Új privát üzeneted érkezett!

hunci: én ezt másképp gondolom.
Aki mondta,gondolom nem kért bocsánatot-ergó nem kell megbocsájtani.

Ha bocsánatot kért volna akkor pedig igenis felejteni kell.
Én fehér ember vagyok,de ha valaki bocsánatot kér én igenis mindíg megbocsájtok.lehet,hogy lúzerség,de ha megrugdalnának és utána őszíntén bocsánatot kérnének simán megbocsájtanék.
És felejtenék is.Szerintem ez egy nagyon jó tulajdonságom.
Talán az egyetlen... :lol: :lol:
egyébként szerintem azért van mert brutál forrófejű vagyok és simán vérigsértek valakit(ha közeli jóbarátom :lol: ) aztán ELVÁROM, hogy 5 perc múlva megbocsásson. cserébe én is ilyen vagyok.

Kép
ndombi

Ndombi, jah, ezzel én is egyet értek! Nem tom, hogy miért nem tudnak azonnal megbocsátani az emberek, ha kérem :) Leginkább a férjem :) én már átlépnék a dolgon, ő meg nem tud azonnal vigyorexre váltani :) tiszta gáz :) mellesleg korábban nem sűrűn kértem elnézést, de mostanában szokásom :) (rájöttem, hogy nem is nagy erőfeszítés:) )
Viszont mióta megvan a Marcus, azóta tök banga lettem - az agyam egyik felét totál leszedálja.

Viszont komolyra fordítva: megértem Huncit! viszont idővel szerencsére fakulnak a dolgok, de a tüske ott marad azért akkor is. De az a jó, hogy nem kételkedsz magadban! Ennek így kell lennie!

Kép
Kép
Kép
konkri

zsír! nézem, hogy miért írja azt a gép, hogy Marcell, ma 11 hónapos 1 napos - mondom, hát nem 11. van? jaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh, hogy már elmúlt éjfél! :oops: :lol:
hát igen: a családi problémánk a következő: gyerek 8kor kel, egyszer alszik napközben 2 órát (de ha nem ennyit az is lényegtelen), aztán este 10kor kínok közepette sikerül elaltatni... ma 10 után sikerült. kész vagyunk tőle. a házas életünk 0ra redukálódott :( mert mi még 10 után eszünk, fürdünk... miért nem képes ez a gyerek 9kor elaludni???? mit csináljunk vele??????????????? heeeeeeeeeeeeeeelp! holnap kipróbálom a citromfű teát.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Egyetek korábban, meg fürgyetek le, és 10-től indulhat a házasélet, az még nem késő!!!! :wink: Mondjuk sokszokr mi is 1-éjfél körül kerítünk rá sort. Én nappal próbálom pótolni az alvást, szegény apa alszik keveset, na de aki éjjel legény ugye.... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

házasélet: a pasinak legyen elég pár óra alvás, ha lehet szexelni. Nekik az olyan, mint nekünk a csoki, ha ehetek csokit, nem érdekel, hogy nem eszem rendes kaját :lol:
Én most egy kicsit aszexuális lettem, meg nagyon hisztis. Még 1x mondom, nagyon hisztis!!! Kötözködök, mindenben hibát találok.
Na jó, mondjuk szerintem az érzékeny orromra, tegnap a pacal azért durva húzás volt, nem??? Apa megkívánta, én meg azt hittem kifordul a belem. Amúgy sem bírom a belsőségeket, nemhogy most?! Tiszta kész voltam, hogy noooooooooooormális? Egész nap otthon van, miért akkor kell ezt a sz....t főzni, mikor hazaérek a munkából.
Szóval sajnos sok dolog van, vagy szinte nincs is másmilyen, amin most ne háborodnék fel :( Tényleg kibírhatatlan vagyok :(
De holnap már szombat!!! És már csak 1 hetet kell dolgozni :lol:

KépKép

KépKép
boo

Hali!

Konkri: Marcusnak..... Kép Kép Kép

Elnézést, de nekem a békás a kedvencem :oops:
Vendég

Más: szó volt a pénz ajándékozásáról, megpróbálom ide betenni:
1229070296.498.doc
Vendég

Én is forrófejű vagyok, de én simán tudok utána bocsánatot kérni, tök őszintén. Szerintem én meg pont ezért, hiszen tudom, hogy gyökér voltam, ezért sorry. :roll:

Viszont sajnos elég nehezen felejtek, bár ez is olyan, hogy attól függ kinek-mit, vkinek rögtön, vkinek soha.

Boo: a pacal tényleg durva :?

Konkri: Boldog hófordulót! :P Marcus mikor fürdik, mikor vacsizik? Nálunk Marci 8-kor fürcsi, fél 9 vacsi, 9 alvás. Ha nem akar, akkor is. Ha nagyon küszködik, és nem akar elaludni, akkor egy idő után puszi, aztán szépen otthagyom, bár mázlim van, mert ő nem ordít, hanem egy idő után elalszik magától. Lehet, h önzőség, de nekem sajna kell az este a párom és magam miatt is.

KépKép
Kép
sagi1

Nem kicsit vagyok rá büszke, nagoyn ügyes :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ha bocsánatot kérnek,megbocsájtok hamar, ha nem kérnek bocsánatot, akkor is megbocsájtok, de sohasem feledek.

Konkri, milyen a napja, a napirendje???
Vendég

Szerintem nem bocsájtasz meg. aki megbocsájt annak nem marad tüske..nézz magadba és valld be,hogy ha felemlegeted, akkor igazából nem bocsájtassz meg.punktumigazam van kész!!!!ne válaszolj csitt..mondom csitt.................................................................................csitt

Bocsáss meg kérlek... Kép

voltam fodrásznál.Mondta,hogy esetleg ne vágogassam magamnak a frufrum....jogos.... :lol:

Kép
ndombi

Dorka szerencsére 8-tól fél 8-8-ig alszik(házasélet szeempontjából mindegy én mondom...) :lol:

mivel nem altatok ezért nincs választása.megy ágyba jó éjszakát. csókolom. nem szokott sírni.Néha(2hétben 1-szer),akkor kap szörpit és alszik.
Ha nem alszik el rögtön akkor beszélget magában 20 percig és alszik.Úgy néz ki élvez magában beszélhetni,mert néha sikongat a gyönyörűségtől a tök sötét szobában. de mivel én nem vagyok bent ezért tőlem azt csinál amit akar... :lol:

Kép
ndombi

Ndombi, oké, csitt (akkor hívjuk úgy, átalakul, amit érzek, egy idő után mást gondolok arról, aki nem kért bocsánatot,mint abban a dühös pillanatban meg az utána következő napok, hónapok alatt, megbánátstól függően)

nekem a kozmetikus szokta mondani, ne szedegessem a szemöldököm magam :oops:

ja és megbocsájtok, ámen :lol:

ui.: szerda?csütörtök?vagy hétvége?péntek nem jó
Vendég

Blo: köszi a nagy köszöntést, de csak hófordulónk volt :) sajna, jön a szülinap - úgy értve sajna, hogy elröppent ez az év :(

Napirend: 8kor ébred (+- fél óra), játék, kaja, 12kor lefekszünk aludni ez 1-2 óra, aztán 8kor fürcsi, szopi, és alvás vmikor... egyszer...
én fürdök míg apa ráadja a pizsit meg a pelust. nálunk apa reggel 7-este fél 8ig dolgozik, így van kb este fél órám, míg ők játszanak. heti 6 napot dolgozik úgy hogy igazándiból irtó fáradt is mindenhez. én már nem is szólok neki, hogy itthon is csináljon vmit, mert inkább nyírom én a füvet, míg ő dolgozik csak az az egy nap legyen jó, amit együtt tölthetünk a héten. azt nem akarom, hogy kevesebbet aludjon, mert neki vezetni kell napközben pályán M0-son, úgy hogy azt az 5-6 óra alvását nem akarom jobban lefaragni. a szexet már hetek óta halogtjuk - tegnap éjjel is (fél egy körül), kérdi: na? mondom: áh, aludj inkább. - aludt is azonnal :) mióta megszületett a Marcus, 20szor biztos nem csináltuk :( persze igaz ami igaz, akár most is kimehetnék hozzá és... na sziasztok :)

szóval marcus alvás? tudtok tiuppet? az előbb kipróbáltam és az ágyában hagytam, de úgy zokogott, hogyalig tudtuk megnyugtatni. nappal is együtt alszunk. + napközben se tágít mellőlem...

na cső :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: tudom, h hóforduló volt :P , de olyat nem találtam :roll:
Vendég

Konkri: remélem okkal hagytál itt bennünket, jóóó okkal! :wink:

Marci is felvette újabban azt a szokást, hogy este, altatáskor, amikor melléfekszem, 5 perc alatt szépen bealszik. Igen ám, de amint megérzi, hogy mozdulok, és tenném be az ágyba, szem kipattan, nagyra nyit és sértődöttség, ha berakom az ágyba. Ilyenkor kiveszem, visszaaltat, stb, újra,újra. Aztán megunom, és mondom neki, na mostmár jó éjszakát kisfiam, nem veszlek ki többet. Kicsit pityog, de nem is igazán sír, aztán elalszik.
Nektek, Konkri, azért nehezebb, mert nappal is együtt alszotok, éjjel is, ha jól tudom, tehát nem várható el tőle, hogy csak úgy átálljon. Nehéz...

Ndombi: te vágogatod a frufrudat??? :P

Hunci: csodás képek, nem is csuda, h büszke vagy, teljes joggal!!! Irigykedem, mert Marcival mi már nem is járunk, állandóan sírt a vízbe, így felhagytunk vele. Majd talán kicsit később próbálkozunk, de akkor meg már nehezebb lesz a merülés, nem?

KépKép
Kép
sagi1

Igen hunci nagyon szuni, dorka nem merül..

Kép
ndombi

nem tudom milyen szuni...
szóval SZupi Huni, na..

Kép
ndombi

Huncika!
Sztem megérdemled, h Anyucid elfogult, azaz megértem! nagyon ügyes kispasi vagy!!!! Hatalmas cuppanások Nektek!!!! Kép
Vendég

Jaj el is felejtettem: Huni nagyon ügyes! Persze, hogy büszke vagy rá! Nagyon-nagyon-nagyon ügyes!

hmmmmm tegnap okkal távoztam :) :oops:

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Igen igazatok van, rossz vagyok, mert ilyen ritkán jövök. :( :roll: tagadjatok ki, megérdemlem. :P Csk egyszerűen lehetetlenség leülnöm a gép elé, mert a sógorom beíratkozott fősulira uh most szinte egyfolytában itt ül.
Röviden csak, mert megyünk fürcsizni: egyfolytában lázas volt, de nyűgös nem. már nem tudtam mit csináljak vele, elvittük fül orr gégészhez, kiderült hogy középfülgyulladása van, fel kellett szúrni mindkét fülét. most már okés.
kijött az első fogunk. éljeeeen!!!!
és elkezdett járni. már csak úgy száguldunk. akármennyit elbír totyogn i. egyfolytában mászkál a házban.
na amint tudok jövök képekkel. igyekszem, ígérem. ja a szülinaposoknak utólag és BOLDOG ': szülinapot. És még jóóóó sokat.
:D

Kép
móni86

Móni:
gratula a fogakhoz és a járáshoz! Figyi! Egyik doki sem jött rá, hogy Lilinek fül-orr-gége baja lehet???? Magatoktól vittétek el? Nagyon rosszul viselte a szúrást? Nekem kiskoromban nagyon sokszor szúrták a fülemet, azóta is rossz emlékeim vannak róla :(

Marci beteg lett, nem nagy dráma, csak hőemelkedés, köhögés, elég csúnyán, de nem ment le a légcsövére, és folyik az orra, mint a fene, de nagyon, nagyon, nagyon... Így éjszaka is orrszívózás, hogy tudjon aludni szegénykém. De azt meg úgy utálja, de hát ez van, a gyógyulás mindenek felett. A kaja is iritálja a torkát, így tegnap kétszer is visszaköszönt az étel, este a tápszer rajtam kötött ki :(
Ja,és így a coccus otást sem kapjuk meg, majd csak januárban, mert mire Marci helyrejön, aztán ünnepek, két ünnep között meg nincs az orvosunk :?

Tudom, már nem aktuális, de dobok egy pár képet a Mikulásról és egy párat csak úgy :).

Kép Fürdés apával

Kép Marci hajvágás után

Kép Mikulás 1

Kép Miku 2

Kép Miku 3

KépKép
Kép
sagi1

Sagi: Marci irtóó szép.
Nem veszi le a macis cipőt? Dorka letépné...

Hogy tudtátok levágni a a haját?

Kép
ndombi

Kép
Kép Kép

Kép
ndombi

Dombi: mi van veletek apjukilag???

KépKép

KépKép
boo

Minden ok.Hétvégéken nagyjából otthon van,amit tud megtesz.szerintem én is túlreagáltam azért.
Ahogy olvastam Konkri férje kevesebbet van otthon ő mégse nyavajog.

Kép
ndombi

Minden ok.Hétvégéken nagyjából otthon van,amit tud megtesz.szerintem én is túlreagáltam azért.
Ahogy olvastam Konkri férje kevesebbet van otthon ő mégse nyavajog.

Kép
ndombi

ja: 1.végre van még 2 fog felül, ősszesen 4 juhé....ma vettem észre!!!

2.Konkri : olvastam a blogod. Tudom van egy vágyad!!!Köszi,hogy rám gondoltál és drukkolsz,hogy nyerjek a lottón!!! Köszi(majd veszek lottot)

Kép
ndombi

Bakker Ndombi, hogy találtad ki???? Tényleg erre vágyom! Persze magamnak :) de nekem elég lenne a joker is. vagy csak egy szaros 10 misi vmi sorsjegyen :)

Sagi, látom Marci is tudja hogy működik a mikulás csoki :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, mintha elfelejtettél volna valamit...(megdícsérni Dorkát,hogy meeenyire cuki meg ilyenek..tudod...!!!!!)
na mindegy majd mindíg szólok.....

Kép
ndombi

Na jól van nászasszonyok, nehogy összevesszenek Kendek!!! :D

Egyébként meg nemtudom , h mi van , de nekem a legjobban a januári babák tetszenek. Tuti, h így vannak ezzel a minden más hónapok anyukái, mármint a sajátjukkal.

Megkaptuk a prevenar-t, háááát, minket nagyon megvisel :cry: A 4. át nem aludt éjszaka után , mivel lázas is volt, adtam neki germicid-c-t. Azóta legalább alszik éjjel, mondjuk, lehet, h amúgy is lecsengett volna az egész. Csóró gyerek semmit nem aludt, és dobálta magát, meg sírt.

Végre megjelent az első-felső fogacska is, már nem vagyunk denevérek (annyira). Mondjuk energia-vámpír, az igen!!! :lol:
Vendég

Blo: szerintem a szuri+ a a fog lehetett a ludas! Marci is még mindig benne van, napközben semmi láz, estére visszatér mindig a 37,5-37,8 közötti állapot! :( Ráadásul napközben az orra állandóan folyik, utálja ha törlöm, utálja ha szívom, utálja a gyógyszert, és most a kaja sem megy :( Nem túl jók a napjaink :(

Ndombi:a 'csupaszonolvasós' kép állati édes! Olyan szép rajta Dorka, hogy még! (de tényleg, nem azért írom, mert akkor rámszólsz! :P ) A kenekedés hogy történt?? :)

KépKép
Kép
sagi1

SZiasztok

Lanyok hogy ezek a babak milyen szepek es ugyesek!!

Adi megy egyedul,olyan edi ahogy topog,es imadja a Madagaszkarbol a riszalom igy is ugy ist ugy riszalja ra a feneket majd behalok rajta.

En sajnalom lenyirni a hajacskajat.Nem ciki ha meghagyom neki hosszura.Mig meg ilyen picike baba,de ha nagyobb lesz persze lenyirjuk igzan fiusra. Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

csak vicceltem Konkri és azta levágott lófejet se vedd annyira komolyan amit az ágyadban találtál :lol:
Szerintem is hagyd meg Ádi fürtjeit.Pizsije van? behalok..

Nekünk tegnap kijött 2 felső,de szerintem mellette is jön mert be van dagadva.szrencsére nem érdekli. a prevenar a kókusz?

Kép
ndombi

Ndombi bocsesz! A lófejet már elástam a kertben :) és persze Dorka nagyon szép és Rád hasonlít, de mentségemre szóljon, hogy siettem, mert már apa nyaggatott :oops: :lol: (megint) (ha egy üzelet beindul)
Marcusnak is pizsije van - tudod így könnyebben előkaphatja a kukit, ha esetleg idetalál vmi csaj :)

Marcsi: szerintem se vágd le Ádi haját+1488888888888888888 (ezt Marcipán írta) így édes!

Viszont Sagi Marci sztem apa, nem? De írtó pasis ő is. hogy mennyire különböznek amúgy arcra ezek a babák...

hamarosan teszek fel én is képet (képzeljétek, csináltam, de a gyerek sose akart a gépre nézni)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hali!

Mi ez a hullaszag?? :D

Konkri: Marcell nem takarózik ki éjszaka??Én azért nem adom Marcimra pizsit, mert éjszaka állandóan ledobja a takarót, így body-ban alszik+ hálózsák, a vékonyabb fajta. Ja, és Marci tök apja, kivéve a szemét, mert az totál az enyém :) és a természete is, sokak szerint sajnos :oops:

Dombi: eleinte Marci sűrűn leveszegette a papucsot, de azóta már 'nem pálya', így hagyja. Ráadásul azért is jó ez a mamusz, mert Micimackó feje csörög, így mindig tudom merre jár :)

Marcsi: le ne vágjátok Ádi haját! Tök jó! Marcinak is csak azért kellett,mert az övé nem göndör és neki a szemébe lógott már! Úgy nézett ki, mint egy kis puli :)

Figyu! Marcinak nemsokára szülinapja lesz, és még mindig nincs egy foga sem :lol:

Boo: veletek minden oké?nem írtál mostanában...

KépKép
Kép
sagi1

sziasztok! kicsit eltüntem, Dórinak tüszös mandulagyulladása volt, de már szerencsére jól van...
Sagi: Marcusnak hajvágás után van ennyi haja????? zabálnivaló :)
Ndombi: Dorka igazi NŐ, mennyire bájos kiscsajszi :)
Konkri: remélem a kistesóra gyúrtok ilyen intenzíven :)
Marcsi: szerintem egy kisfiúnak is nagyon jól áll a göndör "lobonc"...én sem vágatnám le :lol:

remélem csak a havat éreztem meg, de napok óta úgy fáj az aljam...emlékszik még valaki hány hetesen kezdtük ezt anno érezni? nincs erőm visszaolvasni...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Szaisztok!
Kész vagyok ezektől a hajasbabáktól. Nekünk alig van hajunk. ami meg van az is tök szőke. de már nődögél. :lol:
Hogy álltok a kajával? én most próbálgatom rászoktatni a rendes kajára. néha sikerrel járok, de főzeléket még mindíg csak bébiételt eszik és abból sem a darabosdat. lehet hogy azért mivel eddíg egy foga sem volt. most van egy, vagyis csk egy kezdemény, lehet hogy most majd már megeszik mindent.
Tápszer? Adtok még? nekünk van még kb fél doboz, ha elfogy sztem mi befejeztük. tejcsizni fogunk. pudingot is evett már és attól sem lett baja.
HAVAT AKAROK!!!!!! még meg sem tudtam mutatni a manónak, hogy milyen szép ha fehér minden. :cry:
Vörösbegy, sztem érezheted az időt. még engem is zavar pedig én nem vagyok terhes. :wink: meghát már 4. babó, a is lehet hogy előbb érzed.

Képek:
Kép
Kép
Kép

Ez a karácsonyi ruci. Még nem látták a mamik, papik. Meglepi lesz: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
móni86

Moni, de gyönyörű ebben a ruhában!! Szofinak kb. egy hete nem adok neki tápit, tejet kap reggel, este, persze még forralva. A védőnő azt mondta adhatom,é sfigyeljem nem üti-e ki, meg a székletében nincsenek-e tejdarabok, mert akkor még nem tudja feldolgozni, akkor vissza tápszer. Eddig nem volt semmi gond, és el is fogadja. Bébiételt már nem kap, azt eszi, amit mi.
Kijött a 9. foga.
Vörösbegy, neked kitartás, már alig több, mint 20 hét van hátra. És ha fáj az aljad, akkor tessék feküdni. Engedd csak meg magadnak, többé úgysem lesz rá ilyen jó alibid :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Móni, tök jó képek!Ruci édes!

Tej, hááát én még csak most adtam neki, szülinap előtti héten, azóta tegnap kapott két kortyot, többet még nem :oops:
Tápot kapott eddig, de már hogy végre elfogyott nem kap, reggel joghurt meg amit mi eszünk, este van csak táp, az is tejpép folyósan.

VB, pihizz, amíg lehet, kb ilyenkor kezdődtek a nyűgök :?
Vendég

Sagi: de kitakaródzik, de ezért is jó, hogy köztünk alszik, mert így felváltva takargatjuk. Mert az se mindegy hogy milyen takaró, a paplant vagy utálja. meg amúgy a takarókat egyébként. amig nem alszik el nem is szabad betakarni :) hálózsák: próbáltuk van 3 is, de egyikbe se aludt - nem tom, tán fóbiás :) kikészül benne. meg ő alvás előtt, után, jön megy, abban nem tudna. Anno ha kimentünk az overált se tudtam ráadni, azt is utálta. akkor is több rugi, bundás rugi és dzseki volt rajta. most is kapott kezeslábas overált, hát nem díjjazta :)

Móni, tényleg csini ez a kari ruci :) mint egy herecegnő. Amúgy nem tom mit izélsz haj ügyileg, mert látom csattotok is van, hát nekünk még ez se menne (igaz fiú).

Banyek, a képeket lekicsinyítettem, de ide még az is túl nagy, viszont egy kattintás és itt meglátjátok azonnal:

www.konkri.freeblog.hu

Kép
Kép
Kép
konkri

most hogy nézem itt a képeimet, hát Marcus itt mindenkihez mérten kopasz :) azért hátul jobban nődögél de annyi forgója van, hogy sztem lesz bajunk.

Kép
Kép
Kép
konkri

Kokri, megnéztem a képeket, haláli ezzel a hajjal. A sok forgóra jó megoldás a nullásgép. Én a fiúknak kicsikorukban azzal nyírtam, így nem volt vele gond. Daninak rengeteg haja van, eddig hosszú volt, te tegnap levágatta tök rövidre. Bencus is kapott frizurát, most már ovis nagyfiú, nem lehet kopasz. (meg hát nincs is valami kigyúrt teste...)

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkri: Marcell mindig meglep, hogy milyen nagyfiús!! Már értem, hogy miért sírod mindig vissza azokat a kimondott babás kinézetű időszakokat :) Marcellt látva én is úgy érezném, hogy repül az idő!
Nem mellesleg nagyon szép gyerek, és nem is tűnt fel, hogy nincsen annyi haja, mert ő is szőkés. Olyan édes, ahogy vigyorog és villan a foga! :) Nálunk ez még nincs...

Móni: nagyon tünemény a kisruci, a mamák bizti imádják majd benne! Én adom neki még a tápit egy darabig, aztán majd lassan én is bepróbálkozom a tejjel. Állítólag jó a kecsketej! Ki-mit tud róla?

Vbegy: Dóri jobban van már? Szerintem is feküdj sokat, ha bírsz, bár ez most elég abszurdnak tűnik, lévén itt a karácsony, Barni is egy kis örökmozgó+ott vannak még Dóri,Donát és a párod :) Bár ők nyilván inkább kímélnek téged!

Csajok! Ti mit vesztek/vettetek a Manóknak karácsonyra?
Mi még nem vettünk Marcinak semmit, mert tegnap is bementem a játékboltba, és egyszerűen nem láttam mást csak sok-sok felesleges, sz@r műanyag kacatot, aminek semmi értelme. Marcinak annyi játéka van,hogy már a szekrénybe teszegetjük el, és napról napra veszünk mindig elő mást, mert már nem is játszik velük, ha elől vannak. Készségfejlesztő játékunk is van, száz, de azért most vettem neki egy montesszorit, az még nem volt. Kinéztem egy bébitaxi-szerűséget, az tetszett, de mivel Thomas-os volt, azért 18e-be került! :? Durva, nem? Szóval, ötletek?

KépKép
Kép
sagi1

Hello Lányok!

Csütörtökön megvolt az UH:
szöcske 8.6mm és láttam dobogni a szívét, és azt hiszem elég ficánka baba, de képet még nem kaptam, igaz nem is kértem :oops: ez az SZTK :?

Legközelebb a 12. hetire kell menni jan.19-én, az még odébb van.

Leszakadnak a melleim, és mindig estére vagyok szarul. Nagyon rosszak az éjszakáim végig csak nyüglődök. Feszül a poci rendesen, és totál pacaformát vettem fel, most ha farsang lenne, jelmez nélkül is elmehetnék barbamamának, és simán nyernék :?

ma dologozom utoljára, és utána 9 nap otthon, mmmmmmmmmmmm :D :D :D végre

karácsonyunk sehogy se áll, kupi, kosz, se fa, se égő, áhhhh, borzalom

Móni: édes a ruci

Kicsit elszomorodtam, mert a másik topicon elment az egyik csaj babája 9 hetesen, és tudom, én mit éltem át tavaly, és tényleg nem lehet megnyugodni egy percre sem. Ráadásul a csaj 41éves és az első babájuk lett volna :cry: nagyon sajnálom
Remélem nálunk minden rendben lesz

Anyukákkal is megosztottuk végre a hírt, és nagyon örültek.

KépKép

KépKép
boo

Sagi, nálunk egyszerű az ajándék, Szofi babát kap, meg hozzá babakocsit. Neki is sok játéka van, de ezt eddig direkt nem vettem. Persze a rokonságtól majd zenélő, csörgő-zörgö biz-bazokat, amivel majd dunát lehet rekeszteni...

Kép
Kép
Kép
csibe76

írtam egy tonnát és elmenta net. áááá
na most nincs kedvem megírni.... :twisted:

Kép
ndombi

Sági, dömpert! :lol:
Vendég

Sziasztok.
köszi a dícséreteket, hát arra gyúrunk hogy a nagyik elolvadjanak. :D
konkri, az a csat kb 2 percig van a hajában, utána kicsúszik. már beszereztem 3 fajtát, de mindegyik elől menekül. :lol:
lili is pizsiben alszik. sosem aludt hálózsákban, egyszer próbáltam beletenni de egész éjjel fent voltunk mert nem bírt bent mászni. ő álmában össze vissza mászkál a kiságyban. most viszont ágyat keresek neki. ez a kihajthatós gyerekágyat, amit ha kihajtunk olyan csak mint egy szivacs. olyan alacsony. arról az sem gond ha netalántán levándorolna mert nem esne le.
karácsonyra mi már megvettünk neki mindent. egy neklő hőembert, egy xilofont, meg egy készségfejlesztő elefántot. annyi kütyüt fog kapni hogy le kellet takarítanom 3 polcot hogy legyen hová tenni. mindenki valami zenélő, villogó hangos bigyót vett neki. örülünk. :P na jó kap azért pelust, rucit, rongybabát, könyvet ilyesmit. anyám most hogy leírtam még többnek tűnik. kéne még pár polc. sztem felével nem is fog játszani. de a karácsonyfának tuti örülni fog. feldíszítettük a házat égőkkel, azt is imádja. már alig várom. :lol: :oops:
alvásügyileg hogy álltok. nekünk vannak szuper, meg vannak katasztrófális éjszakáink. annak tudom be hogy 1. nem elég neki a tápszer, mivel ilyenkor mindíg meg kell etetni csak akkor alszik vissza. 2. még csak egyetlen foga van és a többi meg útban van, ez gondolom már marhára idegesítheti. de azért néha kiakadok, és idegesebb vagyok vele mint szeretném. nyugtassatok meg hogy más is van ezzel így. :oops:
babáról senkinem tud semmit? :?:
Bloo tuti minden rendben lesz. 2009 jó év lesz úgy érzem. :lol: :lol:
Tuti hogy akartam még valamit de nem jut eszembe.
na mindegy.
ha nem tudnék jönni (nagy sütésben, szépítkezésben, csomagolásban vagyok), akkor minden anyunak, nagytesónak, kismanónak, pocaklakónak NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!
Kép[/url]
Kép

Kép
móni86

Hali Lányok!
Hmmm, nagyjából visszaolvastam :oops:
VB: én is úgy emléxem, h kb ekkor jöttek a nyűgök, de remélem, h nem kell az ügyeletre szaladnod, abban a tudod milyen ügyben :roll:
Konkri: megnéztem én is a képeket, nem semmi a kispasi. Szerintem is totál 'macsó' a gyerek, és ne izgulj nekünk sincs ám sokkal több hajunk. Nem baj, majd Bruce Willis-esen nyomjuk, meg Ed Harris-esen. :wink:

Ajándékok: mi vettünk a Milunak olyan kis foglalkoztató asztalkát, kap bébitaxit, meg még egy csomó (utólag belátom) hasznavehetetlen, csillogó-villogó, beszélő-visító cuccot. Na, jó. Nem olyan sokat, de lesz vagy 2-3 ebből tuti.

Skacok! Ti nyitottatok már Start-számlát???? Jó, már itt az év vége.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?