Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálok!!!!!!!!!!! Kép És akkor mikora is várod?De jó úgy örülök.Párod mit szólt?????Nagyon vigyázz magatokra!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nócika, várjuk vissza a(z új) vonalzódat!

Ibici??????????????

Jaj és a legfontosabb: Edoci, GRATULÁLOK REGINÁHOZ!!!!

Gabi, annyira jó, hogy már túl vagy a 12 héten! Most már tuti minden rendben lesz!!

Magika, hogy vagy? Jobban boldogulsz? Tudtok pihenni, együtt lenni az ünnepek alatt?

(gyorsan mindent egyszusszra, amilyen gyakran jövök... :roll: :oops: )

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok

Edoci

Gyönyörűűű Regina! Jól telnek a napok?

Nócika
Szívből gratulálok. Boldogságos várandósságot kívánok. :wink:

Nálunk helyzet...készülünk a karácsonyra,bár semmi ünnepi hangulatom nincs. Pár dolog még hiányzik,foggalmam sincs mikor fogom beszerezni... :roll: Hétfőn ráadásul Hédit vinnem kell neurológiára, EEG-re... :( Most volt tanácsadás, 8kg az én majdnem 1 évesem . 8)
Vendég

Sziasztok!

Nócika!

Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Lego!

Miért kell vinni Hédit EEg-re, meg neurológiára? (amúgy Eszti is 7680 g, így 10,5 hósan :wink: )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szaisztok

NÓCIKA HATALMAS GRATULA NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látod látod? Én tudtam, sejtettem:) Mondtam hogy most sikerülni fog. Akkor most mikorra is leszel kiírva? Igazi karácsonyi ajándék lett ez nektek, annyira örülök. Dokihoz mikor mész?

Nálunk minden rendben.

Ibici elég sok pötty volt Rékán, de már szárad le neki, és már olyan is van amiről leesett a seb. Neked is nagyon drukkolok hátha még is sikerült ez a hónap.

Nekem a hét minden napján fájt a fejem. A tegnapi elég húzós volt mert délelőtt főztem, utána mentünk Norbi karácsonyára a suliba, onnan pedig a dédi mamához, ,mert ő meg otthonban van, meglátogattuk, vittünk neki egy pici fát, és feldíszítettük, annyira örült neki.

Hétfőn megyünk uh-ra meg vérvételre, már annyira várom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókivánságokat! Mikorra leszek kiírva azt nem tudom, mert november 19.-én volt utoljára pirim és elvileg most ami volt kedden akkor kellett volna nem megjönnie! Szal én ahogy számolom agusztus de az uj vonalzim azt írta ki, hogy akkor most 8 hetes kismami vagyok, de ez nem igaz! Hétfön mondta a doki, hogy hívjam vissza, mert akkor tuddja meg hogy szombaton vagy következő hétfön fog csak rendelni meg most még az uhu sem mutatja ki hiába van pozi tesztem!
Ugyhogy most még tülkön ülök!

Lenne viszont egy kérdésem! Ha elmentem dokihoz és azt mondja igen babo van meg minden akkor mik lesznek az első teendők a labor után?? Milyen sorrendben fognak pörögni az események??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!Elöször kapsz egy papirt a dokitól,hogy terhes vagy azzal mész a védönöhöz.Mondjuk Ő majd mindent elmond de 12hetesen Uh+vérvétel(Domw szürés)16hetesen AFP,18-20hetesen genetika Uh,32hetesen vérvétel.Ha jól emlékszem kb ennyi még van egy +vérvétel ha Negatív vagy de azt nem tom mikor mert én pozitiv vagyok.Párod mit szólt?Mennyi idős ciklusaid voltak?Igaza van a dokidnak ilyenkor még nem sok minden látszik de ha vársz egy kicsit már szív dobogást is láthatsz hallhatsz :lol: :lol: :lol:

Lego!Miért kell vined Hédit?Tényleg nemsokára szülinap :lol:

Gabi!Terheségtől lehet a fej fájás?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia

Nócika ha nov 19-én volt meg utoljára akkor most 4 hetes 3 napos vagy és augusztus 26-ra leszel kiírva. A nagyonbaba oldalán ez jön ki. A szülésvárható idejét meg a babaneten számoltam ki.

Ha megállapítja adoki a babát, akkor elvileg még minidg nem küld sehova hanem meg kell várni amig lesz szívhang, akkor ad beutalót vérvételre, belgyógyászatra, ott vérnyomás mérés, ekg lesz. Fogászatra. És a védőnőhöz egy igazolást. Nekem mondjuk a labor papírokat és a belgyógyászati beutalót odaadta akkor amikor megállapította a terhességet. Ha kb 6 hetes mész akkor lehet hogy már szívhang is lesz. Minidg az utsó menszi elsőnapjától kell számítani.

Kép

gabi1

kata igen, nekem sajnos Rékával is ez volt, de van egy olyan gyanum hogy a héten kellett fokozatosan lecsökkentenem az utrogestán kúpot (pogeszteron pótló) és nagyjából azzal egyidőben kezdett el fájni a fejem is. Lehet amiatt volt.

Kép

gabi1

Köszi csajok az infokat!

Kata! Apácska szinte csak mosolygott! Szerintem igazán még fel sem fogta! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy nem tudom mért, meg hogy normális e a dolog, de nekem folyamatosan szurkál a bal oldalam! Ugye ez nem jelent bajt???

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika nyugi ezek normális tünetek, még az is menszi szerűen fáj a hasad, esetleg vegyél magne b6-ot azok ellazítják a méh izmait és könnyebben tud tágulni, illetve a hormonok is okoznak ilyeneket.

Kép

gabi1

nócika
tudtam-tudtam-tudtam
nekem is folyamatosan szurkált a jobb oldalon
és kiderült az a petefészek érlelte a terhességez és én dorkával nov24 mencsiztem anno utoljára
szóval pont 1 év lesz a manók között
hurrá-hurrá-hurrá

legó
nekem réka 1évesen 8 kiló 10 deka volt és nem aggódott senki rajta

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nócika
Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

edoci

Betti és Edoci! Köszönöm nektek is a sok biztató szót! Nagyon jól esett mindig és most is jól esik az eggyütt érzésetek!

Köszönöm mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Milyen érdekes itt Kecson elfogadták,hogy pl:26hetesen a háziorvos csinálta a EKG-t meg ilyenek és a vérvételt is a kórházi beutalóval csinálták meg :roll:

Nócika!Agusztus nagyon jó hónap én is akkor születtem Kép Az én párom akkor fogta fel igazán mikor Zsófit meglátuk a monitoron mindöszesen 4mm petzsák volt de akkor esett le Neki,hogy ez tényleg komoly :lol: Családnak mikor lesz beavatva?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

MIRE JÖN ITT AZ EMBER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NÓCIKA!
HATALMAS GRATULA!!HURRÁ-HURRÁ!!GYÖNYÖRŰ KARÁCSONYBAN VAN RÉSZED :lol: :lol: :lol: Már nagyon megérdemled sokat váratott magára a kis drága,de itt van :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos én barnázom továbbra is,mencsis érzésem van :cry: :cry: :cry: Én ezt már nem bírom :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

Nocika!
Nahat, hogy en mire jovok! Oriasi gratula!
Annyira vartalak reggel, de el kelett mennem es csak most van idom ide ulni.
Nagyon orulok neked.

Ibici!
Nem letorni. Neked is mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Osszedrukkolunk neked egy babat. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Ezt csak ugy nektek!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Na mi van csajok!

Lefagyasztottam a topicot a kepeimmel???

Magi
Vendég

Sziasztok! Tudom, már kérdeztem, hogy normális dolog e a hasfájásom, de ez meddig tart vajon?? Holnap feltétlen veszek magne b6-ot! Csak ez olyan nem jó igy! Ettől az egytől parázok, hogy végre itt és mégis az élet el vegye tőlem! Na ezt nem akarom és nem is engedem! És az is normális, hogy már ennyire az elején van hányingerem?? Mert nem emlékeszem, hogy valaki is ezt írta volna, hogy már ennyire az elején van inger! Rókakoma még nem volt, de ezt az akadályt könnyen veszem! Ez komolyan még tetszik is!

Magika! Köszönöm szépen neked is!
Gyönyörü a kis család a képeken!

Ibici! ne keseredj el! én továbbra is és biztos a többiek is nagyon szoritanak neked! Szal most lehet piri aztán jön a kis pocaklakó! :wink: :wink: :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Nem parazni! Az nem jo. Vonza a bajt. Tessek optimistanak lenni.
Hanyingerrol annyit, hogy nekem az elejetol a vegeig volt. Meg szules kozben is hanytam. :shock:
Hasszurkalas egy ideig lesz, mert no a mehed es nyulnak a szalagok. Most meg erzed es kellemetlen. Kesobb mar nem fogod erezni, mert mas kellemetlen dolog lesz benne.
Talan ezert is hivjak terhessegnek.
De ez csak toled fugg, hogy terhes lesz e szamodra, vagy oriasi boldogsag es orom.

Nem parazni es nem pesszimistanak lenni.

CSak szepen boldogan elvezd a terhesseget, elvegre nem sokszor adatik meg az eletben.

Magi
Vendég

magi%

neked még lesz :D :D :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Nócika!!! Tényleg ne legyél pesszimista!!!! Nem szabad aggódni! PErsze egy minimális félsz legyen,de ennyi! Örülj,élvezd a napokat,heteket. NAgyon nagyon gyorsan elmúlik ez a pár hónap... :roll: :wink:

Viki,Kata
Kivizsgálásra megyünk. Többször észrevettem,hogy alváskor megfeszül a teste és elkezd remegni...ez több mp-ig eltart... Drukkoljatok,hogy semmi komoly ne legyen... :roll: :roll: :cry:

Holnap jövök majd,ha időm engedi.

Ágival úgyis beszélünk,ha valami folytán nem tudok írni,majd Ő megteszi. 8)

Szép estét
Viki
Vendég

Sziasztok!
Magi!
Jók a képek,szép család vagytok.Jól megosztva :lol: :lol: A lányzó apja lánya a kisfiad pedig kiköpött másod :lol: :lol:

Nóci!
Nem idegeskedni!Én is csak ezt tudom mondani.Olyan sokat vártál erre a babára,hát légy nagyon-nagyon boldog :wink: :wink:

Betti,Kata,hogy vagytok?

Lego!
Drukk a kivizsgáláshoz!!Reméljük nincs baj.

Sajnos nekem ma 1 nap késéssel reggelre megjött piri :cry: :cry: :cry: nem bírom :cry: :cry: hívom ma a dokit és majd mondja,hogy mikor menjek tüsző nézőbe.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Ibici nagyon sajnálom hogy megint jelentkezett az a fránya piri.

Nócika ne parázz mert az nem tesz jót, én már csak tudom hogy az első pár hetet végig paráztam és baromira rossz volt. Nem lesz semmi gond. És tényleg normális hogy fájdogál a pocakod. Nől a méhed, nyúlnak a szalagok, és a hormonok is okozzák. Tényleg vegyél magne b6-ot és meglátod segíteni fog. Én először 2x2-t most már 3x2 szedek.

Nekem meg volt ma az uh. Hát a szokásos futószalag volt, mert a kórházba kellett menni uh-ra. De minden rendben van és az a lényeg. CRL 61 mm, és a tarkóredő 1,2 mm.
DOkimhoz január 5-én megyek.

Magika nagyon édesek a gyerekek, tök jók a képek.

Lego drukkolok hogy ne legyen semmi komoly

Kép

gabi1

Hoztam egy mai pocakfotót

Kép

Kép

gabi1

Ibica!Annyira sajnálom de majd 2009 a te vagy is a Ti évetek lesz!!!!Végül is nem szedtél gyógyszert?Viki,hogy van?mit kap majd?

Gabi!Gratulálok az Uh eredményhez!!!Csini poci!!

Nócika!Ne parázz!!!Minden rendben lesz és nyár végén lesze egy gyönyörő kisbabád!!!!!

Jaj Csajok most megint látva a poci képeket nekem nagyon hiányzik még a végén kedvet kapok megint pedig még csak 3hónapja szültem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Micsoda hírekre jövök!

Nócika!
Nagy gratula!!!!!!!

Gabi!
Szép a pocakod!!!

Mi jól vagyunk, itthon vagyunk. Ma érkeztek nővéremék Németországból,. Tegnap másik nővéremék voltak itthon a Lauránál 2 héttel fiatalabb babával.

Nekem sajna folyamatosan fogászatra kell járnom, mert nálunk terhesen nem szabadott.....és most "rendbe kell tetetni" az egész szájamat. Pénteken kihúzták a lukas bölcsességfogam, ma is húztak egy törötet, még 2-őt tömni kell, és kettőt porcelánból pótolni! :?

d.dodó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Nócika-Kismami! Nekem is nagyon korán volt hányingerem, ez állítólag jó, mert valószínűleg magas a hormonszinted!
A pociszurkálás is normális, mert feszülnek a méhszalagok, ez akár egész komolyan is tud fájni.

Az is normális, hogy parázol (többiek, melyikőnk nem parázott??????????) Csak elszúrja, vagyis inkább beárnyékolja a kismamiság örömét. Gondolj arra, ha veletek marad, akkor tök feleslegesen parázod szét magad. Ha meg visszaköltözne az angyalkákhoz (amit ugyebár tutira nem fog, hiszen alig várta már, hogy jöhessen Hozzátok), akkor meg megint tiszta feleslegesen agyaltál. Bár- gondolom, a többiek is megerősítik, ilyenkor a legpocsékabb még, nincs nagy pocid, amit simogathatnál, nem rugdossa a ded, de még kismamakönyvet sem állítanak ki, amit lapozgthatnál... mindenki azt mondja, majd ha már ez lesz, meg az lesz. Pedig a pocimanó már ott figyel, szóval jobb, ha viszonzod neki, azzal, hogy nem a feszkót érzi benned. Nyálazgasd a netet, keresgéljél tapétát a gyerekszobába, lapozgasd az utóneveket, és aludd ki magad, mert ez a kélyes öröm nem sokáig marad! Nyár végén sírva fogod mondani, hogy igazam volt, és annnnnnyiraszeretnélmárháromórátvégigaludniiiii!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Egy szó, mint 100, lazulj le, dőlj hátra, kapcsold be a biztonsági öveket, mert elkezdődött az utazás! :wink: :wink: :wink:

Ibici, ebben topikban még senki se maradt baba nélkül!! :wink: :wink: Neked már ott a nagylányod, meddő tuti nem vagy. Szóval csak türelem..... (pont én mondom :shock: ?..... :roll: :roll: )

Kép
Kép

mpatr

Dodó, Magika, nagyon jók a képek!!!!!!

Gabi :shock: :shock: baszki neked nagyon nagy pocid van! :shock: :shock: :D :D :D :D de olyan szééééééééép!!! :D :D :D :D ki lakik benne szerinted? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Köszi lányok.

mpatr hát egy ideje úgy érzem hogy kislány lakik odabent, majd meglátjuk. de már nagyon kiváncsi vagyok.
Nevek is vannak már. Dominika Eszter, és Ádám Viktor.

Dodó csuda szépek a gyerekek. FOgászat? Utálom, és együtt érzek veled.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Dodo!
Nagyon jok a kepek!
Nagyon nagyok vagytok mar. :lol: :lol: :lol: :lol:
Udv. ujra itthon. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Szep poci! Nekem is gyorsan nott az elejen, de aztan a vegen meg megallt es nem nott. Azt mondta az orvos, hogy azert mert emlekszik a szervezetem es jol tud noni a mehem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok!
En imadom a fogdokim!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ezt nem tudtam kihagyni)

Magi
Vendég

Sziasztok!

Dodó!Nagyon jók a képek!Nagyon hasonlít rád Lizy!!!Sajnálom a fogaidat :cry: ott kont nem szabad terheség alatt menni és ha baj van?

Magika!Ez nem ér ám :lol: :lol: :wink:

Mpatr!Jó mi is paráztunk de mi pont azt javasoljuk,hogy ne gondoljon roszra.

Tudjátok min gondolkodtam itt szinte mindenkinek ez lesz az első 3-as,4-es karácsonya :lol: :lol: Jövöre pedig beszál a sorba Ibica és Zsuzsi is gyönyörü kisfiúkkal :wink: A pocisokat is bele vettem mert azok a babák már itt vannak :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

képek:
Kép
Kép
Kép

Még jövök,csak dolog van! :lol: Odaég a mézeskalács! :shock:

edoci

Kép
Vendég

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

cSAJOK

BÉKÉS BOLDOG SZERETETTELJES KARÁCSONYT NEKTEK ÉS SZERETTEITEKNEK!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek.

Viki Neked pedig utólag boldog névnapot.
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!

Mindenkinek köszönöm a biztato szavakat!

Mpatr! Neked külön köszönök mindent! Nem tudom miért, de mire végig olvastam mindazt amit írtál csak azt éreztem, hogy könnycsepp foloyik végig az arcomon! nem tudom elégszer megköszönni neked mindazt amit leírtál! Olyan nagyon szíven ütött! Olyan jó volt ezt mind végig olvasni! Köszönöm!

Lenne megint egy kérdésem! Ha nem bánjátok! Szerintetek 5 hetesen és 5naposan kimutatja már az uhu?? Mert hétfön megyek dokihoz! Ha nem csinál uhu-t akkor azt kézzel érzei?? Mert a magán dokim csak január 7-re adott időpontot! Mit csináljak???
Még egyszer elöre is köszi!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Én csak jan 7 én mennék nem túl jó hogy matatnak így az első időkben

legó!
nem írtad mi van hédikével?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Na kinek milyen volt a tegnap este?

Magi
Vendég

Sziasztok

Nócika 5+5 naposan kimutatja már az uh, de ha most hétfőn nem lesz uh akkor én is inkább csak 7-én mennék, akkor viszont már valószínű a szivecskéje is dobogni fog, még ha nem is hallod még látni már szerintem lehet. Nekem is 6+2-nél már dobogott.

Nálunk nagyon jól telt a tegnapi nap, a gyerekek örültek minden ajándéknak, egész délelőtt főztem, baromira elfáradtam. Viszont annyi kaja megmaradt hogy még holnap sem kell főznöm. Majd csak szombaton.
Ma anyósoméknál voltunk, utána pedig elmentünk dédi mamához (párom nagymamája) beadták apósomék otthonba, hát szegénykém ott sírt amig bent voltunk hogy nem is volt nála bent senki rajtunk kívül. Annyira sajnáltam őt, hogy megbeszéltük Attilával hogy holnap elhozza hozzánk, hát ha egy kicsit megnyugszik. Különben ez az amit én soha az életben nem csinálnék a saját anyámmal. Na mindegy is inkább hagyjuk.

Majd teszek fel képeket is, csak most már nagyon késő van.

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép

Kép

gabi1

Gabi jesszusom ennyi ajándékot :shock: :shock: :shock:

nagyon szépek a gyerekeid.

velünk.
Izának ma megint volt egy görcse így a mai napunk bent töltődőtt a bókayba. de mivel nem volt számomra hely hazahoztam és majd hétfőn megyek vissza ha nem jön elő neki megint addig mert most már 90% hogy epilepszia és gyógyszert fog kapni rá.

de van egy jó is. Ma egy hónapos a drágám

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Látom nagyon pang a topik.Valahol érthető.
Nálunk is lezajlott a karácsony nagyon szupi volt sok mindent kaptunk.Vikikém nagyon örült mindennek,kivéve a hercegnőruha készítőnek ami kivetítős kreatív játék(15.000ft-ért)csomagolás után közölte,hogy a jézuskától ő nem is ezt kérte,köszi gyerekem gondoltam magamba.Pedig ezt kérte,de legalább 3 hónapja,na mindegy. +találd ki extra társast,3 mesekönyv az egyik puzle-s.Nagyon ötletes.High scool musicel-es poló,tréning.Pulcsi,ablakmatricákat gyártható kreatív játék.Talán ennyi,de lehet kihagytam még valamit.
Sajnos a pozitív teszt elmaradt a fa alá,de annál inkább érdekes mencsim volt 2 napig tartott holnap hívom a dokit mikor menjek tüsző nézőbe,nem lenne rossz,ha látna ott még valamit.
Majd vissza olvasok és jövök még ma.

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?