No, bocsi, hogy csak úgy komment nélkül beszúrtuk a képet, de férjem dolgozott volna már nagyon.
Viszont ügyi, mert neki pikk-pakk sikerült.
Szóval ő lenne a mi babucink és - bár én nem láttam, mert nem felém volt fordítva a képernyő (mondjuk inkább a doki lássa, hogy mindene megvan e) párom szerint először aludt, mert mozdulatlan volt, utána egyszer csak beindult.
Szegény biztos megijedt az uhtól, ott piszkálgatták.
De amikor a dokibácsi mondta neki, hogy mutasd a lábad, akkor engedelmesen megmutatta, úgyhogy szófogadó!
Szuper, hogy egyre többen teszünk fel képet!
Tényleg jó látni, hogy kivel megy a dumaparti!
Mindenkit buzdítok képfeltételre!
Mondjuk én csak azért mertem már, mert most már a munkahelyemen, meg az ismerőseimnek is elmondom, bár csak januárban, mert akkor megyek legközelebb. De párom, már az iwiwre is felrakta a babunk képét és sikeresen írt is egyet az üzenőfalra, hogy mindenki lássa mit gyártottunk.
Úgyhogy aki nézegeti az már úgyis megtudja.
Manó!
Hát az igaz, hogy ünnepek előtt már senki nem szeret dolgozni
, mondjuk én sem, de ha muszáj, akkor viszont muszáj. nem értem én ezt, hogy pl. vércsooportmeghatározást miért nem csinálnak?
Az olyan nagy ügy? Nekem a nőci egy speciális papírra csepegtette a vért és onnan egy fél órán belül kiderült. Vagy utána még lehet, hogy elküldik a laborba is? Mert talán az nem olyan biztos?
Amikor benn feküdtem a kórházban akkor meg az egyik szobatársam ott mérgelődött, hogy 1 éve szülte a kisfiát, akkor minek kell megint vércsoportot nézni? Vajon azóta megváltozott?
Ancsurti!
Hát igen, épp az ilyen huszonezreket szeretném megúszni...
A fájdalom nekem nem probléma, legalábbis eddig még nem zavart pedig többször volt, hogy rengeteg injekciót be kellett nyomni, mert nem használt. Pl. egyszer akkor amikor a bölcsesség fogamat húzták, akkor nagyon féltem, mert bárhányszor elkezdte, mindig éreztem, hogy fáj, ahogy húzza. Az utolsó adag érzéstelenítő meg akkora adag volt, hogy hasson, hogy már a torkomban éreztem, hogy zsibbadok, be is pánikoltam, hogy nem fogok levegőt kapni, de szerencsére elnyomtam magamban. A másik bölcsesség fogamnál meg utána nem akart elállni a vérzés, attól voltam rosszul. De legalább jó érzéssel még várandósság előtt kihúzattam mindkettőt, mert ugyan semmi probléma nem volt velük, a doki mondta, hogy nagyon szuvasak és ha elkezdenek fájni akkor nagyon fogok szenvedni. Úgyhogy inkább rászántam magam. És még látnak egyet az ínyem alatt, de szerencsére az még nem nőtt ki.
007!
Ez az idős bácsi viszont jól hangzik... Ez a Szentkirályi utca nem az ami a Mária utcánál van? Mert én eddig mindig oda jártam, ahol orvostanhallgatók csinálták a fogaimat (mindig nagyon precízen doki felügyelettel.) és nekem nagyon bevált, csak van egy két hátránya. Most épp nincsenek, mert vizsgáznak, asszem februárban lesznek, alig lehet bejutni, annyian jelentkeznek (mondjuk a múltkor is valahogy sikerült bekönyörögnöm magam, szerencsém volt, hátha most várandósan még könnyebb lesz) és sok idő kell hozzá, mert nagyon lassan dolgoznak. De legalább mindent megcsinálnak. Fogkövemet leszedték, betö,ték amit kellett meg mindent. Viszont minden héten mentem ugyanabban az időben, de mindegy, lehet, hogy bevállalom megint, ha kibírom februárig.