Sziasztok!
Norus, sebaj, már a labirintusnál észrevettelek, de akkor én is vártam Petiékre, így elmaradt, hogy rádszóljak, de bepótoltuk.
Igaz, nincs csak egy gyerekem, de szerintem az, hogy valaki két vagy háromévesen esik át egy betegségen, nem sokat számít.
Stella, sajnálom, javulást a lánykádnak.
Szilde, mi is az ügyeletre mentünk először, mikor Petinek fájt a füle, és mikor megemlítettem a házidokink asszisztensének, ő állította, hogy a fülészetre nem kell beutaló. Mondjuk inkább legyen, mint ne.
Enyim gyerek okos, a PVC padlóra csinálta, onnan meg könnyen el lehet takarítani, ami nem oda illik.
Szilcsi, szerintem baromság, amit mondtak a vérvételen, mindenhol érkezési sorrend van. A Vasasban héttől vannak, ha az első "adaggal" odaérsz, simán végzel hamarabb, akárhányan is vannak utánad. (Jó, lehet, a kismamák kivételek.)
Ja, én szidtalak benneteket a retken...aztán észrevettem, hogy ti vagytok, és halkan röhögtem.
Zitacicu, szoktam ám látni a bölcsiben a fiacskádat. Annyira édes azzal a szöszke fejével. Mondjuk nekem úgy tűnt, hogy Niki nélkül kicsit bágyadtabb...
Gira, szerintem minden nevelés kérdése. Peti imádja a csokit, ha előtte van, naphosszat enné, DE emellett simán lenyomja a rendes kaját is. Tehát nincs az, hogy csak édességet enne egész álló nap. És imádja a paprikát, néha eszik pár falattal a tápszere előtt vagy után.
A barátnőm meg faggat, hogy hogy csinálom...
Na erre a hasonlóságra mondta egy ismerősöm, hogy a második (harmadik) úgy készült, hogy az előtte levő(k) fotóját nézték.
Kinga, tényleg jó magas Kitti. Peti is az, de szerintem alacsonyabb, mint a ti lányotok...de súlyban együtt vannak.
Rólunk: jól vagyunk, Peti bölcsizik két hete, de szombattól nem megy. Kicsit taknyos ugyan, de ennyi, tegnap megkapta az influenza elleni oltás második adagját.
Egyre többet beszél, amit vagy értek, vagy nem. De igyekszem!
Na dobok két képet, az egyik a mai ajándékom, a másik a tejipari reklámnak is beillő kicsi fiam.