Új privát üzeneted érkezett!

II. sterilitas miatt került felvételre, hoolog inseminatiot megelőzően. A hyteroscopia során ép uterusűrt láttunk a laparoscopia során ép ováriumokat találtunk. A chromopertubatio srán a jobb oldali petevezeték nem volt átjárható, csak a középső szkaszig telődött. A bol oldaon csak nagyobb nyomással és gyengén ürült a festékyana, így a fimbriák elsimultak, korábbi gyulladásnak megfelelő képet mutatnak. Zavartalan posztoperatív szak után panaszmentesen láztalanul emittáljuk. otthonában pihenés, kimélet javasolt. 4 hét múlva kontroll viszgálatra jelenkezzen ambulanciánkon. Tekintettel a jobb oldali lezárt és a bal oldali korlátozott funkiójú tubára, illetve az OAT-ra, IVF programba vétele javasolt.

Magyarul a lényeg, tavaly szeptemberben még átjárható voltam utána keztek el vizsgálgatni minket apával. Kiderült a baci és majdnem egy év telt el mire végre elkezdhettük az inszemet, Ez idő alatt kaphattam valamilyen kehét ami gyulladást okozott és elzárta a petevezetőimet. Tehát mehetek lombikra, viszont a méhem nagyon is szép, azt mondta a doki, hogy szerinte nagy esélyünk van a sikerre, mert a lényeg, hogy ép legyen a méh, és legyen petike.... minden adott.

Az OAT az nem tudom mit jelent! :roll:

NELLIKE
Nektek is kellett várni egy hónapot a hystero után? Mert sztem nekünk kell, de még nem beszéltem a Szűccsel, majd holnap megpróbálom felhívni.

dita75
 
 


ZSUZSKA
Köszi a hírnökösködést! Sajnálom, hogy a hülye lakóhelyed miatt problémák adódtak...... én is ettől félek, bár én nem fogok tágítani fehérvártól.... most is olyan édibédi volt a dokkerem! A többi lány a kórteremben mind irigykedtek, hogy milyen cukker dokkerem van! :wink:

MONIC
Köszi tegnap az esemeseket, sajnálom, hogy nem jött át a fénykép Danciról, de most megcsodáltam és tényleg aptya fija! :lol:
SZép méretekkel rendelkezik! :lol:

VIKI pompomka, MARA, BONI, BUMI, BIKFY és sokan mások
Köszi aggódást jól esett nagyon! :D

MARA
Sajnálom a pirit, és a betegséget, gyógyulj meg mihamarabb!

VICKY
Majd megkérdezem hogy mi az ár, de sztem biztos 1000/db körül adja! Pussz!

NEMONE
Kitartás az utolsó munkanaphoz!

TIMEJKA
Majd később megszerelem a vonalzódat, oké?

NELLIKE
Nagyon izgultam, a bogyó amit kaptam másokat úgy kiütött én meg ott kukorékoltam tőle. A műtőben sem voltam még álmos, aztán kupánvágtak és kész voltam! :lol: Amikor kész voltunk akkor felébresztettek és utána sem aludtam semmit, mert nagyon görcsölt a hasam, a falat kapartam majdnem. Nyöszörögtem sokáig..... de aztán egy idő után csillapodott.... mostanra meg már csak néha nyillalgat bele, és enyhén érzem, hogy van méhem!
A lapar rosszabb volt, ez kibírhatóbb! Szóval igazad volt! :wink: :lol:
Remélem nemsokára követem a jó példádat!

LINACSKA
Remélem KICSI PETTYEL minden okés!

TWIST
Az álmod váljon mihamarabb valóra!

BIKFY
Neked meg remélem nem rontják el úgy a fejed mint amikor engem kopasztottak legutóbb, majd dobj egy képet, ha lesz kedved!

dita75
 
 


Ditus!
Nem semmi! A lényeg h kiderült! Jöhetnek a Ditus Bogyók!
20150601134430
 
 

 
 

Dita,

örülök, hogy otthon vagy már, és annak pedig különösen, hogy ennyire jó a kedved :lol: :lol:
Mostmár semmi sem tart vissza a kismamaságtól!
:wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szia Ditus! Ezek a hírek szerintem jók, mivel legalább megtudtad az inszemik sikertelenségét és ez hidd el, hogy jó. És a lombiknál már nem számít az átjárhatóság. A lényeg, ahogy írtad, hogy a méhed szép és egészséges. És így már az első lombik sikerülni fog. Nem is lehet másképpen!!!!!
De jó, hogy már itt tartasz:))) SZuper!
És mikor kapod a szurikat, mikor írják fel neked? MI lesz ezután?
Vendég
 


Jaj Dita ez tök jó! Akkor mindjárt ikreid lesznek! Örülök, hogy végre kiderült az oka.
Vonalzó ráér, magaddal foglalkozz. Annyira örülök ennek Dita. Mármint, hogy most már minden rendben van nálad. Ahogy olvastam, felállt a szőr a hátamon, meg mindenhol.

Olyan tesztet csinálhatsz, hogy december 30-án lesz pozitiv tesztem.

timejka
 
 


Azért jó a kedvem, mert már legalább tudom, hogy mi a baj!
Kezdem imádni a Szűcs dokimat, a fehérvárit már eddig is szerettem. :wink:
Tök jó hogy elküldött erre a műtétre.
Szóval nagyon örülök, és most már 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy a Bogyók megmaradnak majd a pocimban, ha halasztani kell most már kibírom azt a pár hetet, mert tudom, hogy nemsokára babás leszek! Olyan nagy izgatottság lett rajtam, mintha már legalábbis + teszteltem volna, ahogy írom a sorokat, érzem ahogy a szívecském túlcsordul...... :lol: :lol: :lol:

Szegény Bogyókra rengeteg szeretetet fogok zúdítani!

dita75
 
 


CZINKIÉKET hazaengedték már???

Eszem valamit aztán jó lenne aludni egyet..... nem sokat aludtam tegnap..... bár most sem érzek álmosságot, talán az izgatottságtól van....... :roll:
A kórházban viszont kiéheztettek, úgyhogy most kipakolom a hűtő tartalmát és azzal a lendülettel bepakolom a pocakomba! :wink: :lol:

dita75
 
 


Ditus, most nagyon klassz a blogod zenéje! A Hé Mr. Hóember nagyon tecc:)))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.18 13:22-kor.
Vendég
 


Dita,

jó étvágyat. :wink: Czinkiről én nem tudok semmit :roll:
Én meg nagyon könyvelek, ha valami csoda folytán 2-ig be tudnám fejezni a mait akkor el tudnék menni délután körmöshöz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkiék kedden mehettek haza. Előző este sms-ztünk, bocsi, de elfelejtettem megírni.

A szopi kicsit akadozott akkor, még szokniuk kell egymást. Nándi nagyon formás babó ezt írta Czinkicsek.

Remélem ha kis ideje engedi jelentkeznek majd.

Bár az első napok olyan zűrösek mindig.
20150601134430
 
 


Sziasztok csajok

Most ébredtem. Elég gázos éjszakám volt aztán reggelem, picit visszafeküdtem.


Moncsi, Danika szenzációs. :lol: Reméljük hogy természetileg téged örököl majd. Nálunk érdekes mert amikor Oroszlán képét megláttam, akkor a férjemet és magamat láttam benne. A szeme az orra a homloka az a férjemé volt. a szája és a hatalmas nagy mosolya az arca formája pedig az enyém. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fűztem is a férjemet hogy menjünk még egy 4 D-re de Oroszlán nagyon nem birja az uh. Utána két napig megvan bolondulva. Nem tudok aludni.stb.


Ditus
Mekkora hireket hoztál. Nagyon örülök. Végre lehet tudni hogy mi a baj és igy már jövöre babás leszel. Ezzel én is igy voltam. Amikor mondták hogy mi a stájsz onnantól kezdve már csak pár hónap volt és már babás is lettem. NEm is tudod mennyire örülök neked.


Hófehérke,
köszi a tippeket a bundás alma engem is érdekel. Végülis nálunk is tárkonyos ragu lesz és a főétel pedig aszaltszilvás marhapecsenye. A desszerten még gondolkozom.


Na csajok most megyek, megveszem a húsokat karácsonyra majd du jelentkezem, addig is szép napot :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA
Köszi! Hát én is úgy tervezem hogy most már hipp-hopp! :lol:
Akkor ketten nem aludtunk sokat az éjjel!
Most viszont bepótolnám, de hol anyósom, hol a kedvesem keres telefonon! :lol:

Én nem főzök szentestére mert anyósékhoz megyünk, másnap meg anyuékhoz!
Juhéjj! :lol:

dita75
 
 


Dita: örülök a híreknek! Remélem összehoztok két szüzecskét ;)

Zsuzska: Örülök, hogy segíthettem. Én a husikat majd csak hétfőn veszem meg. A hétvégi roham után hátha feltöltik az árukészleteket és kapok frisset.

Lányok az almás receptet feltettem a receptesbe....

hofeherke
 
 


Azért kicsit rámjött a frász. Az a gyulladás amitől a P4-em volt lehet, hogy nálam is okozott valami összenövést :roll: Azért remélem nem!

hofeherke
 
 


Kinél jön a baba legközelebb? Évi77-nél az ikrek? Vagy Zsuzska, vagy Monic, vagy...ki?
Vendég
 


Twist,

Évinél :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


TWIST
Tök jó a vonalzód!
Én már csak kismamisat szeretnék legközelebb csinálni!

dita75
 
 


Köszi Dituli:)) A vonalzóm már nagyon, nagyon ráutal a vágyaimra!:)) :wink:
Mikor kell visszamenned a dokihoz, hogy kapjál gyógyszereket? Lehet, hogy nem figyeltem, majd még visszaolvasok....

Képzeljétek, megrendeltem 2009-es éves személyreszóló horoszkópot, tiszta pénzszóró vagyok :roll:
Kértem, hogy különösen nézzék meg, hogy mikorra várható a bébibumm nálunk. Remélem, hogy megdolgoznak a pénzükért és azt írják, hogy óóóó, már januárban!:))) :wink: :wink:
Vendég
 


TWIST
Jövő héten megyek hétfőn vagy kedden még nem tudom, minden a szaros munkahelyemtől függ! Tegnap műtöttek és a főnököm azt gondolta, hogy majd a műtőasztalról rohanok dolgozni mint az inszemek után!
A kolléganőm is a beteg kisfiával van a kórházba, bár érdekes a dolog, mert üzentem neki, hogy meglátogatom őket, ha jobban leszek, mivel alattam voltak két emelettel és mire jobban lettem addigra eltűntek??? Vagy ott sem voltak??? Ugyanis akárkit kérdeztem azt mondták, hogy ilyen nevű gyerekre és anyára nem emlékeznek! :shock:
A párom szerint kamu az egész, mert ajánlottak neki egy melót a két ünnep közé és lehet, hogy előbb elvállalta, mert többet fizet mint a mi főnökünk. Már csak abból is gondolja, hogy nem írt vissza amikor írtam hogy később meglátogatom őket. Én már nem tudom mit gondoljak, de tényleg végigjártam az összes gyerekosztályos részleget. Jajj de édibédik voltak a bébik, láttam párat!

dita75
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Örülök, hogy minden okés. Neked akkor most nem csak sima hysterod volt, így már értem miért fájt a pocid.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita: Akkor szerintem megveszem a Merionalt, majd lebeszéljük priviben a többit. Örülök, hogy jól vagy. Egy kicsit elbizonytalanodtam az átjárhatóságommal kapcsolatban. Nekem is megnézték odabent a vezetékeimet és mind a kettő átjárható volt. Most lehet, hogy már nem azok? Én nem tudok róla, hogy lett volna olyan fertőzés vagy valami, ami miatt eltömődhettek, de most már nem vagyok biztos benne.

Linacska: Ha terhesen nem néznek inzulint, akkor biztosan ők tudják, hogy miért nem. Ne aggódj, majd a dokinéni megmondja mi újság.



vicky79
 
 


BUMI
Neked valami komolyabb volt igaz?
Nagyon fájt, és még most sem mondom, hogy nem, de megérte, és remélem MEGÉRI!

Most már áldom az eszem, hogy nem csináltunk még két inszemet, valahogy éreztem legbelül hogy nincs értelme és tessék igazam volt.
Sokszor a belső megérzésekre kell hallgatni, mert azok nem tévednek!

dita75
 
 


Jaj, megszakadt az internet, pont amikor írtam a fórumra:(((
De most újra van kapcsolat, gyorsan leírom, amit akartam.

Dituli, szerintem a kolléganőddel majd ha taliztok, akkor azt fogja mondani, hogy ja, nem a budai Szent János Kórházban voltak, hanem a tanzániai Szent Jánosban!:))))))))))))))))) Rossz helyen kerested biztosan:))))))))))))
Vendég
 


Ditus!

Nekem csak sima hystero volt, és a polipomat vették ki közben. De a sima hiszteron nincs átjárhatósági. Neked valszeg amiatt fájt ennyire.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lányok, tudja valaki, hogy hogy sikerült Szezso beültetése? Mi van a fagyibabákkal?
Vendég
 


BUMI
Szerencsére alaposabban átvizsgálnak a lombik előtt, kicsit carul érintene, ha már 1-2-3 sikertelen lombik után kezdenék el az okokat keresni!
Ti mikor kezdhettek végre???

TWIST
Fehérváron csinálta a régi dokkerem!
Szezsoról nem tudok semmit, de a hőmérősben utána lehet nézni!

VICKY
Okés, szólok a barátnőmnek, hogy szállítsa le és majd postázom, de lehet hogy ő adja fel.,,,, végülis mindegy..... majd csak holnap beszélek vele ma nincs kedvem!
Neked mikor volt ájtárhatóságid?

dita75
 
 


TWIST
Megnéztem ma volt a beülti és három babót kaptak vissza! :wink:

SZEZSO
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75
 
 


Twist,
Szeszó ma van beültin :lol:

Szezsó,
Millió drukk+++++++++++++++

i.kata
 
 


Igen, köszi, én is megtaláltam Szezsót, ahol mondtad Ditus és gratuláltam is neki:))) Nagyon szorítok neki, most már sikerülnie kell!!!!!!!++++++++++++++++
Vendég
 


Ditus!
A lombikhoz nem kell átjárható petevezeték, nekem azért nem is vizsgálták. A lombikhoz egy sima hystero, ami a méhüreget térképezi fel, pontosan elegendő. Ettől függetelnül nem baj, ha alaposabban kivizsgálnak, hisz így legalább tudod, hogy van átjárható petevezetőd, azaz akár spontán baba is sikerülhet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Persze hogy nem kell ............ engem csak az zavart, hogy nem tudták mi a bajom, voltak szép tüszők, apa rendben........ repeta is volt..... most már legalább tudom, hogy miért nem sikerült...........

Amúgy sztem azért nem csak hystero volt, mert a főorvos kérdezte, hogy tavaly miért nem csinálták meg ha már laparra mentem, itt fehérváron ugyanis a kettőt egyszerre csinálják!

dita75
 
 


Igen a laparral itt is együtt jár a hystero. Fordítva nem szokott.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
A lényeg, hogy legalább van valami oka a sikertelenségnek, és hogy a méhemben nem találtak semmit! Szerencsére elég jól mennek most a dolgok, csak maradjon is így!
Szóval ti mikor kezditek?

dita75
 
 


Megjöttem a vásárlásból. Mindent sikerült beszereznem. Csupa finomságokat. Hús hegyeket vettem. Sok fajta csalamádét stb. Gyümiket is. Most csinálok csőben sült brokkolit és karfiolt. Aztán este már nem eszem. Holnap hajnalban megyek a cukros tesztre. :cry:



Ditus
Olyan jó hogy végre tudod, hogy mi volt a baj. Sztem ez kari előtt megtudni nagy ajándék. De jövöre már ott lesznek a kezedben a bébik. Na és persze lányok. Annyira megérdemled :lol: :lol: Bocs hogy tegnap kicsit letargikus voltam, de nagyon fáradt voltam és sz@r volt a kedvem a vizsgálatok végett. A férjemnek sokszor mondtam hogy ez a Tatabánya egy nagyon gáz hely van némi rálátásom sok helyütt éltem már, de mindig azt éreztem belülről hogy ő azt gondolja rólam hogy én uri pi...nek képzelem magam, hogy állandóan szidom őket. Volt rá okom. Nem is kevés mint kiderült. És abban nagyon igazad van hogy a megérzéseinkre kell hagyatkozni. Mert nem csalnak sztem. Férjemnek van néhány kollegája akiknek a feleségük terhes és ide járnak. Ők elégedettek. Alig járnak vizsgálatra stb. De ezek ők. Én nem ilyen vagyok, és hála Istennek az orvosom sem az. Alapvizsgálatokat nem végeznek itt el, és ezt most komolyan mondom a mai napig születnek itt ebben a városban nyitott gerinccel kisbabák és utána csodálkoznak az orvosok hogy nem vették észre. Mert meg sem nézték. Én mondom el egy itteni doktornőnek hogy mit kell tenni, stb. Nagyon gáz. Nem vagyok orvos, de sztem többet értek hozzá mint itt ezek. Na mindegy, kifakatam picit. :twisted: :twisted:

Kép
pgsuska
 
 


Hello

Annyira szanaszét vagyok, hogy ide tényleg elfelejtettem megírni :oops:

Na, szóval akkor már tudjátok, hogy 3-an vannak, iszonyúan megkönnyebültem, mikor reggel hívtam őket, és mondták, hogy az 5-ből 3 felébredt. :-) Dec. 29-én megyünk vérvételre.

Kata, Dita, Twist és Mindenki, köszi a drukkokat! :-)

Látom Dita, túlvagy a dolgokon. Nagyon profin megcsinálták, volt minden, hisztero, lapar is, meg átjárhatósági. Most aztán hajrá lombik!!! :-D Nekem is így volt, és én is görcsöltem utána, meg hánytam, mint a lakodalmas kutya. :oops:

Hajrá minden "versenyzőnek" még így az év végén!
Kismamáknak jó gömbölyödést :-D

Czinkinek meg gratula a Bébihez! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


ZSUZSKA
Pont ezért fogok én is fehérváron maradni. A legszívesebben pesten maradnék, de hát a BMC-ből ha babás leszek és minden oké akkor kidobnak majd! :wink: :lol:

Az exem lakott Tatabányán pár évet, meg a sógornőm, hát az ő elmondásaik alapján én is ugyanezt gondolom, ők eleve azért mentek oda, mert olcsó volt a lakás..... az ingatlanárak általában megmutatják, hogy egyes városokban mi a stájsz. Várpalotán is jóval olcsóbban lehet lakáshoz jutni, mint a 20 km-re fekvő Veszprémben vagy Fehérváron, hisz itt eleve nincs semmilyen munkalehetőség.... a lakosság több mint 3/4 része utazik a mellettünk lévő két város egyikébe... én is ezt tettem jó pár évig!

Örülök, hogy sikerült bevásárolni! Én mindent megoldottam a műtét előtt, ajándékok megvannak, be is vannak csomagolva, kajákat megvettük, szaloncukikat is... fa nem kell van mű!

Most megyek tévézni, mert kezdődik a Jóbarátok tegnap őket is hiányolnom kellett a műtét miatt! :wink:

dita75
 
 


Ditrus!
Bocs hogy nem válaszoltam. :oops:
Szóval nekem a köv ciklusban kell megint14.cnes uh-ra majd 21.cnes uhra mennem, és ha ott minden oké, akkor kezdjük a lombikot.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsuzska!

Nem van egy nagyon kedves barátom, aki Tatabányán a kórházban nőgyógyász. Bár ő még csak most fog szakvizsgázni, íyg még magánja nincs. Nagyon rendes, kedves, alapos srác, és én hozzá járnék, ha megtehetném.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, köszi aranyos vagy. Az új orvosokról azt hallottam hogy nagyon lelkiismeretek. És nem olyan gázok mint a régiek. De itt a felszereltség, a tudás sajnos nagyon alacsony szinten van a bp-hez képest. sajnos nálam már követtek el pár éve egy nagy hibát úgyhogy nem lennék többet a nyuszijuk, de azt gondoltam talán egy vérvételt megtudnak csinálni, sajnos tévedtem :cry: :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Ditus,

Előbb néztem a bloggodat és hallgattam a dalokat, Szabó Eszter nagyon jó. És eszembe jutott hogy van egy nagyszerű dal, amit szerintem gyermekről irtak a legszebb amit valaha hallottam, a Roy és Ádámtól : Kis hős űrhajós. Nem tudom ismered-e szerettem volna most ezt neked feltenni és megelőlegezni de sajna nem talátam. Viszont a szövegét felrakom Neked. Nehéz nem könnyezni rajta :cry:

Roy és Ádám : Kis hős űrhajós


Messziről jöttél, olyan régen itt voltál
Csak a semmiből szöktél, nálam landoltál
Messziről jöttél és úgy is szólt a hang
El se hittem még, de tudtam, hogy Te vagy
Kis hős űrhajós most már jó kezekben vagy
Kis hős űrhajós én foglak!

Messziről hoztak, vagy három ajtón át
Még meg sem kaptalak már úgy vigyáztam Rád
Olyan messziről jöttél, pont olyan voltál
Kócos marslakó lennél, de mire is gondoltál
Kis hős űrhajós most már jó kezekben vagy
Kis hős űrhajós én foglak!

Ez az első kép, ami készült ott Rólad
Hiába eltűnt rég, mégis gondolok rá, hogy így volt
És így lesz már, így lát majd Apád
Míg itt van, s rám nem vár a messzi táj ahonnan jöttél Fiam!

Messziről jöttél, még nem is fogtam fel
A gyermekem lettél és most kezdődik el
Messziről jöttél messze van még most
De feléd is fúj a szél majd egy kis űrhajóst
És megérted majd miért mentél át itt mindenen
Megérted majd miért volt minden

De az első kép, ami készült ott Rólad
Hiába eltűnt rég, mégis gondolok rá, hogy így volt
És így lesz már, így lát majd Apád
Míg itt van, s rám nem vár a messzi táj ahonnan jöttél!

Az első kép, ami készült ott Rólad
Hiába eltűnt rég, hidd el így látlak mindig Fiam!

Kép
pgsuska
 
 


BUMI
Remélem minden rendben lesz és kezdhettek!

ZSUZSKA
Nem hallottam még ezt a dalt, de szép a szövege!

SZEZSO
Megy a babaragacs!

Enyim apa tiszta nem normális. Tegnap tök ari volt bevitt reggel a kórházba, mert mondtam neki, hogy szarja le a főnököt, hisz ott van gyakorlatilag egész nap és csak 10 órát fizet nem 24-et. Hívott reggel, hívott a műtét közben (persze akkor nem tudtam felvenni) hívott utána, este még üzent is szépet, hogy hiányzom neki és szeret. Reggel is hívott hogy vagyok mikor jöhet értem... stb... hazahozott utána még kétszer keresett, hogy minden oké..... erre hazajön és lekiabálja a fejemet hogy miért nem hoztam be a kukát, meg hogy miért nem hívtam fel a pesti orvost. Azt sem tudja mikor tudunk menni, mert a főnökék naponta változtatják a leállás időpontját akkor mi a frászkarikát beszéljek a dokival??? Pedig aranyos akart lenni, mert hozott nekem somlóit, meg valami csokis sütit.... persze sejtettem hogy bent idegelték fel, de miért rajtam kell kitombolnia magát??? Persze a drága kisfia miatt nem akar innen elköltözni pedig pesten lenne sokkal több lehetőség, ismerettség..... a több fizuról nem is beszélve.... (120-at keres és 24 órás készenlétben van) családom is ott lenne a közelben és nem évente 3-4 alkalommal láthatnám őket. Azt sem tudom ki fog segíteni ha szülök, mert az anyósomék igaz itthon vannak mert nyugdíjasok, de pl. ma sem jutott eszébe, hogy fekszem és egyáltalán van-e itthon valami kaja.

dita75
 
 


Dita tiszta hülye vagyok még mindig. December 4-én volt meg, úgyhogy december 31-re nem várom a pirit.

Te Dita én a dokit kérdeztem múltkor, hogy ha egyszer átjárható vagyok, elzáródhat-e. Asszongya nem. De mégis lehet. Te vagy az élő példa. Ezek a doktorbácsik.
Akkor most már elvileg spontán is babás lehetsz, nem?

Monic én megint meglepődtem, hogy már 28 hetes vagy. Rohan az idő

timejka
 
 


TIMEJKA
Valami gyulladás okozta az elzáródást ami az elmúlt egy évben keletkezett!
Kevés az esély a spontánra, rá is írták a papíromra, hogy lombikra küldenek! Ahhoz ugyanis nem kell petevezető, ezt a páromnak fél órán át kellett magyaráznom, mert tök hülye ma, okoskodik és nem hagyja szóhoz jutni a másikat.... minnyá lecsapom! :twisted:

dita75
 
 


Most offolom magam, mert nyomja a laptop a pocimat és megfájdult!
Jó éjt csajok!

dita75
 
 


Itt vagyok én is, szép karácsonyi körmökkel, nagyon fáradtan, e ma már nem csinálok semmit, azt a kevés könyvelést ami holnara maradt délelőtt megcsinálom, aztán megyek fodrászhoz, utána pedig könyvvizsgáló.

Szezso,

nagyon drukkolok nektek++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska,

ügyi vagy, hogy mindent bevásároltál. Én majd hétégén fogok kapkodni :oops:

Dita,

párod biztos csak aggódott érted és így vezeti le.

Timejka,

igen, ennyire rohan az idő.
Jobban vagy már? Nem lehet, hogy valami allergia okozza nálad ezt a hosszan tartó takonykórt?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,
hívott a dokinéni, vennem kell vércukormérőt, mérni kaja előtt, meg után, mármint reggelinél.
A cél, hogy kaja után ne legyen több 6,7-nél, előtte meg 5,5-nél, és tartani a diétát. Januárban meg csinálnak egy olyan terhelést, hogy nem lötyit kell innom, csak reggelizni. Végre...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: 2007 májusában, de én mégegyszer el nem megyek. Nekem elég szar volt a hsg. Talán ha újra meg kéne csináltatnom, akkor laparral csináltatnám. Akkor a cisztáimat is eltüntetnék és esetleg a hystero-t megnéznék nálam is. Csak hát ugye az altatás...tudod hogy vélekedek róla. Ha tudtál egyeztetni a Merionalról, akkor írj. Az övé is 75 NE-s? Mert van azt hiszem 150 NE-s is.

zsuzska: Csak tedd úgy ahogy érzed. Ha a nagyságos asszonynak fővárosi orvos kell.... :D Csak vicceltem, én sem tudom hogy oldanám meg a dolgokat, ha még mindig Miskolcon laknánk.

Én egyedül vagyok itthon, apa karácsonyi partin. Annyira várom már, hogy vége legyen a hétnek. Szombaton megyek utoljára és utána csak január 5-én. Remélem apának is sikerül itthon maradni, mert eddig minden éven ő szabin volt én meg dolgoztam végig és mire egyszer el tudok jönni pihenni, akkor meg lehet hogy ők dolgoznak. És!!!! Megérkezett az ülőgarnitúrám, de persze a puff még nem, az csak hétfőre lesz meg. Akkor bemegyek és megpróbálom keddre kihozatni. Akkor már szép lenne a lakás karácsonyra. Jó lenne. Olyan szép lesz.



vicky79
 
 


linacska: Sajnálom, hogy szurkálhatod magad. Bár ha nálam is már bent lakna a baba, akkor engem sem érdekelne. :)



vicky79
 
 


Jó Estét Lányok!
Szezso, jó, hogy benéztél!:) Kapaszkodjanak azok a bébik!!!!!! Hajrá!

Linácska, a vércukormérő mellé diétáznod is kell, szóval kevés szénhidrátos diétát esetleg?

Mi is hétvégén fogunk vásárolni, a még elmaradt játékokat a rokongyerekeknek. Most nincs időm, mert minden nap dolgozom. Holnap is és sajna szombaton is, ráadásul akkor hosszú nap lesz, mert a 24-ét, szerdát dolgozzuk le. De én aztán be sem teszem a lábam a munkahelyre január 5-ig:)))))))))))))))))) Itthon lesz kaja, pia, pasi meg minden!:)))))) :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: