Új privát üzeneted érkezett!

Még mindig semmi hír?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Haliho csajok,

Ditus irt. "talán megmaradok, nagyon görcsöl a pocom. Aludnom kéne de nem tudok. De jó lenne inkább veletek csacsogni. " Azért még azt is odairta hogy Bogyót akarja és Apát. Nagyon cuki, nem??? Irtam neki hogy kitartás és hogy sokat gondolunk rá!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Linácska, nekem azt mondták a Mensmentisben, hogy először felmegy a cukor és csak aztán csökken. Csak nem tom, hogy mennyi idő múlva van így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.18 09:56-kor.
Vendég
 

 
 

köszi suska a hírt! kitartás Ditusnak
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem. Ditának azt üzenem, hogy Ő EGY HŐS, büszke vagyok a kitartására, az erejére és azt kívánom neki, hogy mihamarabb gyógyuljon meg.


Lányok!
Nincs valakinek AVIVA tornáról anyaga? Bárminek örülnék.

KépKépKép
bikfy
 
 


Na megúsztam a délután három köhögési rohammal.....

Bikfy: Aviva nincs. Én Némótól Arwent kaptam DVD-n. Az nem jó?

hofeherke
 
 


Szia Mara!

Milyen az Arwen torna? Aviváról egy csomó mindent olvastam és nagyon bizakodok. Némóka az Arwent csinálta?

KépKépKép
bikfy
 
 


Az Aviva könyvet már megszereztem, de ehhez van valami CD is, gondoltam hátha van valakinek ilyenje. Mindjárt utánanézek ennek az Arwennek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kölcsönvettem, de igaz!

Egy kis történet, hogy ne felejtsük el miről is szól a karácsony.

Karácsony előtt négy héttel egy angyal érkezik a Földre. Égkék ruhában jár-kel az emberek között, de azok annyira el vannak foglalva az ünnepek előtti készülődéssel, hogy észre sem veszik. A vásárlási láz – szebbet, nagyobbat, drágábbat, a pénztárgépek kattogása, a reklámok harsogó zaja elnyomja az angyal szavait, a szupermarketek tarka tömege elrejti törékeny alakját. Minden csillog-villog, zenél, követel: vegyél még, még, még... Színes-fényes papírba rejtik az ajándékaikat, lelkük sivárságát. Pedig csupán egy gyertya fénye s egy kis csend elég lenne ahhoz, hogy az angyal a vendégük lehessen.

Karácsony előtt három héttel egy másik angyal érkezik. Feladata, hogy aranyszálból szőtt kosarát telepakolja ajándékokkal, s felvigye a mennybe. A kosár azonban nagyon törékeny; a rengeteg összevásárolt játék, ékszer, parfüm, plazma-tv súlya összeroppantaná. Az angyal nem is ilyen ajándék után kutat. Türelmesen, embertől emberig haladva keresi azt, ami súlytalan, végtelen, nem kerül semmibe, mégis mindennél többet ér. Az angyal a szeretet apró morzsáival tölti meg a kosarat.

Karácsony előtt két héttel újabb angyal látogat a Földre. Végigjár minden házat, minden otthont, néhol elidőzik néhány percre, máshonnan szinte menekül. Tágas tereken sétál, kivilágított parkokban üldögél, figyeli a beszélgető, egymásra mosolygó embereket. A hidegtől kipirosodott ujjak kulcsolódnak a forralt boros poharakra, gyerekek hancúroznak a frissen esett hóban, félrebillent fejű hóember álldogál egy terebélyes fenyőfa oltalmában.
Az angyal örömét leli a látottakban, meg-megérinti az embereket, s azok szívébe békesség, szemükbe ragyogás költözik. A várakozás ünneppé varázsolja a hétköznapjaikat.

Egy héttel karácsony előtt angyalok serege érkezik, elhozzák a dalt, a zenét, a táncot. A várakozás lassan véget ér, a megbocsátás egymásba kulcsolja az emberek kezét. Emberekét, akik nem felejtették el várni az angyalokat, akik nem felejtettek el hinni a csodában, akiknek a karácsony nemcsak a díszes fenyőfát, a finom ételeket, az ajándékokat jelenti, hanem a több mint két évezredes titkot is.
Ők azok, akik a szent éjjelen fürkészve figyelik az eget, s a csillagok fénye a mennybe vitt szeretetet sziporkázza vissza rájuk.phpBB:
Vendég
 


bikfy nekem van, de jelenleg nem tom hol..ha kezembe kerül szólok... :oops:
Vendég
 


Ditusnak nagy puszi megy! Egy szuper csaj!

Én megy csak vártam és vártam és vártam az sms-t, mint pom pom a fán......
20150601134430
 
 


fel és le fel és le.... :wink:
Vendég
 


dita: Először is drukk a holnaphoz. Másodszor: a Merionalért talán 13.000 Ft-ot fizettem a 10 adagért (75NE-s).

mara: Jobbulást.

linacska: Kíváncsi leszek én is hogy mit mondanak a cukrodra. Az éhgyomori mennyi volt? Inzulint nem nézettél?

A mensim már múlik, de a dokihoz nem jutok el holnap, majd januárban a következőnél. A dokim meg elmegy a Budaiból. :( Hiányozni fog, de már meg van a fejemben az utóda.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Dita,
Kitartás, a görcs elmúlik, és nemsokára beköltözik BébiBogyó(k)!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mara,
Kép

Linácska,
Igen, úgy gondoltam, hogy az örömtől lesz majd sírás! :wink:
Sajnálom a terheléses cukor eredményedet! :(

Zsuzska,
Csak nem lesz semmi gond az újabb terheléses vizsgálatnál, de ha mégis most már csak 2-2,5 hónap diétát kell betartani...

Bikfy,
Nekem Arwen tornám van, ha elküldöd a címedet, akkor másolok Neked. Itt tudsz róla többet olvasni: http://www.arwentorna.hu/bovebben_a_tornarol.html

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Bikfy,

Czinki is Arwen tornára járt, én kevertem össze a kettőt :oops: Úgyhogy nagyon ajánlom neked Nemone dvd-jét :wink:

Megjártuk ma a 4D-t, Danika nagyon ügyes volt, mutatta magát egy darabid, aztán megunta és mindkét kezét az arca elé vette. De ez még nem volt elég, mert még mindig látszott az arca, ezért úgy döntött, hogy a két lábfejét is az arca elé kapja :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár kialakultak az arcvonásai is, és döbbenetes hasonmása a férjemnek. :shock: Még az orra vonala is teljesen megegyezik.Már a vizsgálat alatt is ledöbbentem, a férjem épp a monitor alatt állt amit néztem, így össze tudtam hasonlítani őket. Aztán a végén kaptunk egy fotót is és az is igazolja a hasonlóságot :lol: :lol: Itthon megnéztem újra a dvd-t is, nagyon aranyos kisfiunk vn.
Képet lehet, hogy csak reggel teszek fel, mert ma nagyon elfáradtam, pedig sehova nem jutottam el. Úgy volt, hogy megyünk Pestre vásárolni, erről apa lebeszélt, hogy inkább jöjjünk haza az uh után és délután átvisz Szegedre. Persze oda sem jutottunk el, gondoltam, akkor szétnézek a városban, végül mindössze annyi időnk volt, hogy vettünk zsemlét vacsorára :? Kezdek pánikba esni, hogy szinte semmi ajándékot nem vettünk, és a könyvvizsgáló miatt szombatig esélyem sem lesz ilyesmire. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

Danika a mai napon 1502 g volt :wink: Jóóóóóó nagy baba lesz, Czinki dokija lehet, hogy őt is lekövérezte volna :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szóval, íme Danika, holnap majd teszek róla jobb fotókat is:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
nagyon édes Danika ezen a képen. Nem grimaszol meg semmi (persze a grimaszolós képeket is imádom a babákról), olyan kiegyensúlyozottnak tűnik :lol:

i.kata
 
 


Monic csak győzzed megszülni Danikát

Mara én is tiszta takony vagyok, és nagyon utálom már.

Bence vonalzóm eltűnt. Mitől?

Dita kitartás. Jövő hónapba bébis leszel.

timejka
 
 


Sziasztok!

Ditácska ma voltál hysteron? Akkor már biztosan elmúltak a görcsök és kutya bajod! Ha nem, akkor is gondolj arra, hogy túl vagy rajta és nekünk szerintem az segített! :wink: Jobbulást! Aludd ki magad, holnapra minden jobb lesz, aztán kérem a beszámolót, hogy igazam volt-e! :)

Monic! De édi baba Danika! :) Jó kis husi már az arcocskája! :oops:

nellike
 
 


Moncsi
nagyon teccik Danika, 1500 g ott van a szeren. Sztem Oroszlán is ennyi. Lesz nálunk bizti kövérezés. :oops: Én is jövök majd a hirekkel pénteken. Pénteken hajnali időpontot kaptam a MÁV kórházba, megyünk teljes vérképre és cukorra. Gyönyörű lesz. :evil: :evil: Kelhetek hajnalban. Utána 11 óra Sote uh.

Nemone,
Végülis ti ott voltatok 4Dén a Sotéval szemben?? Ha igen, megvoltatok elégedve???

Ditus, nagyon büszke vagyok rád, csak hogy tudd :lol: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Kata,

grimaszokat nem csinált, hanem a végén egy igazi széles mosolyt. :lol: Nagyon elkerekedett a szemem, hogy 1502 g, mivel én 1700 g-mal születtem :oops:
Hogy vagy? Vizsgák?

Nellike,

Danikának az az igazi csipkedni való pofija van :lol: Mivel az apukája 190 cm és 120 kg, így érthető, hogy ő sem soványka :lol: :lol: :lol:

Timejka,

gyógyulj ki mihamarabb a takonykórból :wink: Ha Dita kijön a kórházból biztos megjavítja a vonalzódat :wink:

Nálunk szakad az eső :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

akkor fárasztó napod lesz pénteken. Én nagyon elfáradtam ma, pedig 10-ed részét sem valósítottam meg annak amit terveztem mára.
Délután aludtam, apa este8-kor ébresztett fel, most meg nem vagyok álmos :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
eddig megvan minden, a tegnapi zh-m majd holnap derül ki, aztán pénteken jön a következő vizsga. Utána már csak januárban folytatódik... Felvettem az első két hétre az összes vizsgát (5-öt), de majd meglátjuk hogy győzöm...

Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


Kata,

akkor nagyon sok kitartást kívánok neked, lehet, hogy jobb is, hogy bevállaltad egyszerre az 5-öt, nem jó elhúzni.
Jó éjt neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, te mit főzöl karácsonyra?? Nem tudsz adni valami tippet???? Tanácstalan vagyok. :cry: :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

ezen egyenlőre még nem is gondolkodtam, nagyon el vagyok maradva a karácsonyi előkészületekkel. Sajnos a sok munka miatt szombatig gondolni sem tudok ilyesmire.
Ha segít valamit akkor anyukám libát csinál, gondolom sütve.
A férjem családjánál pedig halászlé lesz és libamáj (azt nem tudom, hogy fokhagymásan sütve vagy rántva), meg rántott husik.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Moncsi!

Danika tényleg apja fia ;)
20150601134430
 
 


Dita,
remélem már jobban vagy!

Vicky,
most nem néztek inzulint, azt mondták babásan azt nem kell. A vérvételes hölgy is mondta, hogy nem érti, miért nincs inzulin is.Aztán mondtam, hogy terhes vagyok, és neki egyből megvilágosodott, hogy ja, akkor azért nincs inzulin, de én még mindig nem tudom, hogy így miért nem kell.
Amúgy néztek HBA1C-t, ami megmutatja, hogy az elmúlt 6-10 hétben mennyi volt a vér átlagos cukor terheltsége. Az tök normális, meg az éhgyomri is 5. Én nem tudom, lehet, hogy csak a 75g ch sok, életemben nem eszek meg annyit egyszerre, max. ha benyomok egy meki menüt, de az is ritkán van.
Majd este hív a dokinéni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt,

Viki mami,

köszönöm a megerősítést :wink:
Amikor tegnap a férjem lányának meséltem, hogy Danika teljesen úgy néz ki mint apa, akkor ennyit mondott: "Húúúúúúúúúúúúúú, de remélem Móni, hogy a te természeted örökli majd"

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

hogy telnek otthon a napjaid? Remélem, hogy sokat pihentek Pici Pöttyel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Amikor tegnap a férjem lányának meséltem, hogy Danika teljesen úgy néz ki mint apa, akkor ennyit mondott: "Húúúúúúúúúúúúúú, de remélem Móni, hogy a te természeted örökli majd"


Kép Kép Kép Kép

Tesódékkal mizu babaügyben?
20150601134430
 
 


Viki mami,

szedi a Closti-Duphaston kettőst, egyenőre az a cél, hogy a progija rendbe jöjjön. Aztán mire megszületik Danika remélem ők is kedvet kapnak és gyártanak neki egy kis unokatestvért :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita hívott, jön ki a kórházból, azt mondta, hogy siet haza, kedve jó volt, várjuk szeretettel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hurrá! Ditucikám! Gyógypuszkó a bibidre!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek, de sajna ez egyre rosszabb. Timejkához hasonlóan már én is csupa takony vagyok, és olyan köhögési rohamaim vannak, hogy majd meg fulladok.

Monic: Unokahúgod úgy látom a lényegre tapintott. :)

Lina: Remélem minden rendben lesz! Drukkolok!

Kata: Jó sok vizsgát vállaltál be. Kétnaponta vizsgázni fogsz?

Bikfy: Ha jó az Arwen is, én is rendelkezésedre állok!

Zsuzska: Én tárkonyos pulykaragulevest főzök meg egybesült húst csinálok foghagymával és szalonnával tűzdelve a desszert pedig sült alma lesz dióbundában vaníliafagyival.

Szerintetek mit csináljak ma a spenóthoz? Főtt húst nincs kedvem, és nem emlékszem mivel szoktam egyébként. Sóágyon sült csirke jó hozzá?

hofeherke
 
 


Sziasztok!
Monic: Danika nagyon cuki! Mindene megvan már, nagyon szép baba:-) És nagyot nevettem, amikor írtad, hogy az összes kezével és lábával eltakarta az arcát:)))

Tippem karácsonyra: aszalt szilvával és bacon-nel töltött csirkemellfilé. Nagyon finom. Már annyit gyakoroltam mostanában, hogy jól sikerüljön, hogy jó sokat ettünk mostanában. Szerintem meg is untuk már:))))
Nálunk halászlé lesz és lehet, hogy ilyen töltött cs.mellfilé. De még meglátom majd. Hallottam egy jó receptet, hogy májjal töltött csirkemel, az is jól hangzik.

Kata bébi! Milyen lett a ZH-d? Ma derül ki az eredmény, igaz? :wink:

Jaj, akartam mesélni, hogy éjjel azt álmodtam, hogy kiderült, hogy kismami lettem:))))))))) Még azóta is a hatása alatt vagyok, csodálatos volt és bárcsak igaz lenne! Szóval, álmomban ugyanígy megjött a pirim és meg is volt rendesen. Utána pedig elmentem dokihoz, mert influenzás lettem, meg fájt a torkom. Közben pedig a pólóm átázott, ugyanis a melleimből tej kezdett jönni. Nagyon fura volt. A doki azt mondta, hogy nagyon meg vagyok fázva és kétféle antibiotikumra is szükségem lenne és egy csomó gyógyszerre, de nem fogok kapni semmit sem. - Miért? - kérdeztem. Azért, mert ön terhes. - felelte. És annyira nagyon boldog lettem:)))))))))
..... aztán felébredtem....
Vendég
 


Ditus: De jó! Már hiányoltalak nagyon! Épp arra gondoltam, hogy engem a lapar után ilyenkor engedtek ki :) De azért pihengess is, ne csak rohangálj!

hofeherke
 
 


Mara,
nem 2 naponta lesz, vagyis nem mindegyik, mert lesz egy olyan barvúr, hogy 5-7-8-9. Na az húzós lesz, de mejd előre tanulok, hogy ne csak egy délután jusson egy tárgyra. Ha ezek sikrülnek, akkor 15-én lesz a következő.

Twist,
ez szép álom lehetett :lol: Hamarosan már nem csak álom lesz! :wink:
Zh. eredmény ma derül ki, ha kirakják, akkor hív a barátnőm, ha nem, akkor majd én holnap vizsga után megkérdezem a tanárt.
Csak legyen egy ketteske! :oops: (de szerintem az megvan)

i.kata
 
 


Kata: :lol: Azért majdnem beletrafáltam! Remélem jól érzed a Zh-d eredményét!

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan a segítségemre sietett ezzel az Arwen tornával. Meg amúgy is, minden biztató gondolatot köszönök. Csak ezért nem esek depibe. Mondtam már? Jó itt köztetek. :wink:

Némóka!
Priviben küldtem a címemet, csak azt mondd meg, az anyagiakat hogyan rendezzük el. És még 1x puszi érte.

Sajna most nincs időm többet írni, megyek a dolgozómba. Este ha tudok, jelentkezek. Ditust nagyon várom és mindenkinek vidám, szép napocskát kívánok. Puszi: bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata!
Vizsgákkal kapcsolatban nyugi. Én mindig azt tapasztaltam, hogy pánikhelyzetben fog legjobban az agy. 1 délután? Simán elég lesz. Én néha olyan ámokfutó voltam, hogy 1 napra 3!!! vizsgát is betettem. Nem jártam rosszabb eredménnyel, mint amikor 1 hetet tanultam egy tárgyra. Szóval menni fog az. :lol:

Kérek mára egy kis szorítást. Megyek délután fodrászhoz. Hosszú barna hajból lesz rövid, szőke csíkokkal tarkított. Nem is tudom miért csinálom, pont így karácsony előtt. Ha elrontják, ilyenkor a legrosszabb. Bár, ha elrontják, tavaszig sapkában járok majd. Addig meg majdcsak kinő. Szorítsatok!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mara,

a bundás alma recept nagyon érdekelne, ha van időd leírni a receptesbe. :wink:
Sajnálom, hogy egyre rosszabbul vagy, jobbulást kívánok neked!

Twist,

nagyon szép álom, remélem hogy mihamarabb beteljesül :wink:

Bikfy,

drukkolok a fodrászhoz, biztos nagyon szép leszel. Csak merni kell váltani fruzurát. :wink: Mondom én, akinek 10 éve ugyanolyan a haja :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

én is Bikfy véleményén vagyok, meglátod, hogy ügyesen lerakod a vizsgákat. Csak utána nagyon fáradt leszel, de 15-ig ki tudod pihenni magad az utolsóra :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Hát az biztos, hogy szép leszek, már csak az a kérdés, hogy nagyon szép, vagy csak egy kicsit szép. :lol:

Jajjaj! Addig pletykálok itt, míg a végén majd elkések. Puszi, puszi, puszi...

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, biztos csini leszel!:) Én is már nagyon gondolkozom a hajvágatáson, mert nagyon hosszú a hajam és mivel 2 naponta kell mosni, ezért sok a macera vele. És nem áll sehogysem, mindig inkább lófarokba kötöm. Reggel hamarabb készülnék el, ha 5 perc alatt megszáradna a hajam. Nálad is a reggeli készülődés miatt lesz vágatás?
Vendég
 


Sziasztok Csajok!
Otthonomba emittálva panaszmentesen jelentkezem! :lol: :lol: :lol: :lol:

VIKI
Először is bocsika, de két Viki telószáma volt a telefonomba és nem tudtam ki kicsoda, így inkább Zsuzskának írtam, remélem nem haragszol! Nagyon fájt a hasam és nem volt ingerenciám nyomozni, hogy most melyik a te számod!

Amúgy már tudom, hogy miért nem sikerültek az inszemek, és a lombikra marha nagy esélyem van, szóval kérem a drukkokat. A doki szerint egy hónap pihi után kezdhetünk, de ezt a BMC-ben kell megbeszélnem! Mindenki jó volt???
Visszaolvasok ám!!!! :wink: :lol:

dita75
 
 


Ditus!
Nem haragszom!

Miért nem sikerültek az inszemek?
20150601134430
 
 


Dita miért??????????????????????????????

timejka
 
 


Na bocsi csak közben visszaolvastam.
Leírom mi áll a zárójelentésemben és abból kiderül oksa?

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: