Sziasztok!
Lola: szóval nem csináltam tortát, mert nem tudtam sehol ostyát szerezni. Úgyhogy vettem a tescoban szombatra és vasárnapra is. Külön jöttek anyósék, anyuék
(anyuék ma, tegnap anyósék). Jó kis ajándékokat kapott!
Ne aggódj, nálunk mikor buli volt, akkor feszt vita volt, mert Emese nagyon félti a játékait és nem örült, ha a kedvenceivel akartak játszani. Volt sírás is. Ezért lett tavaly a máltain tartva, most a mekiben.
Tegnap kettesben voltam Bencével a tescoban. Tök jó volt. Aludt végig, egyes (nem tesó) kocsival voltunk. Sokkal könnyebb volt így vásárolni, még a tömeg ellenére is. Emese suliban volt, Dórika itthon apjával. Ma meg Emesével és Bencével voltam a tescoban. Kellett még néhány apróság. Meg is jegyeztem, hogy jó lesz, ha már vége az ünnepeknek. Az ember annyit költ, nem???? Ma Bencus nem volt olyan jó, sírdogált, meg kellett szopiztatnom, pedig nem volt éhes. Megvettük ott a fát is. De megfogadtam, soha többet! Iszonyat undorító fák voltak! Összekötve, dobálva, lapítva.... hol élnek ezek? Látszik, hogy a mennyiségre mennek, nem a minőségre. Így is 4000 volt. Majd jövőre tuti máshol veszek, ahol nem becsomagolva fekszenek, hanem felállítva. Igaz, szegény sráccal ma is kibontattam vagy 10-et, de hát...
Holnap kitakarítom a nagy és kisszobát (apa itthon van), meg főzök két napra, kedden fürdő, konyha, wc, előszoba. Szerdán anyuékhoz megyünk este, 25.-én anyósékhoz, 26,-ára húgom hívott meg. Ez az első, hogy nem főzőcskézek karikor. Csak sütök sósat. De két picur mellett nem is bánom...
Úgy néz ki, hogy az echinácintól kipirult a popó, nuni. Bár Bencének nem, de Emesének is kicsit. Patikus nő mondta, hogy lehet, hogy a vizeletbe kiválasztódott méreganyag miatt. Nem gondolja, hogy magától a gyógynövénytől. Hát nem tudom... most szerintem a téli szünetben szüneteltetem, Emese úgy sem lesz közösségben, addig megfigyelem őket.
Ancsa: mi van veletek? Megszokta már Lizus a tápot? És amúgy? Tudsz azért valamennyire készülni a karira? Nagyok meggyógyultak már?
Na jók legyetek, megyek fürdetni, etetni Dórit, mert hulla fáradt. Bence most alszik. Aztán Emese melegszendvicset rendelt. Ebédre is a kedvét csináltam (krumplipüré és csirke).
Remélem mindenki jól van. Készüljetek, pihenjetek.
Szilvia