Új privát üzeneted érkezett!

anetto: 6 hetesen, 12 hetesen és 9 hetesen. az utolsó kettönél nem indult meg csak nem volt szivhang, illetve a 12 hétnél volt csak visszafejlödött. a 6 hetesnél szintén véreztem de akkor még csak 4 hónapos volt a fiam nem annyira akartuk igy hogy baj van. igy nem is csináltak semmit ellene rögtön műtét volt.
kösz kitty ma talán jobb, de azért enyhén van még friss vér :-(

rabbe1
 
 


Sziasztok! Jól eltűntem. Ne haragudjatok! A hétköznapjaim nagyon pörgősek, így csak hétvégén jutok a géphez.
Judi! Üdv. a csapatban!
Rabbe! Kitartás! Pihenj sokat! Mikor mész legközelebb dokihoz?
Az uh. képeket megcsodáltam. Elképzeltem, hogy az én babám is kb. így nézhet ki. Gratulálok nektek lányok!
Én csütörtökön megyek. Alig várom!!
Utro-zom én is, talán ezért nincsenek tüneteim. Lóadagot kaptam: 3x2 hetek óta a napi mennyiség. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.tak 2008.12.13 13:39-kor.

Kép
i.tak
 
 


Ti hogyan tervezitek? Meddig fogtok dolgozni?
Még nem szóltam bent a m.helyemen senkinek. Csütörtök után, ha minden rendben lesz talán elmondom a főnöknek.

Kép
i.tak
 
 

 
 

i.tak
Én úgy tervezem, hogy ezt a tanévet végigdolgozom...
Vendég
 


Jaj Rabbe, nagyon sajnálom ezt a vérezgetést, de azért próbálj minnél többet pihenni. Ezek szerint már csökken a vérzés. Az jó nem? Mikor mész dokihoz? Most hogy vagy? Nagyon drukolok neked. Akkor te is csak 12 hét után fogsz majd megnyugodni. Én is szerintem, én 10 hetesen jártam úgy mint Te.
Ma főztem, de lassan ment mert minden illat és szag irritált. Az összes ablak nyitva volt a lakásban, és persze ha nagyon kész voltam kimentem egy 10 percre a konyhából. Szóval elég lassan készült el az ebéd ma.

i.tak, hát én 12 hetet szeretném kivárni a melóban h szólok, mivel én akkor nyugszom meg. Az amúgy is mindjárt itt van, nekem jan 13, és most amúgy is a szabadságolások ideje jön. Nálunk aki tudja, h babás vagyok mindenki azt mondja, h irassam ki magam minnél hamarabb az influenza időszak miatt. Hát nem tudom mi tévő legyek? Én is 30 km-ert utazom, saját autóval, és hát engem szerintem az is befolyásolni fog, h mekkora lesz a tél.
Illetve azt is kiszámoltam, ha levonom a béremből az üzemanyag ktg-et, akkor 10 e ft-al kapnék kevesebbet, mint ahogy most megmarad. Szóval nem nagyon éri meg bejárnom, ha így veszem. Csak azt nem tudom elképzelni, h hogy megy ez a bejelentés a melóhelyen?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

Kitty: ne aggódj, hogy nem nagyon tudsz elmenni munkaidőben - el kell engedniük azokra a vizsgálatokra, amik munkaidőben vannak, szabadság nélkül is! A helyettesítést meg oldják meg, ahogy tudják, azzal ne foglalkozz! Első legyen a babó, Nála most semmi sem fontosabb!

Végigdolgozni a tanévet... júni közepéig... lehet, hogy merész ötlet. Egyébként én is kb. addig tervezek dolgozni, de majd meglátjuk, hogy alakul.

Csillaz: ha az Istvánba mész uh-ra, szerintem nem kell majd fizetned. Én magánrendelésre jártam a dokimhoz máshova, de mióta babó van, mindig az Istvánban uh-zott engem és sosem kért pénzt... Már látásból ismerem az összes orvost, nővérkét és szülésznőt, mindig annyit kell ott az alagsorban, a folyósón várakoznom... :(

Rabbe: tényleg jól ijesztget ez a baba - de próbálj megnyugodni, és minden rendben lesz, drukkolok! :wink:

i.tak: én tuti megvárom a 12 hetes kontroll eredményeit és csak utána szólok bent a munkahelyen. Már előre látom, ki hogy fog reagálni... :)

Ez az utro micsoda? (Azon kívül, hogy oroszul reggelt jelent? :wink: )

Judy: üdv a körünkben! :)

Ami engem illet: tünetek - a mellfeszülés csökkent, az alhasi érzékenység szintén. (Lehet, hogy a munka miatt jönnek elő ezek a tünetek???) Álmosság viszont erősebb - ma délután is olyan jót aludtam! :)
Sajna hétfőn 5-kor kelünk, megyünk vérvételre... Valaki már túl van az elsőn? Csak azért várom, hogy utána meglegyenek az eredmények és azzal mehessek végre a védőnőhöz és végre a kezemben foghassam a várva-várt KISKÖNYVET!!! :lol: :lol: :lol: Az nagyon sokat fog jelenteni nekem abban, hogy még jobban felfogjam, hogy kisbabánk lesz! Egyelőre nem 100%-osan vagyok tudatában. :( Ti már felfogtátok? És pl. beszéltek hozzá, meg simizitek a pocakotokat? Nekem ez még nem természetes, bár próbálkozom...
Bejelentés a melóhelyen: az biztos, hogy szerencsésebb lenne mielőbb közölni a hírt - ugyanis a mi területünkön az év vége és január eleje/közepe az év leghúzósabb része. Biztos, hogy jól jönne, ha nem kellene reggel 8-tól este 8-9-10-ig :!: dolgozni minden nap "az én állapotomban". De babonából pont nem akarok még szólni, inkább kibekkelem valahogy ezt az időszakot és próbálok nap közben sumákolni (pl. meghosszabbítani az ebédszünetet, vagy egy kicsit játszani a számítógépen - addig is pihenek). Persze, ha a tünetek erősödnek, lehet, hogy stratégiát váltok... Most a legfontosabb a baba! :D

Kép

Kép
hmbori
 
 


[quote="hmbori"]
írta:
hmboriKitty: ne aggódj, hogy nem nagyon tudsz elmenni munkaidőben - el kell engedniük azokra a vizsgálatokra, amik munkaidőben vannak, szabadság nélkül is! A helyettesítést meg oldják meg, ahogy tudják, azzal ne foglalkozz! Első legyen a babó, Nála most semmi sem fontosabb!

Végigdolgozni a tanévet... júni közepéig... lehet, hogy merész ötlet. Egyébként én is kb. addig tervezek dolgozni, de majd meglátjuk, hogy alakul.


Azt tudom, hogy el kellene engedniük, csak a mi iskolánkban a helyettesítés nagyon problémás :cry:
(kis faluban, kis iskola, kicsi tantestület)
Azért elsősöknél nem igazán szerencsés, ha napok kimaradnak...
:cry:
És a közlekedés is problémás :cry: (nem azon a településen lakom, ahol dolgozom, buszjárat eléggé ritka)
Az meg, hogy szeeretnék a tanév végéig dolgozni, egyszerű okból van... legyen annyi munkaviszonyom, hogy kapjam a gyerek utáni juttatásokat (TGYÁS, GYED)
Vendég
 


szia!


Kitty én csak ahhoz szeretnék hozzászólni,hogy meddig dolgozol.Én Lucával a 35. hétig dolgoztam,tehát nem kivitelezhetelen.Sőt ismerek olyat,aki csütörtökön megtartotta a búcsúbuliját és hétfőn szült(és nem azért,mert koraszülött volt a baba).De mindenki máshogy bírja és a munkahely jellege sokat számít.

mindenkinek szép estét,vigyázzatok magatokra

Kép
kévi77
 
 


Sziasztok!

Dolgozás: én valószínűleg péntekig dolgoztam :lol: Nekem most dec. 20-án megszűnt volna a munkaviszonyom. Vagyis nem egészen, mert mi már lombikra készültünk, és ugye meddőségi kezelés alatt nem lehet felmondani.
Mivel napi 140 km-t utazom, ezt nem akarom babásan vállalni, főleg így, hogy milyen sokat vártunk a kistesóra. Adott lett volna, hogy itthonról dolgozzak, tudnék, de a főnököm azt mondta, hogy akkor menjek el az első 12 hétre táppénzre, utána majd meglátjuk. De lehet, hogy így én annyira már nem akarom meglátni. Lilivel is végig itthon voltam, pedig akkor még Pesten laktunk, csak egy kicsit kellett volna metrózni.
Nekem nem jelent túl sok pénzkiesést, mert annyival kevesebbet tankolok az autóba, azért mert nem járok dolgozni. Meg őszintén szólva a pénz érdekel most a legkevésbé. Főleg, hogy sokat vásárolnunk majd nem kell, Lili által van mindenünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


jó reggelt!
én sem dolgozok már ;-)
remélem sokáig nem is fogok :wink:
viszont anno a fiammal én junius közepéig dolgoztam majd július végén születt. de én akkor még aznao is nagyon aktiv voltam. fáradhatatlan voltam. remélem ha most is tuljutok a kezdeti nehézségeken ugyanigy lesz.
ma éjjel annyira hányingerem volt hogy felkellett ébresztenem a párom, mert féltem hogy elájulok. ettem és elmult, de egész éjjel nem tudtam aludni, csak reggel 6-kor.na aludhattam fél kilencig mikor a fiam betrappolt jó reggelett kiabálni :twisted:

rabbe1
 
 


Megbeszéltük itthon, hogyha minden rendben lesz 18-án az uh-on, akkor kiiratom magam az orvossal.
Hmbori! Az Utrogestan progeszteron tartalmú hüvelykapszula. A terhesség támogatására szolgál, és úgy tudom hogy csak a 12. hétig alkalmazható.
Rabbe! Te is kaptál valami hasonlót a vérzés miatt?
Ma éjszaka én sem voltam a toppon. Iszonyú görcseim voltak. Menszis görcsökhöz hasonló, de jóval erősebb annál. Megijedtem rendesen. Reggelre elmúlt, de alig aludtam valamit. Nektek is volt már hasonló?

Kép
i.tak
 
 


eddig duphastont kellett szednem csütörtöktül szedem az utrpgestánt 3x2-t srencsére én nem görcsöltem még, de azt mondják az lehet természetes is. ha elmult az jó.

rabbe1
 
 


Anetto,
dec. 23-án megyek újra konrollra, ha a tábláthoz kell.
Azért mielőtt karácsonykor bejelentjük Pici Pöttyöt, szeretném biztosan tudni, hogy minden ok vele. Bár igazából érzem, hogy most nem lesz gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:20-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Ja, a táblát:
1229342032.883.doc

Aki még nem írta, hogy mikor megy dokihoz, az írjon, hogy tudjuk, illetve ha valamit nem írtam be szóljatok !

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


linacska: egyidősek vagyunk?
énis 23-án megyek újra dokihoz. :)

Timi
titimee
 
 


Hihetetlenek ezek a tünetek. Vannak napok, amikor semmit sem érzek. Néha meg nagyon erősen görcsölök. Egyik sem tud megnyugtatni. Mindig van miért aggódni. :lol:
Kezdődik a 7. hét. Gyorsan telnek a napok. Várom a csütörtököt!!
A párotok felfogta már, hogy babátok lesz? Azt vettem észre, hogy az elején nem hitte el, hogy a + teszt tuti babát jelent. Aztán sodródott az árral és kötelezően vitt a dokihoz. Most meg azt tervezgeti, hogy micsoda jó dolog lesz ha meglesz a baba, miket fog venni neki és mire tanítja majd... :lol: :lol: Kezd apukásodni. :D

Kép
i.tak
 
 


Rabbe
Hogy vagy? Mi újság veletek?

Anettoo
Vérvétel, UH a kórházban van, ahol a doktorom is dolgozik...(vérvételt meg lehet oldani reggel korán...UH-t meg akkor is tud a dokitor csinálni, ha munka után megyek be hozzá :wink: )
Munkahely... nem tudom, hogy hova fogok visszamenni... egy biztos... mindig gyerekekkel szeretnék foglalkozni, tanítani őket :lol:


Nekem még mindig nincs tünetem.
Vendég
 


sziasztok. hát a vérzés elmúlt de még alvadt vér távozik, de mondták az még lesz pár napig. holnap megyek a dokihoz, kivi vagyok mi lesz.

rabbe1
 
 


Sziasztok Mamik!

Gyors életjel, mert ma voltam én is dokinál.
A vizsgálat egy rémálom volt, lapátkezű-mogorva doki.
Manuális vizsgálat alatt megjegyezte, h szerinte itt nincs is terhesség.
Uh. szerint 3.4 mm, szívhang még nincs, kb. 5 hetes.
Legközelebb már a saját dokimhoz megyek magánba, majd január elején.

Remélem mindenki jól van!!
Rabbe
Ügyesek vagytok! Nem lesz semmi gond!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:21-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:21-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anettoo
Talán 22-23-án eljutok a védőnőhöz... remélem, hogy akkor dolgozik. A doktorral meg azt beszéltük meg, hogy ha már lesz kiskönyvem, akkor megyek hozzá (a kórházban van terhesrendelés).
Én nem terveztem, hogy megyek ilyen szűrésre...igaz, még nem is beszéltünk ilyenről doki bácsival...(a doktorom genetikus is)

Rabbe
Drukk!
Vendég
 


Rabbe! Mi volt ma a dokinál? Drukk!
A kombinált teszt érdekelne, de azt olvastam hogy csak bizonyos kórházakkal van kapcsolatban a sejtbank és csak azokon keresztül ingyenes. Jól értettem? :roll:
Az AFp során is ezt fogják szűrni a 16. hét környékén? Mert az meg mindenki számára kötelező. Viszont sok nő szerint hülyeség és nem is megbízható.

Kép
i.tak
 
 


Titimee,
nekem nov. 2 volt az utolsó mensi, az alapján aug. 9-re lennék kiírva, de mivel inszemes baba Pici Pötty, tudom, hogy 16. napon készült, és akkor még nem volt megrepedve a tüsző, tehát 2-3 nappal tuti fiatalabb.

Nekem sincs tünetem, pedig egy kis hányingernek örülnék, akkor tudnám, hogy minden ok. Bár Lilivel sem volt semmi.

Kiscica,
nekem a 6 mm-es petezsákra mondták, hogy 5 hetes, baba még nem is látszott. Bár én mindig attól parázok, hogy miért kisebb..., bár a lányom ugyanazon a napon még csak 5 mm-es petezsák volt. Remélem jövő kedden már dobogni fog a szivecskéje, akkor mensi szerint 7+2 leszek, inszem szerint kereken 7 hetes.

Ma voltam csapoltatni, néztek pajzsmirigy hormonokat, meg terheléses cukrot. Nekem mind a kettővel vannak gondjaim, lehet, hogy ezért is jött nehezebben a baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


i.tak: így van. egyébként 25 ezer körül van a vizsgálat.
én is szeretném megcsináltatni, de mivel a jános kórház nincs az ingyenes programban valószínűleg az integrált tesztet fogom megcsináltatni. Ha már ennyi pénzbe kerül akkor legyen a legbiztosabb vizsgálat.

Timi
titimee
 
 


sziaysztok: én csak este fél kilencre megyek dokihoz, szóval még drukkoljatok :wink:
addig mig nem is biztos nekem tul sokat nem is merek irni :cry:
majd jelentkezek, addig is vigyázzatok magatokra

rabbe1
 
 


Rabbe! Továbbra is mennek a drukkok!!!
Titimee! Igazad van. Ilyenkor minden pénzt megér, hogy nyugodtan várjuk a babát és tudjuk, hogy nincs semmi baja.

Kép
i.tak
 
 


Itt részletesen írnak a kombinált tesztről
http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php
(én úgy tudom, hogy a kötelező vizsgálatok között van a 11-13. héten UH, ahol a tarkóredőt nézik)

Integrált teszt
http://www.downszures.hu/integralt_index.php

Quartett-teszt
http://www.downszures.hu/tobb_index.php
(Kelet-Magyarországon ezt megcsinálják a kismamáknak, nem csak AFP-t)
Vendég
 


Sziasztok!

Én is jól eltüntem ám, főleg a hétvégén mert az a két nap a férjemé.
De visszaolvastalak benneteket :)
Rabbe-Neked szurkolok ezerrel :lol:

Egyébként én sem dolgozok már aktívan csak alkalomszerűen.
De nem is tudnék, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én tiszta hulla vagyok minden nap. Állandóan csak feküdnék.

Egyébként nekem is kijár a drukk mert igaz bár 7 hetesek vagyunk csak 5 hetesnek felel meg a magzatom mérete. Szegénykém pici lesz :cry:

Egy kis infó nektek hogy mikor kell megjelenni a terhestanácsadásokon:
1. Megjelenés 9. héten: Laborbeutaló I.
12. hetes UH beutaló
Belgyógyászat+EKG
2. Megjelenés 15. héten: AFP
HBSAG
Vércsoport+ellenanyag
18. hetes UH beutaló
Integrált teszt beutaló
3. Megjelenés 24-26. héten: Laborbeutaló II.
32. hetes UH beutaló
4. Megjelenés 34-36. héten: Laborbeutaló III.
Vércsoport+ellenanyag beutaló
Prothrombin beutaló
CTG előjegyzés

36. héttől hetente 1x CTG

De ez eltérhet mert valakinek az orvos adja a beutalókat.
Nekem képzeljétek úgy van hogy a 12. heti Uh-ot nem az orvosom hanem egy másik doki fogja csinálni. Na erre majd rákérdezek hogy ez miért van így.

Kép
Vendég
 


Ti mikor mondjátok el a családnak a nagy hírt?
Mi úgy tervezzük hogy már karácsonykor elmondjuk a férjem családjának.
Mert sok helyen olvastam ám hogy a 12 hétig nem célszerű elmondani mert addig bármi történhet.
De remélem mindenkivel rendben lesz minden, szerintem ennél szebb karácsonyi ajándékot nem kívánhatok nektek.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok ha megengeditek :lol:
Nekem novemberbe volt a második lombikom ami sikerült is :lol:
14x14mm petezsákot látott a dokibácsi dec.-3-án.
Legközelebb dec. 22-én megyek UH-ra és remélem,hogy akkor már hallani is fogjuk a picink szívét is!

Üdv mindenkinek
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Szia Noki!

Gratulálok és isten hozott :)

Timi
titimee
 
 


megjöttem...
dobog a kis szivecskéje a 3mm-es kis manócskánknak! minden rendben, utazhatunk is. bár visszaminösitettek minket is 5 hetesnek, de mondta hogy még ez alakul. most örülünk a szívpulzácionak 8)

rabbe1
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni.
Nekem van már 2 pozitív tesztem, de dokihoz csak holnap megyek.
Akkor biztosabb lesz a dolog, és akkor augusztus 20-a körül érkezik majd a kistesó. Van egy kisfiam aki januárban lesz 3 éves.

Kép

brigádi
brigádi
 
 


sziasztok!

Üdv,az újaknak.Én itt csak ilyen írogatok és reménykedek a 2009 szeptemberben.
rabbe, örülök,hogy minden ok.Remélem a kismaszat nem tréfál meg többet.
Biztos szép karácsonyi ajándék lesz azoknak,akiknek akkor mondjátok meg.

szép napot mindenkinek

Kép
kévi77
 
 


Rabbe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Noki, Brigádi
Üdv a csapatban! :lol:
Vendég
 


Piroska
Nálunk a leendő nagyszülők tudják... más meg ráér megtudni :wink:

Nálunk a terhesrendelésen nem adnak külön beutalót vérvételre, UH-ra... megcsinálják ott... :wink:
Vendég
 


Rabbe!!! Gratulálok!! Pihenj sokat! A doki mondott valamit a vérezgetésről?
Piroska! Mi még csak a szűk családi körben beszéltünk róla (a szülőknek). Ha holnap minden rendben lesz, nem csinálunk belőle titkot. :)

Üdv. Noki és Brigádi!
Brigádi! Holnap együtt megyünk :wink:
Noki! Nem semmi dolgon vagy túl. Egy kicsit "beleszagolhattam" a lombikba.. Szívből gratulálok a sikeredhez!

Kép
i.tak
 
 


Sziasztok,

Rabbe,
Nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek

Apás szülés,
páromra bíztam, hogy bevállalja-e, nagyon jó volt hogy velem volt és fogta a kezem, és velem lélegzett, sokat számított, büszke vagyok rá hogy végigcsinálta !!

Üdv az újaknak !

Tünetek,
napok óta rókakoma nálunk lakik, szörnyű, Zsófival nem voltam ilyen rosszul, egész nap forog a gyomrom : ( arra ébredek, hogy hánynom kell, no de nem panaszkodom...

Drukkoljatok, holnap megyek dokihoz

Anetto, mi újság, ha jól emlékszem ma mentél dokihoz?

Szép estét

ANdi

Kép
danidaniel
 
 


Kiscica,
és itt kell ezt megtudnom? nekünk el sem meséled? mármint, hogy mi volt hétfőn? irgumburgum!

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék, ha lehet... :)
Ma egy 10 mm-es szabályos petezsák látszott az UH-on, és 5 hetes 4 napos terhes vagyok.
Noki, sorstársak vagyunk... 3. lombik. :)
Jövő kedden lesz a köv. UH, amin remélhetőleg lászani fog a szívhang is. Úgyhogy neked szerintem 22-én biztosan, ha már 3-án 14 mm-es volt a babzsák... :)

Mindenkinek üdv,
bikmakk
bikmakk
 
 


Sziasztok,
üdv az újaknak.

Nekünk januárban lett volna az 1. lombik, már voltunk is konzultáción, de mint kiderült, ott már volt egy 1 napos babócánk :lol:

Olyan fura, hogy ennyire eltérőek a baba méretek ugyanabban a korban. Én 5 hét 4 naposan voltam, akkor 6 mm volt a petezsák, igaz két nappal tutira kisebb a baba, másnak épp 6 hetesen már dobog a szivecske...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakoznék ha lehet.
4 és fél hetes várandós kismami vagyok. Van egy 2 éves lányom. Tegnap voltam uh-n és pár mm petezsákot látott a doki.

üdv
beusmimi
beusmimi
 
 


Sziasztok!

Üdv minden újnak (magamnak is, hehe, jól eltűntem, de mentségemre legyen szólva betegek a gyerekek)!

Rabbe,
nagyon örülök a jó híreknek! :)

Mi még senkinek nem szóltunk, mindig kivárjuk a 13. heti uh-t, és utána jelentjük be. Persze a másodiknál és a harmadiknál anyut és a húgomat már korábban be kellett avatnom, mert valakinek vigyázni kellett a nagy(ok)ra, amikor dokihoz mentem.

Most még dokinál sem voltam, de én még csak ma vagyok 5+4, és csak akkor akarok menni, amikor már tutira látszik valami (a görcsölgetés elmúlt, ezért lehet, hogy csak januárban megyek, most úgyis nagyon nehéz találni valakit, hogy vigyázzon a gyerekekre, mindenkinek ezer dolga van).

Tüneteim nemigen vannak, nagy ritkán egy-egy pár másodpercig tartó hányingerroham, de hát még fiatal a terhesség. Azért remélem, most is megúszom hányás nélkül. :wink:

Szép napot! :)

E.
euonymus
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:25-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anetto,
nekem a szülés után lett rossz a cukrom, vagyis csak a terhelt. Az éhgyomrival semmi gond, az kereken 5, de 120 perces terhelés 9,9. Csak az a szép, hogy mikor 85 kilósan 0 diétával 0 gyógyszerrel elmentem a Mensmentisbe, hogy kivizsgálják, akkor még 7,85 volt, most fogytam 20 kilót, odafigyelek a kajára, szedem a gyógyszert és most 9,9. Kár volt elmenni.
Lehet, hogy a terhesség alatt majd inzulin kell, nem tudom, elvileg ma este hív a dokinéni. Azért jó lenne már, ha jövő kedd lenne, hogy ennek ellenére minden ok Pöttyel.
A pajzsmirigyemre napi egy szem pici bogyót kell bevennem minden reggel, de azt majd életem végéig. Sajnos örököltem anyu betegségét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Üdv az újaknak, gyertek minnél többször, h jó kis topik legyen az az augusztus.
És külön gratula a lombikos babákhoz, lehet h ikrek is lesznek ebben a hónapban?

Anetto, hát én majd 30-án megyek a dokimhoz, akkor leszek 10 hetes, akkor majd megdumálom a dokival a kombinált tesztet. De mindenféleképpen szeretnék elmenni. Ettől a következő UH-tól nagyon félek, az elözőnél ekkor ment el. Egyenlőre csak arra tudok gondolni, h 12. héten legyek túl.

Hétfőn szabin voltam, és voltam a védőnőnél. Megkaptam a kiskönyvemet (hát semmi kép nincs rajta :cry: ), és a vérvételre a beutalót. 29-én megyek vérvételre, és újra a védőnőhöz is.
Apival azt beszéltük meg, hogyha jól vagyok és úgy érzem h bírom, és akarom akkor dolgozzak amíg szeretnék. Persze ha a melóban betegeskednének egyből kiíratnám magam. Ezek után a védőnő közölte velem, h mivel volt már egy baba, ezért tegyek meg érte mindent és most izibe irassam ki magam. :twisted:
Na kelti itt nekem a lelkiismeret furdolst, de úgy gondolom, ha akar úgy is itt marad velünk, és ez most nem jelenti azt, h egész nap csak otthon űlök vagy fekszem egyedül :?:
Szeretném legalább a 12 hetet kivárni még azzal is h szólok, de lehet h rákényszerülök h jan 5-én megmondjam, (11 hetesen) ha a védőnő ilyen sűrün visszarendel.
Tüneteim, nem vagyok már annyira fáradt mint egy hete, éjjel 4x keltem fel már pisilni, és az émelygés sem annyira erős. Haspuffadás még mindig van. Kicsit e miatt is aggódom, h a tüneteim egyhültek?!

Bocs, h most nem írok mindenkinek külön, de mennem kell főzni, de befogom pótolni igérem :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab,
szerintem az enyhülő tünetek miatt ne aggódj, mert a tünetek jönnek és mennek, és olyan is van, hogy teljesen jól van valaki, és egészséges babát szül... Szóval ebből nem lehet semmi rosszra következtetni...

anettoo,
grat a kéz- és lábkezdeményekhez!! :lol:

Olyan furcsa, én elvileg augusztusnak pont a legközepére leszek kiírva, mégis itt (majdnem) mindenkinek a babája sokkal nagyobb... De nem baj, legalább látom, hogy mi vár rám - tőletek mindent megtudok előre... :)

beusmimi, szia! :)
bikmakk
 
 


ja igen, anettoo, én a táblába csak akkor szeretnék bekerülni, ha lesz szívhang.... Még eléggé izgulok emiatt... 6 inszem és 3 lombik után az ember már kicsit kevésbé mer örülni. De talán jövő kedden megnyugszom egy kicsit...
bikmakk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?