Új privát üzeneted érkezett!

panndi gratulálok én is a kislányhoz:) na igen nekem is két doki mondta, hogy kislány, de pl egy ismerősnek is így volt és a 27.héten kukacos lett a kislányból :)

annus tényleg így van az előbb főztem semmi jel, most fekszek a bal oldalamon és egyből ficánkol ha meg a hátamra fekszek feszít mindenfelé mint aki ki akar szabadulni :))

Böbi Kiss Lara Blandina lesz a neve, de még 20 hét hátravan, úgyhogy a végén lehet meggondoljuk magunkat :))

pumuklii amúgy tényleg érdekes, mert a lányomnál a 24.hétig semmi bajom nem volt, még a Tokaji hegyet is megmásztam igaz utána 3 napig iszonyú izomlázam volt és 3 órahossza volt felfelé az út :)), meg is lett az eredménye: 1 ujjnyira kinyílt a külső méhszáj, ami tartotta is magát szülésig, igaz a 33. héttől megrövidült egy cm-rel de így is igaz fekvéssel a 38.hétig húztuk :)

szóval ezzel azt akartam mondani, hogy a net sokszor károsan hat rám is :), pl múlthéten is mikor az uh-os papírra doki ráírta a mélyen tapadó mellső falon tapadó lepényt és a neten már mindenféle borzalmat találtam róla, délután még jó, hogy a 4D Uh-n a dokinő tök jól elmagyarázta, hogy nem is úgy van a méhlepény meg amúgy is a neten sok hülyeség is le van írva, és ők mint hozzáértők csak szórakozásból szokták olvasni :)

Üdv.

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


edua, ennek így mi volt a kódja? A méhszájasnak?
Vendég
 


Krém: szerintem semmi rossz nincs abban, ha a tesó nem arat osztatlan sikert. Ez szép lassan majd változik. Ti úgy tudtok tenni a nagyobbért, ha kifejezitek szóban, tettekben, hogy nem szeretitek kevésbé attól, hogy tesója lesz. Meg ha majd megszületik a pici, akkor is igyekeztek időt szánni a nagyobbra. Meg lehet hangsúlyozni a nagyobb gyereknek azokat az előnyöket, ami azzal jár, hogy ő a nagyobb. Ő mennyivel ügyesebb, okosabb már, hogy tud segíteni anyának, apának, neki miket lehet már, míg a kicsinek miket nem stb. Pl. micsoda előny, hogy a nagyobb gyerek már ehet csokit, a pici meg még nagyon sokáig nem. :lol:

Gyomorégés már nálam is volt 2-3 este, a Rennie segített.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

panndi most 3000-es zárt a méhszájam.:)

Éduánál 3100-as volt a 24. héten

33. héten pedig 2100 :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nekem most 2000-es, de remélem marad is így :)
Vendég
 


panndi maradjon is így, nekem is meg mindenkinek zárt méhszájat kívánok, én nagyon (még ennél is jobban) végigparáztam Éduával a terhességet a kinyílt méhszáj miatt, és akkor még a folyásokkal sem foglalkoztam, most meg már a 2. klion d100-as kúrát csinálom :))

Olyan fura, hogy egyik napról a másikra mennyire változnak az érzései az embernek mármint az alhasában :)

A dokitól is kérdeztem hétfőn, hogy normális ez, hogy 2. babával ilyen vagyok, szerinte és tapasztalatai alapján nem :)), volt olyan kismamája, aki nyitott méhszájával még MÜnchenbe is elvezetett, persze a doki nem tudta megtiltani neki :)

nekem hétfőn amikor vizsgált bekeményedett az alhasam, ezért kell most többet pihennem és ezért dolgozok már csak 4 órát naponta :), mondjuk nem is esett már jól a 8 óra ülés, úgy hogy a kiscsaj még mindig nagyon szórakozott, és dúdolgat magában a munkával meg nem halad és figyelmetlen :(

üdv.

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a lányokhoz!

Adraci! Kérdezni akartam, hogy neked mekkora már a babád, hány centi? Mekkora a súlya?

Kiváncsi vagyok már nagyon a miénkre. Lassan telik az idő hétfőig :oops:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

Gratula mindenkinek a kislányhoz! Úgylátszik ez a május hónap ilyenk kislányos lesz :D

A Hunor név nekem nagyon bejön, embernek sajnos nem :( Most a Bence a fiúnevek közül, ami úgy-ahogy eddig közös nevező.

Lányok, nekem tudatlannak magyarázzátok el légyszi, hogy mit jelent az h a méhszáj 3000 zárt, 2000 stb.. Köszi :oops:

emese1979
 
 


Pumukli
Utólag is Boldog Szülinapot Kívánok.


Nem baj, ha sok a lány, legalább a fiúk válogathatnak majd. :lol:

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Nálunk első baba lesz, és fiú szóval egyértelmű az apja nevét kapja.Gábor lesz.Tetszik, de ha nem tetszene akkor is az lenne.

Ma vadásztam a neten neveket csak kíváncsiságból, hát csajok, ilyen jót még nem nevettem.
Egy kis ízelítő:Bod, Bonaventúra, Ildefonz, Kandida, Jukontosz és a kedvencem Volfram.
Szerintem ezek nincsenek is benn a hivatalos névjegyzékbe, de ha benne is vannak, ez azért durva.De lehet hogy csak én vagyok ilyen földhöz ragadt :lol:
harhaj
 
 


Akkor még ott van a női nevek között, ha jól emlékszem az Ajándék.
Én tuti nem adnék a gyerekemnek ilyen neveket. Szegény egész életében átkozna az tuti.

Kép
Kép
incike
 
 


Emese

Méhszáj.
C-3000. teljesen zárt és 3 ujjnyi. Jó, ha sokáig így maradunk. A C-2000 még zárt méhszáj, de már rövidült egy ujjnyit. Akkor amikor a nullák változnak, akkor kezd nyílni a méhszáj. Jó esetben a 36. hét után. Van aki még heteket elvan C-2100 például.

Vannak nagyon furcsa régi magyar nevek, mint az Ajándék is, ma már én sem adnám. A Hunort szeretem, de már van a családban. Apor unokatestvérei: Hunor és Magor, ők testvérek, mint a mondában. :) A testvérem kisfia pedig Bendegúz. Mi is magyar nevet szeretnénk, mint ahogy az Apor Levente is az. Még nincs döntés. Ha lány hajlunk az Emesére.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Edua

Milyen név ez a Blandina? Soha nem hallottam.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Krém

Te egy picit nehezebb időszakban szülsz, úgy értem ilyenkor már valóban gyakori a testvérféltékenység. Szorítok, hogy ügyesen megold, biztos megváltozik majd a helyzet idővel.
Én nem annyira izgulok ezen, mert Apor pici, csak maradjon elég idő rá is.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pumukli

A GYET-et én igényelhetem? Mik a feltételei a 3 gyermeken kívül?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sohasem hallottam erről a méhszáj-dologról... Asszem azért nem, mer nekem még a szüléskor is 3000-es lehetett... :) :) :)

Hát, lányok, hajrá a névválasztásban! Mi a kórházban is gondolkoztunk... Szóval asszem még egy kis idő, mire kiderül, mi lesz a fiú/lány név. :)

Jó éjsazkát mindenkinek, megyek lassan lefeküdni. :)
Vendég
 


Közben megnéztem a GYET-et. Ez a főállású anyaság.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt Kismamik!:)

Voltam tegnap 18 heti UH-n, most már biztos, hogy fiúnk lesz... Én is láttam a saját szememmel, tévedhetetlenül... :) Karácsonyra a párom megkapja az Örülj, hogy fiú című könyvet... Maj olvasgatjuk együtt... Én örülök, nagyon... majd a második lány lesz...

Méhszáj ügyben, hát, engem még egyszer sem vizsgált meg kézzel a doki.. Legközelebb egy hónap múlva megyek hozzá, akkor már kiköveelem, ha a fene fenét eszik, akkor is! (mOst a kórházban voltam, akkor majd a magánrendelőjébe megyek.

Incike, sajnálom, hogy valami szörnyű dolog történt veled, csak bele kezdtem olvasni, de nem olvastam végig, megmondom őszintén, elég para vagyok így is. Szívből kívánom, hogy a pozitív tapasztalatok segítsenek kárpótolni lelkileg!

Szofi, én is szerettem volna veled találkozni... csak annyira rohantam.. de ha arra járok ismét, próbálomk úgy menni, hogy ne csak 1 percem legyen, hátha le tudsz szaladni egy rövidre!:)

Böbe, örülök, hogy Gyöngy jobban van!

Évamama, nektek jobbulást!

Anita, már hiányoltalak, szuper, hogy van netetek!

Annus, én is akkor szoktam inni többet, amikor érzem, kezd kiszáradni a szám... egyébként nem érzem, hogy szomjas lennék... (Eddig nem is fért nagyon, most 1 hete tudok már egy nagy pohár vizet lehajtani, és nem 10 perc múlva kell pisilnem, csak 1,5 óra múlva:) Szerintem leszállt a picur a hólyagomról:)

Mi nem nagyon veszünk ajándékokat, mézeskalács karácsonyfa díszeket kap majdnem mindenki... Már megformáztuk, és kisütöttük őket, ma este kezdjük a festésüket! Olyan isteni illat van a lakásban! :)

Mindenkienk további jó készülődést!
vanni
 
 


Jó reggelt mindenkinek. Vanni, gratula!!!!!
Amikor mi megtudtuk az első babánál, hogy fiú, egy kicsit megzavarodtam, a családban akkor kislányok születtek, el sem tudtam képzelni, mit csinálok egy fütyissel. A férjem repült a boldogságtól.Aztán szépen pár nap alatt átálltam kékruhanézegetővé:)
Most, kislányra tippeltünk a férjemmel, nem 100%-os megérzés volt, csak olyan érzet. Kisfiú lesz :D
Kijöttünk a rendelőből,, szinte egyszerre akartuk mondani, hogy azért jó, hogy megint fiú.... Na ilyen "hüle" tudok lenni. Persze, az első szempont tényleg az volt, hogy egészséges legyen, utána agyaltunk a nemén :D

Méhszáj és méhnyak állapota látszik az uh vizsgálatkor, tuti, hogy látta a doki, de mivel valsz. gondot nem látott, nem is dumált róla.
zili
 
 


Látszik, bár nekem most már volt vizsgálat.
Vendég
 


Látszik a méhsz6áj, nekem meg is mutatta a múltkor a doki és azt is, hogy ahhoz képest milyen messze van a méhlepény tapadása. Megnyugtatott, hogy jó messze van és az jó.

Kép
Kép
tinu
 
 


Reggelt!

Na ma leevickélek Szolnokra,ha hazaértem jelentkezem!!!


Nekem a múltkor mondta a doki h méhszáj zárva!Eddig sose emelte ezt ki,de azért megnyugtatott :wink:

annus11
 
 


Azt nekem is mondta, úgy emlékszem, hogy méhszáj zárva. De nem is számítottam másra. :)

Ismét gratulálok a lánykákhoz és kisfiúkhoz! :)

Gyöngy hogy van? És a többi betegünk?

Testvérekről: akkor ez azt jelenti, Anika, Tinu, hogy amíg ilyen kicsi a korkülönbség, kevésbé valószínű a testvérféltékenység? Vagy hogy van ez? Én nem félek, csak kiváncsi vagyok... :) Samu kedvenc foglalatossága, hogy kisbabák fényképeit nézegeti, és mesél róluk. Meg ad nekik eszkimó-puszit. Remélem, a tesóját is ilyen örömmel nézegeti majd... :)
Vendég
 


Sziasztok!!
Panndi gratulálok a kislányhoz!!!!
Én is úgy tudom,hogy uh-n látszik a méhszáj.Nekem nem mondott a doki semmit,de gondolom ha baj lenne szólt volna.Bár mindig azon aggódom,nehogy kinyíljon.Meg azon is,hogy a lepényem végig bírja.
Nektek nem nőtt mostanában látványosana hasatok??Nekem nagyon nagy és a köldököm már teljesen kifordult,amitől írtózom is kicsit.
Ma hozzák a kari fánkat,szép nagy plafonig érő.Legalább ezt nem kellett venni,apum egyik ismerősétől kaptuk.Írtózatos árak vannak.
Még 1 nap elkéne menni ajándékokat venni,de csak busszal tudunk,mert rossz a kocsi.De esős nyálkás idő van,így Grétit nem vinném.Csak nem tudom kire hagyni.Anyum dolgozik,hugom suliba.
Még a karácsonyi menüt sem tudom,takarítani is kéne.Plussz mézeskalácsot sütni.
Megyek is pakolászok.
Szép napot

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Tesóság.
Nálunk Grétike nagyon várja.Sokat simogatja és puszilgatja a pocakban Hannát.Meg ha kap valamit ad neki is,odarakja a pocakhoz.Eddig 2x volt féltékeny,de nem volt vészes.Mindig mndja,hogy szereti és segít mindenben.Mikor a Jézuskának írtunk,kért ajándékot a tesónak is és mondta,hogy Hanna még nem tudja kibontani,majd én segítek neki.Olyan aranyos.
Remélem ilyen marad,mikor Hanna hazajön .
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri

Én úgy gondolom, hogy kevésbé valószínű. Ez a tapasztalat másoknál. :) Aztán meglátjuk nálunk hogyan lesz. Apor egyszerre két testvért kap. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Megkaptam az AFP eredményt: 0,80 a MOM, ami jó, mert 0,70 és 1,30 között van a normál tartomány. :D :D Megnyugodtam.
Még kicsit vérszegény vagyok de szedek vasat és akkor majd rendbejön.

Hétfőn uh. és ott is rendben lesz minden. :lol:

Gratula Vanni a fiúcskához! :o

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

Anika,
köszönöm méhszájas felvilágosítást, már nem vesznek homályba ezek a számok :)
Többieknek is ezer hála a hozzászólásért!!
Engem a dokim mindig megvizsgál manuálisan is, a méhszáj zárva volt mindig szerencsére, reméljük mindenkinél még jó sokáig így marad :)

Krém,
bnőmék kisfia most múlt 3 éves, most jött a kistesó, BÁlint. Marci nagyon várta már a tesóját, neki mindig azt mondogatták a szülők, hogy milyen jó lesz egy tesó, lesz majd kivel fociznia, játszani stb.. A végére Marc mér nagyon belejött :)

Anika,
mi is magyar nevet szerettünk volna a babának, a lánynévénél a Csengében megegyeztünk, fiúnál ami nekem tetszik, sajnos a családban már van (Csongor, Botond), Hunort, Koppányt apjuk nem akarja, Attilát meg én..

Vanni,
gratula a kisfiúhoz! Javul az arány :) Remélem, nálunk is kiderül ma :roll:

emese1979
 
 


Susycat!

Manócska 12,5 cm+kb. 6 cm láb :D
Azt mondták, hogy ilyenkor már kevésbé lehet pontosan meghatározni, de átlagosan úgy számítják, ahány hetes annyi centi.

A súlya pedig most kb. 300 g.

Most kezdi magára szedni a zsírszöveteket, ezután következik a jelentős súlygyarapodás. :lol:

Én szoktam olvasni itt a babaneten a Hétről-hétre rovatot, abban nagyon sok hasznos info van a piciről és a mama aktuális állapotáról is.

Ajánlom mindenkinek!

Szép napot!

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam, majd igyekszem visszaolvasni. :roll:

Addig is:
Öröm van a köbön. AFP 1,1 mom, az állítólag jó. :)
A genetikai uh-n minden okés volt ésssss megmutatta egyértelműen a kis lógóját, tehát kisfiú. :)
Olyan nagy élmény volt ez a 2-3 perces uh. Olyan szépen láttam a kis édest. Megmutatta mind az öt ujját, majd az arcára tette a kezét és nem ám a nagy ujját, hanem a mutatót elkezdte rágcsálni. :) Azt hiszem már most beleszerettem. :lol:
Ismét nem tett felesleges mozdulatokat, csak szépen komótosan. Azt hiszem ebben apukájára fog ütni. :)

Sajnos a napokban nagyon nehezen megy a meló. Csinálom a sajátomat + helyettesítek és az a sztrájk nagyon megvisel. Egyáltalán nem jár a vonatunk, úgy hogy busszal kell menni-jönni. Teli van, harcolni kell az ülőhelyért, nincs levegő. És ilyen körülmények között másfél órát utazok rajt. Múltkor úgy kellett szinte felmosni. Elég rossz ez így, de hát nincs más lehetőségünk a bejutásra. Remélem már nem tart sokáig.

Most letöltöm az előző oldalakat és ha lesz egy kis időm olvaslak benneteket!

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Gratulálok csadra a kisfiúhoz! Nagy öröm lehet. Én majd talán hétfőn megtudom :D

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


csadra, gratulálok!

Nekem a genetikai UH-t egy nem szimpi orvos csinálta, és tegnap mondtam is a dokimnak, hogy elég szűkszavú volt, így a dokim csinált a kedvemért UH-t, ráadásul jóóóó hosszan, vagy 10 percig leskelődtünk :oops: :lol:
Vendég
 


Jééé, ma 15 hónapos a lányom :)
Vendég
 


Sziasztok,

Sikerült net közelbe jönni.
visszaolvastam, probálok mindenre reagálni.

Mozza, örülök, hogy megnyugtatott a doki :) tessék pihenni.

Szofi, ne dolgozz annyit, pláne ne betegen. és majd írj hogy kiderült e fiu vagy lány :)

Marcell, Pumukli utólag is boldog szülinapot !!!

Anita, gratula a kislányhoz :) Nagyon szép név a Hanna! Jó hogy visszajöttél. én is várom, hogy bekössék a netet, mert igy elég rossz...

Fabri, reméljük nálatok is kiderül hétfőn a neme :)

Ildi, neked is gratula a kislányhoz :)

Krém, na látod már Ti is nagyon jól haladtok, pikk pakk beköltöztök :) a konyhabútort és a gardrob polcokat mi is január elején vesszük meg, szóval apróságok vannak még de nagyon nagyon élvezzük :)
el se hiszem hogy eljött ez a nap is :)

Hean, nem lesz semmi baj szombaton! Nyugi. biztos minden OK lesz a kissráccal!

Evamama jobbulást nektek!

Panndi, gratula nektek is a kislányhoz. No meg hogy sikerült postára adnod a szakdogát :)

Vanni, nektek a kisfiuhoz gratula :)Nevet választottatok már?

Méhszáj: engem multkor megvizsgált a doki, akkor minden rendben volt, de azóta nem került szóba.

Csadra, grat a kisfiuhoz .
Na most már a fius tábor is növekszik :)

Én ma voltam védőnőnél, minden ok volt. Picit alacsony a vérnyomásom. Még a dokihoz is el kéne jutnom karácsony elött, de a rohadt sztrájk miatt nem nagyon tudok...az agyamra mennek...
A napokban nagyon sokat görcsölt a hasam, gondolom a felpörgött események miatt, költözés, izgalmak. Ma reggel is nagyon rosszul voltam, de már jobb.
Tegnap ültem a fodrásznál és úgy látszik Álmosnak nagyon tetszett mert ilyen intenzíven még sosem mozgolódott :) nagyon élveztem.

Jobbulást a betegeknek és kitartás mindenkinek , mindjárt jön egy kis karácsonyi pihi :)

Szép napot.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Grat. az újabb kisfiúhoz!

Zsófinak boldog hófordulót! :)

Csadra! Lassan ideje lesz pihenni! :)

Várjuk továbbra is a híreket lányokról, fiúkról, vizsgálatról és persze: egészségről! :) Mindenkinek megy a drukk továbbra is!!!
Vendég
 


Esztó! Jó téged is olvasni! :) Vigyázz ám!!!

Anika! Hát, ez tök jó hír. Én remélem, hogy nálunk is így lesz. :)
Vendég
 


Csadra,
gratula a kis fütyishez :)

Eszti,
Nektek meg a költözéshez :) Tök izgi ez az időszak, amikor az ember rendezgeti be az új otthonát!!!

Zsófinak boldog hófordulót!

emese1979
 
 


Emese, igen izgi, csak minden nap azon kapjuk magunkat hogy éjfél van és már feküdni kéne, nem pedig minél több mindent egyből befejezni :)

Dóri, köszi :D

Panndi , komoly kor ez már :) boldog hófordulót :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Aranyosak vagytok nagyon! Egyébként olyan nagyon éreztem, hogy kisfiú lesz! :) És ha nem mutatta volna magát ilyen feltűnően, akkor nem izgatott volna a dolog, de hát meg akarta magát mutatni. :)

Susycat! Drukkolok, hogy ti is megtudjátok a nemét!

Panndi! Egy kicsit irigyellek! Én is elnéztem volna még akármeddig! :) Ja és gratula a kislányhoz! :D

Dóri! Hát igen, többet kellene pihizni, úgy várom már a karácsonyi kikapcsolódást! :)

Puszi mindenkinek még egyszer a kedvességetekért! :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Sziasztok!

AFP 1,03 és megmondták telefonon! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Gratulálok a kisfiúkhoz és örülök is, hogy javul az arány!

Vanni, tudnál dobni egy mázeskalács receptet? A neten már találtam, de jobb lenne egy tutira kipróbát. Én is hétvégén szeretném elkészíteni. Díszíteni mivel kell? Nekem van egy tupperwares kék golyóm, a tetején cserélgetni lehet a fejeket, az jó?

Panndi, boldog hófordulót Zsófinak!

Voltam ma EKG-n, oké volt csak Gyöngy nayfogott végig, rossz emék maradt benne a fehér köpenytől. tegnap a védőnőhöz sem akart bejönni, kapaszkodott az ajtóban, aztán ketten csábították be játékokkal. Még mindig vérzik a szája, de ezt leszámítva már nagyon jól van.

Szerintem nincs ideálos kor a testvérek között, az ex-szomszédom lányai között csak 20 hónap van, mégis nagyon féltékeny a picire, a barátnőmnél meg 3.5 év van, mégsincs féltékenykedés. Bár azt hallottam, ha már maga a nagyobbik kívánja a tesót, olyan 5-6 éves korban, akkor várható a legkevesebb féltékenység.
Vendég
 


Köszi a köszöntéseket.
Böbi, nálatok másfél év lesz kb, jól számolom?
Vendég
 


Panndi, igen 18 és fél hónap, ha Ő is pontosan érkezik. Talán még nem fogja fel annyira, de nem bánnám, ha addigra legalább az alap szavakat beszélné, úgy könnyebb lenne.
Vendég
 


Nálunk bő 19 hónap lesz :)
Hát, kíváncsi vagyok :lol:
Vendég
 


Lányok, Ti észleltétek magatokon a fene nagy zabálási vágyat? Mert én semmit, sőt, néha étvágytalan vagyok...

emese1979
 
 


Emese, nekem volt 6 hét és kb 14 hét között, tészát tésztával ettem volna, de már szerencsére elmúlt. Most inkább zöldségeket eszek, azt kívánom, az étvágyammal nincs baj, de már ne zabálok.

Panndi, leszünk mg egy páran, pl Dóri, Anika, ahol másfél év lesz a korkülönbség, majd okítjuk egymást! :-)
Vendég
 


Na én már Szolnokon!!!
Lejöttünk vonattal Ceglédig,aztán oda kijött apum.Akkor most kezdődhet az itteni rohangálás!

Étvágyam nekem sincs túlzottan.Eddig kb 2-3 szor jött rám a zabálhatnék,de általában még mindig úgy kel magamba eröltetni vmit...

Gratula a kisfiúkhoz!!!!Olyan jó h megmutatta magát a baba!Reméljük h a nemek aránya kiegyenlítődik hamarosan :wink:

És az AFP eredményekhez is gratula mindenkinek,legalább nem kell aggódni tovább :wink:

annus11
 
 


Nálunk is, így igaz, kb. 19 hónap lesz, kérdés mikor jön kisebbik... Mert kicsit korábban jött Samu is, ráadásul egyre előrébb tolódik a szülés várható időpontja. Remélem nem azért, mert túl gyorsan nő Pindur odabent... :) Valóban jó lenne, ha tesó születésekor már meg tudná értetni magát vmennyire Samu, de azért annyit akkor is fogunk érteni belőle, mint most... :) Remélem, fogunk tudni figyelmet és időt fordítani rá. Nagyon szeretnénk. :)

Grat. az AFP-hez, Adraci!

További szép napot! :)
Vendég
 


Annus,
akkor szerencsésen megérkeztetek :) Egyik bnőm is szolnoki :)

Akkor nem vagyok egyedül ezzel.. Mindig azt hallottam, hogy a terhsség alatt a nők kívánósak lesznek meg megnő az étvágyuk, úgy látszik, ez nem teljesen igaz :) De legalább már híztam 1-2 kilót, nálam is lement az elején 3-4 kiló.

emese1979
 
 


Sziasztok!

Gratulálok az újabb kisfiúhoz :) és a jó Afp-s eredményhez!

Afp
Nekem ma vették le, tegnap kellett volna, csak elnéztem a dátumot picit, na mindegy jól le is szúrtak, hogy ezt hogy képzelem stb, mondtam hogy akkor majd jövök jövőhét szerdán, mert hogy innen tőlünk akkor küldik el az afp-s véreket, na erre megint leszúrtak hogy ez nem így működik , aztán csak levették, majd lefagyasztják jövőhétig.
Tudom hogy én hibáztam, de mért kell az ember lányát, mint a hülyegyereket cseszegetni, ha van megoldás :?
És a karom is fáj. :(

testvérféltékenység
Köszönöm a hozzászólásokat, ma picit más oldalról közelítettem meg a dolgot, kértem hogy segítsen nevet választani, na ez nagyon tetszett neki, jókat vigyorgott a neveken amiket soroltam, én meg akkor, amikor mondtam hogy lehet Fanni is ha akarja, erre azt mondta: Jó akkor legyek Faszi :)
Anyukám is azt mondta, hogy ne vegyen még komolyan hogy nem akar tesót, mert végül is nem is tudja elképzelni milyen lesz, mert ahhoz még pici.
A kisbabákat ő is mindig nézegeti, meg a barinőmnél nemrég született kistesót is csípi, a múltkor még játszani is próbált vele.
Tényleg remélem hogy nem lesz baj, nem hiányzik hogy ezzel a problémával is küzdjek. :?

méhszáj
Nekem mindig megnézi kézzel uh után, nem túl kellemes.

étvágy
Nagyon ritkán tör rám a farkaséhség, ma pl egyáltalán nincs étvágyam. Talán eddig 1 kg jött rám, most 59kg vagyok.

idő
Na ettől is teljesen kész vagyok, hát mit lehet csinálni ilyen időben, mért nem a hó esik?? :evil: Márk úgy várja már... vettünk neki tanuló síléceket, csórikám itt bennt síel vele :roll:

Megyek készülődök, mert ma megyünk festéket venni.

További jobb napot nektek.
krém
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: