imádom mikor Máté így oldalt alszik.Olyan cukik.

Kép
melike

Köszi!
Ma megpróbáltam volna odaállítani a kiságyhoz, mint a Te képeden Máté, de ez nekünk még NAGYON NEM MEGY!!! Nem baj. Majd annak is eljön az ideje. Viszont extra nyűgi most du. Semmi nem jó, és már vörös a feje a sok sírástól......
Ezt az oldalt fekvést tegnap találta ki magának, de ma is csak úgy láttam aludni!
Kép
tényleg imádni való!!!
bszilvi25

Boldog karácsonyt kívánok Nektek! Az elsőt hármasban/négyesben/ötösben :wink:

Kép Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nagyon édi képeket tettetek fel!

Karácsonyi menükre én is kíváncsi lennék!

Bogi: Apának is és nekem is van enyhe szemtengelyferdülésünk, ráadásul nekem elég erős szemüvegem van, így én kértem beutalót a gyermekszemészetre. Kicsit bandzsít sztem Bence, mások is említették, szóval nem csak beképzelem.... Januárra már van időpontunk. Nyugodtan kérj a dokitól beutalót, ha nem is talál semmit ;)

Vikianyuja: Mennyi barack jön ki ennyi tésztából?
Nekem kellene vagy 30db, ahhoz ez elég vagy inkább másfél-2x ennyit csináljak?

Én nem főzök karácsonykor, mert mi megyünk vendégségbe. A sütiket bevállaltam, a menü többi része nem az én dolgom. Az tuti, hogy lesz halászlé, meg lesz még vmi főétel (pláne, hogy én nem eszem halászlevet)...

A babapiskótát nem akarom egyenlőre a kezébe adni, ezért vettem meg a Manner féle teljeskiőrlésűt (meg, hogy szokja az ízét, nem akarom "elrontani" a gyereket, hogy csak a fehér lisztből készült dolgokat egye meg). Persze most nincs terítéken neki gyümi, meg főzelék sem. Jön a foga, ezért nem eszik, már haladunk, mert tegnap már 3x evett tápit és mostanában nagy szó volt nála...

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Pironya: Boldog Féléves Szülinapot Csonginak!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Nagy melóba vagyok.Rájöttem,hogy mindjárt karácsony! :shock: :oops: :lol:

Azért itt leszek néha.

Kép
melike

Sziasztok!

Piri: Boldog Féléves Szülinapot Kívánok Csonginak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hol vagytok???Mindenkinek ezer a dolga,mi????
Áthúztam az ágyneműt és ki is mostam,kaját csináltam és összepakoltam.
Máté alszik.Elmegyünk du. a városba,mert még vennem kell pár dolgot karira.
Végiggondoltam a menüt.Valaki írta,hogy nem nagyon főz,mert ők mennek.Hát nálunk is így lesz és tuti,hogy mindkét szülő küldd majd kaját.
Na,de azért akarok egy kacsát venni és valahogyan megsütni meg a csirkemellet csinálnám meg tejföllel,sajttal a sütőben.
Meg persze valami sütit.
Ja!anyós 24.én akar jönni hozzánk! :shock: Mondtam Apának óvatosan sugallja,hogy az NEM az a nap,amikor vendégeskedünk. :lol:

Kép
melike

Melike: én vagyok........
Apa dolgozik, Merci ma is nyűgi. ma kivasaltam az összes ruháját ami érintkezhet a bőrével..... most ebédeltem, és letanyáztam.
Merci alszik.
szóval érted! kicsit össze-vissza írtam de írtam.
Mi is sok kaját kapunk a mamától, meg az öreg (Laci apja) ad halászlevet (én nem szeretem), de majd főzni is fogunk. Ehhez én csak holnap vásárolok.
bszilvi25

Baszus!Esik az eső!
Még várok egy kicsit és elindulunk,ha nem áll el akkor is.

Kép
melike

Szilvi neked és a többieknek:Apa dolgozik a két ünnep között?
Nekem nem!Olyan jó lesz.

Kép
melike

Nálunk dolgozik Apa! :(
bszilvi25

sziasztok!

Nálunk Apa már péntek óta itthon van és csak 5-én megy dolgozni!!! Hipp-hipp-hurrá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog, Békés és Áldott Karácsonyi Ünnepeket! És fantasztikus első ünnepet a babákkal! ;)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!
Andi+Peti
csipisz

Kitaláltam minden kaját!
Csak legyen rá időm. :lol:
Narancsos kacsa,sajtos-tejfölös csirkemell, meggyes süti,kekszes-almás süti. :lol:

Kép
melike

Csonginak én is nagyon boldog feledik szülinapot kívánok!!!

Apa nálunk is itthon lesz 5.-éig, ha nem hívja egy elvetemült munkamániás ügyfél, hogy rossz a gépe :)
Ajánlom, hogy ne legyen :lol:

Pussz

Kép

Kép
bettica

LÁNYOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki irta hogy a tescoba vett kicsomagolt fagyasztott,sóskát, e nem egybe fagyasztotat, Ki Volt az???????
És milyet keressek?????Mi a neve??????????
Milán mögöttem mászni tanul,ooooh de édes!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Kata: asszem Brigi volt!

én itt olvastam, a babaneten nem keresgélem! :oops:
http://marcimenu.freeblog.hu/categories/Spenot/
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:25-kor.
pironya

Csirivel készítettünk Nektek egy kis meglepit. Mindketten jó jézuskázást kívánunk Nektek és az egész családnak!

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Jelentem Mercim beteg! :( :( :(
Éjjel 3* sírt fel.......
orrszívás katasztrófális volt, de most reggel már nem sírt miatta :)
(valahogy éreztem ,hogy elkapjuk Apától)
Mindjárt megyünk is a dokihoz!

Sziasztok
bszilvi25

Sziasztok!

Piri: UTÓLAG SZERETNÉK ÉN IS CSONGINAK NGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!!!!!!

Szilvi: sajnálom, hogy Merci elkapta apától, de tudod, a lányok milliószór szívósabb teremtmények, mint a pasik valaha lesznek :wink: :wink: Nem beszélve arról, hogy Mercinek a legjobb gyógyszere van :lol: :lol: (tejci) nyugi, hamar túllesztek rajta :wink:

Tegnap sütöttem két tepsi mézes-gírízest, 1 tepsi zserbót. Ma folytatom..... 1 tepsi zserbó 2 adag méteres kalács, 2 tepsi sajtospogi....... és talén még beiglik is (4 rúd)
Mielőtt haspóknak néznétek, a nővéreméknek is én sütök :wink:

Ezért most megragadom az alkalmat és...............

NAGYON BOLDOG BÉKÉS MEGHITT ÖRÖMTELI KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDNYÁJUNKNAK ÉS SZERETTEITEKNEK!!!

Bár az én és szerintem beszélhetek mindnyájunk nevében, szóval a mi Jézuskánk az idén egy félévvel hamarabb érkezett a vártnál, de úgy gondolom, ezt senki nem vette zokon :wink: :wink: Ezúton is szeretném megköszönni Jézuskának a gyönyörű ajándékot :D :D
bluebox

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk

Kép

Kép
Kép
schopin

Én is mindenkinek nagyon boldog,békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
Ahogy Márti is írta,a gyermekáldás a legcsodálatosabb dolog a világon!Köszönjük,hogy nekünk sikerült!

Kép
melike

Remélem azért a két ünnep között,de legkésőbb jövőre,ott folytatjuk,ahol abbahagytuk a topicot!

Kép
melike

Sziasztok!

Én csak holnap kívánok ünnepeket! 8)

Megjártuk a dokit!
kicsit megfázott, torka piros :( kaptunk orrcseppet és c-vitamint.

Brigi: 6 hós adatok
7150 gr és 70 centi!

(majd leesett az állam!!! - alig hízott 22 dekát!)
bszilvi25

Sziasztok!

Melike kb 30 db barack jön ki belőle, azaz 60 db fél. Attól függ mekkorákra gyurmázod Őket! Az enyém kész! Sütöttem diócskát, barackot, bejglit, és raffaellos muffint. :lol:
Holnap már csak a főzés van hátra!

Szilvi Mercikének sok gyógypuszi, gyógyuljon meg mihamarabb! Meg persze minden kisbeteg! Nálunk is Levi csak 16 dkg hízott, Én is meglepődtem, de most már nem fognak havi 1 kg hízni! Egy éves korára kell hogy meg háromszorozza a születési súlyát úgyhogy Levinek már csak 1 kg-t kell hízni fél év alatt! :lol:

Nálunk Viki és Én is meggyógyultunk, Levim még picit szöttyös! :)

Brigi és Csiri nagyon köszönjük a meglepit, aranyosak vagytok! :lol:

Én is benézek még holnap! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Zéti baby!!! Boldog névnapot kívánunk Neked!!!

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!

Elöször is Hékás,és Csiri!!!!!!
Köszi a meglepit nagyon jo lett,és ügyesek vagytok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

BETEGEKNEK MEG, Kép

Kata&Milán

oszman777

Ugy látom a topikba még mindig Milán a GÓLIÁT

Kata&Milán

oszman777

Brigi
Köszönjük szépen! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: