Új privát üzeneted érkezett!

Nem csak HA-s pépet kap. Kap csokisat, gyümölcsöset, rizseset. Meg a doki írt fel HA-s, mert az meg vaniliás... És azért HA-st írt fel, mert olyan a tápszerünk is. Azt meg nem is ő írta fel, hanem egy másik doki, és nem akart váltani.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Értem,Brigi! Olvasgatni foglak. Egy pár kaja ötletett adtál,ám. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Én kértem mindig adjatok baba kajcsi ötletett.Hát itt van. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Fu de pipa vagyok.
Raknám fel az utazó ágyról a fotot,és ahogy befejeződne a feltöltés,kikpacsol. :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Hahó!

Ha tudtam vola, hogy ennyi bókot kapok, magamról tettem volna csak fel képet. ;) De viccen kívül, köszönöm, jól esett a sok dícséret!

Hékás! Klassz a receptoldal, köszi!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Stella!!!! rakhatnál igazán egy pár fotot. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Láníyok!!!!

Egy jó oldal.
www.ovizene.hu
Nagyon sok jo zene van itt,
pld: mi most a bóbitát hallgatjuk.
Imádja Milán. Van sok jó. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata&Milán

oszman777

ez utobbi már jo.

Kata&Milán

oszman777

Mennyi a sütési ideje a beiglinek???? Tudja valaki???? És hány fokon kell sütni??????
bluebox

A sütőmben 4 db rumosdiós beigli sül :wink: Remélem, fincsi lesz :wink: A töltelék nagyon ízlett :wink: A baj csak az, hogy már akkor összeért a 4 beigli, amikor betettem a sütőbe :wink: Sebaj, kanállal sem rossz beiglit enni :wink:
bluebox

Állítólag tuti a recept, nem reped ki (az enyém kicsit megszakadt, mert vékonyra nyújtottam a tésztát)......... Ha sikerűl, lefényképezem :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:28-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:28-kor.
pironya

Képzeljétek, beállítottak váratlanul unokatesómék. Tökre örültem, mert unokatesóm egy hajón dolgozik, és ritkán van itthon. Amíg nem volt Marci, évente elmentem valahova Európába meglátogatni őt :lol:

Sajnálom, hogy a férje nem jött, mert imádom őt. Néger. Ráadásul nem európai, a hajón ismerkedtek meg, a karibi szigetvilágban él. És utálja a napot meg a meleget :D Athénban kikísért minket a check-in kapuig. Azaz csak akart, de sütött a nap, szóval búcsúképp a hajó árnyékában fotózkodtunk, aztán ő visszament, és csak Orsi jött velünk tovább :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Piri: ha sikerűl, megkapjátok a receptet :D
bluebox

Brigi. tök jó neked, hogyilyen egozikus rokonaid vannak :lol: :lol: :lol:

Nálunk az egyik távolabbi rokon kiscsajszinak udvarolgat egy félvér afrikai srác........háááátha lesz belőle valami.Mindenesetre a nagypapa nem gondolta volna, hogy tejeskávé ükunokai lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pironya

Ja, és ha leszállnak a hajóról, a szigeteken fognak élni. Már van meghívásom. :wink: :lol: Úgy várom, hogy leszálljanak, és elkezdjenek építkezni :wink:

mondjuk kicsit fura, mert az ember azt gondolná, hogy rasszizmus a fehéreknél van. Ehhez képest, amikor Orsi először ment a szigetre, simán megígérte a rokonok közül szinte mindenki, hogy náluk alhatnak, mert Dolphoék háza nagyon kicsi. Ehhez képest, amikor kiderült, hogy Orsi fehér, visszakoztak. Végül szállodában kellett megszállniuk...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Vagyok én is. Köszi Szilvi a hiányolást! Kicsit lemaradtam az olvasásban és most sikerült visszaolvasnom! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, az írásban is lemaradtál :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nagyon jó képeket tettetek fel:
Márti a fiúk nagyon tutik együtt!!! Kedvenc kép: Tomi fürdeti Kristófot.
Piri: nagyon édes a kép, amin a két gyerkőccel vagy! Igazi meghitt családi hangulat.
Bogi: nagyon szépek vagytok együtt Dorcival. Milyen kis csini vagy.
Eyi: nagyon ügyi Mira baba ahogy ül. Nagyon szép.
Brigi: hát elájulok Marcin. Holnap már menni is fog??? Ha lusta lesz Kitti, majd viszem hozzátok 'tanulni'! :D
Meli: nagoyn jó Máté, ahogy ül az ülésben. Látszik tetszik neki.

Uh, remélem senkit nem hagytam ki. Ha igen, akkor bocsi, ezt most fejből írtam!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]A írta:hékásndi, az írásban is lemaradtál :wink:

most pótolom! :lol: :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és képzeljétek: holnaptól itthon van Apa! Nagyon jó! Ma megyünk vacsizni az ő cégével, kiváncsi leszek, hogy Kitti hogy fog viselkedni anyukámnak és az öcsémnek! Remélem jó baba lesz! Hétfőn nagyon jó volt Apának és a másik mamának, amig egyedül voltam vacsizni.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

most megyek, majd még jelentkezem!
Pusza

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem rakok képet :cry: De sokat tanultam :wink: A tészta nagyon finom, nem repedt volna szét, ha nem nyujtom ennyire vékonyra a tésztát, és lapos lett, mert kb 10-szeresére kelt még a tészta :wink: De tényleg fincsi :wink: Nem száraz :wink: Ha ezek után is kell a recept, akkor küldöm :wink:
bluebox

Lányok!!!
Itt unalmamba nézegetem a 6 hós adatokat,és Milán a leghosszabb eddig :shock: :shock: :shock: 74cm, :lol: :lol: :lol: Atya ur isten.

Kata&Milán

oszman777

Andi: a vacsiról semmit nem írtál :cry:
bluebox

Márti! Te mindig ügyeskedsz.Ujra rád jött a sütögetős filling??????? :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Mert biztos egésznap mást sem csinálsz, csak nyujtod csóri gyereket :D :D :lol:
bluebox

Mikulás,ha-ho-ha-ho :lol: :lol: :D :D

Kata&Milán

oszman777

Igen Kata, rámjött. Gyúrok a karácsonyra :wink: Nővéreméknek is én fogok sütni :wink:
Lesz zserbó, métereskalács, kókuszos kocka, én csinálok még kávés tekercset, na meg sütök még1 adag beiglit, mostmár tudom mik a bibik, nem fogom eltolni :wink:
bluebox

jah,Apos 190 cm magas,és 46-os a lába,és Milán inkább ő.

Kata&Milán

oszman777

Jaj de drága vagy,Márti. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Tamásnak az apja 202 cm és 46-os a lába :lol:
Tominak most majdnem 16 évesen az adatai, közel 190 cm és 43 a lába :lol: Az én kis jetim :wink:
bluebox

Vajon mekkora lesz, merthogy én 152 cm vagyok és 34-35-ös a lábam :wink:
bluebox

Hát 1 biztos, nem rám ütött a kölyök :wink: Hála :wink:
bluebox

Na jól van Márti ügyesen megvitattad magaddal a gyerek méreteit :wink:
bluebox

Jó a vonalzód Márti!

Kata&Milán

oszman777

nem sikerűlt:(
bluebox

Sziasztok

Lenne pár kérdésem hozzátok. Hátha ti tudjátok amit én nem :)

Szeretnénk még egy babát, ha két éven belül jön össze akkor jár ugyanúgy a t-gyas, meg a gyed is? Ha két év múlva jön össze akkor is jár????,,

Olyan jó nektek, az én fiam nagyon lusti, nem szeret hason lenni, ezért át sem fordúl. Voltunk megint csípőszűrésen, úgyhogy lusta :P :P Előbb fog járni, mint átfordúlni.

Kép
Kép
schopin

nah,mért vetted le?
Olyan nagyon mérges vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nem tudok belépni a freemailembe,S.O.S dolgom lenne.

Kata&Milán

oszman777

Scopin!!! Dehogy,ahogy meg születik a második ujra kezdődik minden.
Azaz törlődik,és csak egyik gyerek után kapsz lovét. Azt hiszem,ha nem igy van lőjetek le. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Azt tudom, hogy újra kapok lóvét csak azt nem, hogy akkor is ugyanez a pénz fog járni, ha két év múlva születik meg.

Kép
Kép
schopin

AKOR ITT VAN AZ ELADÓ UTAZÓ ÁGYUNK. ha valakit érdekel.
Ha nem,akkor meg hirdetem. Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

És tegnapi evés az etetőszékbe.
Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Schopin: igen, ugyanaz lesz a pénz!!!
bszilvi25

Márti, nem csak a tészta befolyásolja a repedést, hanem a töltelék. Ha túl lágy vagy ha túl kemény, akkor is reped... Nem egyszerű nem repedős bejglit csinálni ám :wink: :lol:

De jó, hogy mi egyik nap egyik nagyszülőnél vagyunk, másik nap másiknál. Így nem kell sütit készíteni. Lesz egy csokikrém, ennyi :D A bejglit meg rendeltem :oops:

Na milyen vonalzóból maradtam ki??? Tessék visszarakni!!!!

Schopin, kérdezd meg a munkaügyeseteket, hogy Neked hogy a legkedvezőbb. Én úgy kapok magas összeget, ha Marci 2 éves koráig megszületik JázminCsongor.

Kata, látom élvezi Milán a kaját :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás! Milán szeret enni. :wink:
Nem rakod fel a kapros tejszines receptemet??? :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Jázmin Csongor????????????????? De jóóóóóóóóóóóó :wink:
bluebox

....
pironya

[quote="bluebox"]J írta:blueboxázmin Csongor????????????????? De jóóóóóóóóóóóó :wink:

Mármint nem Csongor a 2. keresztneve :) És nem azt használja, amelyiket akarja :lol: :lol: :lol: :lol: Szívem szerint az írnám, hogy JÁZMIN, de hát ki tudja, apa mit fog csinálni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?