Új privát üzeneted érkezett!

Nekem csak édesség iránti vágyam van, de az terhességtől független :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Végre sikerült felkelni.Egész éjjel izomlázszerű fájdalmaim voltak,és hánytam is.Szerintetek megint mitől jöhetett elő a rosszullét?
Azt reméltem nyugodt ünnepek elé nézek, de úgy látszik nem így lesz. :(
harhaj
 
 


Ez időnként jöhet... Én még mindig 2-naponta hányok... És nagyon sokat vagyok nagyon rosszul, éppencsakhogy nem hányok... Anyukám 9 hónapig így volt... Szóval ez még nem rossz jel... Csak vidáman kell felfogni: feltehetően minden rendben van, mert jelentkeznek a hormonok, és felborítják az életet picit... :)
Vendég
 

 
 

Én is hányok újra napok óta erősebben :?
Vendég
 


Szóval, kitartást!!!
Vendég
 


Köszi!

Csak pont karácsonykor, amolyan téli szünet félét tarthatna :D
harhaj
 
 


Hú Panndi, ne is mond, mit nem adnék egy nagy kübli Nutelláért! :)

emese1979
 
 


Nálunk van itthon, de úgy gondoltam, karácsonyig visszafogom magam, így a müzliszeletemet majszoltam épp el :?
Vendég
 


Sziasztok, van egy édes karácsonyi üdvözletem, becsatolom ide, hogy ha szeretnétek, el tudjátok küldeni az ismerősöknek!

http://elfyourself.jibjab.com/view/lKETG1gdDhM0kVSx4z1p
Vendég
 


Testvérféltékenység: egyetértek Böbivel, hogy szerintem elsősorban nem a korkülönbség számít, hanem az adott család viszonylatai. Kicsi korkülönbségnél esetleg kevésbé verbalizálódik, vagy tudatosodik a dolog, de attól még hatással van a tesó születése a nagyobbra érzelmileg. Az jó dolog szerintem is, hogy ha kicsi a korkülönbség, akkor szinte természetes állapottá válik a tesós lét, nem is emlékszik másra. Valszeg én akkor is a kevesebb korkülönbség mellett döntöttem volna, ha nem lenne nálunk ez evidens amiatt, ahány éves vagyok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokimtól. Szerencsére mindent rendben talált, szóval most nagyon boldogok vagyunk! :D

Az AFP-m 2,39 lett, ami ikreknél jónak számít (illetve ez a MOM érték). A vér- és vizeletképem is jó lett, de a vasat tovább kell szednem. A babák is szépen hancúroztak a hasamban, a doki alig bírta lemérni őket. :D A lényeg hogy működik a gyomruk, a veséjük, a szívük, s gerincük is megvan meg az összes végtagjuk. Majd jan. 15-én kell mennem ismét, amikor majd valamilyen magnézium tartalmú port kell elkezdenem szedni, ami megelőzheti a koraszülést. Valamelyikőtök szed ilyet?
Ja a másik baba neme nem derült ki a 2d-s uhgépen. Majd talán legközelebb.

Kép
vucuska
 
 


Ja, azt kihagytam hogy azt mondta a doki hogy 88% hogy császározni kell mivel az alsó baba fejjel felfelé van és a másik meg felette keresztbe.

Kép
vucuska
 
 


Sziasztok!!!!
Na tegnap megejtettük az amniót! 3 hét idegeskedés! Hála a jó égnek tegnap reggel befeküdtem a kórházba és ma már haza jöhettem! Bár még néha fájdogál a pocim de azért jól vagyunk!!!! Még pár nap fekvés és 1-2 hét kímélés és akkor minden "rendben" lesz!!!! (legalább is remélem!!!) Hétfőn megyek az AFP-é bízok benne nincs semmi gáz!!!!! És most gyorsan visszaolvasok!!!!!!!
Addig is Szióka!!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Heni, örülök, hogy túl vagy rajta! persze, hogy nem lesz semmi baj, ezt megbeszéltük már! Most minden jól fog alakulni!

Vucuska, talán jobb is a császár, anyukám egypetéjű iker volt, ő és a tesója között 9 óra volt, szegény nagymamám! :-)

Tinu, ne öregítsd már magad ennyire! :-) Messze vagy még attól a kortól! :-)
Vendég
 


Vucuska!
Örülök h minden oké a babákkal!A császár miatt ne aggódj!A lényeg h neked és a babákka ne essen baja!Nekem semmi ellenérzésem nincs ha esetleg császárra kerül a sor.Ok nélkül nagyon remélem hogy nem kerül rá sor,de ha muszáj akkor muszáj :wink:

Picihencsó!
Akkor tessék pihenni!!!Olyan gyorsan eltelnek az ünnepek,aztán mire észbekapsz már meg is va az eredmény,ami természetesen teljesen tökéletes lesz :wink:

Ma megvettük a fát!Ez még nem a miénk,hanem itt lenn Szolnokon.170 magas és nagyon sűrű!Majd dobok róla képet,mivel már vasárnap jön a jézuska hozzánk :wink:

annus11
 
 


Nah! Megérkeztem ismét! Jól betermeltetek másfél nap alatt :)
Farkas és Annus nagyon szépen köszönöm a bátorítást!

Sikerült visszaírnom és próbálok mindenkinek visszaírni!!!!(remélem nem felejtek ki senkit)

Annika,Szofi,Fabri,Ági és Hean: Nagyon szépen köszönöm nektek is az együttérzést és a bátorítást!

Hean nem kell félned fájni nem fog csak kicsit kellemetlen érzést fogsz érezni mint amikor vérvételen vagy, vagy branüllt szúrnak csak azért a pocid érzékenyebb mint a karod! Utána elégé érzékenynek fogod érezni a pocidat én minden esetre mindenképpen azt tanácsolnám ha többet nem is de legalább 3 napot próbálj fekve maradni nagyon fontos hidd el ez nagyon fontos (tudom hogy nem könnyű egy kisgyermek mellett mert nekem is van egy 2 éves unokaöcsém aki nagyon sokat van a környezetemben és egy örök mozgó csak akkor van nyugton ha alszik :) ) A1-2 hét kímélő élet mód meg leginkább arról szól hogy ne nagyon hajolgass emelgess ami megint csak a te helyzetedben elkerülhetetlen de azért próbáld meg csak pár napról van szó és a pocaklakónak viszont fontos! Nagyon szorítok én is neked! Hidd el minden rendben fog menni!!!!!

Anita Gratulálok a kislányodhoz nekem is nyerő név volt a Hanna az első babámnál de fütyis lett így nem adhattam neki ezt a gyönyörű szép nevet :D

Edua, Panndi: Nektek is szívből Gratulálok a kislányokhoz!!!

Vanni és Csadra nektek meg a kisfiúkhoz!!!! :)

Annus nagyon szeretnék én is a táblázaton szerepelni!
Az adataim: 21 éves vagyok Hatvanban lakok jelenleg, és Január 12.-én kell mennem uh-ra és az amnió vizsgálat eredményéért és május 26-ra vagyok kiírva. Előre is köszönöm szépen!!!

Remélem senkit sem hagytam ki ha még is akkor bocs!

Nagyon szorítok mindenkinek és drukkolok a leendő vizsgálatokért-eredményekért hogy minden rendben legyen ezekkel a csodálatos Manókkal!!!!!!

Üdv. Mindenkinek és további szép estét Jó éjt!!!!!
Majd jelentkezem! Sziasztok!!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Picihencso:Pihenj sokat!Minden rendben lesz!!!!!!!!
Gratulálok én is mindenkinek a jó eredményekhez!!!!Meg persze a kisfiúkhoz és kislányokhoz!
Ma egésznap bírtam volna aludni.Olyan lusta nyúzott vagyok,remélem nincs semmi baj.Bár nemhiszem,Hanna egésznap rugizott odabenn.Nagyon intenzíven mozog már,apa is érzi!
Csak néha olyan fura dolgot csinál,hogy nem tudom eldönteni,hogy Ő bújt be valahová,vagy a hasam keményedik.Grétivel szerintem csak a vége felé volt keményedés.Olyan tanácstalan vagyok.Már nem tudom milyen is az pontosan.Lent a hasamaljánál,olyan mintha teljesen lemenne és feszítene.De ha mozdulok,szerintem arréb úszik,mert azonnal elmúlik.De ilyen naponta többször van és mindegy hogy fekszek,ülök,vagy épp állok.Szerintetek ez Hanna,vagy keményedik a hasam és baj van??????

Bocs ha hosszúra sikerült!

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló lányok!
Az aigzatság, hogy ma voltam karácsonyi nagybevásárolni, nagyon elfáradtam, úgyhogy csak röviden írok.
Örülök, hogy jól vagytok, piciheni, Te is túl vagy az aminon, hála istennek. Gratulálok a sok-sok kisfiúhoz, lassan behozzák a lányokat!Annus, neketek aztán szép hosszú lesz az ünnep!
Már csak 2 nap munka, aztán 2 hétig a tájára se megyek az irodának, egészen jan. 5-ig. És már holnap délben és este meg holnapután este is különböző karűcsonyi bulikra megyek, lassan vége a hajtásnak... Huh...
Na jólvan, talán holnapra meglesz a 2. AFP-m szorítsatok!
Ja, még egy Vnni, nem voltam benn az irodában, még az épületben sem, tehát ne legyen lekifurid!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Panndi,
hogy bírod, hogy a Nutella ott van? Én jobb híján befaltam néhány szep Toffifee-t...

Vucuska,
gratulálok az AFP-hez.
Olyan magnéziumos port szedek én is már kb. 2-3 hete. (kicsit savanykás, magnézium és C vitamin van benne, vízben kell feloldani.)

Anita,
Én is szoktam alul érezni a hasam, olyan mikor megjön, vagy mintha belülről feszítené vmi. Én a fenti magnézium port ezért kaptam, (mondjuk éjszakánkáén a vádlim is görcsölt rendesen), mostanában már ritkább. A doki mondta, h próbáljak pihenni mikor lehet, meg igyam azt a trutyit.

Heni,
bizti rendben lesz minden az AFP-nél meg az aminóval is!!! Addig is pihenj sokat, ember meg ugráljon sokat körülötted :D

Szofi,
Nálad is ok lesz az AFP!!!

Annus,
gratula a fához! Szép nagy lehet!! mi majd csak szombaton v. vasárnap vesszük meg. :)

Voltam ma dokinál meg uh-n, úgy tűnik, mi is a lányos oldalt erősítjük majd. :) Megvolt keze-lába, szerencsére minden ok. A méhszájam is zár rendesen. A méhlepényhez azt íírt a dokinő, h I-es placenta, ezt persze csak itthon vettem észre, és nem tudom h ez ilyenkor ok-e? (asszem a méhlepény meszesedésének 3 fázisa van, ez a első). Erről van vkinek vmi tapasztalata?
Annus, majd ha tudod, beírnád a tábliba h SOTE II. ill. Csenge? Köszi!! :D

emese1979
 
 


épp fejjel lefele lebegett.. anyukám is kapott emlékbe 2 képet a dokinőtől :)

Kép

emese1979
 
 


Muszáj megállnom, a női hiúság erős ám :roll:

Gratula Csengéhez :)
Vendég
 


Hajrá és grat. a vizsgálatokhoz! :)

Megyek, mert sok még a tennivaló. Jó éjt mindenkinek!

Ja, és a lehet-hogy-kislányhoz is grat.

Heni, remélem, hamar elmúlik az a 3 hét...

A haskeményedés-nem témához csak annyi, ha bizonytalan vki, kérdezze orvosát!

Méhlepényt nem tudom...
Vendég
 


Böbi: nem öregítem magam, de ha 5 év korkülönbséget akarnék a gyerekek között, akkor már majdnem negyven lennék, mire a kistesóhoz állhatnánk. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok, bocs a betolakodásért. Annusnak szeretnék írni, Yuyu vagyok a "weddings"ről, nekünk 2007 szept. 8-án volt az esküvőnk... Véletlenül találtam itt Rád, én a 2008 augusztusiaknál vagyok... Csak gratulálni szeretnék a babához, és kellemes babavárást, sok örömöt kívánok!!!

yuyu79
 
 


Jó reggelt mindenkinek.
Emese, ezt találtam, sztem semmi aggodalomr okot adó nincs a méhlepénnyel kapcsolatban, azt írtad, az uh-n minden oké. Meg szerintem, ha gond lenne, az orvos mondott volna vmit( kötelessége), nem otthon vetted volna észre a papíron.

"Kérdés:
A 21-22. héten a méhlepény I.érettségi fokozatú volt, az ezelőtti időszakban 0. Ez milyen lehetséges következményekkel járhat? Nagyon gyorsan öregszik a méhlepény? A terhesség során mi az általánosan elfogadott méhlepény öregedési folyamat időbeli vonatkozásban?
Válasz:
Ismét nehéz kérdés. A lepény öregedésére az ultrahang vizsgálat során abból következtetnek, hogy abban kis mészlerakódások figyelhetők meg. Ez a vizsgálat azonban meglehetősen szubjektív, nem határozhatók meg pontos kategóriák, ez jórészt a vizsgáló tapasztalatára van bízva. Ha az egyéb leletek rendben vannak, a baba jól fejlődik, keringése rendben van, akkor nem kell különösebben aggódnia!
Dr. Ács Nándor
2004.01.18 "
zili
 
 


Jó reggelt!

Emese gratulálok Csengéhez,nagyon aranyos.
Majd rakok én is képet Hanna babáról,meg pocifotót is.
Tegnap este még visszább olvastam,és anno mozza írt a keményedésről.Este néztük a párommal,de nem kemény a egész hasam,sőt alul sem.Mikor olyan lent,szinte az egész baba ott van lenn,olyan mintha valamilyét nagyon kidugná.De egyből elúszott,mikor az apja simizte.Vicces volt.
Ki mikor kezd el készülődni???Mosni vasalni a picinek??Én már januárban átnézem a Gréti kinőtt ruháit,hogy tudjuk miket kell venni.Bár így hogy lány,nem sok mindent,mert Grétinél a zöme új holmi volt.
Én szeretnék április elejére mindennel készen lenni,ha véletlen mégis úgy járok mint Grétivel.
Na megyek,reggelizem.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Picihencsó!
Beírlak!!!

Emese!

Írlak téged is,és gratula a kislányhoz!

Yuyu!
Szia!!!Köszi szépen!Gratulálok Enikőhöz!!!Ha van kedved nézz vissza a weddingsre,van babás topic is!Vagyunk ott páran 2007ből akik már babásodtak :wink: Bizti örülnének egy régi ismerősnek :lol:

Anita!
Én akkor készülődök ha átkerültek hozzám a babaruhák :wink: Én vmi február környékére gondoltam,akkor csak átnézem mi van ,vásárolok ami még kell.És talán márciusban mosok,vasalok stb.

annus11
 
 


Samunál is a kiírt időpont előtt 2 hónappal minden megvolt, sztem most is így lesz, nem mintha attól félnék, hogy annyival korábban érkezik Pindur, csak így senki nem idegeskedik a családban... :)

Nagyon helyes a fotó, Emese!

Anita! Várjuk a fényképeket! :)

Hamar gyere a hírekkel, Szofi, ha vannak!

Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

frankoneanita tegnapelőtt én is pont ezeket éreztem és tegnap is pedig feküdtem, szerintem nekem is nagyon lent van és feszít, de sokszor nagyon és én is olyankor mindig nézem a pocimat de nem kemény az egész, csak ott ahol ő dudorodik :)

gratula mindenkinek a lányokhoz és persze a fiúkhoz is :)

anika a Blandina név még Éduánál kerül szóba, egyébként latin eredetű és jószívű, kedélyest jelent :)

gratula a jó afp-khez is :)

pihenjetek sokat :)

nekem is kellene már valamit sütni, bár nekem nincs édesség iránti vágyam én mostanában a tepertőt kívánom :))



Ildi

ja ezt még le kell írnom, lányom tegnap annyira ügyes volt a karácsonyi műsoron két vereset is tök egyedül mondott nagycsopis, és a diszlexia vizsgálaton is 60 pontból 48-at ért el szóval halálosan büszke vagyok rá :) és az ovónők is :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Anita,
amikor ott alul érzem a hasam, nekem sem szokott kemény lenni, ahogy Mozza is írta, olyan gumilaszti keménységű.

Készülődni majd sztm én is csak késöbb fogok, meglátjuk, miket kapunk :) (családban van 1-2 kislány, akitől öröklünk majd :)

Zili,
köszi a cikket, megnyugodtam!!

Amit tegnap elfelejtettem: az uh-s dokinéni mondta, hogy máskor ne menjek el pisilni uh előtt (én nagy lelkesen mindig elmegyek, mikor a dokihoz megérkezem), mert könnyebben meg tudja vizsgálni a babát. Szóval aki megy majd uh-ra, teli hólyaggal tegye :)

emese1979
 
 


mai névnaposok(k):

Viola, Anasztáz, Bónis, Dárió, Dárius, Derzs, Nemere, Orbán, Oros, Pelágiusz, Tea, Tétisz, Urbán, Viola, Violenta, Violett, Vivianna

emese1979
 
 


Sziasztok,

gratula a fiúkhoz, lányokhoz. Remélem holnap már én is tudni fogom.
Nekem meg 2 napja 6-8 között kb úgy fáj a gyomrom, aztán elmúlik. Igy nem is eszek nagyon. Nem tudom mi ez, baba miatt vagy tőle független gyomorfájás....
Maja meg egy hete olyan jól alszik, ma is 9-kor ébredt a régi 7 helyett. Nagyon jó velem :-)

Vucuska
én úgy gondoltam volna (józan paraszti ésszel), hogy az jó, ha az egyik fejjel lefelé van, a másik meg mindegy, mert nem is fér el fejjel lefelé. A 2.-k az első megszületése után fordul (fordítják) be fejjel lefelé. De nem értek hozzá...

Kész vagyok a Maja-naptárral, nagyon jó lett. Letöltöttem a naptár készítő programok csúcsát, tényleg nagyon jó. Nagymamák, dédnagymamák kapják. Tavaly dm-ben csináltattam, 1 kép per oldal, asszem 3500 egy db. Igy meg 3-4 kép per hónap és sokkal vidámabb. Apa kinyomtattatja ma és kész is :-)
pumuklii
 
 


A 12 hetes UH-n utánam jövő csajt meg elküldték wc-re, mert nem látták rendesen a a babát... Valami arany közép a jó, legyen is valami benn, de ne túl sok, gondolom.
pumuklii
 
 


Pumukli!Milyen progival csinálod a naptárt??Én is azt akartam rendelni a dm-ből,de 10 munkanap mire kész van. :( Az meg már késő.
Maja nagyon rendes csaj akkor.Újabban Gréti is,mert ő este 9-körül alszik el,és reggel 10-ig durmol.De mi már napközben nem alszunk kb 1 éve.Mert ha nappal nagynehezen elalszik,akkor még éjfél után is fent van.
Ma sütjük a mézeskalácsot,remélem sikerül.Még keresek valami jó bevállt receptet rá.Nincs valakinek véletlen??Meg ti a díszítést hogy csináljátok??Nekem tavaly nem száradt meg rajta.Ragadós maradt. :(
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Milyen programot töltöttél le, Pumuklii? Engem is érdekelne... Lehet, hogy ez nálunk is jó ajándék lenne... :)
Vendég
 


SZiasztok Kismamik!

Most nem tudok visszaolvasni, csak Farkas, láttam tegnap, hogy kérted a mézeskalácsreceptet.Isteni íze is van, igaz, én mivel hatalmas adagot csináltam, 2-t, 2 mézeskalácsfűszerkeveréket tettem bele, és még plusz fahéjat. És hűtőből kivéve gyúrtam, mert egyébként odaragadt mindenhova. Teszek fel képeket egy párról, remélem holnap..

Voálá:

"Mézeskalács Hozzávalók:
A tésztához: 32 dkg méz, 26 dkg cukor, 35 dkg rozsliszt, 40 dkg sima liszt + a szóráshoz, 1 tojás, 1 teáskanál őrölt fahéj, 1,5 dkg mézeskalács fűszerkeverék, 50 ml tej, 1 teáskanál sütőpor, 1 teáskanál , szódabikarbóna
A sütés előtti díszítéshez: 10 dkg tisztított napraforgómag, kb. 50 szem tisztított mandula, kb. 20 szem cukrozott gyümölcs
A sütés után díszítéshez: 1 tojásfehérje, 15 dkg porcukor, színes cukorka
Előkészítés: Ha nincs nagyobb méretű angyal, lovacska, virág stb. kiszúró formánk, készítsünk papírból sablonokat.
Elkészítés: A mézet, a cukrot, fél dl vizet gőzfürdőbe állítjuk, és addig kevergetjük, amíg a cukor felolvad. Kézmelegre hűtjük. A liszteket tálba szitáljuk, hozzáadjuk a tojást, a mézeskalács fűszerkeveréket, fahéjat, és sima tésztává összegyúrjuk. A sütőport és a szódabikarbónát feloldjuk 25-25 ml tejben, és egymás után a tésztába dolgozzuk. (Erőteljes mozdulatokkal gyúrjuk, hogy alaposan eldolgozzuk a sütőport és a szódabikarbónát!) A tésztát letakarjuk, és 3 órára hidegre tesszük. A tésztát beszórjuk liszttel, és kb. 5 mm vastagra kinyújtjuk. A formák ill. sablonok segítségével kiszúrjuk ill. kivágjuk a különböző alakokat. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, rárakjuk a formákat. Ha karácsonyfa-díszt szeretnénk belőlük készíteni, a figurák tetejére lyukat szúrunk, hogy később fel tudjuk őket akasztani. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A figurákat vékonyan megkenjük tejjel, és ízlés szerint napraforgómagokkal, mandulával, cukrozott gyümölcsökkel díszítjük. A sütőben kb. 15-18 percig sütjük. A tojásfehérjét a porcukorral és egy csipet sóval kemény habbá verjük. Nejlonzacskóba töltjük, aminek a sarkát kissé lecsípjük. A figurákat tetszés szerint bevonjuk a mázzal, megszórjuk színes cukorkával. Legalább 2 órát száradni hagyjuk.
"

Picihencsó, örülök, hogy túl vagy, most már csak a jó következik!

További jó készülődést lányok, ma én még este 7-ig nyomom, a hajam is alig tudom megmosni,...... legyen már vasárnaaaap!
vanni
 
 


Pumukli,
néha nekem is úgy begörcsöl a gyomrom, hogy csak na! :( Kérdeztem a dokit, azt mondta sajnos ez a terhességgel jár, jó rá valami gyógynövényes tea gyomorfájásra pl. (én kamillateát szoktam még rá inni, nekem az is bevált!).

emese1979
 
 


Maja alszik még délután is 2-3 órát, aztán 8-fél 9-től este.

Program neve:
My Photo Calendars Cards

itt lehet letölteni:
http://my-photo-calendars-my-photo-card ... tonic.com/

Van olyan funkciója, hogy kiexportálja pdf-be, de az nem működik a free versionnal, így én egy pdf creator nevű programmal csináltam (nagyon egyszerű). Mert nekünk nincs itthon nyomtatónk, ki kellett szedni valahogy a gépből.

Háttérbe mindig raktam egy tájképet, Balatonról, nyaralásról, síelésről havasat.
Ha elkezditek, akkor adok tippeket, miket lehet csinálni.

Akartam feltölteni egy hónapot, de nem megy valami miatt.
pumuklii
 
 


Pumukli köszi!Apával szerintem nekiesünk sütés után.Ő amúgy is nagy gép guru.Itt ezen a környéken ő szokott gépeket venni másoknak,meg gépeket rak össze.De papír az nincs róla,csak hobbiként jött nála.Itt mindenkinek ő tartja karban a gépeket. :D Olyan büszke vok rá!
Mégegyszer köszi,sok puszi érte!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Én is köszi, mi is megvárjuk azért Apát. Bár ő nem szerel össze gépeket, de nagyon ügyes felhasználó! :) A tippeket aúgy megköszönjük... :)
Vendég
 


Na megint csak benéztem!
Mi fotomontázst csináltunk mamámnak a családról és azt kereteztetjük be!Remélem örülni fog! :wink: Először nálunk is a naptár lett volna,de azt én is inkább a gyereknél lövöm el :wink:

Mézeskalácsot még nekem is kell sütni,remélem marad rá idő!

Írtátok h kifordult már a köldök.Ez mindenkinél így lesz?Mert nálam még nincs változás.Talán mintha szélesebb lenne de még olyan mint volt.Pedig a baba már egy ideje elég fenn van,ott szokott fészkelni a kis buksijával :wink: Vagy ez mitől függ???

annus11
 
 


Akkor leírom miket használtam.
Ja itt a serial number (letöltöttem)
S001-W200-2610-5961

A Help-nél van olyan, hogy buy full version, ezt a számot kéri, ezután hagyta nekem, hogy kiszedjem Pdf-ben.

A többi:
1.) Én az A4-et választottam ki, meg ki lehet választani, hogy a magyar ünnepeket beírja, ezt az elején kérdezi, meg azt hogy melyik nappal kezdődjn a hét.

2.) Bal oldalt van olyan, hogy LAYOUTs, ami tetszik, azt át kell húzni jobb oldalra és utána lehet a képeket tölteni. Én egy képet mindig kiraktam teljes méretbe. Azt úgy lehet, hogy ráállsz a képre és megnyomod a kis négyzetet (borders alatt, kép felett)
Lehet a kis képeket is mozgatni, nagyítani, mindent. Lehet a hátteret halványítani, a négyzet melletti vonalzóval.
A naptár részt is lehet halványítani, ha ráállsz.

Ezek jutottak eszembe most hirtelen. Majd szóljatok, ha van vmi kérdés.
pumuklii
 
 


Köszönjük a tippeket.Apa még sehol,elment bevásárolni.Pedig már sütném a mézeskalácsot.
Annus én úgy tudom,hogy a köldök mindenkinél kifordul.De Grétivel nekem csak olyan 28 hetesen fordult ki,most gondolom azért hamarabb,mivel második baba.Majd rakok olyan képet is,amin látszik,ha nem zavar titeket.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Nekem is csak később fordult ki a köldököm, a 30. hét után ha jól emlékszem. Szerintem ez alkati dolog.

Gratulálok a fiúkhoz, lányokhoz. Az amnio vizsgálatokhoz, meg eredményekhez nagyon drukkolok.
Mi tegnap voltunk a 2. genetikai UH-n, a kicsit magas AFP miatt, de megint azt mondták, hogy minden rendben van. És még mindig kislánynak látják :) Talán karácsonykor megegyezünk a férjemmel a névben. Nekem már vannak ötleteim :D

Mozza: Küldtem privit, de szerintem nem ment el, mert Nekem ott figyel a Kimenő fiókban és nem az Elküldöttben. Mit csinálok rosszul?

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok,
Most csak egy gyorsra

Mi a pakolás közepén állunk a gyerekszobában apa bútort cserél ő csinálja..mindjárt ki kell pakoljam a régi szekrényeket , mert ma festés lesz, holnap pedig szereli ösze.Úgyhogy nagy a cécó most nálunk de remélem hétfőre minden a helyén lesz már újra.

Pumukli, köszi a linket én is kipróbálom hátha sikerúl. :D

Mindenkinek jó készülődést kivánok!!! :)

Szép napot!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Egy darabig a kimenőben marad az üzenet, aztán egyszer csak már küldött lesz. Lehet, hogy ez a címzett bejelentkezésétől függ. Vagy nemtom.

Köldök: nekem szinte ugyanolyan maradt először, mint volt... De mint már mondtam, nekem a formám sem sokat változott terhesség alatt... :)

Köszönjük a tippeket, Apa már nálunk itthon, csak rettentő fáradt (nem aludt éjjel...), így lepihent, majd ha aludt vmennyt, nyaggatom... :)
Vendég
 


Ági, hajrá a rendezgetéshez! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Annus, nekem sem fordult ki a köldököm, a legvégére kijöt egyenesre, de nem fordult ki. Alkati ez is.

Ildi, nagyon ügyes Edua! Ez a teszt kötelező teszt az oviban?

Anita.férjed állásával mi a helyzet? Tuti már a január?

Pumukli, elmentem jövőre ezt a linket, mert én csináltattam már naptárakat. Apa évek óta minden karácsonyra ezt kapja tőlem kisajándéknak, az íróasztalára asztali naptárat, anyós meg 2 éve kap falinaptárat.

Képzeljétek, hogy jártam a helyi postán. feladtam tegnap egy gyásztáviratot, mert egyik barátnőm anyukája meghalt. ma beugrottam csomagfeladót kérni, erre közlik velem, hgy bocsika, de nem ment el a távirat, mert adott községben nincs posta! Kérdezem: és? Akkor is van egy kézbesítő posta, ha nem is abban a faluban, mr éppen elkezdett volna kioktatni a csaj amikor közöltem vele, hogy 1. postatisztim van, ne okoskodjon nekem (sajnos muszájból van), 2. azonnal küldjék el a táviratot, mert kérem a panaszkönyvet.
na, 5 percen belül megoldották, de miért van erre szükség? Itt újra bejön a képbe amit egykor Tinuval fejtegettünk, hogy hogyan is neveljük a gyerekeinket, mert kb 10 éve még fülemet farkamat behúzva elmentem volna és kidobtam volna 2400 Ft-ot a semmire.

Bocs, de ezt ki kelett mérgeskednem magamból.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat viszont kívánom én is mindenkinek!!!!!

Annus:azt elfelejtettem mondani hogy én a Baross utcai I. Sz. Nőin fogok szülni és Papp Csaba Dovens az orvosom és nagyon szépen köszönöm hogy én is bekerülhettem közétek! Nagyon tetszik ez a fórum!!!!

Volt szó a kívánásról én most beteg vagyok már majd 2 hete de annyira kívánom a fagyit,jégkrémet hogy néha muszáj vagyok enni mert meghalok a vágytól :) Én sem nagyon kívánom az édességet inkább a sós ételeket!!!!!! De azt nagyon!!!!!

Görcsölés: Nekem is sokszor bekeményedik a hasam és érzem hogy görcsöl és a derekamra is kihat nagyon rossz érzés!!!!!! De ma 1 hete voltam a Dokimnál hogy vizsgáljon meg ezek miatt a görcsök miatt és azt mondta hogy minden rendben legalább is nincs nyitva a méhszájam!!!

Én már 2*2 magne B6-ot szedek az elevit mellé és nem nagyon akar használni lehet nekem is érdemesebb lenne azt a port szednem???? Majd rákérdezek a védőnőnél!!!!!

Készülődés: Én meg várom az amnió eredményét mivel abból kiderül 99.99% hogy kishercegünk vagy kishercegnőnk lesz és akkor jobban tudok már én is vásárolni ugyan is ha kishercegünk lesz szinte a babakocsin és a kiságyon kívűl nem sok mindent kell venni mert Dominikomtól minden megmaradt! De ha kishercegnőnk születik akkor viszont mindent venni kell!!!! :)

Karácsony: Hát én nem nagyon készülődök semmivel mivel az Apával édes kettesben leszünk szerintem meghitten mert nem nagyon szeretnék mászkálni most sehova majd 26-án megyek szüleimhez de majd csak kocsival!!!! Sajnos mi anyósnál vagyunk (akit ki nem állhatok és bízok benne hogy nem maradunk sokáig) és nem jöhet hozzám látogatóba senki :( Én a szobából ki sem megyek majd csak max a fürdőbe!!!! Na mind1

További jó karácsonyi készülődést mindenkinek és szorítok,drukkolok mindenkinek hogy minden rendben legyen ezekkel a Drága csöpségekkel!!!!!

Majd még jelentkezem a nap fojamán!!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Annus: nekem a köldököm TÜncinél csak nagyon későn jött ki, már azt hittem, nem is fog, de a végén mégis.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: