Új privát üzeneted érkezett!

[quote]
írta:
Idéznék, ha tudnék :evil: Hogy a fenébe kell ezt csinálni!!!! Na mindegy akkor leírom.

"tejet már kapott a kakájába"
Orsi, nagyon jót nevettem ezen a kis elíráson. Hááát igen, ha oda tesszük, akkor valóban nem lehet baj belőle. :lol: :lol:


KépKép
domidina
 
 


na most meg az egész idézetbe ment.....

KépKép
domidina
 
 


ez tényleg jó! én is megmosolyogtam. :)
kolos mellett nem igazán lehet írni, nagyon kell sietnem különben jön és belekontárkodik.
most épp alszik így van időm mást is csinálni mint vele játszani.

olyan csúnya esős idő van...pedig ki akartam menni egy kicsit sétálni kolival ha felébredt.
Vendég
 

 
 

Igen, Orsin én is derültem! :D

Na megpróbáltam, de tényleg nem sok látszik így.
Kép

KépKép
kora
 
 


Kora, ez tök jó így is...egyre jobban tetszik az ötleted, talán belevágok és csinálok ilyen lenyomatot, tök jó emlék lesz, minden évben megörökítjük kolos lábát, meg kezét...és kifestem szépre, fel a falra...már el is képzeltem... tök jó lesz... :lol: :lol:
Vendég
 


Ez nekem is tetszik, meg Orsi az ötleted is.

Hogy kell ezt a sógyurmát csinálni, leírnátok? Persze tudom mi kell bele, csak az arányok.
Kár hogy újszülöttként nem csináltunk ilyet, vagy valaki talán igen???

KépKép
domidina
 
 


30dkg só (aprószemű), 20dkg finomliszt, 11/4dl víz, 1/2 ek. olaj, 1ek. tapétaragasztó (állítólag ettől lesz igazán tartós, de a bababőrre való tekintettel én kihagytam). Nagyon jól össze kell gyúrni, kinyújtani, a többi a fantázia.
Lehet színezni fűszerekkel vagy ételfestékkel. Én azért gondoltam inkább utólagos festésre, mert csak a kezet meg a lábat szeretném festeni.
Javaslat: ha kivágjátok a kívánt formát és utánna nyomjátok bele a kezet, akkor el fog egy kicsit deformálódni, szóval azt inkább utólag. Remélem érthető volt.
Én radiátoron szárítom, de lehet sütőben is a legkisebb fokozaton, esetleg nyitott sütőajtónál, egyébként könnyen megreped. száradás után lehet kisütni, a végén pedig lakkozni.
A netről bányásztam, a gyakorlat most folyik. :wink:

KépKép
kora
 
 


Ja, egy adagból nekem 2 ilyen kerek izé jött ki. :)

KépKép
kora
 
 


jóreggelt!

Tök jó volt az éjszaka, Lili 8-től 6.10-ig aludt. f6-kor én is felébredtem, vagyis már 5-kor ránéztem az órára, de ki is aludtam magam. A baj csak az hogy ez a kipihentség estig tart.
kora neked is kívánok ilyen éjszakát!

napközben teljesen el van dugulva lili orra, de éjszakára ez eltűnik, szerencsére tul.képpen csak ennyi baja van lilinek., de azért beszerzek egy-két dolgot a gyógyszerkészlethez.

ma megyek a városba, most már be kell szereznem a hiányzó ajándékokat. jön a nagyi játszani lilivel, ellesznek mig én kikapcsolódok egy kicsit.
szülinapi ajándékot is kell venni lilinek.

mennem kell, nem hagy már írni...

KépKép
domidina
 
 


Aranyos vagy Edina. Örülök, hogy legalább neked jó éjszakád volt! Nekünk elég gáz volt! Fél12ig nem bírtam elaludni aztán kelt 40 perc múlva. Utánna 3kor és látszott rajta, hogy akar aludni de nem tud, 6kor ugyanez. Nem tudom itől lehet, hogy nem TUD elaludni akkor sem amikor akar... :( Kezdek arra gondolni hogy el kellene vinni ezzel vhova.

Hétfőn megyünk dokihoz, mert nem akarja abbahgyni a fültépkedést. Eddig a fogára volt fogva, de már vagy 2-3 hete nem fogzik. Néha azt hiszem mindjárt letépi. Remélem rendel a dokink.

Edina jó vásárolgatást! Meg mindenkinek kellemes hétvégét! :)

KépKép
kora
 
 


sziasztok,

Edina, örülök ha az éjszakák jobbak mint a nappalok... legalább Lili rendesen tud aludni az orrától.
na milyen volt a vásárolgatás? kaptál mindet amit akartál?

mi is kimentünk kicsit délelőtt sétálgatni, nyílt egy tök jó hobbibolt a főtéren...vettem ablakra pufi-festéket...remélem nekem lejön majd a fóliáról.

én mostaában olyan rosszul alszom, nem tudom mi lehet...nagyon éberen, és minden hülye zajra felébredek..ennek köszönhetően nem vagyok vlmi kialudt, és fáj is fejem.

köszi kora a receptet, meg a jótanácsokat...ha hazamegyünk, hétfőn meg is próbálkozom vele.
Vendég
 


Nemrég jöttem meg, nem tudtam mindent venni amit akartam, uh. holnap lesz még egy köröm. Már olyan sötét volt, nagy a forgalom, esett az eső, hogy a városközpontba már nem mentem be. Tescoba voltam, mert ott hírdették az egyik ajándékot amit a keresztlányom kért. De nem szeretek oda menni, mindig van valami amit nem kapok.

Most pl. a Lili szülinapjára akartam lufit venni, meg valami még amit főlógathatok a falra, meg ilyeneket és nem volt egy nagy Tescóba! Na mindegy.

Lili meg du bealudt 2-4-ig. Hát ilyet elég régen csinált, kíváncsi leszek mennyire lesz álmos este. Tortát már megrendeltem, macis lesz.

KépKép
domidina
 
 


újra nekifutok, Tünci kikapcsolta a gépet.

Szóval látom mindenki készülődik, elfoglalt!

Tegnap sikerült végre megvennem mindenkinek a kari ajándékot, meg Lilinek is szülinapi dekorációt is! Tudom nem emlékszik majd az elsőre, de tetszeni fog neki. Minden új tetszik neki és azt szokta mondani, hogy húúúúúúúú

Megcsináltam én is a sógyurmás kéz-láb lenyomatot tegnap, de nem sikerült, ill. kész, csak nem akar megkeményedni, valószínű több vizet tettem a kelleténél. Egyébként paprikával színeztem. Bár elég nehéz volt a lenyomatot megcsinálni, Lili nem élvezte!

Aztán eszembe jutott van itthon levegőn száradó agyagom, ami ugye keményebb mint a sógyurma és nem engede a lenyomatot mgcsinálni, mert elég erősen kellett belenyomi a kezét, uh. csomagoltam vissza.

Lili még mindig taknyos, el van dugulva az orra, az orrszívást utálja, és az orrtörlést is. De nem adok neki semmi gyógyszert már a c vitaminon kívül. Ha sokáig nem múlik majd egy kis ACC-t.

Mindenkinek kívánok kellemes ünnepeket, ha addig nem jelentkeznétek.

KépKép
domidina
 
 


sziasztok,

edina, köszi a mailt - Nektek is nagyon boldog karácsonyt, és sok örömben gazdag új évet kívánunk!!

én még nem fogtam neki a lenyomathoz, most matricákat festek üvegre. beszereztem még festéket, mert gyöngyösön nem volt minden amit szerettem volna. csináltam neki rénszarvast, meg fülest - de sajnos füles nincs s toppon, mert úgy ráragadt a lapra, hogy csak csak darabokban jött le. :twisted:

reméljük Lili rendbejön a szülinapjára.

végülis nálunk is vot torta, kolosnak előszülinapot tartottunk gyöngyösön, mert 26án pesten leszünk így a vidéki nagyszülők most köszöntötték. kapott egy nagy 1est formáló csokitortát, amitől megijedt. :) nem mert odamenni a közelébe de a gyertya az tetszett volna neki. a piskótából adtam neki egy picit, először arra is fintorgott, de mikor látta, hogy megeszem, már neki is kellett adni.

nekem is megvan már minden ajándék, be is csomagoltam.

most megyek tanulni... azért jelentkezzetek kinél hogy teltek az ünnepek.

ja, és Alíznak boldog szülinapot - így utólag.
Vendég
 


jóreggelt,
tegnap ezt rajzoltam szüleimnekkarácsonyra.
Kép
Vendég
 


ezt meg kolosnak csináltam, de elég rossz minőségű az a festék amit másodszorra vettem, mert lejönni lejön a fóliáról de úgy ragad, hogy szegény zsebibabának összeragadtak a lábai. szét kellett vágnom. :(
Kép
Vendég
 


Orsi, ez a kép nagyon jó!!! Tetszik az ötlet is. Én is szeretek rajzolni, de ilyet azért nem tudok csinálni. Nagyon jó hogy ilyen ügyes vagy. A matricák is tetszenek.

Nekem most semmihez nincs kedvem, karácsonyi hangulatom sincs.Tegnap egész nap egyedül voltam, ma is dolgozik a párom....
nem hagy írni....

KépKép
domidina
 
 


köszi Edina.

sajnálom, hgy ennyit dolgozik párod, de gondolom holnap már otthon lesz... biztos karácsonyi hangulatban leszel ha közeledik az idő, ot álltok a fa előtt, családi körben...és Lili is megkapja az ajándékait... biztos örülni fog.

a matricákat minta után csináltam. http://www.uvegmatricafesto.extra.hu/ itt tök sok fajta sablon van.
Vendég
 


aztán jobb kedvem lett, még mézeskalács figurákat is sütöttem, legyen legalább valami sütemény. Másra nem jut időm. Időm?!, inkább nem tudok Lilitől így egyedül. Jó lett, most csináltam először. Már várom a holnapi napot.
Másik topikban olvastam, hogy milyen menüket főznek, sütnek össze. Hát le a kalappal előttük, nem tudom hogyan csinálják. Bár lehet ott a párjuk többet besegít, mármint a gyerekvigyázásban. Mondjuk nálunk meg a párom főz.

Tényleg Ti a fát hogy díszítitek, mikor? Úgy hogy ne lássák a gyerkőcök? GOndolom. Bár nem hiszem hogy erre választ kapok holnapig. Na mind1.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Kora, Orsi!
Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!
Nagyon jól néz ki a lenyomat is, a rajz és az üvegmatricák is.

Dávid is imád nézelődni az ablakon, csak nálunk fel kell emelni a sima ablakhoz. Az erkélyajtón ha kinéz, akkor meg alig látni autókat, mert a 10.-en lakunk és a látószög neki elég alacsony. :)

Edina!
Köszönjük a levelet. Akiknek kiküldted mindegyikünk ebben a fórumban irogat? Küldenék én is e-mailt, csak a címek közül nem mindegyiket tudom. Amit csináltál táblázatot nem tudnál egyet feldobni, ha benne vannak az e-mail címek? (Valahová elmentettem a gépre, de nem találom :oops: )

Most abszolút átérzem, hogy milyen egyedül, mert a férjem karácsonyi buliba ment és talán éjfél körül ha hazaér. Ahogy Orsi is írta, majd a karácsonyfa előtt ha álltok biztos jobban elkap a karácsonyi hangulat. :)
Lilinek talán még a Calcium segíthetne a nátháján.

Én most a karácsonyból csak annyit érzek, hogy rohanás lesz az egész, egyik helyről megyünk a másikra.

Kora!
Leventének boldog hófordulót kívánok! (1 hónap múlva szülinap! :wink:)

Kép
Kép
tina82
 
 


Edina!

Ez a fadíszítés nálunk is felvetődött kérdésként. Úgy gondoltuk, hogy legyen feldíszítve és úgy lássa meg a Dávid. Na igen, de akkor addig ki vigyáz rá, merthogy se a párom, sem én nem szeretnénk egyedül fát díszíteni. Úgyhogy val.szeg itt lesz, amíg díszitjük, csak majd egyikünk megpróbálja visszatartani, amíg felrakjuk a díszeket, nehogy ledöntse a fát. (Bár gondoltuk ki kéne kötne, hogy ne tudja eldönteni)

Kép
Kép
tina82
 
 


köszi Tina.
átérzem az egyedülléttel kapcsolatos rossz érzéseid. :cry:

így utólag BOLDOG HÓFORDULÓT LEVI

szerintem nálunk ott lesz kolos amikor díszítjük. amikor mi kicsit voltunk mindig együtt díszítettük és annyira élveztük, szerintem majd ha nagyobb lesz kolos ő is ugyan így fogja szeretni. még most is izgatott leszek ha fát kell díszíteni. :)

ha nem anyáékhoz mennénk este, én sem tudnák segítség nélkül többfogásos kaját csinálni. kolos állandóan ott lebzsel a lábamnál, mindehova követ.
Vendég
 


Látszik, hogy nincs itthon a Feri...

Orsi!
Na igen. Neked meg még nehezebb lehet, amikor írod, hogy esténként sokszor nincs otthon

Ez a főzés dolog nálam is mumus. :? Ahogy Edina írta, időm még csak lenne, de Dávid is állandóan ott "lábatlankodik". Azt meg kifejezetten utálja ha mosogatok. Pár percig elvan, amíg kipakolja a szekrényt, aztán ha végzett, akkor kapaszkodik belém, hogy menjük be játszani. A másik, hogy állandóan a szemetesben akar kotorászni, amit meg nem engedek és ezen nagyon betud sértődni. Van hogy berakom az etetőszékbe, adok neki kenyérhéjat és amíg azt rágcsálja, addig elvan én meg gyorsan csinálom a dolgom.

Nem tudom, hogy tudok-e jönni még ünnepek előtt, ezért

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!

Kép
Kép
tina82
 
 


Tina,
talán még nem késő, igen, a fórumosoknak küldtem, és elküldöm neked a táblát is, abban benne vannak az e-mail címek.

Kora,
neked is elküldöm, ha priviben adsz egy e-mail címet, sajnos a tied nincs meg nekünk.

Kívánunk mindenkinek BOLDOG SZÜLINAPOT, akinek most a napokban lesz. ANNA, NÓRA, BORISZ, KOLOS,
Kép

LEVINEK meg BOLDOG HÓFORDULÓT!

mi is szeretnénk, ha már a kész fát látná, de nem tudom hogy fogjuk megvalósítani, későn kelt, és ha nem alszik délelőtt, akkor.....
talán le tudom tenni egy fél órára, ugyanis ebédet is készíteni kell én is úgy vagyok vele mint Tina ahogy írod. Annyi időt hagy nekem is a konyhában ténykedni

megyek, már nem hagy, így is majdnem kikapcsolta már megint a gépet.

KépKép
domidina
 
 


NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép

NAGYON BOLDOG 1 SZÜLINAPOT BORISZ, NÓRI és LILI!! ANNÁNAK meg boldog hófordulót.
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyt Mindnyájatoknak!!!!

Boldog hófordulót Levi!

Boldog szülinapot Kolos, Lili, Borisz, Nóri!!!!

Mi akkor distitjük a fát, amikor Ancsi délután alszik. Ő még mindig 2x alszik naponta.

Főzés tekintetében pragmatikus lettem az évek során. Elég gyorsan és okszerűen lebonyolitom.
A párom ugyan nem főz, ő takarit, Ancsira vigyáz, és rendberakja a konyhát, amiután és sütöttem-főztem és már romokban hever. :)

Ancsi kedvencei a kutyák-macskák (kár, hogy nekünk nincs), ezért aztán a ku-ttya, ci-cca szavakat mondja is már és nagy izgalomba jön, ha látja őket.
A legjobbakat kivánom nektek, szép ünnepeket és jó pihenést!!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!
Nem tudom mikor tudok legközelebb jönni, most is csak gyorsan (tegnap egész nap sütöttem, ma még főzni is kell...). Nálunk szerencsére apa már nem dolgozik idén. :)

Orsi naggyon jó a kép!!!! Ügyes vagy!

Köszönjük a köszöntéseket!

Előre is Annának boldog hófordulót!

Kolosnak, Borisznak, Lilinek, Nórinak boldog 1-et! Még sok-sok ilyet!!! Kép

Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!!
Kép

És utólag Alíznak is boldog szülinapot!! :oops:
Kép

KépKép
kora
 
 


Boldog szülinapot Aliznak!!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


elmentek a családtagok, lecsendesedett minden, most van egy kis időm. nagyon jól telt eddig a kari. lili örült minden új dolognak4

Úgy tűnik Ancsit öregítettem egy kicsit, talán nem bánja, hogy megelőlegeztem neki már az 1 évet.
boldog szülinapot Alíznak is így utólag!

most csak ennyi lili itt ül az ölembe..... majd szombaton jövök bövebben...

KépKép
domidina
 
 


sziasztok

hogy telt a karácsony? merrefelé voltatok? ki mit kapott? :)

nekünk jól telt. 24én anyáéknál voltunk, 25én szintén, mert odajöttek unokatesómék ebédre, majd 26án egyik nagyimnál ebédeltünk majd mentünk anyáékhoz kolit ünnepelni. kapott joghurttortát amit kiköpött...meg bébitaxit, meg fürdőjátékot amit tapadó koronggal kell a csempéhez ragasztani. de azzal sem igazán játszik. az igazat megvallva semmivel sem játszik, még mindig a legérdekesebb számára a hűtőmágnes és a székék tologatása, meg persze a kaja. :)

majd jövök képekkel is de tanulnom kell mivel mots már 1 hete elő sem vettem a könyveket... :(
Vendég
 


sziasztok!

Jól telt a karácsonyunk, 24-én itthon anyóssal, párom nagyijával fiával.
Kép Lili besegített egy kicsit a takarításba.
Nagyon tetszett neki a karácsonyfa, még most is ha lemegyünk az emeletről azt mondja húúúúú. Sajnos nem sikerült hogy alvás alatt feldíszítsem neki, egyedül kezdtem, de együtt folytattuk. Imádja ahogy ég a gyertya, vagy a csillagszórót, az is húúúúúú.... Minden tetszett neki ami új, rácsodálkozott mindenre.

Az ugrálós zebra is bejött neki szívesen játszik rajta
Kép
Kép

Másnap anyuéknál, aztán anyóséknál ebéd. Anyuéknál egyszerűen nem tud aludni, egy fél órás déli alvással elintézte a napot.
..
Kép ez is 24-én készült, imádom ezt a képet, még ha olyan kis szomorú arca is van rajta.

Most csak ennyi, így is jó hogy eddig hagyott írni....

KépKép
domidina
 
 


ez szenteste anyáéknál... alig tudtunk fényképezkedni, ez az 1 sikerült, mászott ki a kezemből. Kép
apa nyakában a legjobb
Kép
ezt kapta szülinapjára anyáktól
Kép
így eszem a levest=levegőt :)
Kép Kép
ez volt a torta, inkább a dísz keltette fel az érdeklődését.
Kép

Edina, tényleg jó ez a kép Liliről. és milyen ügyesen segít takarítani. :)
Vendég
 


sziasztok,
elsodort minket a sok szulinap, de most a csaladom (marmint apukam-anyukam-unokahugom-aliz) elmentek szinhazba, kedvesem meg vitte oket kocsival, borisz ur meg alszik, ugyhogy idecsempesztem magam.
koszonjuk a koszonteseket az immar csecsemokorbol kilepett kisgyermek neveben, es a 6 eves neveben is.
s persze nagyon sok boldogsagot kivanunk mi is az 1 eves harcostars, kolosnak, szuletestars norinak es a ma meg nem, de hamarosan 1 eves lilinek is!
mi most fertodon, meg 30.-ig, aztan majd pesten, mert aliz a baratnoivel szeretne szilveszterezni, szerebcsere sikerult vele megbeszelnunk, h. csak azokkal, akiknek a szulei a mi barataink is, es azt is minimalizaljuk 2-3 baratnore, s akkor bevallalom, h. nalunk legyenek, meg a szulok is:-).
borisznak is leesett az alla a fatol. en diszitettem, ok meg elmentek addig anyosekhoz, ahova ezert korabban jott a jezuska...en csodalom, h. aliz meg a mai napig tud orulni az ajandekoknak, hiszen nala nincs megallas 20.-a ota. borisz legkevesbe az ajandekoka veszi eszre, bar kicsit megkesett reakcioidovel azert felfedezi oket, s meg hasznalatba is veszi. anyukamekto kapott szulinapjara egy szonyeget egy csomo jarmuvel, mvel a szonyeg olyan, amin egy varosreszlet van utakkal, parkoloval repterrel, s nagyon ugyi, mert egyszer mutattuk neki, azota mar az uttesten tolja az autoit, s a helikopter a repteren parkolja:-)

persze a szulinapi joghurttortajabol is csak ket falatot kostolt meg, azt se tul nagy lelkesedessel, de aliz csokis tortaja se kellett neki. ez van. nem eveskozpontu a gyerek. de meglepetesunkre borisz jatszik a gyerekjatekokkal!!!!

aliznak meg annyira bejottek a kariajandekok, hogy azt mondta, most mar tuti, hogy van jezuska, mert meg o maga se tudta ilyen pontosan, mit szeretne, s arra csak a jezuska kepes, hogy ezt meg nala is jobban tudja.

nagyon cuki lili a kepeken, es a harcostars is edes!:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


megvolt a szülinapunk, elment a sok családtag, nyugalom van.
A torta nem igazán érdekelte, inkább a tüzijáték rajta. egy falatot sem evett belőle.
Képzeljétek, anyós hozta a városból, és leejtették, így a macinak leesett az egyik füle, ráharapott a macska és megette, , de az egyik válla is hiányzott, a kát lábát meg visszaraktam. hát így indult

pár kép
Kép
Kép
orsi, nagyon jk a képek,
sajnos nekünk nem ksézült olyan ahol hárman vagyunk rajta... és most hogy belegondolok nem is nayon van ilyen, uh. ezT PÓTOLNUNK KELL...

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

Edina, ahol Lili a tűzijátékot nézi az a kép vlmi csuda édes. És nagyon jópofa a tortája is.
1 év alatt rólunk is most készült először olyan kép ahol 3man vagyunk. volt pár oróbálozás, de azok elég szörnyűek lettek, vagy én néztem ki hülyén vagy szabi. :(

ma elnéztünk sógornőmékhez, olivért már jó rég láttam. nagyot nőtt a kispasi, egészen kikerekedett és már nézelődik, fogja a játékait (7én lesz 3hós), moslyogni nem igazán akar.
Kép Kép

köszi momoska. pedig jó lenne ha kilóra gyúrna borisz mert mi már átléptük a 11et! jó nehéz is tártani.
Vendég
 


Kép

Mi is hazaértünk.
Levi reakciója a karácsonyfákra megnyugtatott, hogy nekünk nem volt még idén. Két pillantásra alig méltatta őket (bármelyiket). Hááát nem éppen egy Lili... :wink: Nem estünk túlzásba ezen a karácsonyon, pár kisebb ajándék + mani. Az utóbbin autósülést fogunk venni. a nagyik jól megnyaggathatták, amit nagyon éjvezett, a talplenyomatnak is örültek. Azért (bármilyen jó a szülőknél) jó volt már hazajönni.

Orsi szépek vagytok!!! Valamiért mindig azt hittem, hogy szőke vagy. tetszik a levegő-leves evése is! :)

Edina haláliak a képek! Nem is olyan nagy ez a zebra gy hogy Lili rajta ül. Nekem is a tüzijátékos képe tetszik a legjobban!!!!! :) Azért rendes volt tőle, hogy segített a takarításban! :D

Momoska jól megtalálták anyukádék Borisznak a megfelelő játékot! Anyuéknál is van olyan szőnyeg, de Levit az sem érdekli :( .Nagyon ügyes Borisz, hogy így használatba vette!

Levi is elkezdett végre pár szót használni: hattyú, maci, vau. Egyébként minden ami b betűvel kezdődik az bé. A télapó meg té. :) Olyan aranyosan mondja és mély átéléssel... :)
Szóval így húzott el minden fa mellett, ez éppen a barátnőméknél van. 1x le akarta szedni a díszt ráás céljából, de ennyi. :roll:
Kép
a dédinél ketten
Kép
Ilyen feje van amikor nagyon ráindul vmire...
Kép
Kép
Kép
Na jó, megfékezem már magam! :wink:

KépKép
kora
 
 


Orsi csak most vettem észre a linket a fotoalbumotokról! Nagyon jók! Tök jó, hogy hónapokra szedtétek. Sokat változott már Kolos!

KépKép
kora
 
 


sziasztok,

Lilinek még1x nagyon boldog 1. szülinapot!!!!!

Kora, igen, most raktam csak fel, gondoltam hátha vlki meg akarja nézni. a rokonok miatt csináltuk, de a szüleim+tesóim is akik kb naponta láthatják/látják kolost mindig nézik. :) és reklamálnak, ha egy nap nem frissítem új képpel.
már 3 hét és levi is 1 éves!
Végre láthatunk rólad is képet, már arc is társul a hsz-hoz! :)
jók a képek... főleg ahol a tv előtt áll...ez ismerős.
Vendég
 


sziasztok!

Kora, végre rólad is látunk képet! Egyébként nagyon jók, Levi egy huncut kisfiú!

Orsi, én is belenéztem a fotóalbumba, háááát jó sok képetek van!

Mi visszatértünk a régi kerékvágásba. Az éjszakáink javultak, már többször volt, hogy átaludta az éjszakát és a legrosszabb is hogy csak 1x kelt fel. Ennek örülök. Nappal még mindig 2x alszik, bár a délelőtti már elég nehézkesen alakul, mármint az elalvás. De ahogy Momoska mondta, a 2 sok, az 1 meg még kevés neki, uh. azért ha nehezen is, de fél óra alatt elaltatom.

Szilveszter? Kinek hogyan telik? Mi itthon leszünk, paplanos szilveszterünk lesz. Majd jövőre. Talán szüleim jönnek el.

mennem kell.....

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Orsi, tényleg jó sok kép van, de ez annyira jóóóóóóó!!! Tetszenek a karácsonyi képek is.

Kora, jó, hogy látunk téged is. Nekem is az jutott eszembe, hogy Levi milyen huncut kisfiú. Nagyon jók a képek.

Edina, nagyon aranyos Lili. Szép arcocskája van. Nekem a törölgetős és tűzijátékos tetszik.

Éjjeleink szokásosak, 2x3x4 ébred, mikor hogy. Most, hogy szünet van, reggel 9-ig alszunk, így csak 1x alszik naponta, kb. 2 órát, aztán este 9-től reggel 9-ig.

Mi is itthon szilveszterezünk. Amíg ilyen kicsi és nyűgös.

Kérdés: ti tudtok-e dolgozni a gyerkőcöktől napközben vagy hagyják-e, hogy csináljátok, amit akartok? Mert Ancsi nem, nagyon anyás lett, mindegyre azt szeretné, hogy fölvegyem, sírva követelőzik. Néha elég fárasztó tud lenni.

Boldog újévet nektek és jó bulizást holnapra!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Nem véletlenül nem raktam magamról még képet... látjátok milyen klassz fotogén egyén vagyok! :wink: Levi pedig tényleg huncut és látszik is rajta valóban. :roll: :)

Jaj de jó Edina hogy így javulnak az éjjeleitek! Csináltál vmit másképp aminek szerinted hatása lett? (Na ezt jól megkérdeztem.)

Éva nekem most jó, mert Roli nem dolgozik, így ő van vele amíg főzök, takarítok ilyesmi. Ünnepek előtt már elég jól lefoglalta magát amíg én tevékenykedtem, de most voltunk otthon és persze ilyenkor állandóan fogni kellene itthon is. :roll: :wink:

Nálunk is paplanos buli lesz, remélem holnap már jobban leszek, mert most nem vagyok toppon (végre megjött).

Egyébként az éjjeleink továbbra sem vmi fényesek... :(
Voltunk dokinál is a fültépkedés miatt, de a dokinő szerint csak rossz szokás. Hát ha az, nagyon remélem hamar leszokik róla! Néha majd' letépi és már elálóbb is lett. :? Ha a napokban nem jönnék:
Kép

KépKép
kora
 
 


sziasztok!

Kora,
igazából nem csináltam semmit máshogy, ugyanakkor fürdik, ugyanakkor vacsizik, 8 körül teszem ágyba. Talán most megint leállt a fogzással, és nyugodtabb, nem tudom.... vagy ahogy egyre idősebb lesz lenyugszik, fogalmam sincs mivel magyarázzam, nem tudok konkrét dolgot mondani sajnos. Remélem neked is javulni fog ahogy telnek a napok...

Egyébként én sem vagyok valami fotogén alkat, nem is szerettem soha a fotóztak, tök béna vagyok rajta. De mostanában ez már nem érdekel annyira.

Évi,
nem nagyon tudok én sem csinálni semmit a konyhában. Reggel sokszor még a reggelim elfogyasztása után már elmosogatni nem hagy. Jön, csimpaszkodik a lábamba, sír hogy vegyem fel. De változó ez is, van amikor el tudom terelni a figyelmét és akkor befejezem. Főzni nem tudok tőle emiatt. Amit csinálni tudok? mosást odatenni, teregetni, vasalni, kis pakolás, söprés ilyenek. Ami rövid ideig tart és az ő érdeklődését is felkeltem vele, bele tudom vonni. Hosszabb lélegzetű dologot nem tudok megcsinálni. Pl. takarítás heti 1x (poszívózás mindenhol, fölmosás mindenhol) azt közösen a férjemmel. Kb. ennyi

KépKép
domidina
 
 


jóreggelt,

köszi a dicséretet a képekhez, tényleg jó sok van, de imádok fényképezni, és annyi jó visszanézni őket. meg tudom, hogy majd amikor kolos nagyobb lesz örömmel fogja ő is elővenni őket. Én is szeretem nézni a kiskori képeimet, főleg vicces ahogy apukám hosszú hajjal, és trapézgatyában van. :lol:

é sem tudok sajnos semmit csinálni kolos mellett. ha főznöm kell, akkor vlmi egyszerűt választok, ami gyorsan megvan. addig ő a konyhában pakolgatja az üres flakonokat, meg a hűtőmágneseket. Néha belecsimpaszkodik a lábamba, de ilyenkor adok neki vlmi kaját, vagy megmutatok egy játékot, pár percre le lehet kötni.
amúgy meg amikor alszik, fel tudok mosni, teregetni... stb. bár mostanában ez inkább szabira marad mert tanulok ha alszik. porszívózni mi is csak heti 1x, mert ugye ehhez nálunk 2 személy kell. egy a ki csinálja a másik meg kolost pesztrálja, mert fél tőle.

Edina, tényleg nagyon hír hogy Lili már többször átaludta az éjszakát. nagyon örülök neki.

Kora, jobbulást!

fényképezkedés: én sem igazán bírom mikor fényképeznek, olyan hülyén tudok nézni...meg mindig pislogok, 10képből ha 2 jó lesz.

mi Szabi bátyjáékhoz megyünk, délután amikor kolos felébredt, és hazajövünk fürdetésre. ott vacsizunk, csinálok milánóit, meg tegnap este összedobtam egy tiramisut is. mivel ott is pici a baba, nem terveztünk hosszú ottmaradást.
most már nem hagy írni...
Vendég
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég
 


irgumburgum, haragszom
új évre én azt mondom:
ne legyen jó napja...több,
csak haromszazhatvanöt!

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Hát nem gondoltam volna, hogy lesz még valaha netünk...Annyira sajnálom, hogy fél évnyi (!!!) történésről lemaradtam, hogy azt el sem tudom mondani...ahogy a csecsemőink kisgyermekekké válnak, pedig annyira imádom ezt a fórumot!! Na most már mindegy, nem lamentálni tértem vissza, a kisgyerekkorra felzárkóztam! :) De azért egy kicsit mégis szomorú vagyok...Az utolsó 2 oldal hozzászólásait átfutottam, nálunk is nagyon hasonló az alváshelyzet, mint sokaknál, ti. hogy éjszaka többször felkel Lina. Majdnem minden esetben csak a szopi vigasztalja meg, így éjjel 2-3x még mindig szopizik. És rajtam is jóformán ott csüng egész nap amikor olyan napja van, máskor meg egészen jól eljátszadozik, csak ott kell ülnöm mellette.
Így óévbúcsúztatónak csak ennyit, hogy visszatértem "száműzetésemből", jövőre (hi-hi) ismét rendszeresen jövök Linával!
BUÉK mindenkinek!

Kép

Kép
csürci
 
 


jóreggelt!

Lina,
örülök hogy visszajöttél, én már azt hittem nem hallunk rólad többet, tényleg nagyon eltüntél.

Szóval, mi Lili szobájának átrendezésével keztük meg az új évet. Vagyis tegnap csinátuk meg. Kapott szőnyeget középre, az ágya ment középről a fal mellé, tul. képpen minden a fal mellé került. Kap még polcos szekrényt, hogy a sok játékot ne a földön meg dobozban tartsam és végleg átköltözünk a szobájába. Nem viselte meg hogy máshol van az ágya, aludt, 1x kelt fel.

Bár érdekes, a nagy durrogtatásokat ami az utcában volt, meg sem hallotta, bezzeg amikor abbahagyták 1 óra körül, akkor felkelt. Na akkor meg a hangoskodás ment kint, féltem nem alszik vissza. Visszaaludt, de 1 órát megint bent voltam, mert az első altatás nem sikerült újra fölébredt.
Gondoltam elég lesz a hátsimi, hát nem volt elég.
11kor is fölsírt de nem mentem be, persze onnatól már nem aludtam, éjfélre fölkeltem pezsgőzni, új évet köszönteni, mert Tibi nézte a tévét, jobb híján. Bár azt, amit adtak egész este nem lehet szilveszteri műsornak nevezni. Már ami a kereskedelmi csatornákon ment. A legnormálisabb programot a duna tv adta. Na mind1.

Szóval aztán mire újra elaludtam, volt vagy f3. és f7-kor szigorúan kelt Lili, pedig most jó sötét volt a szobájába. lehúztam a redőnyt, hogy szürjemm valamennyire a hangokat.

Tegnap akartam írni, volt egy sztori és olyan édes volt. Mindig elkezd táncolni, ahogy énekelek valamit. Főleg az "ég a gyertya" v. "kiskarácsony". Közben nézi a fát, vagy a gyertyát. Aztán amikor abbahagytam, rám nézett és követelte, hogy folytassam, újra, újra. Mindig táncol mostanában. Olyan édes, ahogy rugózik a térdeivel. néha egyensúlyozik.

na modt már eldugulok....

MINDENKINEK EGY BOLDOGABB, SZEBB ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

KépKép
domidina
 
 


Bocs, most vettem észre, hogy Csürci átkereszteltelek :lol: Jól Bár így is jó nem?

KépKép
domidina
 
 


sziasztok,

tegnap egész nap nem volt netünk és ma is úgy indult hogy nincs, aztán Szabi felhívta őket és megcsinálták.

sziiijjaaa Csürci, de jó újra hallani rólad. De bánkódj, hogy nem voltál, most már itt vagy és ez a lényeg. :)

Hát én fel sem keltem éjfélkor, aludtunk mind3-man. :)
mondjuk felébredtem fél 3kor, hogy éhes vagyok (nem tudom mi van velem, állandóan éhes vagyok - biztos most jön rá a szervezetem, hogy abbahagytam a szopit, és jöhetnek a kilók. tényleg rám fér pár)

képzeljétek, kolos feléri a tűzhelyet és a minap megégette a kis kezét egy lábossal. mert mindne érdekli, hogy mit csinál ott anya, hozzáért az edény füléhez. szerencsére nem látszik, hamar abbahagyta a sírást is.

tegnap itt egész nap esett a hó, ki is mentünk a parkba sétáni de kocsi nélkül. kolos nagyon élvezte, hogy szaladgálhat, csak szegénykém annyira be volt öltöztetve. meg kicsit magas talpú a cipője (nem tudom anya miért ilyet vett :()és nem tud benne jól menni.

ez pedig egy újabb videó, momoska kérte, ha van új linkeljem be. hát íme.
http://www.youtube.com/watch?v=VIA52vJya5w
Vendég
 


sziasztok!

Azt nem is meséltem, hogy 31-én 6 órakor összecsődítettük a közvetlen szomszédainkat egy kis találkára az utcára, ugyanis Tibi vett tüzijátékot (12 db) Tüncinek. Annyira tetszett neki a csillagszóró, gondoltuk ezt is élvezni fogja. Háááát tetszett is neki nagyon, a végén meg méltatlankodott hogy vége van és nem lát több "csillagszórót" az égen.

Orsi,
jó ez a video. Kolos mindig álva fürdik? Lilivel mi is így kezdünk a fürdésnek. Megyünk be, amíg folyik a víz, addig vetkőzés. Most a kádra tapasztott kalózhajó játék a menő, azzal van elfoglalva.

Ma sikerült elérnem hogy beleüljön a fellógatott hintába. Előtte én ültem bele, hogy lássa nem kell tőle félni. Persze talán még fél percig sem ült benne, de legalább beleült. Nem tudom miért fél tőle. Sokszor kérdezem tőlE hogy qbeleül-E DE MINDIG NEM A VÁLASZ.

NA TÜNCI BELENYULT .
ELKÜLDTEM VIGYE BE A TAKARÓJÁT A KISÁGYÁBA. VISZI IS.
VISSZAJÖTT, UH. MEGYEK. LASSAN ALTATOM......

KépKép
domidina
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?