Új privát üzeneted érkezett!

nem sikerült, lemerült az elem, mikor lőttem volna. Holnap teszek fel képet, oksi?

Kép
kisbuta

Laptetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem vgy te veletlenul babas? :shock: :lol: :lol: Oksi akkor holnap :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="kisbuta"]J írta:kisbutaa, és csütörtökön megyek uhu-ra, azaz holnapután, már nagyon várom. Az is megnyugtatna kicsit, ha akkorák, amekkorának 5 hetesen lenniük kell, de nagyon szeretnék már szívhangot látni.

Gondolom de azert meg 5hetesen nem lesz :roll: Majd akkor csutire kuldok 1 kalappal :wink:

Dugi teszt beszerzesen gondolkodol? 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Most egy ideig nélkülöznötök kell szellemes jellememet! :lol:
Holnap bevonulok a kórházba és sztem csak másnap engednek haza, ma délután meg készülök rá, összepakolok stb.....
apának főzök hogy két napig ne haljon éhen!
Ma van az uccsó napom sok a meló..... de azért néha idekukkantok a bnet-re két telefon között! :wink: :lol:

KISBUTA
Sztem is ketten vannak! Remélem mindkettő jól van!
Drukk az uhuhoz! +++++++++++++++++++
Vigyázz nagyon a kis bubokékokra!

BRIDGET
Fura ez a szülős dolog, bár páromat sem kell félteni ilyen téren, mert pl. a szülei nem is tudták egy ideig, hogy megházasodott. :shock: Úgy tudták meg ismerősöktől.... pedig rendesek minden hülyeségében mellette álltak, eleve mikor mindkét asszonytól eljött hozzájuk ment egyből, és akármilyen is mindig befogadták. (monjuk a volt asszonyok sem voltam piskóták!) :roll:

Pamival mi lehet???

dita75

Néha van már 5 hetesen is szívhang, de ritka! Hajrá babók! :wink:

dita75

Szia Dita
Hianyozni fogol :) De mindent a baba erdekeben 8) Majh neked meg holnapra kuldom a kalapot :lol: :lol: :wink: Most otthon vgy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Ja nem, dolgozom még 1/2 3-ig sajna .. aztán még elmegyek vásárolni, otthon bepakolom a kórházi cuccomat, kitakarítom a fürdőt, mert az hétvégén elmaradt, apának főzök 2-3 napra, hogy a műtét után már csak pihizhessek! Jó lenne ha elengednének még aznap, de állítólag ebben a kórházban egy napot ott kell aludni hátha lesz vmi komplikáció! Nem baj, kibírom valahogy talán. Nehéz lesz apa sem alszik ilyenkor, hajnalig fent van és rám gondol! :wink: :lol:

dita75

Viszont tegnap kiakadtam rajta, mert kérdeztem, hogy este bejön - e megnézni a kórházba és mondta, hogy minek ha másnap reggel úgyis hazaengednek.......... hát ez elég rosszul esett! A laparomnál sem jött el, mert későig dolgozott, olyan szar volt egyedül egész nap. Arról nem beszélve, hgoy apósom vitt és hozott is, mert ő dolgozott. Most is sajna apósom jön értem ha másnap engednek haza, ha még aznap akkor el tud jönni délután értem!

dita75

Dita,
nagyon-nagyon szorítok holnapra, hogy minden rendben legyen!

Nekem is azt mondta doki, hogy szerinte még nem lesz szívhang, azt legfeljebb 23-a táján várná, de akkor ő már nem dolgozik, esetleg ha a rendes nődokimat megkérem, csak az a baj, hogy a rendes nődokim dobbantott Svédországba, úgyhogy újat kell keresnem, és ez nem lesz könnyű, mert nagyon jó orvos volt.

Bridg,
javulgatsz azért?

Kép
kisbuta

Dita
No comment :roll:

Kisbuta
Nem ma kezdodott reggel es egyre gyengebbnek erzem magam...meg a kajat se kivanom :? es felment hoemelkedesre a hom :roll:

Apa mar itthon van :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg,
remélem akkor gyorsan túl esel rajta. - Nálam legalábbis úgy van, ha nagyon intenzív a betegség, akkor gyorsabban legyűröm...

Pamiról tud valaki valamit? Aggódom érte, de ugye csak holnap megy uhu-ra?

Kép
kisbuta

Ha jol tom Paminak csutin van uhu :roll: nem tom mi van vele de szerintem csak pihen :wink: En is remelem meggyogyulok hamar mert minnya kari :shock: aztan meg 26-an utazunk 8)

Hogy tudsz ejszakankent aludni :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg,

én kifejezettem pocsék alvó vagyok, néha úgy érzem, kóros az álmatlanságom, már régen is. Most az a rendszer, hogy este 10-kor fel kell dugni az utrogestant, úgyhogy muszáj lefeküdni, este veszem be a Bromocriptint is, és az igazán tuti altató, egyszercsak eltűnik a világ körülötted. Aztán hajnali 2-3 körül rendszeresen felébredek, és néhány órán át nem tudok visszaalaudni. Na, mire nagy nehezen visszaalszom, richtig kelhetek fel, 6-kor csörök a vekker, mert dugni kell az utrót, de akkor 8-ig megint lehet aludni. Aztán délután meg mindig, mint akit elvágtak, most is aludtam pár órát, de szerintem ezt nálam nem lehet terhestünetnek venni, csak az éjjeli virrasztás ellensúlyozása.
Miért kérdezed?

Karácsonyig biztos meggyógyulsz, az csúnya lenne, ha nem.

Kép
kisbuta

Sziasztok csajok!

Semmi baj nincs csak már annyira ideges vagyok a holnap miatt hogy inkább nem jöttem hogy ne fárasszalak Titeket a hülyeségeimmel!!!!

Holnap reggelre megyünk amint tudok vmi jövök írok!

Dita!

Holnapra mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
pamilla

Bridget!

Javulsz már?
Remélem megfelelően kúrál a pici párod :wink: :lol:
Tényleg hova is utaztok karikor?
Mennyi időre?

Kép
pamilla

Kisbuta!

Édi vagy hogy aggódsz, de tényleg nincs semmi és nagyon remélem nem is lesz!
HÁt nem is tudom hogy mi lesz ha mégis beütne a ménykűűűű!

Tényleg nálad vannak már tünetek?
Csütörtökön megtudod akkor hogy hányan vannak?
De jó!
Most úgy is érzed hogy minden rendben nemigaz?! Csak mert a hangulatodból én ezt vettem észre! :lol:

Kép
pamilla

Köszi a szurkokat, már rendesen tele a gatyesz!

PAMI
Holnap ha megmaradok esetleg küldök egy sms-t neked ha gondolod!
Neked egy kalappal az uhura! ++++++++++++++++++

Amúgy az inszemesbe kör sms-t küldök, ott majd felteszik az infot, hogy élek-e vagy halok! Géphez sztem csak csüt-ön kerülök! Szóval pusz mindenkinek, megyek aludni, mert már 3 órája mosógépet szerelek! :twisted:

KISBUTA
Neked is mennek továbbra is a szurkok, és megeszem a kalapom ha nem két petezsákot találtok az uhu-n! :wink:

Jó éjt!

dita75

Vgyok csak kicsit gyengelkedem :roll:

Dita,Pami Kép
Kép

Pami
26-an megyunk es thaifoldre januar 5ig persze csak ha nem lesz sztrajk Bankokban megint :? Mert akkor nem tudunk menni :roll: Es gyere lecci es nyaggass mindek a hulesegeiddel :!: :twisted: :lol:

Kisbuta
Azert kerdeztem mert en nem hiszem,hogy egy +os teszt utan es 1000akarhany hcg mellett letudnam hunyni a szemem :shock: :roll: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2008.12.17 16:28-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami,
nagyon várom az uhu eredményedet! És gyere nyugodtan nyavajogni, legalább hallunk felőled.
nekem a legerősebb tünetem a pozitív teszt, meg a vvt, amúgy volt egy-kétszer gyomorégésem, de nem rendszeres, sokat járok pipilni és néha egyik pillanatról a másikra elszomorodom, minden ok nélkül.
És neked? (bár nem szükségszerű, hogy legyenek)

Dita,
nagyon drukkolok mára!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridg,
épp fordítva volt az alvás. Mikor egyik este megbeszéltük apával, hogy akkor holnap reggel teszt, akkor egész éjjel, hajnali 1-től reggel 6-ig nem tudtam aludni, mert totál paráztam, hogy nem élem túl, ha megint nem sikerült. A tesztem elég lassú ráadásul, úgyhogy először hót negatív volt, én meg mentem szomorúan feldugni az utrót, apa pár perc múlva újra megnézte, és boldogan hozta, hogy pozitív. Alig hittem el. - Na, ezután elaludtam szépen, mert már nagyon ki voltam merülve az egész éjjeles virrasztás miatt. :wink:

Hát, drukkolok neked is, hogy tudjatok menni, Thaiföldön mostanában elég nagy felfordulás van. Van B tervetek?

Gyógyulj meg szépen.

pusszancs.

Kép
kisbuta

sziasztok!

Na megjöttünk!
Láttuk babszemet 8mm a petezsák és azt mondták hogy nagyon jó helyen van és szép kerek! 2 ünnep között kell menni megint ott már szívhangot is néznek!

Megpróbálom feltenni a képet amit kaptunk!

Csak szerkesztgetni kell hogy felférjen!

Kép
pamilla

Kép

Na ha minden igaz akkor a kép közép kb közepén van 1 babszem alakú sötétebb rész na az a kis babszemjankó/janka-!!!
Sajna csak ilyen kicsiben hagyja a gép feltenni!

Remélem azért látszik valami belőle!

Kép
pamilla

És lányok ismét köszönöm a drukkokat!!!!

Kisbuta most rajtad a világ szeme!
Holnap gyere csak a 2 petezsákoddal!

Bridget!

Tessék sokat pihenni sok folyadékot inni elsősorban teát!
Hogy minél hamarabb jól legyél!
Tényleg van B tervetek? Most ott olyan gáz a helyzet nem?

Kép
pamilla

Pami,
ez csodálatos!!!

Kép
kisbuta

Pami hatalmas Gratulaaaa!!!Igy kell ezt csinalni kerem szepen :wink: Es a neveket elirtam az elozo irasomban...Ditat es teged irtalak aztan kijavitottam a neved Kisbutaera kozben meg tenyleg a te napod volt :roll: :oops: Szal most kijavitom :wink: Nana,hogy latjuk babszemjankat 8) :lol: Meselj ma mit szoltak az otthoniak meg ugy te mit erzel mien erzes es a parod?Meselj-meselj-meselj!!! :shock: Kép

Kisbuta holnap nalad 2babszemjanka lesz vgyis egy babszemjanko es egy babszemjanka :lol: Gyere majd a hirekkel :wink:

Kosiz csajok teazok es ettem meleg husilevest is 8) (na persze csak zacskosat :oops: )B terv? :roll: hat maradunk itthon :? nincs B terv mert a repjegyek mar elkeltek minden fele :roll: De ha igy lesz hat mit tudunk tenni...azert en remenykedem,hogy 1hetet meg kibirnak :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jönnöm kellett, éreztem!

Pamikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt gördülnek a könnyeim!
Olyan boldog vagyok hogy kismama lettél!!!!!!!!!!!! Istenem, nem is hiszed mennyire! Itt bőgök mint egy hülye :oops: :D :D :D :D
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! És sok sok sok sok sok sok sok puszit, és boldog pocakosodást! Remélem msn-en elkaplak még az idén! :D

Többieknek is puszi és drukk továbbra is a háttérből :wink:
babácska08

Szia Baba 8)
Jo reg nem voltal...rmelem minden rendben van nalatok es mi is szoritunk neked :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!
Még élek, köszi a drukkokat!
PAMI
Köszi hogy kerestél tegnap sms-ben! Jól esett!
Nagyon szép a kis drágaszágod! :)

Bocsi de most nem írok hosszabban az inszemesben leírtam mindent, este vagy délután majd a blogra is felteszem hogy mi volt, fáj még a pocim, próbálok egyet csucsuzni, nemrég engedtek haza!

dita75

Sziasztok!

Na, megvolt. Nem hiszitek el: egyszemkénk van. És továbbra is nagyon aggódom érte.

Dita,
mindjárt benézek az inszemesekhez, hogy tudjak rólad is valamit.

pusszancs.

Kép
kisbuta

Babácska!

Életem végre Te is bekukk!
Köszönöm szépen édi vagy nagyon!
Mizu véled?
Hogy alakultak, alakulnak a dolgok otthon?
Gyere többet kérlek! Jó lenne többet tudni rólad mer tez az msn néha nagyon nehezen jön össze!

Kisbuta!

Nagyon örülök nektek!!!!
DE az az 1 szemke milyen erős lehet ilyen hcg szint mellett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ditám!

Örülök hogy jöttél és kaptunk róla életjelet!
Még mindig azt javaslom hogy pihizz használd ki a lehetőséget! :wink:

Bridget!

Veled mizu?
Keveset voltál ma itt... Ügye nincs gond?
Nagyon remélem hogy javulgatsz!
Lelkecskéd jobban van már?

Kép
pamilla

Kisbuta!

Képed nincs a törpéről?
Mekkora a petezsák?
Infókat infókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pamilla

Ditám!

Hát hallod elolvastam az inszemesbe feltett híreket!
Először is nagyon örülök hogy jó a kedved! Nem semmi!
És az ember próbálkozott próbálkozott de ezek szerint nem is volt a sok inszemnek értelme!

De majd most!
Megkapod a babákat a pocidba és ott is lesznek hipp-hopp az ikrek!

Hát igen jó ez a Szűcs doki! Nem volt rossz választás!
És képzeld a W. dokival kapcsolatban igazad volt már jan 1-től nincs is a BMC-ben!
Durva mi????

Kép
pamilla

Gratula az egyszemkékhez! Talán jobb is így az ikrek nagyon megterhelik a szervezetet..... az anyaméh egy babára van tervezve.... de arra az egyre vigyázzatok nagyon!!!!!!!!!

Továbbra is mennek a szurkok és babaragacsok!

dita75

Bridg,
tényleg, hol vagy? Hiányzol ám nekünk! :roll:

Pami,
szóval a petezsák 6,8 mm, a baba meg 4 mm. (most segítettek a beültis lányok értelmezni a képet, az egyikük épp egy női klinikán ápolónő, mindent tud. :shock: )

teszek fel képet is. Meg ígértem a tegnapelőtti tesztemet is, azóta sikerült lefotóznom.

Kép
íme a teszt, ez már igazi zebra

Kép
kisbuta

Akkor Egyszemke első sztárfotója:
Kép

Kép
kisbuta

Dita,
olvastam ám én is a te történetedet. Hát bosszantó, hogy így kellett inszemeznetek :?
De ha csak ez volt a baj, akkor biztos, hogy nagyon jó esélyekkel indultok lombiknál, szerintem az első vagy második sikerülni is fog.
És persze úgyis kidrukkoljuk. :wink:

Pami,
neked mik voltak az adatok? Én is marhára kíváncsi vagyok ám!
És doki is azt mondta, hogy biztos nagyon erős kis manó, ha ekkora hcg-t csinált.

Bridg :?:

Kép
kisbuta

KISBUTA

Kép

Csudijó a teszt a fotó pedig még nagyszerűbb, isteni érzés lehet.... bár egyszer átéltem már én is......... de ez most egészen más lesz majd............ alig várom, hogy én is ilyen foltos képpel jöhessek hozzátok! :wink: :lol:

Sztem is jól megágyazott magának egyszemke mert jó magas a hcg-d.... sztem nem lesz itt semmi problem!

PAMI
Igen megy külföldre dolgozni, azt hallottam, még jó hogy nem őt választottam, most agyalhatnék ki legyen helyette, bár nincs sok választási lehetőség.
Viszont nagyon örülök, hogy Szűcs doki elküldött erre a műtétre, mert most már végre nem azzal szúrják ki a szemem, hogy ismeretlen eredetű a meddőségem, hisz egy év alatt bedugultak a petevezetőim, tehát ezért nem sikerültek az inszemek! De mivel a lombiknál erre nem lesz szükség és a méhem szép egészséges akkor talán én is jó hírrel fogok jönni már elsőre!

dita75

KISBUTA
Második??? Jajj ne ijesztegess én csakis az elsőben és utolsóban gondolkozom!
Látod a dokid is nagyon bizakodó hát légy te is az!

Amúgy az volt a baj, hogy sokat halasztottunk a lapar után és közben dugultam el... egyből kellett volna kezdeni az inszemeket ............ :roll:

dita75

Dita,
elsőre sikerül, persze! Egy csomó csajt ismerek, akiknek elsőre sikerült.
Most kezditek a lombikot ugye? Vagy csak januárban?

amúgy én anno lapar utáni hónapban lettem másodjára babás, sajnos méhen kívül. Úgy olvastam az inszemesben, hogy az egyik petevezetőd nem fungál, úgyhogy jobb is, ha nem inszemeztek és spontánoztok, mert a nem fungáló petevezető méhen kívülit okozhat: nem továbbítja a babót a méhbe. Nálam is ez volt a baj... :(

nem tudom, a BMC-ben nézik-e a pajzsmirigy funkciókat (TSH, stb.), de ha nem, mindenképp nézesd meg, mert nekem is váratlanul lett vele baj, korábban sosem volt, és amiatt nem sikerült az első lombikom. (endokrinológusnál kell nézetni.)

Kép
kisbuta

Sziasztok cshajek 8)
Kép

Eloszor is kicsi lelkem rendben no para :wink: Azert nem tudtam jonni mert ugye en meg mindig labadozom na meg az a franya idoooeltolooodas :twisted: Ugyanis Pati barinom feljott este 7korul ami otthon ugye megcsak de. 11 es onnantol kezdve mar nem is tudtam jonni :? Pati itt volt 1orat,aztan apa jott 9korul elotte bevettem a gyogyim mert ugy elalmosit mindig hogy alig birok kikelni az agybol delutan 1-2fele szal gondoltam ma koran beveszem es akkor korabban ki is megy a hatas...hat jah 10kor mar nem birtam menni kellett aludni de meg ossze kellett bujnunk alpaval :oops: mert most nem tom,hogy a 9cn-en vgy a 11.cn-en vgyok-e :? Megtortent bar az mar felkomas allapotban aztan ki is lottek engem :lol: Most viszont 10ota fent vgyok es megyek intezni a kis dolgaimat aztan haza meg kuralom magam 8)

Kisbuta
Na kerem szepen igy kell ezt csinalni :D Nagyon nagyon gratulalok nektek :!: :!: :!: Kép A teszted csudaszep es maszatka :shock: nem semmi :shock: Miert aggodsz meg mindig? :roll:

Pami
Na mi van te masik kismami :lol: :lol: Hogy vgyol? 8) Milyen a kismami elet? :wink: Azert orulok,hogy ilyen pozitivan valtozik ennek a kis topiknak az elete :wink:

Dita
En is bekukucsoztam a inszemesbe,hogy megtudjak rolad valamit :roll: Maskor csak nyugodtan masol be ugyanazt neha en is azt szoktam :oops: ha nincs ideje az embernek a lenyeg az tudjuk valamit :wink: Na szoval vegre a csoda hozzatok is elert es az ajton kopogtat mar :D Januarban te is babas leszel es igerem jovok en is utanad :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KISBUTA
Néztek az inszemek előtt is TSH-t de ha jól emlékszem a BMC-ben is, de majd megkérdezem ha megyünk!

Még jó hogy nem lett nagyobb baj, hogy mondjuk ki kell venni az egyik petevezetőmet egy méhenkívüli miatt, lehet, hogy azt nem éltem volna túl!
De szerencsére kiderült és áldom az eszem, hogy a 4.nél megálltam, mert éreztem, hogy ennek már nincs értelme. A belső megérzésemre hallgattam pedig sokan támadtak, hgoy miért nem megyek még arra a 2-re, hisz mennyi mindenkinek sikerült már a 5. 6. inszem. Most kiderült, hogy csak rosszat tettem volna vele........ tehát hallgatni kell a belső megérzésekre, mert azok nem csalnak!

De durva egy nyomi hormon miatt nem sikerült az első???
Tényleg nagyon alapos kivizsgálás kell, hogy az ember sikerrel járjon!
Örülök a hysteronak is hogy átestem rajta, és tényleg nem is volt annyira gáz!

Nem tudom mikor kezdünk, lehet, hogy pihenni kell egy ciklust emiatt a műtét miatt! Majd beszélek a dokival.

BRIDGET
Örülök, hogy lelkecskéd jobban, és ajánlom is kövess!
Addig is kúráld magad, tea, páros izzadás.... miegymás! :wink: :lol:

dita75

Dita, :D
azért szóltam, mert az egyik lány a BMC-ben van, sikerült neki, és most ellenőrizték a TSH-ját, és mondták neki, hogy ilyen pajzsmirigy mellett kizárt, hogy sikerült. Persze tényleg sikerült neki, de ő inkább a kivétel, aki erősíti a szabályt, mert a pajzsmirigy nagy kavart tud okozni. Egy másik ismerősömnek azért nem lehet babája, mert nagyon sokára derült ki, hogy a pajzsmirigye miatt nem sikerült soha, és most már nem lehet neki a kora miatt...
Nem szeretném, ha neked csak egyetlen egyszer is emiatt kéne szívnod, inkább szólok előre, hogy figyelj oda.

Bridg, :D
gyógyulj meg gyorsan!!!
Azért aggódtam, mert volt egy félreértés. Kérdeztem tegnap a dokit, hogy mekkora a petezsák, mondta, hogy 0,7 mm (!), és kétségbe estem, mert annál már többnek kell lennie, szóval ha csak annyi, akkor baj van. De aztán a beültis lányok mondták, hogy hova van ráírva a méret az uhu-képre, és kiderült, hogy a dokim csak szórakozott volt, a petezsák valójában 0,7 cm (!), a baba meg 0,4 cm, szóval akkora, amekkorának lennie kell.
Persze még nem volt szívhang, hogy is lett volna, ilyenkor még nagyon ritka, úgyhogy még aggódom. De anyukám egy csodanő, és máris elintézte, hogy dec. 29-én meguhuzzanak odahaza...
És olvastam a hőtartó bögrédről, azóta sem tudok napirendre térni felette! :shock: Sokba fáj egy ilyen Japánban? Nagyon kíváncsivá tettél.

Pami, :D
ez nem ér, én is szeretném tudni a te picikéd méreteit :oops:
És boldog kismamalétet! Mikor mész a kövi uhu-ra?

Kép
kisbuta

KISBUTA
Köszi hogy szóltál. Tényleg érdekes ez a pm dolog már csak azért is mert a nővéremnek is tök véletlenül derült ki hogy baj van vele, pedig ő aztán egész életében olyan termékeny volt, csak rá kellett nézni és már terhes lett! :shock:
Szóval tényleg vannak kivételek, de azért köszi hogy figyelmeztetsz, megfogadom a tanácsodat és rá fogok kérdezni a BMC-ben.

Ezek a dokik sokszor nagyon szórakozottak tudnak lenni, én is alig vártam, hogy végre láthassam a zárójelentést, mert ismerem már annyira a dottorémat, hogy mindig csak a jó dolgokat közli a rosszakat meg a papírból tudom meg..... bár a lombik szempontjából valóban jó híreket kaptam! :roll:

A vonalzód is megmutatja, hogy ideális méretekkel rendelkezik a legkisebb Kisbuta! :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita
Nana,hogy kovetlek mostmar majd csak ugy sodornak az esemenyek magukkal :lol: :wink:

Kisbuta
Neked egy szuper anycid van :wink: A meretek meg nana,hogy jok es majd idejeben lesz szivhang is :wink: Orulok,hogy megnyugodtal :) A hotarto bogrem az egy sima termo kulacs vgy mi de ilyet meg en se lattam :shock: Ez termo a javabol 8) Az enyem 5000ft atszamitva es 325ml-es a nagyobb ami asszem 500ml-es az meg 6 vgy 8ezer ft mar nem tom :roll: :oops: De majd megnezem a neten es feldobom a fotot rola :wink: Jah es oke gyorsan meggyogyulok,hogy tudjak tobbet jonni :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Örülök, hogy hiányoztam. Ti is nekem. Ez a válási őrület totál kikészített. Ha délelőttös volt a volt férjem, akkor csak este 8-9 körül jártam haza, akkor pedig már nem volt energiám gépezni. Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de azért sokat gondoltam rátok. Amint látom, nem is eredménytelenül!

Nem olvastam vissza, csak az utolsó oldalt. Micsoda hírek! :)

Niki, Kisbuta! Gratulálok mindkettőtöknek. Jó egészséget és sok örömet kívánok a terhességhez, s utána a babócákhoz.

Meséljetek valamit! Próbálok majd anyukáméktól benézni néha.

Rólam: December 4-én elváltunk, 15-ével elköltözött a volt férjem, így itthon most nincs gépem. Addig pedig totál kiidegelt az anyjával együtt. Megegyeztünk (szerencsére leírattam az egyezséget), aztán állandóan változtatni akart rajta anyóssal együtt. Végre elköltözött. Azt hittem, hogy majd így sikerül megnyugodnom, erre még most is zaklat a hülyeségeivel, most döbbent rá, hogy kizárólagos lakáshasználatot adott nekem, s nem akkor járkál fel a lakásba, amikor kedve szottyan. Képzeljétek el azt akarta, hogy elköltözik, mivel nem tudja fizetni a közös költségeket, én fizessek, ő pedig feljárkál kedvére a lakásba. Ebbe nem mentem bele, így lett a kizárólagos használat. Erre még mindig hívogat, nem tetszik neki, hogy nem jöhet fel, csak ha otthon vagyok, s előre szól.
Már a lelkem is gyógyulgat, kicsit megkönnyebbültem, bár félek a karácsonytól. Kezdem átalakítani az életemet, s kezdem élvezni is az "új" életemet. Néha vannak hullámvölgyeim, de próbálkozom kimászni belőlük. Nyitott szemmel járok, aztán majd meglátjuk.

Januárban le akarok szokni a bromóról, majd megbeszélem a dokimmal. Nem akarom feleslegesen szedni, mert hát most nem aktuális a babaprojekt.

Bridg! Köszönöm az üzit. Veled mi újság?

Puszilok mindenkit! Igyekszem jönni.

Kép

Kép
kiriki

Csajok!

Zsuzska már nem jön ide dumcsizni? Mi van vele?

Kép

Kép
kiriki

Kriki!

Szija!!!!!!!!!

DE örülök hogy végre tudunk rólad!
Tudom hogy rossz lehetett ge én örülök annak hogy ilyen hamar sikerült elválnod és nincs huzavona! Van akik évekig tépkedik egymás idegeid!

Nagyon ügyes vagy és büszke vagyok rád hogy a körülményekhez képest ilyen jól vagy!

Zsu már 1000 éve nem volt de amennyire nézem máshova sem szokott írni! Szóval róla sem tudunk semmit!

Kép
pamilla

Kisbuta!

Nekem sajnos semmi olyat nem néztek még mint neked!
Csak a petezsák méretet meg a 2 petefészek méretét!
Semmi mást!

Ezért is volt furi amikor téged olvastalak hogy nekem ilyeneket nem mértek!
De hát honnan tudtam volna amíg másnál nme olvasom!

Nem baj majd 30.-án!
Remélem minden ok lesz és jó erős szívhangot fogunk hallani!

Jó lenne már ott tartani!

Sajna én 29.-én nem megyek mert sztem annyian lesznek mint állat hogy 4 napig zárva lesznek! Ezért inkább 30-át választottuk a párommal!

Kép
pamilla

Dita!

Sikerült időpontot kérned a BMC-be????
Mit mondtak?

Fáj még a pocid?
Pihensz eleget?

Egyébként a BMC-ben néznek pm hormont minden alakalommal!
Legalábbis nálam néztek mert állítólag alulműködött 1 kicsit amikor az elsőt csinálták! De akkor azt mondták hogy úgy sem lehet kezelni ilyenkor, amikor babát szeretnénk!

Szóval sztem fognak nézni! :wink:

Kép
pamilla

Pami,
nézték neked is, nem kaptál ultrahangképet? Annak a jobb alsó sarkán rajta van. GS - petezsák, CRL - a magzat mérete.

És hogyhogy azt mondták, hogy nem lehet kezelni a pm-et, amikor babát szeretnél???!
Ez nem igaz, én pl. folyamatosan szedem a bogyót, azzal állítják be. Csak mondani kellett az endokrinológusnak, hogy lombikozunk, és olyan bogyót ad, amit lehet együtt szedni.

Kép
kisbuta

Igen igaza van kisbutának a Monicnak is vannak pajzsmirigygondjai és még számtalan másik topiclakónak az inszemesbe, és babásan is folyamatosan nézik hogy kell-e csökkenteni vagy növelni a gyógyszeradagot!

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?