Új privát üzeneted érkezett!

Köszi-köszi csajszik édesek vagytok!
Kedd óta tesztelek....még nincs olyan régóta tudomásom róla....apa is csak tegnap óta tud róla és Nati ma tudta csak meg!
Nem akartam titkolni...de ha hétfőn többet tudok,bátrabb leszek :lol: !
Szóval teljesen tiszta bébi....orvos nem látott vagy fél éve...azt hiszem...Arnold vizsgált utoljára...és csak kedden azért teszteltem,mert kolléganőmmel egyszerre mensiztünk egymás után 3x.....és most hétfőn mondta,hogy már Neki meg kell lassan,hogy jöjjön....erre mondom,van 3tesztem,reggel csinálok ...2-öt csináltam,mert....hogy tuti rossz....és azóta ma a 6.teszt volt,dokit fel is hívtam,hétfőn megyek Uh-ra ...félek,mert semmi tünetem nincs...nincs jó helyen vagy stb. :? 3nap múlva kiderül....
Csakegy!Itt is írom,gyönyörű gyermekeid vannak!!!-és nyuszink lesz,nem csin!
Zazzy!Én is homályosan látok mostanában...de lehet,megoldódott,hogy mi okozza.... :wink:
Kincsem!Ölellek!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!

Gratula!!!

Gyere majd a hírekkel!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

KANDI!
Már annyira vártam, hogy végre Neked is azt írhassuk, hogy óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ott a baba, nem vitás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ééééééééés már úgy pletykálkodtam volna :oops: nagyon nehéz volt visszatartani ... :oops: hát ezt egy férj előtt titkolni, nem semmi!Uram is nagyon örül,gratulálunk!
Szia, kedves csoda-baba!!!!!!!!!!!

(Nati mit szólt?)
Vendég

Sziasztok!

Andikám, itt is nagyon-nagyon gratulálok Neked!!!!!
Minden rendben lesz, jó helyen van és Téged akar anyukájának!!!!!!!
Kép
Annyira örülök Neked!

És Huncihoz hasonlóan nekem is nagyon nehezemre esett magamban tartani :oops:

Kép

Kép
anyoooka

sziasztok:)
megvagyok ám én is:)

kandi!!!!!!!!! hatalmas gratula. és írj mi volt uh-n! kívánom,hogy minden tökéletes legyen, és legyen jó nagy pocakod:)

csakegy, végre látok képet a picurokról!! küldj emilben képeket!!!

hunci, torta jól sikerült. látom tetszett a nagylegénynek. jó kis játékokat kapott. januárban ikeázhatunk megint. karácsony körül utálok menni. tömegnyomor.

rólunk: jól vagyunk, megvagyunk. a 25. hétben vagyok és hatalmas a pocakom.nagyobb, mint zsuzsival volt. zsuzsi tünemény, huncut kiscsaj. de nagyon jó és nyugodt gyerek, néha egy kis hisztivel. de belefér. teszek fel egy képet mindjárt.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Kép fényképezkedés a 2009-es naptárhoz :)

Kép

dimet

KANDI: HATALMAS GRATULA :)))))))))))) Jajj de örülök most nektek :))))) Vigyázz magatokra :))))) (ha nyuszit vesztek akkor ne felejtsétek el a védőoltásokat...)

Dimet: most a hétvégén megpróbálok képeket válogatni (SOS elő kéne hivatni egy zsákkal a nagyszülőknek karácsonyra... csakmég nem tudom, hol vállalnak SOS előhívást...)...

Addig itt van még néhány:) (csak, hogy végre beinduljon itt is az élet... bár a mai nap nagyon bíztatóan hangzik:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Állat ez a szemüveges kép :))))))

Hunci: visszanéztem a fotókat: fú milyen nagy lett :))))
Vendég

Ja.. egyébként ha valakit érdekel és anno nem kapott a köremilemből: Luca bazi nagy baba volt... 37. hétre született (gyerekdoki szerint elszámoltuk a korát) és ennek ellenére 52 centi volt és 3340g. A cukromat végig csekkoltam, a magzatvíz, méhlepény és minden más végig tökéletes volt, a vizeletemben soha nem volt cukor stb. Persze mindez metformin mellett.

Lilla ugye 47 centi volt és 2640g... mellette diétáztam.

Elgondolkoztató.... (valszeg Lilla is nagyobbra lett gyárilag tervezve csak a diéta bekavart)

(Mondjuk Luca szegény meg is szívta, hogy ilyen nagy lett, az elején tök hipotón volt, plusz veszettülk sárga is ami miatt két napig kékfényezték is... a hipotónia valszeg azért lehetett, mert egyszerűen nem fért el a hasamban. Most fogok bejelentkezni Dévény tornára biztos ami biztos alapon, bár a védőnő szerint már nincs gond vagy ha van is az valszeg csak minimális lehet... de ki akar kockáztatni?)

Jaaa... és vannak eladó tesztcsíkjaim dcont personalhoz... de szívesen el is cserélem valami értelmesre:) (pl. meleg 62-es ruha)

Majd megnézem hány dobozzal maradt és meddig állnak el... (egy biztos, hogy van)
Vendég

Sziasztok!
De jó, hogy újra itt vagyunk, már honvágyam volt.

Csakegy!
Akkor végig szedted a metet?Vagy hogy hagytad abba?
Én a 12.héten ki lettem kiáltva GDM-esnek, orvosi utasításra szedtem a metet,majd a 20.héten tök jó lett a terhelés, doktornő szerint elég a diéta, nem kell met, de én nem mertem abbahagyni(és a nőgyógyász azt mondta ő sem kavarna be :wink: )a 24.heti terhelés még jobb lett, gyakorlatilag nem tudok olyat enni, ami felvinné a cukrom :D 2x850-et szedek.Súlyom +7 kiló.
Csak ne tudom, a végén hogy megy ez, szülés előtt hogy kell abbahagyni.

Kép
Kép
zazzy

Gyerkőcök tüneményesek!
Zsuzsi meg haláli! :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Csajok ! :)

Kandikám :):lol:
Még egyszer nagyon nagyon gratulálok és várom a hétfői híreket !

Csakegy, milyen szép kisbabátok van ! Nagyon helyesek együtt a gyerekek !!! Hogy fért el benned Luca és hogy jött ki belőled :shock: :lol:

Czinki, gratulálok kisbabátok születéséhez :)

na, akkor én is mesélek kicsit.
Tűű doki megdícsért, hogy amióta nem szedek metet (február óta) a terheléses inzulinom folyamatosan csökken. Már csak 39 volt a 120 perces :) Lehet az Avandamet lökése kellett a szervezetemnek és már gyógyszer nélkül is fenntartható az állapot.
Arnoldhoz járok ciklusmonitorra, mert ugye az immunkezelés miatt jó lenne mihamarabb teherbe esni.
mniki

CSakegy, édesek a gyerkőcök.

ilyen képek láttán mindig eszembe jut egy kisbaba :oops:

Zazzy, én mivel tervezett volt a csásázr, előtte 2 nappal hagytam abba, de van egy csajszi, simán szült, nem hagyta abba.
Amúgy meg ha nem hagyod abba, sem gond, semmit sem kavar be.Rambóka sem hagyta abba gergő születésénél azt hiszem, fruzsiénál nem tudom.

Mniki, szuper hírek, a "nagy öreg topikosok" közül te jössz és Kandika hírei láttán nem is sokára, biztos vagyok benne!
Vendég

Hogy felpezsdült itt az élet :)

Dimet, eszméletlen, hogy Zsuzsi már ekkora. Bár ha belegondolok, már több, mint fél éve láttam. Akkor még szinte karonülő volt, most meg határozottan áll (és gondolom szalad is).

Csakegy, ezek a szemek mindig elbűvölnek! Apuka készüljön fel a hódóló seregre! ;)

Mniki, most jutott amúgy eszembe, hogy Tűű pont csütörtökön mondta nekem, hogy az avanda hatása akár 3/4 évig is kitart. Szóval biztos, hogy nem tettél vele rosszat, hogy azt is szedted!

Kép
mamint

Sziasztok!!! :)

De jó újra ennyi embert itt látni, örülök nektek :) Nagyon szóhoz sem jutok, mert mint Zazzy írta, én is eléggé labilis vagyok mostanság, majdnem mindenen tudok bőgni :roll:

tyche

Sziasztok!

Dimet végre végre téged is látni!!! :))))))
Zsuzsi naptáros képe szuper!!! (mi is naptárt készittetünk, rtemélem megérkezik)
Pocakodról képet???

Kandika én most nézem nem is gratuláltam mámoros örömömben :oops: Gratulálok!! :)

Mniki bizony Te leszel Kandika zebrapárja :) rég járt erre zegra de most jókor jó helyre érkezett!
Puszi!! Férjed jól van?

Csakegy az alvós kép Luca+Lilla nekem a legtutibb!!
köremilt én nem kaptam :cry:

Tyche hogy érzed magad??
Vendég

Helloka!

Csakegy!

Hozzám sem jutott el a köremil, de pölö engem Luca születéstörije is nagyon érdekelne. Meg mondjuk a névválasztással kapcsolatos "kálváriátok". Erről pont lemaradtunk. Könnyű volt a Luca nevet kiválasztani? :D Tök kis formás babuc. :)

Tyche!

Úúúúgy irigyellek. Komolyan.
Napokig nem tértem magamhoz az élménytől amit Ákos születése jelentett. Azóta is sokszor gondolok rá, olyan jóóó volt.
Méééég szeretnék!!! Nagyon nagyon.

Mniki!

Megy a drukkkk! :) Persze csendben. :D

Dimet!

Poci képet lehet kapni?
Jaj, nagyon szép kiscsaj Zsuzs!
Én most le vagyok asszem maradva, de a Tesóbabáról lehet tudni, hogy milyen nemű lesz? Esetleg név ügyben van már döntés?

Ma anyuméknál lógunk. Őrizzük a kutyákat! és a házat. :D

Monee

monee85

Sziasztok!
Gyors leszek,mert vendégek jönnek .....
Ma is nagyon pozitív vagyok!Köszönöm a sok gratut mindenkinek!
Zsuzsi is édes....szemüveg nem semmi!
Csakegy....eszméletlen Lilla szeme és Luca milyen szép bőrű!
-egy kép....:

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

kandi, ez ám a tesztgyűjtemény :lol:
nem baj, helyes!! csak így tovább mindnekinek!!!!!!! ahogy zsuzsi mondaná: m-ééééééé-g. :)

pocakfotó lesz, ahogy kibékülök azzal,hogy mekkora vagyok :) seggem ismét egyenes arányban nő. kifelé,mint a hasam :lol: :? :shock:

Kép

dimet

ja, moneeee: kislány lesz :)

Kép

dimet

Niki: Szerintem te leszel a következő babás :))))

"Hogy fért el benned Luca és hogy jött ki belőled"

Izé... elférni elég nehezen, ezért is kell majd valszeg gyógytorna...

Kijövetel: hááát :)))))) Maradjunk annyiban, hogy ilyen szülést kívánok mindenkinek:) Reggel 7-kor elkezdett folyni a víz (Luca szétrúgta a burkot), 9-ig tetvészkedtünk mert kórházi csomagom még nem volt, fájások csak úgy mutatóban, bementünk a kórházba, aztán a papírmunka közepén leállítottam a lelkesen gépelő -egyébként seggfej- dokit, hogy jön a gyerek. 9:55-kor ki is bújt. Nem volt se beöntés se gátmetszés (kicsit repedtem de ennyi) plusz a seggfej doki is kiment közben mert teltház volt így "csak" a kórház egyik legjobb szülésznője volt velünk :) ... Hát így bújt ki :)))). Egyébként meg volt fogadott dokim de esélye se lett volna bejönni így még spóroltunk is egy csomót :))) Ja, a nevét a megszületése előtti éjjel!!! találtuk ki... többek szerint csak erre várt :)))))

Ja... Lucának ezért ilyen jó a színe mert sárga :))))))

Metformin: végig szedtem, a szülés napján nem vettem már be... majd egy év múlva folytatom...

Fúúúú Kandi: remélem bekeretezitek majd a teszteket :))) Tök jól néznek ki :))))))
Vendég

Dimet :)))) majd lemászik rólad ha már két gyerek után rohangálsz :))))))
Vendég

Hali

Nagyon dühös vagyok az összes motorost kkiírtanám :evil: :x már zokniban kiszaladtam de elhúztak, nincs semmi eszük úgy bőgetik a motort hogy kilóméterekről hallani hát akkor az ablaknál :x :x :x :x :x :x :x :x

Kandi férjed és Nati reakciói???
tesztek gyönyörűek!!!

Csakegy gyógytorna? nekem is jól szétcsúsztak a csontjaim, akik jöttek látogatni meglepődtek a bicegésemen és hüledeztek,hogy biztos csípőficamom lett..jól beijesztettek de kb 6-8hét után a régi lettem :)
Vendég

Sziasztok!

Jaj de jó, hogy beindult a topik, el sem hiszem! Annyira reménykedtem, h így lesz és a régiek is visszatérnek!

És Kandi!!!!! Ez fantasztikus hír. Ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem lehet képzelni!
GRATULÁLOK NEKED!

Czinkeb! Be-benézegettem miattad a babanetre, vártam a híreket.Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcit Nektek!

Csakegy, Dimet Üdv Újra! Régen hallottunk felőletek.

Csakegy érdekes amit írsz. Diéta ennyit számítana? Dehát a metformin is szénhidrátcsökkentő.
Ami a szülésedet illeti, tényleg gyors volt. Gyorsan eldöntötte Luca baba, h jönni akar.
Nagyon édesek a lánykáid, Lilla, büszke hugi.

Dimet, Zsuzsi hatalmasat nőtt, na meg az a szemüveg!! Tudjátok már, h kislány vagy kisfiú lesz e?

Niki, sokat gondoltam Rád mióta összefutottunk. Nagyon drukkolok Neked.

Rólunk, tegnap, volt az utolsó napom a munkahelyemen ( el sem hiszem, szerintem kell egy kis idő még felfogom, h most egy jó darabig nem dolgozom). Már nagyon utáltam a reggeleket, h fel kell kelni. Nagyon kell ez a hátralévő idő, eddig a férjem vett 3db 56os bodyt, ennyi az összes cucc amit beszereztünk a kis lurkónak. Január közepéig szeretném megvenni a nagy részét, az utolsó hónapban, már nem szeretnék járkálni.
Lányok, Ti olvastatok, vmilyen babás könyvet szülés előtt? Tudtok vmi olyat ajánlani, ami tényleg jó és használható? A suttogóról megoszlanak a vélemények. Érdemes megvenni?

Kellemes készülődést Mindenkinek!
apple

apple, suttogó nem rossz. én igaz szülés után olvasgattam, de a hangulata, a nyugodtsága jó. egy-két hasznos ötlet van benne, pl. napirend kialakítása. de nem egy egetrázó dolog. :)

Kép

dimet

Kincs
Köszi!

Kandikám
Válaszoltam!!!

Lara
Megkésve ugyan, de annál Boldogabb 1. Szülinapot Larának!!!
gtünde

Mérei: gyereklélektan... ez az egyetlen könyv aminek még értelme is van (asszem ezzel Rejo is egyetértett anno:))))
Vendég

én elajándékoztam a Suttogót... már nagyobb volt Lilla amikor elkezdtem olvasni, röhögtem rajta néhányat aztán elajándékoztam... (nem olvastam végig, lehet, hogy a lényeg a végén volt:))))
Vendég

nem, csakegy. nem volt benne sok lényeg :) a végén sem. de első babás anyukának, nem elvakulva, érdemes elolvasni. sokaknak bejött vmiért.

tééényleg, mérey. na, megyünk haza, akkor el is hozom és elolvasom megint. igaz 5ösre vizsgáztam pszichoból, de régen volt :)))))

Kép

dimet

Apple!

Hurrrá, otthon vagy! :D
Szuper lesz, unatkozni biztos nem fogsz. :D

Anya, taníts engem! - már ha a játékról, a gyerek foglalkoztatásáról van szó. A másikban felraktam a tudástárba a linkjét ahonnan ingyé letölthető.

Egyébként meg józan ész kell csak és akkor menni fog. :wink:
Pont most írtam a másikba, hogy parázok kicsit hogy nem foglalkozok eleget/jól Ákossal. Aztán elolvastam a könyvet és azt olvashattam, hogy egy-két dolgot kivéve magunktól rájöttünk a gyerekünk érettségi fokának megfelelő foglalkoztatásra, játékra.

A Gyermeklélektan nekem baromi unalmas volt és túl tudományos. Hamar le is raktam...

Jah és az én tanácsom, rakd kicsi korától hasra naponta többször, hogy szokja meg. Ákos semmi pénzért nem tenné le a fejét a takaróra, inkább megfeszül és szerintem ez tök gáz. Nemtom hogy fog így mászni... mi is megyünk Dévényeshez. :?

Csakegy!

Ez aztán tényleg villám sebesség volt. :D Ügyesek vagytok!
Ilyen esetekben arra gondolok, hogy tiszta szerencse, hogy szültél már egy gyereket és tudtad mi következik és elég a gépelgetésből. :D
A szeptemberi babáknál az egyik bébi véletlenül otthon született szintén a gyorsaság okán. Ott is sztem az volt a szerencséjük, hogy második baba volt és anyuka tudta mit kell csinálni. :)
A Luca név is tök jó. :D Lilla és Luca a két gengszter. :D

Megasztár. Leléptem. :D

Monee

monee85

Sziasztok!
Kincsem! Férjem vigyorgott és csak azt mondta,jó is volna...ne szívassam....majd kérdezgette,hogy lehet.....mondtam...Ő csinálta...talán válaszoljon rá Ő!-de éjfél körül eljutott arra a szintre,hogy átalakította a házat stb. -de Ő mondta,ne éljük bele magunkat,hátha csak átverés stb.
Nati fel s alá járkált és mintha a férjem klónja lenne....vigyorgott,mint a "tejbe tök" fél óra múlva a kocsiban a neveket válogatta és és és még senki előtt nem szólta el magát...este aztán kaptam egy puszit a hasamra és oda súgta,hogy nölj meg hamar...ma megkérdezte,hogy érzem már a picikét?!
:!:
Szóval izgulnak....izgulnak,sajna semmi tünetem nincs,nem nyavalygásképpen írom....de ha lenne,talán kézzel fogható lenne a dolog,na de majd hétfőn okosabb leszek!
Apple!Pihenj sokat,hamarosan nem tudsz majd és Neked is köszi a gratut! :wink:
Csakegy...ma teszteltem 5kor,holnap nem kelek korán,de tesztelek....imádom,hogy hogy hogy ez az Én tesztem!!!-eddig mindig más atom pozitív tesztjét néztem....de napjában elő is veszem többször és megnézem....hibbant vagyok tudom...de tuti lesz még egy pár izgulós reggelem... :wink:
Többieknek is pusza :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Szió

mindenki énekel? én táncolok :)
Katus nagyon jól csinálja.

Kandi jajjjj olyan jó elképzelni az izgalmat boldogságot ami köztetek van!!
Neked is jár saját zebrateszt!! nézegezsd!!!!!!

Zugzebrával Poginak kellene még jelentkeznie! :)

Apple végre otthon! és reméljük itt is leszel többet!
249 hsz majdnem két év alatt siralmas!! :lol: tessék felzárkózni!!!
Könyvet nem vettem! nem is tudok ajánlani!
Nekem nagy segítség volt a tapasztalt topiktársak tanácsa!!!
(anyuéktól nem is kérdeztem semmit :oops: ) bár talán nem is hallgatnék rájuk :oops: :oops:
Neten problémára akkor keresel amikor akarsz és tényleg érezni fogod mi a jó mit hogyan csinálj! (nagyanyáink se olvastak neteztek hónapokat szülés előtt.)
Talán azt tudom írni nekünk a napirend nagyon bejött kiegyensúlyozottabbak vagyunk, bár én egyébként is szeretem a kiszámíthatóságot..
Pocakodról képet!!!!

Hahóóó Zsizsik többiek!!!!!!
Vendég

Kandi!
Most megnéztem, nekem is van 8 tesztem :wink: Akkoriban minden nap gyönyörrel nézegettem őket ahogy gyűltek :D
Nekem sem volt semmi tünetem, nyugi!Max.a legeslegelején 4-5-6hetesen, hogy baromi sűrűn jártam pisilni, de hogy azért-e? :roll:
És utána is, azért mentem el 17 hetesen 4d-re, mert nem bírtam már tovább, hogy ne tudjam, minden oké-e, annyira semmit nem éreztem. :lol: 18 hetes kora óta viszont hiperaktív :lol: védőnő képtelen frekvenciát mérni, csak a suhogásokat halljuk, amikor elúszik a gép elől, de múltkor pl. a nőgyógyásznak is időbe tellett, míg a normális szép szívhangot megtalálta.Nem szereti a zaklatást, nah... :lol:

Kép
Kép
zazzy

most láttam odaát, hogy jönni kell, hírek vannak :D

KANDI DRÁGA, hát hatalmas gratulanciám!!! Nagyon-nagyon kijárt már nektek is az a pozitív teszt ;) A holnapi UH-ról mindenképpen számolj majd be és ezúton kívánok most nektek nagyon boldog karácsonyt! Asszem ez a legszebb ajándék :D

Csakegy: Ilyen gyors szülést :shock: Gyönyörűek a gyerekek!
Izé, ha csak fotó kell, akkor én a DM oldaláról rendeltem. Sajnos most emelték az árakat, 2 hete még 19Ft/db volt 43 kép, ami most 39 darabja :( De csütörtökön du. töltöttem fel és már itt van a kezemben a csomag ;)

Dimet: Úgyszintén! Nagyon nagy kópé az a leányzó :D Hatalmas az a napszemcsis kép :lol:

Apple: Éljen az utsó munkanap! Most már tessék készülni, vásárolgatni a porontynak, mert még a végén úgy mész majd szülni, hogy nincs meg minden :lol: Na jó, talán úgy nem, de hidd el hamar el fog szállni ez a hátralévő pár hét ;)

Ja, doki: Fogzik a drágám... Duzzadt az alsó ínye, jön a fogacska, de doki szerint még ez odébb van... Ha holnap sem eszik rendesen akkor viszont ismét doki, mert kiszáradhat... Kínálom folyamatosan, de hát már szegénynek az agyára megyek sztem, mert furcsán méreget, mikor meglát a cumisüveggel :lol:
Most délben jó volt, mert benyomott végre 200 tápot. Semmi más nem kell neki, de legalább ezt megette...

Megyek..

Mindenkinek nagyon pihentető hétvégét (erre a pár órára)!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!

Nagyon szépen köszönöm,nagyon kedvesek vagytok!Ma ismét csináltam tesztet....és nagyon erős....de nagyon félek a holnapi naptól,nehogy koppanjak....!

Zazzy ma csináltam a 8.-at....nem vágtam ketté,és nincs is itthon több,de holnap doki.....jajjjjj.... :!:

Bettica Neked is köszönöm!Nagyon hihetetlen.....de ha holnap minden okés,tuti mostani karácsony más lesz mint a többi....lesz sírás a családban az tuti!Mert ha minden igaz vagyis baba okés,akkor csak a vacsora előtti alma evésnél mondjuk meg,miért eszek Én 2 db-ot!!!

Ma megvettük az eddigi legnagyobb fánkat....és be is vásároltunk majdnem mindent....ha még holnap is jó híreket kapok....tuti keresni fogom az okát,miért történik ennyi jó Velem-Velünk!!!

Na megyek holnap fél 2-re megyek, ha haza értem....tuti megírom,ha jó,ha rossz......
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi drága negatív gondolatok morzsája is hesssssssssssssssssssssssssssss!!!Irgum-burgum!
Várunk holnap! :wink: Hipermegagiga drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Kandika csak ++++++gondolatok lehetnek a fejecskédben!!
Siess haza!!! :)

Apple az jutott még eszembe,hogy a kórházi első napok is tök jól teltek,szinte fel sem fogtam.. eszembe se jutott,hogy vmi baj történhetne ( régen nem tudtam elképzelni,hogy egy ágyban alszunk és nem fekszem rá,hogy lesz a szopi stb..) olyan szuper és természetes volt minden. Itthon már volt 1-2 meglepetés ,mikor pl fürcsi utáni öltöztetésnél lilára üvöltötte magát és még levegőt se vett.. :lol: :lol:
Egy parám viszont volt a kórházban, hogy mire a zuhiból visszamegyek a szobába nehogy ellopják! Komolyan !!semmi papírt nem néznek sőt hozzá se szólnak senkihez aki kiviszi a gyereket a kórházból,nekem furi, csak úgy bárki kisétálhat egy csöpséggel.

Bettica ajajj Bence fogzását megszenveditek :(
de legalább vmit eszik már!!!

Csakegy? Dimet?? Rejoról tudtok vmit???

jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Kandikám, hát persze hogy minden rendben van ott bent! CsodaBaba kapaszkodik erősen, jó helyen! Nagyon-nagyon szorítok Neked holnapra! Siess a jó hírrel!!!
És hogy miért történik ennyi jó Veletek?! Hát már igazán megérdemlitek azt hiszem!!!!

Bettica, ez nagyon kemény, így megkínlódik Bence a fogacskákkal! Szegényke!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Kandi: Nem lesz semmi baj! Fiatal még a pici, így mentek sztem majd még 1-2 hét múlva is, de a lényeg, hogy ott van és kapaszkodik. Teljesen igaz, amit Anyooo írt: azért történik ennyi jó veletek, mert már tényleg nagyon megérdemeltétek ;) Mára pedig iszonyatosan drukkolok, kezemen-lábamon ujjaim kulcsolva értetek ;) Délután még tuti benézek :)

Tényleg! Rejóékkal mi lehet? Náluk is vmi lakás/ház biznisz volt, ha jól emlékszem.

Mniki: Tegnap nem írtam, de természetesen Nektek is mennek továbbra is a "nem" drukkok ;) Te leszel az egyik következő ;)
Meg Kikka, Pogi és a többiek. Mindenki sorra kerül egyszer ;)

Ezt a fogzásos dolgot nem értem... A tegnap előtti üvöltős esti elalvást kivéve mostanában csak nappal van gond az altatások alatt. Éjjel jól alszik, 1-2x kel, de elég neki a cumit beadni és alszik tovább. Nem várom az átsírt éjszakákat, de eszembe jutott, hogy ez így nem tipikus fogzási tünet. Nincs hasmars, nincs láz/hőemelkedés, nem ébred mostanában sírva... Persze egyiket sem hiányolom, csak furcsa. Mindegy, a lényeg hogy kezd javulni a dolog, mert tegnap már a tápszert este is megette. Gyümi, főzelék továbbra sem kell neki, a gyümilét megissza, ha olyanja van. Kínálgatom velük, de egyenlőre semmi kanalas étel nem kell neki... Remélem, nem lesz a dokinak igaza és hamar túl leszünk ezen...

További szép napot!

Kandi, várunk majd a hírrel!!!!! :)

Kép

Kép
bettica

Kandi, Te nagyon terhes vagy !!! :lol:
Olyan szépen látni a csík erősödését.
Gyere gyorsan a jó hírrel !!!

Csakegy, Luca lányod tényleg villámgyorsan érkezett :shock:

Kincs, köszönjük, jól vagyunk, férjemmel is minden rendben. Koppkoppkopp :lol:

Apple, éljen a boldog, békés babavárás :wink:
ne aggódj a ruhák miatt, lehet nem is kellene sokáig 56-os méretből, szerintem ne készletezzetek sokat belőle.
mniki

Sziasztok!

KAndika, várunk nagyon a jó hírrel!!!!! :) :wink:

Nikim, Neked továbbra sem drukolok de sokat-sokat gondolok Rád! Remélem, Te leszel KAndi zebrapárja! :)

hoztam Ádámról képeket! Tegnap ügyesen megfogta Freddie bogarának a karikáját és elkezdte rágcsálni :)
Kép

Kép Helló Haver! :)

Kép

Kép
anyoooka

Kandi :lol:

Anyóm, szuperek a képek.
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!
Itt vagyok,Anyoookám.....
:lol: pusza

Na szóval!
Jó helyen van és nagyon kicsike....életjelensége még nincs,csak 5hetes..... :?
De ma csak a 45.napon vagyok....és dokinak mondtam,hogy 35-40 naposak a a ciklusaim....azt mondta,akkor ha azt vesszük,akkor pont jó!
A petezsákban van egy kis foltika alul.....de még kicsi,így 29.-én pont egy hét múlva megyek szívhang miatt!!!
Köszönöm a drukkokat! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Már nem tudom kitől jött, de köszi a Karamalz ötletet! Több lett a tejcsi tőle. :)

Anyoo!

Mi van Ádám bőrével?
Hogy eddig nekem miért nem jutott eszembe, hogy a szopipárnába belefektessem játszani.... ?! Most van a próba. :)

Monee

monee85

Tudtam-tudtam-tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!Jó helyen van és most ez a lényeg!Jövő héten meg dobogni fog ezerrel!!!!!!!!!!!!!!
Ügyesek vagytok apával!

És ahogy Niki írta, nagyon terhes vagy :lol:
Vendég

Andika Kép
Nagyon-nagyon örülök Neked!!! Pihizz sokat és vigyázz Magatokra!!!
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Nikikém-Bettica-Anyookám-Hunci- Köszönöm a szurkolást....megkönnyeztem a soraitokat!!!!

Még annyi,hogy szednem kell Utrot vagy Duphastont!
-és növesztenem KicsiCsodát!
Bicskére kell mennem a doki után,mert nem enged el a jövő évbe úgy,hogy nem látta a dobogó szívesemet!

Pusza Nektek!
kandi72
Budapest III. kerület

Kép NEKTEK! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Monee, Seborrea (nem t'om hogy kell írni!) a doki nénink szerint.
Szopipárnával igazából megtámasztom őt, popsija az ágyon így Freddie bogár pont szemmagasságban van neki. Nem fekszik de nem is ül, eldőlni nem tud mert a szopipárna tartja őt oldalt. Imád úgy lenni.

megyek, balhé van! :)

Kép

Kép
anyoooka

Andika :D
Nagyon-nagy gratula,tudtam h mindnen rendben lesz ma!!!Sokat gondoltam Rátok fél 2 körül :wink: .
Szívhangért meg tutira tudni lehetett h visszakell menned,kicsike még,de a TIÉD :lol: ,jövöhéheten ezerrel dobogni fog a szivecskéje!!!!! :D :D
Puszi :D :D :D
ella-

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?