Új privát üzeneted érkezett!

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:26-kor.
pironya

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó reggelt!!!

Szilvi: kiütések???

Brigi: mondd meg apának, hogy legyen nagyon ügyes :wink:
bluebox

Sziasztok!

Márti: jó volt a vacsi. Jó sokat ettem hétfőn is meg tegnap is! Grill húsikat, meg tegnap egy jó nagy adag krémest. Nyam-nyam...

Szilvi: mi van Mercike bőrével?

Brigi: én is jót nevettem JázminCsongoron... :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

El vagyok halva, hogy ezek a gyerkőcök miket produkálnak...
Kép

babakonyha:
http://www.babaszoba.hu/services/recipe ... 6-65C7FA30
csipisz

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:26-kor.
pironya

...
pironya

Na itt vagyok ám....... :oops:
Este megfürdettem azzal az olajjal, de ugyanúgy vakargatta a hasát és már a nyakánál is elkezdte tegnap du.
Hát kivagyok ezen, de majdcsak kiderítem valahogy hogy mi ez.....
bszilvi25

köszi, hogy érdeklődtök, jól esik nagyon!!! :P :P
bszilvi25

Szilvi!
nem kapott esetleg Mercike nem olyan rég pneumococcust?Mert nem régibe olvastam hogy a 1 gyerek kiütéses lett tőle. :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

Hello!

Képzeljétek, tegnap végre vetünk kamerát!

Hamarosan jönnek a Dorina videók! :)

Szilvi! Nem lehet valami kajára allergiás?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!
Szilvi, sajnálom Mercikét :( gondolom eleged van már a kéretlen tanácsoktól :oops:
Azért leírom :) Ugye Te még szoptatsz. Lehet valami olyat eszel ami nem jó neki. Pl. Citrusféléktől ilyen kiütések lehetnek a babán.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Márti szerint is valami kajától van..... (abból amit a kicsi eszik)
De ez NEM kiütés, csak vakarássza magát. De pötty nincs.
Pneumot nem kapott.
Én még azért a mosópórban bízom, hátha.......

Azt mondta a védőnő, hogy a banán allergizálhat, ez igaz? esetleg lehet attól, mert azt kapott.:roll:
bszilvi25

Szilvi, ilyenkor van az, hogy kísérletezni kell. Lehet, hogy nála allergizál a banán.

Rakok pár képet :)
Így pancsizunk

Kép
Várom az ebédem
Kép
evés utánit inkább nem :oops:
Beszorultam
Kép
Kép
Csajozós nézés
Kép
Bocsi, ha sok voltam :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stella40 2008.12.19 15:53-kor.

Kép

Kép
[/url]
stella40

helllo

kérdés: nektek is kancsal még a gyerek szeme? mert Dorinának a bal szeme sokszor egész benn van középen.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

De jó képek! Ti már így pancsiztok?? :shock: :shock: király.
bszilvi25

Bogi: Nem!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:27-kor.
pironya

Piri, köszi :) De nagyon :D Egyszerűen mindent látnia kell mi történik körülötte, belenyúl a kajába, ááááááááááááá :) Hiába a kényszerzubbony :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Merci is fogja a tál szélét, de nyugodt a drága. Lassan már előke sem kell neki, olyan kis ügyesen eszik.
bszilvi25

hol vagytok?? már mindenki karácsonyi lázban ég?????
bszilvi25

Helló csajok!

Nem hiszitek el mi történt velem tegnap. :oops: Nőgyógyásznál voltam és annyira beszélgettünk meg vittem Mátéról képet (tele van a dokinak a várója a nála született babák képével)és elfelejtettem fizetni! :shock: Mikor haza értünk akkor jutott eszembe.Telefonáltam és mondja az asszisztense,hogy észrevették,de nem gáz majd ha megyek legközelebb letudjuk.Na,erre ma bementem a kórházba a doktornőhőz és odaadtam,de olyan jót röhögtünk,hogy mindenki elfelejtette. :wink:

Itthon van ma apa és elmentünk ma ügyeket intézni meg egy butikba vásárolni.Hát képzeljétek letettük Mátét a hordozóba a bolt közepére és kb. 1 óráig nézelődtünk,válogattunk és a kisfiam egy hang nélkül elvolt!Az összes eladó már őt leste és dumáltak neki, ő meg vigyorgott. :lol:

Kép
melike

Stella:ez igen!Nagyon ügyesen pancsiztok már!

Kép
melike

Stella: Kittinek nem mutatom meg a csajozós nézést, mert akkor nem tudom elvinni a gép elől... :lol: :D :lol: :D :lol: Nagyon ügyi Boni, hogy már így fürdik, meg ül!

Bogi: nálunk nem csinál ilyet Kitti szeme. Várjuk a videót!

Aki beteg volt, hogy vagytok???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

már megint mindenki eltűnt :?: :?: :?: :roll:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én még itt vagyok!

Kép
melike

pizzát csináltunk és már ettünk is.

Kép
melike

sziasztok!
szépek a babák!!!

ha nem jönnék MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MIRA BABÁVAL!!!

Kép
Kép
eyi

Eyi: gyere azért addig!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi:nektek is,de azért még gyere addig!

Kép
melike

Jó éjszakát mindenkinek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Katicának: Boldog Szülinapot!!!!!

Zoé bébinek pedig: Boldog Hófordulót!!
bszilvi25

Köszi!

Pironya!
Katicádnak BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon boldogat a szülinaposoknak és hófordulósoknak!!!

Nézem a képeket és hát mindig eszembe jut, hogy ide tényleg milyen szép babák születtek ;) Én személy szerint néznék evés utáni képeket is :D

Nálunk evéssztrájk van :( Hajnalban és talán még a 10 órai is lecsúszik, de utána már botrány van... Remélem, tényleg a foga, mert hamar ki fogok borulni, ha ez így marad...

Kérdés: Csinált már valaki barack alakú sütit? Baranya megyében nagyon nagy keletje van főleg esküvőkön. Párom már nagyon rég óta emlegeti, hogy milyen finom volt és hogy minden esküvőn, ahova meghívták a rokonok volt belőle rengeteg, de boltban itt pesten nem látott... Na, kerestem receptet és megcsinálom karácsonyra. Esetleg vkinek van vmi tuti jó receptje ehhez? Érdekelne nagyon... Már gondolkodtam rajta, hogy megkeresem az egyik baranyai rokont és elkérem tőle a jól bevált receptet, de eddig még csak elméleti síkon fut az ötlet. Ha nem jön be a netről szedett receptek egyike sem, akkor tuti megkeresem őket ;)

Más: Babapiskótát mikortól lehet adni a piciknek? Vettem teljeskiörlésűt a DM-ben (Manner asszem), kell vmi sűrítő anyag a gyümikbe :roll:

Apa ma dolgozik utoljára :D Jupiié!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica: remélem az evés sztrájk rendeződik!

Süti: én biztos, hogy a tuti receptet kérném el a rokontól! AZ A TUTI!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Minden kis és nagy Ünnepeltnek Boldogat! Édesek a babók!

Sajna mi is betegek vagyunk, apa kivételével mindhárman. Viki már javul, Levim is bár szegény első éjjel sokat fent volt és sírt, mert nem értette miért nem kap levegőt az orrán, aztán egyik éjjel meg hányt is, de csak nem bírja a gyomra a cuccost, azt mondta a doki, mindegy hol jön ki, a lényeg hogy kijöjjön. De csak egy antibios orrcseppet kaptunk, semmi mást! Remélem karácsonyig rendbe jövünk!

Remélem a Ti betegeskedő babóitok már meggyógyultak.

Ja és Viki szobájában bedöglött a tévé, fent is volt éjjel 11-ig, jött ment, nem tud elaludni tévé nélkül. Modern gyerek! :oops:

Úgyhogy így vagyunk, hál istennek minden ajándék megvan, már vásárolni nem kell menni, csak husikat a kajához, de a sütikhez való minden megvan.

Betti: Nekem van Barack recim, leírom: Mi Zalai népség vagyunk, gyerekoromban anyám rengeteg lagziba sütött sütiket, ott is szokás,többek között ezt is, és meg örököltem tőle:

Barack:

30 dkg cukor
15 dkg zsír
2 tojás sárgája
2 dl forralt hideg tej

Kikeverjük, 1 órát pihentetjük, majd hozzáadunk 75 dkg lisztet, 1 és 1/2 cs sütőport, és dió nagyságú halmokat formázunk belőle. Zsírozott lisztezett tepsibe sütjük.

Töltelék:
15 dkg dió
4 dl tej
1 dl rum

A barack kivájt belsejével összekeverjük és visszatöltjük. Vérnarancs aromát 1 dl vízzel hígítunk, és beleforgatjuk a barackokat, kristálycukorba hempergetjük!

Szép Napot Mindenkinek!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Mivel én rég raktam képet! :oops:

Kép
Kép

erre nem vagyok büszke! (mostanában ez a hóbortja) - és rágja a nyelvét!
Kép
bszilvi25

Én is teszek egy frisset:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vikianyuja, köszi. Mentettem. Vmi hasonló van meg nekem is ;)
Levi nagyon aranyos a képen!!!

Szilvi: Szép csajszi lett Mercike :)

No, lassan harc (10 órai), aztán lépünk le itthonról. Du meg úszás ;) Szóval ma sem leszek túl sokat gép előtt...

Mindenkinek szép napot és pihentető éjszakát!!!

Puszi

Kép

Kép
bettica

Én elköszönök karácsony utánig!
Mindenkinek kívánok:BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT!:

"Csak kevés holmi van, ami hű marad az emberhez. Talán néhány könyv, egy szerencsepénz vagy egy folyton gyarapodó bélyeggyűjtemény. És a szülői ház karácsonyfadíszei."

Kép

Zoé & Andi!
Vendég

Sziasztok!

Ünnepelteknek boldogságosat!

Hát, nem nyugtattatok meg a szem dologgal. Majd januárban megkérdezem a dokit. dE mondjuk én is bandzsítok kicsit.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Csiri Nektek Is Nagyon Boldog Karácsonyt!!!

Ui: Nagyon szép idézet!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

KATICÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

ZOÉ BÉBINEK PEDIG NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!

Szilvi: ha elérhető leszel msn-en, akkor jelezz kérlek, kérdésem lenne....

És többieknek is szia és nagyon édesek a kölykeink :wink: :wink:
bluebox

Sziasztok!!!
Nagyon sok boldog születésnapot az ünnepelteknek.
(és hó fordulósoknak.) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaja ötleteket kérek.
Karira,és a köv napokra.
pusy,sziasztok. Szép napot mindenkinek!!

Kata&Milán

oszman777

Betti szívesen! Lehet Én is megcsinálom! :lol: Még nem végleges a menü!

Ja babapiskóta! Én adok már Levinek, azt elmajszolja már, igaz lehet le nem nyeli, mert általában a ruháján több van, de ami kilóg a markából azt elnyalogatja! :) Én sima valami nem tudom milyen márkájút vettem, azt hiszem Danesitás, ami vastag, mert a manner egyből eltörik a kezében, az olyan kis lapos.

Ja és nem is újságoltam, panaszkodtam hogy nem iszik a fiam semmit, tegnap megpróbáltam pohárból itatni, és úgy ivott! Olyan boldog voltam, mert most hogy beteg, azért nyugodtabb vagyok ha valami folyadékot bevisz, a cicin kívül!

Kata mi a tesómmal egymás melletti utcában lakunk és együtt vagyunk karácsonykor. A főzést megfelezzük, több félét szoktunk sütni főzni nagyobb adagban, és cserélünk! :lol: Na ezt azért írtam csak le, ha esetleg sokallnátok. :lol:

Lesz halászlé, rántott hal, rántott hús, töltött dagadó, szalonnával- sajttal-kovászos uborkával töltött csirkemell, bazsalikomos csirkecomb, krumpli, rizs, francia saláta.

Süti: kiskuglóf süti, lipcsei krémes, diócska, valami túrós, (talán túrós krémes még nem döntöttem el), és persze bejgli.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

bocsánat a zavarásért 2007 dec babám van, kinőttünk egy pár ruhát játékot stb...nézzétek meg hátha pont ilyesmit kerestek a babáknak.

http://www.babaszoba.hu/forums/search?s ... i&save_y=1

Köszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Lányok!!!!
Nagyon jo kört futottam. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Egyedül vagyunk,Apa dolgozik.
Milán 11 ota alszik. Hajat mostam,beszáritottam,2 adag ruhát kimostam,kiteregettem,pici apro cuccokat.Megfőztem brassoit,jah még olaj sütőt suroltam.Kész vagyok mindennel,és még Milán alszik. Jah még baba kaját is főztem az angyalkámnak. Várja az etetöszékén. :lol: :lol:
És ezért űltem még ide,dehát nem is irtatok,és senki sincs itt.

Kata&Milán

oszman777

El döntöttem,nem sok mindent fogok főzni MAX halászlét,azt is a párom csinálja. Mert hozzánk senki sem jön,mi megyünk minden hová,és igy minek főzzek,nem kell.Lyupilyééééééééé :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyos meg annyi mindent szokott főzni,és mindig pakol.

Kata&Milán

oszman777

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 21:35-kor.
Vendég

Helló!

Zoénak boldog hófordulót!
Katicának boldog születésnapot!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?